🔸سخنگوی سپاه:
🔹"اسنپ" هیچ ربطی به سپاه ندارد
🔹نه تنها" اسنپ"، بلکه هیچ یک از سامانه های هوشمند حمل و نقل شهری، ارتباطی با سپاه نداشته و ندارند.
⭕ حضور احمدی نژاد در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام و عدم حضور مجدد صادق لاریجانی و حسن روحانی شائبه عدم حضور بخاطر عضویت احمدی نژاد در این مجمع را پررنگ تر کرد ....
▼ اخبار ویژه
✅اعتراف و سکوت!
عبدالله گنجی، مدیرمسئول روزنامه «جوان» نوشت: «برخی از بزرگان اصلاحات به رهبری نامه نوشتند که ما میدانیم [در انتخابات۸۸] تقلب نشده است، رهبری از آنها خواست که دو کار انجام دهند؛ یکی اینکه وقتی میگویید تقلبی نشده، همین که به من نوشتهاید را به مردم بگویید و دومین خواسته این بود که شعارهای ساختارشکنی که در خیابانهای تهران داده شده را بیایید و بگویید که اینها از ما نیستند» گفتنی است سران اصلاحات در حالی که بارها در محافل خصوصی به صحت انتخابات سال 88 اعتراف کردند، اما هرگز حاضر نشدند آشکارا و به صراحت این موضوع را اعلام کنند.
✅انتخاب نجفی از اول اشتباه بود
یکی از بزرگان اصلاحات به تازگی گفته که سپردن شهرداری به نجفی از اول اشتباه بود و او مرد این کار نبود. کاش الهه کولایی را شهردار میکردیم. وی تصریح میکند: کولایی خیلی محکمتر از نجفی است و اگر شهردار شده بود چهار سال با قدرت در این پست باقی میماند! همینطور که با قدرت در مدیریت گروه منطقهای دانشگاه تهران مانده و حتی پس از رأی نیاوردن در انتخابات گروه ایستاد و مدیریت گروه را به جناح رقیب واگذار نکرد(!)
♦️"روحالله احمدزادهکرمانی" معاون سابق محمود احمدینژاد مدعی شد: «شنيدهها حكايت از اتهامات سنگين امنيتي در پرونده يكي از اعضاي اصلي جريان انحرافي دارد! همچنين وجود برخي از اسناد و مدارك، احتمال صدور حكم ارتداد! را در خصوص اين فرد افزايش داده است.»
حاج آقا استراتژیک!
📝#حسین_شمسیان
❗️آقای آشنا از اینکه کیهان به اقدام ضد میهنی آقای ظریف پرداخته عصبانی شده و مدعی شده او فرمانده(!)میدان دیپلماسی است و کیهان از پشت به فرمانده خنجر زده!
🔺آقای آشنا نمی تواند متوجه شود صفات فرمانده چیست و اصلا فرمانده یعنی چه!؟ چراکه با این چیزها حداکثر در کتاب ها آشنا شده ! قضای روزگار صندلی بلندِ «ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری» را زیر پای داماد یک وزیر اسبق اطلاعات گذاشته و او احساس دانایی می کند!
🔷اما خوب است بدانید که آقای ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا گفته بود:
⭕️«نه ایران و نه عربستان سعودی نمیتوانند هژمون منطقه ما باشند... باید به دنبال منطقهای قدرتمند باشیم،نه دنبال قدرتمندترین بودن در این منطقه(!) ما برای مستثنا کردن یکدیگر و تبدیل شدن به قدرتمندترین در منطقه، منطقه را نابود کردهایم(!) باید این روند را متوقف کنیم»!
⭕️مگر بن سلمان و ترامپ و دیگر وحوش عالم حرفی جز این می گویند!!؟ آنها هم می گویند شما در حال گسترش هلال شیعی هستید و با اینکار منطقه را به آتش کشیده اید! این را تا بحال نشنیده بودی حاج آقا استراتژیک !!؟
⭕️ این ننگ را باید به کجا برد که وزیر خارجه کشورمان پیش آمریکایی ها درد دل می کند و مُهر تایید به حرف آنها می زند که«ما منطقه را نابود کرده ایم»!!
⭕️این چه فرماندهی است که جانفشانی های سربازان خط مقدم جبهه نبرد با داعش را، معادل نابودی منطقه می داند!؟
⭕️ کدام فرمانده را سراغ دارید که خون سربازان وطن را سر میز مذاکره،به ثمن بخس بفروشد و حرف دشمن شاد کن بزند!؟
⭕️ این چه فرماندهی است که نمی داند نبرد های ما در منطقه، از سر برتری جویی نسبت به عربستان نیست!! یعنی حتی از درک سطح مناقشه هم ناتوان است و آن را اینقدر پایین می داند!؟
⭕️این چه فرماندهی است که هنوز نفهمیده ما در جبهه جنگ با داعش ، جوابگوی یک جنگ تحمیلی تمام عیار نیابتی هستیم و اگر دفاع نکرده بودیم، ایران هزار بار از سوریه ویران تر شده بود!
⭕️اتفاقا اگر سفیر یک نبرد ، در اردوگاه دشمن حرفی بزند که رزمنده میدان را تضعیف کند،خیانتی آشکار کرده و مستحق مجازات است.
