💠چند ملاحظه درباره فضای انتخابات
🔹واقعی ترین مسئله انتخابات، "تمدید و تداوم مدیریت دولت فعلی، یا تغییر آن؟" است. متاسفانه هنوز، آن چنان که باید، خسارت های دولت "برجام و دیگر هیچ"، تبیین نشده و حال آن که فقط بالای دویست میلیارد دلار، خسارت کاهش صادرات کشور (در اثر کانالیزه و زمینگیر شدن با برجام) بوده است؛ خسارت های امنیتی و سیاسی و دیپلماتیک به کنار.
♦️این که اقتصاد ما در این دوره هفت- هشت رتبه در اقتصاد جهانی پسرفت داشت، هنوز خوب توضیح داده نشده. و این که اقتصاد ایران قبل از دولت فعلی، به مراتب وضع بهتری داشته، درست بازگو نشده. باید از فعالان اقتصادی کمک گرفت تا بگویند اوضاع اقتصادی و تولید و اشتغال در هشت سال قبل -با همه دشواری هایش- چگونه بود و در این دوره چگونه به قهقرا رفت؟
🔹مردم را باید به دو واقعیت ارجاع داد، یکی کارنامه خدمات نیرو ها و نهاد های انقلابی در هفت هشت سال اخیر، در حالی که امکانات چندانی در اختیارشان نبود؛ و دوم بیان قوت های دولت نهم و دهم، در مقایسه با دولت فعلی؛ و ضمنا آسیب شناسی، ضعف ها و انحرافات دولت دهم.
♦️نکته بعدی، این است که بازی تیم منتقد، نمی تواند بی تفاوت نسبت به بازی حریف باشد. حریف در سال 96، بازی با چند یار کمکی در کنار روحانی را پیش برد. و اکنون هم سعی دارد با مهره های بیشتری -برای فضا سازی، ترور شخصیت، انحراف اذهان و فرار از پاسخگویی- استفاده کند. البته نگران تعدد نامزد ها هم هستند؛
🔹بنابراین جبهه "منتقدانِ ائتلاف حاکم بر دولت"، نمی تواند از همین ابتدا، یک نامزد را به میدان بفرستد تا حریف، او را سیبل کند. منطقی تر این است که چهره های متعدد (البته با یک طراحی مشترک) به میدان تبیین و مطالبه بیایند و سپس، به وحدت نامزد برسند.
♦️ضمنا باید "حمایت" یا "فاصله گذاری" نامزد های جبهه مقابل با "دولت مستقر" -با همه بی کفایتی هایش- را تبدیل به مسئله افکار عمومی کرد. مدت هاست اصلاح طلبان، فتیله نقد دولت را پایین کشیده اند؛ چون به ضررشان است.
🔹آنها خود را تضمین وعده های روحانی دانسته و او را تایید و تَکرار کرده اند. اگر دولت موفق است، آنها باید جهانگیری و نه هیچ کس دیگر را نامزد کنند. و اگر به احترام نظر مردم، دولت روحانی را ناموفق و بی کفایت می دانند، باید قبل از هر چیز، همین را علنا اعلام و عذرخواهی کنند. مقبولیت دولت روحانی اکنون زیر هفت درصد است.
♦️چاره کار، (شب) قدر دانستن این چند هفته باقی مانده تا انتخابات، و عملیات هوشمندانه جبهه ای در وضعیت آفندی است. این البته به معنای تولید هیجان صرف و رادیکال کردن فضا نیست. به مفهوم روشنگری و تبیین، برای فرو نشاندن غبار ها و جا یابی متهمان وضع موجود، در جایگاه واقعی شان است.
🔹ضمنا برای افزایش درست مشارکت که نیاز همیشگی نظام مردمی است، باید #امید_آفرینی کرد؛ بی آن که وعده های دروغ و ناشدنی داد . صداقت با مردم در آسیب شناسی وضع موجود و تزریق امید راستین ضمن بیان ظرفیت های موجود، سرمایه ای بزرگ است. این میسر نمی شود، مگر این که به موازات نقد مدیریت مستقر در دولت، کارنامه خدمات نیروهای خدمتگزار و انقلابی در عرصه های مختلف، تصویر سازی و بازخوانی مجدد شود.
