eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4.5هزار دنبال‌کننده
19.9هزار عکس
522 ویدیو
1.5هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️نمایندگی ایران در سازمان ملل، فروش موشک بالستیک به روسیه را رد کرد 🔹️نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل: علیرغم اینکه هیچ محدودیت قانونی برای فروش موشک‌های بالستیک وجود ندارد، ایران از نظر اخلاقی موظف است از معاملات تسلیحاتی در طول درگیری روسیه و اوکراین برای جلوگیری از دامن زدن به جنگ خودداری کند. 🔹این ریشه در پایبندی ایران به قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل دارد.
✳️ صعود برنت به 83 دلار 🔹آغاز معاملات روز گذشته برنت  با 82 دلار و 62 سنت 🔹قیمت این لحظه برنت: 83,18 دلار 🔹نفت آمریکا: 78,00 دلار
✳️کاهش حباب سکه محمد کشتی آرای، فعال بازار طلا: 🔹سیاست بانک مرکزی در عرضه شمش طلا باعث شد حباب سکه طرح جدید ۹۰۰ هزار تومان کم شود و پیش‌بینی می‌شود تا روز دوشنبه نوسانی را در بازار نداشته باشیم.
✳️نماینده چین در دیوان بین‌المللی دادگستری، دادگاه لاهه: مقاومت مسلحانه در برابر اشغالگری جزو قوانین بین‌المللی است و تروریسم محسوب نمی‌شود. اسرائیل اشغالگر است.
بجای بریدن پایه‌های سالم، پایه‌ ی ضعیف را ترمیم می کنیم👌 💐 راه حل مشکلات کشور🗳 روز دفاع از حرم(جمهوری اسلامی)
✳️ تالار شیشه‌ای قرمز شد 🔹امروز شاخص بازار سرمایه با افت ۴۸۴۷ واحد به رقم دو میلیون و ۶۵ هزار واحد رسید.
✳️ رشد اقتصادی پاییز ۵.۱ درصد شد 🔹آخرین نتایج حساب‌های ملی فصلی مرکز آمار ایران، نشان از رشد ۵.۱ درصد محصول ناخالص داخلی با نفت و ۲.۵ درصد محصول ناخالص داخلی بدون نفت در پاییز ۱۴۰۲ دارد.
✳️ پاکستان بزرگترین قرارداد فروش جت جنگنده را با آذربایجان امضا می‌کند 🔹جمهوری آذربایجان در حال مذاکره با کشور پاکستان برای خرید تعداد نامعلومی از نسل چهارم جت‌های جنگنده «جِی‌اِف-۱۷» مجهز به سامانه‌های راداری و تسلیحاتی پیشرفته در قرارداد بی‌سابقه‌ای به ارزش ۱.۵ میلیارد یورو است. 🔹بر اساس گزارش‌های «سندیکای عملیات هوایی» به نقل از منابعی در اسلام آباد، این هواپیمای جدید جایگزین ناوگان فعلی آذربایجان متشکل از جنگنده های میگ-۲۹ روسی خواهد شد.
✳️ ۷ برابر مسکن مهر برای نهضت ملی، زمین تامین شد 🔹رئیس سازمان ملی زمین و مسکن: در مسکن مهر کل زمین تامین شده ۸ هزار هکتار بود، اما در نهضت ملی مسکن تاکنون ۵۰ هزار هکتار زمین اختصاص داده شده که ۷ برابر مسکن مهر است و در تاریخ مسکن‌سازی کشور بی‌سابقه بوده.
✳️ اعتراض ۸ درصد یارانه‌بگیران به تغییرات «دهک» خود رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان: 🔹۸ درصد از افرادی که تغییراتی در دهک‌بندی‌شان ایجاد شده بود، ثبت اعتراض کرده‌اند. 🔹سامانه حمایت در دسترس قرار گرفته و سرپرستان خانوار می‌توانند با مراجعه به سایت حمایت به آدرس http://hemayat.mcls.gov.ir در صورت لزوم، اعتراض و درخواست بررسی مجدد اطلاعات‌شان را ثبت کنند.
✳️ رد افزایش قیمت‌ها در بازار تایر رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک: 🔹در حال حاضر شکاف قیمتی کارخانه تا بازار لاستیک‌ها تا حدودی برطرف شده است. 🔹فقط در سایز ۱۳ و ۱۴ هنوز نیاز کامل بازار تأمین نشده که قرار است این موضوع با افزایش تولید برطرف شود. 🔹نسبت به ماه های گذشته بازار شاهد افزایش قیمت ها نیست و تا حدودی قیمت ها به تعادل رسیده است.
✳️ثبات قیمت ارز در معاملات امروز 🔹دلار امروز در مرکز مبادله ارز و طلا در بخش اسکناس بدون تغییر ۴۲ هزار و ۹۲۰ تومان و در بخش حواله‌ ۳۹ هزار و ۸۶۴ تومان کشف قیمت شد‌. 🔹قیمت دلار در ‌‌صرافی‌ها ۴۲ هزار و ۴۹۰ تومان خریداری و ۴۳ هزار و ۱۲۵ تومان فروخته شد. دلالان هم ۵۷ هزار و ۲۹۰ تومان معامله می‌کردند. 🔹سکه طرح قدیم‌‌ با رشد ۳۲۰ هزار تومانی ۳۱ میلیون و ۶۱۵ هزار و طرح جدید با افزایش ۲۲۱ هزار تومانی ۳۳ میلیون و ۵۰ هزار تومان معامله شد و حباب آن افزایش یافت.