هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️حفاظت از سایت های هسته ای به سپاه واگذار شد
گفته می شود که در نشست اخیر شورای عالی امنیت ملی سیستم حفاظتی سایت های هسته ای به ستاد کل نیروهای مسلح واگذار شده است و با نظر ستاد کل از این پس سپاه درباره اقدامات حفاظتی از این سایت ها تصمیم گیری می کند.
👈پیش از این حفاظت سایت ها بر عهده سپاه نبوده است.
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
🔺«عباس آخوندی» در پرونده اقتصادی پسرش متهم شد
🔹پروندهای که حدود یک سال و نیم پیش برای اتهامات اقتصادی «محمدمهدی آخوندی» تشکیل شده بود حالا با لیست ۲۵ متهم دیگر از جمله وزیر سابق شهرسازی به دادگاه ارسال شده است. اتهام محمدمهدی آخوندی مشارکت در ارتشاء شبکهای به میزان ۴۲ میلیارد ریال و تحصیل مال نامشروع عنوان شده است.
🔹عباس آخوندی وزیر سابق شهرسازی نیز متهم ردیف بیستم آن است و به پذیرش نفوذ پسرش و یکی دیگر از متهمان پرونده متهم شده است.
💠رهبر معظم انقلاب: برخی اظهارات اخیر مسئولان مایه تعجب و تاسف است
امام خامنهای:
🔹از بعضی از مسئولین کشور هم این روزها حرفهایی شنیده شد که مایه تاسف و تعجب است.
🔹حرفهایی گاهی شنیده میشود که متناسب با این وظیفه مهم نیست.
🔹از بعضی از مسئولین کشور هم این روزها حرفهایی شنیده شد که مایه تاسف و تعجب است؛ رسانه های دشمن این حرفها را پخش کردند.
🔸بعضی از این حرفها تکرار حرفهای خصمانه دشمنان و تکرار حرفهای آمریکاست.
💠انتخابات ایران همیشه سالم بوده است.
🔹رهبر انقلاب: تخلفات کوچکی بوده اما در نتیجه انتخابات هیچ تاثیری نداشته است. بعضی ها نتیجه انتخابات را وقتی سالم میدانند که به نفع آنها باشد. نباید مردم را از انتخابات دلسرد کرد. انتخابات را با حرفهای بیهوده و وعدههای فریبنده نباید خراب کرد.
🔹انتخابات یک فرصت مهم است و نباید مردم را دلسرد کرد. هیچ چیز مانند انتخابات پایه های کشور را مستحکم نمی کند.
💠بلافاصله بعد از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درباره نحوه تعیین سیاستهای کشور در حوزه سیاست خارجی و تاکید ایشان مبنی بر اینکه وزارت خارجه در این زمینه تنها تصمیمگیر نیست، برخی نوشتند که رهبر معظم انقلاب بدینوسیله مسئولیت کامل برجام و هر آنچه در سیاست خارجی این ۸ سال اتفاق افتاده را برعهده گرفتند لذا یا نقدها به برجام و دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از اساس غلط است و یا نوک پیکان به سمت دولت نیست چرا که وزارت خارجه فقط مجری بوده است.
🔹اما این برداشت، یک مغلطه آشکار و یک ساده سازی عجیب است؛ علت آنکه رهبر معظم انقلاب نفرمودند وزارت خارجه هیچکاره است، بلکه وزارت خارجه تصمیمگیرّ تنها نیست و از قضا چنین نکتهای نه تنها عجیب نیست بلکه یک امر بدیهی و روشن در امور حکمرانی در دنیاست.
🔹همانطور که رهبری نیز اشاره کردند، دستگاههای بالادستی (که شورای عالی امنیت ملی مهمترین آنهاست) بر مبنای فاکتورهای مختلف مثل اقتصاد، فرهنگ، امورات نظامی، اجتماعی و دیپلماتیک، نهایتاً سیاستگذاری میکنند.
🔹لذا اولاً وزارت خارجه بخشی از این روند تصمیمگیری است(کما اینکه یک عضو ثابت دارای حق رای در شورای عالی امنیت ملی وزیر خارجه است) اگرچه منطقاً همهی تصمیمگیری با او نیست.
🔹ثانیاً ماهیت و تفکر و توان دستگاه دیپلماسی قطعاً در معادلات این تصمیمگیری موثر است و ثالثاً و از همه مهمتر اینکه وزارت خارجه به عنوان «مجری» میتواند این سیاستها را محقق و یا به کلی آن را معکوس کند.
