✳️ هاآرتص: حمله زمینی به غزه یک تله مرگ است
🔹روزنامه صهیونیستی هاآرتص نوشت: بر اساس تصور سرلشکر اسحاق بریک و نتانیاهو، حمله زمینی به غزه یک تله مرگ نه تنها برای سربازان، بلکه برای همه شهروندان این نهاد است. تمام کشور در شب می لرزد.
🔹باید بر آزادی زندانیان غزه تاکید شود.
https://eitaa.com/andishehqom
✳️نفوذ غواصهای القسام به جنوب عسقلان
🔹شاخۀ نظامی حماس خبر داد که یک گروه از غواصهایش از طریق زمینی و دریایی به سواحل زیکیم در جنوب عسقلان اشغالی نفوذ کردند.
🔹القسام خبر داد که هماکنون درگیریهای شدیدی بین این نیروها و نظامیان صهیونیست در جریان است.
✳️کانال ۱۴ عبری: موشکی که امروز شهرک الفی منشیه در کرانه باختری را هدف قرار داد دارای سر جنگی به وزن ۶۰ کیلوگرم بود که این نمونهای از موشکهای کروز است که در اصل نسخه ایرانی موشک روسی KH۵۵ است.
✳️نخست وزیر عراق از احتمال توسعه دایره جنگ گفت
🔰محمد شیاع السودانی:
▪️عدم توقف رژیم صهیونیستی به توسعه دایره جنگ منجر میشود
▪️بر حفظ آرامش و امنیت و پایبندیهای عراق تاکید داریم
روز گذشته جنبش نُجَباء از موضعگیری دفتر رسانهای نخستوزیر عراق به شدت انتقاد کرد.
مقامات آمریکایی در روزهای اخیر بارها با همتایان عراقی خود تماس گرفته و خواستار توقف حملات مقاومت عراق شدهاند!
https://eitaa.com/andishehqom
✳️چرا رژیم صهیونیستی علیرغم فشارهای جهانی بر متوقف کردن کودک کشی اما همچنان کار خودش را انجام می دهد؟
این موضوع از دوحالت خارج نیست یا اینکه دل بسته به کمک های آمریکا و به خیال اینکه تا آخر کار همراهیش می کند و می تواند تکلیف غزه را یکسره کند ، که زهی خیال باطل است، زیرا تجربه ثابت کرده آمریکایی ها تا جایی که منافع خودشان به خطر نیفتد همراهی می کنند، ظاهرا نتانیاهو ماجرای قذافی و صدام را فراموش کرده. نکته دیگر اینکه واقعا رژیم صهیونیستی ضربه سختی خورده چاره ای جز وحشی گری برای برگرداندن حیثیت از دست رفته اش ندارد، خودشان هم می دانند این مرحله خیلی فرق می کند رژیم بازی را باخته ، مانند تیم فوتبالی که یک هیچ عقبه و دقیقه ۹۰ دروازه بان هم به خط حمله می آید اما دوباره یک گل دروازه خالی می خورد! رژیم اشغالگر صهیونیست در شرایط سختی قرار گرفته و بوی سقوط به مشام می رسد .
https://eitaa.com/andishehqom
✳️گاردین: نتانیاهو احتمالا بایدن را
با خود به زیر میکشد
روزنامه انگلیسی گاردین پیش بینی کرد نتانیاهو در صورت ادامه وضعیت فعلی جنگ غزه، جو بایدن را هم با خود به زیر بکشد.
سایمون تسیدال در تحلیل گاردین نوشت: جو بایدن درسفری چند ساعته به اسرائیل با مهربانی، همدردی خود را نشان داد. مقادیری کمک به غزه روانه شدند. دو گروگان از ۲۰۰ گروگان آزاد شدند. اما نه آتشبس، نه مکث بشردوستانه یا منطقه امن، نه پایان بمباران، نه برنامه بلندمدت وجود ندارند. ترس از گسترش دامنه جنگ در حال افزایش است. در حالی که ۴۰۰۰ فلسطینی جانشان را از دست دادهاند تیم نتانیاهو باید با اصطلاح تلخ بایدن یعنی کارت قرمز مواجه شود، اما به تازگی چراغ سبز دریافت کرده است.
