eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4.5هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
594 ویدیو
1.5هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای اقدام تحریک‌آمیز و شیطانی رئیس جمهور آمریکا در انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به قدس اشغالی را محکوم کرد. 🔸در این بیانیه آمده است: تصمیم فتنه‌انگیزانه آمریکا در انتقال سفارت این کشور به بیت‌المقدس و به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی بار دیگر ماهیت این دولت جنایتکار در ایجاد آشوب و ناامنی در منطقه را پیش چشم جهانیان آشکار ساخت. 🔸این بیانیه می‌افزاید: اقدام گستاخانه ترامپ که همزمان با روز نکبت و هفتادمین سال اشغالگری رژیم جعلی صهیونیستی صورت گرفته است، برخلاف تصور طراحان آن، نه تنها به استحکام پایه‌های سست و بی‌ریشه رژیم صهیونیستی نخواهد انجامید، بلکه خون‌های پاک شهیدان و مجاهدان فلسطینی و به ویژه کودکان و زنان و سالخوردگان بی‌گناه، نویدبخش توسعه و رشد انتفاضه ملت فلسطین علیه این اقدام تجاوزکارانه خواهد بود. 🔸ستاد کل نیروهای مسلح در پایان با تقبیح سکوت مرگبار مجامع بین‌المللی و دولت‌های اسلامی در قبال به خاک و خون کشیدن ملت بی‌دفاع و مظلوم فلسطینی که به شهادت بیش از 60 نفر و مجروحیت بیش از 2 هزار نفر انجامید، تأکید کرده است: شمارش معکوس برای فروپاشی رژیم پوشالی صهیونیستی آغاز شده و تردید نیست این اقدام جنایتکارانه به همگرایی و وحدت ملت‌های مسلمان و حق‌طلب کمک خواهد کرد و در آینده‌ای که چندان دور نخواهد بود، براساس وعده الهی طومار رژیم اشغالگر قدس را برای همیشه درهم خواهد پیچید.
🔻کیهان نوشت: شواهد فراوان در دست است که غیبت ۳۰ روزه «بن‌سلمان» ولیعهد عربستان طبیعی نیست. یک سرویس اطلاعاتی در گزارش محرمانه خود با قاطعیت آورده است که در جریان درگیری‌های شنبه‌شب ریاض (اول اردیبهشت) حداقل دو گلوله به محمد بن‌ سلمان ولی‌عهد عربستان اصابت کرده و احتمال مرگش وجود دارد.
🔴سه کشور اروپایی: برجام حفظ شود ولی با برنامه موشکی ایران مقابله می کنیم
🔴توی کازرون مردم اعتراض کردن به طرح نمایندشون، شبکه خبر به جای تماس با نماینده کازرون و پیگیری موضوع، در مورد تولید گلخانه ای گیاه آلوئه‌ورا گزارش میره. آخه وقتی صدا وسیما پوشش نده بی بی سی هر دروغی بخواد به خورد مرد میده!
🔲 موشکی را هم بدهیم برود، سرِ برجام سلامت/ توتال و ایرباس دبّه کردند، این هم نتیجه قراردادهای محرمانه/ عصبانیت اصلاحات از تظاهرات مردمی علیه ترامپ ⚡ دشمن در پی آن است تا دوگانه دروغین «هسته ای-معیشت» را در مواردی همچون «موشک-معیشت» و «قدرت منطقه‌ای ایران-معیشت» پیاده سازی کند. ⚡ متاسفانه برخی از روزنامه‌های حامی دولت با بازی در زمین دشمن در پی هموارسازی این اقدام مغایر با منافع ملی هستند. 🔴 توتال پیش از این نیز قرارداد قبلی با ایران برای توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی را به بهانه تحریم‌ها و به شکل یکطرفه نقض کرد و این در حالی بود که از سال ۷۹ تا ۸۸ نیز ما را معطل گذاشته بود. 🔹اصلاح طلبان در روزهای گذشته، راهپیمایی باشکوه مردم در سراسر کشور علیه یاوه گویی های ترامپ را سانسور کرده و حتی پا را فراتر گذاشته و به مردم توهین کردند.
💎 مرکل: برجام توافق کاملی نیست/ باید درباره مسئله موشکی با ایران وارد مذاکره شد 🔴 صدراعظم آلمان گفته که برجام توافق کاملی نیست و باید درباره مسئله موشکی با ایران وارد مذاکره شد. 🔹به گزارش خبرگزاری فرانسه صدراعظم آلمان در آستانه اجلاس سران اروپا در صوفیه بلغارستان گفت: «همه در اتحادیه اروپا دیدگاه مشابهی دارند و معتقدند که این توافق کامل نیست. 🔹 مرکل گفته است: تأکید بر این است که باید در این توافق ماند و مذاکرات بیشتری با ایران بر اساس دیگر مسائل نظیر برنامه موشکی بالستیک این کشور انجام داد.