🔴 رمزگشایی از خلافگویی روحانی
🔹چرا #پرزیدنت خلافگویی میکند و به افکار عمومی آدرس غلط میدهد؟
🔹آقای روحانی با اشاره به اینکه اجرای قرنطینه چینی در ایران امکان پذیر نبود، گفت: "از روز اولی که این ویروس شروع شد برخیها میگفتند قرنطینه چینی را اجرا کنید. عدهای فشار میآوردند که دولت مدل چینی را اجرا کند، اما ما این کار را نکردیم." ادعای #پرزیدنت مبنی بر فشار برای اجرای قرنطینه چینی در ایران، خلاف گویی و دروغ بزرگ است. به این دلیل که با آغاز شیوع ویروس کرونا در ایران، مسئولین و متخصصان حوزه سلامت، خواستار اجرای راهبردِ بهداشتیِ قطع زنجیرهی انتقال ویروس کرونا شدند و ستاد کل نیروهای مسلح نیز با تشکیل قرارگاه بهداشتی درمانی، درصدد برآمد تا با اِعمال محدویت (خلوت سازی خیابانها و جادهها) به اجرای موفقیت آمیز راهبرد مذکور کمک و از گسترش ویروس کرونا پیشگیری نماید. اما در مقابل، روحانی به دنبال تئوری انگلیسی "مصونیت جمعی" و عادی سازی رفت و در نتیجه تعداد مبتلایان از حدود ۲۰۰ نفر در ۶ اسفند به بیش از ۸۰۰۰ نفر در ۲۰ اسفند و ۲۷۰۰۰ نفر و مرگ بیش از ۲۰۰۰ نفر در ۶ فروردین رسید. اکنون روحانی خود را در برابر چند مطالبه اساسی مردم و نخبگان میبیند. از جمله؛ چرا با اجرای راهبرد قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا مخالفت کرده؟ چرا از اِعمال محدویت توسط نیروهای مسلح ممانعت کرده؟ چرا بر تئوری انگلیسی "مصونیت جمعی" اصرار ورزیده؟ چرا پروژه "بحران- مذاکره" را کلید زده و برای مذاکره با امریکا، سلامت جامعه را بحرانی نموده؟ چرا #پرزیدنت در بازه ۶ اسفند تا ۶ فروردین، تعلل داشته؟ و...
🔹با این تفاسیر #پرزیدنت برای رها ساختن خود از مطالبات جامعه، به توصیه مشاورانش، چاره را در خلاف گویی، دادن آدرس غلط به افکار عمومی و عوض کردن جای شاکی و متهم دیده است.
دکتر رضا سراج
✳تحلیلی بر تحولات سیاسی و تحرکات نظامی آمریکا در عراق
@secret_file
⭕ جنگ تبليغاتى رسانههای غربی آمريكایی همزمان با كاندیدا شدن الزرفى براى نخست وزيرى (وی شهروند آمريكاست و سالها در دامان آمریکاییها و همچنین تحت نظر سازمانهای صهیونیستی پرورش یافته است) اصالت او به عراق باز مىگردد ، آمريكا تلاش میکند با روی کار آوردن وی عراق را به روزهای پس از سقوط رژیم صدام بازگرداند و با این سیاست بیش از پیش بر منابع نفتى کشور عراق تسلط پیدا کند!
⭕ ائتلاف الزرفى شايعه تحريمهاى وحشتناكى كه آمريكا قصد دارد بر عراق تحميل كند را منتشر كرد تا از اين طريق نيروهاى سياسى مخالف الزرفى را بترساند و فشارى مردمى براى پذيرش الزرفى و در نتيجه دور كردن كشور از تحريم ايجاد كند ، (دقیقا سیاستی که دولت یازدهم و دوازدهم برای روی کار آمدن در انتخابات ریاست جمهوری بکارگیری کردند!!) ، در مقابل مخالفین نخست وزیری الزرفى خبر نقشه كودتاى نظامى را مطرح كردن ، تا از اين طريق تأكيدى بر دست نشاندگى رئيسجمهور عراق و گزينه پيشنهادى او برای نخست وزیری - الزرفى داشته باشند و همگان را از پشت پرده كانديدا كردن الزرفى و نقشههاى آمريكايى آگاه سازند!
