✳اقدام «مغرضانه» برخیها برای سرد کردن تنور انتخابات
🔹 قیاس رد صلاحیت ها با مشارک حداکثری قیاس مع الفارق است
🔹مجلس ششم منتسب به جریان سیاسی بود؟
🔹 جلوگیری از ورود افراد ناشایست، ناصالح و فاقد صلاحیت نمایندگی ملت جهت ورود به قوه مقننه هیچ منافاتی با مشارکت حداکثری ندارد و قیاس رد صلاحیت ها با مشارکت حداکثری یا جذب حداکثری قیاسی مع الفارق است که اساساً سنخیتی با هم نداشته و ندارند.
❎در حاشیه یادداشت های جنجالی مدیر مسئول روزنامه 19 دی
🌹نصیحتی برادرانه به برادرم جناب داستانی
ابتدا سلام علیکم ،،،سلامی که حتما جوابش واجب است
دیروز و امروز دو یادداشت از جنابعالی در روزنامه تان خواندم و واکنش های دیگران را هم ، اولی با عنوان "دی را به خاطر بسپارید و دومی " سردار حاجی زاده را شما از ملت می گیرید " اجازه می خواهم که این حقیر به عنوان شهروند قمی و کسی که بخشی از یادگیری هایم را در دفتر حزب جمهوری اسلامی قم در دوران نوجوانی از شما دارم یادداشت تان را چند خطی نقد کنم ،گرچه غیر حرفه ای .
حرف آخر را اول می زنم ، از شما بعید می دانستم که مواضعتان را در خصوص حوادث تلخ دی ماه سال جاری چنین با کنایه و خیال پردازانه در"دی ماه را به خاطر بسپارید " به نمایش بگذارید ، گرچه کنایه نویسی در فضایه روزنامه نگاری پذیرفته شده ولی آش تا ن آنقدر شور شد که هر خواننده حتی با سن و تجربه کم می تواند بفهمد که منظور شما چه بود و چه هست ،
ضمن احترام به 40سال سابقه فعالیت شما در حوزه روزنامه نگاری و با دانستن گرایش سیاسی تان به جریان اصلاح طلب و حامی دیروز و امروز دولت های منتسب به این جریان ،انتظار نداشتم در یادداشت دی ماه .... قلمتان عاری و خالی از شجاعت و انصاف باشد و سراسر این یادداشت را شاهد تخریب دی ماه باشیم .
در این یادداشت با کنایه و با جملات کوتاه ابتر به عملکرد صدا وسیما ،روزنامه رسالت ، موضع شخصی یکی از سردارن سپاه در تبریز، شعر مداح در نماز جمعه تهران ، شبکه افق ، سازمان ها و مراکز امداد رسان در حادثه پلاسکو پرداختید و با کنایه که انگار هیج سهم قصوری در طرف دولتی ها و غیر دولتی های منتسب به جریان سیاسی که شما به نفعشان قلم می زنید و یا ازشان دفاع می کنید نبوده است ، همه اینها را نوشتید تا در پایان باز با کنایه حمله ناجوانمردانه و غیر اخلاقی علیه سپاه و فرمانده شجاع نیروی هوا فضایش شکل دهید و این همه چه ربطی به سیل سیستان و بلوچستان دارد که نقش سپاه و فرمانده هانش و بسیجیانش همدوش با سازمان های دولتی و مردمی همانند حضور موثر در امداد رسانی و سازندگی در این سیل و حوادث دیگر را نادیده می گیرید .
جناب داستانی ، بیایید حوادث تلخ و شیرین و تحولات دی ماه را در چهل سالی که بر انقلاب و مردم و ایران عزیز گذشت مرور کنیم ، حتما تعداد عملکرد ها . حماسه سازی ها . سازندگی ها . پیشرفت ها و... در حوزه های مختلف خیلی بیشتر از بی تجربی ها . ناکارآمدی ها . لج بازی ها . سو مدیریت ها و انحراف ها وپسرفت ها و... بوده است .
