✳️جزییات طرح اختصاص بنزین به اشخاص به جای خودرو اعلام شد
🔹سرپرست منطقه آزاد قشم درباره جزییات اجرای طرح سهمیه بندی بنزین در کیش و قشم: به هر فرد ۱۵ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی اختصاص می یابد که به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود؛ چه خودرو داشته باشند و چه نداشته باشند. این طرح ابتدا در کیش و با فاصله دو تا سه هفتهای در قشم اجرا می شود؛ یک ماه پس از اجرای طرح در کیش و قشم نیز دولت ارزیابی جهت اجرای ملی آن خواهد داشت.
🔹 ۱۶۷ هزار نفر در قشم دارای کد ملی ثبت شده هستند که حداقل یک سال از سکونت آنها می گذرد. سرپرست خانوار می تواند این سهمیه را بفروشد.
✳️افشاگری وزیر بهداشت: واکسن ندادند تا مردم تحت فشار قرار گیرند و برجام و FATF را قبول کنند
🔹عین الهی: تا این زمان {شهریور} تنها ۵میلیون واکسن تامین شده بود؛ این طور بود که مردم تحت فشار قرار گیرند تا برخی کارها را مانند برجام و اف ای تی اف قبول کنند اما تاکنون ۱۸۰ میلیون دز واکسن تامین شده و در ۴ماه اخیر بیش از ۱۱۵ میلیون دز واکسن تزریق شده است.
🔹ایران علی رغم همه مشکلات نشان داد کشوری قوی و قدرتمند است و مهمترین مولفه مردم هستند.از شروع کرونا تا شهریور ۹۹درگیر کرونا بودیم اما نشان داده شد هیچ بیماری روی زمین نماند و پرسنل کادر درمان تا مرز شهادت ایستادند.
⭕️ موفقیتهای راهبردی دوساله سردار قاآنی چیست؟!
✔️به بهانه تایید رهبری بر عملکرد سردار قاآنی/ بررسی عملکرد سپاه قدس پس از حاج قاسم
✍️ «آقای سردار قاآنی، الحمدلله ایشان خیلی خوب دارد کار میکند، حرکت میکند»؛ این جمله رهبر معظم انقلاب در انتهای دیدار اخیر با خانواده شهید سلیمانی را می توان به عنوان نشانه مهمی از تایید و ادامه توفیقات سپاه قدس در دوران دوساله پس از شهادت حاج قاسم دانست.
1️⃣ برای بدست آوردن میزان موفقیت سپاه قدس، جدی ترین معیار، آخرین وضعیت آمریکا در منطقه و به خصوص در کشورهای است که جریان مقاومت به صورت مستقیم با آمریکا در تقابل هستند. رهبر انقلاب در همین دیدار اخیر با خانواده شهید سلیمانی جملاتی را بیان کردند که از این زاویه دید می توان میزان موفقیت عملکرد سپاه قدس را هم برآورد کرد. ایشان در بخشی از آن دیدار اظهار داشتند: «وضع امریکا را ببینید! از افغانستان آن جور فرار میکند و در عراق ناچار است که تظاهر به خروج کند - البته باید برادران عراقی هوشیارانه مسأله را دنبال کنند - مجبور است که بگوید من بعد از این نقش مستشاری ایفا خواهم کرد؛ یعنی اقرار کند به اینکه آنجا حضور نظامی نمیخواهد داشته باشد و نمیتواند داشته باشد. مسأله یمن را ملاحظه کنید، مسأله لبنان را نگاه کنید.جریان ضداستکباری در منطقه، جریان مقاومت در منطقه، امروز از دو سال پیش، پُررونقتر و شادابتر و امیدوارتر دارد حرکت میکند و کار میکند. در سوریه هم اینها زمینگیر شدند، در سوریه هم هیچ امیدی برای آیندهشان نیست.»
2️⃣ خلاصه عملکرد سردار قاآنی در عراق به این شکل است، سردار قاآنی در حالی پرونده عراق را به دست گرفت که جایگاه عراق در راهبرد انتقام سخت؛ خروج نظامی آمریکا از این کشور به عنوان یکی از جدی ترین عوامل زمینه ساز اخراج آمریکا از منطقه بود. قاآنی در این دو سال ثبات سیاسی شیعیان عراق را حفظ کرد و اخراج آمریکا در عراق را تبدیل به یک قانون داخلی کرد. او اجازه بهم خوردن موازنه ضدآمریکایی در حاکمیت عراق را نداد و سرمایه اجتماعی در عراق را برای اخراج آمریکا تثبیت و حتی افزایش داد. در این دو سال ضربات نظامی به نیروهای آمریکا در عراق نیز افزایش چند برابری را نسبت به گذشته نشان می دهد. امروز پس از دو سال از شهادت حاج قاسم، آمریکا مجبور به ظاهر سازی به خروج نظامی از عراق شده و تغغیر نقش خود را از حضور مستقیم نظامی به مستشار نظامی بیان کرده است. البته از همین مقدار اعتراف رسمی می توان به عنوان یک عقب نشینی مهم یاد کرد که می تواند به گامی برای خروج حقیقی و کامل تبدیل شود.