⭕ همانطور که در روزهای گذشته عنوان کردیم كودتا در عراق امکانپذیر نیست چرا كه ؛ قدرت نظامی درداخل عراق مانند زمان صدام متمرکز نمیباشد و کفهی ترازوی قدرت نیروهای مقاومت عراقی به مراتب سنگینتر از ارتش عراق است ، همچنین حشدالشعبی عراق از پشتوانه بزرگی به نام مرجعیت بهرهمند هستند که این امر نیز در سرنوشت عراق نقش بزرگی را به خود اختصاص داده پس سناریوی کودتا درعراق یک امر بسیار سخت و یا بهتر بگوییم غیرممکن خواهدبود.
@secret_file
⭕ آمریکا در شرایط کنونی بازوهاى خود یا به تعبیر دیگر دست نشاندگانش در عراق كه تحت عناوين ملىگرايانه يا انقلابى ، میدانداری تجمعات در بغداد و دیگر شهرها را برعهده داشتند را نيز از دست داده است و اين مهم بعد از کشتار تعدادی از تظاهرکنندگان توسط همین نیروهای دست نشانده و نفوذی محقق شد.
⭕ در ادامه پیگیری تحولات عراق باید گفت که آمریکاییها برنامه ترور رهبران چهار نيرو از نيروهاى مقاومت ؛ نيروها سپاه بدر، جنبش عصائب اهل حق، جنبش النجباء و نيروهاى كتائب حزبالله را در خاک عراق پیگیری میکنند و اين تصميم از طرف ارتش تروریستی آمریکا پس از مخالفت عادل عبدالمهدى با دستگيرى رهبران اين نيروها به اتهام رابطه با سپاه پاسداران انقلاب اسلامى گرفته شده است.
⭕ آمریکا عواقب هرگونه عمليات ترور يا مورد هدف قراردادن پايگاههاى گروههاى مقاومت را به خوبى درک کرده است و به همين دلیل نيروهاى خود را از چندين پايگاه و پادگان نظامى به عقب رانده است ، پايگاهها و پادگانهايى كه به اعتقاد واشنگتن هدفهاى آسانى است كه دست نيروهاى مقاومت با عملياتى كوبنده به اين اهداف خواهند رسيد و به همين خاطر آمريكا نيروهاى خود را به اقلیم كردستان عراق و پایگاه هوایی عینالاسد انتقال داده است.
⭕ در پایان باید اشاره کنیم که انشاءالله نیروهای مقاومت عراقی بیش از پیش هوشیارانه تحولات کشور خود را رصد میکنند و هرگونه تحرک ضد منافع ملت و همچنین مقاومت را پاسخ سخت و کوبنده میدهند و آنها این آمادگی را دارند که به تنهایی سربازان ارتش تروریستی آمریکا را هم ازپایگاههای عراق و همچنین کشورهای همجوار عربی به هزاران کیلومتر آنسوی مرزهای عراق به عقب برانند!
✍ سیدحسن موسوینژاد
🔹وزارت بهداشت: "آغاز به کار مشاغلی که جز موارد استثناء قانون قرار نگرفته، ممنوع بوده و اگر کارفرمایی اقدام به بازگشایی محل کار کند متخلف است."
پی نوشت: رسانهای کردن نامه نمکی به روحانی جواب داد؛ غیر از این هم نمیشد کاری کرد!
اگر بازگشایی کسبوکارها از شنبه۱۶فروردین اجرایی میشد، فاجعهای شبیه به افزایش قیمت بنزین پیشآمد میکرد که بیتوجه به مشورتها، عملیاتی شد.
#علی_قلهکی
🔺پزشکیان: راهیابی اکثریت جناح مقابل به مجلس اتفاق خوبی است؛ اینهمه ابراز میکردند که دولت و مجلس و نمایندگان ضعیفاند حالا اینها بیایند تا ببینیم چه کار میکنند!
✍ هرچند بنظر میرسد این استراتژی اصلاح طلبان است که مطالبه عمومی از مجلس آینده را بالا ببرند و بنحوی غیر واقعی کنند تا بتوانند یک تصویر ناموفق را (بمنظور بهره برداری در انتخابات ۱۴۰۰) به مردم نشان دهند اما کاش جناب پزشکیان دقت میکردند که چند هفتهای هست که مجلسِ این دوره تعطیل شده اما آب از آب تکان نخورده است و بعد برای مجلسِ آینده نسخه میپیچیدند!!
