✳️محور فرمایشات رهبر انقلاب در دیدار مداحان؛
1-با مردان مومن و شرافتمند یمن، عراق، لبنان، فلسطین و سوریه، رژیم منحوس را از منطقه ازاله خواهیم کرد.
2- جوانان قوی و بااراده سوری در مقابل طراحان و مجریان ناامنی خواهند ایستاد و بر آنها فائق خواهند آمد.
3-ایران نیروی نیابتی در منطقه ندارد. بخواهیم اقدامی کنیم مستقل عمل می کنیم.
4-دشمن به دنبال سه گانه « هراس افکنی، اختلاف افکنی و یاس آفرینی » است. اصحاب ادب و تفکر مفاهیمی چون شجاعت، آگاهی، امید، تحرک و ایستادگی را با منطقی دلنشین به مردم منتقل کنند.
✳️ آغاز طرح فروش ایرانخودرو
📊 چه خودروهایی عرضه میشه؟
😄 فروش فوقالعاده
➖ سورن پلاس با موتور XU7P
🤨 طرح پیش فروش
➖ دناپلاس دستی با موتور EF7P
➖ دناپلاس دستی با موتور EF7
➖ تارا دستی و تارا اتوماتیک
➖ سورن پلاس دوگانه سوز
➖ سورن پلاس XU7P
➖ خودرو برقی FAW
🗓 موعد تحویل روش فوقالعاده 👈 ۹۰ روز پس از واریز کامل وجه
🗓 موعد تحویل پیش فروش 👈 از ۴ تا ۹ ماه پس از واریز نیمی از وجه
⏰ مهلت افتتاح حساب وکالتی 👈 تا ساعت ۲۴ روز سهشنبه چهارم دیماه
🔗 فرصت درخواست خرید خودرو تا پایان روز شنبه ۸ ام دیماه در سامانه ikcosales.ir
✳️ گزارش نهایی بازار :
یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
🔹 مظنه دلار: ۷۶۴۰۰ ت (۱۰۰)🔺
🔹 مظنه یورو: ۷۹۵۰۰ ت (۰)◽️
🔸 مثقال طلا: ۲۱۲۹۱۰۰۰ ت (۵۰۰۰۰)🔺
🔸 طلای۱۸عیار: ۴۹۱۵۰۰۰ ت (۱۱۵۰۰)🔺
🔸 سکه جدید: ۵۳۹۵۰۰۰۰ ت (۲۰۰۰۰۰)🔺
🔸 نیم سکه: ۲۹۳۰۰۰۰۰ ت (۴۰۰۰۰۰)🔺
🔸 ربع سکه: ۱۷۵۰۰۰۰۰ ت (۰)◽️
🔸 سکه گرمی: ۸۳۰۰۰۰۰ ت (-۲۰۰۰۰۰)🔽
🔸 ارزش طلایی سکه: ۴۷۱۶۱۰۰۰ ت (۶۲۰۰۰)🔺
🔸 انس طلا: ۲۶۲۳.۰۴ دلار (۰)◽️
🏷 شاخص کل: ۲۷۶۳۶۴۰ (۲۴۷۹۰)🔺
عدد داخل پرانتز: تغییر نسبت به روز قبل
🔽:کاهش 🔺: افزایش ◽️: عدم تغییر
✳️تیتر یک KHAMENEI.IR
اگر یک روزی بخواهیم اقدام کنیم
احتیاج به نیروی نیابتی نداریم
✳️مردم آلمان خواستار اخراج گسترده مهاجران شده اند
پس از حمله یک مهاجر سعودی (موساد) به بازار کریسمس یک روز پیش، هزاران آلمانی به خیابان ها آمدند و خواستار اخراج همه مهاجران از این کشور شدند.
✳️ منابع عبری:
روسیه به ایران در مجموع ۵۸ فروند سوخو-35 داده است و اولین سفارش خود را با ایران تکمیل کرد.
✳️ بیانیه نیروهای دموکراتیک سوریه: داعش درحال قدرت گرفتن در سوریه است
🔹داعش از هرجومرج گسترش یافته در سوریه استفاده میکند و بسیاری از انبارهای تسلیحاتی را تصرف کرده و تواناییهای عملیاتی خود را افزایش میدهد
🔹داعش توانسته است کنترل خود را در مناطق روستایی در بیابان و همچنین مناطق استراتژیک از جمله شهر رقه و اطراف آن را افزایش دهد...
