من میدانم-با جلد.pdf
5.84M
📘فایل pdf کتابک پالتویی
من میدانم...
📣گفتمان مقابله با توطئه کشف حجاب
🔰پخش شده در اولین همایش ملی هیأت های مذهبی، ستاد عفاف و حجاب وزارت کشور
نویسندگان: ۱. حجت الاسلام طالبی
۲. دکتر رمضان شعبانی سارویی
✳️ گوشتهای قربانیشده توسط حجاج به ایران نمیآید
سازمان حج و زیارت:
🔹ارسال گوشت دامهای ذبحشده توسط حجاج ایرانی به کشور کذب است. بخشی از گوشت در عربستان استفاده میشود و بخشی هم از طرف مسئولان عربستان به کشورهای فقیر آفریقایی ارسال میشود.
🔹بهتازگی برخی در فضای مجازی مدعی شده بودند امسال برخلاف سالهای گذشته گوشت قربانیشده توسط حجاج ایرانی به کشور منتقل میشود.
✳️شبکههای اجتماعی در فرانسه محدود میشوند
وزیر دادگستری فرانسه:
🔹قصد داریم حساب کاربری کاربران جوان شبکههای اجتماعی که از این شبکهها برای تعیین زمان، مکان و نحوه شلوغبازی استفاده میکنند را از بین ببریم.
🔹از دادستانی عمومی میخواهم تا اسنپچت و اپراتورهای مشابه آن را توقیف کند؛ اپراتورهایی که جوانان را تحریک کرده و آنها را قادر میسازند تا زمان و مکان قرار برای آشوب را تعیین و تبادل کنند.
✳️بازداشت چهار تروریست در استان مازندران
🔹وزرات اطلاعات، چهار تروریست را که میخواستند در استان مازندران با استفاده از نارنجک و بمبهای دستساز، اقدامات ایذایی علیه اموال مردم انجام دهند بازداشت کرد.
✳️ مدیرمسئول روزنامه ابتکار: جهانگیری سرلیست احتمالی اصلاحطلبان در انتخابات مجلس است
وکیلی:
🔹 مردم در این ۷ ماه گذشته فهمیدند که جمهوری اسلامی هیچ جایگزینی ندارد و هویت اپوزیسیون منفعتطلبِ خارجنشین برایشان روشن شد.
🔹فهرستی احتمالا به سرلیستی جهانگیری شکل خواهد گرفت و بعضی از وزرای دولت سابق و بعضی از جوانان مثل آذری جهرمی و تعدادی از بانوان در این فهرست قرار خواهند گرفت.
✳️ دادستان کل کشور: سازمان بورس موظف است دستهای پنهانی و عوامل ریزش بورس را شناسایی و به قوه قضاییه معرفی کند.
✳️چشمان نگران آلمان به اعتراضها در فرانسه
🔹️صدراعظم آلمان نسبت به دامنه اعتراضهای شهروندان فرانسه به قتل خونسردانه یک نوجوان ۱۷ ساله به دست پلیس، اظهار نگرانی کرد.
🔹️صدراعظم آلمان ادامه داد: من بسیار امیدوار و کاملا مطمئن هستم که رئیس دولت فرانسه ابزاری برای اطمینان از بهبود سریع اوضاع پیدا خواهد کرد.
✳️واردات ۲.۸ میلیون موبایل در ۳ ماه اخیر
گمرک ایران:
🔹۲ میلیون و ۸۰۳ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در سه ماهه نخست سال جاری وارد کشور شد
🔹از این میزان واردات تعداد ۲ میلیون و ۶۵۴ هزار دستگاه به روش تجاری و ۱۴۹ هزار دستگاه به صورت مسافری وارد کشور شده است.
🔹ارزش واردات گوشی تلفن همراه به کشور در این مدت ۵۷۴ میلیون و ۲۸۰ هزار دلار بوده است.
🔹واردات گوشی تلفن همراه در سال ۱۴۰۱ به تعداد ۱۴ میلیون و ۳۱۵ هزار دستگاه بود که ۲ میلیارد و ۸۷۱ میلیون دلار ارز از کشور خارج کرد.
✳️آغاز نخستین پرواز تهران به قاهره تا یک ماه آینده
🔹رییس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران گفت: سفر ایرانیها به مصر در خوشبینانهترین حالت و احتمالا تا حدود یک ماه آینده برقرار میشود که البته برقراری این سفرها منوط به نتیجه مذاکرات با هیأت گردشگری مصر در هفته آینده در تهران خواهد بود.
