✳«دخالت در انتخابات؛ اتهام جدیدآمریکا علیه ایران، روسیه، چین»
طی روزهای اخیر مقامات رسمی ایالات متحده از جمله ترامپ، اوبرایان (مشاور امنیت ملی)، نگرانی های خودشان را درخصوص دخالت سه کشور روسیه، چین و ایران در انتخابات آینده آمریکا مطرح کرده و با ابزار رسانه ای خود در آن دمیده اند.
در این خصوص باید گفت که دولت آمریکا طی ماه های اخیر درحال تدارک جنگ روانی گسترده ای علیه سه کشور مذبور است که استراتژی حاضر با پشتیبانی قدرت رسانه ای، درپی دستیابی به دو هدف در عرصه سیاست داخلی و خارجی ایالات متحده است. در ساحت داخلی باید گفت که هدف ترامپ از این عملیات روانی، خوراک دهی به رسانه های داخلی جهت منحرف ساختن اذهان رأی دهندگان و پوشش ناکارآمدی های دولتش است تا با فرار از مسئولیت، دلیل بروز مشکلات را بر دوش دیگری بیافکند. در عرصه سیاست خارجی نیز باید اشاره داشت که آمریکا با این استراتژی به دنبال افزایش فشارهای روانی علیه چین، روسیه و ایران است تا از این طریق بتواند با به انزوا کشاندن این سه کشور در عرصه بین المللی، به قدرت چانه زنی بالاتری در تنش موجود با آن ها برسد.
✍️سید مصطفی موسوی
#✳بی.دولت.سازی.لبنان
🌎 دولت لبنان
انفجار در بندر بیروت ، انفجار در سپهر سیاسی لبنان را نیز رقم زد.
استعفای وزرا و در نهایت نخست وزیری لبنان نشان از اهمیت سیاسی این حادثه دارد. مساله مهم در این جاست که جریان های سیاسی در لبنان به خصوص طیف حریری از این حادثه در جهت مقصر نشان دادن دولت کنونی لبنان و تلاش برای مطرح کردن دوباره خودشان استفاده می کنند. باید توجه داشت که استعفا و سقوط دولت در بسیاری از موارد باعث وخامت سیاسی و اقتصادی آن کشور می شود و گره ی از مشکلات را باز نمی کند. امروز اگر شاهد این موج های استعفا در لبنان هستیم ریشه اش در شکنندگی دولت و نظام سیاسی در لبنان است که چاره کار در استعفا و برکناری دیده می شود. در حالی که دولت و حاکمیت باید در یک چنین شرایط حساس در صحنه حضور داشته و یاری رسان مردم رنجدیده باشند.
✍حزین
✳بورس تبدیل به یک انبار #نیترات_آمونیوم شده و هر لحظه امکان انفجار دارد. انقلابی و غیر انقلابی هم ندارد؛ هر کس سهام دارد دنبال رشد شاخص است و هر تصمیمی که مانع آن بشود را نقد میکند؛ این خیلی خطرناک است. اما واقعیت آنست که این بورس نسبتی با تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد! #دارا_دوم
✍️محمدامین رعیا
🔴بیداری ملت
♦️واکنش مرکز پژوهشهای مجلس به سخنان فتاح
🔹سال ۹۶ مقرر شد ساختمان قدین مجلس در اختیار مجمع تشخیص مصلحت قرار گیرد و با دستور رهبری ساختمان مجمع در نیاوران در اختیار مرکز پژوهشها قرار گرفت.
🔹بنیاد مستضعفان در اسفند ۹۸ نامهای فرستاد که در آن به مجوز بهرهبرداری رایگان مرکز از ساختمان نیاوران تا اردیبهشت ۱۴۰۱ اشاره شده است. طرح نادرست این موضوع در رسانه ملی تعجب برانگیز بود.
✳جزییات طرح جدید سهمیهبندی بنزین سرانه خانوار
امیرآبادی نماینده قم و عضو هیئت رئیسه مجلس:
🔹براساس طرح "سهمیهبندی بنزین سرانه خانوار"، ماهانه به هر فرد 30 لیتر بنزین سهمیهای پرداخت خواهد شد که به کارت سرپرست خانوار واریز میشود.
🔹سرپرست فرصت دارد تا پایان ماه آن را مصرف کند و اگر مقداری از آن باقی ماند زمانی -که دولت میخواهد کارت سرپرست را مجدد شارژ کند- موظف است کل باقی مانده آن را براساس قیمت 90 درصد فوب خلیج فارس خریداری و به حساب سرپرست واریز کند
🔹در این طرح قیمت سی.ان.جی و گازوئیل گران نخواهد شد
🔹اگر نفت گران شود و قیمت فوب افزایش پیدا کند کسی که مصرف بنزین کمتری دارد پول بیشتری دریافت خواهد کرد.