ما قمی ها مفتخریم که قیام 19 دی قم از ماست ، حماسه سازی مردم ولایتمدار در 9دی سال 88 از ایرانیان است ، اخراج شاه خائن توسط مردم در دی ماه است ، حضور حماسی و چند ده میلیونی مرم شریف ایران در بدرقه پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی ، شرکت با عظمت چند ده میلیونی مردم در راهپیمایی سالانه 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و پیروزی های بزرگ و افتخار امیز رزمندگان اسلام در دی ماه سال های دفاع مقدس همه و همه افتخاراتی است که تلخی های حوادث دی ماه از یاد می برد .
جناب داستانی قبول کنید در یادداشت اول که با هر انگیزه و هدفی نوشته اید انصاف و شجاعت را رعایت نکرده اید
و اما بعد ، با واکنش اهالی رسانه و برخی منتقدین به یادداشت اول ، شما در یادداشت دوم بر پاسخگویی برآمده اید و ضمن صریح نویسی و رعایت احترام به سردار حاجی زاده نقدی به چگونگی مسئولیت پذیری نیروی هوافضای سپاه بعد از حادثه پیش امده برای هواپیمای اوکراینی داشته اید که البته شما و همگان می دانند که رسیدگی قضایی و حقوقی به این پرونده در دستگاه قضا شروع شده و بنا بر دستور مقام معظم رهبری به دقت بررسی و رای عادلانه صادر خواهد شد . مهمترین نکته مثبت در این فضای غبارآلود مسئولیت پذیری سپاه است که اشتباه خود در سطوح سازمانی و فردی را پذیرفت و از مردم و خانواده های داغدار عذر خواهی کرد و منتظر صدور رای دستگاه قضایی است
جناب داستانی دفاع از سردار حاجی زاده دفاع از اشتباهش و یا دفاع از خطای نیروی زیر دستش نیست ، دفاع از حیثیت دفاعی ایران اسلامی در برابر تهاجم دشمن و نفوذی ها است
جناب داستانی ای کاش در یادداشت اولتان طوری دی ماه را به خاطر خوانندگان می سپردید تا منتقدین تان برآشفته نشوند و شما هم در یادداشت دومتان با آسمان و ریسمان نوشتن پای سیاست زدگی و انتساب به این آن را باز نمی کردید
جناب داستانی انقلاب اسلامی و جامعه ایرانی حوادث تلخ وشیرینی که شیرنش خیلی بیشتر و گسترده تر در ماه ها و حتی دی های دیگر شاهد خواهد بود
لطفا در روزنا مه تان مردم را با امید آفرینی به پیروزی های آینده امیدوار کنید
✍محسن بخشی نیا
🔼 نظرسنجی جدید رقبای ترامپ:
🔻براساس نظرسنجی جدید "سی ان ان"، آخرین رتبه بندی نامزدهای ریاست جمهوری حزب دموکرات برای انتخابات ۳ نوامبر ۲۰۲۰ به شرح زیر است:
1⃣ برنی سندرز با ۲۷ درصد
2⃣ جو بایدن با ۲۴ درصد.
3⃣ الیزابت وارن با ۱۴ درصد
4⃣ پیت بوتهجج با ۱۱ درصد.
5⃣ مایکل بلومبرگ با ۵ درصد
6⃣ امی کلوباچار با ۴ درصد
7⃣ تام استیر با ۲ درصد
8⃣ دیگر نامزدهای حزب دموکرات چون تولسی گابارد، عضو مجلس نمایندگان آمریکا، نتوانستند کف یک درصدی مورد نیاز در نظرسنجی این رسانه را کسب کنند.
❌ برنی سندرز در قیاس با نظرسنجی سراسری قبلی این "سی ان ان" که در سپتامبر ۲۰۱۹ انجام شد، ۷ درصد رشد کرده است.
