12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دکتر عزیزی واینم شما
@Andishypak8
گرم صحبت کنید لطفاً
منفی حرف نزنید چون تو ذهن بچه ها
ناامیدی ماندگار میشه
💢دگرگون شدن ارزشها
┄┄┅═✧❁🔸💎🔸❁✧═┅┄
#نهج_البلاغه
▫️أَيُّهَا النَّاسُ، إِنَّا قَدْ أَصْبَحْنَا فِي دَهْرٍ عَنُودٍ وَ زَمَنٍ [شَدِيدٍ] كَنُودٍ، يُعَدُّ فِيهِ الْمُحْسِنُ مُسِيئاً...
🟤اى مردم، ما، در روزگارى كنيه توز و در زمانه اى ناسپاس به سر مى بريم. نيكوكار، بدكار شمرده مى شود و ستمكار هر دم بر ستمش مى افزايد. از آنچه آموخته ايم، بهره نمى گيريم و از آنچه نمى دانيم نمى پرسيم. از حوادث باك نداريم تا آن گاه كه ما را در خود فرو گيرد.
✍آرى، هنگامى که مردم زمان فاسد شوند و ظلم و تباهى فزونى گيرد، شکل جامعه عوض مى شود و ضدّ ارزش ها جاى ارزش ها را مى گيرد و ظالم به خودکامگى خود مى افزايد و نيکوکاران مجرم محسوب مى شوند و از مراکز حسّاس جامعه، عقب رانده خواهند شد.
📘#خطبه_32
@Andishypak8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در محضر ولایت
ماه شعبان ماهی برای آبادی دلها
_____
@Andishypak8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️درمان مشکل چسبندگی خلط گلو
📚علامه ضیایی
@Andishypak8
🍎🍎🍎🍎🍏🍏🍏🍏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 ۶ خـورشــت، ۶بیـــماری😀
🔹بفــرست برای خانم های خانـه دار و ٱشپــزها😍
@Andishypak8
⚜نکته ای از صلوات شعبانیه :
🍂 اَللَّـهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ.....
⚡️خدایا بر محمد و آل محمد درود فرست، چراکه آنان درخت نبوّتند.
🍁 درخت ویژگی های متعددی دارد، از جمله :
حیات دارد.
حیات بخش است.
سایه دارد.
میوه دارد.
ریشه محکم دارد.
و......
✅ اهل بیت نیز درخت نبوتند؛ یعنی حیّ و زنده اند،
🍃به افراد و جوامع، حیات می بخشند.
🍃هر که در سایه آنان قرار گیرد، از الطاف و عنایاتشان بهره مند می شود.
🍃میوه و برکت نیز دارند و با اتصال به آنان می شود قوت و نیروی معنوی کسب کرد.
🍃ریشه ای محکم و تزلزل ناپذیر دارند که هرکس با آنان همراه شود، ایمانش متزلزل نخواهد شد.
#صلوات_شعبانیه
@Andishypak8
۵ هورمون که در سلامت روانی و عملکرد مغز تأثیرگذار هستند:
1. سروتونین: کاهش سطح سروتونین ممکن است باعث افسردگی و اضطراب شود. برای تأمین سطح سالم سروتونین، مصرف مواد غذایی که حاوی تریپتوفان (پیش ماده سروتونین) هستند مانند موز، پنیر پارمسان، و برخی از محصولات لبنی مفید است. همچنین، ورزش منظم و مدیتیشن نیز میتواند سطح سروتونین را افزایش دهد.
2. دوپامین: افزایش سطح دوپامین میتواند انگیزه و شادابی را افزایش دهد. ورزش، موز، سیب، مغز گردو و مصرف کافئین میتوانند به افزایش سطح دوپامین کمک کنند.
3. نوراپینفرین: این هورمون مرتبط با تمرکز و توجه است. ورزش، مصرف مواد غذایی حاوی تیروزین (پیش ماده نوراپینفرین) مانند بادام، برخی از محصولات لبنی و مغز گردو میتوانند به بهبود سطح نوراپینفرین کمک کنند.
4. استرادیول: این هورمون مرتبط با استرس و اضطراب است. مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم مانند تخمه کدو و برنج قهوهای، و مدیتیشن میتواند به تنظیم سطح استرادیول کمک کند.
5. اکسیتوسین: این هورمون معروف به هورمون عشق و ارتباط است و نقش مهمی در حفظ روابط اجتماعی و کاهش استرس دارد. تمرینات تنفسی عمیق، مدیتیشن، لمس محبتآمیز و حتی گوش دادن به موسیقی مورد علاقه میتوانند به افزایش سطح اکسیتوسین کمک کنند.
#هورمون
@Andishypak8
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
امام صادق(علیه السلام ) فرمودند :
مردی در میان بنی اسراییل ذکر
"الحمدلله رب العالمین و العاقبه للمتقین"
را زیاد بر لب جاری می ساخت . ابلیس از این کار او خشمگین شده بود یکی از شیاطین را مامور نمود تا به او القاکند که پایان خوش و عاقبت از آن ثروتمندان است .اما مامور ابلیس در ماموریت خود موفق نشد و کار به دعوا و مرافعه کشید تا اینکه تصمیم گرفتند برای پایان دادن به دعوا از کسی بخواهند که میانشان داوری نماید و هر کس مغلوب شد دستش بریده شود . آن دو، شخصی را به عنوان داور برگزیدند اما حق را به مامور ابلیس داد و پایان خوش را از آن ثروتمندان دانست بدین ترتیب یکی از دستان عابد بریده شد . ولی مرد عابد باز ذکر شریف را زمزمه نمود . مامور ابلیس که از سخت ورزی عابد خشمگین شده بود برای رهایی از دست او پیشنهاد کرد فردی دیگر را در میان خود حاکم سازند تا هرکس مغلوب شد گردنش زده شود . عابد نیز قبول کردو این بار مجسمه ای را میان خود به عنوان داور قرار دادند . در این هنگام مجسمه به اذن خدا بر محل بریده شدن دستان عابد دست کشید و دستانش را به او بازگرداند آن گاه ضربه ای سنگین بر گردن مامور ابلیس وارد کرد و او را به قتل رساند . مرد عابد با تماشای این حادثه گفت : این چنین است پایان خوش و عاقبت از آن متقین است.
📚(برگرفته از کتاب قصص الانبیا، آیت الله سید نعمت الله جزائری
@Andishypak8