🔴آمریکا اقتصاد روسیه را به ویرانی کشاند!
ايسنا : وزارت خزانهداری ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که اقتصاد روسیه در نتیجه تحریمهای ما نابود خواهد شد.
وزیر خزانهداری ایالات متحده آمریکا امروز پنج شنبه در سخنانی اعلام کرد که روز به روز تعداد بیشتری از شخصیتهای روسیه به فهرست تحریمهای آمریکا اضافه میشوند.
وی افزود: اقتصاد روسیه در نتیجه تحریمهای ما نابود خواهد شد و در حال بررسی اقدامات بعدی هستیم.
وزیر آمریکایی تصریح کرد: روسیه را از نظر مالی منزوی کردهایم، روبل در حال سقوط آزاد و بازار سهام روسیه بسته است.
وزیر خزانهداری آمریکا این اظهارات را در حالی مطرح میکند که امروز پانزدهمین روز حمله روسیه به اوکراین است.
از سوی دیگر، روسیه از ۹ مارس (چهارشنبه) ساعت ۱۰ به وقت مسکو، آتشبس اعلام و تأکید کرده که برای ایجاد کریدورهای بشردوستانه آماده است.
دنیای اقتصاد
🔴😳اتحادیه نانوایان لبنان هشدار داد؛
هشدار درباره توقف تولید نان در لبنان به علت بحران اوکراین
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، اتحادیه نانوایان لبنان نسبت به احتمال «توقف اجباری» تولید نان در این کشور در پی افزایش شدید قیمت سوخت و شکر به علت بحران اوکراین هشدار داد.
براساس این گزارش، اتحادیه نانوایان لبنان با انتشار بیانیهای تأکید کرد که افزایش شدید قیمت گازوئیل و شکر بدون تردید موجب توقف اجباری تولید نان میشود.
در این بیانیه نسبت به عدم تعدیل قیمت نان از سوی دولت علیرغم جهش در قیمت سوخت و شکر ابراز شگفتی شده است.
همچنین این بیانیه تاکید شده است که قیمت هر تُن شکر از ۶۲۰ دلار به هزار دلار و قیمت هر تُن گازوئیل از ۷۵۰ دلار به ۱۱۵۰ دلار افزایش یافته و در چنین شرایطی وزارت اقتصاد موظف به تعیین تعرفه تازه برای قیمت نان است.
این در حالی است که قیمت هر قرص نان در لبنان ۸ هزار لیره (۰.۴ دلار) است.
🔴نکتههایی کلیدی در دنیای سیاست و اقتصاد آخرالزّمانی
از نکتههای کلیدی در دنیای سیاست و اقتصاد در روزگار ما آن است که دلار آمریکا و اقتصاد و کشاورزیش در جهان برترین است، و تحریمهای سیاسی، اقتصادی و پولی غربیها، بهویژه آمریکاییان، ضدّ هر کشوری فلجکننده و نابودگر است. نمونۀ آشکار چنین تحریمهایی و آثار ویرانگرش را پیشتر در بارۀ ایران دیدیم، و اکنون با افتادن روسیه و اکراین، با تحریک و فتنهانگیزی غربیها، در دام و باتلاق جنگ با اکراین، و اجرای شدیدترین تحریمهای سیاسی و اقتصادی و پولی غربیها ضدّ این دو کشور بهزودی ببیندۀ نابودی اقتصادهای تک یا دو سه قطبی آنان میباشیم، و چینیها هم در آیندۀ نزدیک، با فتنهانگیزی غربیها، در دام جنگ با هند و شاید تایوان خاهند افتاد، و اقتصادشان رو به نابودی مینهد.
اینکه در روایات اسلامی آمده است که در آخرالزّمان، غربیها با چندین لشکر از روم (اروپا و آمریکا) به خاورمیانه لشکرکشی میکنند، و هنگام بروز خشکسالی و کمبود موادّ غذایی، بهویژه در مشرقزمین، دجّال یهودی از غرب برمیشورد، و لشکرهای رومی در سرزمین فلسطین با امام مهدی(علیهالسّلام) و یارنش میجنگند، دلیل دیگری بر درستی پیشبینی ما است که پیشترها گفته بودیم که در آخرالزّمان کشورهای بلوک شرق زودتر از کشورهای بلوک غرب فرو میپاشند.