🔹کما اینکه در موضوعی مانند برجام مشاهده شد که سیاستگذاری کلان انجام شد، خطوط قرمز تعیین شد تا کشور به «توافق خوب» برسد، اما مجری به نحوی عمل کرد که هیچ یک از خطوط قرمز محقق نشد و نتیجه آن شد که کشور با یک «خسارت محض» مواجه شد که حاصل آن شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه کشور بود.
🔹اما وقتی همین سیاستها در میدان و توسط فردی مانند حاج قاسم پیگیری میشد کاملا محقق میگشت. به نحوی که سیاست مقابله با داعش و حفاظت از مرزها و منافع ایران اسلامی کاملاً تحقق یافت و کشور آن را جشن گرفت.
🔹لذا ماهیت دولت و وزیر و وزارت خارجه در این سیاستگذاریها موثر است (تفاوت برخی تاکتیکها و رویکردها در دولتهای مختلف گواه روشن این امر است) و ثانیاً «اجرا» بخش مهمی از این پروژهی مربوط به دستگاه روابط خارجی است که میتواند باعث افتخار شود و یا خسارت محض را نصیب کشور کند.
عبدالهی
💠 تحریف بیانات رهبر انقلاب توسط اصلاحطلبان
🔹 در حالیکه رهبر انقلاب به طور روشن و واضح مسئول سیاست خارجه در کشور را شورای عالی امنیت ملی معرفی میکنند، طرفداران برجام با تقطیع جملهی «وزارت خارجه مجری است» باز هم شعار همیشگی «برجام تصمیم نظام بود» را سر دادند.
🔹 جالب است با تعدادی از اعضای شورای عالی امنیت ملی که اکثریت آراء را در این شورا دارند آشنا شوید:
🔹 حسن روحانی رئیس/ علی شمخانی دبیر/وزیر امور خارجه/ وزیر کشور/ وزیر دفاع/ معاون برنامهریزی رئیسجمهور/ وزیر اطلاعات
🔹 بله! برجام تصمیم نظام بود، نظامی که آن روز اکثر تصمیمگیرانش اصلاحطلب بودند
💠چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت.
🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد.
🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: « ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
🔻 نکته بعد، شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند .
🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود.
بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
🔹ازسلسله نشست های مرکز رشد و توانمند سازی فرهنگی
🔰همایش قومیت یهودی و اشغالگری صهیونیستی
🔸محور های همایش:
▫️ماهیت شناسی رژیم صهیونیستی
▫️نسبت یهود با نژاد
▫️مبانی اشغالگری در اندیشه یهود
🔶سخنرانان همایش:
👤استاد صفاتاج
👤استاد تقی پور
👤استاد سلطانشاهی
📆 16 اردیبهشت
🧭ساعت 16 الی 19
🕍مکان: قم جمکران ساختمان 313
لینک پخش مستقیم جلسه:
https://online.lmskaran.com/ch/1776-17896-daneh.ir
💠لاف گفتمانی و شاهکار تورم ۶۹۰ درصدی
🔹عباس آخوندی گفته است: "دولت دوازدهم، فاقد گفتمان نظری بود؛ روشش اعتدالی بود، اما گفتمان نداشت. از اول هم نظریه جدی در دولت وجود نداشت. چون نظریه جدی نبود، تسلیم شد. علت خروج من از دولت هم همین بود".
♦️وی از سال۹۲ تا۹۷ در دولت یازدهم و دوازدهم، وزیر راه و شهرسازی بود. اما بنابر ادعای خودش، در این پنج سال از روحانی نپرسیده که گفتمان دولت چیست؟ و غیر از نفی و تخریب دیگران، دنبال کدام اهداف و آرمان ها هستید تا مطابق آن، برنامه داشته باشید! پنج سال در دولت فاقد گفتمان، مدیریت کرده است!
🔹اما باید از او پرسید گفتمان شخص شما در وزارت راه و شهر سازی چه بود؟ واجد کدام ایده و برنامه بودید که به خود حق دادید وزیر شوید؟ غیر از تمسخر ایده دولت قبلی (مسکن مهر) که توانست ده میلیون نفر از اقشار پایین و متوسط را صاحب خانه کند و از رنج مستاجری برهاند، کدام هنر را داشتید؟
♦️اگر ادعای "مسکن اجتماعی" را مطرح کردید، چرا بعد از پنج سال وزارت، حتی یک واحد از آن را نساختید و تحویل ندادید؟ یا حتی یک ماکت از این ایده ارائه نکردید؟!