♦️انتخابات در گذشته هم، امر بسیط و تک متغیری نبود؛ تا چه رسد به اکنون که به واسطه نقش آفرینی وعملیات ناتوی فرهنگی- اطلاعاتی در حوزه عملیات روانی و رسانه ای، چند برابر پیچیده تر شده است. انتخابات همچنان که جشن ملی است، مواجهه با نفوذ طلبی دشمن در جنگ سیاسی و رسانه ای هم هست و این، بسیج ملی می خواهد. مردم اگر دست درازی دشمن را بشناسند، خود در برابر تهاجم سینه سپر می کنند.
🔹هر جنگی، قرارگاه و سازمان رزم خود را می طلبد که بتواند به نیروها آرایش بدهد ؛ تقسیم کار بکند، دیدبانی و اطلاعات- عملیات داشته باشد. این قرارگاه سیاسی را باید تدارک و تقویت کرد.
💢ادامه دارد💢
محمد ایمانی
💠جای خالی مسئولیت پذیری و انصاف
🔹از لوازم انتقاد مشروع، "انصاف" و "مسئولیت پذیری" است. اگر در تشخیص و تحلیل به خطا رفتید و آن تحلیل، خسارت هایی را به دنبال داشت، قبل از هر چیز باید مسئولیت پذیر باشید.
♦️سیاست های غلط دولت روحانی به شهادت کارنامه خود، بالا ترین و اصلی ترین سهم را در زمینه تولید فقر داشت.
🔹تعطیلی اقتصاد به امید برجام، ترویج رانت، ترویج مدیریت اشرافی ، هشت برابر کردن تورم، افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) که در سال های 84 تا 90 در حال کاهش بود، دهن کجی به طبقات فرودست و خدمات مدیریت قبلی (مانند مسکن مهر) بدون ارائه جایگزین بهتر، و تباه کردن فرصت های همدلی با اصرار بر فربه کردن دوقطبی های جعلی، کارنامه دولتی است که برخی خواص، روی کار آمدن آن را "بهترین تقدیر و مصلحت" نامیدند! https://b2n.ir/r25402
♦️این طیف از خواص، آدرس های نادرست و ناروا به مردم دادند و عملا کارمند ستاد های انتخاباتی مدیریت اشرافی غربگرا شدند؛ بی انصافی است که آنها همیشه از جمهوری اسلامی طلبکار باشند، اما یک بار صادقانه به مردم نگویند در پیچیدن برخی نسخه های سمی، اشتباه کردند.
🔹و بی انصافانه تر، آن است که هر جا هم ژست ندامت گرفتند، به جای انتساب خطا به خود، طوری حرف زدند که انقلاب و نظام متهم گردد و زبان دشمنان دراز شود.
محمد ایمانی
💠ظریف به زباله دان تاریخ می پیوندد
🔹چند روز قبل که شبکه عملیات روانی مرکز بررسی های ریاست جمهوری ، تحت نظر حسام الدین آشنا ، اقدام به انتشار فایل صوتی مصاحبه سه ساعته محمد جواد ظریف از طریق شبکه سعودی ایران اینترنشنال کرد ، مشخص بود که این کار نه یک سرقت ، بلکه یک عملیات کاملاً هماهنگ شده بود .
🔹 اتاق جنگ روانی ریاست جمهوری ، از سالها قبل با شبکه های معاند و ضد انقلاب مانند ایران اینترنشنال ، بی بی سی ، آمد نیوز و ... مرتبط بوده و از امکانات آنها برای پیشبرد اهداف نامشروع خود استفاده می کرده است .
🔹 استعفای ظاهری آشنا در این راستا انجام شد تا با قربانی کردن وی ، روحانی بتواند آمریکایی ترین وزیر کابینه خود ، یعنی ظریف ـ که طبق شواهد و قرائن متعدد ، از چهار دهه قبل ، با مأمورین اطلاعاتی آمریکا ارتباط پیدا کرده ـ را حفظ کند .