✳️ تحلیلگر نظامی اسراییل: ایران به توانایی عبور از سامانه های پدافندی آمریکا و اسراییل دست یافت است
ایران با تحلیل و یادگیری از چگونگی عملکرد سیستمهای دفاعی آمریکا و اسراییل، توانسته موشکهایی ارتقا یافته تولید کند.
این موشکها با استفاده از تکنولوژی خاص، پس از خروج از جو زمین مسیر خود را تغییر میدهند. این تغییر مسیر توسط یک موتور اضافی که در کلاهک جنگی نصب شده است انجام میشود.
در نتیجه، اطلاعات اولیهای که سیستمهای دفاعی اسراییل و آمریکا درباره مسیر و هدف موشک داشتند، بیاعتبار میشوند و زمان کافی برای هشدار و رهگیری فراهم نمیشود.
✳️ آیا رمزارزها جایگزین پول سنتی خواهند شد؟
🔹رمزارزها طی ۱۵ سال اخیر به یکی از اجزای مهم نظامهای مالی جهانی تبدیل شدهاند. با بیش از ۵۶۲ میلیون کاربر در سال ۲۰۲۴، رشد این صنعت به دلایلی چون افزایش آگاهی عمومی، تغییرات اقتصادی پس از کرونا و تحولات سیاستهای مالی وابسته بوده است. کشورهای توسعهیافته مانند آمریکا و چین علیرغم قوانین سختگیرانه، نقش قابلتوجهی در این رشد داشتهاند، در حالی که کشورهای در حال توسعه نظیر هند، نیجریه و برزیل با استفاده از این فناوری، راهکارهایی برای تورم و محدودیتهای بانکی یافتهاند.
🔹در کشورهای در حال توسعه، رشد سریع رمزارزها به گسترش اینترنت، دسترسی محدود به خدمات بانکی و مقابله با تورم نسبت داده میشود. افزایش کاربران اینترنت موبایل و فناوریهای دیجیتال، بستری مناسب برای استفاده از ارزهای دیجیتال در مناطقی چون آفریقا و آسیا فراهم کرده است. این کشورها از رمزارزها بهعنوان ابزار حفظ ارزش دارایی در شرایط اقتصادی دشوار بهره میبرند.
🔹آینده رمزارزها امیدوارکننده است، اما نیازمند قوانین نظارتی، امنیت سایبری و زیرساختهای قوی است. بسیاری از کشورها و سازمانهای جهانی در حال تدوین سیاستهای جدید برای پذیرش گستردهتر این فناوری هستند. همراستایی میان دولتها، موسسات مالی و توسعهدهندگان فناوری، میتواند راهگشای پذیرش گستردهتر رمزارزها در سیستم مالی جهانی باشد.
✳️ نتانیاهو: همانطور که با قدرت علیه تروریسم وابسته به محور شرارت ایران کار کردیم، علیه حوثیها کار خواهیم کرد.
✳️ شبکه هفت اسرائیل: حملات ارتش ما به یمن در حقیقت تأثیری بر آن ندارد.
✳️خطای راهبردی در تحلیل سوریه
✍🏼#سعدالله_زارعی
🔹گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلاش ۴۶ سال است اما بعضی بدون توجه به تاریخ، وقوع یک اتفاق را محور قرار داده و بقیه مسائل را با آن تحلیل کرده و افق تحولات را هم بر اساس آن تبیین مینمایند. از اینرو در زمانهای مختلف شاهد انتشار تحلیلهای فراوان مبتنی بر تعمیم نتایج یک پدیده بر سایر پدیدهها بودهایم و اینک میتوانیم با قاطعیت بگوییم خطا بوده است. الان در صحنه تحولات، با سقوط یک دولت مقاومت در منطقه مواجه شدهایم و باید اعتراف کنیم که دشمنان یک سرپل مهم از محور مقاومت گرفتهاند. اما خطاست اگر گمان کنیم روند منطقه و تحولات در منطقه به سمت غلبه مخالفان بر مقاومت تغییر مسیر داده است. مرور تحولات این ۴۶ سال خطا بودن چنین نگاهی را نشان میدهد.