نکتۀ کلیدی دیگر آن است که همان گونه که بارها گفتهایم، برجام برآیند خُشی برای ایران ندارد، و از این جام برای مردم ما آبی گرم نخاهد شد، و چنین مینماید که غربیهای مسیحی که پیشینهای بد و دستِ درازی در پیمانشکنی دارند، و سالها پیش در کنفرانس گوادلپ تصمیم به برکناری همپیمان راهبردی خُد محمّدرضا پهلوی گرفتند، و او را بیپناه و سرگردان در جهان رها کردند، و در برجام یک زیر قول خد زدند، باز هم میخاهند زمامداران ایران را با وعدههای پوچ بفریبند و از یک سوراخ دو بار بگزانند، و از سویی دیگر میبینیم که با احتمال توافق ایران با غرب در برجام دو که از برجام یک نیز ضعیفتر است، روسها از مدّتها پیش رفتارشان با زمامداران ایران به سردی گراییده است، و اکنون که روسها و غربیها در ماجرای اکراین با یکدیگر شاخ به شاخ شدهاند، بیگمان، نزدیکی ایرانیان با غربیان دشمن روسها، خشم روسها را برمیانگیزد، و دست از پشتیبانی سران ایران و سوریه و حوثیها میکشند، و آنان را در برابر دشمنانی چون عربستان و ترکیه و حزب بعث عراق و داعش قفقاز و سفیانی یاری نمیکنند، و در پی این رویداد، دگرگونیهای شگفتی در خاورمیانه پدیدار میشوند، و میبینیم که روسهای سرد و بیخیر خیلی بدتر از غربیهایند، و دورشدن از آنان نیز مانند نزدیکشدن به ایشان خطرناک و زیانبار است!
ایران-قم-سیّد سلیمان مدنی تنکابنی- ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
☘️شب نیمۀ شعبان، برترین شب پس از شب قدر
امام اصادق(علیهالسّلام) فرمود که از امام باقر(علیهالسّلام) در بارۀ برتری شب نیمۀ شعبان پرسیده شد؟ فرمود: آن، برترين شب پس از شب قدر است، در آن خداوند نیکیاش را به بندگانش میدهد، و از آنان برای بخشش بیرنجش چشمپوشی میکند؛ پس، بکوشید در آن شب در نزدیکشدن به خداوند متعالی؛ زیرا بیگمان، آن شبی است که خداوند عزیز و جلیل برای خُدش سوگند خُرده است که در آن پرسشگری را بر نگرداند تا هنگامی که درخاست چیزی که در آن نافرمانی است، نکرده باشد، و آن، شبی است که خداوند آن را برای ما خاندان برگزیده است، در برابر برگزیدن شب قدر برای پیامبر ما(صلّیاللهعلیهوآله).(۱)
—-------------------------------------------------
۱. الإقبال، ج ۳، ص ۳۱۵، ب ۹، ف ۴۲؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
🌺میلاد امام مهدی(علیهالسّلام)
امام مهدی(علیهالسّلام) در سامَرّاء، از شهرهای عراق، در خاندان امامت دیده به جهان گشود؛ به گونهای که هیچیک از دشمنان از این امر آگاه نگردید. او مانند پدرانش پاکیزه و ختنهشده به دنیا آمد و آن گاه بر زمین افتاد و با هفت عضو، خدای را سجده کرد. این رویداد پُرشکوه بنا بر برخی روایات اسلامی در پگاه آدینۀ ۸ شعبان و بنا بر برخی دیگر در پگاه آدینۀ ۱۵ شعبان سال ۲۵۵، بوده است.
آن طفل گرامی و مسعود، همان گونه که جدّش رسول خدا(صلّیالّاهعلیهوآله) خبر داده بود، «م ح م م د» نامیده و به «مهدی» ملقّب شد.
پدر بزرگوارش امام حسن عسکری(علیهالسّلام)، از نسل پیامبر خدا، محمّد ابن عبدالّاه(علیهماالسّلام) و امام علی ابن ابی طالب(علیهماالسّلام)، و مادر گرامیاش مَلِیکا(۱)، دختر یَشُوعا، پسر قیصر، امپراتور روم، است. مادر یشوعا از تبار حواریون عیسی مسیح(علیهالسّلام) بود، و نسب شریفش به شَمْعون، وصیّ عیسی، میرسد.(۲)
----------------------------------------------------------
۱. از این بانوی نمونه که اهل قسطنطنیه (استانبول کنونی) است، با نامهایی گوناگون یاد میشود، و بنا بر پژوهش برخی پژوهشگران، این گوناگونی نام برای آن است که نام نخستینِ وی ملیکا یا ملیکه بود، و بنا بر استحباب گذاشتن نامی نو بر کنیز پس از خریداری یا فرزندآوری، نامهایی چون سوسن، ریحانه و نرجس، بر وی گذاشته شد؛ در بارۀ داستان زندگی، اسارت و ازدواج آن بزرگوار با امام حسن عسکری(علیهالسّلام) بنگرید: بحار الأنوار، ج ۵۱، ص ۱۰ـ ۶، ش ۱۲.