🔹طرح جدید سهمیه بندی بنزین به نفع دهکهای پایین جامعه است
🔴 ادعای سنتکام‼️
🔺 سنتکام (فرماندهی ستاد مرکزی نیروهای تروریست آمریکا) با انتشار این ویدیو مدعی شد ایران یک کشتی به نام «ویلا» را در «آبهای بینالمللی» تحت کنترل خود در آورده است.
🔹خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» در خصوص این ادعا گزارش کرد، در این کلیپ ویدئویی منتشر شده، نیروهای ویژهای به سرعت از یک بالگردی به سمت کشتی «ام وی ویلا» (MV Wila) پایین میآیند.
🔹این فرماندهی تروریستی همچنین مدعی است که آخرین جایگاه کشتی مذکور در امتداد ساحل شرقی امارات عربی متحده در نزدیکی شهر «خورفکان» شارجه امارات بوده است. علیرغم ادعاهای فرماندهی سنتکام برخی منابع خبری گزارش کردند که کشتی مذکور در حال جاسوسی در تنگه هرمز بوده است.
🔹ستاد فرماندهی تروریستی مرکزی آمریکا (سنتکام) همچنین مدعی است که دو قایق و یک بالگرد ایران از نوع «پادشاه دریا» (sea-king) در این عملیات مشارکت داشتهاند.
🔹 خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام نظامی آمریکایی که نخواسته نامش فاش نشود! مدعی شد که نیروی دریایی ایران به مدت پنج ساعت، روز گذشته (چهارشنبه) کشتی ام وی ویلا را تحت کنترل درآورد و سپس آن را آزاد کرد.
🖌 #سرخط: فعلاً میبایست منتظر واکنش رسمی جمهوری اسلامی ایران ماند و از هرگونه گمانه زنی در این خصوص خودداری کرد
♦️توافق ننگین امارات و رژیم صهیونیستی بر سر عادیسازی روابط
🔹 به نقل از «العربیه»: در پی تلاشهای بیوقفه «دونالد ترامپ» برای تسهیل روند عادیسازی روابط بین امارات و رژیم صهیونیستی، ۲ طرف طی توافقنامهای بر سر عادیسازی کامل روابط دیپلماتیک به توافق رسیدند.
♦️ #چند_خبر_کوتاه
🔹️رویترز: اسرائیل و امارات با وساطت امارات به توافقی برای عادیسازی روابط رسیدند.
🔹️معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه: توافق دولت و مجلس برای عدم ارائه لایحه اصلاح ساختار اقتصادی تکذیب شد
🔹«دیوید هیل» معاون وزیر خارجه آمریکا: افبیآی در تحقیقات انفجار بیروت مشارکت میکند
🔹️ترامپ: اگر در انتخابات پیروز شوم ظرف ۳۰ روز با ایران توافق خواهم کرد. آنها به توافق نیاز دارند.
🔹️نتانیاهو عادی سازی روابط با امارات را روز تاریخی خواند
🔻انتقام خون حاج قاسم گرفته خواهد شد
🔹فرمانده کل سپاه: دشمنان با شهادت حاج قاسم منبعی دائمی از تولید خطر و انتقام را برای خود ایجاد کردند.
🔹سرانجام این انتقام دیر یا زود گرفته خواهد شد و به طور قطع سخت هم خواهد بود.
✳ترامپ رسما «معامله قرن» را کنار گذاشت
🔹️رئیس جمهور آمریکا طرحی که جرد کوشنر، دامادش در ژانویه رونمایی کرد و قرار بود طبق آن کرانه باختری توسط اسرائیل اشغال شود را کنار گذاشت و در عوض از ایجاد روابط دیپلماتیک میان اسرائیل و امارات حمایت کرد.
🔹️این حرکت ترامپ به گفته کارشناسان یک پیروزی قبل از انتخابات نوامبر برای ترامپ به شمار میآید.
⭕️الیوت آبرامز؛ بازیگر سوخته علیه ایران
🔹درحالیکه دونالد ترامپ مستاصل شده و پروژه فشارحداکثری اش بعد از گذشت بیش از 2 سال علیه ایران به نتیجه دلخواه نرسیده، یک مهره سوخته و شکست خورده را جایگزین برایان هوک کرده است. «الیوت آبرامز» نماینده ویژه آمریکا در امور ونزوئلا که تلاش هایش از کودتا و حمایت رئیس جمهور خودخوانده خوان گوایدو، حملات سایبری و اغتشاشات گسترده و تحریم بی نتیجه ماند و دولت مادورو سرجای خود ماند، حالا این فرد شکست خورده رئیس گروه ویژه اقدام علیه ایران شده است.
