🔴 پاییز ۹۹ گران تر از همیشه تمام شد/ نرخ تورم در آذر ماه به ۳۰/۵ درصد رسید
🔹 مرکز آمار ایران به تازگی جدیدترین نرخ تورم در کشور را به تفکیک نرخ نقطهای و غیرنقطهای و برای انواع کالاها و دهکهای مختلف درآمدی اعلام کرد. نرخ تورم سالانه آذر ماه ١٣۹۹ برای خانوارهای کشور به ۳۰.۵ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۱.۵ واحد درصد افزایش نشان میدهد.
🔹 نرخ تورم نقطهای در آذر ماه ١٣٩٩ به عدد ٤٤,٨ درصد رسیده است. یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین ٤٤.٨ درصد بیشتر از آذر ١٣٩٨ برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کردهاند.
💠 روزنامه آمريكايي: ايران از آمريكا و نيروهاي نظامي آن نمي ترسد
وال استريت ژورنال نوشت: ايران از هواپيماهاي بي ۵۲ و ناوهاي هواپيمابر آمريكايي نمي ترسد
ارسال پيشرفته ترين و گرانترين نيروهاي متعارف آمريكا به خاورميانه در پاسخ به هرگونه تحريك احتمالي راهي موثر يا پايدار براي جلوگيري از رفتارهاي منفي ايران نيست
ادامه اين رويكرد دلارهاي ماليات دهندگان را هدر مي دهد و آمادگي نظامي را كاهش مي دهد.
💠گاردین:" اتحادیه اروپا برای احیای برجام، پیش شرط جدیدی از ایران مطالبه نمیکند"
عجب! چه لطف و مرحمتی بعد از سالها نقض تعهدات!
هدف برگشت آمریکا به برجام و شروع بازیهای نو است، برجام مرده احیا نمی شود، میکوشند با فریب و تنفس مصنوعی، #اصلاحطلبان را برای #انتخابات_۱۴۰۰ احیا کنند.
✍ سید محمدحسین حسینی
💠برگهای برنده اصلاح طلبان در انتخابات 1400 :
1⃣_ فضای مجازی : تلگرام و اینستاگرام
2⃣_ ظرفیت بزرگ سلبریتی ها
3⃣_ شبکه های ماهواره ای خارج نشین فارسی
4⃣_ ترور شخصیت کاندیدهای انقلابی و اصولگرا
5⃣_ ایجاد ترس در دل مردم از آمدن نیروهای انقلابی
6⃣_ پول پاشی گسترده و تبلیغات پر حجم .
7⃣_ استفاده از شعارهای جذاب برای دهه هفتاد و هشتادی ها ، مثل آزادی .
۸_ عوامفریبی و دادن آدرسهای غلط به مردم .
۹_ شیرین کردن دهن مردم ، با پایین آوردن نرخ دلار در ماههای پایانی دولت روحانی و کاهش قیمت اجناس.
و......
⛔ اصلاح طلبان را دست کم نگیرید . آنها بدنه اجتماعی گسترده و فعالی در قشر متوسط جامعه دارند. ⛔ گرفتن دولت از آنها کار سختی است. آنها در سال ۸۸ برای گرفتن دولت ، کشور را هشت ماه به آتش کشیدند. ⛔
روشنگری کنید.
ذهن مردم را آگاه کنید.
تا خرداد ۱۴۰۰ فرصت زیادی نیست.
#انتخابات1400
#دولت_انقلابی1400
💢 ترسیم «خاورمیانه مطلوب» آمریکا توسط شورای آتلانتیک
🔻 اندیشکده شورای آتلانتیک در یادداشتی به دولت آتی آمریکا توصیه کرده به توافق برجام بازگردد. در عین حال که اضافه میکند گشایش دیپلماسی در قبال ایران باید آهسته، محتاطانه و با بدگمانی همراه باشد.
🔻 در این یادداشت دو مشکل اصلی در احیای برجام، اولاً نقص آن در عدم اعمال محدودیت بر برنامههای موشکی و منطقهای ایران و ثانیاً تقویت گرایشهای مقاومتجویانه در ایران پس از فشارهای آمریکا و بهویژه پس از ترور سردار سلیمانی و دکتر فخریزاده قلمداد شده است.
