💠واکنش های رسانه ای به ماجرای انتشار صحبت های ظریف در شبکه سعودی اینترنشنال
👤 مجتبی سلیمی، سردبیر در آخرین خبر:
🔹کمک امروز ایران اینترنشنال به ما فوق العاده بود
🔹به همه ثابت کرد نوع نگرش ظریف به رابطه میدان و دیپلماسی در تضاد کامل با اصول امنیت ملی است
🔹بهتآور است که او باور دارد؛"میدان باید در خدمت دیپلماسی باشد"
🔹در حالی که نهاد وزارت خارجه در دنیا ایجاد شده تا اهدافِ میدان را پیش ببرد
🔹حالا که صوتهای آقای ظریف سر از ایران اینترنشنال در آورده خوب است چیزی را یادآوری کنیم:
🔹ایشان در جلسهای تحلیل کرده بود "هم جنگ میشود، هم مجبور به مذاکره میشویم" لذا بعدها در جواب این جمله گفته شد "نه جنگ میشود و نه مذاکره میکنیم"
🔹ایشان هیچ وقت تحلیلگر خوبی نبوده است.
🔹هدف اصلیِ انتشار فایل صوتی سخنان ظریف از سوی هر «آشنا» و نا آشنایی که باشد، برای بر هم زدن تصمیم استراتژیک نظام برای نزدیک شدن به شرق با اولویت روسیه و چین است.
👤 هادی محمدی، روزنامه نگار:
🔹شبکه نفوذ در بخشهای حساس نظام همچنان زنده و فعال است یک روز فایل شورای عالی امنیت ملی علیه قالیباف ، یک روز فایل اعدامهای منافقین علیه رییسی و حالا فایل محرمانه گفتگو با ظریف، این بار اینترنشنال که چند ماه است کمپین نه به جمهوری اسلامی راه انداخته دلسوز جمهوری اسلامی شده!
👤 سید عطاء الله مهاجرانی، وزیر ارشاد دولت اصلاحات:
🔹حالا دولت تدبير و اميد در فكر بقيه نوارهاى گفتگو باشد. اميدوارم وزير اطلاعات و دفاع و كشور و دبير شوراى عالى امنيت ملى اگر گفتگو كرده باشند، جاى نوارها امن باشد.
پيداست موش تا انبار شما حفره زده است.
وقتى ترتيب اينگونه مصاحبه ها را مى دهيد، در فكر حفاظت اسناد هم باشيد. تدبير!؟
👤محمود صحابی، خبرنگار اقتصادی:
🔹خیلی جالبه که از دید قهرمان دیپلماسی، منافع روسیه با ایران اینقدر متناقضه که هر کاری میکنن تا برجام شکست بخوره ولی ظریف توضیح نمیده که منافع آمریکا و ایران چطوری میتونه به همگرایی برسه که روی برجام حساب باز کنیم!
🔹مدیونید اگر یک درصد فکر کنید این آقایون غربگرا هستن!
👤 سید نظام الدین موسوی، نماینده تهران در مجلس:
🔹جناب آقای ظریف!
🔹همین که فایل صوتی محرمانه جنابعالی از شبکه تلویزیونی وابسته به آل سعود سر در می آورد، یعنی در جریان قرار ندادن شما پیرامون حمله موشکی به عین الاسد و سفر بشاراسد به تهران کار بسیار دقیق و درست و هوشیارانه ای بوده است.
🔹گاندوها اطرافتان را پر کرده اند آقای وزیر!
👤 جلیل محبی، معاون مطالعات حکمرانی مرکز پژوهشهای مجلس:
🔹لب کلام ظریف: در جمهوری اسلامی میدان حاکم است نه دیپلماسی.
🔹معنای این جمله آن است مقصر این اوضاع من نیستم بلکه همان مرد میدان است.
🔹پ.ن: آقای ظریف خون آن مرد شما را خواهد گرفت
👤 محمد امینی رعیا، مدیر اندیشکده اقتصاد مقاومتی:
🔹طبق نتایج نظرسنجیهای معتبر، مردم هرچند برجام را ناموفق میدانند اما عمدتا مذاکره را راه حل مسائل کشور میدانند. ظریف هم میخواهد روی این موج در انتخابات ۱۴۰۰ سوار شود. مقصر اما خود ما هستیم؛ ما که به جای طرح مباحث اصلی کشور و ایجاد دوگانههای واقعی، روی افراد دعوا میکنیم.
👤 میثم رمضانعلی، دانشجوی ارشد مدیریت رسانه:
🔹دمدستیترین تعبیر از نفوذ، همین دستیابی به اسناد است.