🔹الیوت آبرامز یک نئوکان تندرو حامی رژیم های نظامی و راست گرا در آمریکای لاتین و از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی است. آبرامز در دوره ریاست جمهوری ریگان دستیار وزیر امور خارجه در حوزه حقوق بشر و دستیار وزیر خارجه در امور کشورهای قاره آمریکا بود. آبرامز در ماجرای مک فارلین جزو تیم پنهانی مذاکره کننده آمریکایی بود که با بعضی مقامات ایرانی مذاکره کرد. که پس از رسوایی ماجرای ایران_کنترا به دلیل گمراه کردن کنگره آمریکا در آن ماجرا در دادگاه محکوم شد که البته پس از چندی توسط جرج بوش پدر بخشیده شد.
🔹الیوت آبرامز از چهره های بدنام و امنیتی آمریکاست که سوابق سیاهی چون حمایت از کودتای نظامی در گوآتمالا، حمایت از قتل 500 نفر از مردم غیرنظامی السالوادور، حمایت از حمله رژیم صهیونیستی به راکتور سوریه، حامی و طراح حمله به عراق در سال2003، حمایت از کودتا علیه هوگو چاوز، حمایت از شورشی های نیکاراگوئه را در پرونده خود دارد.
🔹رسانه آمریکایی «لوبلاگ» از ارتباط آبرامز با خاندان پهلوی بویژه شخص رضا پهلوی، گزارش داده و مینویسد: «آبرامز فردی است که به گواهی خود سلطنت طلبان در جلسات و سخنرانیهای رضا پهلوی حاضر میشود. آبرامز روی جریانی حساب کرده که لیدرش از سیا پول و از اسرائیل مشورت میگیرد و مشکلی با بمباران اتمی ایران ندارد، با همه اینها امیدوار است که مردم ایران را به خود جذب کند و رضا پهلوی و تشکیلاتش به آبرامز تکیه کرده؛ کسی که به «مهندس جنگ عراق» معروف است و برایش اشغال خونبار کشورها مایه افتخار است.»
🔹اکنون آبرامز مشهور به سیاست های خشن و سرکوبگرایانه که در آخرین سابقه اش در ونزوئلا شورش و اغتشاشات، کودتا و حمایت از دولت غیرقانونی گوایدو از خود به جای گذاشته اما ناکام و شکست خورده بوده است در جایگاه مدیریت گروه ویژه اقدام علیه ایران قرار گرفته است تا با حمایت مایک پمپئو شاهد تقویت نگاه رادیکال و سخت در وزارت خارجه آمریکا باشیم.
🔹هرچند این تغییر خود گواهی بر شکست سیاست فشارحداکثری آمریکا علیه ایران و بطور خاص فشارهای اقتصادی و تحریم ها است، اما باتوجه شخصیت افراطی آبرامز و کارنامه سیاه او در نقاط مختلف جهان احتمالا ضمن حفظ فشار تحریم ها، باید شاهد افزایش اقدامات اطلاعاتی، امنیتی آمریکا علیه ایران باشیم.
🔹حضور آبرامز می تواند باعث تقویت نگاه های براندازانه و تغییر رژیم در وزارت خارجه آمریکا باشد و فرض پروژه های هرج و مرج، آشوب و حمایت از عملیات های خشن در ایران و عملیات هایی علیه بازوهای منطقه ای دور از ذهن نیست. آنچنان که چندماهی است فعالیت های امنیتی و خرابکارانه آمریکایی ها در ایران و منطقه تشدید شده است. همچنین باتوجه به روابط نزدیک آبرامز با سلطنت طلبان، تقویت تشکیلات ضدایرانی سلطنت طلبان نیز بیش از پیش در دستور کار آمریکا قرارخواهد گرفت.
🔹چندماه تا برگزاری انتخابات 2020 آمریکا باقی نمانده و ترامپ درگیر مشکلات داخلی شده است، اجماع علیه ایران در شورای امنیت در ماجرای تمدید تحریم تسلیحاتی توسط چین و روسیه با شکست مواجه شده، ایران در مسیر روابط راهبردی بلند مدت با چین و روسیه قرار گرفته، با ارسال نفتکش به ونزوئلا دیوار تحریم را شکسته و بازدارندگی نظامی را به بالاترین سطح رسانده، حالا باید تماشا کرد که چگونه الیوت آبرامز این مهره سوخته و شکست خورده در برابر ایران مانند اسلاف خود با حقارت و شکست روبرو می شود.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
💢حجاریان:نیازمند برجام موشکی و اصلاحات ساختاری در داخل هستیم
🔹🔸«سعید حجاریان» فعال سیاسی اصلاح طلب و از دستگیرشدگان فتنه 88 در یادداشتی در روزنامه شرق با عنوان «خشمگین از امپریالیسم، ترسان از انقلاب» نوشت: «در سالهای گذشته، از سر تغافل یا شاید خوشبینی از ارتباط تنگاتنگ سیاست خارجی و سیاست داخلی چشمپوشی میشد و گمان میرفت میتوان یکی را بدون دیگری مدیریت کرد و سامان داد؛ اما مدتی است این دو فاکتور بهشدت به یکدیگر پیوند خوردهاند تا حدی که میشود ادعا کرد هر پروژه اصلاحجویانهای باید توأمان از سیاست داخلی و خارجی سخن بگوید...واقعیت آن است که سیاست خارجی ما، الگویی مشابه سیاست داخلیمان دارد. نتیجه آنکه میبینیم چه در خارج و چه در داخل با نوعی تعلیق مواجه هستیم».