🔹در سال ۱۳۶۱ حدود دو هفته پس از بازپسگیری خرمشهر توسط قوای نظامی ایران، رژیم صهیونیستی از فضای درگیریهای داخلی لبنان استفاده و به این کشور حمله کرد و چند برابر مساحت خرمشهر را - که عمدتاً به شیعیان لبنان تعلق داشت - به تصرف خود درآورد. فضای رعب ناشی از اقدام سریع ارتش اسرائیل و ضعف شدید نظامی لبنان، این تصور را رقم میزد که اشغال لبنان دائمی خواهد بود. در آن زمان تحلیلهای زیادی در رسانههای عربی و غیرعربی نوشته میشد که از تهاجم قریبالوقوع ارتش اسرائیل به سوریه حکایت میکرد. اما برخلاف این تحلیلها، ارتش متجاوز اسرائیل چهار سال پس از تجاوز، در سال ۱۳۶۵ استان بیروت و مناطق شمالی و شرقی آن را ترک کرد و اولین عقبنشینی ارتش اسرائیل رقم خورد. در آن زمان شهید سیدحسن نصرالله فرمانده نظامی حزبالله در استان بیروت بود.
🔹یک واقعه دیگر مذاکرات مادرید و توافق اسلو بود که در سال ۱۳۷۲ صورت گرفت. در آن زمان دولتهای غربی، عربی، روسیه، چین، اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین که مهمترین سازمان نظامی فلسطین بود، توافقی را شکل دادند که ظاهر آن حل و فصل نهائی مسئله فلسطین و حل منازعه بین اسرائیل و فلسطینیها اما باطن آن، تثبیت اسرائیل و حذف فلسطین از معادله منطقه بود. در آن زمان جو آنقدر به نفع توافق اسلو غلیظ بود که بعضی دوستان منطقهای به مسئولان ما میگفتند، «مسئله تمام شده و نادیده گرفتن یک توافق جهانی، دیوانگی است.» اما برخلاف آنچه تصور میشد مذاکرات و توافق و درواقع طرح اسلو، به حل مسئله منجر نشد، به انتفاضه سال ۲۰۰۰ ختم شد که طی آن هم درگیری نظامی میان طرفین، جای سازش را گرفت و هم سازمان آزادیبخش فلسطین جای خود را به گروههای جدید جهادی داد. این در حالی بود که همانطور که گفته شد، برای تحقق اهداف اسلو، همه دولتهای اروپایی، آمریکایی، عربی، اسرائیل، روسیه، چین، سازمان ملل و مهمترین سازمان فلسطینی همداستان شده بودند.
یک رخداد دیگر، اشغال نظامی عراق از سوی آمریکا و انگلیس در روزهای آخر سال ۱۳۸۲/ اول بهار ۲۰۰۳ بود. در این ماجرا همه تحلیلها و تصورها این بود که کار جمهوری اسلامی هم تمام است، بنابراین ایران یا همه سیاستهای داخلی و خارجی خود را تغییر میدهد و یا اینکه مانند دولتهای افغانستان و عراق از بین میرود. در آن زمان هنوز «جبهه مقاومت» وجود نداشت و دولتهایی در سوریه، سودان و حزبالله در لبنان با جمهوری اسلامی همراهی داشتند. جو آنقدر غلیظ بود که یکی از معاونان وقت وزارت امور خارجه ایران در اقدامی عجیب، از طریق سفارت سوئیس - بهعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران - با تقدیم یک فکس به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داد «ایران آمادگی دارد همه اختلاف خود با آمریکا را به گونهای که منجر به رضایت ایالات متحده شود، حل کند.» براثر این جو، یک جمع ۱۲۳ نفری از نمایندگان وقت مجلس ایران، طی بیانیهای خطاب به رهبر معظم انقلاب، تغییر اساسی در سیاست خارجی نظام را خواستار شدند!
ادامه دارد...
✳️👆خطای راهبردی در تحلیل سوریه
✍🏼#سعدالله_زارعی
🔹در همان زمان نخستوزیر وقت انگلیس، تونیبلر در جمع نظامیان انگلیسی مستقر در بصره اعلام کرده بود «آنچه بر افغانستان و عراق گذشت یک پیام آشکار به ایران بود تا سیاستهای خود را تغییر دهد.» اما برخلاف آنچه تصور و بیان میشد صحنه به شکل دیگری رقم خورد و آمریکا سه سال پس از اشغال نظامی عراق به بنبست نظامی گرفتار شد و زمزمه خارج شدن از عراق آغاز کرد و جرج بوش در سال ۱۳۸۶/ ۲۰۰۷ ناگزیر شد توافق امنیتی خروج از عراق را با نوری المالکی نخستوزیر وقت عراق امضا نموده و دو سال بعد، خروج از این کشور را آغاز نماید. البته پیش از این و آنچه در اولین سالگرد اشغال عراق پیش آمد یعنی تن دادن آمریکا به تشکیل شورای عراقی حکم، اولین نشانههای بنبست آمریکا را بروز داده بود.