💢 یادمان نرود، آقای ظریف قبلا در همین شورای روابط خارجی آمریکا، در گفتگو با هاله اسفندیاری،برای توافق هسته ای، گرای انتخاباتی داده و گفته بود:«اگر با ما توافق نکنید،مردم به تندروها رای خواهند داد»! آمریکایی ها هم که دیدند اینها برای ماندن در قدرت، از پرداخت هر بهایی ابا ندارند، برجامی را که فرجامش را می بینیم تقدیم کردند!
یک خبر کوتاه اما هولناک
🔹کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: آمادگی دارم حدود ۳۰۰ اسم از مسئولان دوتابعیتی را رسانهای کنم.
باشگاه خبرنگاران
💢 تلگرام اطلاعات کاربران ایرانی را از کشور خارج کرد
♦️معاون مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به تصمیم برای توقف استقرار سرورهای تلگرام گفت: قرار بود تلگرام اطلاعات کاربران ایران را در کشور خودمان نگهداری کند اما اطلاعات را از کشور خارج کرد.
♦️معاون فناوری اطلاعات مرکز ملی فضای مجازی با تأکید بر اینکه تلگرام به تعهدات خود عمل نکرد، اظهار کرد: از آنجا که این کار را انجام نداد، اطلاعات کاربران ایرانی را از کشور خارج کرد و از امکانات ما فقط برای کاهش هزینههای خود استفاده میکرد، تصمیم گرفتیم این امکانات را به جای تلگرام در اختیار پیامرسانهای داخلی قرار دهیم.
⭕️توضیحات درباره اظهارات آیت الله جوادی آملی
🔹حجتالاسلام جعفریان مسئول دفتر آیتالله جوادی آملی : این سخنان در دیدار وزیر کار بوده و صدر و ذیلی داشته، اما متاسفانه رسانهها گاهی کاری میکنند و یک قسمت از سخنان یک عالم یا شخصیت را که میتوانند بهرهبرداری کنند انعکاس داده و همان را پخش و تیتر میکنند.
🔹جملهای که به تازگی در فضای مجازی منتشر شده مبنی بر اینکه آیتالله جوادی در این دیدار گفته "اگر ملت قیام کند، همه ما را به دریا خواهد ریخت" در سایت رسمی این مرجع تقلید نیامده است.
🔴 وزیر وزارت اطلاعات توضیح دهد: نفوذی دو تابعیتی چگونه برای معاونت تائید شد؟
🔺در حالیکه هر فردی در جایگاه رئیس یک اداره و یا سمت دولتی بالاتر باید مورد تائید وزارت اطلاعات قرار گیرد، کسانی که انتخاب و انتصاب مدنی معاون سابق سازمان محیط زیست را به عنوان یک مدیر دوتابعیتی پذیرفته اند باید پاسخگوی نفوذ اطلاعاتی و خروج اطلاعات حیاتی از کشور باشند؟
🔺«کاوه مدنی» یکی از مدیران دوتابعیتی سازمان محیطزیست کشور بود که نه از لحاظ فرهنگی و نه از لحاظ امنیتی صلاحیت حضور در چنین پستی را نداشت و در نهایت از کشور فرار کرد.
🔺وی که استاد کالج سلطنتی انگلیس و کارشناس BBC بود، در نامه استعفایش دعوت از سوی دولتمردان روحانی را علت حضور خود در پست معاونت سازمان محیطزیست ایران عنوان کرده بود و پس از لو رفتن شبکه جاسوسان محیطزیستی و خودکشی کاووس سیدامامی از سرشبکههای این باند و در حالی که دارای تابعیتی دوگانه بود، از کشور فرار کرد.
🔺خروج مدنی از کشور را نباید تنها یک خروج عادی دانست زیرا وی به عنوان معاون محیطزیست کشور بسیاری از اطلاعات محیطزیست کشور خصوصا در زمینه کمآبی که با آن بسیار سر و کار داشت را با خود به کشوری که تابعیت آن را داشت، برد. البته دولتی ها در این حوزه برای رد گم کردن و انحراف افکار عمومی مدنی را «نخبه» نامیده و فرار وی از کشور را «فرار مغزها» نامیدند و برای رفتنش مرثیهسرایی کردند.
🔺مدنی با تابعیت دوگانه در حالی در سازمان محیطزیست کشور فعالیت میکرد که پیش از این وزیر اطلاعات درباره موضوع مدیران دوتابعیتی که بسیار جنجالساز شده بود، گفته بود: «مدیران دوتابعیتی در بین مدیران دولتی نمیشناسیم»❗️❗️❗️
🔺سؤال اساسی اینجاست که با چه معیاری فردی مانند مدنی در سازمانی حیاتی مانند سازمان محیطزیست کشور با سمت بالای مدیریتی استخدام و به فعالیت میپردازد و چه کسی پاسخگوی نفوذ او و همچنین اطلاعاتی است که وی به خارج از کشور برده است، کدام نهاد، استعلام «مدنی» را انجام داده است؟
🔸 معاون دادستان مشهد:
🔹 شکایت برخی خانمهای شهرک شهید رجایی مشهد باعث احضار مدیر مسئول روزنامه شرق و بازداشت وی شد.
🔹 درج مطلبی در این روزنامه و تقسیمبندی خانمهای شهرک شهید رجایی مشهد که در آن یک دسته را 'فاحشه' خطاب کرده بودند موجب جریحهدار شدن احساسات آنها و شکایت از این فرد شده است.
