🔴 اشعری را برگزیدند اما از امام علی شکایت کردند.
امام حسن را مجبور به مذاکره کردند. اما او را مذل المومنین خطاب میکردند.
و #کنسرت را انتخاب کردند. اما از #معیشت می نالند.
برجام را انتخاب کردند. اما از #رهبری شکایت میکنند.
#عبرت_بگیرید
#حافظه_تاریخی
دانیال صادقی
🔴 #اقتصادی | چرا قیمتها در بازار ارز بشدت سقوط کرد؟
🔻طی امروز و دیروز، عرضه ارز در بازار و سامانه نیما افزایش قابل ملاحظه ای داشته و احتمالا بازارساز در روزهای آینده همچنان این عرضه ها را ادامه دهد.
🔹️اطلاعات دریافتی از میزان عرضه ارز از سوی بازارساز در روز دوشنبه بیانگر آن است که تا پایان معاملات،۱۲۰ میلیون دلار با نرخ ۲۲ هزار و ۶۳۰ تومان عرضه شده که از این میزان ۸۰۰ هزار دلار معامله شده است.
🔹️قیمت دلار از ۲۶ هزار تومان صبح روز یکشنبه به ۲۲ هزار و ۷۰۰ تومان در ساعات پایانی معاملات روز دوشنبه کاهش یافته است و به احتمال زیاد معاملات روز سه شنبه نیزبا کاهش مجدد قیمت ارز آغاز خواهد شد
🔹️فعالان بازار معتقدند دلیل اصلی کاهش قیمت ارز، پایان مهلت صادرکنندگان برای بازگشت ارز صادراتی و خروج تقاضای صادرکنندگان از بازار و البته حضور جدی بانک مرکزی در بازار بوده است.
🔴 #تحلیل_کوتاه | پیام های انتخابات پارلمانی در سوریه
🔻 انتخابات پارلمانی دیروز در سوریه، ششمین انتخابات دراین کشور در طول حدود یک دهه بحران بود. از نکات جالب این دوره، برگزاری انتخابات در استان ادلب در شمال غرب سوریه بود که حدود ۴۰ درصد آن در تصرف تروریست ها و ارتش ترکیه است.
🔹 جالب تر آن که ۴۷ نامزد در استان ادلب برای رسیدن به کرسی های پارلمان رقابت کرده بودند. حتی در استان حسکه در شمال شرق سوریه با وجود حضور آمریکایی ها انتخابات برگزار شد. این بدان معنی است که در سطح داخلی:
1️⃣ سوریه در شرایط سه بحران اقتصادی، امنیتی و کرونا قائل به برگزاری انتخابات است.
2️⃣ دولت اسد توان برگزاری انتخاباتی به وسعت کل کشور سوریه را دارد و حضور تروریستها نمیتواند خدشهای در برگزاری آن ایجاد کند.
3️⃣ طیفی از اپوزیسیون داخلی سوریه که به دولت نزدیک هستند و با مبارزه مسلحانه مخالف، در کنار طیفی از عناصر حزب حاکم بعث فرصت مشارکت سیاسی، عرض اندام و تبیین مواضع خود را دارند.
🔹 در سطح منطقه ای نیز درحالی که کشورهای عرب منطقه دارای نظام پادشاهی هستند، سوریه ششمین انتخابات خودش را پس از آغاز بحران در این کشور (اسفند ۱۳۸۹ ) برگزار کرده است، پیامی به شیخ نشین های خلیج فارس که نه تنها موفق به سرنگونی اسد نشدند، بلکه سوریه توانسته است به الگویی برای کشورهای عربی منطقه بهعنوان یک نظام دموکراتیک تبدیل شود.
🔹 در سطح بین المللی نیز مهمترین پیام، ناکامی تلاش نزدیک به ۸۳ کشوری است که به گفته مرکز مطالعاتی «فیریل» برای سقوط نظام سوریه تروریست به این کشور اعزام کرده بودند.
🖌 #رحیم_پور
🔴 #اقتصادی| موج ادامه خواهد داشت‼️
🔻حمید دیهیم _ کارشناس اقتصادی:
🔹بیش از آنچه تقاضای واقعی در بازار ارز وجود داشته باشد، انتظار تورمی در این حوزه ایجاد شده است.
🔹همین رویه باعث شده نرخ ارز بدون هیچ توجیهی افزایش یابد. بانک مرکزی حباب انتظار تورمی را تا حدودی تخلیه کرد.
🔹تزریق منابع ارزی حاصل از وصول مطالبات میتواند اقدام بعدی بانک مرکزی برای تعدیل نرخها در بازار باشد.
🔹با این روش، ارزی که بیدلیل نزد دلالان ذخیره شده، به بازار بر میگردد و موج کاهش نرخ ارز به راه خواهد افتاد.