♦️حجاریان در ادامه نوشت: «در بررسی ربط و نسبت سیاست داخلی و خارجی با چهار متغیر تأثیرگذار مواجه هستیم؛ «داخل»، «خارج»، «مذاکره» و «جنگ» ...در این شرایط بهگمان من باید بهطور عاجل و در دو جبهه مذاکراتی صورت بگیرد. در الگوی مذاکره با خارج، ابتدا باید پذیرفت بر نفس مذاکره ایرادی مترتب نیست چه با جمهوریخواهان چه با دموکراتها، چه بیواسطه و چه باواسطه. مهم آن است که مذاکره شفاف باشد، پیششرطی از جانب غرب پذیرفته نشود و منافع ملی هم کاملا لحاظ شود».
♦️این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: «از تقاطع دو متغیر «خارج» و «مذاکره»...مقرر است میان دولتهای خارجی و نظام مذاکراتی صورت بگیرد که اولا در رفتار نظام تغییراتی ایجاد شود و ثانیا بر سر مسائلی از جمله فعالیتهای منطقهای، موشکی و اتمی توافقاتی حاصل شود».
♦️حجاریان در ادامه تصریح کرد: «در داخل نیز باید جمعی از اصلاحطلبان متشکل از کارشناسان اجرائی، سیاستمداران حرفهای و نخبگان آکادمیک مذاکره را در دستور کار قرار دهند و با بیانی منطقی و مبتنی بر دادههای کارشناسی مسائل را موشکافی کنند و راهبردهایی را برای اصلاح ذهینت تصمیمسازان و سپس بهبود وضعیت پیشنهاد دهند. جنس این فعالیت از سنخ نامههای سرگشاده نخواهد بود اما ضرورت دارد با دقت و صراحت به قلب ماجرا وارد شد. بهعنوان مثال این جمع یک موضوع عاجل و استراتژیک را بررسی خواهد کرد، آسیبها و ضعفهایش را استخراج میکند و بسته خروج از بنبست را ارائه میدهد. اگر پذیرفته شد، گامی به سود کشور برداشته شده است و اگر نشد، لااقل میتوان فشارهای اخلاقی مبنی بر عدم اجرای مسئولیت ملی را از دوش اصلاحطلبان برداشت... بخشی در داخل معتقد است که نباید از سطح اصلاحات نمایشی فراتر رفت. غافل از آنکه چنانکه گفته شد، زمان به ضرر کشور در حال سپریشدن است و چنانچه اصلاحات ساختاری کلید نخورد، شاید خیلی زود دیر شود! ».
✍ پینوشت:
♦️طیف تندرو اصلاح طلب به شدت تمایل دارد که به عنوان «یار داخلی آمریکا» به ایفای نقش پرداخته و نقشه های ضدایرانی آمریکا را به نتیجه برساند. مقامات آمریکایی(هم اوباما و هم ترامپ) بارها تاکید کردند که شرط رفع تحریم ها، پایبندی ایران به «روح برجام» است. در ادامه نیز به صراحت اعلام کردند که منظور از روح برجام «تغییر اساسی رفتار ایران در داخل و خارج» است.
♦️حجاریان پیش از این دقیقا با بازی در پازل آمریکا تاکید کرد که «هدف از برجام، نرمال سازی(رفتار ایران) در داخل و خارج بود» . اساسا برای طرف غربی(آمریکا و تروئیکای اروپا) و طیف تندروی اصلاح طلب، رفع تحریم ها و همچنین گشایش اقتصادی برای مردم ایران، به هیچ عنوان اهمیت و موضوعیت ندارد. فصل مشترک خواسته طرف غربی و طیف تندرو اصلاح طلب، وادارکردن ایران به امتیازدهی یکطرفه و خالی شدن دست ایران از تمامی توانمندی های اساسی و دست کشیدن از تمامی اصول و آرمان ها در داخل و خارج است. به عبارت دیگر، هدف مشترک این دو، استحاله جمهوری اسلامی ایران و تغییر باطن و سیرت، با حفظ صورت و ظاهر آن و تبدیل شدن ایران به لقمه ای راحت الحلقوم برای کشورهای غارتگر و سلطه گر غربی است.