🔹 از طریق دادستانی به ایشان اطلاع دادیم که این موضوع را جبران نمایند ولی چنین مسئلهای اتفاق نیفتاد.
ایسنا
✳️عربستان در پی خرید سامانه ضدموشکی از رژیم صهیونیستی است
❌روزنامه جروزالم پست در گزارشی به نقل از یک تاجر اروپایی از تلاش عربستان برای خرید برخی سامانههای ضد موشکی رژیم صهیونیستی خبر داده است.
❌این روزنامه صهیونیستی که مدعی است خبر خود را از روزنامه باسلر زایتونگ سوئیس دریافت کرده، در ادامه آورده است که کارشناسان نظامی سعودی، فناوری نظامی رژیم صهیونیستی را در ابوظبی پایتخت امارات مشاهده و بررسی کردهاند.
یک غلط تایپی تاریخی!
✍️لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور امروز نامه ای عجیب و تاریخی به رئیس مجلس نوشته که حقیقت بسیاری از نگرانی ها را بیش از پیش آشکار می کند.
🔴اگر یادتان باشد، در در روز چهارم بهمن ماه 1396 مجلس شورای اسلامی در راستای تصویب زنجیره ای هرچه آمریکایی ها خواسته اند، الحاق ایران به «کنوانسیون پالرمو» را تصویب کرد! این کنوانسیون،از جمله معاهدات بسیار مهم و استعماری سازمان ملل متحد درباره «مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی» است که دقیقا قدرت و نفوذ منطقه ای ما را نشانه رفته و هر ندای آزادی خواهانه ای را در زمره اقدامات تروریستی می شمارد!
🔴شورای نگهبان این مصوبه مجلس را با ایراد عجیبی رد کرد!
شورا نگفت مصوبه خلاف شرع یا قانون است،بلکه اعلام کرد ترجمه غلطی به مجلس داده شده و نمایندگان،آن متن را خوانده و رای داده اند نه متن اصلی کنوانسیون را!
🔴🔴متوجهید چه اتفاقی افتاده !؟
✅کنوانسیون،یک سند واحد در جهان است و هرکس نمی تواند چیزی به آن کم و زیاد کند،پس هرکشوری بپذیرد،همان نسخه اصلی را پذیرفته است.اما اینجا برای اینکه جلوی مخالفت های احتمالی گرفته شود،متنی به جز متن اصلی به نمایندگان داده شد و آنها هم بدون تطبیق اصل با ترجمه،رای دادند!
🔹حالا معاون حقوقی رئیس جمهورمدعی شده این ترجمه دروغین و نادرست پس از«خروج لایحه از حوزه مسئولیت دولت» بخاطر «اشتباه تایپی» رخ داده است!
☑️شما را به خدا ببینید این جماعت ،چقدر و چطور به شعور 80 میلیون ایرانی توهین می کنند!
باید پرسید:
1️⃣لایحه دولت مگر سرِ راه رسیدن به مجلس،دست هر کسی می افتد و هر کسی می تواند در ترجمه آن دست ببرد!؟
2️⃣این چه ایراد تایپی است که منافع ملی را اصول سیاست خارجی ما را مخدوش می کند!؟ یعنی خانم معاون معتقدند با نوشتن یک «w» به جای «v»همه چیز به نفع دشمن می شود!؟
3️⃣چرا همیشه اشتباهات به نفع دشمن تمام می شود و چرا این جماعت یکبار هم که شده به نفع ملت خود اشتباه نمی کنند!؟
4️⃣اگر این ادعای خانم معاون راست باشد،باید پرسید دولتی که عرضه ترجمه دقیق یک متن را ندارد،چگونه داعیه دار کشور داری است!؟
یادمان نرود درهمین روزگار بود که
🔺برجام با ترجمه غلط و دروغین ارائه شد و وقتی با اعتراض دانایان مواجه شدند،متن ترجمه را از روی سایت برداشتند!
🔺اف ای تی اف یواشکی و بر خلاف قانون اساسی پذیرفته شد!
🔺سند خیانت بار 2030 بدون تصویب در مراجع قانونی اجرا شد و همچنان می شود!
🔺تلاش برای قبولاندن کنوانسوین بذر(UPOV) و چندین کنوانسوین دیگر در جریان است !
🔺و حالا هم ادعا می شود ترجمه پالرمو غلط تایپی داشته!
⚫️خیال مردم راحت!
نه نفوذی در کار است نه خیانتی!
هرچه مشکل می بینید ،صرفا بخاطر چند غلط تایپی است!
دکتر موسوی:
رسانهها مصرف گرایی را تبلیغ میکنند
🔹 رسانهها اهرم فرهنگی قدرتمند و کسبوکار بزرگی در دنیا هستند که مدام سعی میکنند تا پیروان فکری و عملی بیشتری برای خود بیابند.
🔸 یکی از عقایدی که رسانهها به تبلیغ آن میپردازند، مصرفگرایی است.
🔹 ایجاد سود در بیشتر رسانهها یک هدف تعیینکننده است.
🔸 عموماً رسانهها از طریق تبلیغات کسب درآمد میکنند؛ بنابراین منافع تجاری و تبلیغاتی میتواند در کنترل آنها نقش به سزایی داشته باشد.