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
جهانگیری اعلام کرده در انتخابات ۱۴۰۰ کاندیدا خواهد شد
علی صوفی، عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان به نامه نیوز گفت: آقای جهانگیری برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ صراحتا اعلام کرده که کاندیدا خواهد شد. او که ۳ سال با این وضعیتش در دولت کنار آمده تا به هدفی بالاتر برسد، بعید می دانم در سال پایانی بخواهد از جایگاه معاون اولی کنار بکشد. مگر آنکه بخواهد راه خودش را کامل از دولت جدا و خودش را از اوضاع کنونی کشور مبری کند اما بعید می دانم این اتفاق بیفتد.
صوفی گفت: البته آقای جهانگیری می تواند بگوید «به من برای کار در دولت دوم آقای روحانی میدان ندادند» یا هزار و یک دلیل و بهانه دیگر بترشد اما نکته مهم آن است که چقدر این صحبت ها می تواند نگاه افکارعمومی را تغییر دهد. در مجموع معتقدم کسی که عضو دولت آقای روحانی باشد و امیدوار باشد که در انتخابات ریاست جمهوری رأی و اقبال مردم را به خود جلب کند تقریبا نشدنی است.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
✳جمهوری اسلامی هرگز شهادت حاج قاسم را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکاییها خواهد زد
رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سه شنبه) در دیدار آقای مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق، روابط ایران و عراق را به پشتوانه اشتراکات فراوان تاریخی، مذهبی، فرهنگی و عادات و سنن به معنی واقعی کلمه برادرانه خواندند و تأکید کردند: آنچه در روابط دو جانبه برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است منافع، مصالح، امنیت، عزت، اقتدار منطقهای و بهبود شرایط در عراق است.
حضرت آیت الله خامنهای با تأکید بر اینکه ایران هیچگاه بنای دخالت در امور عراق را نداشته و نخواهد داشت، گفتند: ایران، خواهان عراقِ عزتمند، مستقل و با حفظ تمامیت ارضی و وحدت و انسجام داخلی است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: ایران قطعاً با هر آنچه موجب تضعیف دولت عراق شود، مخالف است.
حضرت آیت الله خامنهای افزودند: البته دیدگاه آمریکاییها درباره عراق درست در نقطه مقابل ما است زیرا آمریکا به معنی واقعی کلمه دشمن است و موافق عراق مستقل، قوی و دارای حکومتی با رأی اکثریت نیست.
ایشان تأکید کردند: برای آمریکاییها اینکه چه فردی نخست وزیر عراق باشد مهم نیست آنها بهدنبال حکومتی همچون حکومت «پل برمر» حاکم آمریکایی عراق در اوایل سقوط صدام هستند.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: ایران در خصوص روابط عراق با آمریکا دخالتی نمیکند اما انتظار دارد که دوستان عراقی، آمریکا را بشناسند و بدانند که حضور آمریکا در هر کشوری منشأ فساد، خرابی و ویرانی است.
حضرت آیت الله خامنهای تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران انتظار دارد تصمیمِ دولت، ملت و مجلس عراق برای اخراج آمریکاییها پیگیری شود زیرا وجود آنها موجب ناامنی است.
ایشان جنایت آمریکا در ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس را یک نمونه از نتیجه حضور آمریکاییها برشمردند و خطاب به نخست وزیر عراق افزودند: آنها میهمان شما را در خانه شما کشتند و صریحاً به این جنایت اعتراف کردند که این موضوع کوچکی نیست.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران هرگز این موضوع را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکاییها خواهد زد.
حضرت آیت الله خامنهای، اجماع گروهها و جریانهای سیاسی عراق برای انتخاب دولت آقای کاظمی را اقدامی پسندیده خواندند و گفتند: آمریکاییها و عوامل آنها همواره بهدنبال خلأ قدرت در کشورهای منطقه هستند تا از آن طریق هرج و مرج ایجاد و زمینه را برای دخالت خود فراهم کنند، همان کاری که در یمن انجام دادند و اکنون اوضاع تأسفبار یمن را همه شاهد هستند.
ایشان با تأکید بر حمایت ایران از دولت آقای کاظمی خاطرنشان کردند: عقل، دین و تجربه اقتضاء میکند که روابط ایران و عراق در همه زمینهها بیش از پیش ارتقاء یابد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته گسترش روابط ایران و عراق مخالفینی دارد که در رأس آنها آمریکا است ولی به هیچ وجه نباید از آمریکا ترسید زیرا هیچ غلطی نمیتواند بکند.
حضرت آیت الله خامنهای گفتند: آمریکاییها زحمت و اذیت ایجاد میکنند اما دولت عراق باید بدون اعتنا به این مزاحمتها به مسیر خود با قدرت ادامه دهد و مردم را بهعنوان پشتوانه خود حفظ کند.
