eitaa logo
#حکیم_الحکما/#طبیب_الاطبا
8.6هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
4.8هزار ویدیو
72 فایل
🍃بسمه تعالی 🍃 💫✨ضمن خوشامد گویی به شما عزیزان 👌⚜آرزوی شادکامی،سلامت،زیبایی وارامش شما بزرگواران را داریم. .( مدیریت کارشناس طب سنتی) روغن تقویتی،رنگ موی طبی،طراحی لباس ودیگر سفارشات👆 🍃ومن الله التوفيق🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
🦷 خواص میخک برای بهداشت دهان و دندان در طب سنتی اسلامی👇🏻 میخک با طبع گرم و خشک، یکی از گیاهان پرکاربرد در طب سنتی اسلامی است. این گیاه با ویژگی‌های قابض و ضدعفونی‌کننده خود، به طور موثری به تقویت لثه‌ها، تسکین درد دندان و رفع بوی بد دهان کمک می‌کند. 👈🏻فواید : 🔸 کاهش التهاب و خوشبو کردن دهان 🔸 خشکانیدن رطوبات زائد و از بین بردن اخلاط فاسده که منشأ عفونت و تعفن هستند 🔸 تقویت لثه‌ها و جلوگیری از تحلیل رفتن بافت‌های دهان 🔸 میخک برای بهبود نخامة لزجة (بلغم غلیظ و چسبنده): این گیاه با از بین بردن بلغم و تنظیم اخلاط، در رفع مشکلات دهان و حلق نقش مؤثری دارد.
🌿🦷 روش‌های استفاده از میخک برای سلامت دندان و لثه ▪️ جویدن میخک کامل: جویدن یک یا دو عدد میخک باعث آزاد شدن اوژنول، ماده‌ای ضدباکتری و ضدالتهاب می‌شود که به تقویت لثه و رفع بوی بد دهان کمک می‌کند. ▪️ روغن میخک: چند قطره روغن میخک رقیق‌شده را روی پنبه زده و روی دندان یا لثه ملتهب بگذارید. اوژنول موجود در آن، درد و التهاب را به‌سرعت کاهش می‌دهد. ▪️ دهان‌شویه میخک: با دم‌کرده میخک با عرق آن، یک دهان‌شویه ضدعفونی‌کننده تهیه کنید. این دهان‌شویه با از بین بردن باکتری‌ها به تقویت لثه‌ها کمک می‌کند. ▪️ پودر میخک: پودر میخک را مستقیماً روی لثه یا دندان‌های دردناک قرار دهید. خاصیت قابض آن، به کاهش التهاب و تسکین درد کمک می‌کند. ⚠️ توجه: روغن میخک را حتماً کنید تا از تحریک لثه‌ها جلوگیری شود.
✅میوه‌ی بِه، هدیه خداوند متعال در پاییز🍁🍂 ✍🏻طبع آن: نوع آن نزدیک به اعتدال و مایل به حرارت، و آن مایل به سردی 👈🏻خواص آن : مجرب و عالی برای اضطراب و ترس. 🔸 تقویت کننده معده و جلوگیری از سَردردهای ناشی از مشکلات گوارشی. اگر ناشتا و یا با معده‌ی خالی مصرف شود معده را کامل تمیز کرده (در نوع شیرین آن ) 🔸اگر بعد از غذا (نیم ساعت ) مقداری کمی از میوه‌ی بِه شیرین میل شود سبب دفع هر چه بهتر فضولات غذا می‌شود. بوییدن آن باعث تقویت مغز و قلب می‌شود .پخته‌ی آن داروی بسیار عالی و بدون عوارض برای مشکلات ریه مانند سرفه می باشد👌🏻
خواص درمانی 🐑 ✍🏻پشم می‌تواند به عنوان تسکین دهنده درد استفاده شود و تنظیم دمای بدن را بهبود بخشد تا به کمک کند. 👈🏻 این الیاف فیبرهای طبیعی و فشرده ای هستند که به تقویت بدن کمک می‌کنند.😊  
🌿🌾🌿🌾 🔴 نبایدهای خوراکی‌ برای پوست: در طب سنتی ایران، تغذیه نقش مهمی در خوشرنگی رنگ چهره دارد. پس بهتر است این مواد را استفاده نکنید تا پوستتان بدرنگ نشود: مصرف زیاد زیره موجب تیره شدن پوست می‌شود. مصرف زیاد زنیان هم صورت را تیره می‌کند. مصرف بیش از حد ادویه تند و تیز توصیه نمی‌شود. مصرف زیادگوشت گاو به عنوان یک غذای تولید کننده سودا در بدن برای افراد کم تحرک توصیه نمی‌شود. مصرف غذاهای نمک سود شده هم برای پوست مناسب نیست. انواع سوسیس و کالباس هم سودازا هستند و خوردن آن توصیه نمی‌شود. بهتر است غذاها و تنقلات بسیار ترش کمتر مصرف کنید. مصرف زیاد سرکه به تنهایی توصیه نمی‌شود. خوردن انواع کلم هم می‌تواند پوست را بدرنگ کند. غذاهای کنسرو شده نیز توصیه نمی‌شود. استفاده از دارچین بیش از حد نیز توصیه نمی‌شود.
46.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴روغن دور ریز مرغ و هزاران خواص بی نظیر در این ویدیو با حضور استاد تاجبخش در مورد طرز تهیه روغنی بی نظیر با هزاران خواص با استفاده از دور ریز و چربی های مرغ که برای پیاده روی اربعین نیز بسیار مورد نیاز زائران خواهد بود صحبت می کنیم.
