eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4هزار دنبال‌کننده
18.2هزار عکس
481 ویدیو
1.4هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️پیاده نظام های غرب در ایران 📝 علی محمدی 🔶در همه سالهای بعد از انقلاب ،هیچگاه غربگرایان داخلی و برخی جریانات سیاسی نتوانستند یا شاید هم نخواستند در پرونده های امنیتی منطقه ، موضع گیری مطابق با منافع کشور و ملت اتخاذ نمایند: 1⃣در جریان جنگ تحمیلی، معتقد بودند که بعد از فتح خرمشهر باید با عراق صلح کرد، در صورتی که بخش های بزرگی از خاک ما دست صدام بود و بیم حمله دوباره آنها می رفت. 2⃣در جریان یازده سپتامبر، در شورای عالی امنیت ملی، خواستار قرار گرفتن ایران در ائتلاف آمریکا شدند ولی رهبری فرمود ما نه با امریکا هستیم و نه با تروریست ها. 3⃣چندی بعد در جریان حمله امریکا به صدام، خواهان همکاری ایران با صدام شدند و برای این موضوع مجلس را به آشوب کشیدند. اما رهبری فرمود جنگ رژیم صدام با امریکا، جنگ باطل با باطل است. 4⃣در جنگ سوریه، ذهن و افکار عمومی ملت را به این سمت بردند که چرا در سوریه می جنگیم،ولی بعدها در خاطرات کلینتون مشخص شد که داعش بهانه ای برای ناامنی مردم ما و جنگ با ایران بود. 5⃣در ناامنی اخیر در افغانستان، با تشخیص غلط، خواهان ارسال نیرو به کابل و مبارزه با طالبان شدند ، و خواستند جوانان این مملکت را به ورطه نابودی بکشانند و دیدیم که اکنون چگونه تحلیل این غرب زده ها، اشتباه بود. 6⃣در جنگ اخیر روسیه و اوکراین، موضع منطقی ایران را ( مخالفت همزمان با جنگ و نفوذ ناتو به شرق) درک نمی کنند و ایران را متهم به پیروی از روسیه می نمایند. البته شاید هم مامور القای نظرات اربابانشان در ایران هستند. 🔚در همه این سالها چشم و نگاهشان را به روی جنایتهای غرب و پادوهای آنها در یمن، سوریه و عراق بستند. ناامنی های پاکستان، افغانستان و عراق، که امریکایی ها زن و بچه را شهید کردند و عروسی را به عزا تبدیل نمودند، سکوت کردند ولی با انفجار در انگلیس و اروپا،جلوی سفارت این کشور شمع روشن کردند !!!!
🌸 عید است و هوا شمیم جنت دارد نام خوش مصطفی حلاوت دارد 🌸 با عطر گل محمدی و صلوات این محفل ما عجب طراوت دارد 🌹 عید مبعث مبارک باد
✳️شروط پوتین برای پایان حمله به اوکراین چیست؟ پوتین در تماس تلفنی به مکرون: باید حاکمیت روسیه بر شبه جزیره کریمه به رسمیت شناخته شود. اوکراین باید غیرنظامی شده و از حضور "نازی‌ها" پاکسازی شده و به کشوری بی طرف تبدیل شود. راه حل بحران اوکراین تنها در صورتی ممکن است که منافع امنیت مشروع روسیه بدون پیش شرطی مد نظر قرار گرفته شود.
✳️👆رشد ۱۴ درصدی بیت کوین در ۲۴ ساعت اخیر ناشی از هجوم روس‌ها به دنیای ارز دیجیتال برای جلوگیری از بی ارزش‌تر شدن پولشان !!!