ایشان مرجعیت و شخص آیت الله سیستانی را یک نعمت بزرگ برای عراق خواندند و خاطرنشان کردند: حشدالشعبی یک نعمت بزرگ دیگر در عراق است که باید آن را حفظ کرد.
⭕️ الکاظمی چه پیامی از بیت رهبری به آمریکاییها خواهد داد؟!
✔️ راز جمله «ضربه متقابل و فراموش نکردن شهادت حاج قاسم» آیتالله خامنهای
✍️دیدارهای سطح یک دیپلماتیک رهبر معظم انقلاب با سران برخی کشورهای منطقه و فرامنطقهای عموما تبدیل به آغاز سرفصلهای جدیدی در سیاست خارجه ایران شده و همواره تاثیر جدی بر روندهای منطقهای به خصوص در غرب آسیا داشته است. کافیست در یک رصد تخصصی اتفاقات و روندهای سیاست خارجه ایران و منطقه را بعد از دیدارهای چند سال اخیر سران کشورهای همچون روسیه، چین، ونزوئلا، قطر، عراق، رهبران گروه های مقاومت و... با رهبر معظم انقلاب را مورد رصد و واکاوی قرار بدهیم.
🔸اما پس از انتشار برخی جزییات دیدار اخیر نخست وزیر دولت عراق با رهبر معظم انقلاب، یک جمله و به تعبییر درستتر یک خبر، بیش از همه مورد توجه قرار گرفت: «ایران هرگز شهادت حاج قاسم را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکاییها خواهد زد». جمله مهمی که می توان از به عنوان آغاز یک سرفصل جدید دیگر در منطقه و در مواجه با آمریکا یاد کرد.
👈 در اینباره بیشتر بخوانید:
1️⃣ یک تصور کلی درباره پروسه انتقام خون سردار سلیمانی، این بود که ایران با سیلی موشکی به پایگاه عین الاسد یک انتقام در سطح نظامی گرفته و در سطح سیاسی نیز پروسه اخراج آمریکا از عراق و به صورت کلی از خاورمیانه را در دستور کار قرار داده است.
2️⃣ اتفاقا امنیتی متعدد در گوشه و کنار علیه دولت و ارتش آمریکا در نقاط مختلف منطقه و حتی در درون خاک آمریکا در فاصله نه چندان طولانی پس از شهادت سردار سلیمانی، برخی کارشناسان منطقهای و فرامنطقهای و حتی آمریکایی را به این تحلیل قطعی رسانده است که پروسه انتقام سخت از آمریکا در برابر خون شهید سلیمانی، یک پروسه ادامه دار است و ابعاد واقعی و برنامههای آتی آن هنوز مشخص نیست.
3️⃣ اما جمله اخیر رهبر معظم انقلاب خطاب به الکاظمی که خود او سوابق امنیتی قابل توجه در عراق و همچنین در مواجه با آمریکایی ها دارد، در وهله نخست مخاطبین مستقیمی در دولت آمریکا دارد. این جمله یک واقعیت فرامتنی دارد و نشان می دهد که تمام اتفاقات اخیر امنیتی و سیاسی علیه آمریکا در منطقه که درباره منشا اصلی آن برای دستگاه های امنیتی معماهای جدی وجود دارد و تاکنون کسی نتوانسته با قطعیت بگوید کار ایران است یا نیست؛ ولی هرچه هست و هرکس بوده، معادل انتقام خون سردار سلیمانی برای ایران نبوده است!
4️⃣ اما این ضربه متقابل مدنظر در برابر خون سردار سلیمانی چیست؟! آنهم در شرایطی که این همه اتفاق امنیتی اعلام شده و نشده امنیتی برای آمریکا طی چند ماه اخیر اتفاق افتاده و جالب آنکه هنوز نمیتوان این ضربات کم سابقه را «ضربه متقابل» مدنظر رهبر ایران نامید. آمریکاییها قطعا پس از بازگشت الکاظمی به عراق تلاش زیادی برای بدست آوردن ابعاد این قضیه خواهند کرد. البته آمریکاییها از همان ساعات اولیه انتشار خبر دیدار الکاظمی با آیت الله خامنهای یکبار دیگر متوجه شدند که ایران و در راس آن آیت الله خامنهای هرگز شهادت حاج قاسم را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکاییها خواهد زد! ابهام در این «ضربه متقابل» یک واقعیت خاص دارد و آن اینکه قاتل سردار سلیمانی در این ابهام ابتدا باید به لحاظ روانی زجرکش شود...
مهدی جهان تیغی
🔴 یک گزینه از کاندیداهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ کنار رفت؟!