🔹 در همه جوامع، بازار مصرفی و بنگاههای اقتصادی و تولیدکنندگان محصولات مورد نیاز جامعه بسیار تعیینکننده هستند که ما چه چیزهایی در تلویزیون ببینیم، چه چیزهایی از رادیو بشنویم و یا چه چیزهایی در روزنامهها و مجلات بخوانیم.
👈 درنتیجه رسانهها برای کسب سود بیشتر در تلاشاند تا محصولات بیشتری در جامعه مصرف شود.
🔸 برخی از شاخصهای جامعه مصرف گرا عبارتند از:
1️⃣ کالایی شدن هر چیز و بت شدن کالا
2️⃣ عمومیت یابی مصرف و ارزش شدن آن
3️⃣ تنوع یابی ساحت رفاه و رفاه طلبی زیاد
4️⃣ تبدیل شدن مصرف به عنوان مقولهای فرهنگی:
👈 به جای اینکه مصرف صرفاً یک رفتار اقتصادی مطرح شود نشانگر شخصیت افراد است
5️⃣ نبود ارتباط بنیادین با نیازهای واقعی:
👈 افراد دیگر برای رفع نیاز مصرف نمیکنند بلکه صرف مصرف مهم است
🔹 در این میان فیلمهای سینمایی و سریالها نقش بیشتری را ایفا میکنند.
🔸 تبلیغ برای یک سبک زندگی مصرفگرا همواره یکی از اولویتهای سینمای هالیوود بوده است، آنچنانکه همواره خانواده را به این سمت تشویق میکند که اگر میخواهید به لذت واقعی زندگی تصویر شده در فیلمهای سینمایی دست یابید باید از ابزارهای مادی استفاده کنید
♦آخرین وضعیت پروندههای «مشایی» و «احمدی نژاد» از زبان محسنیاژهای
سخنگوی قوه قضاییه:
🔹حکم ارتداد برای مشایی صحت ندارد.
🔹پرونده مشایی در حال تحقیقات در دادسراست و در پرونده آقای احمدینژاد نیز چیز جدیدی اتفاق نیفتاده و همان مطالب قبلی است که گفتم.
🔹پرونده برادر رییسجمهور نیز در دست تحقیقات دادسراست و به دادگاه نرفته است
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سئوال که آیا بازداشت عباس عدالت به پرونده محیط زیستی ربط دارد، افزود: بازداشت این فرد را تایید می کنم. اتهام این فرد امنیتی است ولی از بیان جزییات از لحاظ قانونی معذورم.
درخواست استرداد سرکرده «ریاستارت» از اینترپل
دادستان عمومی و انقلاب تهران
درخواست دادسرای تهران از پلیس بینالملل برای دستگیری و استرداد سرکرده گروهک ریاستارت، عملاً آنها را در چرخه آزمایش قرار داده است و باید به این سوال پاسخ دهند که چگونه است که اگر کسی در ایران کوچکترین اقدامی میکند، رسانههای دنیا پر میشود، اما امروز سرکرده این گروهک در آمریکا نشسته و دستور غارت، تخریب و تحریق اموال عمومی و خصوصی را میدهد و هیچ کس به او کاری ندارد.
🔻آیت الله اراکی در مشهد:
☑️ نباید به شیعه انگلیسی مجال خودنمایی داد/ دشمن به دنبال مرجع سازی و حمایت میلیاردی از آخوندهای انگلیسی است
➖در هیچ جامعه اسلامی نباید به شیعه انگلیسی میدان قدرت نمایی و حضور داد زیرا این افراد به دنبال براندازی اسلام ناب محمدی هستند.
➖ دشمن در سالهای اخیر در داخل و حتی خارج از کشور به وسیله های گوناگون قصد #نفوذ در میان مراجع تقلید را داشته است که خوشبختانه با بصیرت مرجعیت در داخل کشور نتوانسته است ضربه ای وارد کند.
دشمن گاهی خود را به عنوان چهره یک تاجر یا استاد دانشگاه معرفی می کند و وارد حوزه های علمیه یا دفتر مراجع می شود تا بتواند با این حربه حوزه های علمیه را به سمت افکار مد نظر خود سوق دهد و مرجع سازی کند.
➖ یکی از توطئه های دشمنان اسلام به خصوص در ارتباط با تشیع در سال های اخیر #مرجعسازی و حمایت از کسانی که آنها را نماینده شیعیان در کشور های اروپایی بیان می کنند، است.
➖ از شیعیان انگلیسی یا همان #ٌآخوندهایانگلیسی که شبکه های ماهواره ای گسترده ای در اختیار دارند، حمایت میلیاردی صورت می گیرد، زیرا این شبکه ها به دنبال تفرقه در بین مسلمانان و گروه های اسلامی هستند.
🔴سالی ۳ بار سکته برجام را چرا پذیرفتند ؟!
✍️ شگفتی و تلخی یک ماجرا در روند توافق برجام هرگز کهنه نخواهد شد و آن اینکه در سکوت توام با رضایت تیم مذاکره کننده ما، کنگره آمریکا مصوبه ای گذراند مبنی بر اینکه دولت این کشور هر 4 ماه یک بار، ضمن گزارش درباره روند پایبندی ایران، تعلیق تحریم ها را تمدید کند! یا به عبارت دیگر بتواند دبّه کند!