✳️ ریشه‌های جنگ در اوکراین 🔹اقدامات آمریکا و ناتو برای گسترش به شرق و دور جدید مهار روسیه و همچنین موضوع استقرار سامانه‌های سپر دفاعی در شرق اروپا، به مخالفت‌های روسیه و ناخشنودی کرملین از کاخ سفید شکل تازه‌ای داد. روس‌ها که نظاره‌گر پیشروی آمریکا و ناتو در حیات خلوت و منطقه خارج نزدیک خود بودند، منافع ملی و توازن استراتژیک مورد نظرشان را در خطر دیدند. از این رو مسکو بناچار وارد یک رویارویی با آمریکا و ناتو گردید. 🔹این رویارویی در وهله اول منجر به بازبینی مجموعه اسناد استراتژیک و تنظیم دکترین نظامی جدید در روسیه شد. روس‌ها در این بازنگری ضمن ارزیابی نظام حاضر در جهان، نظم موجود را چند قطبی معرفی نموده و بر بقاء روسیه به عنوان یک قدرت بزرگ تاکید کردند. مقامات مسکو در بازنگری مذکور‌، تهدیدات امنیتی خود را مورد بازبینی قرار داده و آن‌ها را به چهار دسته تقسیم نمودند که تقویت نیروهای فرا منطقه‌ای و ناتو در اطراف مرزهای روسیه، مناقشات نظامی در محیط مجاور، تهدید تروریسم و تهدید سلاح‌های کشتار جمعی را در بر می‌گرفت. در این میان ایجاد حساسیت نسبت به تقویت نیروهای فرا منطقه‌ای و ناتو در قفقاز، مهمترین بخش دکترین جدید نظامی روسیه است که به رویارویی این کشور با امریکا و ناتو ابعاد تازه‌ای بخشد. 🔹ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با اعتماد به آمریکا و اتکاء به ناتو، وارد یک قمار سیاسی و نظامی گردید. وی حماقت بزرگی را مرتکب شد که پیش از آن، ساکاشویلی(۱) رئیس جمهور اسبق گرجستان با راه‌اندازی جنگ در اوستیای جنوبی انجام داد. زلنسکی با حماقت بزرگ، خیلی زود همانند ساکاشویلی در شطرنج روسی کیش و مات شد. ------‐----------------------------------------------------------------------------------------- (۱) ساکاشویلی با این انگاره که بین‌المللی شدن بحران قفقاز، این امکان را به گرجستان می‌دهد تا بازی با مدل کوزوو را علیه روسیه آغاز کند؛ به اوستیای جنوبی حمله نظامی کرد. وی با اعتماد به آمریکا، انتظار داشت تا با کشیده شدن پای ایالات متحده و اروپا به این مناقشه، برنده نهایی جنگ باشد و با اقتدار جواز حضور در ناتو را بگیرد. پس از تهاجم اولیه گرجستان به اوستیای جنوبی، روسیه با یک تهاجم همه جانبه زمینی و هوایی، گرجستان را مورد حمله قرار داد و ظرف چند روز جنگ را به دروازه‌های تفلیس کشانید. دکتر رضا سراج
✳️تبعات اقتصادی حمله روسیه به اوکراین چیست؟ روزنامه نیویورک‌تایمز در یادداشتی که روز گذشته منتشر کرد، ادعا کرده که حمله روسیه به اوکراین تبعات اقتصادی زیادی برای سراسر جهان، از جمله خود آمریکا خواهد داشت. به عقیده نویسندگان این یادداشت؛ یکی از پیامدهای این حمله افزایش قیمت نفت و مواد غذایی خواهد بود، آن‌هم در شرایطی که این روزها اقتصاد سراسر جهان با تورم بالایی دست و پنجه نرم می‌کند- و آغاز جنگ می‌تواند نفت ۱۲۰ دلاری را گران‌تر و تورم ۹ درصدی را بیشتر کرده و نارضایتی مردم را افزایش دهد. این یادداشت با تاکید بر پیامد‌های اقتصادی حمله روسیه به اوکراین برای تمام کشورهای جهان آغاز می‌شود. جنگی که در صورت حمله اقتصادی مقابله‌جویانه غرب به روسیه و تحریم این کشور، حتی برای خود آمریکا- به عنوان تحریم‌کننده اصلی روسیه- نیز تبعات اقتصادی زیادی به همراه خواهد داشت- که از شماری از مهم‌ترین پیامدهایش می‌توان به تشدید بی‌ثباتی و بی‌اطمینانی، افزایش قیمت گاز و مواد غذایی و در نتیجه افزایش تورم و البته تلاطم بیشتر بازار‌های کالا‌ اشاره کرد.
