اندیشه جو
🔺وقتی نمیدانی چی شده و فقط بهت گفتن هشتگ بزن! 🔺حسین ماهینی بازیکن سابق و مایه ننگ ابدی پرسپولیس برا
🔸️ #اعدام_نکنید
♦️همش یه ۱۰، ۱۲ نفر زن، بچه و جوان رو به گلوله بستن؛ چرا میخواید اعدامشان کنید؟!
🔹حرف سلبریتیها همینه؛ اینا از مشارکت در قتل طلبه همدانی (توئیت جنجالی مهناز افشار) هم یه روزی حمایت کردن...
⭕️ @andishejo
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰قمی: رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراسمهای محرم را تضمین میکنیم
▫️رئیس سازمان تبلیغات اسلامی:
🔸در خصوص برگزاری مراسم محرم و صفر، به مسئولان امر گفتهایم که همه تضمینها و راهکارهای بهداشتی را بر عهده میگیریم.
🔸آنچه اهمیت دارد این است که به برکت همین مجالس، خیر بیشتری نصیب مستضعفین میشود.
▫️ fna.ir/eyclch
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشه جو
🔸️ #اعدام_نکنید ♦️همش یه ۱۰، ۱۲ نفر زن، بچه و جوان رو به گلوله بستن؛ چرا میخواید اعدامشان کنید؟! 🔹
دیروز در آمریکا فردی که محکوم به قتل یک خانواده سه نفره بود با حکم دیوان عالی این کشور اعدام شد.
بعد اینجا دو نفر که۱۲نفر از جمله چند زن و کودک را شهید و ۴۰ نفر را مجروح کرده اند و حکم اعدام گرفته اند از سوی شبکه ملکه زندانی سیاسی معرفی می شوند.
⭕️ @andishejo I عبدالله گنجی
✳️فرایندشناسی مفهومی تحقق دین از حکم تا کارکرد؛ چالشی برای اهل مداقه و علم!
⬅️نوشتهای که در ادامه خواهید خواند، تلاشی است کلامیــفلسفی برای یافتن پاسخی به این پرسش که ‹دین چیست؟›؛ و تمایز این نوشته با دیگر تعریفات و توضیحات، در منظر و رویکردی است که به ‹محل چالش (مسأُلَه)› دارد.
❇️تکرار مکرر ‹عمل› در قرآن، اگر با رویکردی پراگماتیک نگاهیده شود به من این مجوز را میدهد تا ‹ماهیت دین› را مجموعهای از ‹احکام›، و ‹غایت دین› را ‹عملیشدن› آن ‹احکام› و ظهور مجموعهای از ‹کارکرد›ها بدانم؛ و ‹کارکرد› با ‹عمل› البته متمایز است چراکه ‹کارکرد› عبارت است از یک ‹نتیجه› و نه یک ‹اجراء›! و برای مثال، حکم، ‹إعدلوا› است و عمل، ‹رفتار به عدالت› است و کارکردِ رفتار عادلانه، ‹تحقق قسط› است در جامعه! پس این از نسبتشناسی حکم با عمل و کارکرد؛ اما مسأله بدین سادگی نیست و وقتی به طرحریزی استراتژیک جامعهی دینی ورود میکنید، تدقیق مفاهیم و بکارگیری مفاهیم کاراتر و دقیقتر، ضرورت خود را بر شما تحمیل میکند.
❇️دو نمونه از مفاهیم ساده اما تدقیقنشده که زیربنای چارچوب نظری بسیاری از حوزهها نظیر منطق، حقوق، اصول، ریاضیات و نیز مدیریت استراتژیک میباشد دو مفهوم ‹اصل› است و ‹قاعده›! که تقریباً هیچگاه نسبتشناسی روشنی از آنها ارائه نمیشود[1][2]. ما تا کنون در این باب، صحبت کردیم که دین در ماهیت خود عبارت است از مجموعهای از ‹حکم›ها که دستهای سلبیاند و دستهای ایجابی؛ اما اکنون میپرسیم که ‹اصل چیست و نسبتش با حکم کدام است و نیز نسبت حکم با قاعده چیست؟›! برای یافتن پاسخهایی از این دست، همواره به این نکته توجه کنید که زیربنای منطقی اکثر مفاهیم، بر ‹تمایز میان فکر و عمل، و عقل نظری از عقل عملی› است.