♦️دولت آمریکا به اعتبار سوابق بدعهدی اش، در وضعیت عادی هم قابل اعتماد نبود، چه رسد به اینکه بخواهد هر 4 ماه یک بار، یک سکته به توافق بدهد. تیم مذاکره کننده ما - از بس دولت برای توافق هول و دستپاچه بود - یک بار برای 10-15 سال تعهد داد و ظرف 2 ماه همه تعهداتش را با شتاب تمام به اجرا گذاشت. اما در مقابل پذیرفت که آمریکا سالی 3 بار به برجام شوک و سکته بدهد!
🔹یک عایدی مهم این اتفاق آن بود که هیچ سرمایه گذار خارجی جرئت نکرد همکاری میان مدت- بلند مدت که بماند- با ایران داشته باشد. ظرف 4 ماه کدام، همکاری اقتصادی جدی را می توان انجام داد؟! بنابراین برجام برخلاف تصور، تبدیل به شمشیر داموکلس تهدید و القای بی ثباتی نسبت به محیط اقتصادی پر سود و جذاب ایران شد.
🔸 با این اوصاف چرا باید شگفت زده شویم که تیم آمریکایی پس از اعلام توافق، جشن گرفتند؟ آنها بعدها گفتند باورشان نمی شد تیم مذاکره کننده ایران، توافقی با چهارچوب برجام را بپذیرد. جشن و پایکوبی شرمن و جان کری توجیه داشت. اما این طرف برای چه جشن گرفته بودند یا اصرار داشتند حال و هوای جشن و فتح الفتوح را به مردم منتقل کنند؟
🖌محمد ایمانی
به گزارش خبرنگار مجله فارس پلاس، حسین دهباشی پیش از این در حالی که «برجام را خریت» خوانده بود، مدیر مسئول روزنامه شرق را مورد نکوهش قرار داد که چرا به «بزک برجام» پرداخته و رحمانیان در پاسخ گفت؛ «مجبور شدیم، چون در غیر این صورت، توافق جا نمیافتاد.»(!)
اکنون حسین دهباشی با اشاره به تیتر اول روزنامه شرق (بوئینگ پرید؟) که اشاره به بدعهدی برجامی آمریکا و کارشکنی درباره فروش هواپیمای مسافربری دارد و مینویسد: «یکسال قبل در همین ایام و همین روزنامه را به یاد بیاوریم. از همان موقع روشن بود که به جز هواپیماهای مرجوعی و ملخی، هیچ بوئینگ یا ایرباسی به ایران تحویل نمیشود. اما توپخانه سنگین دولت مستقر و رسانههای وابسته هرگونه نقدی را با تهمت سیاهنمایی و سهمخواهی تخریب میکردند. و کاش ایام انتخابات کمی بیشتر طول میکشید و دستکم از همین مرجوعیها و ملخیها که به هر حال از دهها فروند فرسوده سالمترند، چندتای بیشتر نصیبمان میشد. به جهت ضرورت جوسازی و حمایت کشورهای سازنده از رأیآوری کاندیدایی خاص!
مجتبي اعلايي از نزديکان احمدينژاد: رؤساي جمهور ما وقتي دورهشان تمام ميشود تبديل به اپوزيسيون ميشوند و همه چيز را تقصير رهبري مياندازند و ميگويند 10 الي 15 درصد کشور دست ماست، اگر 15 درصد کشور دست شما است، غلط کرديد به رياستجمهوري رفتيد/ همه رئيس جمهورها بعد از آقا را عرض ميکنم، همه آنها ابتدا ميگفتند مشکلات را حل ميکنيم، سپس همه تبديل به اپوزيسيون ميشوند
بسیاری از سوالها دربارهی یک دوره کامل و مختصر آشنایی با تاریخ تمدن و مطالعات #سیاسی است. کتابهایی که معرفی میکنم جزو بهترینهاست. بعید است کتابهایی در حوزه تاریخ و ایدئولوژی های سیاسی با این اختصار ولی تا این اندازه مفید و دقیق پیدا کنید:🔻
مجموعه پنج جلدی "روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون"
🔶️جلد اول: آسمان به زمین الصاق شد(از آغاز تا پایان قرون وسطی)
🔶️جلد دوم: دوباره به آسمان نگاه کن(تمدن اسلامی)
🔶️جلد سوم: من به قدرت رسید(از رنسانس تا روشنگری)
🔶️جلد چهارم: این عصر قرمز است(از مدرنیته تا جنگ جهانی دوم)
🔶️جلد پنجم: در جهت عکس حرکت کن(از اعتراض های مدرن تا کنون)
این مجموعه را از انتشارات سازمان ملی جوانان تهیه کنید. هم اکنون هم اگر در گوگل جستجو کنید سرنخهای خوبی بدست خواهید آورد.
یامین پور
یک پیشنهاد برای تفکیک تولید داخلی از مونتاژ داخلی!
🔹چند روز پیش دانشجویی مراجعه کرد و پرسید شما که حامی تولید داخلی هستید، چرا گوشی ایرانی استفاده نمیکنید؟ پاسخ دادم به این دلیل که گوشی داخلی نداریم و آنچه میبینید، صرفا سرهمسازی قطعات وارداتی است.
🔹همان اندازه که واردات مذموم است، مونتاژکاری صرف نیز مذموم است. بنگاهی که اثری از واحد تحقیق و توسعه در آن دیده نمیشود و صرفا مشغول واردات قطعات و سرهم کردن آنهاست، نه تنها هیچ کمکی به پیشرفت کشور نمیکند، بلکه اشتغالی هم که ایجاد میکند در نگاه کلان کاملا کاذب است. #اشتغال_کاذب یعنی اشتغالی که ارزش افزوده آن تقریبا هیچ باشد و زنجیره ارزش اصلی محصولی که تولید میشود، در خارج از کشور باشد.