✳️آیا ماجرای اوکراین درس عبرتی می شود برای کشورهایی که به آمریکا و غرب متکی هستند؟ پاسخ این سوال را از رهبر معظم انقلاب که صبح امروز بمناسبت مبعث پیامبر فرمودند ببینید: در قضیه‌ی اوکراین دو عبرت وجود دارد: یکی این است که پشتیبانی قدرتهای غربی از کشورهایی که دست نشانده آنها هستند و دولتهایی که دست نشانده آنها هستند یک سراب است. این را همه دولت ها بدانند. آن دولتهایی که پشتگرمی‌شان به آمریکا و به اروپاست، ببینند. امروز اوکراین، دیروز افغانستان. هم رئیس جمهور اوکراین، همین چند روز پیش گفت و هم رئیس جمهور فراری افغانستان چندی قبل گفت. گفت ما اعتماد کردیم به آمریکا، اعتماد کردیم به دولتهای غربی ما را تنها گذاشتند.... آن کسانی که متکی به آمریکا هستند از این عبرت درس بگیرند و این را بفهمند. عبرت دوم اینکه مردم مهمترین پشتوانه دولتها هستند. اگر مردم وارد میدان می شدند در اوکراین، وضع دولت اوکراین و مردم اوکراین اینجوری نمیشد. مردم وارد میدان نبودند چون دولت را قبول نداشتند. عیناً مثل آن وقتی که آمریکا به عراق دوران صدام حمله کرد، مردم دفاع نکردند؛ کنار رفتند آمریکا مسلط شد اما در همین عراق وقتی که داعش حمله کرد مردم وارد میدان شدند داعش را که خطر بسیار بزرگی بود توانستند به عقب برانند توانستند سرکوب بکنند. مردم عامل اصلی استقلال کشورها مردم هستند. ما ایران را تجربه کردیم در دفاع مقدس. با این که همه قدرتها از صدام حمایت میکردند به او کمک میکردند، جمهوری اسلامی به کمک مردم توانست غلبه پیدا کند و دشمن را ناکام بگذارد. ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
✳️آینده جنگ اوکراین چه می شود ؟ برخی از کارشناسان بر این باورند که با توجه ورود نیروهای روسی از شمال اوکراین به این کشور، مسئله اوکراین به زودی تمام می‌شود و روس ها با برگزاری یک انتخابات ماجرا را پایان می دهند. این کارشناسان گفته اند که اگر انتخابات در این کشور برگزار شود، قطعا ایده روس ها رای می آورد.زیرا دولت اوکراین نتوانسته مانع جنگ شود و استقلال این کشور را حفظ کند. البته این به معنای این نیست که مردم اوکراین از برخورد روسیه خشنود هستند بلکه این اتفاق یک شکست بزرگ برای ملی گراها خواهد بود. بررسی ها نشان می دهد که ۱۷.۵ درصد مردم اوکراین روس تبار هستند. مردم اوکراین قطعا با حمله روسیه موافق نیستند. نکته‌ مهم این که رئیس جمهور در اوکراین هر ۵ سال یک بار انتخاب می‌شود. زلنسکی سال ۲۰۱۹ با ۷۷ درصد رای بالایی را کسب کرد. وی جوکر بود. اما رئیس جمهور قبلی که به روس‌ها هم گرایش داشته در انتخابات ۲۰۱۴ در حدود ۵۵ درصد رای آورده است.   