*️⃣تلاش میکنم مختصر اما روشن بگویم: ما همواره با سه فضا یا پارادایم مواجهایم: پارادایم شرع، پارادایم عقل[3]، و پارادایم عمل (تجربه). در پارادایم شرع، گزارههایی از بیرون، تحت عنوان ‹حُکم› برای شما ارسال میشوند و از پارادایم ‹عقل› خواسته میشود با تلاش برای فهم صحت و لزومشان، آنها را به عنوان ‹اصل› بپذیرد. پس ‹اصل›، گزارهای است مربوط به پارادایم عقل، و آن، گزارهای است که عقل (برآمده از ایمانیاتش و با تلاش توجیهگر قوهی فکرش) آن را به عنوان گزارهی ‹صحیح و ضروری و لازمالاجراء› قلمداد میکند. در این نقطه، ‹حکم› به ‹اصل›، تغییر لباس داده است اما با این برچسب جدید، بیش از این نمیتواند جلو برود.
◀️مبتنی بر انسانشناسی یونانی (و مقبول در فلسفهی اسلامی)، برای شیفتپارادایم از ‹حیطهی عقل› به ‹حیطهی عمل›، حائلی وجود دارد به نام ‹اراده›! و فرایند، اینگونه است که عقل، از اراده، مطالبه میکند که ‹اصل› پیشنهادیاش را به یک ‹قاعده› در رفتارش تبدیل کند!
*️⃣بنا بر دیدگاه فلاسفه (یونانی، و اسلامی قدیم و جدید)، بسته به اینکه قوهی ارادهی فرد، مبتنی بر تمرین و عادت، تحت تسلط عقلش باشد یا قوای شهوانیاش،، اراده، ‹قواعد رفتاری› صاحبش را یا مبتنی بر اصول واصل از عقل میگذارد یا بر اصول واصل از شهوت! بر فرض که بر اصول پیشنهادی عقل قرار دهد، در این لحظه، ‹اصل عقلی›، وارد ‹پارادایم عمل› میشود و تبدیل به یک ‹قاعدهی رفتاری› میگردد و شخص مبتنی بر آن قاعده، رفتار میکند؛ و صدالبته میان این عمل یا رفتار، با کارکرد، فرسنگها فاصله وجود دارد و هیچگاه، لزوماً یک عمل، کارکرد مخصوصهاش را بههمراه ندارد چرا که مفاهیم زیادی نظیر ‹نیت›، ‹محیط›، ‹مجری›، ‹مخاطب›، ‹برکت›، ‹شاء› و غیرهم، در تحقق کارکرد یک عمل، مداخلهی قطعی دارند.
✳️نتیجهی کلامیــفلسفی: فرایند تحقق دین، اجمالاً اینگونه است: حکمی میرسد، توسط عقل به عنوان یک اصل، پذیرفته و توجیه میشود، سپس توسط اراده تبدیل به یک قاعدهی رفتاری میگردد، و در ادامه توسط جوارح به عمل درمیآید، و در نهایت اگر اسباب و علل مُعدّه را همراه خود داشته باشد کارکرد مخصوصهاش را محقق میکند.
✳️نتیجهی جانبی: مشکل امروز جامعهی ما قواعد رفتاری است و متاسفانه امروزه قواعد رفتاری لیبرالیزم، به زیربنای رفتاری بسیاری از نظامات حکومتی تا رفتارهای شخصی بسیاری از ما تبدیل شده است؛ و دربارهی افراد، مشکل بزرگ نظام آموزشی ما این است که نمیفهمد که چگونه باید اصول عقلانی را بیاموزد و مشکل نظام تربیتی ما این است که نمیداند چگونه اصول عقلی را در ارادهی اشخاص، تبدیل به قاعدهی رفتاری نماید و مشکل نظام جمهوری اسلامی هم این است که دو چیز را نمیفهمد: اولاً اینکه متولی آموزش و تربیت، نباید یک نهاد باشد چرا که از عقل تا اراده، فاصله از آسمان است تا زمین! و ثانیاً علم نظامسازی را ندارد و متولیان این امر، کمی و شاید بیش از کمی، با آن سادهانگارانه برخورد میکنند و میخواهند با شعار و جدیداً با توییت، نظامسازی کنند!
@Filsufak
1️⃣. برای مثال، عنوان این مقاله را ببینید: https://b2n.ir/664666
2️⃣. حتی هنگامی که به تبیین این تمایز ورود علمی هم میشود همچنان ماهیت ترمینولوژیکال این مفاهیم، مغفول میماند و صرفاً به جعل دو کارکرد متفاوت برای آندو اکتفا میشود؛ برای مثال، ر.ک: https://b2n.ir/677922
3️⃣. دوستانی که با مباحث حقیر در دورهی طرحریزی استراتژیک لقمان و دورهی فلسفه، آشنا هستند از نسبتشناسیای که حقیر میان عقل و فکر ارائه دادهام و تمایزی که میان منطق فهم و منطق صدق، قائل هستم آگاهاند؛ دیگر دوستان نیز میتوانند به جلسهی 34 لقمان مراجعه نمایند: LSST.ir
@Filsufak
🔸پشتپرده نفوذ قهرمان صهیونیستها به شبکه نمایش خانگی/ کودکان ما از «استر» و جشن «پوریم» چه میدانند؟
🔹چندوقتیست انیمیشنی به اسم «داستان سبزیجات» که دارای چندین فصل است، در شبکه نمایش خانگی و سایت و نرمافزارهای مطرح نمایش فیلم در حال پخش است.
