#گردشگری_راهی_برای_رهایی
🔹 مرور تاریخ شفاهی دانشکده
مرور بخشی از تاریخ شفاهی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در دورهمی صمیمانه جمعی از همکاران شاغل و بازنشسته دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در مجموعه باغ سیب به میزبانی همکار ارجمند جناب مهندس داروغه، در این نشست سراسر صمیمیت که با غذای سنتی اشکنه کشک «قروت» و بادمجان و جوجه آتشی به سرآشپزی آقای سالخورده همراه بود یاد و خاطره همکاران فقید دانشکده از جمله زنده یاد یوسف زارع، بیژن افشاری، مرحوم سید قربان بابلی و ... گرامی داشته شد.
روند توسعه فیزیکی دانشکده، گسترش فضای سبز، خرید تجهیزات، تعاملات انسانی در دهه هفتاد و هشتاد در دوره مدیریت دکتر سید حسن نوعی و دکتر شریفی مرور شد و از تلاش ها و نحوه مدیریت دکتر مؤید، دکتر نوعی، دکتر رجبی مشهدی، دکتر پور رضا به نیکی یاد شد.
چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
عکس از غلامحسین نوعی، حسینعلی سالخورده
#باغ_سیب
#دانشکده_مهندسی
#دپارتمان_تاریخ_شفاهی_پارسه
@anjoman_parse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گردشگری_راهی_برای_رهایی
🔹باغ شازده ماهان کرمان:
باغ شاهزاده ماهان یا باغ شازده ماهان؛
در حدود ۲ کیلومتری شهر ماهان و در نزدیکی شهر کرمان و مربوط به پایان دوره قاجاریه است. این اثر در سال ۱۳۵۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست و در سال ۲۰۱۱ در نشست سی و پنجم میراث جهانی یونسکو به همراه هشت باغ ایرانی دیگر در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت جهانی رسید.
#ایران_زیبا
#گردشگری_مسولانه
#دپارتمان_گردشگری_پارسه
@anjoman_parse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گردشگری_راهی_برای_رهایی
🔹لرستان زیبا
ویدیوی فوق العاده زیبا از استان لرستان با جاذبه های منحصر به فرد تاریخی و طبیعی آن
#ایران_زیبا
#گردشگری_مسولانه
#دپارتمان_گردشگری_پارسه
@anjoman_parse
#گردشگری_راهی_برای_رهایی
🔹 اقامتگاه بومگردی زاک، روستای خرو، نیشابور
#ایران_زیبا
#گردشگری_مسولانه
#دپارتمان_گردشگری_پارسه
@anjomanparse
🔹بزن باران، بزن باران ...
بارش غافلگیر کننده باران در یکی از گرمترین روزهای تیرماه باغ خاطرهها در حاشیه رودخانه گلستان، طرقبه/ جمعه ۲۳ تیر ۱۴۰۳
عکس و ویدیو از غلامحسین نوعی
#باغ_خاطره ها
#گردشگری_مسولانه
#دپارتمان_گردشگری_پارسه
@anjoman_parse
جناب دکتر پزشکیان
رئس جمهور محبوب و منتخبٍ عاشقان وطن
موفقیت شما و مردم ایران را به نسل های آینده که از انتخاب امروز بهره مند خواهند شد تهنیت می گویم
من شاگرد مکتب باستان شناسی هستم که در پیشگاه بزرگانی چون زرین کوب، نگهبان، باستانی پاریزی، سیمین دانشور، زریاب خوئی، اسلامی ندوشن، شیرین بیانی و شفیعی کدکنی زانو زده ام.
