﷽
💫بیت المهدی علیه السلام 💫
🔸مسجد سهله، در کشور عراق و در دو كيلومترى شمال غربى مسجد كوفه واقع شده است.
این مسجد مقدس، یکی از بافضیلتترین مکانهای دنیاست.
👈 طبق روایات مسجد سهله منزل حضرت مهدی سلاماللهعلیه در دوران ظهور خواهد بود.
امام صادق علیه السلام در فضیلت مسجد سهله میفرمایند:
🔹 این مسجد اقامتگاه حضرت ادریس و حضرت ابراهیم بوده است.
🔸 همه پیامبران در این مسجد عبادت کردهاند.
🔹 کسی که در این مسجد اقامت کند انگار در خیمه رسول خدا اقامت کرده است.
🔸 هر مرد و زن مومنی دلش به سوی این مسجد پر میکشد....
🔹 این مسجد از مکانهایی است که خدا دوست دارد در آن جا به درگاهش دعا شود
🔸 هیچ شب و روزی نیست مگر اینکه فرشتگان این مسجد را زیارت میکنند و خدا را در آن عبادت میکنند.
🔹 اگر من نزدیک آنجا بودم همه نمازهایم را در مسجد سهله میخواندم.
🔸 اگر مسجد سهله هیچ فضیلت دیگری نداشت همین که فرشتگان در آن نازل میشوند و انبیا در آن اقامت کردهاند فضیلت بزرگی است. در حالی که این همه فضیلت دارد.
🔹 تازه آنچه نگفتم بیشتر از اینهاست!
📚 المزار الکبیر، ص۱۳۴.
.
👈 در طول تاریخ غیبت، دلدادگان امام عصر علیه السلام بارها و بارها در مسجد سهله توفیق تشرّف به محضر حضرت را پیدا کردهاند.✨
اینها نشان از توجه خاص مولای ما به مسجد سهله است، لذا نباید شیعیان از این مکان نورانی غافل باشند.
#از_سهله_تا_کربلا
4_5893127195232048136.mp3
3.17M
✅ بقیة الله یعنی چه؟ ...
❤️ نشر میدهم به عشق صاحب الزّمان❤️
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ جانم یا امام زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙مرحوم کافی
تشرف مرد کاشانی محضر #امام_زمان عجل الله فرجه 😭
بسیار زیباست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جایگاه من نزد امام زمانم
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈ره توشه زوار قسمت 16
🔸هزار سال پیش امام ما اینگونه از خداوند متعال تقاضا می نموده!!! تحت قبه مقدسه با ضجه و التماس کار رو تموم کنیم.....
✅با ارسال پست برای دوستان، شما هم در ثواب نشر سهیم باشید.
#استاد_صادقی
#معرفی_یاران_امام_حسین (ع)📜
#یار_نوزدهم🌹
💖 #سواربنابیحمیر💖
💠سوار بن ابى حمیر: او نیز قبل از شروع جنگ به امام و یارانش ملحق شد، و در حمله اول مجروح گردید. او را سپاه كوفه اسیر كرده و نزد عمربن سعد بردند، عمربن سعد خواست او را به قتل برساند، خویشان او كه در سپاه كوفه بودند از ابن سعد خواستند كه او را آزاد نماید، و چون او مجروح شده بود پس از #شش_ماه به شهادت رسید و در عبارت زیارت ناحیه آمده است: «السلام على الجریح المأسور سوار بن ابى حمیر الفهمى»
#ادامه_دارد.....
📗مقتل الحسین، مقرم 254.
🍀
جبرئيل در زندان نزد حضرت يوسف آمد و گفت : اي يوسف چه كسي ترا زيباترين مردم قرار داد ؟ فرمود : پروردگار .
گفت : چه كسي ترا نزد پدر محبوب ترين فرزندان قرار داد ؟ فرمود : خدايم .
گفت : چه كسي كاروان را به سوي چاه كشانيد ؟ فرمود : خداي من .
گفت : چه كسي سنگي كه اهل كاروان در چاه انداختند از تو باز داشت ؟ فرمود : خدا .
گفت : چه كسي از چاه ترا نجات داد ؟ فرمود : خدايم .
گفت : چه كسي ترا از كيد زنان نگه داشت . فرمود : خدايم .
