eitaa logo
پایگاه خبری اندیشه معاصر
1.4هزار دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
10.1هزار ویدیو
186 فایل
پایگاه خبری اندیشه معاصر در جهت نشر مبانی اصیل اسلام و حفظ دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هم زمان با میلاد باسعادت امیرالمومنین فعالیت خود را آغاز کرده است. تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 خوردن تربت امام حسین علیه‌السلام ⁉️ سؤال: خاک تربتی را از خُدام حرم امام حسین علیه‌السلام گرفتم ولی نمی دانم این خاک از چه فاصله‌ای از قبر گرفته شده است؛ حکم خوردن آن چیست؟ ✍️ پاسخ: 🔹 به طور کلی خوردن کمی از تربت حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام برای شفا اشکال ندارد و در موارد مشکوک بین خاک تربت و غیر آن، احتیاط مستحب آن است که با آب یا چیز دیگری مخلوط شود به نحوی که خاک مستهلک شود و در این صورت خوردن آن هم مانعی ندارد. 📚 پی‌نوشت: بخش استفتائات پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله خامنه‌ای. 🖇 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/316729 📎 📎 🔰پایگاه خبری اندیشه معاصر : ┏━━━━━━━━━🇮🇷┓ 🆔 @andishemoasernews ┗🌸🍃 ━━━━━━━━━┛
💢 حکم خوردن شراب کم ⁉️ سؤال: چیزی که مست کننده است، آیا مقدار کم آن نیز، حرام است؟ ✍️ پاسخ: 🔹 آنچه زیادش مستی می‌آورد، کم آن نیز حرام است؛ بنابر این اگر به فرض، در بعضی از مزاج‌ها یا در بعضی از مناطق یا به سبب عادت به آن، مستی نیاورد، موجب عدم حرمت آن نمی‌شود. 📚 پی‌نوشت: بخش استفتائات پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله خامنه‌ای. 🖇 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/316734 📎 📎 🔰پایگاه خبری اندیشه معاصر : ┏━━━━━━━━━🇮🇷┓ 🆔 @andishemoasernews ┗🌸🍃 ━━━━━━━━━┛
💢 حكم ژلاتين خوراكي ⁉️ سؤال: آیا خوردن خوراکی‌های خارجی مانند پاستیل که در تولید آنها ژلاتین حیوانی به کار رفته است، اشکال دارد؟ ✍️ پاسخ: 🔹 در هر صورت اگر ژلاتین دارای قسم حلال و حرام باشد و شما ندانید آنچه می‌خواهید بخورید از کدام قسم می‌باشد، محکوم به حلیت است. و برای آنچه در بازار مسلمین برای خوردن فروخته می‌شود، تحقیق لازم نیست. 🔸 مسئله: حلیت و حرمت ژلاتین بستگی به موادی دارد که از آنها تهیه می‌شود؛ اگر ژلاتین گیاهی باشد، حلال است، اما اگر حیوانی باشد، در صورتی که از اجزاء حیوان حرام گوشت یا از پوست حلال گوشت که ذبح شرعی نشده است، باشد، حرام است و اگر از استخوان حلال گوشتی که ذبح شرعی شده است، باشد، حلال است ـ اگر ذبح شرعی نشده باشد، در صورت تطهیر استخوان حلال است ـ، در هر صورت اگر معلوم نباشد ژلاتین مورد مصرف از نوع حلال است یا حرام، مصرف آن اشکال ندارد. 📚 پی‌نوشت: بخش استفتائات پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله خامنه‌ای. 📎 📎 🔰پایگاه خبری اندیشه معاصر : ┏━━━━━━━━━🇮🇷┓ 🆔 @andishemoasernews ┗🌸🍃 ━━━━━━━━━┛