۲. روزگار رهائی، ج ۱، ص ۱۴۰ و ۱۴۲، بخ ۳، با حذف، تصرّف و تکمیل.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
🌺سیمای امام مهدی(علیهالسّلام)
پیامبر(صلّیالّاهعلیهوآله) در وصف امام مهدی(علیهالسّلام) فرمود: مهدی از فرزندان من است. سیمایش چون ماه تابان، رنگش عربی (گندمگون) و اندامش اسرائیلی(۱) است.(۲) گشادهپیشانی و باریکبینی است.(۳) بر گونۀ راستش خالی است.(۴)
امام علی(علیهالسّلام) در بارۀ امام مهدی(علیهالسّلام) فرمود: مهدی ریشش انبوه، چشمانش سرمهکشیده و دندانهای پیشینش درخشان است.(۵) در پشتش دو نشانه است؛ نشانهای به رنگ پوستش و نشانهای مانند نشانۀ پیامبر(صلّیالّاهعلیهوآله).(۶) او جوانی میانهبالا، خُشرو و با موهایی زیباست که بر دوشهایش فرو هشته و نور چهرهاش چشمگیرتر از سیاهی ریش و سرش است...(۷).(۸)
امام صادق(علیهالسّلام) فرمود: بیگمان، قائم کسی است که هر گاه برشورد، در سنّ پیران، ولی با سیمای جوانان خاهد بود، و بدنش چنان نیرومند است که اگر دستش را سوی بزرگترین درخت روی زمین دراز کند، آن را از جای میکند؛ و اگر بر کوهها بانگ زَنَد، سنگهایش فرو میریزند.(۹)
امام رضا(علیهالسّلام) فرمود: نشانۀ او سیمای جوانیاش در سنّ پیری است؛ به گونهای که هر کس وی را ببیند، میپندارد ۴۰ سال یا کمتر دارد. و از نشانههایش آن است که با گذشتِ روزان و شبان، پیر نمیشود تا آنکه زمان مرگش فرا رسد(۱۰).(۱۱)
—-----------------------------------------------------------
۱. اسرائیل لقب یعقوب پسر اسحاق(علیهماالسّلام) است. «اندامش اسرائیلی» یعنی اندازۀ قد و درشتی اندامش مانند یعقوب و فرزندانش میباشد. در این باره بنگرید: بحار الأنوار، ج ۵۱، ص ۸۵، ش ۳۷.
۲. بحار الأنوار، ج ۵۱، ص ۹۱، دنبالۀ ح ۳۸، با حذف بخشهایی از حدیث.
۳. بحار الأنوار، ج ۵۱، ص ۹۰، دنبالۀ ح ۳۸، با حذف بخشهایی از حدیث.
۴. بحار الأنوار، ج ۵۱، ص ۸۰، دنبالۀ ح ۳۷، با حذف بخشهایی از حدیث.
۵. الفتن، ص ۲۵۹، الجزء ۵، ح ۱۰۱۴، با حذف بخشهایی از حدیث.
۶. کمال الدین، ص ۶۸۱، الجزء ۲، ب ۲۵، ح ۱۷، با حذف بخشهایی از حدیث.
۷. الإرشاد، ج ۲، ص ۳۸۲؛ ترجمۀ یکی از دانشمندان معاصر.
۸. بهرهگرفتهشده از: روزگار رهائی، ج ۱، ص ۳-۱۲۱، بخ ۲.
۹. بحار الأنوار، ج ۵۲، ص ۳۲۲، ح ۳۰، با حذف بخشهایی از حدیث.
۱۰. بحار الأنوار، ج ۵۲، ص ۲۸۵، ح ۱۶.
۱۱. بهرهگرفته شده از: روزگار رهائی، ج ۱، ص ۱۲۷ و ۱۲۹، بخ ۲.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
🌺روش امام مهدی(علیهالسّلام) در روزگار فرمانرواییاش
از طاووس روایت شده است که گفت: نشانۀ مهدی آن است که بر کارگزاران سختگیر، در دارایی بخشنده و با بینوایان مهربان باشد.(۱)
چنین مینماید که این روایت از سخنان پیامبر(صلّىالّاهعلیهوآله) باشد، اگرچه طاووس ابن کیسان فارسی تابعی آن را به وی نسبت نداده است.