🔻 این مقاله با وجود اشاره به دشواری احیای برجام، این توافق را برای منافع منطقهای آمریکا و اروپا در غرب آسیا ضروری میداند. همچنین معتقد است تداوم روند کنونی عادیسازی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی که از امارات و بحرین آغاز شده و به مراکش رسیده، دستاوردی برای کاهش تنشهای امنیتی در این منطقه نخواهد داشت.
🔻 به نظر نویسنده، بایدن ضمن استقبال از روند عادیسازی باید تلاش کند این فرآیند بر مبنای راهحل دودولتی به پیش برود. بر این اساس که احتمالاً عادیسازی روابط عربستان با رژیم صهیونیستی منوط به پذیرش این راهحل از سوی تلآویو خواهد بود.
🔻 این یادداشت تداوم روند عادیسازی بر اساس اصلاحات داخلی و دموکراتیک در کشورهای عربی، توسعه روابط اقتصادی با رژیم صهیونیستی و کاهش تنشهای مذهبی در منطقه را بنیانی برای «آینده راهبردی خاورمیانه» قلمداد میکند که در کنار احیای برجام و اعمال محدودیت برای ایران، مطلوبیتهای منطقهای غرب را تأمین خواهد کرد.
🔻 به نظر میرسد پیشنهاد این یادداشت مبنی بر تداوم و اصلاح دو توافق «برجام» و «ابراهیم» از سوی دولت بایدن، راهبردی برای واگذاری مسائل امنیتی منطقه به متحدان آمریکا و ایجاد نوعی از توازن قوای مطلوب غرب در منطقه باشد. هدف این راهبرد، ایجاد محدودیت استراتژیک برای ایران و حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی خواهد بود.
💠۱۵۰۰ تحریم جدید: رکورد بی نظیر برجام
♦️ نماینده ایران در سازمان ملل (و عضو تیم مذاکرات برجام) می گوید "آمریکا در چهار سال گذشته، بیش از ۱۵۰۰ تحریم علیه ایران اعمال کرده است".
🔹رقم ۱۵۰۰ تحریمی که آقای تختروانچی اعلام کرده، رکوردی بی سابقه است و قبل از برجام، سابقه نداشته است.
♦️نوع رویکرد دولت روحانی به مذاکرات و رفتار پسا برجامی آن، اوباما و ترامپ و حتی دولت های اروپایی را به فشار بیشتر برای امتیاز گیری جدید تشویق کرد. تحریم های اوبامایی "ویزا، آیسا، سیسادا (و ریل گذاری کاتسا در کنگره)" محصول همین دوره است.
🔹یادآور می شود آقای روحانی ۱۹ بهمن ۱۳۹۴، نشان های "لیاقت و مدیریت" و "شجاعت" را به تیم ظریف، صالحی، عراقچی، تخت روانچی، بعیدی نژاد، کمالوندی، دری اصفهانی و... اهدا کرد. همچنین ظریف وصالحی هر یک ۱۰۰ سکه بهار آزادی، و عراقچی و تختروانچی هر کدام ۷۵ سکه دریافت کردند.
♦️آن روز اعلام شد علاوه بر هدایای مادی، این افراد مشمول مزایا غیرمادی نیز خواهند شد که از جمله آنها، نصب تصویر و لوح یادبودشان است که احتمالا بسته به خواست ایشان، در شهرداری زادگاه یا مؤسسه و محل خدمت صورت خواهد گرفت.
محمد ایمانی
✅شامورتی بازی انتخاباتی
♦️نظامی بودن، شغل محترمی است؛ در کنار سایر مشاغل. پر زحمت هم هست. مخصوصا خدمت نظامی در کشور ما، قرین حماسه و دادن هزینه و جراحت و شهادت است.