✳ناو لینکلن دست از پا درازتر برگشت/
عقب نشینی بی سروصدای آمریکا از منطقه
🔺نه جنگ شد؛ نه مذاکره کردیم؛ ناو آبراهام لینکلن بدون هیچ مزاحمتی خلیج فارس را ترک کرد و سیاه رویی برای کسانی ماند که می خواستند با دروغگویی مردم را از #سایه_جنگ و اقدام نظامی آمریکا بترسانند و محاسبات جامعه را علیه #مقاومت تغییر دهند.
🔹البته نمایش های آنان تمامی ندارد و هر روز سناریویی برای ترساندن مردم در دستور کار #پیاده_نظام_ترامپ در داخل قرار دارد. از نظر آنان با هر اتفاقی می توان مردم را از جنگ ترساند و برای #تسلیم نسخه ی #مذاکره پیچید.
🔻اما رهبری در #نماز_جمعه_تاریخساز نقشه راه کشور را برای #ایران_قوی ترسیم کرد. در ایران قدرتمند، دوگانه های جنگ و صلح جایی ندارد!
#روحانی
📝 #رها_عبداللهی
🔻تظاهرات میلیونی جمعه، انقلاب ۱۹۲۰ دوم خواهد بود
🔹«خزعلی» دبیرکل جنبش عصائب اهل حق: در جمعه پیشرو، عراق شاهد تکرار انقلاب ۱۹۲۰ علیه انگلیس خواهد بود.
🔹 قهرمانان عراقی قادر هستند اراده ملت عراق را به نمایش درآورند و اشغالگران را وادار به عقبنشینی کنند.
✳ ایران در مرکز مناظره دموکرات ها
🔹بایدن: تنها راه ورود به جنگ با رضایت آگاهانه مردم آمریکاست. متحدانمان ما را با ایران مقایسه میکنند. ما حمایت متحدانمان را از دست داده ایم. رییس جمهور بعدی باید بتواند ائتلاف ایجاد کند.
🔹پت بوتیگیگ: ترامپ با از بین بردن توافق هستهای رسیدن به توافق را برای رئیس جمهور بعدی بسیار سخت کرده
🔹امی کلوبوچار : ترامپ به خاطر اقداماتش باعث شده ایران دوباره به غنی سازی اورانیوم روی آورد. ترامپ با سرعت به سمت جنگ میرود.
🔹تام استایر: ترامپ از یک بحران به بحران دیگر و از یک تنش به تنش دیگر میرود.
🔹سندرز: ما باید یک ائتلاف بین المللی ایجاد کنیم، نمیتوانیم یک جانبه اقدام کنیم، توافق هسته ای با ایران با همکاری متحدانمان به دست آمد، باید کارهای ترامپ را معکوس کنیم.
🔹الیزابت واران: ما باید درباره هزینه کردهایمان فکر کنیم. باید بودجه دفاعیمان را کاهش دهیم.
🔴 جنگ هیبریدی چیست؟
🔹جنگهای هیبریدی (Hybrid Warfare) یا ترکیبی، به شیوه نبردی گفته میشود که در آن تمام ابزارها و روشهای ترکیبی نظامی نوین جایگزین نبردهای سنتی خواهد شد.
🔹نیروی هیبریدی در این نبردها توانایی فوق العادهای بر اثر گذاری در جامعه دارند، ابن نبرد به زبان سادهتر جنگ روانی محسوب میشود، در ایران از جنگ هیبریدی با عنوان جنگی ترکیبی یاد میشود.
🔹عملیاتی که ترکیبی از جنگ سرد و نرم با سلاح موشک و #رسانه است. از جمله ویژگیهای جنگ هیبریدی، ابهام و پیچیدگی آن است، بدین صورت که برخی از کارشناسان نظامی و امنیتی آن را شیوه جدیدی از رویارویی با دشمن میدانند و آن را انقلابی جدید در طراحی جنگهای نظامی تلقی کردهاند.