آشفتگی سیاسی غرب و سردرگمی آن در مواجهه با فاجعه، به شکلی ناامیدکننده آشکار شده است. در شورای امنیت سازمان ملل، فرانسه و سایر کشورها از پیشنویس قطعنامهای برای توقف خصومتها و لغو دستور اسرائیل برای تخلیه شمال غزه حمایت کردند، اما آمریکا آن را وتو کرد. بزرگترین ترس این است که اگر اسرائیل به غزه حمله گستردهتری انجام دهد، حزبالله لبنان جبهه دوم جنگ را باز کند. بیثباتی به عراق و سوریه سرایت میکند. وعدههای آمریکا مبنی بر ارائه تجهیزات نظامی بیشتر به اسرائیل، جهان اسلام را خشمگین میسازد.
مقامهای اسرائیلی اعتراف میکنند که هنوز در حال بحث در مورد آنچه پس از این رخ خواهد داد هستند. به نظر میرسد استراتژی خروجی وجود ندارد.
مشخص نیست که رهبران ضعیف غربی تا چه اندازه میتوانند حل و فصل جنگ و مراحل پس از آن را مدیریت کند. حمایت بیقید و شرط بایدن و سوناک از اسرائیل باعث میشود آنان نتوانند خود را به عنوان میانجی صلح مطرح نمایند.
بایدن از سال ۲۰۲۱ مرتکب سه اشتباه اساسی در خاورمیانه شده است. او با تمرکز بر مسائل داخلی و مسئله چین سعی کرد خاورمیانه را نادیده بگیرد. سیر تحولات نشان داد این کاری غیر ممکن است. اشتباه دوم آن که او از توافقنامه ابراهیم دوره ترامپ و کارزار عادیسازی رابطه اسرائیل و اعراب حمایت کرد. این در حالی است که آن توافقنامه به شکل مرگباری در تلاش بود تا مسئله فلسطین را دور زده و به آن نپردازند. اشتباه سوم؛ زمانی که نتانیاهو -یکی از طرفداران ترامپ- کودتای ضد دموکراتیک خود را تحت عنوان اصطلاح قضائی انجام داد و همراه با او اعضای کابینهاش که افرادی از جریان راست افراطی و متعصب هستند، به ضمیمه کردن کرانه باختری رو اردن به خاک اسرائیل مبادرت ورزیدند و همزمان تلاشهای آمریکا برای کاهش تنش با ایران تضعیف شد، بایدن به سختی دچار شکست شد.
نتانیاهو به شدت برای زنده ماندن میجنگد. وقتی بایدن در تلآویو از هواپیما پیاده شد و برای دست دادن به سمت نتانیاهو رفت، نتانیاهو او را همانند یک خرس نیازمند در آغوش گرفت. نتانیاهو امروز شخصی خطرناک، عمیقا نامحبوب، دو چهره و سمّی به نظر میرسد. اغراق نیست اگر بگوییم او میتواند بایدن را با خود به پایین بکشاند.
«دیوید راتکاف» نویسنده در این باره نوشته است: «این به نفع هیچ کس نیست مگر نتانیاهو که احتمالا پایان دولتش را با پایان نبرد آتی با حماس گره خورده میبیند». درگیری طولانی مدت، ایجاد تلفات غیرنظامی بیشتر و بیثباتی منطقهای بیشتر، میتواند آمریکا را به شکلی عمیقتر به سوی نزاع در خاورمیانه بکشاند.
بایدن در دام نقاط کور و طبیعت خود گرفتار، و مالک این جنگ شده است. او یک جنگ طولانی برای مبارزه با روسیه در اوکراین دارد و همچنین به طور بالقوه با جنگ سرد یا گرم با چین مواجه میشود. پوتین و شی جین پینگ که هفته گذشته دیداری دوستانه داشتند، نظارهگر اوضاع هستند. درباره وضعیت ایجاد شده، فاجعه زیر نظر بایدن در حال آشکار شدن است.