🔹بدتر از آن اما روندهایی تصمیمساز در حکمرانیست که امکان وقیح شدن را به صاحبان اندیشههای خلاف آرمانهای انقلاب میدهند، به آنها بها و وزن میدهند، در قدرت نگهشان میدارند و اندیشهها و فعالیتهایشان را بزک و تطهیر میکنند.
💠هدف عمده از انتشار فایل صوتی ظریف
مهم 👇👇
تایید خبرنگاران رسانه های فارسی زبان خارجی که منبع انتشار فایل صوتی مصاحبه ظریف که در آن
سخنانی علیه منافع ملی، کشورهای مشترک المنافع و شهید حاج قاسم سلیمانی مطرح کرد، ناشناخته نبوده.
از طرف دیگر، هم ناظر به متن هم ناظر به حواشی ، به نظر واضح هست که این مصاحبه از طرف نهاد ترتیب دهنده مصاحبه از ابتدا برای انتشار گرفته شده بود.
منتشرکننده از انتشار این فایل چند هدف رو همزمان دنبال میکرد:
۱- تخریب جدی روابط ایران و روسیه و از بین بردن کانال روسیه به عنوان گزینه آلترناتیو رابطه با
غرب در شرایط تحریم
۲- تصویرسازی از ظریف به عنوان یک شخصیت معقول و منطقی و مدافع منافع ملی برای انتخابات
۳- شارژ اعتبار برای مذاکرات وین و سرکوب انتقادات
۴- چسباندن سپاه به روسیه و تولید چهره ضد منافع ملی از سپاه و تشدید دوقطبی دولت با سپاه
۵-نجات دادن برجام از انتقادات و ارائه یک تصویر شفابخش ازبرجام که به دلیل کارشکنی روسیه وبعضی طرف های داخلی) مثال سپاه( شکست خورد. این بخش در مبحث »انسجام روایت« خیلی مهم است چون نمی شود به تیم مذاکره کننده گفت شما برجام را بد و با عجله نوشتید و عرضه مذاکره کردن هم نداشتید.
همزمانی انتشار این فایل با افشای عمومی این مطلب که متن برجام دقیقا مطابق گزارش گروه بین المللی بحران بوده را نیز نباید نادیده گرفت
فشی
💠اسرائیلیات مذاکره و تحریم
♦️اسرائیل چند سال است که در لفظ، به جایگاه واقعی خود نزد برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات بازگشته و به عنوان مجسمه شرارت و خصومت با ایران معرفی میشود. اما آنها حتی در این موضع هم صادق نیستند.
🔹یک وجه ماجرا این است که همینها 12 سال قبل در بحبوحه فتنه سبز، سینهچاک رژیم صهیونیستی شدند و با ملکوک کردن روز قدس (میراث بزرگ حضرت امام خمینی(ره)، شعار پخت و پز شده در وزارت خارجه اسرائیل را سر دادند؛ «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران». آنها دقیقا سرگرم ایجاد حاشیه امنیت برای رژیم نامشروع و سرطانی اسرائیل بودند.
♦️پس از آن خیانت بزرگ هم، منطبق با منافع نامشروع اسرائیل و آمریکا، علیه منطق دفاع از امنیت کشور در بیرون مرزها فضاسازی کردند. ترور شخصیت سردار سلیمانی و همرزمان او، بخشی از این خیانت سازمانیافته است.
🔹اما وجه دیگر ماجرا که خبر از شدت بیصداقتی و نفاق میدهد، به مذاکرات برجام و پس از آن برمیگردد. از اینجا به بعد، اسرائیل در ادبیات مدعیان اعتدال و اصلاحات، ناگهان تبدیل به دشمن درجه یک شد!
♦️این جماعت در طول شش هفت سال گذشته توضیح ندادهاند که نسبت اسرائیل با آمریکا کدام است؟ نوچه و سگ زنجیری آمریکاست؛ یا حاکم بر آن؟ اگر نوچه باشد، که مخالفتش بیتاثیر است و دلیلی ندارد مقامات کاخ سفید، قبل و بعد از هر مذاکره، به تلآویو گزارش بدهند یا مشورت بگیرند. اما اگر صهیونیستها غالب هستند، بنابراین برجام با هماهنگی و مدیریت صهیونیستها پخت و پز شده و فرآوردهای مسموم است.