🔹مونتاژکاران به نام تولید داخلی و با معافیتهای گمرکی و امتیازات و تسهیلات فوقالعادهای که دریافت میکنند، هزینهای بسیار بیشتر از حقوقی که به کارگران میپردازند، به کشور تحمیل میکنند. به این دلیل است که خسارت یک واحد مونتاژکار بدون واحد تحقیق و توسعه و چشمانداز تولید واقعی، بیش از خسارت واردات است.
🔹در سال حمایت از تولید داخلی، خوب است دولت همه تولیدکنندگان را مکلف کند که میزان داخلی بودن قطعات محصول را -بر حسب ارزش- بر روی جعبه کالا درج کرده و برنامه دقیق خود را برای داخلیسازی بیشتر قطعات به مشتری اعلام کنند. یعنی دقیقا به مشتری بگویند واحد تحقیق و توسعهشان در حال کار بر روی کدام فناوری است، یا با کدام شرکت دانش بنیان درباره ارتقای فناوری قرارداد دارند و زمانبندی پروژه چگونه است.
🔹آن مونتاژکاری که نه تنها از تولید داخلی استفاده نمیکند، نه تنها واحد تحقیق و توسعه ندارد، بلکه برنامهای هم برای این کار ندارد، به هیچ وجه شایسته حمایت نیست.
بخشی نیا:
⛔️به بهانه ادعاهای اخیر یکی از اعضای مجمع محققین و مدرسین؛
وقتی" صدای مردم" بهانه ای برای قدرت طلبی بیشتر است
به اسم " صدای مردم" به کام طالبان قدرت!
🔹فاضل میبدی از اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه اخیراً طی یادداشتی در روزنامه دولتی ایران نوشته است:" ...در شرایط فعلی هم درون جامعه ما لبریز از این آتشهای نهفته است، آتشهایی که اعتراضات دیماه سال گذشته تنها قسمت کوچکی از دود ناشی از آن بودند. بسیاری از دلسوزان دهههاست درباره تأثیر این تهدیدها و خطر بیتوجهی به آن هشدار دادهاند و چه بسا قسمت عمدهای از همین دلسوزان که بابت همین هشدارها دچار زحمات و رنجهای فراوانی شدهاند. چون به گمان برخی کار آنها چیزی جز «سیاهنمایی» نبوده است. "
🔹وی همچنین مدعی شده است: "کشور ما از وجود و تعدد پر شمار تریبونهای یکطرفه، از جمله صداوسیما رنج میبرد. این در واقع بحران عدم انعکاس «صدای مردم» است. در این میان نگفتن حقایق به مردم، تلاش برای زنده نگاه داشتن لبخند ساختگی بر چهره جامعه، بهرسمیت نشناختن آزادی سبک زندگی، تناقض میان برخی شعارهای انقلابی با رفتار و منش واقعی مسئولانی که همین شعارها را تکرار میکنند و نظایر اینها مسائلی که مردم بهخوبی میدانند."
🔵و اما در پاسخ به به این نوشته باید سه نکته را متذکر شد؛
1-در این که بخش هایی از جامعه به خصوص اقشار ضعیف آن هم در مقطع حساس کنونی نسبت به ناکارآمدی ها و نیز تبعیض ها و بی عدالتی ها ، گلایه مند هستند، شکی نیست ، سوال اما اینجاست که چرا مدعیان روشنفکری و اصلاح طلبی به خصوص در کسوت روحانیت ، نگاه سیاست زده به این قبیل موضوعات دارند و به نحوی می کوشند اعتراض به حق مردم نسبت به ضعف عملکرد دولت را به معنای بی اعتمادی مردم نسبت به نظام و حاکمیت تلقی کرده و این طور جلوه دهند؟!
2- حقیقتاً اگر عمیق و ژرف بنگریم ، بسیاری از این مشکلات و ریشه ناکارآمدی ها ناشی از عقبگرد برخی مسئولان و دولتمردان از مواضع و رویکرد انقلابی و به خصوص دچار شدن به آفت تجمل گرایی و دنیازدگی است و این موضوع تا آن جا مهم است که رهبر معظم انقلاب دردمندانه اواخر سال گذشته از خطر ارتجاع انقلاب سخن گفته و خواستار بازگشت مسئولان به روحیات انقلابی و سبک زندگی ساده زیستانه شدند.
3- کسانی که مدعی تک صدایی در کشور هستند و به بهانه های مختلف به رسانه ملی یا به قول خودشان صدا و سیمای میلی(!) می تازند، قبل از هر کس دیگری باید به این سوال پاسخ دهند که به راستی اگر رسانه ملی و دیگر رسانه ها به طور تمام و کمال در خدمت اهداف جناح و باندشان باشد ، آیا باز هم چنین ادعاهایی خواهند داشت یا این که دلسوزی و اشک تمساح برای مردم ریختن به بهانه لزوم شنیدن صدای آن ها ، صرفاً بازی سیاسی دیگری است برای کسب قدرت در انتخابات های آتی و لاغیر!
⛔️کانال آنتی نفوذ قم
🔴 #اسرائیل درصدد تحریک #ایران برای ایجاد درگیری در #سوریه است
👈یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی تاکید کرد: اسرائیلیها با انجام حملات متعدد به پایگاههای سوریه که موجب کشته شدن نیروهای ایرانی میشود، درصدد تحریک ایران است تا ایران واکنش نشان داده و اقدام عملی انجام دهد تا از این طریق، زمینه یک درگیری گسترده در سوریه فراهم شود.
داود هرمیداس باوند در گفتوگو با ایلنا، با اشاره به حملات نظامی به دو پایگاه نظامی در حماه و حلب و ادعای رسانههای اسرائیلی مبنی بر انجام این حملات توسط رژیم صیهونیستی گفت: دولت و ارتش سوریه در حالی که هماکنون در حال مبارزه با داعش و گروههای مختلف تروریستی هستند - که موجب کشته و آواره شدن میلیونها نفر شده - و علیه اسرائیل نیز اقدام عملی تهدیدآمیز انجام نداده است، ارتش اسرائیل برای چندین بار طی یک ماه گذشته به پایگاههای نظامی این کشور حملاتی را انجام داده است.
اقدامات اسرائیل تجاوزکارانه است / سوریه و همپیمانانش حق شکایت از اسرائیل را دارند
وی با بیان اینکه براساس بند چهار ماده دو منشور سازمان ملل متحد، اقدامات اسرائیل تجاوزکارانه محسوب میشود، اظهار داشت: اسرائیلیها بدون آنکه سوریها به آنها حمله کنند یا تهدیدی داشته باشند، به پایگاههای نظامی یک کشور در حال جنگ و گرفتار بحران داخلی حمله کردهاند و تعدادی را کشته و زخمی کردهاند و این حق سوریه و کشورهای همپیمان با آنها است که نسبت به این اقدامات تجاوزکارانه به شورای امنیت سازمان ملل متحد شکایت کنند.
این استاد حقوق بینالملل ادامه داد: اگر حملات به سوریه تداوم پیدا کند و تعدادی کشته و زخمی شوند و هیچ کسی هم اعتراض نکند و با متجاوز برخورد نشود، آنگاه نظام جهانی و حقوق بینالمللی زیر سوال میرود و جایگاه و اهمیتشان از بین میرود...
🔴منابع نظامی #سوریه شب گذشته اعلام کردند، مقرهای نظامی ارتش سوریه و نیروهای همپیمان آن در حومه حلب و حماة در معرض حملات موشکی قرار گرفته است.
این حملات بیش از ۴۰ کشته و ۶۰ زخمی در بین نیروهای نظام سوریه و همپیمانانشان برجای گذاشت.
برخی منابع مدعی شدهاند ۱۸ نیروی ایرانی در میان کشته شدگان بوده اند. ولی یک منبع آگاه در نیروهای مسلح، خبرسازی برخی رسانه های خارجی را مبنی به شهادت شماری از نیروهای مستشار ایرانی در جریان این حمله را تکذیب کرده است.
منابع رسانهای در سوریه اعلام کردند که حملات یکشنبهشب به مواضع نظامی در حماه و حلب با شلیک ۹ موشک از پایگاههای آمریکایی و انگلیسی در شمال اردن انجام شده است.
تلویزیون سوریه شنیده شدن صدای انفجار را تأیید و اعلام کرد مسئولان در حال تحقیق درباره علت وقوع آن هستند.
یک منبع در پارلمان سوریه در گفتوگو با ریانوستی هدف حمله امشب را انبارهای مهمات ارتش سوریه دانسته و گفته که این تجاوز احتمالاً با یک حمله هوایی انجام شده است.
در حالی که منابع خبری وابسته به مخالفان سوریه ادعا کردهاند این حمله موشکی نیروهای مستشاری ایران در سوریه را هدف قرار دادهاند، منابع رسمی هنوز این ادعا را تأیید نکردهاند.
🌏 #اروپا در کجای ژئوپلیتیک امروز دنیا قرار دارد؟
✍ اروپا در کشاکش تحولات گیج کنندۀ بین المللی، درون اروپایی و منطقه ایِ دهۀ اخیر، هنوز تمرکز کامل خود را بازنیافته و در چند وجهیِ راهبردیِ: آمریکای شمالی، اورآسیای روسی و شرق چینی به واقع مردد مانده است. اروپا نه می تواند از اتحاد تاریخی و راهبردی با #آمریکا بی نیاز باشد، نه با #روسیه قدرت نظامی و تأمین کننده نخست انرژیِ قاره به چالش دائمی برخیزد و نه قدرت فزایندۀ اقتصادی و سرمایه ای #چین را نادیده بگیرد. از آن سو شرکای دیروز و امروز قاره هم به خوبی می دانند که اروپا البته هنوز اروپاست، مرکز فنآوری، علم، صنعت، بانک، بازار، فرهنگ، هنر، سیاست، رسانه و خلاصه سر و صدا است و اتحادیه اروپایی با ٢٧ عضو، نیم میلیارد جمعیت و ١٧.٥ تریلیارد تولید ناخالص داخلی، بزرگ ترین قطب اقتصادی عالم هم هست.
بدون شک نخبگان و مسؤلان کشورمان در تعامل جدید با این مجموعۀ بزرگ دنیای غرب که پس از انقلاب اسلامی همواره یکی از رکن های مناسبات خارجی کشور در عرصه های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی بوده، التفات دارند که مولفه های قدرت طرفین در قیاس با دوره های گذشته چقدر فرق کرده است. اروپا در شرایط جدید طرفینی به ایران نیازدارد، به نیروی ثبات آفرین منطقه ای و فرامنطقه ای ایران نیاز دارد، به انرژی سرشار، به نیروی انسانی علمی و هوشمند و به عملگرایی سیاسی رهبران جدید کشور نیاز و التجا دارد و حاضر است بهای لازم را برای آن بپردازد. فقط باید با اروپای جدید که البته نیازمندتر و آسیب پذیرتر از گذشته است، از سرِ شناخت و منطق گفتگو کرد، از او بسیاری چیزها (به ویژه فنآوری) را مطالبه کرد و به عنوان موازنه در قبال بلوک های دیگر قدرت، نصیبِ لازم را برد، درست مانند ترکیه، روسیه، چین و دیگران که طلبکارانه با اروپا کار و معامله می کنند و از عدم مزیت ها، تنگناها و چالش های اروپا به نفع منافع خویش بهره می جویند. اروپا در دنیای نوظهور امروزی دیگرآن قدرت گذشته نیست، نباید با اروپا قهر کرد و تا ابد آن را قدرت بزرگ و استعماری پنداشت و تعاملات اساسی کشور با قاره را چون گذشته هر آینه به آونگ رخدادهای روزمره و پیش پاافتادۀ سیاسی و احساسی آویخت...
🔻تحلیل یک کارشناس روابط بین الملل:
🔴فروپاشی #ایران از درون، برنامه بولتون و پمپئو برای تغییر نظام
✍حسن بهشتی پور در خصوص ارزیابی اقتضائات و سرنوشت برجام در پایان وعده 120 روزه ترامپ چنین اظهار داشت که اساسا تمامی گفته ها و اعمال ترامپ و تیم او نه در قالب یک برنامه ریزی دقیق که بر مبنای یک تشتت بی سابقه در ساختار حاکمیتی کاخ سفید در حال انجام است.
او معتقد بود که روی سخن ما با رئیس جمهوری است که به هیچ وجه نرمال وعادی نیست، لذا ترامپ با چنین خصایصی در ساختار دولت خود با معضلات بسیار جدی روبه رو است که تغییر بیش از 34 نفر در کابینه و ساختار دولت، آن هم در کمتر از 15 ماه نشان از بی ثباتی جدی در درون #آمریکا دارد.
این کارشناس روابط بین الملل در ادامه اعلام داشت که اگر تمامی مواضع ترامپ به برجام ختم می شد، می توانستیم تا حدودی حرف آقای دکتر ایزدی را قبول کنیم، اما زمانی که ترامپ به راحتی از پیمان آب وهوایی پاریس خارج می شود، پیمانی که علاوه بر ایالات متحده نزدیک به 120 کشور دیگر آن را به تصویب رسانده و نسبت به انجام کلیه مفاد آن هم متعهد شده اند و یا قرارداد مهم اقتصادی خود با کانادا و مکزیک یعنی نفتا (NAFTA) را زیر سوال می برد، نمی توان سخنان دکتر ایزدی را در خصوص خروج ترامپ از برجام درست دانست. پس باید با عینک دیگری به تحلیل واکنش ها و اقدامات ترامپ در مقابل توافق هسته ای نگریست. به عبارت دیگر این گونه نیست که آمریکا به صورت خاص و جداگانه فقط به برجام توجه داشته باشد و اقدام به بدعهدی و خلف وعده در آن کند، بلکه باید به صورت یک ساب سیستم به آن نگاه شود، یعنی در کاخ سفید چندین موضوع متفاوت دیپلماتیک در کنار هم در حال بررسی، تحلیل و مدیریت برای انجام اقدامات لازم و مناسب آمریکا است که یکی از آنها برجام است. پی پرونده جداگانه ای برای برجام از جانب آمریکا در خصوص بازی با توافق هسته ای و یا خروج از آن وجود ندارد. اگر چنین بود در همین 15 ماه این کار انجام شده بود. برخی از کارشناسان از طیف آقای دکتر ایزدی معتقدند که ترامپ هم مانند بوش پسر، ریگان و سایر روسای جمهوری پیشین آمریکا است. اما با رصد رفتارها و گفتار ترامپ در همین 15 ماه می بینیم که اگر چه شعار او هم "اول آمریکا" است و در استراتژی هم بر همان روال روسای جمهوری قبلی قدم بر می دارد، اما در انتخاب روش ها و تاکتیک به شدت متفاوت از گذشتگان عمل می کند. همین روش او سبب شده که چهره ایالات متحده در همین 15 ماه، هم در داخل و هم در صحنه بین الملل به شدت تخریب شود.
خروج ترامپ همه واقعیت نیست، بلکه بخشی از یک سناریوی احتمالی است که می تواند وقوع آن بسیار کم رنگ باشد. چون که تمامی اقدامات و مواضع تند ترامپ در خصوص برجام نمایشی برای گرفتن امتیاز بیشتر است. این مواضع تند تنها تا مرز شعار خروج از برجام به منظور تهدید ایران پیش خواهد رفت، نه بیشتر از آن؛ چرا که ترامپ می داند تبعات منفی خروج از برجام برای ایالات متحده آمریکا چیست...