🔹دولت روحانی به لحاظ بومی (اسلامی - ایرانی) فاقد گفتمان بود؛ یعنی سر ناسازگاری با گفتمان بومی داشت. تنها نظریه و گفتمانش، بستن با کدخدا بود و این شبه گفتمان، طبیعی بود که به بادی بند باشد. معلوم بود آنهایی که بن سلمان ها را با همه کرنش و تعظیم شان، "گاو شیرده" حساب می کنند، حرمت بیشتری برای "تسلیم طلبان" ایرانی قائل نباشند.
♦️آقای آخوندی به عنوان یکی از چند وزیر صدها میلیاردی دولت روحانی، هرگز توضیح نداده که ثروت انبوه را از کجا و با کدام زحمت به دست آورده است؟ کدام نظریه و گفتمان می توانست برخی مدیران بی کفایت اما پر ادعا را با وجود ایراد خسارت های بزرگ به معیشت مردم، به اشرافیت کذایی برساند؟ اصلا اشرافیت باد دماغی و امتیاز طلب، گفتمان می خواهد چه کار؟
🔹مسکن در دولت روحانی، تورم ۶۹۰ درصدی (تقریبا هفت برابری) را تجربه کرد! و به نظر می رسد آقای آخوندی به عنوان متهم اول این فاجعه، جای نظریه در کردن و ادای آدم های باسواد را در آوردن، در مراجع ذی صلاح توضیح دهد که چگونه توانست این معامله تباه را با زندگی مردم کند؟ دولت اگر چه گفتمان نداشت، اما تا توانست قبیله همراه خود را به قیمت تنگ کردن عرصه معیشت بر مردم فربه کرد.
محمد ایمانی
هدایت شده از آرشیو نشریات مرکز بسیچ اساتید حوزه قم
نشریه الکترونیک نباء-82.pdf
1.57M
🗞هشتاد و دومین شماره نشریه الکترونیکی نبأ مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم؛ منتشر شد. (با فهرست حساس به لمس)
برگزیده مهم ترین اخبار مربوط به:
❇️بیانات ولی امر
❇️حوزه، مراجع و روحانیت
❇️مسائل داخلی
❇️مسائل خارجی
⏱مدت زمان مطالعه این شماره (30 صفحه) تنها 27 دقیقه طول خواهد کشید.
#نشریه_خبری_تحلیلی_نبأ
#شماره82
#خبرنامه
#نشریه
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
💠احساس خطر اصلاح طلبان از انتخابات آینده
اصلاح طلبان اگر به اجماع نرسند شرایطی مانند انتخابات ۸۴ و حتی بدتر از آن نصیب شان می شود
📝 روزنامه شرق در باره انتخابات ریاست جمهوری نوشت:
◀️ مخاطره ای که شاید اصلاحطلبان را تهدید کند، نامزدهای متکثر است.
◀️ در پی تعدد طرح نام ١۴ نفر به عنوان نامزدهای اصلاح طلبان، ممکن است همان مخاطره پیشین یعنی عدم اقناع همه نامزدها به کنارهگیری از انتخابات به نفع نامزد واحد به وجود آید؛ شرایطی که شبیه آن را در سال ۸۴ شاهد بودیم؛ به نحوی که گفته شد اصلاحطلبان در یک وزنکشی به نفع مهدی کروبی کنار نرفتند تا در عین حال که مجموع آرای آنها بیشتر از اصولگرایان بود، رقابت را واگذار کردند.
◀️ حتی با رجوع به آمار میتوان دریافت که اصلاحطلبان فارغ از وجود هاشمیرفسنجانی در انتخابات، اگر با یک نامزد میآمدند، باز هم پیروز انتخابات میشدند که چنین نشد و محمود احمدینژاد هشت سال قوه مجریه را در اختیار داشت.
◀️ با این وصف، به نظر میرسد اگر اصلاحطلبان نتوانند به یک نامزد واحد برسند، شرایطی مانند آن سال و بلکه بدتر از آن را رقم میزنند؛ زیرا در آن زمان اصلاحطلبان پایگاه اجتماعی بسیار وسیعتری نسبت به امروز داشتند و عملا آرای خاکستری را نمایندگی میکردند؛ حال آنکه امروز به دلیل حمایتشان از دولت روحانی و البته نوع عملکرد دولت، در معرض تندترین انتقادها از سوی جناح رقیب و جامعه قرار دارند.
💠لُب سخنان رهبری درباره اظهارات ظریف
به گزارش مشرق حسین شمسیان در صفحه خود نوشت:
معتقدم لُب سخنان رهبر معظم انقلاب درباره سخنان ظریف این چند واژه بود:
۱. دشمن شادکن بود
۲. مایه تاسف و تاثر است
۳. تکرار حرفهای امریکاییها است
۴. خطای بزرگ
۵.نباید از یک مسئول جمهوری اسلامی شنیده می شد.
و درباره نقش وزارت خارجه هم فرمودند: «سیاست خارجی در هیچ کشوری در وزارت خارجه انجام نمیگیرد. وزارت خارجه مجری است...در شورای عالی امنیت ملی تصمیمگیری می شود و البته وزارت خارجه هم مشارکت دارد.»
با این فرمایشات، تکلیف ظریف و حامیانش معلوم است و مظلومیت حاج قاسم، دامن آنها را گرفت.
اما لازمست دو نکته مهم را متاثر از فرمایشات روز یکشنبه بیان کنم؛ نخست بیانیه اینستایی ظریف و دوم بحث اختیارات وزارت خارجه
نخست: بیانیه ظریف
بیانیه ظریف در هوای نفاق، پوستین وارونه ای برای عوام و ساده دلان بود. او بدون پذیرش خطاهای تاسف برانگیز و همراهی اش با قاتلان شهید سلیمانی، در تعریض صریح به فرمایش آقا می گوید: «نقطه پایانی بر بحث های کارشناسی »!
گویی او یگانه کارشناس میدان است و حرفش هم درست و بی نقص است، اما در یک نظام توتالیتر، ناچار به تسلیم و تمکین است! لذا از نقطه پایان سخن می گوید!
رهبر انقلاب مستدل از نقش حاج قاسم و قدس در غرب آسیا و تضاد آن با «دیپلماسی انفعالی» می گوید و ظریف به جای وقوف به خطایش و درک اینکه اشتباه کرده، ادای سرباز در می آورد و انگار می گوید:« حالا که شما ناراحت می شوی، من دیگر حرف کارشناسی نمی زنم»!
آیا او یگانه کارشناس است و ممکن نیست خطا کرده باشد!؟ حتی با اینهمه حجت و بینه آشکار میدانی!؟
دیپلماسی انفعالی معنایی جز تسلیم و عقب نشینی پی در پی در برابر سیاست های غرب دارد!؟ مثلا عقب نشینی در ماجرای محاصره یمن مصداق آن نیست!؟
این نحوه برخورد، حداقل گویای نفهمی در موضوع نیست!؟ حداکثرش را نمی دانم ...
دوم: اختیارات وزارت خارجه
برخی مثل عباس عبدی، کودکانه عبارت «وزارتخارجه مجری است نه سیاستگذار» را ابزاری برای تبرئه وزیر و دولت در همه فجایع دستگاه دیپلماسی از جمله برجام دانسته اند!
اما باید در نظر داشت که این سخن در مقابل زیاده خواهی ظریف که در تقابل پوشالی «میدان- دیپلماسی» توقع داشت که عنان امور به اویی که بدیهیات سیاست و دیپلماسی را بلد نیست سپرده شود، پس به او تذکر داده شد که تو مجری هستی نه بیشتر!
💠 مسئله نفوذ جدی و نادیده گرفتن آن خیانت به منافع ملی است
✍ سیدمصطفی خوشچشم
🔹 در شرایط فعلی که آمریکا به برداشتن همه تحریمها رضایت نمیدهد طرفداران برجام به دنبال این هستند که سرسختی نظام را در استیفای منافع ملی از طریق برداشته شدن تحریمها تضعیف کنند و با فشار منفی روی جناح مقابل آنها را منفعل کرده و مجبور کنند از فشار و مقاومت برای برداشته شدن «همه تحریمها» کوتاه بیایند تا صرفا مذاکره پیش برود.
🔸 فاشکنندگان این مصاحبه، مشخصا با این تهدید که اگر مذاکرات شکست بخورد تقصیر مخالفان داخلی برجام است به دنبال این هستند که نظام از مواضع خود کوتاه بیاید.
✅ جای تاسف دارد که چرا حامیان برجام به جای فشار آوردن بر جریانهای داخلی به دنبال یافتن راهی برای تحتفشار گذاشتن آمریکاییها نیستند.
🔹 اظهارات ظریف علیه روسیه تاثیر منفی بر آینده همکاریهای تهران - مسکو بخصوص در مذاکرات وین خواهد داشت.
🔸 دولت آینده احتمالا در ماههای ابتدایی خود باید وقت و انرژی زیادی برای رفع تبعات اظهارات وزیر خارجه بگذارد تا شاید بتواند وضعیت روابط دو کشور را به حالت قبل از این مصاحبه برگرداند.
✅ سرقت اسناد هستهای و همینطور خرابکاریها در نطنز، شهادت دکتر فخریزاده و درز این فایل به رسانههای ضد ایرانی، همگی نشاندهنده این هستند که مساله نفوذ بسیار جدی است و نادیده گرفتن آن خیانت به منافع ملی و پاک کردن صورت مساله از سوی نفوذکنندگان است.
🔹 با توجه به اصرار مقامات آمریکا به زیادهخواهیهای خود، هیچ چشمانداز مثبتی در زمینه برجام دیده نمیشود.
💢 انتشار مصاحبه ظریف و مظلومنماییها در این مصاحبه میتواند اقدامی برای توجیه شکست این مذاکرات در آینده نزدیک باشد.
💠 کدام تحریمها؟؛ مساله این است
🔰 اندیشکده «#شورای_آتلانتیک» در یادداشتی به ارزیابی این مسأله پرداخته که سختترین بخش #مذاکرات_وین در این است که کدام #تحریمها برداشته شوند. زیرا ایران تأکید کرده علاوه بر تحریمهای مصرح در #برجام، باید تمامی تحریمهای پس از انعقاد برجام نیز لغو شوند.
🔶 در این بین، دولت #آمریکا معتقد است تحریمهایی که «ناسازگار با برجام تشخیص دهد» را برطرف خواهد کرد. نویسنده معتقد است #ناسازگار بدان معناست که شاید با برچسبی جز مرتبط با #برنامه_هستهای اِعمال شده باشد، ولی #منافع_اقتصادی ایران از برجام را تحتالشعاع قرار میدهد.
🔶 تحریم #بانک_مرکزی، شرکت ملی #نفت ایران و شرکت ملی نفتکش از این جمله هستند. در عین حال مشخص نیست دولت #بایدن حاضر باشد تحریمهایی که علیه نهادهایی در لایههای پایینتر مانند برخی #بانکها و ارگانهای اقتصادی وضع شده را نیز در این شمول بگنجاند.
🔶 تیمها از طرف ایرانی و آمریکایی باید صدها عنوان جدیدی را که تیم #ترامپ اعمال کرده است بررسی کنند تا بفهمند لیست نهایی #تخفیف_تحریمها چیست. این یک کار وقتگیر است و نیاز به توجه جدی به جزئیات و پیشینه هر یک از این مجازاتها دارد.
🔶 اما مسأله مهمتر نحوه رفع تحریمهاست. ایران بر #لغو تحریمها تأکید دارد ولی آمریکا بر #تعلیق آنها. و لغو تحریمهایی با برچسبهای «#ضدتروریسم» یا «#حقوق_بشر» را به دلیل حضور #جمهوریخواهان و نومحافظهکاران در کنگره، دشوار و دارای هزینه سیاسی میداند.
🔶 به نظر میرسد دولت بایدن قصد داشته باشد از طریق اعطای برخی مجوزها ذیل قوانین وزارت خارجه و #وزارت_خزانهداری، معافیتهایی به ایران اعطا کند و برخی فرامین اجرایی دولت ترامپ را لغو نماید
📢 فوری
📣 نا گفته های مذاکرات وین⁉️
🔰 کارکرد انتخاباتی مذاکرات⁉️
✅ با حضور دکتر فواد ایزدی
زمان: سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۷/۳۰ الی ۱۹/۳۰
🔰 لینک ورود به جلسه:👇
https://vc.ibasir.ir/b/nax-79p-x6n
بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان قم
💠یک هیئت سعودی به ریاست رئیس سرویس اطلاعاتی عربستان سرلشکر خالد الحمیدان وارد دمشق شد و با رئیس جمهور اسد و سرلشکر علی مملوک دیدار کرد تا مقدمات افتتاح سفارت عربستان پس از عید سعید فطر را فراهم کند و روابط 2 کشور را در تمام سطوح ترمیم کند.