🔹با شکست برنامه نظامی آمریکا در عراق و افغانستان، خیزشهای عربی شکل گرفت که رژیمهای سنتی عربی وابسته به آمریکا را هدف قرار داد و منجر به تغییر وضعیت در پنج کشور عربی شد. غربیها درصدد برآمدند با بدل زدن به این خیزشها، مسیر تحولات را برگردانند. از اینرو گروههای تکفیری با نامهای مختلف شکل گرفتند و با سرعت زیاد منطقه را تحت تأثیر خود قرار دادند. این گروهها، آشکار و پنهان از سوی آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی، ترکیه و اکثر دولتهای عرب حاشیه خلیجفارس حمایت میشدند اما این پروژه هم چندان دوام نیاورد و تا سال ۱۳۹۷ / ۲۰۱۸ عملاً تحت کنترل درآمد. شکست پروژه گروههای تکفیری، سبب تقویت بیشتر جریانات مقاومتی و جبهه مقاومت شد.
🔹پس از این تحولات، غربیها پیمان ابراهیم ناظر بر عادیسازی عربی - اسرائیلی را روی میز گذاشته و چند دولت عرب با خود همراه کردند. در این زمان وقتی فضای توافق اسلو برگشت، خیلیها گمان کردند از این پس این اسرائیل است که آینده منطقه را رقم میزند و دیگر جایی برای اندیشهها و راهکارهای معارض نظیر «جریان مقاومت» باقی نمیماند. اما بهزودی در این کار هم گره افتاد و این روند پس از پیوستن لرزان سودان و مراکش متوقف گردید. کمی بعد، جهان با عملیات حیرتانگیز فلسطینیهای ساکن در غزه - طوفان الاقصی - مواجه گردید. اقدام فلسطینیها آنقدر مؤثر بود که صحنه منطقه را دگرگون کرد. اسرائیل که تا قبل از آن خود را در موقعیت «حکمران منطقه» میدید، به یک باره به موقعیتی نزول کرد که به گفته نتانیاهو مابین مرگ و حیات قرار گرفت. با واکنش خشن اسرائیل و شروع جنگ علیه غزه، جهان علیه اسرائیل به پاخاست، دولتهای غربی شکلگیری دولتی فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ را مطرح کردند تا بر جراحات ناشی از حملات وحشیانه رژیم، مرهم گذارند. دادگاه لاهه به بازداشت سران اسرائیل رأی داد. ارتباطات عربی - اسرائیلی از هم گسیخته شد و مقاومت در سطح جهان بهعنوان تنها گزینه ممکن، مورد تمجید قرار گرفت. پس در اینجا هم یک بار دیگر ورق برگشت.
🔹پس از این صحنه، آمریکا، اسرائیل و ترکیه به ابتکار جدیدی دست زدند؛ این ابتکار، تغییر دولت در دمشق بود. وضع داخلی سوریه طی ده سال گذشته به گونهای بود که شکلدهی به یک جبهه کوچک هم میتوانست به تغییر حاکمیت سیاسی منجر شود اما آمریکاییها و اسرائیلیها به دلیل نگرانیهایی که داشتند، تغییر دولت را اجرائی نکردند تا اینکه مشکلات شدید در مدیریت تحولات منطقه، آنان را بهشدت به آن نیازمند کرد. نخستوزیر اسرائیل در سخنرانی مرداد ماه گذشته در سازمان ملل، از ضرورت همکاری همگان برای تغییر در خاورمیانه صحبت کرد و گفت «اگر خاورمیانه تغییر نکند، ایران نقشه آینده آن را ترسیم خواهد کرد». این عبارات بیانگر آن بود که از نظر آنان باید کاری صورت گیرد تا همگان تغییر در خاورمیانه را لمس کرده و با اسرائیل در این مسیر همراه شوند.