🔹به نظر می رسد که این مصاحبه به سفارش دولت آمریکا انجام شده است . بعد هم بنا بوده تا با انتشار متن مصاحبه سه ساعته ظریف ، اهداف خائنانه متعددی ـ در راستای منافع نامشروع دولت آمریکا ـ دنبال شود .
🔹یکی از این اهداف ، القای حاکمیت دوگانه و دو قطبی جنگ و صلح است . جریان غربگرا سالهاست تلاش کرده دو قطبی جعلی صلح و جنگ را مقابل مردم قرار دهد .
🔹جریان غربگرا برای پیروزی بر رقیب خود ، آنها را متهم به جنگ طلبی، عدم تعامل با دنیا، شعار دادن از جیب مردم و... کرد و چون عموما در اداره کشور شکست خورد ، ناکامی های خود را حاصل تند روی ها اعلام کرد . از شعار های معمولی روی موشک گرفته تا عملیات های غرور آمیز برخورد با متجاوزان به مرز های آبی کشور تا سرنگون کردن پهباد متجاوز فوق پیشرفته آمریکایی ، همه را بهانه قرار داد تا ناتوانی های خود را پوشش دهد و در آخر هم بی عرضگی ها و بی تدبیری های دولت را با حاکمیت دو گانه توجیه می کند.
🔹یکی دیگر از اهداف این پروژه آمریکایی ، سیاه نمایی از روابط ایران و روسیه و سعی در تخریب روابط ایران و روسیه می باشد . از این مصاحبه سه ساعته ، ظریف شاید حدود یک ساعت آن را به تخریب روابط ایران و روسیه اختصاص داده تا در این دو ماه باقی مانده از عمر دولت وابسته به غرب روحانی ، بتوانند روابط ایران و روسیه را به هم بزنند .
🔹 آمریکایی بودن ظریف در این مصاحبه آنچنان پررنگ است که با هیچ روتوشی نمی توان آن را پنهان کرد .
🔹این اقدام ظریف که یک اقدام کاملاً ضد ملی و مخالف مصالح نظام می باشد ، بایستی از سوی مسئولین دستگاه قضایی به عنوان یک اقدام ضد انقلابی ، مورد رسیدگی و پیگرد قرار گیرد .
🔹یکی دیگر از اهداف این مصاحبه ضد انقلابی ، جذب اقشار خاکستری و سیاه جامعه برای رأی دادن به نفع کاندیدای مورد نظر دولت می باشد . ظریف سعی می کند تا با منتقد وضع موجود نشان دادن خود ، این اقشار را به سمت خود جلب کند و بعد در هنگام انتخابات ، آرای آنها را به سوی کاندیدای مورد نظر دولت سوق دهد .
🔹اما خائنانه ترین و کثیف ترین بخش این مصاحبه سه ساعته ، آنجاست که محمد جواد ظریف ، بارها سعی می کند تا با پنجه کشیدن به صورت سردار دلها ، شهید حاج قاسم سلیمانی ، وجهه او را تخریب کند .
🔹ظریف به خیال باطل خود تصور کرده سردار سلیمانی دیگر نیست تا از خود دفاع کند و در عوض این مزدور آمریکایی می تواند چهره انقلابی و مردمی او را مخدوش سازد .
🔹سلیمانی تمام وجود خود را وقف قطع منافع نامشروع آمریکا و ضربه زدن به عوامل منطقه ایش مانند داعش قرار داد ؛ همچنان که ظریف نیز تمام تلاش خود را وقف خدمت به منافع آمریکا و عوامل منطقه ایش قرار داد .
🔹ظریف تصور نمی کرد که شهید ، خدایی دارد که از آبروی او محافظت می کند و مزدورانی چون او ، حقیرتر از آن هستند که خاک بر صورت خورشید بپاشند .
🔹ظریف و اربابش ، هشت سال سعی کردند تا جمهوری اسلامی ایران را تسلیم آمریکا کنند ، اما سلیمانی خاری در چشم آنها بود که اجازه این کار را به آنان نمی داد .