🔹اینکه #مهرداد_بذرپاش پاکدست است یافاسد، نمیدانیم چون سندی نداریم. انشاءالله ابهاماتی که در مورد وی میگویند با شفافسازی ایشان برطرف شود. اینکه انقلابی است به سبب مواضع شفاف، بله. جوان است،بله. اما اینکه مدیرموفقی درسازمان ملی جوانان یا مدیرعاملی سایپا بوده که شکی نداریم نبوده.کدام تحول؟ اینکه آیاتخصص یاتجربه یا حتی روحیهی مبارزه بافساد دارد، خیر!
🔹کاش اگر بنا بود از ایشان بعنوان یک مدیر جوان استفاده شود در جایگاهی که مرتبط بوده، تخصص داشته یا توان داشته یا تجربه داشته! نه در جایگاه دیوان محاسبات که در حوزه مبارزه با فساد و تخلفات نیاز به تخصص ویژه دارد، نیاز به شفافیت دارد، نیاز به روحیه و سابقه دارد و گلوگاه مبارزه با فساد است! آخر جناب بذرپاش در کدام پرونده فساد ورود کرده؟
🔹متاسفانه همان نقدی که به دولت فعلی و مجلس قبلی داشتهایم در گماشتن افراد بجایی که تخصص و تجربه ندارند، نسبت به برخی انتصابات مجلس یازدهم دارد تکرار میشود!!
🔹البته تحلیل حقیر از این انتصاب چیز دیگری است؛ مهرداد بذرپاش سالهاست برای ریاست جمهوری فعالیت و شبکه سازی کرده و بدنبال این بود که بعنوان گزینه جوان برای ریاست جمهوری مطرح شود. به احتمال، دیوان محاسبات را به وی داده اند که بیخیال #انتخابات_۱۴۰۰ ریاست جمهوری شود. البته این یک تحلیل است.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 #تحلیل_اقتصادی | بورس و یک سوال بنیادین ‼️
🔻افزایش قیمت، ناشی از خریدهای جمعی در بورس، باعث شده بین قیمت بازاری شرکتها و ارزش واقعی آنها شکاف عمیقی ایجاد شود. این شکاف در ادبیات مرسوم اقتصادی به حباب معروف است. این شکاف به حدی زیاد شده که صنایع مختلف داخلی بهرغم تولید و سودآوری چند صدم درصدی شرکتهای بینالمللی مشابه، ارزشی قابل رقابت با آنان پیدا کردهاند؟!
🔹 این تصویر نشاندهنده آن است که افراد در بورس فارغ از اینکه واقعا بدانند یا بخواهند که بدانند چه چیزی را میخرند، صرفا با این اطمینان که فردا میتوانند آن را گرانتر بفروشند، امروز اقدام به خرید میکنند و این، علت اصلی ایجاد بازدهی خیرهکننده در چند ماه گذشته بازار سهام بوده است.
🔹 اگر فرض کنیم نقطه توقفی بر این رویه نباشد و خرید به دلیل اطمینان از فروش به قیمتی بالاتر، همچنان رهبریکننده معاملات بورس باشد، در نهایت حباب زمانی میتواند از بین برود که ارزش واقعی شرکت افزون شود و به ارزش بازاری آن برسد.
🔹 این امر یا بهواسطه افزایش کارآیی و تولید بیشتر شرکت محقق میشود که در مورد ما تاکنون صادق نبوده یا بهواسطه افزایش قیمت محصول و در نتیجه افزایش سود اسمی شرکت.
🔹 اما اگر رشد قیمت محصول شرکتها بخواهد شکاف کنونی را پر کند، ما دچار تورمی بسیار بالا در آینده خواهیم شد. از همین روست که برخی از اقتصاددانان معتقدند اگر روند فعلی بورس متوقف نشود، ما بهزودی شاهد تورمهایی فراتر از قبل خواهیم بود.
🔹 اما سناریوی دیگری نیز احتمال بروز دارد. اگر معاملهگران واقعا معتقد به سود انتظاری بالا ناشی از تقسیم سود شرکتی که سهامش را خریدهاند، نباشند، آن گاه زمانی خواهد رسید که به جای دنبالهروی از دیگران، از خود میپرسند آیا خرید سهام این شرکت با چنین قیمتی میصرفد؟ و اگر معاملهگران دیگر همین سوال را از خود بپرسند، آیا دیگر کسی فردا پیدا میشود که این سهام را از من بخرد؟
🔹 به اعتقاد برخی از کارشناسان دیر یا زود معاملهگران به این پرسشها فکر خواهند کرد و آن زمان روند تغییر میکند و تخلیه حباب شروع میشود. تنها نکته آن است که هر چه شکاف ارزش بازاری و واقعی شرکتها بیشتر شود، آن گاه از بین رفتن سریع حباب خود میتواند تبعات بیشتری برای اقتصاد کلان داشته باشد.
