هدایت شده از KHAMENEI.IR
◾لقبی که امام خمینی دوست داشت به آن ملقب باشد چه بود؟
🏴رهبر انقلاب: «امام فرمودند: اگر به من #خدمتگزار بگویند، بهتر از این است که رهبر بگویند.» این حرف درستی است؛ چون خدمتگزاری، برای انسانی که دلش #بیدار باشد، مدح بزرگتری است. امام، شوخی و تعارف هم که نمیکرد. حقیقتاً اگر این #ملت شهادت میدادند - که قطعاً میدادند - که امام خدمتگزار آنهاست، امام بیشتر خوشحال میشد، تا همهی ملت یکصدا فریاد بزنند که تو رهبر ما هستی. خدمتگزاری به مردم #افتخار است.» ۷۰/۵/۲۳
#تاریخ_انقلاب
@Khamenei_ir
💠 معجزه بود؟
🔸انسان معاصر وقتی که دید میتواند هواپیما بسازد و با آن در آسمان پرواز کند؛ فضاپیمایی بسازد و به فضا سفر کند؛ و... حس کرد دیگر میتواند تمام مشکلات خود را حل کند؛ و از این رو دچار حسِ خودخواهی و خودبرتربینی شد.
«یا أَیُّهَا الإِنسانُ ما غَرَّکَ بِرَبِّکَ الکَرِیمِ»
🔸غافل از آنکه هیچ اتفاق خارق العادهای رخ نداده بود.
🔸این توانمندی را خدا برای انسان #جعل کرده بود، اما بشر هنوز به میزان بلوغی نرسیده بود تا بتواند از آن بهره ببرد.
🔸او #عاجز بود که بتواند چون پرندگان در آسمان پرواز کند؛ علم به کمک او آمد تا #قادر شود.
🔸پس معجزهای در کار نبود؛ او فقط بخش بسیار بسیار کوچکی از ظرفیتهای آماده و معطل مانده را کشف کرده بود.
✅ « #قدر» یعنی توانمند شدن؛ ارزش یافتن؛ یعنی بتوانیم مرزهای توانایی خود را آن قدر بگسترانیم که دامنهی #عجزهایمان کمتر و کمتر شود. چه عجزهای مادی و چه معنوی!
✅ خداوند برای هر شیئی قدری #جعل کرده است: «قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَی ءٍ قَدْراً» #شب_قدر یعنی آن که #قدر یا نهایتِ ظرفیتِ توانمندی خود را بشناسیم و تلاش کنیم تا به آن برسیم. #تقدیر ما این چنین رقم میخورد...
و همچنین بدانیم که هرچه سعی و کوشش کنیم، از یک جایی به بعد، دیگر همه #عاجزیم..
🔸«مَوْلايَ مَوْلايَ اَنْتَ القادر وأنا العاجز وهل يرحم العاجز إلاّ القادر»
❇ #شب_قدر باید شب سالِ برنامهریزی #جامعه_اسلامی باشد.
💠 @andishkadehrahmat
💠 «اللَّهُمَّ وَفِّرْ فِیهِ حَظِّی مِنْ بَرَکَاتِهِ وَ سَهِّلْ سَبِیلِی إِلَی خَیْرَاتِهِ وَ لاَ تَحْرِمْنِی قَبُولَ حَسَنَاتِهِ یَا هَادِیاً إِلَی الْحَقِّ الْمُبِین»
💠 «خدایا بهرهی مرا از برکاتش زیاد کن؛ و راه مرا به خیرهایش آسان کن؛ و مرا از پذیرفتن حسناتش محروم نکن؛ اى هادی ما به سوى حق مبین»
🔸خدایا، رزق من کن تا از برکات این ماه، بیشتر حظ و بهره ببرم. راز #برکات ماه #مبارک رمضان در چیست؟
❇️ #برکت یعنی «هرچه برداری تمام نمیشود»:
💠 «وَ لَوْ اَنَّ اَهْلَ الْقُرى آمَنوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِم بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الاَْرْضِ...»
«و اگر مردمِ آبادىها ايمان مىآوردند و #تقوا پيشه مىكردند، بركات را از آسمان و زمين به روى آنان مىگشوديم...» سوره اعراف - آیه ۹۶
🔸میتوانیم به مرحلهای دست یابیم که هر چه بداریم، تمام ناشدنیست؛ اما یک پیششرط مهم دارد و آن #تقوا است. روزه، برای #تقواست و تقوا، درهای برکتِ مادی و معنوی را به روی انسان میگشاید.
🔺ما راهی جز دستیابی به #برکت نداریم؛ غارتگر بزرگ جهان #انگلیس_خبیث که ۴۰ برابر وسعت سرزمینی خود مستعمره داشت و ثروت آن را به یغما میبرد، امروز از سیر کردن شکمهای گرسنهی مردم خود #عاجز مانده است؛ ثروتهایی بیبرکت!
🔺و شیطان بزرگ که هفت تریلیون دلار در منطقهی ما هزینه میکند تا انقلاب اسلامی را از میان بردارد، از این سو نه با صرف هزینههای هنگفت مشابه که به برکت خون شهدا و صرف هزینهای ناچیز، ناکام میماند. #برکت، چنین آثاری در پی دارد.
▫️شرحی بر دعای روز نوزدهم #ماه_رمضان - برگرفته از جلسه ۳۶۸ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت - «رزق و برکت»:
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/443
📡 @andishkadehrahmat
❇ #حضرت_روح_الله_های_تکثیر_شده
❇ این انقلاب که بینام #خمینی(ره) در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست، میراث هزار سالهی #زعمای_شیعه است که امروز در جایجای جهان اسلام تکثیر شده است.
🔸 #فرزندان_روح_الله، #انصارالله مظلوم و مقتدر یمناند که بدون دولت مرکزی و علیرغم فقر شدید، دلیرانه ایستادند و آمریکا و خاندان صهیونیستی منطقه را ذلیل کردند.
🔸 فرزندان روحالله، خورشید درخشان #حزب_الله لبنان است که طومار اسطورهی شکستناپذیری اسرائیل را بارها درهم پیچیدند.
🔸 فرزندان روحالله، اهل سنت #حماس فلسطیناند که با دستان خالی مقاومت کرد تا به امروز که با سلاح ایرانی-اسلامی گنبد آهنین رژیم اشغالگر قدس را درهم میکوبد.
🔸 فرزندان روحالله، #شیخ_ابراهیم_زکزاکی با ۶ فرزند شهیدش در نیجریهاند که به ارادهی الهی، پانزده میلیون نفر را شیعه کردند.
🔸 فرزندان روحالله، #حیدریون و الحشدالشعبی عراق، #فاطمیون افغانستان و #زینبیون پاکستاناند که مقابل جبههی کفر و شرک و نفاق از داعش و النصره تا صهیونیسم و آمریکا ایستادند و از سوریه و عراق بیرونشان راندند.
💠 @andishkadehrahmat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰امام نماد انقلاب است
🔸شباهتهایی میان امام خمینی و امیرالمومنین وجود دارد که مایهی افتخار است
🔻رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم بیست و نهمین سالگرد رحلت امام خمینی(ره):
🔹۳۰ سال است از امام بزرگوار در مثل چنین روزی سخن میگوییم. بعد از این هم ملت ما همواره از امام سخن خواهد گفت و شایسته هم همین است؛ زیرا امام نماد انقلاب است و این کشور بدون موتور پرقدرت انقلاب به هدفها و آرزوهای بزرگ خود دست نخواهد یافت.
🔹امسال این همزمانی با ایام شهادت امیرالمؤمنین شباهتهایی را به ذهن میآورد. میان این پیرو صادق و حقیقی امیرالمؤمنین، و آن پیشوای والا و بزرگ، شباهتهایی وجود دارد که مایهی افتخار ملت ایران و امت اسلامی است.
🔺توجه به این شباهتها مهم و مفید است برای پیدا کردن راه درست و همچنین برای آشنایی بیشتر با امام بزرگوارمان. ۹۷/۳/۱۴
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰اولین شباهت میان امام خمینی و امیرالمؤمنین: صلابت و ایستادگی در عین لطافت و رقت
🔻رهبر انقلاب در حرم مطهر امام خمینی(ره):
🔹یک شباهت میان امام خمینی و امیرالمؤمنین این است: در امیرالمؤمنین دو خصوصیت ظاهراً متضاد جمع شده بود: یکی «صلابت و ایستادگی و شدت» و یکی «لطافت و صفا و رقت».
🔹این هر دو در امیرالمؤمنین در اوج و در کمال خود وجود داشت؛ صلابت و شدت در برابر هر حرکت نابحق در برابر ظلم و ظالم و در برابر انحراف از راه خدا و طغیانگری و اغواگری. امیرالمؤمنین در مقابل اینها با منتهای صلابت و استحکام میایستاد که نظیر آن دیده نشده است تا امروز.
🔹لطافت و رقت در مقام مواجهه با ذکر الهی و یاد الهی از سویی، و در برخورد با مظلومین و محرومان و ضعفا و مستضعفان از سوی دیگر.
🔺این دو خصوصیت متضاد در امیرالمؤمنین علیهالسلام، عیناً در امام راحل ما هم مشاهده میشود. از یکسو صلابت، استحکام، ایستادگی محکم در مقابل ستمگران و بدیها، در مقابل رژیم منحط و طاغوتی پهلوی که مثل صخرهی مستحکمی ایستاد؛ در مقابل آمریکا مثل کوه ایستاد، در برابر تهدیدها، در برابر صدام متجاوز، در جنگ تحمیلی و جنگ هشتساله، در برابر فتنههای داخلی، در برابر حتی شاگرد قدیمی و صحابی قدیمی خود بهخاطر رفتار نامتناسب او ایستاد و هیچ تعارفی نداشت. ۹۷/۳/۱۴
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❓سه جبهه دشمن مقابل امام خمینی چه کسانی بودند؟
🔻رهبرانقلاب، در حرم امام خمینی(ره): شباهت سوم میان امام خمینی و امیرالمؤمنین(ع): سرفصل سوم، «نشانهشناسی دشمنان امیرالمؤمنین» است که این هم درسآموز است. جبههی مقابل امیرالمؤمنین را شما ملاحظه کنید؛ در تاریخ مشخص شده است: قاسطین، مارقین، ناکثین.
🔹قاسطین یعنی دشمنان بنیادین حکومت امیرالمؤمنین، ناکثین یعنی دشمنان سستبنیادی که بیعت را زیر پا گذاشتند بهخاطر آلودگی دنیوی و تعلقات مادی، و مارقین کجفهمها و نادانها و جاهلهایی که به خیال تبعیت از قرآن در مقابل قرآن مجسم که امیرالمؤمنین علیهالسلام بود ایستادند.
🔹در مورد امام هم همین سه جبهه وجود داشت: آمریکا، رژیم صهیونیستی و وابستگان آنها در داخل، قاسطین در مقابل امام بزرگوار ما بودند؛ اینها کسانی بودند که با اصل حکومت جمهوری اسلامی و نظام اسلامی و حاکمیت انسانی مثل امام بزرگوار مخالف بودند.
🔺در جبههی مخالفین امام، ناکثین یعنی بیعتشکنان، همان همرهان سستکمربند بودند؛ وای از این همرهان سست کمربند!
مارقین هم آن کسانی بودند در مقابل امام بزرگوار ما که موقعیت کشور و انقلاب و موقعیت ملت ایران را نفهمیدند، جبههبندی دشمنان را نشناختند، شیوههای دشمنی دشمنان را درک نکردند، به چیزهای کوچک سرگرم شدند و عظمت حرکت امام را نتوانستند تشخیص بدهند. ۹۷/۳/۱۴
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰۷خصوصیت امام راحل که امروز موبهمو دنبال کردهایم
🔻رهبر انقلاب، امروز در حرم امام خمینی(ره): خدا را سپاسگزاریم که در دورانی زندگی میکنیم که یک انسان بزرگی را دیدیم که با مولای متقیان و رهبر آزادگان تاریخ -امیرالمؤمنین (علیهالسلام)- این شباهتها را داشت و توانست محصول این عظمت خود را برای ملت ایران باقی بگذارد.
اما امام (رضواناللهعلیه) چگونه با این وضعیت مواجه میشد؟ الگوی امام چگونه است؟ این را من خیلی کوتاه و مختصر عرض کنم؛ اینها برای ما درس است.
🔹من چند خصوصیت را در الگوی رفتاری امام بزرگوار با این وضعیت ذکر میکنم:
1. برخورد شجاعانه و فعال و قدرتمندانه با دشمنیها و عدم ضعف و انفعال
2. پرهیز از هیجانزدگی و تکیه به محاسبات عقلانی
3. رعایت اولویتها
4. اعتماد به تواناییهای مردم مخصوصاً جوانان
5. بیاعتمادی به دشمن
6. اهتمام به همبستگی ملت و پرهیز از دوقطبی
7. ایمان راسخ به نصرت الهی و وعدههای الهی
🔺برادران عزیز، خواهران عزیز و ملت بزرگ ایران! من به شما عرض میکنم ما بعد از امام، همان راه امام را موبهمو دنبال کردهایم و انشاءالله خواهیم کرد. ۹۷/۳/۱۴
@Khamenei_ir
💠 «اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَوَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّكینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین»
💠 «خدایا بگشا برایم در آن درهاى #بهشت و ببند برایم درهاى آتش #دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن اى نازلكننده #آرامش در دلهاى مؤمنان»
🔺 #دنیا از مادهی «دنی» به معنای «از دست رفتنی»ست؛ بیرون از این دنیا، عقبایی وجود دارد و پس از دنیا، آخرتی...
🔸اگر توجه ما به #آخرت باشد، پیامد آن در دنیا هم ⬅️ بهشت و آرامش خواهد بود؛ که فرمودند:
🔶«فزتُ و ربِ الکعبه» به خداوند کعبه، رستگار شدم.
🔶«با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار به فضل خدا از خدمت خواهران و برادران مرخص، و به سوی جایگاه ابدی سفر میكنم»
❓اما اگر نباشد؟
🔻جامعهی آرمانی #مدرنیسم، حتی دین را هم برای دنیا میبیند؛ در دنیا، از دنیا و برای دنیا. بهشت و جهنمی برایش معنا ندارد؛ و این در تمامی ارکان علم و هنر و فلسفه و... آن بروز دارد. علوم انسانی که به بیان امام خامنهای #مادی، #غیرالهی و #غیرتوحیدی ست، چطور میتواند رافع مشکلات جامعهی مدعی دین باشد؟ همین امروز روشهای ما در دانشگاه و جاری شدهی آن در حکومتداریمان از نظام بانک، تجارت، اقتصاد، فرهنگ، آموزش تا ارتباطات، بهداشت و درمان و... (ولو در بهترین حالت هم که باشند) مبتنی بر استانداردهای دنیویست و اصلاً کاری با بهشت و دوزخ ندارد. از چنین جامعهای چقدر میتوان انتظار غیب باوری داشت؟
✳️ جامعه و تمدنی بسازیم که ابتدایش از دنیا و انتهای آن به آخرت ختم شود.. جامعهای که انسان تراز آن معصومین(ع) هستند. #نظام_سازی #جامعه_اسلامی
▫️شرحی بر دعای روز بیستم #ماه_رمضان - برگرفته از رویکرد #عاقبت_مدار
#کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت:
👉 llink.ir/889t
📡 @andishkadehrahmat
✊️ «پانزده خردادت را دریاب»
🔶۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ نقطه عطفی در #انقلاب_اسلامی است؛ برای همین لازم دانستیم؛ یادآوری کنیم همانطور که کسانی که در ۱۵ خرداد قیام کردند و بهظاهر در آن روز سرکوب شدند اما آیا میدانستند که این قیام؛ ۱۵ سال آینده به پیروزی میرسد؟
🔸اما همان قیام، ۱۵سال آینده در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تحت عنوان #انقلاب_سیاسی به ثمر نشسته و جمهوری اسلامی ایران متولد میشود.
🔶 اما انقلاب اسلامی به اینجا ختم نمیشود چراکه امام خمینی(ره) فرمودند: «اگر #ربا در بانک باشد ما نمیتوانیم بگوییم جمهوریمان، جمهوری اسلامی است» این سخن امام خمینی(ره) یعنی جمهوری اسلامی به انقلابهای دیگری ازجمله #انقلاب_اقتصادی نیازمند است؛ که اگر این انقلاب رقم نخورد، انقلاب سیاسی هم زیر سؤال خواهد بود.
🔴 ما در نهضت ممانعت از جنگ باخدا به دنبال تحقق انقلاب اسلامی در حوزه #انقلاب_اقتصادی هستیم و میدانیم در این انقلاب اقتصادی یک ۱۵ خردادی داریم که نتیجهاش را ۲۰ سال آینده خواهیم دید.
انشاالله
✊️ نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @andishkadehrahmat
✅افضل اعمال در شب قدر تفکر و تأمل است...
⬅️در این شب قدر و شهادت امیرالمومنین(ع) تأملی در سخنان ایشان داشته باشیم🔻
💠امیرالمومنین مولا علی علیه السلام در خطبه 127 نهج البلاغه سخنانی را پیرامون خودشان بیان می دارند که می توان آنرا ملاکی بسیار اساسی برای شناخت تکلیف دانست:
🔹«و سَیَهْلِکُ فِیَّ صِنْفَانِ مُحِبٌّ مُفْرِطٌ یَذْهَبُ بِهِ الْحُبُّ إِلَى غَیْرِ الْحَقِّ وَ مُبْغِضٌ مُفْرِطٌ یَذْهَبُ بِهِ الْبُغْضُ إِلَى غَیْرِ الْحَقِّ وَ خَیْرُ النَّاسِ فِیَّ حَالًا النَّمَطُ الْأَوْسَطُ فَالْزَمُوهُ وَ الْزَمُوا السَّوَادَ الْأَعْظَمَ فَإِنَّ یَدَ اللَّهِ مَعَ الْجَمَاعَةِ وَ إِیَّاکُمْ وَ الْفُرْقَةَ فَإِنَّ الشَّاذَّ مِنَ النَّاسِ لِلشَّیْطَانِ کَمَا أَنَّ الشَّاذَّ مِنَ الْغَنَمِ لِلذِّئْبِ أَلَا مَنْ دَعَا إِلَى هَذَا الشِّعَارِ فَاقْتُلُوهُ وَ لَوْ کَانَ تَحْتَ عِمَامَتِی هَذِهِ»
🔹ترجمه: به زودى دو دسته درباره من به هلاکت می افتند: یکى دوستی که در دوستی غلو کند و افراطش او را به راه ناحق برد، و دیگرى دشمنى که تجاوز از حد کند و دشمنى بی حدّش او را به غیر راه حق برد.بهترین مردم درباره من مردم معتدل هستند. پس ملازم راه میانه باشید و با سواد اعظم (اکثریت جامعه) همراه شوید که دست خدا بر سر جماعت است و از تفرقه بپرهیزید که یکسو شده از مردم بهره شیطان است چنانکه گوسپند دور از گله افتاده طعمه گرگ است. هان هر که به این شعار (تفرقه) دعوت کند او را بکشید حتی اگر زیر عمامه من باشد!
⬅️شرح حدیث در↙️
http://okhowah.com/fa/1264
✳️ @andishkadehrahmat
اندیشه جو
💠 مؤمن باید، #قدر خودش را توسعه دهد؛ این #توسعه با تمنا انجام میشود. 🌙این شبها، شبهای #تمنا است.
✳️ شبی به #قدر هزار ماه...
🔸اگر کسی #قدر خود را بداند، خودش را ضایع نمیکند.
🔸«قدر» یعنی توانمند شدن؛ ارزش یافتن؛ یعنی بتوانیم مرزهای توانایی خود را آن قدر بگسترانیم و توسعه دهیم که دامنهی عجزهایمان کمتر و کمتر شود. چه عجزهای مادی و چه معنوی! ( #خلق و #جعل)
خداوند برای هر شیئی قدری #جعل کرده است: «قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَی ءٍ قَدْراً»
🔶مؤمن باید، عجزهای خودش را کم کند و قدر خودش را توسعه بخشد؛ این توسعه چطور انجام میشود؟
🔸با #تمنا. تمنایی برای توسعه و تسخیر...
وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِکَ مِنْ رَسُولٍ وَلا نَبِیٍّ إِلا إِذَا #تمنى أَلْقَى الشَّیْطَانُ فِی أُمْنِیَّتِهِ فَیَنْسَخُ اللَّهُ مَا یُلْقِی الشَّیْطَانُ ثُمَّ یُحْکِمُ اللَّهُ آیَاتِهِ وَاللَّهُ عَلِیمٌ حَکِیمٌ » - سوره حج - ٥٢
🔸تمنا یعنی طلبِ وسع کردن. انبیا، امامان معصوم و ولی فقیه برای رقم زدن جامعهی آرمانی موردنظر خود، هرگز در گوشهای نمینشستند تا همچون یک سوپرمن (ابرمرد)، تنهایی جامعهی خود را بسازند و سپس مردم را به آن دعوت کنند.
🔸بلکه آنها از یک یک مردم طلب وسع میکردند. زمانی که تک تک مردم کوشش کنند و #توسعه پیدا کنند و قدر یابند، آن گاه جامعه توسعه پیدا میکند؛ قدر مییابد و مقتدر میشود.
🔶اگر مردم عزیز ما برای نخستین بار در تاریخ انبیا و ائمه و صلحا توانستند حکومتی اسلامی بنا کنند که چهل سال برپا بماند؛ به طوری که به نسبت روزهای آغازین انقلاب، به مراتب از #اقتدار مضاعفتری برخوردار است، چه چیزیست جز آنکه بر وسع مردم افزوده شده؛ و اینجا بود که امام راحل میفرمودند: «میبینم که این مردم الهی شدهاند» «این مردم را انبیا و ائمه نداشتند» البته، ملتی که وسع یافته و توسعه و قادر است، لاجرم تکلیف مضاعفتری هم دارد که: «لا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفسًا إِلّا وُسعَها» هرچه به وسع ما افزوده شود، تکلیف ما بیشتر میشود. و امروز، تکلیفی به مراتب بزرگتر از روزها و ماههای نخست انقلاب اسلامی بر دوش ماست...
✅ پس برای #مقتدر شدن، برای #قدر یافتن و قادر شدن، برای زدودن عجزهای باقیمانده، برای قدر پیدا کردنِ تمام بخشهایی که هنوز در آن عاجز ماندهایم، راهی نداریم جز اینکه خودمان، #توسعه بیابیم؛ با تمنا!
✳️ و این شبها، شبهای #تمنا است. امشب تمنا میکنیم تا برای یک سال دیگر، نه؛ برای هزار ماه دیگر، بیشتر و بیشتر قدر یابیم.... #تقدیر ما این چنین رقم میخورد.
🔺قدر بالقدر ⬅️ تواناییهایی هستند که هنوز آزادشان نکردیم.
🔺قدر بالفعل ⬅️ آنچه اکنون هستیم.
🔺عجز بالفعل⬅️ باید زدوده بشود.
🔺عجز بالعجز⬅️ بعید است در این حوزهها هرگز قادر بشیم. همچون بازگشت به دوران کودکیمان.
#قاعده_قدر
💠 @andishkadehrahmat
💠 «اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِی فِیهِ إِلَی مَرْضَاتِکَ دَلِیلاً وَ لاَ تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ عَلَیَّ سَبِیلاً وَ اجْعَلِ الْجَنَّةَ لِی مَنْزِلاً وَ مَقِیلاًیَا قَاضِیَ حَوَائِج الطالبین»
💠 «خدایا برایم راهنمایی به سوی رضایتت جعل کند (قرار بده)؛ و برای #شیطان راهی بر من قرار نده؛ و بهشت را برایم منزل و آسایشگاه قرار بده؛ اى برآورنده حاجتهاى جویندگان»
🔺خداوند هیچ راهی برای سلطه کافرین بر مؤمنین ایجاد نکرده است. «وَلَن يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا» اما کسی که #ولایت_شیطان را میپذیرد، پس ناگزیر از عبودیت و بندگی ابلیس است. اوست که راه را برای سیطره شیطان بر خود هموار میکند.
🔴 «أَلَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يَا بَنِي آدَمَ أَنْ لَا تَعْبُدُوا الشَّيْطَانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبِينٌ»
🔻اگر در زبان، اقتصاد، علم، هنر، سبکزندگی و... #شیطان_بزرگ و ایدئولوژی شیطانی #لیبرالیسم بر ما سیطره پیدا کرده است، زمینههای این سلطه را خودمان غفلتاً یا تعمداً فراهم کردهایم.
❓چه کنیم؟
🔸 اگر بدن انسان طوری خلق شده که هر ناهماهنگی با سیستم هاضمهاش را استفراغ میکند. یک جامعهی زندهی #توحیدی نیز همچون بدن انسان، غیور است؛ و هرگونه تعامل با بیگانه و شیطان را میستیزد.
❇️ برای آنکه چنین تغیُّری بیابیم، باید اهل #تقوا و خویشتنپایی باشیم و بمانیم؛ تا با قوهی #فرقان خود، مرز بین حق و باطل برایمان روشن شود؛ این فرقان اجتماعیست که راههای تسلط #شیطان بر ما را میبندد.
▫️شرحی بر دعای روز بیست و یکم #ماه_رمضان - برگرفته از سرفصل «دیرینشناسی فهم» - #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت:
📚 llink.ir/88do
✳️ @andishkadehrahmat
*كلمة الإمام السيد علي الخامنئي باللغة العربية الموجهة للشباب العربي في ختام خطابه بذكرى رحيل الإمام الخميني (قده)*
أحب أن أخاطب الشباب الغيارى العرب في خاتمة حديثي
وأقول لهم أن شعوبكم اليوم تعقد الأمل عليكم أنتم أيها الشباب أعدوا أنفسكم لغدٍ تنعم فيه بلدانكم بالحرية والتقدم والاستقلال.
الخضوع للهيمنة الاميركية، عدم اتخاذ موقف حاسم وحازم من العدو الصهيوني الغاصب، المواقف العدائية من الإخوة والتزلف للأعداء، كل ذلك قد جعل من بعض الحكومات العربية عدوة لشعوبها. وأنتم أيها الشباب تتحملون مسؤولية إلغاء هذه المعادلة الباطلة.
أدعوكم أيها الأعزة إلى أن تكونوا مفعمين بالأمل والابتكار والعمل وبناء شخصياتكم، اهتمّوا ببناء شخصياتكم.
المستقبل يكون لكم إن كنتم أنتم الذين يبنونه اليوم. إن بنيتم المستقبل فتنُّعمه سيعود عليكم. لا تهابوا هيمنة عالم الكفر، وثقوا بوعد الله عز وجل وهذا قوله سبحانه وتعالى يقرر بكل صراحة ووضوح: أم يريدون كيداً فالذين كفروا هم المكيدون.. يوم الجمعة هو يوم القدس والدفاع فيه عن الشعب الفلسطيني المقاوم والمجاهد والمضحي هو خطوة رحبة على هذا الطريق. ادعوا الله تعالى لكم ولتوفيقكم ولبقاء صمودكم على هذا الطريق الواضح. والسلام عليكم ورحمة الله.
✊ @andishkadehrahmat
اندیشه جو
*كلمة الإمام السيد علي الخامنئي باللغة العربية الموجهة للشباب العربي في ختام خطابه بذكرى رحيل الإما
ترجمه سخنرانی بسیار مهم به زبان عربی رهبرانقلاب در حرم امام خمینی(ره)
🔻رهبر انقلاب اسلامی در پایان سخنان خود، سخنانی را خطاب به جوانان عرب و به زبان عربی ایراد فرمودند. ترجمهی این بخش از بیانات رهبر انقلاب به شرح زیر است:
🔹... و شایسته میدانم در پایان این گفتار، این جمله را به جوانان غیور عرب بگویم: امروز چشم امید ملّتهایتان به شما جوانها است. خود را برای فردایی آماده کنید که در آن، کشورهایتان آزاد و مستقل و پیشرفته باشد.
🔹سلطهپذیری در برابر آمریکا، بیتدبیری در برابر رژیم غاصب صهیونیست، ستیزهگری با برادران و خضوع در برابر دشمنان، برخی دولتهای عرب را به دشمن ملّتهایشان تبدیل کرده است. شمایید که باید این معادلهی باطل را به هم بزنید.
🔹شما را به امید، به ابتکار، به عمل و به خودسازی دعوت میکنم. آینده متعلّق به شما است اگر شما آن را بسازید. از سیطرهی دنیای کفر نترسید. به وعدهی نصرت خداوند مطمئن باشید، و به این سخن صریح: أَمْ يُريدُونَ كَيْداً فَالَّذينَ كَفَرُوا هُمُ الْمَكيدُونَ.
🔺جمعه روز قدس است. دفاع از ملّت پایدار فلسطین و مجاهدان فداکار آن، گام بزرگی در این راه است. ۹۷/۳/۱۴
✔️ سخنان بشارت بخش مقام معظم رهبری حاوی خبری بزرگ است . خبری که طومار سردمداران بزدل حاکم بر کشورهای عربی را خواهد پیچید و این عین روایت است که پیش از فتح قدس ملتهای عرب زمام امور خودشان را از نفوذ دیگران رها ساخته و تصمیمهای جدّی آنان دوباره تجدید شود آنگاه سرزمین فلسطین به دست آنها فتح خواهد شد، و عربها پیروز و متّحد خواهند گردید، ونیروهای کمکی از [طریق] سرزمین عراق به آنان خواهد رسید که بر روی پرچمهایشان نوشته شده است: «القوّه». (امام علی ع)
✊ @andishkadehrahmat
❇ مقتدای متقین
🏴 سالروز شهادت جانسوز مولای متقیان، امام علی(ع) بر شیعیان و پیروان ایشان تسلیت باد.