🔹بسیاری از نظریه پردازان نظامی پس از واقعه ۱۱ سپتامبر، با روش جنگهای سنتی خداحافظی کردند و از سال ۲۰۰۱ رویکردشان را در طراحی نقشههای نظامی و امنیتی فضای سایبر را هم اضافه کردند. در گزارش منتشر شده از اجلاس امنیتی مونیخ در سال ۲۰۱۵، ملزومات یک جنگ هیبریدی در هشت مورد دیپلماسی، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی، نیروهای نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، نیروهای کلاسیک نظامی، جنگ اقتصادی و حملات سایبری یاد شده است.
🔹 درک پیچیدگی های جنگ های هیبریدی توسط نیروهای کلاسیک دشمن سخت است. در واقع اصلی ترین ویژگی این مدل از جنگها، ابهام و غافلگیری ناشی از ابهام است.
☝🔴اینجا #لیبی است....
⏪کشور ویران و تکه پاره شده ای که اول هسته ای اش را داد،
بعد موشک هایش را.
و بعد
#آمریکا برایش #دموکراسی آورد!
🔰از سال 2011 به اسم «اعتراضات مردمی» آمریکا و ناتو وارد لیبی شدند. حال بعد از 9 سال، لیبیِ ثروتمند و #نفت خیز در کنار دریای مدیترانه، آوردگاه جنگ نیابتی دو محور #ترکیه و #قطر با #عربستان و #امارات و #مصر و #فرانسه و #ایتالیا و #یونان و #روسیه و #آمریکا شده و رژیم #صهیونیستی هم مانند کفتاری به انتظار نتیجه نزاع نشسته.
🔰این فقط ملت لیبی است که در هرج و مرج، خونش بر زمین ریخته میشود.
🔰عبرتی برای آنانکه برای ساختن کشورشان، به #اجنبی دلخوش میکنند!
✅راستی هیچکس هم در این کشورها عربده نمی کشد، لیبی به ما چه؟! سودان به ما چه؟! آفریقا به ما چه... به هیچ روشنفکر طوطی مسلکی هم یاد نداده اند بگوید: «نه لیبی، نه سودان... جانم فدای ترکیه و امارات و عربستان...» همه مشغول غارتند و این شعارهای "به ما چه"؟ و "چرا جنگ افروزی؟" و "چرا دخالت در امور بقیه کشورها" و "خودمون فقیر داریم" و.. را فقط برای ما #ایرانی ها می سازند!
#جنگ_رسانه #اصلاحات #روحانی #برجام
"محمد عبدالهی
🔴 #بسته_انتخاباتی
🔸 لیست اولیه اصولگرایان منتشر شد / انتخابات الکترال اصولگرایان!
▫️حبیبالله بوربور گفت: در نشستی که دیشب با آقایان حدادعادل، قالیباف و سروری داشتیم، قرار بر این شد حدود ۱۵۶ نفر از افرادی که در لیست مدنظر اصولگرایان قرار گرفتهاند، توسط هشت هزار نفر که دارای کُد و کارت الکترال هستند انتخاب شوند.
نفرات نهایی لیست ۳۰ نفره تهران باید دارای بالاترین رأی در انتخابات الکترال باشند و نیز باید نظر مثبت ۱۰ نفر از منتخبان شورای ائتلاف که کاندیدا نیستند را کسب کنند.
▫️محمد باقر قالیباف، محمد حسن قدیری ابیانه، محمد صادق کوشکی، غلامرضا مصباحی مقدم، حسین مظفر، سید نظام الدین موسوی، لاله افتخاری، مرتضی آقاتهرانی، سید مصطفی آقا میرسلیم، فاطمه آلیا، جلیل بشارتی، محسن پیرهادی، سیدرضا تقوی، سید محمد حسینی، سید شمسالدین حسینی، فرشته حشمتیان، صادق خلیلیان، سید محسن دهنوی، الهه راستگو، حمید رسایی، عبدالحسین روح الامینی، مسعود زریبافان، مصطفی زمانیان، جلیل سالاری، سید میعاد صالحی، محمد حسین طریقت منفرد، الیاس نادران، محمد ناظمی اردکانی، سید محمود نبویان، بیژن نوباوه وطن، کیومرث هاشمی، مقداد همتی، فاطمه واعظ جوادی و وحید یامین پور از چهره های شاخص این لیست هستند.