✳️رئیس دادگستری فرانسه:
🔻از هیچ جرمی نمیگذریم/هرکس در اعتراضات حضور یابد خود و حتی خانواده او 2 سال زندانی خواهند شد
پ.ن:آزادی بیان به سبک غربی ها....
✳️وزیر دادگستری فرانسه:
🔹 والدین کودکانی که در اعتراضات شرکت کنند ۳۰ هزار یورو جریمه میشوند. هویت و IP معترضین در شبکههای اجتماعی را داریم و آنها را مجازات میکنیم.
✳️پول نفت کجاست؟/ از تسویه بدهی دولت قبل تا تامین مالی پروژههای زیرساختی
🔹محمدطاهر رحیمی کارشناس اقتصادی گفت: دولت سیزدهم در حالی آغاز به کار کرد که با کسری بودجه سالانه حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی و بدهی اوراق ۵۳۲ هزار میلیارد تومانی مواجه بود که با پول نفت تامین شد.
🔹در شرایط غیرتحریمی ایران میتواند روزانه ۲ میلیون بشکه نفت بفروشد و ۵۰ میلیارد دلار درآمد به دست آورد. پس از کسر سهم صندوق توسعه ملی، شرکت نفت و ارز ترجیحی، فقط ۲.۵ میلیارد دلار در دست دولت باقی میماند.
🔹در شرایط کاهش صادرات نفت، دولتها ابتدا دست روی بودجه عمرانی میگذارند و با کاهش آن، درآمدهای باقیمانده را صرف هزینههای جاری خود میکنند. اما در سال ۱۴۰۱ با وجود افزایش ۹۵ درصدی ردیف مصارف مصوب برای بودجه عمرانی، ۱۰۵ درصد بودجه عمرانی تخصیص داده شد.
🔹افزایش سهم صندوق توسعه از درآمدهای نفتی از ۲۰ به ۴۰ درصد در دولت سیزدهم، افزایش بودجه عمرانی و افزایش درآمدهای شرکت نفت، همه صرف تامین مالی پروژههای زیرساختی میشود که اثرات آن در میانمدت و بلندمدت هویدا خواهد شد.
*حتما وقت بگذارید و این کلیپ ۱۳ دقیقهای را مشاهده کنید.👇
✳️تناسبی کردن انتخابات چگونه است؟
تصور کنید که اسفندماه فرا رسیده و انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در کلانشهر تهران برگزار شده است؛ حوزه انتخابیه تهران گستره وسیعی شامل «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس» است و بالغ بر ۱۴ میلیون نفر جمعیت دارد که در مجموع ۳۰ نفر را راهی بهارستان می کنند؛ برای احزاب و تشکل های سیاسی، رای آوری از این حوزه وسیع اهمیت بالایی دارد و به همین دلیل در انتخاباتها، جریان های سیاسی تلاش می کنند با ائتلاف و ارایه لیست واحد، آرای بیشتری از مردم اخذ کنند.
حال اگر انتخابات تناسبی در تهران برگزار شود، رقابت های انتخاباتی از رقابت بین افراد به رقابت بین لیست های انتخاباتی ارتقا می یابد و به نسبت آرایی که از صندوق های رای بین آمده و میانگین آراء هر لیست، سهم جریان های سیاسی از لیست نهایی ۳۰ نفره نمایندگان تهران مشخص می شود.
به طور مثال اگر با توجه به میانگین آرای کسب شده، نسبت آرا بین دو لیست ارایه شده ۲ به یک باشد، ۲۰ کرسی اول تهران به لیست اول و ۱۰ کرسی باقیمانده به لیست دوم می رسد. به این ترتیب ۲۰ نفر از لیست اول یک جریان سیاسی که بیشترین رای را آورده اند به مجلس راه می یابند و از لیست دوم هم ۱۰ نفر اول راهی بهارستان می شوند و دیگر اینطور نیست که هرکس حائز اکثریت آرا در تهران شد، راهی مجلس شود.
این بدان معناست که ممکن است از لحاظ عددی یک نفر در لیست اول در رده ۲۱ قرار گرفته و آرای بیشتری کسب کرده باشد اما چون نسبت لیست ها بر اساس میانگین آرا ۲ به یک است، به مجلس راه نمی یابد و نفر اول لیست دوم - حتی با وجود آرای کمتر - منتخب مردم خواهد شد.