▫«رَبّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیّاتِنا قُرّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا #للمتقین_اماما» - سوره فرقان - آیه ۷۴
🔸#مصلح_اجتماعی، کسیست که از خدای خالق و #رب خود میخواهد او را چنان بپروراند که همسر و فرزندان او نورچشم او باشند. اما چون خودمدار نیست که این مهم را تنها برای خانوادهی خود بخواهد؛ و به اصلاح اجتماعی میاندیشد، پس تلاش میکند تا جامعه را به جایی برساند که همه اهل #تقوا بشوند و سپس خود را لایق سازد تا بر اهل تقوا #امامت کند و #پیشوای_متقین بشود. چه در قید حیات باشد و چه آنکه چون مولا علی(ع) به شهادت نائل شود و در قید حیات مادی نباشد. گرچه متقیان زمان امام علی(ع) اندک و انگشتشمار بودند، اما همهی متقیان عالم در تمامی ادوار بشر به #علی(ع) اقتداء کردهاند.
❇ ملتچینی در اندیشه دینی، حول اهل تقوا است؛ و امامت متقین، یعنی هر کس در هر کجا که هست بکوشد و خود را لایق کند تا بتواند بر دیگران امامت کند (و نه رهبری، لیدری، فرماندهی، ریاست و...) او ممکن است بر خانوادهی خود #امامت کند؛ یا بر جمع دوستان، یا بر استان و کشورش؛ یا آنکه همچون ولی امر مسلمین بر جهان امامت کند.
✅ از آنجایی که هرگز در تاریخ بشر، تجمع افراد متقی در یک دوره به قدر امروز و عصر خمینی کبیر و امام خامنهای نبوده است؛ پس #دولت_اسلامی نیز میباید دولتِ امامان باشد.
✴ برگرفته از جلسه ۷۷ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت با موضوع «جامعه فطری و جمهوری تقوا» (در آذر۸۶) :
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/481
📡 @andishkadehrahmat
💠 «اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ فَضْلَكَ وأنزِل علیّ فیهِ بَرَكاتِكَ وَوَفّقْنی فیهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِكَ واسْكِنّی فیهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِكَ یا مُجیبَ دَعْوَةِ المُضْطَرّین»
💠 «خدایا درهای فضلت را به رویم بگشا؛ و برکاتت را بر من نازل کن؛ و بر موجبات رضایت، توفیقم ده؛ و در وسط #بهشت، مرا مسکن ده؛ اى اجابت كننده خواستهها و دعاهاى بیچارگان»
🔸 #هنر_خودفروشی، مهمترین هنر انسان است. در این کوی خودفروشی، اگر هدف، جلب #رضایت مشتریست، پس بنگر که خریدارِ تو کیست!
🔸جان انسان، ارزشی به قدر #بهشت دارد؛ بهای ما چیزی جز بهشت نیست، مبادا خود را به کمتر از آن بفروشیم!
💠 «إِنَّ اللَّهَ اشتَرىٰ مِنَ المُؤمِنينَ أَنفُسَهُم وَأَموالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الجَنَّةَ ۚ يُقاتِلونَ في سَبيلِ اللَّهِ فَيَقتُلونَ وَيُقتَلونَ ۖ وَعدًا عَلَيهِ حَقًّا فِي التَّوراةِ وَالإِنجيلِ وَالقُرآنِ ۚ وَمَن أَوفىٰ بِعَهدِهِ مِنَ اللَّهِ ۚ فَاستَبشِروا بِبَيعِكُمُ الَّذي بايَعتُم بِهِ ۚ وَذٰلِكَ هُوَ الفَوزُ العَظيمُ»
❇️ اما، «بهشت را به #بهاء دهند، نه به بهانه»
🔸راز دهر در این است که بدانیم ما انسانها نه #قیمت که #بهاء داریم و بهای ما خداست. امام حسین(ع) بهاء داشت و عمل او هم بهاءدار بود؛ ما گرچه کوچکیم، اما میتوانیم با عمل خود بهاء بیابیم؛ چونان شهید که در عشوهگری خود با خدا، جان رفتنی را با #بهشت معامله کرد.
▫️شرحی بر دعای روز بیست و دوم #ماه_رمضان - برگرفته از سرفصل «دکترین اسلام» - #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت
📚 llink.ir/88i9
📡 @andishkadehrahmat