🔴 از تحلیل قابل تأمل تا ادعای ساختگی
1ـ تحلیل قابل تأمل یک اصلاحطلب از ترور سردار سلیمانی!
«احمد نقیبزاده» از فعالان سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه آرمان امروز درباره چشمانداز روابط تهرانـ واشنگتن گفت: «رفتار غیر قانونی و برخلاف عرف بینالمللی مبنی بر ترور سردار سلیمانی توسط آمریکاییها افکار عمومی را جریحهدار کرده و تبعاتی در پی خواهد داشت، اما معتقدم دیپلماسی با نظر به شرایط و واقعیتها جریان مییابد. میدانیم که سردار سلیمانی در منطقه مانعی بر سر راه منافع آمریکا و سربازان این کشور در منطقه خاورمیانه بود و ضدیت آمریکاییها با چنین چهرهای جای تعجب ندارد، اما در نهایت میتوان انتظار داشت با پدید آمدن زمینههایی و با گذشت زمان کاهش تنش اتفاق بیفتد. بحران میان دو کشور در روابط بینالملل، هرچند عمیق اما نمیتواند دائمی باشد. جایی که منافع ملی و کلان یک کشور ایجاب کند، امکان تغییر در برخی سیاستها وجود دارد. به عقیده من نباید برای همیشه راههای کاهش تنش را مسدود فرض کرد.» تلاش برای تقلیل ترور سردار سلیمانی به یک حادثه و بیاهمیت جلوه دادن آن در سیاست خارجی و روابط ایران و آمریکا بسیار تعجببرانگیز است.
2ـ ادعای ساختگی ترامپ درباره تهدید سردار سلیمانی
نشریه «دیلی بیست» نوشت: «دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا زمانی که اوایل ماه جاری میلادی از تهدید قریبالوقوع سردار سپهبد قاسم سلیمانی علیه چهار سفارت آمریکا خبر داد، همه را در شوک فرو برد. این ادعای ترامپ برای برخی مقامات آمریکایی این سؤال را پیش آورد آیا ترامپ این اطلاعات را به درستی منتقل کرده است یا خیر. یک مقام کاخ سفید در اینباره گفت: قطعاً این سؤال مطرح بود آیا او همان لحظه این ادعا را از خودش ساخته یا خیر.» به گفته دیلی بیست مقامات امنیتی تنها به ترامپ گفته بودند امکان حمله ایران به داراییهای آمریکا در منطقه وجود دارد. مقامات امنیتی، سفارتهای آمریکا را یکی از نقاط احتمالی حملات ایران میدانستند، اما در واقع هیچگونه تهدید قریبالوقوعی این سفارتها را در خطر قرار نمیداد.