همهٔ آن بزرگواران به ایران و میراث های فرهنگی ایران می بالیدند و نشانه های عظمت و شکوه و افتخار ایران را در شاهکار های علمی و فنی و هنری کشف شده در شوش و شهر سوخته و حصار و هلیل رود و مارلیک و حسنلو و بیستون و تخت جمشید و تخت سلیمان و نیشابور و سلطانیه و اصفهان با افتخار و مباهات به ما نشانی می دادند و به ما می گفتند که: نخستین انسان های ابزار ساز در حدود هشتصد هزار سال پیش در کناره کشف رود می زیستند و فسیل جمجمه نخستین انسان هوشمند در غار کلدر خرم آباد کشف شده و برای نخستین بار انسان توانسته است به افکار و اندیشه خود در قالب نقاشی بر دیواره غار های میر ملاس و هومیان در کوهدشت لرستان تجسم دهد و برای نخستین بار انسان بر روی زمین در گنج دره هرسین کرمانشاه اقدام به کشاورزی و معماری و یکجانشینی کرده است و برای نخستین بار انسان در جیرفت اقدام به نوشتن خط کرده و برای نخستین بار منشور آزادی بشر را کورش، بزرگ ترین ناجی انسان های در بند ستمکاران نوشته است.
با این وجود همان گونه که استحضار دارید هیچ حاکمیتی چنانکه باید این ارزش ها و امتیازات را پاس نداشته و از مزایای آن ها بهره نبرده اند.
پر واضح است که همه شاهکارهای منقول موجود در موزه ها و غیر منقول، در قامت بناها، حتی کاخها را ملت ها خلق کرده اند و پادشاهان صرفا بهره بردار آن ها بوده اند، بنا براین تمامی آن ها اینک میراث های بر جای مانده از هنرمندان و مهندسان و معماران و دانشمندان و بر آمده از فرهنگ بومی این مرز و بوم و شایسته عزت و احترام هستند.
ما می توانیم به پشتوانه آن ها در دنیا سربلند باشیم و با معرفی عالمانه آن ها به جهانیان ضمن ارتقای هویتمان، انبوه گردشگران را به ایران جلب کنیم و از اقتصاد گردشگری بهره مند شویم.
لازمه این امر عشق به ایران، داشتن شناخت و تعریف درست و جامع از میراث فرهنگی و معرفی آن مقوله است.
گردشگری و صنایع دستی هم که با ادغام در میراث فرهنگی «وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی» را تشکیل داده اند می توانند در سایه مدیریتی قوی و کاردان و متخصص خوش بدرخشند و همدوش و همراه میراث فرهنگی هویت ساز و در آمد زا شوند.
بدیهی است وقتی سه حوزهٔ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به بهره وری مطلوب می رسند که متولی هر حوزه ، متخصص و عالم و علاقمند به آن حوزه باشد قاعدتاً همان گونه که باستان شناس نسبت به قواعد و فرمول های فیزیک نا آگاه است، یک فیزیکدان هم نسبت به یک تپه باستانی و لایه های تمدنی نهفته در آن آشنائی ندارد و به دلیل عدم شناخت، قدر و ارزش آن را نمی داند بنا بر این به عنوان یک ایران دوست که سال ها بر روی تپه ها و کوه ها و دشتها و غارها و چاه ها در جستجوی آثار و نشانه های فرهنگ و تمدن این سرزمین اهورائی خاک خورده و دوازده سال معاون پژوهشی و هشت سال بعد از باز نشستگی از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بوده ام متواضعانه خواهشمندم نهاد تخصصی و بنیادی «وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی» را به عنوان احیا کننده و معرف هویت ملی جدی بگیرید و اصل شایسته سالاری را در گزینش مسئولان اعمال فرمایید.
با سپاس و عذر خواهی از تصدیع اوقات شریف و گرانبهایتان رجبعلی لباف خانیکی ۱۴۰۳/۴/۲۰
رونوشت : جناب آقای دکتر نامور مطلق رئیس محترم کمیته میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جهت استحضار..
🔹🔹🔹🔹🔹کانال اطلاع رسانی رویدادهای گردشگری انجمن پارسه دوستداران میراث فرهنگی
@anjoman_parse
🔹🔹🔹🔹🔹🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گردشگری_راهی_برای_رهایی
🔹ساحل زیبای محمود آباد
ویدوی محبت آمیز ارسالی دوستداران انجمن پارسه از ساحل زیبای دریای خزر
جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳
ویدیو از علی حمیدی
#ایران_زیبا
#گردشگری_مسولانه
#دپارتمان_گردشگری_پارسه
@anjoman_parse