🌸🍁🌸🍁 ✅چه کسانی سکنجبین نخورند؟! سکنجبین ( سرکه انگبین): حدود هزار و دویست نوع سکنجبین در طب ایرانی وجود دارد که یکی از پر کاربرد ترین آنها سکنجبین ساده یا شکری است. خواص: مفید در تب های گرم . رفع هر نوع تشنگی. تفتیح و از بین بردن سده ها ( انسداد مجاری) . ازبین بردن (بلغم) و (صفرا) رفع خشکی کام و دهان. کمک به پاکسازی ریه ها و مجاری تنفسی از رطوبات و اخلاط غلیظ و چسبنده. مضرات: ۱.در ( سرفه) ۲.در فرد با ( زخم گوارشی) ۳.در آبله و سرخک. ✔️برای رفع ضرر آن بلافاصله بعد از آن بایست ( ماالشعیر طبی) نوشید.
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥درمان قطعی آلزایمر از ۴ تا ۶ ماه 👤حکیم خیراندیش
🌾🌾🌾🌾 خواب بعدازظهر؛ خوب است یا بد؟! 1️⃣چرت بعدازظهر رابطه مستقیمی با افراد دارد و طبق آنچه که می گوید، خواب نیمروزی برای همه افراد و مزاج ها خوب نیست. 2️⃣ خواب نیمروز برای افراد (سرد و تر) است و بهتر است نخوابند. چون رطوبت شان زیاد است، اگر خواب بعدازظهر داشته باشند، رطوبت شان بیشتر می شود و با زیاد شدن رطوبت، بلغم آنها افزایش می کند، ذهنش کند و حافظه اش ضعیف می شود. 3️⃣ دسته دیگری که خواب نیمروز برایشان مضر است، ها (گرم و تر) هستند،اینها چون بدن گرمی دارند و بدن شان هم رطوبت دارند، ‌ اگر بعدازظهر بخوابند، بدن شان رطوبت زایی می کند. 4️⃣اما خواب نیمروز برای ها (سرد و خشک) خوب است. اینها چون مزاج شان خشک است و از طرف دیگر چون خواب رطوبت زاست، بنابراین خواب نیمروزی برایشان مفید است. 5⃣چرت بعدازظهر برای افراد با مزاج (گرم و خشک) هم خوب است. خواب بعدازظهر هم خودش را دارد و این طور نیست که فرد هر چقدر دلش خواست بخوابد و مشکلی پیش نیاید. اگر چرت میان روز کوتاه مدت و زیر ۲۰ دقیقه باشد، برای فرد خوب است و باعث می شود انرژی از دست رفته اش را بیابد، به هضم غذا در دستگاه گوارشش کمک می کند و باعث می شود تا سوخت و ساز و متابولیسم خوبی داشته باشد.
🔴ریشه بیماری ها از کجاست تدابیر_معده توصیه ها: حذف تدرجی وعده نهار یا کم کردن حجم نهار - خوردن نمک_دریا اول و آخر غذا- دم کرده گل بابونه- سیب- مصرف اناربا پی آن- خرمای خشک- میوه ی به- شیرگاو با عسل یا خرما- گلابی- نان برنجی مصرف شود. تدبیر_دیگر یک قاشق مرباخوری عسل و ۷عدد سیاهدانه صبح ناشتا و موقع خواب( مفید برای زخم معده) ممنوعیات: وسط غذا آب خوردن -پرهیز از پرخوری - مصرف تنوع غذایی دریک زمان - غذاهای دارای مواد نگهدارنده و افزودنی (کنسروها)- غذاهای دیر هضم( سیب زمینی سرخ شده و سفیده تخم مرغ) پرهیز شود.
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بالا بردن ماندگاری آب سیب طبیعی در این ویدیو با حضور دکتر کردافشاری در مورد تکنیکی برای بالا بردن ماندگاری آب سیب در یخچال با استفاده از آب زرشک و آب لیمو صحبت می کنیم.
🍂🍂🍂 🔴 تقویت مغز و اعصاب قوه نفسانی یکی از قوای سه‌گانه بدن است که عهده دار نیروی حس، حرکت و ادراک است. مبدا قوه نفسانی مغز است و ابزار آن اعصاب است. پس مغز، یکی از اعضای رئیسه بدن است و دارای مزاج سرد و تر است تا بتواند با رطوبت و انعطافی که دارد اطلاعات را در خود نگه دارد، البته به شرطی که دچار غلبه نشود. امام صادق(ع): خداوند متعال مغز را که جسمی رقیق و لایه لایه است، در لابلای استخوانهای جمجمه محفوظ ساخته و موها را همچون پوستینی برای حفاظت سر از شدت سرما و گرما قرار داده است. با مصرف مغزیجات بخصوص بادام، میوه های گرم و تر مثل انگور و سیب، عطرهای موافق مزاج، تنظیم ساعت خواب(زودخوابیدن و سحرخیزی) و تحرک کافی برای به جریان افتادن خون در مغز می توان به تقویت مغز و اعصاب و حافظه پرداخت. آنچه در روایات عقل(مغز) را استحکام می‌بخشد و بر توان ذهن می افزاید: مویز، عسل، برگ چغندر، کرفس، کدو، کندر، گوشت گوسفند، خرفه و سرکه(البته در استفاده از این موارد باید مزاج فرد در نظر گرفته شود با مشورت طبیب حاذق) . در روایات رفتارهایی مثل قرائت قرآن، روزه گرفتن، مسواک زدن، روغن مالی بدن و حجامت(با تجویز طبیب) نیز باعث تقویت حافظه می‌شوند. در روایات خوردن سیب ترش، گشنیز، پنیر، گوشت حیوانات وحشی و گاو و خواندن سنگ قبر فراموشی می‌آورد. 📚 دانشنامه احادیث پزشکی، فصل۲