🔹تا پایان عمر کثیف وابستگان به آمریکا و انگلیس ، خیلی باقی نمانده ؛ اما اینان سعی دارند تا روز آخری که بر سر کار هستند ، حداکثر ضربه را به جمهوری اسلامی ایران بزنند .
🔹محمد جواد ظریف دیگر عملاً به زباله دان تاریخ پیوسته است ، اما اکنون نوبت دستگاه قضایی است تا با اعلام جرم علیه ظریف ، وی را به پای میز محاکمه بکشانند تا پس از محاکمه ، بقیه عمر تباه خود را در پشت میله های زندان سپری کند .
✍کامران غضنفری
💠آمریکا: فعلا عراق را ترک نمیکنیم
🔹فرمانده تروریستهای سنتکام: آینده حضور نیروهای ما در عراق از راه مذاکرات با دولت این کشور مشخص میشود اما فکر میکنم که ما به زودی عراق را ترک نخواهیم کرد.
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️شنیده های انتخاباتی
🔹 حزب اتحاد ملت گزینههای مورد حمایت خود برای انتخابات ریاست جمهوری را نهایی کرده و اسامی مصطفی تاجزاده، اسحاق جهانگیری، محمدجواد ظریف، محمد صدر و شهیندخت ملاوردی را به عنوان گزینههای اجماعی حزب به نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان معرفی کرده است.
🔹چهرههایی چون مسعود پزشکیان و محمدرضا عارف جایگاهی در میان گزینههای اجماعی اتحاد ملت ندارند.
اعلام کاندیداتوری عارف در انتخابات ریاستجمهوری
🔹محمدرضا عارف معاون اول رئیس دولت اصلاحات و رئیس فراکسیون امید مجلس دهم برای حضور در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام می کند.
🔸یکی از چهره های نزدیک به عارف گفته: ایشان احتمالا در یکی از روزهای ۲۱ یا ۲۲ اردیبهشت ماه با حضور در وزارت کشور در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام می کند.
🔹به گفته این چهره نزدیک به عارف، وی با شعار انتخاباتی «عدالت و مسئولیت» وارد عرصه رقابت ها می شود و «رنگ سفید » را نیز به عنوان نماد انتخاباتی خود برگزیده است.
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
💠تمام استانهای عربستان در تیررس موشکهای یمن
🔹در سایه عملیاتهای ارتش #یمن علیه تأسیسات نظامی و حیاتی سعودیها و شکست سامانههای پاتریوت آمریکا، رسانههای غربی تایید کردهاند که دیگر هیچ استانی در عمق عربستان نیست که در تیررس صنعا نباشد.
🔹انقلابیون یمن تاکنون بارها با تأکید زبانی و عملی بر این امر که تواناییهای موشکی و هوایی یمن پیشرفت زیادی داشته، اعلام کردهاند که تمامی تأسیسات حیاتی از جمله تأسیسات نفتی، فرودگاهها و بنادر عربستان در تیررس حملات آن قرار دارد.
🔹عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن نیز بیش از یکسال پیش به ائتلاف متجاوز سعودی درباره تداوم حملات علیه یمن هشدار داده و به سران آن توصیه کرده بود که در روابط خود با یمنیها تجدیدنظر کند و با ارزیابی تمام ابعاد این تجاوز، از شکست خود و وضعیت اقتصادی که رژیم سعودی و امارات را رنج میدهد و این کشورها را در مرحله بحران و زوال مستمر قرارداده است، درس بگیرند؛ هشداری که با بیتوجهی ریاض همراه شد تا اینکه موشکهای بالستیک یمن به کابوسی واقعی برای دشمنان یمن تبدیل شد.
🔺🔹ژنرال "کنت فرانکلین مککنزی" فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا، سهشنبه هفته گذشته در مقابل نمایندگان کنگره اعتراف کرد که ارتش و کمیتههای مردمی یمن عملا پیروزیهای زیادی را محقق ساختهاند، نیروی هوایی و موشکی یمن بر عربستان پیروز شده است و نیروی هوایی آمریکا نیز برتری خود را از دست داده است. هزاران پهپاد یمنی تاسیسات نفتی سعودیها را هدف قراردادهاند که آمریکاییها در رهگیری آنها ناکام ماندهاند و این پهپادها با رادارهای در دست ریاض قابل رهگیری نیستند.