🔹نکته سوم، از دو نکته قبلی هم قابل تاملتر است. واقعیت این است که بسیاری از شرارتها و اقدامات خرابکارانه و تروریستی علیه کشورمان به ویژه در حوزه برنامه هستهای طی دهه گذشته، با هماهنگی و همکاری مشترک آمریکا و اسرائیل انجام شده؛ اما طبق تقسیم کار میان آنها، غالبا این اسرائیلِ مستاصل در جنگهای منطقهای است که برای القای توانمندی و بازیابی اعتبار امنیتی زائلشده خویش، مسئولیت اقدامات تروریستی را تلویحا به عهده میگیرد.
♦️خرابکاری ویروسی در نطنز در سال 89 و همچنین ترور دانشمندان هستهای (از شهیدان شهریاری و علیمحمدی تا شهید فخریزاده)، و دو بار خرابکاری و انفجار در نطنز در سال جاری، در مقاطعی اتفاق افتاده که دولتهای آمریکا ژست مذاکره با ایران گرفته بودند.
🔹چند سؤال: اگر متهم آمریکاست، مذاکره و تعامل و توافق چه اعتباری دارد، وقتی طرف مذاکره، از خصومت و ضربه زدن در موضوع مورد مذاکره و توافق دست نمیکشد؟ اگر متهم اسرائیل است و اسرائیل سگ زنجیری آمریکاست، چرا آمریکا مانع اقدام سگ زنجیریاش نمیشود، بلکه چراغ سبز میدهد؟
♦️اگر حساب آمریکا و اسرائیل جداست، چرا در صورت ضربه متقابل به اسرائیل، آمریکا بلافاصله کنار او قرار میگیرد و حمایت میکند؟ اگر هم اسرائیل بر آمریکا غالب است و صهیونیست ها به دیده مستعمره به آمریکا مینگرند، توافق با یک مستعمره فاقد اختیار، واجد کدام اعتبار است؟
🔹اگر اسرائیل، مخالف مشی آمریکاست و این دو، سیاست متضاد دارند، چرا هنگام گستاخی اسرائیل، همین مدعیان دروغین اعتدال و اصلاحات، تبدیل به سپر بلای اسرائیل میشوند و میگویند این «تله تنش» است و نباید اسرائیل را مجازات کرد؟ آیا خروجی این همه دروغ (بخوانید اسرائیلیات تحریم و مذاکره)، جز این بوده که آمریکا و اسرائیل مشترکا جرئت ضربه زدن پیدا کنند؟
💢ادامه دارد.....
💠👆اسرائیلیات مذاکره و تحریم
🔹با در نظر گرفتن همه این واقعیتها، میتوان فهمید که چرا شیمون پرز و نتانیاهو در بحبوحه فتنه سال 88، گفتند جنبش سبز، سرمایه بزرگ اسرائیل است. همچنین این معما حل میشود که چرا از دولت بوش تا دولتهای اوباما و ترامپ، همگی با ادبیات مختلف گفتند از رفورم و رفورمیستها (مدعیان اصلاحطلبی) در ایران حمایت میکنند؟ از یاد نبردهایم که ارگان حزب اتحاد ملت خواستار مذاکره «بردهوار» و «برّهوار» با ترامپ، درست مثل رئیسجمهور صربستان شد!
♦️دشمن وقتی همه حربههایش کُند شده، چرا نباید به تحریفکنندگان و تضعیفکنندگان قدرت ملی در داخل ایران، به چشم تنها سلاح جنگی موثر بنگرد؟ وقتی سران یک جریان آلوده بتوانند وسط آشوب نیابتی، گرای «تحریمهای فلجکننده» را به دولت آمریکا بدهند و سپس همان دولت خبیث را دوست جا بزنند، چرا آمریکا نباید آنها را پیادهنظام خود به شمار آورد؟!
🔹آنچه نگرانی و تاسف را مضاعف میسازد، این است که گویا عبرت کافی از خدعه و خیانتهای دولت اوباما گرفته نشده و این بار لزوم اعتماد به دولت بایدن از سوی برخی مدیران و محافل همسو ترویج میشود. این در حالی است که مطبوعات آمریکا و اسرائیل به هنگام معرفی آنتونی بلینکن برای تصدی وزارت خارجه نوشتند «بلینکن، هدیه ویژه بایدن به اسرائیل است».
♦️از نگاه دشمن، چنین حربه و اهرمی را که بسیار موثرتر از اهرم فشار و تحریم است، باید به عنوان دارایی راهبردی، در قدرت حفظ کرد. از این منظر، انتخابات ایران برای آمریکا و اسرائیل (و برخی دولتهای اروپایی) بسیار حیاتی است و باید تا میشود پیرامون آن صحنهآرایی کرد. باید به فشارها ادامه داد تا مدیران بیکفایت در داخل ایران، مردم را با واژههای قحطی و گرسنگی بترسانند! و متعاقب این هراسافکنی (تروریسم روانی) ادعا کنند مشکلات اقتصادی، نه با حمایت از تولید و مدیریت درست بازار، بلکه با واگذاری پیاپی امتیازات به دشمن برطرف میشود!