🔹 به عبارت دیگر هم تشکیل حباب فعلی تبعاتی برای اقتصاد کلان دارد و هم از بین رفتن آن. تنها میتوان امیدوار بود وضعیت با ثباتی در بازار حاکم شود و در طول زمان حباب برطرف شود و به این شکل بازارهای دیگر از آن آسیب نبینند و سطح تورم در بازه معقولی قرار گیرد.
🖌 #رضائیان
🇮🇶 #تحلیل_کوتاه |سفر الکاظمی به ایران
🔻 سفر نخستوزیر عراق به تهران ابعاد گستردهای پیدا کرد و تلاش دشمنان برای القای فضای نامناسب بین طرفین را ناکام گذاشت.
🔹محور آمریکایی، سعودی، صهیونیستی طی روزهای گذشته سعی کردند با القاء «تلاش تهران برای دخالت در امور داخلی عراق» و «رویکرد منفی دولت و ملت عراق به تحکیم روابط با ایران» دستاوردهای این سفر را کمرنگ کنند.
🔹دیدارهای الکاظمی در تهران بویژه ملاقات حضوری او با رهبر انقلاب اما؛ خط بطلانی بر این سناریو کشید و سخنان حکیمانه آیتاللهالعظمی خامنهای طراحی غربیها برای شبههافکنی در روابط دوجانبه را خنثی کرد.
🔹بدیهی است که ریشه مخالفت آمریکا با روابط برادرانه طرفین تنها برای اجرای تحریم ایران نیست بلکه آمریکا با احیای تروریسم و ناامنسازی به دنبال انتقام از عراق و سلطه بر این کشور است.
🔹در مجموع این سفر واجد پیامهای متعددی بود که مهمترین آن عزم طرفین بر گسترش روابط راهبردی با وجود تهدیدات و کارشکنی آمریکاست که از آن میتوان بعنوان جهشی در روابط راهبردی دو کشور یاد کرد.
🔴وعده حکیمانه
تاکید مقام معظم رهبری بر این موضوع که "ایران هرگز شهادت حاج قاسم را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکاییها خواهد زد"
نه تنها وعده ای صادق و حتمی است (که به یاری خداوند قادر متعال به زودی شاهد تحقق آن خواهیم بود) بلکه دستکم دو پیامد دیگر را در پی خواهد داشت:
۱- سبب جلوگیری از رسیدن آمریکایی ها به این تحلیل غلط می شود که با هدف قرار گرفتن یک پایگاهشان در عراق ، موضوع انتقام خون شهید سلیمانی پایان یافته و دیگر هزینه ای برای این اقدام وحشیانه نخواهند پرداخت و بعد از این می توانند روی ترورهای بعدی یا اقدامات جسورانه دیگر برنامه ریزی و خیال پردازی نمایند.
۲- از این پس آمریکایی ها همیشه در حالتی از ترس و ابهام نسبت به نوع و سطح اقدام ایران خواهند ماند و این بدترین حالت ممکن است که سبب می شود تمام تصمیمات و برنامه ریزی های آنان در منطقه و دنیا تحت الشعاع قرار گیرد.
✍️"قاسم اکبری"
🔴 جنگ روایتها و دست برتر رسانه ای دشمن!!
در چند ماه گذشته دستگاه رسانه ای دشمن از آتش گرفتن علفهای هرز یک بوستان کوچک تا انفجار در نطنز را طوری زیر پوشش وسیع رسانه ای خود قرار دادند گویی فتح الفتوحی بزرگ کرده اند ولی همان رسانه ها از آتش گرفتن (بخوانید انفجار) ناو یو اس اس بونهایم ریچارد در بندر استراتژیک سن دیگو و آتش سوزی های بزرگ دیگر در ایالات منفجره حرفی به میان نمی آورند بلکه لال شده اند !! کافی بود این آتش سوزی در بندر شهید رجایی رخ می داد تا اکانت های فیک سعودی،ایران اینتر نشرال،بی بی سی فارسی،منو تو از یک طرف و وحید آنلاین ،مملکته و دنباله های آنها در داخل از طرفی دیگر مسئولین و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را آماج حمله ها و تهمتها ی ناجوانمردانه خود قرار دهند!!
اینجاست که باید گفت : این اقتضای طبیعت دشمنان است ولی روی سخن به مسئولین فضای مجازی رها شده در کشور می باشد که با عدم سامان دادن شبکه ی ملی اطلاعات هزینه ها و چالش های امنیتی اقتصادی و اجتماعی را به کشورمان تحمیل نموده اند که با تعلل و تاخیر بیش از این صدمات جبران ناپذیری را متوجه مصالح عمومی خواهد کرد.
ژنرال جرج پتن می گوید: « اگرچه نبرد با جنگ افزار در می گیرد اما فتح با انسانها ممکن می گردد بهترین ابزار برای ایجاد یک تأثیر شناختی نامطلوب،پاشیدن بذر بی اعتمادی در شبکه های فردی است وی ادامه میدهد ما باید عملیاتی را طراحی کنیم که بر ظرفیت ذهنی دشمن تأثیر بگذارد. فهم موضوعات نرم نیازمند زمان، ، صبر و تلاش است. » یکی از اصول جنگ شناختی موج سواری رسانه ای بر روی دو قطبی های کاذب است، همانطور که دیدید ژنرال پتن نیز اذهان مردم کشور حریف را هدف قرار داده است.
با حمایت نکردن مسئولین فضای مجازی کشور از پیام رسان های ایرانی به دست خودمان اجازه دادیم بیش از ۴۰ میلیون نفر در شبکه های اجتماعی خارج پایه حضور داشته باشند و به راحتی به دشمنان اجازه دادیم اطلاعات بزرگی را تحت عنوان ( Big data) از هموطنان به سرقت ببرند و بدین وسیله اشراف دقیقی بر اختلافها و شکافهای جامعه ما پیدا کنند و هرازگاهی برتری خودشان را در فضای مجازی و رسانه به ما دیکته نمایند که ماجرای دختر آبی، رومینا اشرفی و ... از این دست هستند، در جنگ روایتها طرفی پیروز می شود که روایت خودش از ماجرا را در اذهان عمومی بهتر جا بیندازد.
جان کلام اینکه راه تبدیل کردن این تهدید به فرصت بازنگری در قوانین فضای مجازی منطبق بر منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی است و حداقل نویسنده این وجیزه راه دیگری را نمی شناسد تا با مخاطب فهیم خود به اشتراک گذارد..
✍وحید محبی
✳۵ دلیل رسانه آمریکایی-صهیونیستی برای هراس از توافق ایران-چین
1⃣شراکت راهبردی با چین منافع تهران در سطح بینالمللی را حفظ خواهد کرد.
2⃣توافق با چین به خصوص برای بخش انرژی ایران حائز اهمیت است که باید اقدام به جذب سرمایهگذاری ۱۳۴ میلیارد دلاری در بخش نفت و ۵۲ میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی کند.
3⃣چین و ایران در کنار پاکستان و احتمالاً عراق، سوریه و لبنان با روندی کند اما مطمئن در حال تشکیل محوری هستند که میتواند موازنه قدرت منطقهای را بر هم زدند.
4⃣چین احساس میکند به اندازه قوی شده که بتواند در برابر تحریمهای یکجانبه ایستادگی کند.
5⃣پروژههای موجود در پیشنویس توافق ایران-چین (در زمینههای بانکداری، فرودگاه، ارتباطات نسل ۵، بنادر، خطوط ریلی و دهها مورد دیگر) با هدف بلند پروازانه چین برای توسعه نفوذ اقتصادی و راهبردی خود در سراسر اوراسیا از طریق طرح «یک کمربند یک راه» مطابقت دارد.
منبع:
مجله الگمینر( منتشر شده در آمریکا که بیشتر بر اخبار مربوط به رژیم صهیونیستی و یهودیت تمرکز دارد)
♦️سناتور آمریکایی: باید ایران را سرنگون کنیم
🔹تد کروز: من از ترامپ خواستم از توافق فاجعهبار هستهای خارج شود. سپس به ترامپ گفتم که معافیت مربوط به تحریمهای نفتی ایران باید خاتمه پیدا کند. همراه با دو نفر دیگر از سناتورها از ترامپ خواستیم همکاریها بینالمللی با برنامه هستهای ایران هم ابطال شوند.
🔹آمریکا باید مکانیسم بازگشت خودکار تحریمهای شورای امنیت را فعال کند. ایران به دنبال نابودی آمریکا و متحدانش از جمله اسرائیل است. باید ایران را سرنگون کنیم.
🔴 رهگیری هواپیمای مسافربری ماهان از سوی جنگنده ناشناس
🔻 نزدیک شدن یک فروند هواپیمای جنگنده ناشناس به هواپیمای مسافربری خطوط ماهان و مانورسریع خلبان هواپیمای ایرانی، موجب زخمی شدن تعدادی از مسافرین شد.
🔹️هواپیمای ایرانی با شماره پرواز۱۱۵۲ از تهران عازم بیروت پایتخت لبنان بود که پس از عبور هواپیمای جنگنده ناشناس از فاصله ایمنی استاندارد و نزدیک شدن به هواپیمای مسافری مجبور به تغییر وضعیت سریع شد.