✳ حمايت از نظارت
انتخابات در ايستگاه بررسي نهايي صلاحيتها قرار دارد و شوراي نگهبان وظايف قانوني خود را دنبال ميکند تا آنچه مأموريت اين نهاد نظارتي است، تحقق يابد و کار انتخابات با سلامت و اطمينان لازم دنبال شود. در اين ميان طبيعي است مسئله تأييد و رد صلاحيتها با واکنشهايي روبهرو باشد و برخي به آن معترض باشند و اين اعتراضات رسانهاي شوند و افکار عمومي را نيز با سؤالاتي مواجه کند. انتظار آن است که شوراي نگهبان در جايگاه پاسخگويي قرار بگیرد و در جهت شفافسازي عمل کند. سخنگوي شوراي نگهبان در اين باره گفته است: «نظراتي که شوراي نگهبان داده بسيار دقيق و مبتني بر مستندات متقني است که در پرونده وجود دارد.» اما از ديگر سو اظهار داشته است: «ما به عنوان شوراي نگهبان از جهت قانوني ممنوعيت داريم که جزئيات پروندهها را به افکار عمومي اعلام کنيم.» به نظر ميرسد اين سالها چنين ممنوعيت قانونيای، به معضلي پيش روي اقناع افکار عمومي نسبت به عملکرد شوراي نگهبان تبديل شده و چهره عملکرد قانوني و قابل دفاع شوراي نگهبان تحت تأثير هجمههاي رسانهاي تا حدي مخدوش شده است؛ از اینرو ضروري است اين نهاد براي اصلاح قوانين در اين زمينه تلاش کند؛ چراکه قابل قبول نيست، شوراي نگهباني که اعتبار آن اعتبار نظام اسلامي است، از سوی افرادي که پرونده قابل دفاعي ندارند زير سؤال برود و در مقابل اين نهاد براي حفظ آبروي افراد مجبور به سکوت شود؛ اما آن افراد با خيالي آسوده به تخريب شوراي نگهبان مشغول شوند. اين در حالي است که آبروي نظام اسلامي بسيار بالاتر از افراد است. همين وضعيت موجب شد تا فرصت مناسبي براي رسانههاي بيگانه و ضد انقلاب خارجنشين براي حمله به نظام اسلام فراهم آيد و تنها کشوري که مبتني بر مردمسالاري ديني اداره ميشود، متهم به ديکتاتوري، انحصارگرايي و حذف منتقدان شود. فارغ از انتظاراتي که براي تغيير قانون و مبسوطاليد کردن شوراي نگهبان براي دفاع از عملکرد خود وجود دارد، از عموم جامعه نيز انتظار ميرود در این زمینه هوشمند باشند و اسیر جوسازیهای رسانهای دشمن نشوند. شورای نگهبان رقیب ملت نیست، بلکه حافظ منافع آن است و در تلاش است تا در مسیر کارآمدسازی نظام در خدمت مردم باشد و روند شایستهسالاری را ارتقا بخشد و از ورود افراد ناشایست که صلاحیت تصدی قدرت را ندارند، جلوگیری کند؛ بنابراین اگر به فکر روزگاری بهتریم و تلاش داریم تا با مشارکت در انتخابات، مجلسی بهتر از مجلس پرانتقاد کنونی داشته باشیم، باید حامی و کنار شورای نگهبان باشیم.
🔴 #بسته_انتخاباتی
🔸 ۱۳۰ اصلاحطلب در تهران تایید صلاحیت شده / روایت ترکان از شانس کم اصلاحطلبان
▫️مصباحی مقدم گفت: برای تهران از جریان اصلاحات بیشتر از ۱۳۰ نفر تا به اینجا تائید صلاحیت شده اند یعنی بیش از ۴ برابر ظرفیت تهران تائید صلاحیت شده دارند که ممکن است در نتیجه نهایی تعداد دیگری هم به آن اضافه شود. و در این صورت وضعیت این طیف خیلی خیلی خوب است و نمیتواند بگوید ما کاندیدا نداریم.
▫️اکبر ترکان در مصاحبه با جامجم آنلاین: علیرغم تلاش اصلاحطلبان برای جداسازی عملکرد خود از دولت روحانی، باید اشاره کرد که سرنوشت این دو به هم گره خورده است. به همین دلیل آنها شانس کمی برای پیروزی در انتخابات دارند.
▫️فاطمه رهبر درباره حاشیههایی که برخی از اصلاحطلبان علیه قالیباف مطرح میکنند، گفت: «بیش از سه سال است که اصلاحطلبان شورای شهر و شهرداری تهران را در دست گرفتهاند و در تمام این مدت نتوانستهاند هیچ مدرک و سندی در موضوعاتی مانند املاک نجومی پیدا کنند. تردید نکنید که اگر سندی قابل اعتنا داشتند تا کنون صدباره منتشر کرده بودند».