3️⃣ در یمن، پیروزی های میدانی نیروهای مقاومت افزایش قابل توجهی پیدا کرده است. این پیروزها به فتح سرزمین های گسترده در داخل یمن و حتی تا آستانه سقوط استان استراتژیک مأرب رسیده است. در کنار این، حملات موشکی یمنی ها به داخل عربستان در دو سال اخیر با هیچ دورانی از تاریخ معاصر نیز قابل مقایسه نیست. خاص تر آنکه پدافند هوایی در یمن نیز توسعه قابل توجهی پیدا کرده است. ماحصل پرونده یمن در دو سال اخیر، در التماس این روزهای سعودی در پایان دادن جنگ یمن از طریق دیپلماتیک کاملا خود را نشان می دهد.
4️⃣ در سوریه نیز اتفاقات راهبردی بزرگی رقم خورده است؛ حفظ پیروزی بر داعش و عدم اجازه بازسازی این جریان توسط آمریکا و هم پیمانانش در سوریه که ارزش آن کمتر از شکست سرزمینی داعش نیست. از سوی دیگر حضور نظامی ایران در سوریه بسیار بیشتر از گذشته راهبردی تر و مستحکم تر شده است؛ ایران حضور نظامی در سوریه را به عنوان یکی از مهمترین اهرم های فشار علیه اسرائیل نه تنها حفظ کرده بلکه راهبردی تر کرده است. روند سیاسی حاکمیت در سوریه ثبات قابل توجهی پیدا کرده و بازگشت برخی کشورهای عربی برای برقراری روابط دیپلماتیک با دولت بشار اسد، مهمترین نشانه آن هست.
5️⃣ در لبنان، حزب الله طی این دو سال فتنه های بزرگ سیاسی و نظامی را پشت سرگذاشته است. اما در کنار افزایش توان نظامی حزب الله در برابر اسرائیل، تبدیل این گروه به یکی از محورهای رفح تحریم بیروت از طریق انتقال قدرتمندانه نفت ایران به لبنان، یک اتفاق راهبردی جدید و کم نظیر در دو سال اخیر را رقم زده است.
6️⃣ در افغانستان نیز به صورت خلاصه می توان گفت که علاوه بر نقش زمینه ساز سپاه قدس برای فراری دادن آمریکا از افغانستان، این روزها شواهدی دیده می شود که طراحی های آمریکا برای پساخروج از این کشور نیز در حال خنثی شدن و حتی بالعکس شدن است. آنچه سربسته می توان از صحنه افغانستان گفت این است که این کشور در حال تبدیل به یک تصویر از آینده ای خواهد بود که جایگاه و نقش ایران پس از فرار آمریکا در منطقه می تواند باشد.
*مهدی جهان تیغی
✳️حملات سایبری ایران علیه اسرائیل، دست گرمی برای حمله به آمریکا
به گزارش فارین پالیسی؛ هکرهای ایرانی اخیراً حملات سایبری را علیه مؤسسات و تأسیسات حیاتی آمریکا انجام دادهاند که نگرانی مقامات انتظامی این کشور را برانگیخته است.
این حملات به حملات دیگری اضافه میشود که توسط چندین گروه علیه ایالاتمتحده انجام میشود.
در گزارشی از مجله فارین پالیسی آمده که با توجه به حملات باج افزاری روسیه علیه آمریکا در سال جاری، تهدید ایران ممکن است غافلگیرکننده باشد و گروههای باج افزار ایرانی بیسروصدا بهعنوان یک نیروی جهانی در حال ظهور و قدرت گرفتن هستند.
کارشناسان پلیس فدرال، سیسا، مرکز امنیت سایبری استرالیا و انگلیس دریافتند که یک گروه مخرب سایبری مرتبط با دولت ایران در حال فعالیت است. کارشناسان هشدار دادند، عوامل تحت حمایت دولت ایران بهطور فعال طیف گستردهای از قربانیان را در چندین بخش زیرساختی حیاتی آمریکا هدف قرار میدهند.
این مجله آمریکایی خاطرنشان کرد اگرچه ممکن است باج افزارهای ایرانی برای آمریکاییها نسبتاً ناآشنا باشند، اما آنها بیش از یک سال است که بخشی از زندگی روزمره در اسرائیل شدهاند.