🔹در مقابل این نقشه پیچیده و خیانتآلود که میخواهد کشور ما را ضعیف و مستاصل، فاقد گزینه اقدامات درونزا، گروگان و ناچار از تسلیم در مذاکره نشان دهد، قبل از همه، خود ملت ایران هستند. عبرتهای مسیر هشت سال گذشته، جای بارها بازخوانی دارد. اینکه چگونه، هم 95 درصد برنامه هستهای که در حال رسیدن به مقیاسهای صنعتی (سودآوریهای راهبردی) بود، تعطیل شد، و هم اقتصاد در رکود تورمی عمیق فرو رفت؟
♦️چگونه به واسطه کانالیزه شدن برجامی، از دستکم 250 میلیارد دلار درآمد در طول هشت سال محروم شدیم، کسب و کار و اشتغال و تولید زمینگیر شد، ضریب جینی (شکاف طبقاتی) تنزلیافته به رقم 36 درصد، به بالای 44 درصد برگشت، رکوردهای تورم سه دهه قبل مجددا شکسته شد (چنانکه نرخ تورم فروردین، حدود 50 درصد اعلام شده) و به خیال گشایش اقتصادی از خارج، هشت سال فرصت برنامهریزی برای رونق هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا از بین رفت تا کشور، از صدقه سر مدیریت «برجام و دیگر هیچ»، شاهد هشت رتبه پسرفت اقتصادی باشد!
🔹شما بگویید؛ چنین مدیریت ضدکارکردی که خروجی رفتارش، تضعیف ارکان اقتدار یک قدرت منطقهای بزرگ است، چرا نباید نامزد نشان شده قدرتهای زورگو باشد؟ با این اوصاف باید شاهد تلهگذاریهای مشترک تا انتخابات باشیم که جریان خسارتآفرین را به عنوان ناجی اقتصاد و مایه گشایشهای (موقت) گریم کند؛ بعد از آن هم که خر لنگ این جماعت از پل انتخابات گذشت، لابد میتوان با او دوبله و سوبه حساب کرد.
♦️از نگاه عزت و منافع ملی، باید نقطه پایان بر این سیاستورزی منحط گذاشت و شرط این ضرورت، بسیج گسترده ملی برای صیانت از «ایران قوی و مستقل» است. ضمنا باید در مقابل ضربات آمریکا و اسرائیل، ضربات راهبردی پشیمانکننده وارد کرد؛ چنانکه از مدافعان اقتدار کشور، این ضرورت راهبردی دریغ نکردهاند.
محمد ایمانی
💠برگزاری وبینار پرسمان سیاسی با محوریت انتخابات ریاست جمهوری
🗣کارشناس: حجت الاسلام دکتر لیالی
🔰موضوع: پاسخ گویی به شبهات سیاسی و انتخاباتی
⏰زمان چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴٠٠ ساعت ۱۷
با همکاری :
✅ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی
✅مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران
✅بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان قم
📲لینک ورود به همایش در فضای مجازی:
b2n.ir/majmaenghelab
📌ورود به عنوان مهمان
#پرسمان_سیاسی
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#پاسخ_به_شبهات
🌸با ارسال اطلاعیه به گروه ها و مخاطبین خود در انجام رسالت بصیرت افزایی سهیم باشیم 🌸
💠پلیس آگاهی، ظریف و مذاکرات
🔹 در بسیاری از اوقات پلیس آگاهی پس از بررسی صحنه جنایت، به گفتن یک جمله اکتفا میکند: کار «آشنا» است. این جمله در ماجرای فایل صوتی ظریف هم کاربرد دارد.
🔹 چرایی انتشار مصاحبه ظریف در شبکه سعودیها را باید در پرونده «مذاکرات وین» جستجو کرد. روحانی میخواهد به هر قیمتی «آخرين ماموریتش» را در جریان این مذاکرات انجام بدهد و در این مسیر از قربانی کردن ظریف هم ابایی ندارد!