🔹️با توجه به منطقه وقوع این رخداد و مکالمه خلبان جنگنده با خلبان هواپیمای ماهان گمانه هایی در مورد اسراییلی یا آمریکایی بودن هواپیمای جنگنده وجود دارد.
🔹️هواپیمای مسافربری ماهان در فرودگاه لبنان به زمین نشسته مسافران آسیب دیده برای درمان به مرکز درمانی در بیروت منتقل شده اند . شبکه خبری المیادین گزارش داد یکی از مسافران هواپیمای مسافربری ماهان به دلیل فرود اضطراری شدید به #شهادت رسیده است.
🔴 مزاحمت جنگنده های آمریکایی برای #هواپیمای_ماهان مقابله به مثل می خواهد!
🔹سالهای پایانی جنگ بر امام(ره) و نیروهای انقلابی بسیار سخت گذشت. باید هم با دشمن می جنگیدند هم در داخل جریانی که بدنبال سست کردن جبهه خودی بود را تحمل می کردند. در این سال ها خلیج فارس برای ایران ناامن شد. دولت های عربی کویت و عربستان، زمین و آسمانشان را در اختیار صدام قرار دادند. عراق کشتی های ایران را می زد و انتقال نفت بسیار دشوار بود.
🔸ایران تصمیم گرفت از نفتکش های کویتی و سعودی و عراقی انتقام بگیرد اما آمریکا وارد خلیج فارس شد. مسئولین سیاسی و فرماندهان نظامی به محضر امام رفتند تا کسب اجازه کنند. جریان ورود ناوهای آمریکایی به خلیج فارس را مطرح کردند؛ امام فرمود: «اولین ناو آمریکایی که آمد در خلیج فارس بزنید».
🔹آقایان گفتند خطرناک است. آمریکا چنین و چنان می کند. اما امام که می دانست آمریکا در باتلاق ویتنام گیر کرده و درگیر مشکلات داخلی خود است فرمودند «آخرین کاری که امریکا میکند میآید جماران را میزند و مرا از بین میبرد، بگذار ببرد. اولین ناو را بزنید، بگذارید ما در دنیا سربلند باشیم». آقایان مقاومت کردند. امام در پایان فرمود: «اگر من بودم می زدم. اما شما مسئولین بروید مشورت کنید. به هرنتیجه ای رسیدید قبول دارم».
🔸این نقل ها به جبهه ها و به گوش سردار شهید نادر مهدوی رسید. او و یارانش خود را برای نبرد با آمریکا آماده کردند. بدین ترتیب با ورود اولین کاروان از نفتکش های کویتی آن هم با پرچم آمریکا و اسکورت ناوگان جنگی آکریکا در تیرماه 1366 به راه افتادند. نفتکش بزرگ کویتی به اسم الرخّاء با اسم مبدل «بریجتون» در بین یک ستون نظامی اسکورت می شد که در اثر برخورد با مین های کار گذاشته شده توسط نادر مهدوی و یارانش منفجر شد و هیمنه پوشالی آمریکا در هم ریخت! امام(ره) تیم نادر مهدوی را به حضور طلبید و بر پیشانی او بوسه زد. بعدها آمریکا دیگر جرات تقابل در دریا را نداشت!
🔹دوم؛ در ۱۲ تیر ۱۳۶۷، پرواز شماره ۶۵۵ شرکت ایران ایر که از بندرعباس عازم دبی بود، بر فراز خلیج فارس مورد هدف موشک ناو یو اس اس وینسنس قرار گرفت و تمامی ۲۹۰ نفر سرنشین بی گناه آن جان باختند. امام خمینی در پاسخ به نام آیت الله منتظری، تصمیم گیری در نوع و چگونگی و زمان انتقام را به مسئولین سیاسی و لشکری واگذار کرد و فرمود همه خود را برای یک نبرد تمام عیار با آمریکا آماده کنند. اما هاشمی آمد در رسانه ها اعلام کرد که اگر یک اقدام ناشیانه انجام شود فشار تبلیغات از روی دوش آمریکایی ها برداشته می شود! وی ادامه داد ایران حق انتقام را برای خود محفوظ می داند شاید این قضیه حادثه ای بیشتر نباشد ولی آمریکا قابل سرزنش است!!
🔸سوم؛ 13 تیرماه سال 98 نفتکش ایرانی توسط دولت نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا(انگلیس) در آب های جبل الطارق توقیف شد. رهبر انقلاب فرمودند که اقدام متقابل کنید. مسئولین سیاسی خودشان را به نشنیدن زدند. رهبری در دیدار مردمی فرمودند نیروهای مؤمن انقلابی پاسخ دهند. بدین ترتیب سپاه یک نفتکش انگلیسی را توقیف کرد. انگلیس مجبور شد نفتکش ایرانی را آزاد کند و نفتکش ایرانی به مسیر خود ادامه داد و بعد از مدتی نفتکش انگلیسی آزاد شد!