🔹قانون اساسی، هیچ رشته شغلی را از نامزدی ریاست جمهوری منع نکرده است. اصل 115می گوید: "رييس جمهور بايد از ميان رجال مذهبي و سياسي که واجد شرايط زير باشند، انتخاب گردد: ايراني الاصل، تابع ايران، مدير و مدبر، داراي حسن سابقه و امانت و تقوي، مومن و معتقد به مباني جمهوري اسلامي ايران و مذهب رسمي کشور".
♦️اما برخی عناصر رسانه ای حق العمل کار، مامورند و معذور. بنابراین از مافیای کارفرما نمی پرسند که چرا باید نظامیان را تخریب و علیه نامزد شدن آنها در کنار نامزدهایی از میان سایر رشته های شغلی، فضاسازی کرد؟!
🔹نگارنده، شخصا هیچ تاکیدی بر نظامی بودن رئیس جمهور ندارد. اما جای شگفتی است که افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، چند ماه است علیه نامزدی چهره های نظامی فضا سازی می کنند؛ و حال آن که راسا، بدترین کارنامه مدیریت دولت ها را در سابقه خود دارند.
♦️آنها طیفی هستند که در میان شان، از حامیان ابوالحسن بنی صدر تا حامیان حسن روحانی دیده می شود. بنی صدر، حقوق و اقتصاد خوانده بود. به اصطلاح حقوقدان بود اما خیانت کرد و می خواست کودتا کند که ناکام ماند و گریخت. هاشمی، خاتمی و روحانی، نیز لباس روحانیت بر تن داشتند؛ اگر چه خلاف لوازم آن رفتار کردند.
🔹طیف هوچی، در دوران طولانی مدیریت، کشور را گرفتار عواقب بی کفایتی و سوء مدیریت فاحش خویش کرده اند، اما به جای شرمندگی، برای انتخابات هم تعیین تکلیف می کنند!
♦️در کشور ما، برترین قهرمانان ملی، شهیدانی در لباس نظامی هستند. بسیاری از این قهرمانان، شغل و کسوت دیگری داشتند، اما از سر احساس مسئولیت، لباس نظامی بر تن کردند و در خطوط مقدم دفاع همه جانبه، جان فشانی کردند.
🔹بسیاری از پیشرفت های دفاعی و اقتصادی و فنی- مهندسی و حتی سیاسی- امنیتی، مدیون این قهرمانان است. چنین نظامییان خدوم و پاکباخته ای، درست در نقطه مقابل نظامیان آمریکا و انگلیس یا برخی کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی هستند.
محمد ایمانی
🔴 دنبال جنگ با ایران نیستیم‼️
🔻مککنزی ؛ فرمانده تروریستهای آمریکایی:
🔹 معتقدم که در برههای قرار داریم که خطرات بالا است. میخواهم روی این نکته کلیدی تأکید کنم، دنبال جنگ با ایران نیستیم. باور من این است که ایران هم در حال حاضر دنبال جنگ با ایالات متحده نیست.
#انتخابات1400
💠اندیشکده انگلیسی "تونی بلر": سعید محمد؛ برگ برنده سپاه پاسداران برای انتخابات 1400
🔹سعید محمد 52 ساله در سال 1987 یعنی سال های پایانی جنگ به سپاه پاسداران پیوست و ریاست او بر [قرارگاه] خاتم الانبیاء (صلی الله علیه و آله) گواهی بر وفاداری و اعتماد مطلق [آیتالله] خامنهای به او میباشد.
🔹"محمد" در مدیریت اقتصادی سپاه نقش موثری داشته و راه حلهای او برای مشکلات اقتصادی ایران - یعنی اعتقاد راسخ به "اقتصاد مقاومتی" به جای مذاکره با آمریکا - این فرمانده را به گزینه ای جذاب برای مردم ایران تبدیل کرده است.