این واقعیت نشان می‌دهد که مردم اوکراین گرایشی به روس‌ها ندارند. اما طبیعتا در فضای داخلی وقتی ان ها می‌خواهند تصمیم‌گیری کنند، به حزبی که ناکارآمد بوده رای نمی‌دهند. نکته قابل تامل این که اوکراینی‌ها اصلا مقاومتی در برابر روسیه نکرده اند. بنابراین قطعا انتخابات برگزار می‌شود. روس‌ها هم چاره‌ای ندارند جز این که انتخابات برگزار کنند و زودتر از آن جا خارج شوند. غربی‌ها تمایل دارند که روسیه در اوکراین درگیر باشد و در موضوعات دیگر زیاد نتواند دخالت کند. روس‌ها هم این نکته را فهمیده اند که نباید در اوکراین بمانند! باید یک دولت روس گرا سر کار بیاید. نکته دیگر این که بحث دخالت ناتو هم کاملا منتفی است. ضمنا این اتفاق یک هشداری هم به کشورهای اروپای شرقی داده است. زیرا روس‌ها گفته اند که آمریکایی‌ها در مذاکراتی با روسیه قول داده اند که مرزهای طویل اروپای شرقی و اروپای غربی را لحاظ کنند. به تعبیری آن ها حدود شوروی سابق را برای روسیه فعلی به رسمیت بشناسند. روس‌ها می‌گویند این توافق بارها توسط آمریکایی‌ها نقض شده است. بنابراین آنها ناقض هستند و ما برای رفع یک تهدید اساسی که گسترش ناتو به سمت مرزهایمان است وارد عمل شده ایم. بنابراین این طور به نظر می‌آید احتمالا کیف مرکز اوکراین سقوط می کند و با سقوط کیف دولت اوکراین تسلیم می‌شود. غربی‌ها و آمریکایی ها و ناتو هم کاری نمی‌کنند. زیرا کاملا معلوم شده که اوضاع از نظر نظامی به ضرر ان هاست و نمی‌توانند صحنه را تغییر دهند.حتما اگر می‌توانستند کاری علیه روس‌ها انجام دهند، درنگ نمی کردند. اوکراین از نظر تاریخی جزو اولین جمهوری‌هایی است که اتحاد شوروی با آن تشکیل شد. اتحاد جماهیر شوروی با ۷ کشور در سال ۱۹۲۲ شروع شده که این ۷ کشور ۳ کشور قفقاز جنوبی بوده، قفقاز هم شامل ۳ کشور آذربایجان ارمنستان و روسیه با مشترکا شوروی اول را در سال ۱۹۲۲ در دوره لنین تشکیل دادند. در سال ۱۹۵۶ بقیه کشورها به شوروی پیوستند و این ۷ واحد به ۱۶ واحد سیاسی یعنی ۸ کشور  در سال۱۹۵۶ در دوره خوشچف تبدیل شد و اتحادیه شوروی بزرگ را تشکیل دادند. بنابراین ریشه و اساس اوکراین به روسیه مربوط می‌شود. و این سابقه تاریخی توسط غربگراها نادیده گرفته شد. پیش بینی ها بر این است که روس‌ها یک دولت موقت برای اوکراین انتخاب کرده و  بعد در یک دوره ۵،۶ ماهه انتخابات برگزار می‌شود و یک دولت روس‌گرا تشکیل می شود.
✳️دبیر کل ناتو: ناتو وارد درگیری نظامی در اوکراین نخواهد شد 🔹ینس استولتنبرگ:ناتو وارد درگیری نظامی در اوکراین نخواهد شد و سربازی را برای جنگ به آن جا اعزام نخواهد کرد.
✳️دافعه جنگ سخت؛ جاذبه جنگ نرم! ♦️جنگ سخت (نظامی) عموما نفرت انگیز است و به عنوان محکوم می شود. اما وقتی همین به شکل نرم (رسانه ای-فرهنگی) در می آید، نه تنها دافعه ای بر نمی انگیزد، بلکه غالبا از سوی قربانیان استقبال هم می شود. 🔹غرب به مدت دو دهه، سرگرم جنگ نرم و دستکاری پنهان در اوکراین بود. بدون جنگ نرم، امکان نداشت آمریکا موفق به ترتیب دادن کودتای مخملین شود، یا از بازیگر مجموعه کُمدی "خادم ملت"، رئیس دولت بسازد و به قیمت قربانی کردن منافع مردم اوکراین، اقدام به چیدن پایگاه های نظامی و جاسوسی در مرز روسیه کند. ♦️جنگ نرم برای ما و همه ملت های با شعور دنیا موضوعیت دارد و باید درست و دقیق رد یابی شود. رهبر انقلاب، سوم آذر 1395 در این باره فرمودند: «جنگ نرم، خیلی خطرناک‌تر از جنگ سخت است. در جنگ سخت، جسم‌ها به خاک و خون کشیده می‌شوند [ولی] روح‌ها پرواز می‌کنند و می‌ روند به بهشت. در جنگ نرم، اگر خدای ناکرده دشمن غلبه بکند، جسم‌ها پروار می‌شوند و سالم می‌مانند، روح‌ها می‌روند به قعر جهنم؛ لذا این خیلی خطرناک‌تر است». 