🔹چهارم؛ در شبانگاه شب جمعه، 13 دی 98، حاج قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران بهمراه ابومهدی المهندس در فرودگاه بغداد مورد حمله تروریستی ارتش آمریکا قرار گرفت و ناجوانمردانه به شهادت رسید. ده ها میلیون ایرانی در عزای فرمانده محبوب خود گریستند و در تشییع آن سردار دلها به خیابان ها آمدند. لحظاتی قبل از خاکسپار حاج قاسم در دل شب، پایگاه هوایی عین الاسد که مهم ترین پایگاه راهبردی آمریکا در منطقه بود مورد هدف 13 موشک بالستیک ایرانی قرار گرفت. صبح روز حادثه اما رهبر انقلاب آن را صرفاً یک سیلی دانسته بود نه انتقام سخت. بعدها مشخص شد رهبری برای انتقام سه مسئله را عنوان کرده بود که مسئولین سیاسی و لشکری به یکی عمل کردند. اگرچه ایران عین الاسد را شخم زد و بیش از 100 نظامی آمریکا کشته شد(بقول خودشان ضربه مغزی)، اما دل رهبری و مردم ایران خنک نشد.
🔸پنجم؛ حوادثی چون نطنز، بمبماران مواضع جبهه مقاومت، حزب الله و حشدالشعبی در عراق و سوریه نشان از یک انفعال در سیاست خارجی و محور مقاومت می دهد. گویا تصمیمات سیاسیون با آن گفته امام که «من اگر بودم می زدم» متفاوت است؛ حالا جنگنده های آمریکایی براحتی به هواپیمای ماهان جمهوری اسلامی در آسمان سوریه نزدیک می شوند! آقایان این جسارت و تجاوز پاسخ می خواهد. عقب نشینی دشمن را جری می کند.
#پرواز_ماهان
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 خبر #اشتباه درباره شهادت یکی از مسافران هواپیمای ماهان
♦️ مطلبی که به نقل از المیادین و شهادت یکی از مسافران در حال انتشار است اشتباه ترجمهای بوده و خبری مبنی بر شهادت مسافران مخابره نشده است
✳لاشخورها به طمع افتادهاند
✍ احمد بنافی
🔸ضدانقلاب در تداراک آشوب گستردهای در داخل با هدف سوریهسازی از ایران است. بسیارند مشکلات و چالشهایی که میخواهند آنها را عَلَم کنند و همچنین هستند فریب خوردگانی که به وقت مصائب مردم را برای کشیدن به خیابانها تهییج کنند.
🔹 وجود نشانههایی غیر قابل انکار از نارضایتی بجای مردم، لاشخورها را به طمع انداخته تا مذبوحانه متمرکز بروی این گذاره القایی شوند که این وضع مطلوب نخواهد شد مگر با براندازی جمهوری اسلامی، هر چند که نشانهای از این هم وجود ندارد که با برهم خوردن ساختارها وضع برای مردم بهتر خواهد شد.
🔸 زمانی گذاره ضد انقلاب منطقی و باورپذیر میگردد که ارادهای برای مرتفع کردن مشکلات در درون جمهوری اسلامی برای مردم دیگر احساس نگردد. تا زمانی که اولویتهای نظام بر اولویتهای مردم منطبق باشد و یا اساساً حل چالشهای اقتصادی معیشتی بعنوان دغدغههای مردم اولویت شماره یک نظام باشد، گذاره ضدانقلاب تنها از ایده فراتر نرفته و عملیاتی نخواهد شد.
🔸دشمن اکنون باور عمومی را نشانه رفته است. با عرض تأسف، به همت زیرساختی که از ناحیه سازندگان این وضعیت در کشور ایجاد گردیده، ابر پروژه عملیات روانی دشمن به درون خانههای مردم کشانیده شده و تمام تلاششان این است که از این بستر به مردم القا کنند جمهوری اسلامی به بنبست رسیده و با چالشهایی مواجه است که با وجود این ساختار و ادامه این رویه لاینحل خواهد ماند.
🔚یقیناً بنبست در مسیر پیشروی انقلاب هیچ جایگاهی ندارد، هرچند سختیها و دشواریهای این راه غیرقابل انکار است. مردم ایران دوران بسیار دشوارتری را تجربه کردهاند و تردیدی نیست که با اقتدار از این شرایط نیز عبور خواهند کرد. هزینههای این راه کمتر خواهد شد اگر به انسجام ملی و حفظ آن در کنار تکیه بر ظرفیتهای درونی و امید به آینده اعتقاد وافر داشته باشیم.