#انتخابات1400
💠صفحه نخست روزنامه شرق
🔺«شرق» گزارشی درباره وضعیت جریان اصلاحطلب که بلاتکلیفی بهترین وصف برای آن است را عکس یک کرده و با اشاره به اینکه «تفاوت دیدگاهها بر سر چگونگی ورود اصلاحطلبان به انتخابات ادامه دارد» از «دوراهی ائتلاف و اصلاحات» میگوید
🔺گزارش نویس شرق با اشاره به گفتگوی محمدعلی ابطحی با «فردا» نوشته است: «ابطحی اعلام کرد که اصلاحطلبان یا از یک نامزد کاملا اصلاحطلب حمایت میکنند یا اگر چنین نشد، اصلا هیچ گزینهای را معرفی نمیکنند
🔺 در ادمه این گزارش نیز به نقل از محمدرضا خباز آمده است: «دو راه پیشروی اصلاحطلبان هست؛ یا با نامزد اصلاحطلب بیایند که این راه حتما بهتر است و اگر نشد بازهم به سمت یک نیروی معتدل غیراصلاحطلب بروند. با آقای ابطحی مخالفم که اگر بر یک نامزد اصلاحطلب به جمعبندی نرسیدیم باید از نامزدی حمایت نکنیم، زیرا انتهای این راه قهر با صندوق انتخابات و رأیندادن است. نباید نگاه ما صفر و صدی باشد. حمایت از نامزد غیراصلاحطلب تیر آخر اصلاحطلبان است و نباید این راه را از اساس انکار کرد»
#انتخابات1400
💠صفحه نخست روزنامه اعتماد
🔺 «اعتماد» که یکی از روزنامههای عصبانی از اصلاحات مجلس در قانون انتخابات است و در روزهای گذشته بارها به این بهانه، به مجلس تاخته است، امروز هم همین رویه را در پیش گرفته است
🔺 این روزنامه اصلاحطلب در گزارشی با عنوان «اصلاحات دردسرساز» به این اشاره کرده که «نمایندگان مجلس معیارهای رجل سیاسی- مذهبی را تعیین و دارندگان تابعیت کشور دوم را از کاندیداتوری منع کردند». معیارهایی که چندان مورد پسند رسانهها و فعالان سیاسی اصلاحطلب نیست. اعتماد در این خصوص مینویسد: «نمایندگان روز گذشته بالاخره ماده ۲ طرح اصلاحیه قانون انتخابات ریاستجمهوری را به تصویب رسانده و معیارهای رجل سیاسی و مذهبی بودن را در شرایطی مشخص کردند که از قرار معلوم هم مردان پارلمان و هم زنانش، بیتوجه به مطالبه افکار عمومی، به اتفاقنظر رسیدهاند که زنان به عنوان نیمی از جامعه، حق کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری را ندارند
🔴 #شایعه: علی لاریجانی از نقاط قوتش رونمایی کرد‼️
🔹علی لاریجانی اخیرا در جلسه ای با حلقه نزدیکش گفته است که من سه عامل مهم برای پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ دارم که تقریبا هیچ کدام از نامزدهای دیگر ندارند.
🔻یک. اجماع نظر اصلاح طلبان و اصولگرایان میانهرو بر روی من تا جایی که حتی ظریف هم در این بازی به ایفای نقش برای پیروزی من می پردازد. تقریبا همه کابینه..... #ادامه_دارد
🔻 #واقعیت :
چنین مطلبی در هیچ منبع معتبر و موثقی یافت نشد. گرچه میتواند به عنوان یه تحلیل مورد توجه قرار بگیرد ولی از ادبیات کلام و متن به راحتی میتوان تشخیص داد این سبک و این ادبیات نمیتواند ادبیات جناب علی لاریجانی باشد.
🖌 #سلطانزاده
✅ماموریت FATF تنگ کردن حلقه فشار بر ایران است
💠خوان زاراته معاون مدیریت مبارزه با تروریسم و جرائم مالی در وزارت خزانه داری امریکا و از طراحان تحریم های فلج کننده علیه ایران:
«برای قرار دادن ایران در تنگنا و سختتر کردن شرایط برای این کشور، به حضور کامل FATF نیاز است.»
حال بهتر می توان علت اصرارهای فراوان جریان غربگرا برای تصویب FATF را فهمید .
