📚#معرفی_کتاب
درمان اختلالات خواندن
✨اختلالات خواندن یا نارساخوانی (Dyslexia) یک از شایعترین اختلالات یادگیری در دانشآموزان ابتدایی است. دانشآموزی که اختلال خواندن دارد معمولا در یادگیری و شناسایی حروف، سرعت و دقت در خواندن و درک مطلب، دچار مشکل میشود.
✨ از سویی دیگر با توجه به این که ناتوانی در خواندن، روی یادگیری بقیه دروس مانند دیکته، ریاضی و علوم نیز تأثیر میگذارد، میتوان این اختلال را به عنوان مهمترین اختلال یادگیری در نظر گرفت.
✨کتاب “درمان اختلال خواندن” نوشتهی دکتر مصطفی تبریزی و علیرضا تبریزی، کتابی بسیار کاربردی در زمینهی اختلال نارساخوانی است که شامل راهکارهای ساده و اثربخش، تمرینات متعدد، اصولی و مرحله به مرحله برای معلمان و والدین است.
✨ دکتر مصطفی تبریزی در این کتاب به بررسی ویژگیها و علائم دانشآموزان نارساخوان پرداخته است. سپس انواع اختلالات خواندن را معرفی میکند و راهکارهایی عملی را برای بهبود یا درمان هر یک از این اختلالات ارائه میدهد.
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
📚#معرفی_کتاب
درمان اختلالات ریاضی
✨یکی از انواع اختلالات یادگیری در دانشآموزان، اختلال یادگیری ریاضی (Dyscalculia) است که به معنای ناتوانی در درک مفاهیمِ ریاضیاتی و محاسباتی است. اغلبِ دانشآموزانی که دچار این اختلال هستند در یادگیری مفاهیم کلیدی مانند “کوچکتر و بزرگتر”، تشخیص نمادهای ریاضی مانند جمع و منها، شناخت جهتها، حل مسألهها و محاسبات سادۀ ریاضی با مشکل روبرو هستند.
✨کتاب “درمان اختلالات ریاضی” که توسط دکتر مصطفی تبریزی و با همکاری نرگس تبریزی و علیرضا تبریزی نوشته شده است، کتابی است پرمحتوا و کاربردی که با زبانی ساده، اطلاعات ارزشمندی را در رابطه با اختلالات ریاضی و نحوهی درمان آن به والدین و معلمان ابتدایی، ارائه میدهد.
✨در این کتاب، نویسندگان ابتدا به معرفی اختلال یادگیری، و به طور خاص، اختلالات ریاضی، مشکلات و علائم آن میپردازند. سپس راهکارهای عملی برای درمان این اختلال ارائه میدهند و در ادامه نگاهی کوتاه به مبانی نظری در زمینهی اختلالات ریاضی میاندازند. نقد کتاب ریاضی اول دبستان، بررسی مفاهیم ریاضی دوم دبستان و ارائهی پرسشنامهها و تمریناتی در رابطه با اختلالات یادگیری ریاضی، از قسمتهای دیگر این کتاب هستند.
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
📚#معرفی_کتاب
درمان اختلالات دیکتهنویسی
✨اختلالات مربوط به دیکتهنویسی که یکی از حالتهای خاص آن نارسانویسی (Dysgraphia) است از رایجترین اختلالات یادگیری در دانشآموزان است. این اختلال به مشکلاتی در مهارتهای نوشتاری مربوط میشود.
✨اغلبِ دانشآموزانی که دچار این اختلال هستند دستخطهای نامرتبی دارند، کلمات را به صورت مبهم و ناخوانا مینویسند، سرعت پایینی در نوشتن دارند، برخی از کلمات و حروف را جا میاندازند، در دیکتهنویسی نیز ضعیف عمل میکنند و اغلب در حین نوشتن، بدن آنها زاویه مناسبی نسبت به قلم و دفتر ندارد.
✨کتاب “درمان اختلالات دیکته نویسی” به نویسندگی دکتر مصطفی تبریزی، علیرضا تبریزی و نرگس تبریزی، با ارائهی تکنیکهای کاربردی و مؤثر به معلمان و والدین کمک میکند تا این اختلال را در فرزند یا دانشآموز خود مدیریت کنند.