محمد ایمانی
https://eitaa.com/andishehqom
✳️ حمله موشکی انصارالله یمن به اسرائیل با کلاهکهای 1.6 تنی!
ادعای رسانههای اسرائیلی:
حمله موشکی انصارالله یمن که توسط آمریکا رهگیری شد، بسیار بزرگتر از آن چیزی بود که مردم تصور میکردند.
آنها موشکهایی با کلاهکهایی به وزن 1.6 تن شلیک کردند.
✳️پنتاگون: از ۱۷ اکتبر تاکنون، بیش از ۱۰ حمله علیه پایگاههای آمریکایی در سوریه و عراق صورت گرفته است.
اخبار کوتاه
✳️منابع عبری: شلیک 5 موشک از سوریه به بلندی های جولان.
✳️کاخ سفید: ما عمیقا نگران حمله به سربازان آمریکایی در خاورمیانه هستیم
✳️رسانههای عبری- آمریکایی: حمله چند روز پیش انصارالله مهم و وسیع بود؛ آنها موشک هایی با کلاهک های به وزن 1.6 تن و پهپادهای انتحاری با کلاهک 40 کیلو گرم شلیک کرده بودند
✳️پنتاگون: هدف از استقرار واحدهای نظامی در خاورمیانه گسترش درگیری نیست، بلکه ارسال پیام بازدارندگی است.
https://eitaa.com/andishehqom
✳️هک زیرساختهای مرکز تصفیه فاضلاب شهر نتانیا رژیم صهیونیستی
🔹گروه انتقام جویان سایبری در جدیدترین اقدام خود مرکز تصفیه فاضلاب شهر نتانیا سرزمینهای اشغالی را هک و زیرساختهای آن را از مدار خارج کرده است.
🔹این گروه از زمان شروع عملیات طوفان الاقصی تاکنون زیرساختهای مختلفی از رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده است.
از جمله این حملات میتوان به تخریب زیرساختهای صنعتی:
🔸شرکت بازن(بزرگترین تولیدکننده بنزین)
🔸خطوط حمل و نقل ریلی
🔸شرکت نوگا (توزیع کننده برق)
🔸نیروگاه دوراد (بزرگترین نیروگاه تولید برق خصوصی)
🔸شرکت مکروت (توریع آب سراسری)
🔸شرکت اورپک (جایگاههای توزیع سوخت و زیرساختهای توزیع برق شهر ناهاریا اشاره کرد.
✳️ گزارش نهایی بازار :
سه شنبه ۲ آبان ۱۴۰۲
🔹 مظنه دلار: ۵۰۸۲۰ ت (۷۰)🔺
🔹 مظنه یورو: ۵۳۱۰۰ ت (۰)◽️
🔸 مثقال طلا: ۱۰۵۳۷۰۰۰ ت (۹۰۰۰۰)🔺
🔸 طلای۱۸عیار: ۲۴۳۲۴۰۰ ت (۲۰۸۰۰)🔺
🔸 سکه جدید: ۲۸۸۰۰۰۰۰ ت (۵۰۰۰۰)🔺
🔸 نیم سکه: ۱۵۲۵۰۰۰۰ ت (۰)◽️
🔸 ربع سکه: ۱۰۶۰۰۰۰۰ ت (۰)◽️
🔸 سکه 1گرمی: ۵۷۵۰۰۰۰ ت (۰)◽️
🔸 انس طلا: ۱۹۶۹.۴ دلار (-۳.۹)🔽
📈شاخص کل: ۲۰۰۰۳۵۰ (-۲۱۵۵۰)🔽
عدد داخل پرانتز: تغییر نسبت به روز قبل
🔽:کاهش 🔺: افزایش ◽️: عدم تغییر
✳️سکه و طلا، در مهرماه بیشترین بازدهی را در میان بازارها ثبت کردند
⭕️ سکه و طلا، در ماه نخست پاییز بیشترین بازدهی را در میان بازارها ثبت کردند. در مهر ماه «بازدهی ربع سکه ۵.۱ درصد»، «بازدهی طلای ۱۸عیار ۴.۷درصد» و «سکه تمام ۳.۱درصد» بوده است. این در حالی است که اکثر ماههای سال جاری، بازدهی سکه و طلا کمتر از یک درصد بوده است.