#سرطان_اصلاحات
#مهدی_قاسم_زاده
✳از مهمترین دلایلی که پیام رسانی مانند ایتا که حاصل دسترنج جوانان نخبه کشور است دچار این مشکلات میشه متاسفانه وجود یک جریان غربگرا در کشور است که فضای مجازی را به عنوان یک ابزار برای پیشبرد اهداف خصمانه خودش استفاده میکند
✳#سید_علیرضا_آل_داود
❎روزولت ماسک ندارد
اما سردار سرِ شیفت است - ۱
کرونا به مثابه یک زلزله و سونامی بزرگ، در حال تغییر زندگی بشر وتحمیل نظمیجدید به جامعه جهانی است. کرونا در کمتر از چند ماه، اغلب کشورها را در نوردید و حالا به قاتلی هراسانگیز تبدیل شده است. احتمالا کشورها تا ماهها درگیر این ویروس باقی بمانند. این، آزمونی بزرگ برای ملتها، دولتها و تمدنهاست. کرونا با همین چیرگی خود، مجال تأمل را در متن شتاب و شلوغی زندگی مدرن فراهم کرده ست.
1- شمار مبتلایان به کرونا در جهان به یک میلیون و 16 هزار و 568 نفر رسید که از این تعداد، بیش از 53 هزار نفر جان باختهاند. فرانسه دیروز با ثبت ۱۳۵۵ فوتی در یک روز، رکورد قربانیان روزانه را شکست. تا کنون در این کشور ۵۹۱۰۵ مورد ابتلا و ۵۳۸۷ فوتی گزارش شده است. آمریکا هم با شکستن رکورد تعداد ابتلای روزانه، ۲۹۸۷۴ مبتلای جدید طی یک روز را ثبت کرد.
برخی مقامات آمریکایی پیشبینی کردهاند تعداد تلفات در این کشور تا ۲۰۰ هزار نفر افزایش یابد. بعد از آمریکا، ایتالیا و اسپانیا و آلمان و چین و فرانسه با 115 هزار، 112 هزار، 84 هزار، 81 هزار و 59 هزار نفر، بیشترین آمار مبتلایان را ثبت کردهاند. این آمار فزاینده در حالی است که کرونا چند هفته دیرتر از ایران، به اروپا و آمریکا رسید و در این مدت برخی دولتمردان و شبکههای رسانهای غربی بهشدت سرگرم منفیبافی علیه ایران بودند.
2- وضعیت در آمریکا و برخی کشورهای اروپایی از مرز بحران عبور کرده است. تصاویر و گزارشها به قدر کافی گویاست و موهوم بودن نظریهای را که لیبرال دموکراسی را پایان تاریخ و برترین مدل حکمرانی معرفی میکرد، به رخ میکشد.
حالا سر دستمال توالت و ماسک و دستکش و مواد غذایی در آمریکا و برخی کشورهای اروپایی جنگ شهروندی(!) به راه افتاده و حتی بعضا کار به اسلحه گرم کشیده است. جنازههای انباشته و بیماران بد حالی که به حال خود رها شدهاند یا ماشینهای یخچالدار حمل گوشت که برای انتقال جنازهها ردیف شدهاند، تصویری است که این روزها به تواتر از برخی از همین کشورها منتشر میشود.
3- در ایتالیا، پرچم اتحادیه اروپا به نشانه اعتراض به بیاعتنایی این اتحادیه پایین کشیده شد و زمزمه «ایتالِگزیت» (خروج از اتحادیه) بلند شده است. اخیرا ویدئویی از یک میلیاردر آمریکایی منتشر شد که از بالای برج بیست طبقهای پرید و خودکشی کرد، چرا که تمام خانواده او به علت ویروس جان باختند و کسی به داد آنها نرسید.
اما این اولین و آخرین خبر خودکشی نبود. در آلمان، یک وزیر بهخاطر نگرانی از پیامدهای اقتصادی کرونا خودکشی کرد. نخستوزیر ایالت هسن درباره خودکشی توماس شفر وزیر دارایی ایالت گفت: «این سیاستمدار ۵۴ ساله عمیقا نگران پیامدهای اقتصادی بحران کرونا بود و در حالی که در ناامیدی فرورفته بود ما را ترک کرد».
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
🔴 خطر تکرار تجربه تلخ طلا و ارز
در بحران طلا و ارز ، عملکرد بسیار بد دولت سبب حراج و از دست رفتن ۶۰ تن طلا و ۱۸ میلیارد دلار شد.
الان هم دولت به بهانه کرونا قرار است ۱۰۰ هزار میلیارد تومان یعنی حدود یک پنجم بودجه را صرف به اصطلاح جبران خسارات ناشی از این ویروس کند.
با توجه به سابقه بد دولت در قضیه طلا و ارز خطر به هدر رفتن این میزان بودجه وجود دارد.
مخصوصاً اینکه در حال حاضر عملاً مجلسی هم برای نظارت (هر چند نیم بند) بر نحوه اختصاص این بودجه وجود ندارد.
✍ #قاسم_اکبری