✨این کتاب برای تمام انواع غلطهای املایی، راهکارها و تمریناتی را پیشنهاد میدهد که به دانشآموز کمک میکند نتایج بهتری را دیکته و نوشتن کسب کند.
✨ این کتاب شامل ۲۸ نوع تمرین و فعالیت در قالب بازی، نمایش و داستان است که هر یک از آنها با هدفی خاص و به منظور رفع اختلالات دیکتهنویسی طراحی شدهاند.
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
#راهپیمایی
« راهپیمایی بیست و دوم بهمن در جهان یک پدیده بی نظیر است.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌺از شما دانشجویان عزیز بومی ارومیه ،دعوت بعمل می آید در مراسم راهپیمایی دشمن شکن یوم الله ۲۲بمهن ماه شرکت نموده و همه با هم بار دیگر با آرمان های والای امام خمینی (ره)، شهدا و مقام عظمای ولایت تجدید بیعت نماییم.
⏱ زمان: یکشنبه ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۲
ساعت ۹:۳۰ صبح
حرکت از پردیس علامه طباطبایی
🎈 شرکت کنندگان در راهپیمایی ساعت ۹صبح در پردیس حضور به هم رسانند.
📍حرکت اتوبوسها از پردیس علامه طباطبایی
📍مهلت ثبت نام : تا فردا شب ( ۲۱بهمن)
✅ برای ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید:
@r_ebrahimpoor
کانون فرهنگی _هنری
https://eitaa.com/joinchat/152306267C10a26893f6
معاونت امور دانشجومعلمان برگزار می کند:
یازدهمین جشنواره تخصصی تدریس برتر، ویژه دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان
با شعار:
"شهیده فائزه رحیمی، الگوی برتر معلمی"
دانشجو معلمان عزیز تا ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ فرصت دارند با مراجعه به سامانه ثبت نام به نشانی
Tadrisebartar11.cfu.ac.ir
در این جشنواره حضور یابند.
مرحله مقدماتی این جشنواره اسفندماه ۱۴۰۲ در سطح پردیس ها و مراکز سراسر کشور برگزار خواهد شد.
برای اطلاع از جزئیات برگزاری این جشنواره به دبیران علمی و اجرایی پردیس یا مرکز محل تحصیل خود مراجعه کنید و در پیام رسان ایتا در کانال: https://eitaa.com/jashnvareh_tadris
عضو شوید.
دبیرخانه مرکزی یازدهمین جشنواره تدریس برتر دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین مولا 😍🌸❤️
ولادت ارباب عالم ، اباعبدالله بر دلدادگان اش مبارک 🌹💥
✅ شبکه معلمان مهدوی
═══❖══════❖═══
@moaleman_mahdavi
═══❖══════❖═══
✨نام معشوق مبر
✨نزد من از عشق مگو
✨عشق دیریست که در
✨پیچ و خم عباس است
🌺✨میلاد حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز مبارک باد✨🌺
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
کانال رسمی برای انعکاس خدمات بسیج و سپاه شهدای آذربایجانغربی⬇️
https://eitaa.com/basijnews_azgh
ارتباط با ادمین ⬇️
@sonia_badiee
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
#خبرگزاری_بسیج_آذربایجان_غربی
🔺@basijnews_azgh
‼️توجه ‼️
#جشنواره قرآن و عترت
دانشجویان عزیز!
هر گونه سئوال یا ابهامی درباره ی چگونگی برگزاری مرحلهی استانی "جشنوارهی قرآن و عترت" دارین، میتونین تا روز شنبه، به آیدی زیر بفرستین تا در جلسهای که در رابطه با این جشنواره برگزار خواهد شد مطرح بشه...
لطفا به آیدی زیر پیام بفرستید
@r_ebrahimpoor
◾️ هوالباقی
به اطلاع اساتید ، کارکنان و دانشجویان گرامی می رساند:
متاسفانه مطلع شدیم فرزند گرامی همکار بزرگوار جناب آقای اردشیر سیدسیاح بر اثر سانحه تصادف دار فانی را وداع گفتند .