🔹این کار نمادین، «تغییر نظام سیاسی سوریه» بود. در ایجا اسرائیل برای رها شدن از نگرانیهای امنیتی قبلی خود، به عملیات نظامی و تصرف بخشهایی از سوریه دست زد. از نظر رژیم اسرائیل سقوط یک دولت متعارف در دمشق در حالی که ماهیت دولت جایگزین آن مبهم و مخاطرهآمیز میباشد، ریسک بزرگ دارد چرا که رژیم غاصب هیچگاه از سمت جریانهای تکفیری از جمله «تحریرالشام» نگرانی نداشته است کما اینکه اظهارات اخیر مقامات این گروه هم نشان داد جایی برای نگران شدن اسرائیل وجود ندارد. پس نگرانی اسرائیل - و آمریکا، ترکیه و حوزه عربی - طبعاً چیزی دیگری است. چه چیزی بیش از دولت اسد در دمشق میتواند اسرائیل را تهدید کند؟ این چیزی غیر از سر برآوردن نهائی یک جریان مقاومت مردمی از نوع حزبالله لبنان یا از نوع حشدالشعبی عراق یا از نوع انصارالله یمن در سوریه نیست.
✳️ جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل ذهاب
عناصر دستگیر شده این شبکه تکفیری ۱۲ نفر هستند که در مدت یکسال گذشته با برگزاری نشست های شبانه و حضور در اماکن عمومی از قبیل پارک ها با وعده های گوناگون مالی در تلاش برای جذب جوانان این شهرستان به عضویت در گروهک بودند.
این گروه علاوه بر جذب جوانان شهرستان به سمت گروه های تکفیری و داعشی، قصد اقدام علیه امنیت ملی کشور را داشتند. سربازان گمنام امنیت طی اقدام فنی و اطلاعاتی اقدام به شناسایی و دستگیری اعضاء این گروه کردند.
✳️ بزم نتانیاهو را بههم ریختند!
«عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه رای الیوم:
حملات یمن تنها بارقه امید برای فلسطینیانی است که در معرض نسلکشی قرار دارند. هیچ کشور عربی جرات کاری که یمن میکند را ندارد، آنها بزم نتانياهو و ارتشش را پس از سقوط سوریه به هم زدند.
✳️ یک کارشناس اقتصادی: برای تحقق بازار ارز واقعی همه باید بتوانند از یک محل ارز بخرند
عزتی، کارشناس اقتصادی:
🔸تا زمانی که همه نیازهای ارزی کشور از محل یک بازار واقعی و به صورت اجماع شده تامین نشود، نمیتوان انتظار داشت، تک نرخی بود ارز محقق شود.
🔸برای تحقق یک بازار واقعی تامین ارز و حرکت به سمت تک نرخی شدن ارز، در ابتدا باید، یک بازار واقعی وجود داشته باشد که بتواند به تمام نیازهای ارزی کشور در یک محل و در یک بستر پاسخ دهد.
✳️ ارتش اسرائیل: جنگ با یمنیها دشوار است
🔹به نوشته روزنامه معاریو، ارتش اسرائیل و نهادهای امنیتی اذعان دارند که جنگ با یمنیها به دلیل دشواری جمعآوری اطلاعات امنیتی، امری پیچیده است.
🔹در همین ارتباط رسانههای اسرائیلی گزارش دادند شعبه اطلاعات ارتش اخیرا دورههایی برای آموزش لهجه و فرهنگ یمن راه انداخته است تا عناصر امنیتی را برای فعالیت در اداره جدید مخصوص یمن آماده کند.
✳️ سالیوان: امیدوارم «ترامپ» با ایران به توافق برسد
🔹مشاور امنیت ملی آمریکا امروز در مصاحبه ای اعلام کرد: امیدوارم «ترامپ» با ایران به توافق برسد.
✳️ دولت انتقالی سوریه از عبور هواپیمای ایرانی از تهران به بیروت از طریق حریم هوایی سوریه جلوگیری کرد.
✳️ ادعای رسانه غربی: روسیه درحال انتقال تجهیزات نظامی خود از سوریه به آفریقا است
🔹تارنمای رادیو آزاد اروپا با استناد به تصاویر ماهوارهای مدعی شد که روسیه درحال کاهش حضور خود در سوریه و انتقال داراییهای نظامی خود به آفریقا است.
🔹گزارش ها حاکی از آن است که برای کاهش خسارت احتمالی پایگاه هوایی در «حمیمیم» و پایگاه دریایی در «طرطوس»، به نظر می رسد مسکو در حال افزایش حضور خود در کشورهای لیبی، مالی و سودان است.