🔹نکته جالب درباره این انیمیشن این است که با آشنایی حداقلی از تاریخ، اسامی یکی از این فصلها به نام «استر» توجه هرکسی را به خود جلب میکند.
🔹دیدن قسمتهایی از انیمیشن و جستجویی ساده پیرامون داستان و سازنده ما را با یک انیمشن که حرفهای بسیاری برای گفتن دارد روبهرو میکند.
🔹در صحنه پایانی این انیمیشن «استر» یک منجی معرفی میشود که قوم خود{ یهودیت} را از زیر ظلم و ستم هیمن{ ایران} نجات داده است.
🔸یکی از جشنهای مقدس و بسیار مهم صهیونیستها جشن «پوریم» است. صهیونیستها هرساله این جشن را به احترام دو شخصیت مقدس خود یعنی «استر» و «مردخای» و به مناسبت فاجعه قتل عام گسترده ایرانیان و قتل «هامان» وزیر ایرانی خشایارشاه، به تحریک استر، زن یهودی خشایارشاه برگزار میکنند.
☑️ @andishejo
هدایت شده از اندیشکده قلب سلیم
🍎 اندیشکده قلب سلیم 🍎
✅ توصیههایی برای همسران
👌 رازدار باشید حتی اگر با هم دعوایتان شد.
🔸 دعوای زن و شوهر مثل بسیاری از اختلافنظرها و تفاوت سلیقه و دیدگاهها امری طبیعی است اما غیرطبیعی این است که همه دوستان و اقوام و همسایگان از این دعواهای زناشویی باخبر شوند!
🔸 نسبت به مسائل و مشکلاتتان، رازدار باشید و فراموش نکنید که به زودی با هم آشتی میکنید آن وقت همسر شما با حرفهایی که، پشت سرش زدید و یا حتی جلوی رویش، موقعیت بدی در بین خانواده، فامیل و ... پیدا میکند و خود شما هم به خاطر اینکه، آن قدر بدگویی کردید شرمنده میشوید.
🔸 همسر شما، در درجه اول یک انسان و در گام بعد شریک زندگی و همسر و همراز شماست. پس طوری در موردش صحبت نکنید که حتی خودتان هم نتوانید از آفت و آسیبهای شخصیتی حرفهایتان در امان بمانید.
#رازداری
#رفتار_صحیح
#همسرداری
#خانواده_موفق
@ghalbesalim_com | دکترین سلامت
🔸آمادهباش قبائل «الجوف» برای انتقام از ائتلاف سعودی
🔹منابع محلی از آمادهباش قبائل استان الجوف یمن برای پاسخ به بمباران روز گذشته یک مراسم عروسی از سوی ائتلاف سعودی خبر دادند.
🔹در این حمله بیش از ۲۵ نفر شهید و چندین تن دیگر زخمی شدند که عمده آنها از زنان و کودکان بودند.
🔹ائتلاف سعودی با اعزام نمایندگانی به قبلیه «بنینوف» سعی کرده با پرداخت دیه، آنها را آرام کند اما یمنیها گفتهاند که تنها با انتقامگرفتن آرام میشوند.
🔸️ @andishejo
هدایت شده از جنبش مقسطین
🍀 #روز_خلقت🍀
1️⃣بخش اول:
#علم_طبيعی يا #علم_خلقت_شناسی
✨آيت الله جوادی آملی در جمع مسئولان دانشگاه پيام نور:
پرداختن به ظواهر اسلام، نمادی از اسلامی شدن نيست. تمامی دانشگاهها به خصوص دانشگاه پيام نور بايد #نورانی فكر كرده و به آن عمل كنند. حقيقتی به نام #نور در جهان وجود دارد كه با حضورش #ظلمت از بين میرود🌑 و قرآن و كلام الهی به عنوان #نور معرفی شدهاند.
🌕برای آنكه فضای دانشگاهی #نورانی داشته باشيم بايد به تدوين كتب درسی و محتوای دروس اسلامی توجه ويژهای داشته باشيم. با برنامه ريزی دقيق و روشن می توان از علم مادی به علم معنوی دست يافت. آنچه مراجع و متدينين اصرار دارند، اسلامی شدن دانشگاهها است و پرداختن به ظواهر اسلام، نمادی از اسلامی شدن نيست. علم طبيعی سكولار پرور است و اول و آخر ندارد و نبايد توقع داشت كه دانشجويان متدين شوند. برای اسلامی شدن بايد #علم_خلقت_شناسی را در دانشگاهها رواج دهيم. اساس علوم اسلامی به اين است كه اگر #علم_طبيعی نداريم، با #خلقت_شناسی در جهت روحانی پروری گام برداريم.
