eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4.3هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
485 ویدیو
1.4هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴وعده‌های فیک پرزیدنت!🔴 🔷یک سال از انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم گذشت، کدام وعده‌های انتخاباتی روحانی رنگ واقعیت به خود گرفت؟ ♦️وعده‌های انتخاباتی روحانی 1⃣وعده تامین آب شرب خوزستان 2⃣تکمیل شدن واحدهای مسکن مهر 3⃣افزایش دوبرابری صادرات غیرنفتی 4⃣طرح کارورزی برای یک میلیون شغل 5⃣تامین اجتماعی و ریشه‌کنی فقر مطلق 6⃣حفظ ثبات قیمت‌ها و آرامش اقتصادی 7⃣وعده فرو ریختن دیوار همه تحریم‌ها 8⃣وعده لغو ویزا برای زیارت اربعین 9⃣کاهش سن اعضاء دولت دوازدهم 🔷با گذشت یک سال از انتخابات، آقای روحانی به مردم گزارش دهد؛ کدام وعده‌هایش عملی شده است؟ آیا ایشان در قبال وعده‌های فیک و عملی نشده، از مردم عذرخواهی می‌کند؟! دکتر سراج
المیادین به نقل از منابعی در ریاست‌جمهوری سوریه: 🔸اظهارات اخیر پوتین درباره لزوم خروج نیروهای خارجی از سوریه شامل نیروهای ایران و روسیه نیست. 🔸نیروهای ایرانی و روسی به درخواست دولت سوریه در این کشور حضور دارند.
♨️بعد از ، هم به رای دادند 🔸ائتلافات نزدیک به : ، و بیشترین کرسی پارلمانی عراق را کسب کردند
💎 واردات ایران از چین در سال ۹۶ رکورد تاریخ را جابجا کرد + جدول 🔴 آمار رسمی تجارت خارجی کشور در سال ۱۳۹۶ بیانگر آن است که در سال گذشته واردات ایران از چین به بالاترین رقم در طول تاریخ افزایش یافت. 🔯 واردات ۱۳.۲ میلیارد دلار اجناس چینی در سال ۱۳۹۶ بالاترین رکورد تاریخی در واردات از این کشور محسوب می‌شود. پیش از این رکورد واردات از چین مربوط به سال ۱۳۹۳ بود که ایران در آن سال ۱۲.۷ میلیارد دلار جنس چینی وارد کرده بود. مشرق
🌕 توتال: درباره همکاری با ایران ریسک نمی‌کنیم 🔻 مدیرعامل توتال فرانسه گفت: با اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران، هر گونه همکاری با خطر از دست رفتن دسترسی به سیستم‌های بانکی همراه است که توتال چنین ریسکی را نمی‌پذیرد. 🔴 پاتریک پویانه مدیرعامل شرکت توتال اعلام کرد با احتمال تحریم‌ها علیه ایران و امکان کاهش یک میلیون بشکه‌ای نفت این کشور و کاهش‌های متوالی تولید نفت ونزوئلا اگر قیمت نفت به فراتر از ۱۰۰ دلار هم برسد هیچ تعجبی وجود ندارد.
🔴افشاگری روزنامه "صبح نو" از مذاکرات محرمانه دولت و پاول دورف 🔺روزنامه صبح نو در مطلبی که صبح امروز منتشر کرده مدعی شده پاول دورف در میانه سال ۹۴ به صورت محرمانه به تهران سفر کرده و توافقاتی با دولت داشته است. 🔺روزنامه صبح نو مدعی است بندهای توافق محرمانه دولت با پاول دورف به شرح زیر است: ۱- تلگرام باید تضمین دهد اطلاعات کاربران ایرانی را به غیر که احتمالاً در اینجا شرکت‌ها یا دولت‌های غربی است ندهد. ۲- تلگرام تضمین دهد مقررات ایران را در مسائل فرهنگی رعایت کند. ۳- تلگرام تضمین دهد منافع اقتصادی حاصل از ایران را با دولت تقسیم کند. ۴- تلگرام باید تعهد دهد که احکام دادگاه‌های ایران را به رسمیت می‌شناسد.
⛔️ناطق هم «برجام روحانی» را به گردن رهبری انداخت. ▪️ماجرای انداختن برجام به گردن رهبری نظام پس از شکست آن! مقوله‌ای است که از پیش از انعقاد برجام مورد پیش‌بینی تحلیلگران قرار گرفته بود. ▪️جالب آنکه حتی برخی اصلاح‌طلبان نیز با هر نیتی به این مسئله پی برده بودند و مثلا ابراهیم اصغرزاده، سال گذشته و پیش از این گفته بود که روحانی نبایستی برجامش را به گردن رهبری نظام بیاندازد. 📣«محمدرضا تابش» ، از نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس هم به تازگی پا را از این هم فراتر گذشته و حتی ادعا کرده است که ادامه مذاکره با اروپا پس از خروج آمریکا از برجام نیز تصمیم رهبری نظام بوده.!!!!
🔴افشاگری درباره پشت پرده برخی آشوبها در ایران جروزالم پست/ مقام پیشین موساد از همکاری مخفیانه ، و برای ایجاد در ایران و هدایت میگوید و اذعان دارد: «نمیگویم راحت است، و در ایران قدرتمندند. اما حتی اگر موفق نشویم، این بهتر است که ایرانیان را با هم وارد جنگ کنیم.»
این حرف را باید بسیار جدی گرفت که هدف نه حفظ بلکه تبدیل کردن آن به توافقی بزرگ تر است که هم بعدا بتواند به آن بپیوندد. همین کافیست تا دریابیم که اروپا چقدر قابل اتکاست.
🔴 رسانه‌های رژیم صهیونیستی:مدعی شکست ایران هستیم اما درمقابل چندبادبادک عاجزیم؛ جنگ طولانی و پرتلفات درانتظار اسرائیل خواهد بود