گفت اينك خداوند مي فرمايد : چه چيز ترا بر آن داشت كه به غير من نياز خود را باز گوئي ، پس هفت سال در ميان زندان بمان (به جرم اينكه به ساقي سلطان اعتماد كردي و گفتي : مرا نزد سلطان ياد كن )
يوسف آن قدر در زندان ناله و گريه كرد كه اهل زندان به تنگ آمدند ، بنا شد يك روز گريه كند و يك روز آرام بگيرد .
منبع.نمونه معارف .لئالی الاخبار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقاجان یاصاحب الزمان😔😔
🚩ای امید همه دلهای شکسته برگرد
دختری در عقب قافله جامانده هنوز
🚩همه حاجات مرا داده ای آقا اما..
با شما یک سفر کرببلا مانده هنوز
●آقا امیرالمؤمنین(علیهالسلام):
هرکس به غیر خدا #امید داشته باشد ناامید برمیگردد.
| غُررالحِکم،حدیث۲۵۱۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حدیث #روایت #آداب_زیارت #زیارت #کربلا #کرببلا #امام_حسین
امام صادق (علیه السلام) فرمودند :
هرگاه قصد زیارت امام حسین را نمودی ؛ محزون و پرشان حال و غبار آلود حضرت را زیارت کن . چرا که آن حضرت ، محزون و پریشان حال و غبار آلود و تشنه و گرسنه به شهادت رسید
#حدیث #روایت #زائر #زیارت #زیارت_کربلا #زیارت_امام_حسین #کربلا #کرببلا
امام صادق (سلام الله علیه) فرمودند :
زائر کربلا همین که خانه را به قصد زیارت امام حسین ترک کند ، خدا چهار هزار فرشته را مأمور میکند که بر او صلوات بفرستند تا وقتی که زائر به حرم امام حسین برسد
﷽
رُوِيَ عَنْ عَلِيٍّ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَعَلَيْهِ السَّلامُ قَالَ لِکُمِیْلِ بْنِ زِيَادٍ:
« يَا كُمَيْلُ إِنَّ اللِّسَانَ يَبُوحُ مِنَ الْقَلْبِ وَ الْقَلْبُ يَقُومُ بِالْغِذَاءِ فَانْظُرْ فِيمَا تُغَذِّي قَلْبَكَ وَ جِسْمَكَ فَإِنْ لَمْ يَكُنْ ذَلِكَ حَلَالًا لَمْ يَقْبَلِ اللَّهُ تَعَالَى تَسْبِيحَكَ وَ لَا شُكْرَكَ»
ترجمه: ای کمیل! همانا زبان آدم آن چه را در دل می گذرد اظهار می کند و پایداری دل و روح انسان به تغذیه است؛ پس بسیار دقّت کن در آن چه با آن، قلب و جسم خود را تغذیه می کنی. چنان چه تغذیۀ تو از طریق حلال نباشد خداوند متعال هرگز تسبیح و شکر تو را نمی پذیرد.
شرح: در وصایا و سفارشاتی را که علی (ع) به کمیل بن زیاد نخعی فرمودند که مفصّل هم هست، این جملات هست؛ امّا این که من این جملات را می گویم جهتش این است که مکرر، می آیند و سؤال می کنند از من، گاهی که به اصطلاح در ارتباط با مسایل معنوی است، گاهی در ارتباط با مسایل مادّی است. اینکه می گویم گاهی؛ چون هر دو تایش، هر دو گانه اش هست. خدمتتان عرض شود که توی نماز چه جوری حضور قلب پیدا بکنم؟ سئوال می کنند. یا فرض کنید که دعا می کنم، راه به جایی نمی برد. من هر دو بُعدش را گفتم، هم معنویش را گفتم، هم مادّی را گفتم. یکی از مسائلی است که من حالا عرض می کنم. گفتم من این جملات را از علی (ع) است.
حضرت می فرماید به کمیل: «يَا كُمَيْلُ إِنَّ اللِّسَانَ يَبُوحُ مِنَ الْقَلْبِ»؛ زبان این طور است که اظهار می کند آن چرا که در دل می گذرد. گاهی ما می گوییم: زبان ترجمان دل است. توی یک قالب می ریزیم این ها را می گوییم جای خودش.
«إِنَّ اللِّسَانَ يَبُوحُ مِنَ الْقَلْبِ»؛ اظهار می کند زبان، آن چرا که در دل است. اما کدام دل؟ گوش کن.
و از این طرف «الْقَلْبُ يَقُومُ بِالْغِذَاءِ»؛ دل و روح انسان، پایداری و سرپا بودنش به چیه؟ به غذاست. آدم غذا نخورد می میرد دیگر، درست است یا نه؟ تمام شد، این چیزها وجدانی است. تا اینجا حضرت، امور وجدانی را ردیف می کند. «الْقَلْبُ يَقُومُ بِالْغِذَاءِ»؛ روح پایداریش به چیست؟ به غذاست، تغذیه می کند. حالا در هر دو رابطه چه معنویش، چه حالا مادّیش بحثی نداریم، اینش که مسلّم است.
«فَانْظُرْ فِيمَا تُغَذِّي قَلْبَكَ وَ جِسْمَكَ»؛ دقّت کن! گفتم معنا کرده است، مَنْ نَظَرَ غیر رَای؛ دید است. نَظَر یعنی دقّت کن. پس دقّت کن در آن چیزی را که داری چکار می کنی؟ تغذیه می کنی، برای سراپایی روح و جسمت که سراپا بمانم. همچنین فارسیش کردم. «فَانْظُرْ فِيمَا (تُغَذِّي قَلْبَكَ وَ جِسْمَكَ»؛ در این دقّت کن که می خواهد سرپا بماند. درست است یا نه؟ روحت، بدنت و این ها، ببین آن که باهاش داری تغذیه می کنی چی چیه. «فَإِنْ لَمْ يَكُنْ ذَلِكَ حَلَالًا) اگر او حلال نبود «لَمْ يَقْبَلِ اللَّهُ تَعَالَى تَسْبِيحَكَ وَ (لَا) شُكْرَكَ»؛ درست است؟! هر چه زباناً بیایی بگویی، تسبیح خدا کنی، شکر خدا کنی، چه بکنی، قبول نمی کند. من یک اشاره بکنم. ما خیلی در باب روایات و آیات راجع به شکر،«« لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ »؛ می گوید: آقا! آمدم هرچه می کنم، می بینم زیاد نمی شود. ای بابا شوخی نکن! با کدام زبان، مال حرام تو دلت پُر، بعد هم حضور قلب توی نماز؟ شوخی نکن بابا جون! وقتی مال حرام را خوردی، شکر خدا نکن برو شکر شیطان بکن. همچینن صریح بگویم،این شکر خدا که نیستش، شکرش را قبول نمی کند از تو. حضور قلب می خواهی؟ با اینکه حضور قلب نمی آید که، گوش کنید، از اوّل نماز تا آخرش همه چیز به یادت می آید جز خدا، ذهنت همه اش آنجاها است. می فهمید چه می گویم؟ حضور قلب ازش خبری نیستش. سرّش را می خواستی، هر دو تایش را گفتم،هم مادّیش، هم معنویش. چرا اثر ندارد این؟ اثرش را، برو یک باریک شو این طرف. توجّه کنید، طبق روایت است. نه تسبیحت، نه شکرت، این ها هیچ کدام اثر ندارد. توجّه کنید چرا؟ چون نیرو از چی گرفتی؟ از حرام گرفتی، شبهه ناک گرفتی. توجّه کنید چه عرض کردم. این هم جواب آن هایی که هی سئوال می کنند از من. نه یکی، نه دوتا، نه ده تا شاید ماهی که من اینجا هستم حداقلش بیست، سی تا سئوال می کنند.
بحارالأنوار، جلد 74 صفحه273
سورۀمبارکۀ ابراهیم، آیۀ 7
لَقِيتُ كُمَيْلَ بْنَ زِيَادٍ وَ سَأَلْتُهُ عَنْ فَضْلِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ ؟ع؟... يَا كُمَيْلُ إِنَ اللِّسَانَ يَبُوحُ مِنَ الْقَلْبِ وَ الْقَلْبُ يَقُومُ بِالْغِذَاءِ فَانْظُرْ فِيمَا تُغَذِّي قَلْبَكَ وَ جِسْمَكَ فَإِنْ لَمْ يَكُنْ ذَلِكَ حَلَالًا لَمْ يَقْبَلِ اللَّهُ تَعَالَى تَسْبِيحَكَ وَ لَا شُكْرَكَ ...
〰〰〰〰〰
🏴 فاصله بین حق و باطل
◾️امام حسن مجتبی(ع) فرمود:
«بَینَ الْحَقِّ وَالْباطِلِ أرْبَعُ أصابِع، ما رَأَیتَ بَعَینِک فَهُوَ الْحَقُّ وَقَدْ تَسْمَعُ بِأُذُنَیک باطِلاً کثیراً
◾️ بین حق و باطل چهار انگشت فاصله است، آنچه را با چشم خود ببینی، حق است و آنچه را شنیدی یا آنکه برایت نقل کنند، چه بسا باطل باشد».
📚تحف العقول، ص229، س5؛ بحارالانوار، ج10، ص130، ح1.🌱
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
به بچه شیعه ها یاد بدید...!
ا༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀ا
امام حسن مجتبی سلام الله علیه:
«مَعْشَرَ اَلشِّيعَةِ ! عَلِّمُوا أَوْلاَدَكُمْ بُغْضَ عُثْمَانَ ، فَإِنَّهُ مَنْ كَانَ فِي قَلْبِهِ حُبٌّ لِعُثْمَانَ فَأَدْرَكَ اَلدَّجَّالَ آمَنَ بِهِ، فَإِنْ لَمْ يُدْرِكْهُ آمَنَ بِهِ فِي قَبْرِهِ»: ای گروه شیعیان! به فرزندان خود بغض عثمان را تعلیم دهید، زیرا کسی که در قلب او دوستی عثمان باشد و دَجّال را درک کند به او ایمان می آورد و اگر او را درک نکند، در قبرش به او ایمان می آورد!
📚بحارالانوار، ج ۱، ص ۳۰۸.
🎙حجت الاسلام سید علی عربی رحمة الله علیه:
امیرالمومنین صلوات الله علیه به امر رسول اکرم صلی الله علیه و اله و سلم [در عالم رویا] برای حل مشکل شخصی «اسم اعظم» را به او به این عبارت تعلیم می فرمایند:
«اَللَّهُمَ صَلِ عَلَی فَاطِمَةَ وَ أبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا بِعَدَدِ مَا أحَاطَ بِهِ عِلمُک وَ الْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ بِعَدَدِ مَا أحَاطَ بِهِ عِلمُک اَللَّهُمَ العَن الْجِبْتِ وَ الطّاغُوت وَ النَعْثَل بِرَحْمَتِكَ يااَرْحَمَ الرَّاحِمينَ».
📚جُنة العاصمه، ص ۸.
... از خواب بیدار میشود و این ذکر شریف را میخواند و گرفتاری اش برطرف میشود.
🎙حاج احمد رثایی:
خودِ من هم در هر حاجت و گرفتاری که خواندم برطرف شد و عدد معیّنی ندارد، هر چه به حضرت زهرا سلام الله علیها نیاز داری بخوان؛ مداومت بر ۵۳۰ مرتبه به عدد نام شریف فاطمة علیها السلام مناسب است.
📚ما سَمعتُ مِمَن رایتُ، ج ۱، ص ۵۱۳.
🖌ابن ابی الحدید:
«أول مَن سمّى عثمان، نعثلا عائشة»: اولین کسی که «عثمان» را «نَعثل» نامید، عایشه بود.
📚شرح نهج البلاغة لابن أبي الحديد، ج ۶، ص ۲۱۵.
💐به پیشگاه ملکوتی کریم اهلبیت امام حسن مجتبی سلام الله علیه صلواتی هدیه بفرمائید.
🔰 صلوات و نماز و حرز و توسل به امام حسن علیه السلام
🔸 رسول خدا صلی الله علیه و آله به امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
مَنْ سَرَّهُ أَنْ یَلْقَی اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ وَ هُوَ رَاضٍ عَنْهُ فَلْیَتَوَالَ ابْنَکَ الْحَسَنَ
هر که دوست دارد خدا را در حالی ملاقات کند که از او راضی باشد، باید دوست بدارد فرزندت حسن را و ولایت او را داشته باشد.
📚 بحارالانوار ج۲۷ ص۱۰۷
📿 قسمتی از صلوات خاصه حضرت:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی الْحَسَنِ بْنِ سَیِّدِ النَّبِیِّینَ وَ وَصِیِّ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ سَیِّدِ الْوَصِیِّینَ أَشْهَدُ أَنَّکَ یَا ابْنَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ أَمِینُ اللَّهِ وَ ابْنُ أَمِینِهِ عِشْتَ مَظْلُوما وَ مَضَیْتَ شَهِیدا وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ الْإِمَامُ الزَّکِیُّ الْهَادِی الْمَهْدِیُّ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَیْهِ وَ بَلِّغْ رُوحَهُ وَ جَسَدَهُ عَنِّی فِی هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِیَّةِ وَ السَّلامِ
📿 نماز حضرت:
چهار رکعت است(دو نماز دو رکعتی) که در هر رکعت یک بار سوره «حمد» و بیست و پنج بار سوره «توحید» خوانده میشود.
دعای آن حضرت پس از نماز:
🤲🏻اللَّهُمَّ إِنِّی أَتَقَرَّبُ إِلَیْکَ بِجُودِکَ وَ کَرَمِکَ وَ أَتَقَرَّبُ إِلَیْکَ بِمُحَمَّدٍ عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ وَ أَتَقَرَّبُ إِلَیْکَ بِمَلائِکَتِکَ الْمُقَرَّبِینَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ وَ عَلَی آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُقِیلَنِی عَثْرَتِی وَ تَسْتُرَ عَلَیَّ ذُنُوبِی وَ تَغْفِرَهَا لِی وَ تَقْضِیَ لِی حَوَائِجِی وَ لا تُعَذِّبَنِی بِقَبِیحٍ کَانَ مِنِّی فَإِنَّ عَفْوَکَ وَ جُودَکَ یَسَعُنِی إِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیْ ءٍ قَدِیرٌ.
📿 توسل به رسول خدا ، حضرت زهرا ، امام حسن و امام حسین صلوات الله علیهم:
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمِّدٍ وَ عَلَی اِبْنَتِه وَعَلی اِبْنَیْها وَ اَسْئَلُکَ بِهِمْ اَنْ تُعینَنی عَلی طاعَتِکَ وَ رِضْوانِکَ و اَنْ تُبَلِّغَنی بِهِمْ اَفْضَلَ ما بَلَّغْتَ اَحَداً مِنْ اَوْلِیاَّئِکَ اِنَّکَ جَوادٌ کَریمٌ
📿 دعای ساعت دوم هر روز که متعلق به امام حسن علیه السلام است:
ساعت دوم: از طلوع آفتاب است تا ذهاب حمره [یعنی کنار رفتن سرخی افق مشرق]:
اَللّهُمَّ لَبِسْتَ بَهآئَکَ فی اَعْظَمِ قُدْرَتِکَ وَ صَفا نُورُکَ فی اَنْوَرِ ضَوْئِکَ وَ فاضَ عِلْمُکَ حِجابَکَ وَ خَلَّصْتَ فیهِ اَهْلَ الثِّقَةِ بِکَ عِنْدَ جُودِکَ فَتَعالَیْتَ فی کِبْرِیآئِکَ عُلُوّاً عَظُمَتْ فیهِ مِنَّتُکَ عَلی اَهْلِ طاعَتِکَ فَباهَیْتَ بِهِمْ اَهْلَ سَمواتِکَ بِمِنَّتِکَ عَلَیْهِمْ اَللّهُمَّ فَبِحَقِّ الْحَسَنِ بْنِ عَلِی عَلَیْکَ اَسْئَلُکَ وَ بِهِ اَسْتَغیثُ اِلَیْکَ وَاُقِدِّمُهُ بَیْنَ یَدَیْ حَوآئِجی اَنْ تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ بی ...(حاجت خود را بگوید)
📿 حرز حضرت:
بِسْمِ الله الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِمَکَانِکَ وَ مَعَاقِدِ عِزِّکَ وَ سُکَّانِ سَمَاوَاتِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ أَنْ تَسْتَجِیبَ لِی فَقَدْ رَهِقَنِی مِنْ أَمْرِی عُسْرٌ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَجْعَلَ لِی مِنْ عُسْرِی یُسْرا
📿 تسبیح حضرت در روز چهارم هر ماه قمری:
سُبْحَانَ مَنْ هُوَ مُطَّلِعٌ عَلَی خَوَازِنِ الْقُلُوبِ سُبْحَانَ مَنْ هُوَ مُحْصِی عَدَدِ الذُّنُوبِ سُبْحَانَ مَنْ لَا یَخْفَی عَلَیْهِ خَافِیَةٌ فِی السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ سُبْحَانَ الْمُطَّلِعِ عَلَی السَّرَائِرِ عَالِمِ الْخَفِیَّاتِ سُبْحَانَ مَنْ لا یَعْزُبُ عَنْهُ مِثْقالُ ذَرَّةٍ فِی الْأَرْضِ وَ لا فِی السَّماءِ سُبْحَانَ مَنِ السَّرَائِرُ عِنْدَهُ عَلَانِیَةٌ وَ الْبَوَاطِنُ عِنْدَهُ ظَوَاهِرُ سُبْحَانَ الله بِحَمْدِهِ
📿 روز متعلق به حضرت: دوشنبه