⭕️ اما چرا بازار سکه و طلا در ماه اول پاییز خوش درخشید؟ مهمترین عامل، تنشهای منطقهای بود که باعث شد از یکسو قیمت جهانی طلا در مسیر فتح کانال ۲هزار دلاری قرار گیرد و از سوی دیگر بازدهی دلار تهران به حدود ۲درصد در مهر ماه برسد.
⭕️ برخلاف روند ارز و طلا، بازدهی بورس به منفی ۴.۲درصد رسید. در بازه هفتماهه نیز «سپرده بانکی» صدرنشینی خود و مقام نخست بازارها را حفظ کرد؛ اما وضعیت ریسکهای غیر اقتصادی و به تبع آن تغییر روند بازارها در ادامه سال میتواند این ردهبندی را دگرگون کند.
✳️چشم انداز تاریک
عملیات زمینی در غزّه
🔹"حمله زمینی قریب الوقوع به غزه". این عبارتی است که ظرف ۱۷ روز گذشته، بارها از سوی محافل عبری و غربی تکرار شد و حتی کار به اعلام ساعت حمله رسید.
🔹اما پیامد های حمله زمینی به غزه، بزرگتر از آن است که اسرائیل بتواند تحمل کند. تمام هنر ارتش اسرائیل در شلیک بمب و موشک است، اما اظرف دو دهه اخیر از هیچ جنگ زمینی موفق بیرون نیامده و آمادگی جنگ رویارو آن هم در غزه را ندارد.
🔹دو هفته قبل، آکسیوس و واللا نوشتند: "واشنگتن برخی ژنرال ها و افسران خود را برای مشاوره و هدایت جنگ زمینی، به تل آویو فرستاده است". اما خبرهای بعدی، از تردید های جدی حکایت می کند و عوامل متعددی را شامل می شود:
۱) کابووس بزرگ؛ ورود کامل حزب الله به میدان جنگ:
🔻منوشه امیر، سردبیر رادیو اسرائیل: اسرائیل در محاصره نیروهای همسو با ایران است و نمیتواند در جبهههای مختلف بجنگد؛ جنگ درازمدت، بزرگترین خطر برای اسرائیل است؛ به همین دلیل هم حمله زمینی به غزه را تاخیر انداخته است.
🔻روزنامه انگلیسی تلگراف: جبهه ای که حزب الله در مرز های لبنان به راه انداخته، پروژه حمله زمینی اسرائیل به غزه را پیچیده کرده است.
🔻فرانک گاردنر گزارشگر امنیتی BBC: چرا اسرائیل، حمله زمینی را آغاز نکرده؟ یک علت، چند بار هشدار جدی ایران و گروه های همسو، از جمله حزب الله لبنان است که بیش از ۱۵۰ هزار راکت و موشک آماده شلیک دارد.
-🔻جروزالم پست: یکی از علل تعویق حمله زمینی، نگرانی فزاینده از گشودن جبهه جدید است. حزب الله منتظر لحظه ای است که نیروهای زمینی اسرائیل در غزه مشغول شوند تا یک جبهه جدید باز کند.
۲) آمریکایی ها، مارگزیده اند و نگرانی های متعددی دارند:
🔻یاکی دیان کنسول اسرائیل در لس آنجلس: آمریکا شدیدا از آغاز جنگ در شمال اسرائیل در صورت حمله زمینی به غزه، نگران است.
🔻صدای آمریکا: جنگ طولانی خواهد بود، ما یک غزه روی زمین و یک غزه زیر زمین داریم.
🔻وزیر دفاع آمریکا: حمله زمینی به غزه به دلیل تونلهای حماس بسیار سخت خواهد بود. این می تواند سخت تر از حمله ۹ ماهه ای باشد که آمریکا علیه داعش در موصل رهبری کرد. شما با یک مبارزه شامل تعداد زیادی بمب های دست ساز و تله های انفجاری مواجه خواهید شد.