✅پاسخ جبراییلی به ادعای رمضانزاده درباره FATF
💠سیدیاسر جبرائیلی، کارشناس مسائل سیاسی در توییتر نوشت: در ماجرای برجام مشخص شد لیبرالهای ایرانی بدون اینکه متن برجام را خوانده باشند، برایش سینه چاک میکنند. در ماجرای FATF نیز بناست مشخص شود این جریان اساسا از اصل قصه نیز بیخبر است.
امروز به هیچ وجه بحث پیوستن ایران به FATF مطرح نیست! عیار باقی سخنانشان نیز همین اندازه است.
💠 رئيس بانک مرکزی: ۷ ميليارد دلار پول بلوکه در کرهجنوبی داريم که هزينه نگهداری هم از ما میگيرند
💠معطل سن و سال نمانیم؛
✅۳ ویژگی رئیس دولت جوان حزب اللهی
🔹مجادله راه انداختن، یا متوقف شدن در "سن و سال" نامزد جریان حزب اللهی درست به نظر نمی رسد و احتمالا مخاطب را از منطوق اصلی بیانات رهبر انقلاب درباره "دولت جوان حزب اللهی" منحرف می سازد. ایشان دست کم سه بار درباره مدیریت جوان حزب اللهی سخن گفته اند.
♦️ایشان، اول خرداد 98 در تبیین ضرورت های گام دوم انقلاب گفتند "ما یک حرکت عمومی لازم داریم برای رسیدن به چشم انداز. این حرکت طبعاً با محوریت جوان متعهد انجام میشود. جوان هم لزوماً ۲۲ و ۲۵ ساله نیست. منظورم این است که ۳۵ سالهها و ۴۰ سالهها هم جوانند. اینها می توانند در نظام مدیریت کشور، تحول عظیم ایجاد کنند".
🔹حضرت آیت الله خامنه ای همچنین ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ خطاب به جوانان دانشجو گفتند:
🔻"اگر چنانچه ان شاء الله شما جوانها زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزب اللهی آماده کنید، بنده معتقدم که بسیاری از این نگرانی های شما و غصّههای شما پایان خواهد پذیرفت.
🔻مکرر گفتهام که به دولت جوان و حزب اللهی معتقد و امیدوارم. اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان ۳۲ ساله -من باب مثال- رئیس دولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزباللهی، یک دولت پای کار، آماده و با نشاط و در سنینِ کار و تلاش است که علاج مشکلات است و می تواند کشور را از راه های دشوار عبور دهد.
🔻برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت؛ اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می کردم".
🔹ایشان آخرین بار، مطابق آنچه در مستند "غیر رسمی" پخش شد فرمودند:
🔻 "برای اینکه جوان های مورد نظر شما مسئولیت های مدیریتی قابل توجه را، حالا نمیگویم حتما وزارت، چون مدیران رده های میانی زیادی هستند که می توانند فعال باشند، {برای اینکه} جوانها این مدیریتها را به عهده بگیرند راهش این است که دولت به وسیله یک جوان تشکیل بشود.
🔻نمی گویم حالا جوان ۲۵ ساله رئیسجمهوری بشود من باب مثال؛ و واقعا آدم متعهدی باشد. این طبعا افرادی را که انتخاب میکند که از بین جوانها خواهد بود. کلید کار این است و الّا با توصیه و با اینها خیلی صورت نمی گیرد، مشکل است.
🔻حالا مقایسه با اول انقلاب هم یک قدری مقایسه ناقصی است، یعنی اول انقلاب آدمهایی که بتوانند کارها را به عهده بگیرند و تجربه داشته باشند واقعا نبودند، الان هستند. پیرمرد هم نیست اما جوان سی و چند ساله و ۴۰ ساله هم نیست.
🔻این را وقتی داریم نمیشود، یعنی مصلحت نیست، درست نیست که ما این آدم را در رأس کار نگذاریم و از امکان کارش و از تجربهاش و از تواناییاش استفاده نکنیم. انشاءالله که برویم به سمت اینکه جوانها را در رأس کارها قرار بدهیم. دلمان میخواهد این بشود.".