سرمزار؛جمعه ۱۴۰۲/۱۱/۲۷ ساعت ۱۰ صبح
محوطه۲،بین فردوس ۸ و ۹،طاق ۴،(محمد رضا سید سیاح)
مجالس ترحیم به همین مناسبت روز پنجشنبه و جمعه ۲۶ و ۲۷ بهمن ماه از ساعت ۱۹ الی ۲۰.۳۰ در مسجد قبا واقع در خیابان دانشکده منعقد خواهد شد .
🔰 کانال اخبار دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی
🌐اطلاع رسانی و روابط عمومی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
@allametabatabaee1
🍃#معرفی_کتاب🍃
📚#یادگیری_معکوس
✍نویسندگان: جان برگمن و ارون سمز
✍مترجمان: محمد عطاران، مریم فرحمند خانقاه
✨کتاب یادگیری معکوس، با در اختیار گذاشتن اطلاعات لازم، به معلمان و تصمیم گیرندگان کمک خواهد کرد تا در جهت بهبود وضعیت آموزش و رشد ذهنی کودکان گامی موثر بردارند.
💎امروزه در تمام دنیا آموزش و پرورش به دنبال وارد کردن فناوریهای جدید به سیستم آموزشی است. اما این سودا به مرور به رویا مبدل شده و صرف هزینهها و مبالغ هنگفت هم نتوانسته است آموزش و پرورش را از رخوت و کندی بیرون کند.
✨امروزه تحقیقات بسیار، نشان میدهد که اغلب نوآوریهای عرصهی فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش شکست خورده و اگر هزینهی این نوآوریها در راه دیگر خرج میشد، آموزش و پرورش در حال حاضر شرایط بهتری داشت و به انبار کالاهای دیجیتالی تبدیل نمیشد.
💎کتاب یادگیری معکوس شاید از این نظر استثنایی است که بیش از اینکه به مهارتهای فناورانه توجه داشته باشد، اساس کار آن بر توانایی معلم و انگیزه و اندیشهی او استوار شده، در عین اینکه نتیجهی آن بهرهوری از فناوری در بهترین شکل ممکن بوده است.
✨جان برگمن و ارون سمز، علاوه بر آن که روش خود را مبتنی بر دانش علمی تعلیم و تربیت کردهاند، خود نیز معلماند و از بیرون گود معلمی سخن نمیگویند. میتوان گفت که تعلیم و تربیت در جهان امروز در نهایت راهی برخاسته از درون خود برای استفادهی بهینه از فناوری در آموزش و پرورش است.
••••📖🌸📖🌸📖🌸📖••••
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
📝📚در بخشی از کتاب یادگیری معکوس میخوانیم:
🌿دانش آموزان و معلمان - هردو - به ما گفتهاند که در مقایسه با تکالیف سنتی، دانش آموزان زمان کمتری را صرف دیدن فیلم میکنند. استیسی روشان، معلم ریاضی دبیرستان در مریلند گزارش داده است از زمانی که کلاس حساب دیفرانسیل و انتگرال پیشرفته خود را معکوس کرده، دانش آموزانش کمتر مضطرباند، زمان کمتری را صرف انجام تکالیف میکنند و کلاس حساب دیفرانسیل و انتگرال پیشرفتهاش از هر زمانی بهتر است.
🌿یادگیری معکوس به شکل مثبتی، منجر به گفت و گوی بیشتر درباره تکلیف درس شده است. وقتی دانش آموزان، در مدت مشخصی فیلم درس را میبینند، حجم تکلیف درسی را بهتر پیشبینی میکنند. در شرایط فعلی، غالباً دانش آموزان وقتی به خانه میرسند نمیدانند باید چه کار کنند چون متوجه آنچه در کلاس گذشته است، نشدهاند. در کلاس معکوس دانش آموزان با تماشای فیلمها، مبنای یادگیری خود را میسازند وقتی به کلاس میروند، بهتر و عمیقتر یاد میگیرند.
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
▪️سرکار خانم سیده فائزه مومنی
با احترام و تمکین بر مشیت الهی، ابراز همدردی ما را پذیرا باشید. امید آنکه روح مادربزرگ مرحومهتان در این ایام گرانقدر مرهون رحمت آفریدگارش گردد. از ایزد منان صبر و شکیبایی برای شما و خانواده محترمتان خواستاریم.
•«بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی»
خدايا …
امروزمان گذشت
فردایمان را باگذشتت
شیرین کن
ما به مهربانیت محتاجیم
رهایمان نكن
خدایا
شب دوستانم را با يادت بخير كن
شبتون منور به نور خدا
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
👈اقدامات لازم در موفقیت تدریس
🌼 جلسات تخصصی پایه به پایه به جهت تسلط دانشی و بار علمی حتی اگر معلم به نکات پایه خود آشنا باشد ، مرور و بازآموزی سالانه کمک بزرگی به تسلط بیشتر بر فن بیان و قدرت انتقال مطلب خواهد کرد
🌼 استفاده از ابزار و تکالیف و ارزشیابی های هدفمند و موثر در یادگیری به دلیل وجود سطوح متفاوت یادگیری در دانش آموزان نیاز به ایجاد تنوع و تغییر ضرورت می باشد
🌼جلسات هم اندیشی بین پایه و تبادل تجربه هم به جهت برقراری رابطه بین همکاران و هم به دلیل بیان تجربیات کاری و هم بررسی پیشنهادات جدید در تغییر در روند تدریس ، تغییر در ابزار تدریس و بحث در مورد تکالیف هدفمند و ارزشیابی های مهارت محور
🌼 بررسی منابع مورد تایید مولفین جهت مطالعه روش های تدریس قابل اجرا در کلاس و تهیه گزارش چگونگی اجرا در فرایند تدریس توسط معلمان به دلیل این که بعد از مطالعه بتوانند در تطبیق و پیاده سازی مراحل روش تدریس ها را در کلاس خود توانایی و مهارت کسب کنند
👈 طرح مطالعه کتاب های روانشناختی و چالش های مدیریت کلاس بصورت تهیه منابع و مطالعه توسط همکاران و در ادامه برگزاری جلسات با متخصص رفتاری کودکان
به دلیل این که بخش اصلی موفقیت در تدریس ، مهارت کلاسداری و کنترل رفتاری دانش آموزان می باشد
࿐჻ᭂ⸙🍃🌼🍃⸙჻ᭂ࿐
🔷🔹انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی🔹🔷
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔@anjoman_ebtedayi
💐جشن بزرگ نیمه شعبان💐
پردیس علامه طباطبایی ارومیه برگزار میکند...
🌸همراه با برنامه های مختلف
✨️افتتاح دارالقرآن
📄تقدیر از رتبه های برتر جشنواره های دانشجوئی
🎶 سرود و ...
خبر آمد گل بی خار بدنیا آمد
عاشقان،حضرت دلدار بدنیا آمد
📍مکان:آمفی تئاتر پردیس علامه طباطبایی ارومیه
⏰️زمان:چهارشنبه ۲ اسفندماه ۱۰ صبح
👥️مخاطبان:دانشجومعلمان پردیس علامه طباطبایی آذربایجانغربی(خواهران)
#جشن_نیمه_شعبان
#پردیس_علامه_طباطبایی_ارومیه
•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•
🌐اطلاع رسانی و روابط عمومی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
@allametabatabaee1
جلب توجه و آرام کردن کلاس :
در ابتدا هیچ کاری نکنید.
اگر کلاس آرام نشد ، (هنوز) فریاد نکشید.
از حس کنجکاوی انسان استفاده کنید . (بعضی اوقات آرام و زیر لب صحبت کنید. با صدایی آرام ، سر صحبت را با آنهایی که به شما نزدیک ترند باز کنید. بسیاری از آنها دست از وراجی برداشته و شروع به گوش دادن خواهند کرد. )
به یک نفر تذکری بدهید! (از آنهایی که در حال گوش دادن به شما هستند سوالی بپرسید ، ولی در انتهای سوال خود نام یکی از شاگردانی را که می دانید گوش نمی داده است به زبان آورید. آن وقت تاثیر لو رفتن یک دانش آموز وراج نزد همشاگردی هایش را ، در حالی که تمام چشم ها به سمت او نشانه می روند ، مشاهده خواهید کرد.
«کتاب پانصد نکته برای معلمان»
࿐჻ᭂ⸙🍃🌼🍃⸙჻ᭂ࿐
🔷🔹کانال انجمن علوم تربیتی🔹🔷
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔@anjoman_ebtedayi