🔹 آخرین ماموریت روحانی بازگرداندن آمریکا به برجام و پذیرش و اجرای مجدد همه محدودیتهای برجامی از سوی ایران تا قبل از تحویل قدرت به دولت بعدی است و مذاکرات وین با همین هدف و با دستور «لندن» به راه افتاده است. اما موج مخالفتها با این مذاکره و تردید عمومی نسبت به روند و نتایج آن، موفقیت مذاکرات را با تردید مواجه کرده و به همین خاطر انتشار مصاحبه ظریف و انحراف توجهات به سوی آن میتواند زمینه را برای ادامه مذاکرات و رساندن آن به نتیجه مورد نظر انگلیس فراهم کند.
✳️ این مصاحبه نکته تازهای را آشکار نکرده است. ظریف «دیپلمات» است و انقلابی نیست، همان طوری که حاج قاسم «انقلابی» بود و دیپلمات نبود. از دیپلماتی که مقابل امیر کویت زانو بزند و از نابودی همه توان دفاعی ایران با یک بمب آمریکا سخن بگوید، توقع چه حرفهایی دارید؟
دکتر کوشکی
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️اطلاعات جدید از افتضاح دولت درباره فایل صوتی ظریف
🔹 دفتر رییسجمهور هم به تذکرات توجهی نکرد
🔸 ماجرای افشای فایل صوتی محمدجواد ظریف وزیر خارجه که مشحون از اظهارات ضد امنیت و خلاف منافع ملی است همچنان ادامه دارد.
✅ اگرچه سویه اصلی نقدها به درستی به تحریفات تاریخی و تحلیلهای بسیار غلط از رابطه میدان با میز دیپلماسی است اما یکی از مسائل بسیار مهم نحوه افشای این فایل صوتی است که ظاهراً ادعا میشود قرار بوده فعلا منتشر نشود!
🔹 اما خبرنگاران تسنیم به اطلاعات جدیدی راجع به این موضوع دست یافتهاند، همچنانکه گفته شده این مصاحبه ذیل پروژه تاریخ شفاهی دولت آقای روحانی و با مسئولیت حسامالدین آشنا انجام شده است.
🔸 اما بر اساس اخبار حاصله، در میان افراد حاضر در این پروژه فردی نیز وجود داشته که چندی پیش از آمریکا تقاضای پناهندگی کرده است!
✅ نهادهای امنیتی درباره این پروژه، عوامل مشغول در آن و همچنین مخاطراتی که ممکن است به بیرون درز دادن این صحبتها ایجاد کند به دولت تذکر دادهاند.
🔹 در این باره مشخصاً به آقای واعظی رییسدفتر رییسجمهور تذکر داده شده است؛ با این حال آقای واعظی صرفاً به امتناع شخص خودش از مصاحبه در این پروژه اکتفا میکند اما دولت مانع ادامه یا اصلاح این پروژه توسط حسامالدین آشنا نمیشود.
💢 همچنین اطلاعات دیگر حاکیست که نگهداری از این فایلها توسط نهاد زیرمجموعه آشنا در دولت به نحوی بوده است که فایل صوتی چندی بعد در بین بعضی سیاسیون حزبی اصلاحطلب دست به دست میشده و حتی در اختیار تقی کروبی و سپس حسین کروبی از فرزندان شخصیتهای حاضر در فتنه ۸۸ نیز قرار گرفته بود!/تسنیم
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️جزئیات جدید از یک فایل جنجالی
👈با ۳۳ عضو دولت گفتوگو شده است؛ همه فایلها به سرقت رفت؟
سخنگوی دولت در پاسخ به تسنیم:
🔹همه دولتها در سالهای آخر عملکرد خود را جمع بندی میکنند و به مردم گزارش کاری میدهند.
🔹در این راستا هشت پروژه طراحی شده بود که در مجموع ۳۳ مصاحبه انجام شده است.
🔹این فایل خام بدون ویرایش طوری خارج شد که از روال مدنظر به شکل تفکیک شده و کاملا با هدف عملیات روانی پخش شده بود.
🔹افرادی با مقاصد مختلف این فایلها را ربودند؛ این اتفاق توطئهآمیز روی داده که پیگیری میشود.
🔸مسئولیت این گفتوگوها بر اساس آنچه سعید لیلاز گفته، با حسامالدین آشنا و محمود واعظی بوده است.
🔸حالا به نظر میرسد نه تنها با ظریف بلکه با تمامی اعضای هیئت دولت گفتوگو شده است، کابینه دولت با رئیسجمهور ۳۴ عضو داد و به نظر میرسد که به جز، رئیسجمهور با تمامی اعضای کابینه گفتوگو صورت گرفته است و مشخص نیست که تمامی این فایلها به سرقت رفته است یا خیر؟
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom