فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حداقل تو دایرکت به ما بگید. ممنونم🙏
✅ @Ansari_rahim
🔺ارتباط درگیری های "کورسک" روسیه با تحولات غرب آسیا..!
🔹در حالی که روسها بیش از ۲۰ درصد از خاک اوکراین را در تصرف خود دارند، به یکباره خبر میرسد که اوکراینی ها در حمله ای به غرب روسیه بخش هایی از منطقه "کورسک" را تصرف کرده اند. حمله ای که تقریبا همه کارشناسان و استراتژیست های نظامی معتقدند از توان ارتش اوکراین به تنهایی خارج، و جز با کمک های ناتو و غرب ممکن نبوده است، کما اینکه تجهیزات استفاده شده در عملیات نیز این گمانه را تقویت میکند.
🔹حمایت غربی ها از اوکراین البته چیز پنهانی نیست و این پشتیبانی از آغازین روزهای جنگ روسیه و اوکراین وجود داشته است، ولی همواره خطوط قرمزی وجود داشت که غربی ها سعی میکردند از آن عبور نکنند تا شرایط بغرنج نشود. به همین خاطر حضور نظامیان آمریکایی و اروپایی در خطوط مقدم هیچگاه بطور رسمی تایید نگردید و نیز تا به همین امروز هم به اوکراین اجازه استفاده از موشک های دوربرد غربی برای هدف قرار دادن اهدافی در عمق خاک روسیه داده نشده است.
🔹اما ظاهرا شرایط در حال تغییر است و خطوط قرمزی که وجود داشت، به دلیل برخی متغیرها گویا در حال رنگ باختن هستند، تا جایی که هر روز کشورهای بیشتری در اروپا مواضع قاطع ضد روسی اتخاذ میکنند. ورود مستقیم غربی ها اگر اتفاق بیفتد، فارغ از نتایج آن، دو دلیل میتواند داشته باشد. یا آمریکا و غرب تصور میکنند روسیه به اندازه کافی ضعیف شده و از طریق اقداماتی چون تصرف بخشی از خاکش میتوانند پوتین را پای میز مذاکره بکشانند، یا اینکه میخواهند وی را از عواقب کمک و هماهنگی با جبهه مقاومت در غرب آسیا آگاه کنند.
🔹البته بعید است تصرف بخش کوچکی از خاک روسیه، آن هم در حالی که ارتش این کشور در عمق خاک اوکراین در حال پیشروی است نشانه ضعف نظامی روسها باشد، هرچند غافلگیری و ضعف اطلاعاتی را نمیشود رد کرد؛ اما درباره هماهنگی روسیه با ایران و جبهه مقاومت که هم موجودیت اسرائیل را به خطر می اندازد و هم سبب تضعیف قوای نظامی آمریکا در غرب آسیا میشود میتوان ساعت ها بحث کرد. هنوز معلوم نیست واکنش روسیه به اشغال بخش هایی از منطقه "کورسک" چه خواهد بود، اما بعید است روسها اجازه پیشروی به اوکراینی ها بدهند؛ این احتمال وجود دارد که ارتش زلنسکی علیرغم پشتیبانی ناتو به زودی مجبور به عقب نشینی شود؛ در غیر این صورت روسیه مجبور خواهد بود به درگیری مستقیم با غربیها و کشورهای حامی اوکراین در آن منطقه بپردازد که دو طرف حدالمقدور میکوشند این اتفاق نیفتد، چرا که میتواند آغاز یک جنگ جهانی باشد.
🔹سیاست آمریکا نیز تا کنون درگیری مستقیم با روسیه نبوده و سعی کرده با حمایت های مالی و نظامی از اوکراین روسیه را تضعیف نموده و تحت فشار قرار دهد؛ قطعا برای روسیه نیز بهترین گزینه پس از پرهیز از درگیری مستقیم با غربی ها، حضور فعال تر در غرب آسیا و تقویت و تجهیز محور مقاومت در برابر تهدیدهای آمریکا و تضعیف جبهه غربی-عبری خواهد بود. باید منتظر ماند و دید سرانجام این رقابت پیچیده و حساس سیاسی و نظامی چه خواهد شد.
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
🔺آقای جلیلی! شما در انتخابات رای نیاوردید؛ حالا بگذارید دولت طبق قانون کارش را پیش ببرد!
🔹این حرکت را هر فرد دیگری انجام میداد شاید میشد توجیه کرد، اما برای آقای #جلیلی که خود رقیب پزشکیان بوده اند و در انتخابات نتیجه را واگذار کرده اند اصلا جالب نیست. شما یک سیاست داشتید و ایشان یک سیاست دیگر؛ مردم به هر دلیلی ایشان را برگزیدند؛ بگذارید کارشان را پیش ببرند و اگر موفق نبودند نقدشان کنید. یا اینکه توصیه هایتان را در هر حوزه ای مکتوب کرده و در اختیارشان قرار دهید؛ اما اینکه بگویید این درست و آن غلط است، فلان وزیر پیشنهادی برنامه اش چیست، چرا فلان کار را کرده یا نکرده دیگر وظیفه شما نیست. بگذارید نمایندگان مجلس در کمیسیون های مختلف بررسی کنند و خودشان هم در نهایت مطابق قانون تصمیم بگیرند. البته شما میتوانید به نمایندگان همفکر خودتان و یا هر نماینده ای که خواهان نظر شما بود مشورت بدهید. باور کنید این کارها برای شما جالب نیست!
✅ @Ansari_rahim
🔺️آیا حمله ایران به اسرائیل منجر به جنگ با آمریکا خواهد شد؟
🔹تمام تلاش نتانیاهو برای تبدیل جنگ غزه به جنگ بزرگتری است که در آن ایالات متحده را با جمهوری اسلامی درگیر نماید. چنین جنگی نه به نفع آمریکا با آن شرایط شکننده است، نه به صلاح جمهوری اسلامی، و نه حتی منفعتی برای رژیم صهیونیستی دارد زیرا هر تنش قابل ملاحظه ای اسرائیل را به فنا نزدیکتر میکند.
🔹ایران اما برای تحمیل اقتدار خود و تقویت بازدارندگی به انجام یک عملیات حساب شده، کوبنده و پشیمان کننده علیه دشمن نیاز دارد. آمریکا از نابودی تدریجی غزه ناراحت نیست، اما از آتش بس به این دلیل استقبال میکند چون از نقشه نتانیاهو اطلاع دارد، هر چند نتانیاهو نیز هر بار با لطایف الحیل زیر میز میزند و توافقات را منتفی میسازد.
🔹از طرفی طرح آتش بس در این زمان خاص بیشتر یک بحث تاکتیکی و یک عملیات روانی برای سرد کردن جمهوری اسلامی در انجام عملیات تلافی جویانه و قرار دادن ایران در مقابل افکار عمومی منطقه نیز به حساب می آید. ایران به سیاست پرس کردن و زوال تدریجی اسرائیل بیشتر معتقد است و طی سالها از این استراتژی موفق نتیجه های مهمی گرفته است.
🔹نخست وزیر رژیم صهیونیستی که حالا اسرائیل را گوشه رینگ میبیند، آگاهانه میخواهد این بازی را به هم بزند و از سرعت این روند موفق بکاهد. اکنون یک سوال این است که: آیا ایران حمله خواهد کرد؟ و سوال دیگر درباره ورود آمریکا به جنگ احتمالی با جمهوری اسلامی است: آیا آمریکا حاضر است پس از عملیات خونخواهی بخاطر اسرائیل وارد درگیری با ایران بشود؟
🔹من فکر میکنم پاسخ سوال اول "بله" و پاسخ سوال دوم "خیر" است. تمام امکاناتی که آمریکایی ها به منطقه وارد کرده اند اولا عملیات روانی و ثانیا برای ممانعت از برخورد پرتابه های ایران به فلسطین اشغالی است. قطعا اگر جنگی در بگیرد تاسیسات ایران خصوصا در حوزه نفت و گاز آسیب خواهند دید، و این طبیعت جنگ است، اما آسیب های یک جنگ واقعی در منطقه به مانند دردهای ناشی از یک جراحی سخت خواهد بود.
🔹ایران در غرب آسیا یک سرزمین وسیع و پهناور است، اما آمریکا فقط چند ناو و چند پایگاه است. با توجه به جدیتی که آمریکایی ها در مقاطع مختلف از ایران دیده اند، بعید است به جنگ مستقیم با جمهوری اسلامی فکر کنند، چون زمانی که ایالات متحده میزد و در میرفت واقعا گذشته؛ دورانی که ملت های منطقه نهایتا یک آر پی جی داشتند و آنها طیاره، به سر آمده؛ و حالا در هر کجا که فکرش را بکنند در دسترس هستند؛ موشک خواهند خورد؛ کشته های زیاد و بی سابقه خواهند داد؛ پایگاه هایشان نابود و ناوهایشان غرق خواهند شد.
🔹اینها واقعیت است و گمانه زنی نیست. ایران قطعا تلافی خواهد کرد؛ البته ممکن است باز اسرائیل حرکتی انجام دهد که در آن صورت نیز مجددا سرکوب خواهد شد؛ اما پاسخ ایران یک پاسخ شدید، پشیمان کننده اما محدود است که در صورت پاسخ اسرائیل پینگ پنگی ادامه خواهد یافت، لیکن ورود آمریکا به درگیری ها فعلا محتمل نیست و اگر قرار باشد بخاطر اسرائیل ناوها، زیردریایی ها، طیاره ها و انبوه پرسنلی که به منطقه آمده اند ماه ها در آماده باش بمانند و هر سری انبوه موشک ها و پهپادها را رهگیری نمایند دشواری های زیادی برایشان در پی خواهد داشت!
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
🔺میگوییم بهتر است دکتر #جلیلی در کار دولت و مجلس دخالت نکند، میگویند ۱۴ میلیون نفر به ایشان رای داده اند و باید پیگیر دغدغه هایشان باشد! یا مردمسالاری را نمیشناسید، یا قائل به حضور همزمان دو رئیس جمهور در مملکت هستید! دموکراسی یعنی فرد پیروز در انتخابات ریاست جمهوری نماینده همه است. #پزشکیان امروز نماینده آن سیزده و اندی میلیون نفر رای دهندگان به جلیلی هم هست. برای مجلس نیز مردم ۲۹۰ وکیل انتخاب کرده اند! در این مملکت فقط جلیلی [که حتی یک بار در هیچ انتخاباتی انتخاب نشده و توانمندی هایش در هیچ پست اجرایی به بوته آزمایش نرفته] میفهمد و دلسوز است؟ آنهایی که از مردم رای گرفته اند چیزی حالی شان نیست؟!
✅ @Ansari_rahim
🔺عقلانیت انقلابی یعنی کم کردن شکاف های سیاسی، ایجاد همبستگی، هماهنگی، تلاش قوا برای پوشش ضعف های یکدیگر، و نیز انعکاس "صدای واحد" یک ملت. عقلانیت انقلابی یعنی #زمانشناسی، کاستن از تهدیدها، و تقویت فرصت ها. عقلانیت انقلابی یعنی پا گذاشتن روی نفس، یعنی مصالح انقلاب و مملکت را بر منافع حزبی و شخصی ارجح دانستن. عقلانیت انقلابی یعنی تلاش برای همسو کردن همه ارکان نظام و استفاده از ظرفیت های آن برای مقابله با دشمن. عقلانیت انقلابی یعنی پرهیز از تقابل، تنش، دخالت های بیجا، عیب جویی، تمسخر، رفتارهای تحریک آمیز و تفرقه انگیز!
✅ @Ansari_rahim
20.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تو انتخابات آمریکا دعوا سر اینه که کدوم کاندیدا خوشگلتره! ترامپ میگه من خوش قیافه تر از کامالا هریسم. ظاهرا از کارنامه و برنامه هم خبری نیست! :))
✅ @Ansari_rahim
🔺بعضی از دوستان انقلابی می آیند و خصوصی پیام میگذارند تا مثلا از دکتر جلیلی حمایت کرده باشند. بگذریم از آنهایی که با پروفایل مذهبی فحش رکیک نوشتند، یا آنهایی که نقد جلیلی[دقت کنید فقط نقد جلیلی] را نشانه لقمه حرام بنده دانستند، اما عموما تصور میکنند دکتر جلیلی یک انسان بی خطا، خارق العاده، بی نظیر و شاید معصوم است که انتقاد از ایشان سبب خسران در دنیا و آخرت میشود. ببینید دوستان ما معتقدیم رویکردهای سعید جلیلی بر خلاف نیت او مخرب است؛ دلایل زیادی را هم قبلا گفته ایم. اینجا هم یک مورد دیگر را ذکر میکنم اگر واقعا شخص پرست نیستید، منطقی هستید و تذکراتتان همگی برای رضای خدا بوده این نامه را ابتدا بررسی کنید و سپس به این سوالات پاسخ دهید:
۱- آیا سعید جلیلی با عنوان نماینده مقام معظم رهبری در انتخابات شرکت کرده بود؟
۲- آیا وی تحت عنوان نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی وظیفه ای برای بررسی سوابق وزرای دولت چهاردهم دارد؟
۳- آیا ستاد او از طریق شورای عالی امنیت ملی پشتیبانی میشده است؟
۴- اگر پاسختان به همه این سوالها منفی است که قطعا هست، بفرمایید ایشان به چه دلیل از سربرگ نمایندگی مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی برای پاسخ به حواشی مربوط به بررسی کارنامه وزرای پیشنهادی و افراد مرتبط با ستادش استفاده کرده است؟
آیا ایشان افراد و کارشناسان و چهره های سیاسی را نیز با همین سربرگ به جلسات خود دعوت میکند؟ این را نمیدانم اما با این نامه ای که اکنون میبینیم میتوان گفت آن هم بعید نیست!
نمیدانم این بار چه پیامی برایم خواهید گذاشت؛ اما این پست قطعا میزان تقوای مخاطب را محک میزند!
🔺نگاه "ثابتی" به سیاست خارجی مملکت نه فقط امروز، که در گذشته هم اشتباه بوده است.
✅ @Ansari_rahim