منابع عالی رتبه دیپلماتیک در دمشق به "رای الیوم" اعلام کردند یک هیئت سعودی به ریاست رئیس سرویس اطلاعاتی عربستان ، سرلشکر خالد الحمیدان،روز دوشنبه وارد پایتخت سوریه شد و با رئیس جمهور بشار اسد اسد و معاون رئیس جمهور در امور امنیتی ، سرلشکر علی مملوک دیدار کرد.
در این دیدار توافق شد که هیئت برای یک دیدار مفصل تر پس از عید سعید فطر به سوریه برگردد.
این منابع گفتند که توافق نامه ای برای بازگشایی سفارت عربستان سعودی در دمشق به عنوان اولین گام برای برقراری روابط بین دو کشور در همه زمینه ها حاصل شد.
این منابع اظهار داشتند که هیئت سعودی به مقامات سوری اطلاع داده است که عربستان سعودی از بازگشت سوریه به اتحادیه عرب و حضور سوریه در اجلاس بعدی اتحادیه عرب در الجزایر ، در صورت برگزاری آن، استقبال می کند.
این موفقیت در روابط سوریه و عربستان سعودی پس از دیدار مخفیانه مقامات سعودی و ایرانی دو هفته پیش از این در بغداد پایتخت عراق و تأکید ولیعهد سعودی در یک مصاحبه تلویزیونی مبنی بر تمایل کشورش به ایجاد روابط قوی با ایران، صورت گرفت و گفت که او برای ایران به عنوان یک کشور همسایه آرزوی موفقیت دارد.
اختلافات عربستان و سوریه پیرامون روابط قوی و استراتژیک سوریه با ایران بود ، اما اکنون ، پس از نشست مقامات سعودی و ایرانی در بغداد ، و موفقيت احتمالی مذاکرات وین در احیای توافق هسته ای ایران و لغو تحریم های آمریکا علیه ایران ، برنامههای عربستان سعودی کاملاً تغییر کرده است و رهبران آن در تلاشند روابط خود را با محور ایران و سوریه و عادی سازی روابط بین تهران و ریاض بهبود بخشند ، این امر موجب تسهیل خروج عربستان از بحران یمن در اسرع وقت می شود.
منابع سوری که با رای الیوم صحبت کردند جزئیات بیشتری از آنچه در این مذاکرات بیان شده است را فاش نکردند ، اما به مثمر ثمر بودن آنها اشاره کردند و تاکید کردند سردی که در روابط دو کشور وجود داشته است از بین رفته است.
قابل ذکر است که مقامات سعودی روابط خود با مخالفان سوریه و کمیته عالی مذاکرات که در ریاض مستقر بود را به طور کامل قطع کرده و مقر رسمی آن را تعطیل کردند.
هنوز مشخص نیست که فيصل بن فرحان آل سعود، وزیر خارجه سعودی مسئولیت هیات ریاض در بازگشایی سفارت عربستان را برعهده خواهد داشت یا الحميدان، رئیس دستگاه اطلاعات سعودی، گرچه ترجیح با فيصل بن فرحان است.
📲 نشست مجازی
🔰 *رابطه میدان و دیپلماسی*
*🔹 بررسی ابعاد موثر آن بر انتخابات ۱۴۰۰*
👤 *با حضور* دکتر محمدحسن قدیری ابیانه (سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک)
🗓 *زمان:* جمعه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۲۱
🔻 *لینک نشست:*
🌐 http://yun.ir/wy94fb
🔹 لینک را در *مرورگر کروم* وارد نموده، *دکمه مهمان* را انتخاب کرده، *نام خود* را نوشته و وارد نشست شوید.
💠پخش زنده در پیام رسان روبیکا
✅ سخنران: سردار جوانی "معاون محترم سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی "
موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت حداکثری و آگاهانه
⏰ پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۳۰
💠 آدرس ورود به جلسه:👇👇👇
https://rubika.ir/baseeratt