🔻دیوید پترائوس (رئیس اسبق سیا و سر فرمانده سابق ارتش آمریکا در خاورمیانه، شرق آفریقا و آسیای مرکزی) : جنگ با حماس سالها طول خواهد کشید. از تجربه ما در عراق استفاده کرده و وارد غزه نشوید.
🔹(آمریکایی ها تا بتوانند بفهمند که اشغال زمینی چقدر مصیبت به همراه دارد، هم ۷ هزار میلیارد دلار هزینه را بر باد دادند و هم حیثیت و اعتبار خود را.)
🔻نیویورک تایمز: مقامات واشنگتن نگرانند اسرائیل، آمادگی حمله زمینی با یک طرح مطمئن را نداشته باشد.
🔻تایمز اسرائیل: ممکن است هرگز دستور حمله زمینی صادر نشود. مقامات آمریکایی معتقدند اسرائیل، هدف مشخصی از عملیات نظامی در غزه ندارد و هیچ برنامه قابل اجرایی از نتانیاهو دریافت نکرده اند.
💢ادامه دارد....
✳️👆چشم انداز تاریک
عملیات زمینی در غزّه
۳) عدم آمادگی ارتش، و بی اعتمادی و شیرازه از هم پاشیده جبهه داخلی اسرائیل:
🔻مشاور سابق ارتش اسرائیل: ما آماده حمله زمینی نیستیم. حماس تاسیسات زیرزمینی ایجاد کرده و منتظر ورود ماست. در شرایطی که نیروهای ما آموزش ندیدهاند، حمله زمینی ممنوع است. فلسطینی ها فرار نمیکنند و منتظر نیروهای ما هستند.
🔻رسانه های عبری: میان نتانیاهو و ارتش، بحران اعتماد وجود دارد. او از ارتش، عصبانی و خشمگین است. تصمیم گیری برای حمله زمینی سخت شده است.
🔻گزارش معاریو از دیدار سرلشکر ذخیره اسحاق بریک با نتانیاهو: به نخست وزیر توصیه کردم در مورد حمله زمینی صبور باشد، چون ارتش آماده نیست و متحمل خسارات سنگین خواهد شد. نیروهای زیادی در باتلاق گیر می کنند.
🔻یدیعوت آحارونوت: دست کم سه وزیر کابینه، برای مجبور کردن نتانیاهو به قبول مسئولیت شکست امنیتی، به استعفا از منصب خود فکر می کنند.
🔻مئیر جاودانفر، روزنامه نگار صهیونیست: نتانیاهو اکنون اختلافات گستردهای با گالانت با وزیر دفاع دارد؛ این واقعا نگران کننده است. اعتمادی در بین کادر سیاسی و نظامی دولت وجود ندارد. نتانیاهو چطور میتواند بحران جنگ و سیاست را در اسرائیل ادامه دهد؟!
🔻معاریو به نقل از مقامات ارشد اسرائیل: نتانیاهو به کسی اعتماد ندارد. او خود را در میدان جنگ، تنها می بیند و قبل از تصمیم گیری چندین بار همه چیز را بررسی می کند. او به رهبران سیستم امنیتی اعتماد ندارد، زیرا برخی از آنها را خود منصوب نکرده است.
۴) بر اساس مجموعه این عوامل، تحلیلگران عبری و غربی، کمترین کورسوی امیدی نمی بینند:
🔻روزنامه هاآرتص: حمله زمینی به غزه، یک تله مرگ است.
🔻ژنرال دان حالوتس، رئیس اسبق ستاد ارتش اسرائیل: برای اینکه هزینه سنگینی نپردازیم، باید عاقلانه رفتار کنیم. غزه ثابت کرده که حمله زمینی و در افتادن با آن، بازی و تفریح نیست.
🔻توماس فریدمن، نیویورکتایمز: اشتباه حمله به غزه و تفکر «یک بار برای همیشه»، میتواند شکست تاکتیکی تحقیرآمیز اسرائیل را به دنبال داشته باشد و به یک بحران استراتژیک تبدیل شود. این می تواند اسرائیل را در غزه به دام بیندازد و اقتصاد و موقعیت خارجی اش را در هم بشکند.
۵) هیاهوی گسترده برخی مقامات غربی در تهدید اعضای جبهه مقاومت را باید در متن این تصویر واقعی از احساس ترس و درماندگی دید. آنها می خواهند این واقعیت بزرگ، یعنی شکست اسرائیل در فاز دوم جنگ را با هیاهو پنهان کنند.
💢 روزنامه کیهان
✳️تجارت ۲۱.۷ میلیارد دلاری ایران و شانگهای / چین شریک اول تجاری ایران
🔹سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت گفت: در نیمه نخست امسال ۳۷ میلیون تن کالا به ارزش ۲۱.۷ میلیارد دلار بین ایران و اعضای سازمان همکاری شانگهای تبادل شد که با رشد ۴۲ درصدی در وزن و ۱۰ درصدی در ارزش همراه بوده است....
✳️اجرای الگوی جدید نظارتی شبکه بانکی از هفته آینده/ مبارزه با حساب های اجاره ای
رئیس کل بانک مرکزی از اجرای الگوی جدید نظارتی شبکه بانکی از هفته آینده خبر داد و تاکید کرد: با اجرای قانون بانک مرکزی، اختیارات این بانک برای ایجاد انضباط پولی و بانکی مطلوب افزایش یافته و شرایط مناسبتری برای مهار تورم بهوجود می آید....
✳️ هاآرتص: حمله زمینی به غزه یک تله مرگ است
✍ روزنامه صهیونیستی هاآرتص نوشت:
🔻 بر اساس تصور سرلشکر اسحاق بریک و نتانیاهو، حمله زمینی به غزه یک تله مرگ نه تنها برای سربازان، بلکه برای همه شهروندان این نهاد است. تمام کشور در شب می لرزد.
🔻 باید بر آزادی زندانیان غزه تاکید شود. باید پذیرفت که حزب الله از این نهاد بازدارنده است. باید عقلانی عمل کرد.
✳️ رهبر معظم انقلاب:
حضور روسای کشورهای ظالم و شرور در سرزمینهای اشغالی نشان دهنده نگرانی آنها از متلاشی شدن رژیم صهیونیستی است.
✳️ تهدید پایگاههای آمریکایی در کویت و امارات
🔻 پیام مهم گروه "الویة الوعد الحق" (از گروههای مقاومت در شبهجزیره عربستان): صبر ما رو به پایان است. پایگاههای آمریکا در کویت و امارات اهداف مشروع ما هستند.
✳️ گزارشهای تایید نشده از چراغ سبز سید عبدالمک الحوثی مقاومت یمن به قبایل مجاهد الحوثی برای اعزام به سرزمینهای اشغالی حکایت دارد |
✍ خبری که در صورت تایید نه سرزمین های اشغالی که جهانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
✳️رسوایی بزرگ برای امارات متحده عربی!
نیروی هوایی امارات در کنار جنگنده های اسرائیلی مشغول قتل عام مردم غزه!
کانال فرانسه ۲۴ :
🔹هواپیماهای جنگی امارات متحده عربی دوشادوش جنگنده های ارتش اسرائیل درحال بمباران نوار غزه هستند!
✳️فتنه "نه غزه - نه موشک" چه فاجعه ای در آستین داشت؟
🔹فاصله ها را برداشته اند. چنان که از فاصله ۱۹۸۲ کیلومتری، می توانید ببینید بمب های آمریکایی با حمایت انگلیس و فرانسه و آلمان، چه بر سر مردم غزه می آورد.
♦️۷۸ سال پس از جنایت آمریکا در هیروشیما، حجم بمب هایی که بر سر مردم غزه ریخته اند، با لنفجار اتمی در هیروشیما برابری می کند.
🔹جنگ جهانی که شاخ و دُم ندارد. ایرانِ بیطرف و گرفتار پهلوی ها، دو بار در جنگ اول و دوم اشغال شد. غذا و آذوقه را اشغالگران غارت کردند و چند میلیون ایرانی در اثر قحطی جان باختند.
🔹جنگ جهانی تمام نشده، بلکه تازه آغاز شده. ۲۵ سال قبل در اندیشکه امریکن اینترپرایز و نظائر آن، پروژه هایی مانند قرن جدید آمریکایی و خاورمیانه جدید را نوشتند و سپس به دو همسایه ما، و فلسطین و لبنان حمله کردند.
🔹نامش را جنگ جهانی چهارم گذاشتند! نام ایران در میان بیست و چند کشور اسلامی، و جزو اولین هایی بود که باید آماج حمله قرار می گرفت؛ مقارن وادادگی مدعیان اصلاحات و برافراشتن پرچم تسلیم در دولت و مجلس.
♦️آن جنگ که به فرجام دلخواه نرسید، نقشه جنگ دیگری را ریختند؛که کیسینجر و موشه یعلون (وزیر جنگ اسرائیل) نامش را جنگ جهانی سوم گذاشتند؛ باز هم هدف کانونی ایران بود و باز هم با هوشیاری و همت جمهوری اسلامی، شکست خوردند...
🔹این روزها تصاویر جنایات اسرائیل (با فرماندهی آمریکا)، چنان سبعانه است که برخی از ماها حتی دل مان نمی آید ببینیم؛ چه رسد به تجربه کردن. لاف زن های حقوق بشر هم روی خود را سمت دیگری گرفته اند.
🔹تاریخ و تصویر کلان منطقه، با ما حرف می زند، اگر بینا و شنوا باشیم. این که: برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی- که در نظام "جهانی"، ضعیف پامال است. اگر منطق غربگرایان پیش رفته بود، اکنون وضعیت ایران و تهران، بدتر از فلسطسن و غزه بود.
🔹اکنون در اثر برانگیختگی افکار عمومی، کسانی در سیما و رسانه ها، جنایات اسرائیل را محکوم می کنند، که طوطی صفتانه می گفتند:
🔻«موشک دوربرد میخواهیم چه کار»، «کشور مشکل پوشک دارد شما رفتهاید سراغ موشک»، «برای رونق اقتصاد و اجرای برجام، باید به سراغ برجام۲ و ۳ با موضوع قدرت نظامی و نفوذ منطقهای ایران برویم»، «میدان، ضد دیپلماسی و منافع ملی عمل میکند»، «روزگار آینده، روزگار گفتمان است، نه موشک»، و «اگر اقتصاد آلمان و ژاپن پیشرفت کرده، بعد از جنگ جهانی دوم، از داشتن نیروی نظامی محروم شدند؛ پولهایشان آزاد شد و اقتصاد را درست کردند".
🔹این ادبیات مغالطه، کمک به برنامه آمریکا و اسرائیل و ناتو برای خلع قدرت نظامی و منطقه ای ایران بود و اگر به اجرا در می آمد، امروز دیگران بودند که به بمباران ملت ما را تماشا می کردند. دشمن جرئت نمی کند، چون از بازدارندگی قدرتمند ایران در دو سطح نظامی و منطقه ای (عمق نفوذ راهبردی) خبر دارد.
🔹گویندگان آن ادبیات مسموم علیه، همان هایی هستند که با شعار "نه غزه، نه لبنان" (دیکته وزارت خارجه اسرائیل) هم آوایی کردند. هدف، نابودی حماسه ۴۰ میلیون ملت ایران در انتخابات ۱۳۸۸ بود.
🔹آنها در اغشاشات پاییز ۱۴۰۱ نیز، با گروهک های تجزیه طلب و تروریستی هم افق شدند که دیکته موساد (زن، زندگی، آزادی) را پوششی برای جنایت و آشوب کرده بودند.
🔹دست بر قضا اینجا هم، "یگان عملیات رسانه ای موساد" در شبکه اینترنشنال را کسی اداره می کرد که قبل از متواری شدن، معاون وزیر ارشاد در دولت خاتمی بود.
🔹چگونه باور کیم طیفی که یک سرش به پیمانکاری پروژه های موساد می رسد، دلش با ملت ایران و ملت فلسیطن و دیگر آسیب دیدگان جنایات "صهیونیسم مسیحی" همراه است؟! آنها بدون ابراز برائت و جبران، در مظان اتهام هستند.
✍ #محمد_ایمانی
https://eitaa.com/andishehqom