💠ضرورت تعیین سقف زمانی برای مذاکرات‼️
✍ احمد بنافی
🔹رافائل گروسی مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مصاحبه روز پنجشنبه خود با بلومبرگ گفت که نگران است ایران اطلاعات ضبط شده را در صورت عدم توافق به موقع پاک کند و افزود امیدوار است این اتفاق نیفتد. وی همچنین گفت که اگر طرفها موعد نظارت را از دست بدهند و گفتگو به نتیجه نرسد، به منظور تلاش برای دست یافتن به مصالحهای دیگر به تهران باز خواهد گشت. در این خصوص بخوانید:
1⃣مطابق ماده شش قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها مصوب مجلس شورای اسلامی، ایران از پنجم اسفند ماه سال گذشته اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی که بخشی از تعهدات برجامی بود را متوقف و پذیرش نظارت را در حد پادمانی اعلام کرد. بر اساس توافق صورت گرفته بین ایران و آژانس، دسترسی بازرسان به مستندات دوربینهای نصب شده در تأسیسات هستهای صرفاً مشروط به انجام تعهدات برجامی غرب گردیده و در غیر این صورت جمهوری اسلامی پس از ۳ ماه تصاویر ضبط شده را امحا و دوربینها را جمع خواهد کرد.
2⃣ (پنجم خرداد ماه) تاریخ انقضای توافق میتواند زمان اعلامی جمهوری اسلامی برای پایان مذاکرات ایران با ۴+۱ باشد؛ چراکه روند مذاکرات نشان میدهد که طرف مقابل میخواهد با پیچیده نبودن فرایند مذاکرات از طریق موضوع تحریمها و مدت زمان راستی آزمایی ، تیم مذاکره کننده ایران را در مقابل یک کلاف سردرگم و پیچیده قرار داده و مذاکرات را به فرسایش بکشاند.
3⃣ این مدل بازی همواره یکی از تاکتیکهای غربیها در مذاکرات است، تا با خرید زمان و فرسایشی کردن مذاکرات، مذاکره کنندگان و در کنار آنها افکار عمومی را خسته نموده و امتیاز بیشتری بگیرند.
4⃣ برای رهایی از این وضعیت و بر هم زدن بازی طرف مقابل، وزارت خارجه میتواند سقف زمانی برای مذاکرات اعلام نماید. ضربالاجل زمانی میتواند پنجم خرداد ماه، بعنوان نقطه زمانی پایان بازی باشد، اینجاست که اراده آنان برای رسیدن به یک توافق واقعی و در عین حال مطلوب بر مبنای پیشرفت مذاکرات، نمایان میگردد.
🔚تعیین سقف زمانی برای گفتگو و عدم تمدید توافق میان ایران و آژانس در کنار اقدامات گذشته ایران مانند افزایش سطح غنیسازی و کاهش تعهدات برجامی، روند مذاکرات را حقیقی و رسیدن به یک توافق مطلوب را امکانپذیر خواهد کرد. در این میان توافقی برای ما مطلوب است که جمهوری اسلامی از مزایای آن به صورت عملی و نه صرفاً کاغذی منتفع شود. به عبارتی هیچ اقدامی اعم از تحریم، ترغیب، تهدید و تطمیع نباید مانع از انتفاع جمهوری اسلامی از برجام در آینده گردد. شرط دستیابی به آن هم در این است که اولاً اجازه ندهیم آمریکا بخشی از تحریمهای خود را به بهانه واهی حفظ نموده و با نگه داشتن معماری و زیرساختهای تحریمها، در فردای توافق تحریمهای ملغی شده را مجدداً برگرداند و ثانیاً مذاکره کنندگان نباید در معمای پیچیده تحریمهای تو در توی آمریکا با مذاکرات پی در پی، چانهزنی را به فرسایش بکشانند؛ تعیین سقف زمانی این معادله را به نفع جمهوری اسلامی تغییر خواهد داد.