🔹از مجموع این بیانات چنین بر می آید که جوان و حزب اللهی شدن مدیریت دولت، اولویت مد نظر رهبری است. در عین حال، این جوانی بیش از آن که به سن و سال برگردد، به داشتن نشاط کار، پر تلاش بودن، و روحیه تغییر طلبی انقلابی بر می گردد.
♦️در عین حال ایشان، "تجربه داشتن" را یک ضرورت کلان مدیریتی می دانند که به طریق اولی، برای ریاست جمهوری ضرورت مضاعف است؛ چرا که رئیس جمهور نفر دوم ساختار نظام است. حتی تصریح می کنند "چنین آدمی [بالای چهل سال و دارای تجربه] را مصلحت نیست که در راس کار نگذاریم".
🔹بنابراین، رئیس دولت جوان حزب اللهی، کسی باید باشد که هم دارای "نشاط کار" باشد، هم معتقد به "تغییر انقلابی"، و هم دارای "تجربه" برای موفقیت در تراز ریاست جمهوری. او می تواند چهل ساله باشد؛ یا هم سن شهید سلیمانی که هنگام شهادت ۶۴ ساله بود.
♦️تجربه و پختگی کار در تراز جایگاه دوم نظام، و نشاط جوانی، در کنار هم مهم است. او باید بتواند یک تیم هماهنگ و همدل را دور هم گرد آورد که افق بلند نگاه شان، تدارک گام دوم انقلاب است. چنین تیمی است که می تواند شعار دولت جوان حزب اللهی را محقق سازد. این مهم، با هم افزایی نامزد های انقلابی و حامیان آنها، به دست می آید نه هم فرسایی.
♦️سردار حجازی: آمریکا ۲سیلی دیگر خواهد خورد
🔹جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه: شهادت سردار سلیمانی گرچه خیلی تلخ بود اما موردانتظار بود. مقام معظم رهبری فرمودند که تاکنون دو سیلی به صورت استکبار خورده است، یکی مراسم تشییع بود و دوم موشکباران پایگاه عینالاسد بود.
🔹براساس گفته مقام معظم رهبری، دو سیلی دیگر نیز هست که اولین سیلی شکست نرمافزاری آمریکا در منطقه است که درحال رخ دادن است و کشورهای منطقه درراستای خواست آمریکا حرکت نمیکنند و آخرین سیلی اخراج آمریکاییها از منطقه است که انشاالله انجام خواهد شد.
🔹البته اینها فقط سیلی است و انتقام سخت سرجای خود باقی میماند یعنی باید از کسانیکه امر و اقدام کردند انتقام گرفته شود اما زمان و نحوه انتقام به شرایط بستگی دارد.
✅#انتخابات1400
💠مجمع روحانیون هم پشت لاریجانی را خالی کرد
🔺ایده ائتلاف اصلاح طلبان با لاریجانی از مدتها قبل مطرح شده و فراز و فرودهای بسیاری داشته است. مخالفتها با این ایده، اما در روزهای اخیر شدت گرفته و گویا مجمع روحانیون نیز حاضر به حمایت از وی نیست.
هدایت شده از آرشیو نشریات مرکز بسیچ اساتید حوزه قم
نشریه الکترونیک نباء-69.pdf
3.85M
🗞شصت و هفتمین شماره نشریه الکترونیکی نبأ مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم؛ منتشر شد.
برگزیده مهم ترین اخبار مربوط به:
❇️بیانات ولی امر
❇️حوزه، مراجع و روحانیت
❇️مسائل داخلی
❇️مسائل خارجی
❇️گزارش و تحلیلهای ویژه
❇️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم
⏱مدت زمان مطالعه این شماره (52 صفحه) تنها 55 دقیقه طول خواهد کشید.
#نشریه_خبری_تحلیلی_نبأ
#شماره69
#خبرنامه
#نشریه
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
♦️تحلیل سید حسن نصرالله از آخرین اقدام ترامپ!
🔹سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان: وضعیت منطقه نشان می دهد که ما در نهایت با آمریکا وارد جنگ خواهیم شد؛ چون دولت ترامپ، وحشی ترین و مستکبرترین و بی ادب ترین دولت در تاریخ آمریکاست.