عوامل ایرانی تقریباً تمام بخشهای اقتصادی و اجتماعی اسرائیل را هدف قرار دادهاند.
این گزارش اشاره میکند که استفاده موفقیتآمیز ایران از باج افزارهایش علیه اسرائیل احتمالاً این کشور را برای گسترش تمرکز خود به آمریکا تشویق کرده است.
در سپتامبر 2020، یک شرکت امنیت سایبری اسرائیلی برای اولین بار فعالیت باج افزاری ایران علیه سازمانهای برجسته اسرائیلی را شناسایی کرد.
گروه هکری دیگری به نام بلک شدو (Black Shadow) که گمان میرود با ایران مرتبط باشد متهم به انجام یک حمله سایبری بزرگ در ماه اکتبر با هدف قرار دادن یک ارائهدهنده خدمات اینترنتی در اسرائیل شد.
این گزارش هشدار داد که به نظر میرسد کمپین باج افزاری ایران در آستانه گسترش جهانی است.
در سال 2019، گزارشی که توسط محققان شرکت آمریکایی مایکروسافت تهیه شد، حاکی از آن بود که هکرهای ایرانی برای نفوذ به سیستمها، شرکتها و دولتها در سراسر جهان تلاش میکنند و صدها میلیون دلار خسارت وارد میکنند.
برخی بر این باورند که این حملات ممکن است بخشی از تلاشهای ایران نهتنها برای تأثیرگذاری بر امنیت سایبری و درگیری آشکار با «رقبای» خود، بلکه برای به دست آوردن پول نقد خارجی، بهویژه دلار آمریکا، برای شکستن تحریم تحمیلشده بر این کشور باشد.
✳️الجزیره: قدرت هوشمند را
باید از سلیمانی آموخت
🔹کبک آمریکاییها در بحبوحه توافق برجام چنان خروس میخواند که روزنامه نیویورکتایمز به قلم توماس فریدمن نوشت: «توافق پیشرو با ایران به اوباما این امکان را میدهد تا به کنگره و اسرائیل بگوید این بهترین توافقی است که با یک غلاف خالی از اسلحه میتوان به دست آورد و تا بروز دگرگونیها در ایران زمان میخرد».
🔹اوباما هم 21 دی 95 در شیکاگو گفت: «اگر 8 سال پیش به شما گفته بودم میتوانیم برنامه هستهای ایران را بدون شلیک یک گلوله تعطیل کنیم، احتمالا میگفتید بیش از حد بلند پروازانه است، اما با توافق توانستیم».
🔹این روند بنا بود با برجام دو و سه، طومار اقتدار ایران را در هم بپیچد؛ همان که سردار سلیمانی صراحتا دربارهاش هشدار داد؛ و فراتر از هشدار، با جان گرامی خویش، راه شبیخون بزرگ را بست. پس از شهادت سردار بود که تدریجا، توقف تعهدات یکطرفه آغاز شد و پیشرفت، به برنامه هستهای، موشکی و ماهوارهای بازگشت.
🔹کاری که سلیمانی با آمریکا کرد، بیش از اینهاست. وبسایت الجزیره اواخر تیر 94، به قلم یکی از اعضای اپوزیسیون جمهوری اسلامی (حمید- د) تصریح کرد:
🔻«طبق تعریف توماس فریدمن از دکترین اوباما، مشارکت دادن ایران، بیش از انزوا قادر به برآوردن نیازهای آمریکاست... آنچه از نگاه جمهوریخواهان، تلاش برای به دست آوردن دل ایران تلقی میشود، در حقیقت نوع بسیار زیرکانهتری از امپریالیسم است که مثل یک شطرنج باز عمل میکند...
🔻اگر توافق، از نقشههای کنگره یا مخالفان در ایران جان سالم در ببرد، تبدیل به گل سرسبد دستاوردهای اوباما بهعنوان تجلی قدرت هوشمند خواهد شد... به تعبیر جوزف نای، این ترکیب قدرت نرم و سخت است.
🔻دکترین اوباما در حوزه قدرت هوشمند، اهدافی فراتر از ایران و برنامه هستهایاش دارد؛ اما همیشه میان نیات مؤلف یک دکترین و شیوهخوانش و شکستن ساختار آن توسط دیگران، اختلاف وجود دارد.
🔻برای دکترین اوباما هر نامی که انتخاب کنید، او و جوزف نای باید کولهبار خود را ببندند و به قم بروند تا بفهمند قدرت هوشمند چیست... از همان مرزهای پرمنفذی که قرار است بازرسان سازمان ملل (و در میان آنها جاسوسان اسرائیل) به ایران بروند و تأسیسات هستهای را رصد کنند، از همان مرزها، قاسم سلیمانی خیلی زودتر نفوذ کرده و اوباما و جوزف نای را دور زده است.»