🌕 جنبش مقسطین
@Moghsetin_ir
هدایت شده از جنبش مقسطین
🍀 #روز_خلقت🍀
2️⃣بخش دوم:
🍀 به تعبير آيت الله جوادی آملی در علم توحيدی می بايست به جای واژه #طبيعت از واژه #خلقت استفاده شود تا رابطه خالق و مخلوق در آن ديده شود. اين مفاهيم مربوط به دو پاردايم و جهان بينی متفاوت است، كه يكی برخاسته از معرفت مادی و ديگری برخاسته از معرفت توحيدی است.
گاهی بر مبنای معرفت مادی، روزی به نام #روز_طبیعت نام گذاری می گردد، كه در آن محیط زیست، زندگی انسان و همه جانداران را گرامی می داریم. اما در قرآن كريم مفهوم #طبیعت وجود ندارد، بلكه از مفهوم #خلقت ياد شده است. #خلقت، #خالقی دارد. زمانيكه در اتمسفر این مفهوم زندگی کنیم، زندگی دینی خواهد شد. در اين حالت رعايت حقوق خداوند صورت می گيرد.
🌕 جنبش مقسطین
@Moghsetin_ir
هدایت شده از جنبش مقسطین
🍀 #روز_خلقت🍀
3️⃣ بخش سوم:
✨ #اقامه_قسط از راه اصلاح #سنجه هاست
✳️ #دحوالارض مطابق با بیست و پنجم ماه ذیالقعده، روزی است که خداوند با نظر به کره زمین، به جهان خاکی حیات بخشید، از این روز، بخشهایی از کره زمین که سراسر از آب بود، شروع به خشک شدن کرد تا کم کم به شکل یک چهارم خشکیهای امروزی درآمد.
مطابق روایات، اولین نقطه ای که از زیر آب سر برآورد، مکان کعبه شریف و بیت الله الحرام بود.
منظور از #دحوالارض گسترده شدن زمین است، از امیرالمومنین (ع) روایت شده است که فرمودند: «نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد، در بیست وپنج ذی القعده بود...»
✳️ روز #دحوالارض را می توان به عنوان نماد روز #خلقت تعریف کرد.در پارادایم جهان بینی مادی روز سیزدهم فروردین روز #طبیعت نام گذاری شده، که سنجه ای ایرانی است.
✳️در روز #دحوالارض به جای صرف گرامیداشت #طبیعت و بهره بردن از آن که معمولا به آسیب رساندن به آن ختم می شود،با انجام اعمالی به شکرگذاری از خالق پرداخته شده و بيش از توجه به عالم #خلقت به #خالق آن توجه می شود.
🌕 جنبش مقسطین
@Moghsetin_ir
اندیشه جو
🔺وقتی نمیدانی چی شده و فقط بهت گفتن هشتگ بزن! 🔺حسین ماهینی بازیکن سابق و مایه ننگ ابدی پرسپولیس برا
وقتی جرات نداری خلاف خواسته مافیای شبکه های اجتماعی رفتار کنی
علی علیزاده از ترس مسدود شدن روی کلمه اعدام، مجازات برچسب کرده است
🆔 @andishejo
یک روز اعدام نکنید [ تروریست ها]
یک روز اعدام بکنید [ پدر رومینا]
یک روز بریزید تو خیابونا [اغتشاشات]
یک روز نریزید تو خیابونا [ قدس و ۲۲ بهمن]
هر روز یک داستان و یک مشغله روانی
چه کسی باید جلوی این فضاهای رها شده را بگیرد؟
چرا دولت برای آرامش روانی مردم کاری نمیکند
جناب آقای آذری جهرمی
از قبل تقویت شبکه های اجتماعی خارجی و کارشکنی در مسیر رشد شبکه ملی اطلاعات و پیام رسانهای داخلی چند دلار، چند رسانه و چه منافعی به شما میرسد؟
لطفا به شناسه
@andishevarz1
منافعتان را ارسال کنید
قول میدهیم با کمک ملت ایران دلار به دلارش را پرداخت کنیم
فقط و فقط دست از سر این مملکت بردارید و بگذارید حالا که نان شبشان را برده اید لااقل امنیت روانی داشته باشند.
🔸️ @andishejo
حشدالشعبی اسامی افرادی که در شهادت حاج قاسم و ابومهدی دست داشته اند را اعلام کرده
و افزوده تمامی این افراد به دستور الکاظمی مزدور منسوب شده بودند.
🆔 @andishejo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شب زیارتی امام حسین (ع) به یاد شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی
🌱حضور حاج قاسم در حرم امیر المومنین (ع)
@Farsna