🔹ایشان همچنین 28 شهریور 1395 متذکر شدند «یکی از اجزای مهم جمهوری اسلامی، بی‌اعتمادی مطلق به قدرت‌های سلطه‌گر و در رأس آنها آمریکاست و این بی‌اعتمادی باید روز به روز گسترش یابد. متأسفانه برخی‌ها حاضر نیستند این بی‌اعتمادی را قبول کنند و اگرچه به زبان می‌گویند آمریکا دشمن است اما احساس واقعی بی‌اعتمادی به آمریکا در آنها وجود ندارد... عقلانیت اقتضاء می‌کند نسبت به کسانی که دشمنی خود را آشکار کرده‌اند، بی‌اعتمادی مطلق داشته باشیم». ♦️مقتدای انقلاب 21 مهر 1394 در دیدار مدیران رسانه ملی هم خاطر نشان کردند: "جنگ نرم برخلاف جنگ سخت، آشکار، قابل فهم و ملموس نیست و حتی در برخی موارد، طرف مقابل، ضربه خود را می‌زند اما جامعه هدف، دچار خواب آلودگی و عدم احساس حمله است. جنگ‌های سخت معمولا موجب برانگیخته شدن احساسات مردم و ایجاد وحدت و انسجام ملی می‌شود در حالی‌که جنگ نرم، انگیزه‌های مقابله را از بین می‌برد و زمینه‌ساز ایجاد اختلاف نیز می‌شود". 🔹فضای رسانه ای و مجازی، یکی از معابر مهم در جنگ نرم و شبیخون دشمن است. بنابراین، همه آنها که نسبت به قلمرو حاکمیت ملی غیرت دارند، باید نسبت به این دست درازی، حساسیت مضاعف نشان دهند. رخوت و کرختی نسبت به عملیات دشمن، علامت شبیخون زدگی و قربانی شدگی است. محمد ایمانی
✳️قیمت نفت همچنان صعودی قیمت هر بشکه نفت برنت به ۱۱۲ دلار و ۶۳ سنت رسید
هدایت شده از صدای انقلاب
324-sedayeenghelab_ir.mp3
7.12M
📢 شماره: 324 💠 آخرین تحولات اوکراین - قسمت اول 🎙 کارشناس برنامه: سید جواد آرامی دیپلمات سابق ایران در مسکو و کارشناس مسائل اوراسیا 🆔 @sedayeenghelab_ir
هدایت شده از صدای انقلاب
325-sedayeenghelab_ir.mp3
7.89M
📢 شماره: 325 💠 آخرین تحولات اوکراین - قسمت دوم 🎙 کارشناس برنامه: سید جواد آرامی دیپلمات سابق ایران در مسکو و کارشناس مسائل اوراسیا 🆔 @sedayeenghelab_ir
هدایت شده از صدای انقلاب
326-sedayeenghelab_ir.mp3
5.96M
📢 شماره: 326 💠 آخرین تحولات اوکراین - قسمت سوم 🎙 کارشناس برنامه: سید جواد آرامی دیپلمات سابق ایران در مسکو و کارشناس مسائل اوراسیا 🆔 @sedayeenghelab_ir
هدایت شده از صدای انقلاب
327-sedayeenghelab_ir.mp3
5.69M
📢 شماره: 327 💠 آخرین تحولات اوکراین - قسمت چهارم 🎙 کارشناس برنامه: سید جواد آرامی دیپلمات سابق ایران در مسکو و کارشناس مسائل اوراسیا 🆔 @sedayeenghelab_ir
هدایت شده از صدای انقلاب
328-sedayeenghelab_ir.mp3
6.25M
📢 شماره: 328 💠 بررسی افزایش تجمعات کارگری و کارمندی در ماه‌های اخیر 🎙 کارشناس برنامه: میثم مهرپور کارشناس مسائل اقتصادی 🆔 @sedayeenghelab_ir