--------------------------------------------------
۱. الفتن، ص ۲۵۰، الجزء ۵، ح ۹۷۸؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
🔴 پیامهای تایید نشده ای منتشر شده بود که یهودیان در آمریکا به بهانه جشن پوریم از شهر خارج شده اند و این نشانه آن است که یک جنگ اتمی در پیش است. میخواهند بمب اتمی در آمریکا منفجر کنند و گردن روسیه بیاندازند تا جنگ هسته ای رخ دهد.
هرچند این ادعا تایید نشده است اما ورود مقامات بلندپایه روسیه به پناهگاههای هستهای و اقدامات نظامی برای نبرد هستهای، نشانه های بدی است.
شایعات موجود در آمریکا و اروپا و ترس مردم از جنگ اتمی و تهیه ید از داروخانهها، آنچنان بی مورد نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 هماکنون مسجد مقدس جمکران شب ولادت قطب عالم بشریت حضرت صاحب الزمان عجلالله تعالی فرجهالشریف
🖥 مراسم احیای شب نیمه شعبان بهصورت زنده از سایت و شبکههای اجتماعی مؤسسه مصاف پخش میشود.
🔗 لینکهای پخش زنده 👇
🌐 Masaf.ir/live
🌐 aparat.com/masaf.ir/live
🌐 instagram.com/masaf
✅ کانال رسمی استاد رائفیپور و مؤسسه مصاف
✅ @Masaf
🔴 بخشش زوّار امام حسین علیهالسلام در شب نیمه شعبان...
🌕 امام صادق علیهالسلام فرمودند: «هنگامی که شب نیمه شعبان فرا رسد، منادی از افق اعلی ندا دهد: ای زائرین امام حسین علیهالسلام برگردید در حالی که گناهانتان بخشیده و پاداش شما بر خدای شما و پیامبر صلی الله علیه و آله است.»
🌕 و در مکانی دیگر فرمودند:
«کسی که در شب نیمه شعبان امام حسین علیهالسلام را زیارت کند، خداوند گناهان گذشته و آینده او را می بخشد و هزار حج برای او مینویسد»
📗تهذيب الأحكام، ج ۶ ص ۴۹
📗وسائلالشيعة، ج ۱۴ ص ۴۶۹
🔴 درخواست ۱۲۴ هزار پیغمبر از خدا در شب نیمهشعبان...
🌕 یکی از اعمالی که در نیمه شعبان خیلی بر آن تأکید شده زیارت امام حسین علیهالسلام است؛ ابی بصیر از امام صادق علیهالسلام نقل میکند که فرمودند:
«کسی که دوست دارد با صد و بیست هزار پیامبر مصافحه کند، باید در نیمه شعبان قبر امام حسین علیهالسلام را زیارت کند؛ هر آینه ارواح پیامبران علیهمالسلام از خداوند اجازه میخواهند که امام حسین علیهالسلام را زیارت کنند و خداوند به آنان اجازه زیارت عنایت میفرماید.»
📗تهذيبالأحكام، ج ۶، ص ۴۸
#امام_زمان علیهالسلام
#ماه_شعبان #نیمه_شعبان
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
دلنشین ترین ادعیه و مناجات صوتی👇
@ppt_doa
🕌 متن زیارت امام حسین (ع) در نیمه شعبان
☀️ بسمِ اللَّهِ الرَّحمَنِ الرَّحِيم ☀️
❇️ الحَمدُ لِلَّهِ العَلِيِّ العَظِيمِ
🔶 ستايش خداى را كه بلند مرتبه و بزرگ است
❇️ وَ السَّلاَمُ عَلَيكَ أَيُّهَا العَبدُ الصَّالِحُ الزَّكِيُّ
🔶 و سلام بر تو اى بنده شايسته پاكيزه صفات
❇️ أودِعُكَ شَهَادَةً مِنِّي لَكَ تُقَرِّبُنِي إِلَيكَ فِي يَومِ شَفَاعَتِكَ
🔶 من وديعه مى گذارم گواهى خود را نزد تو تا به تو روز شفاعتت مرا نزديك گرداند
❇️ أَشهَدُ أَنَّكَ قُتِلتَ وَ لَم تَمُت
🔶 شهادت مى دهم كه تو اى بزرگوار كشته شدى اما نمردى
❇️ بل بِرَجَاءِ حَيَاتِكَ حَيِيَت قُلُوبُ شِيعَتِكَ
🔶 بلكه زنده جاويد شدى و دلهاى شيعيانت هم طفيل حيات ابدت به زندگانى جاويد اميدوار است
❇️ و بِضِيَاءِ نُورِكَ اهتَدَى الطَّالِبُونَ إِلَيكَ
🔶 و به روشنى نور جمالت طالبان حضرتت بسوى تو ره يافتند
❇️ وَ أَشهَدُ أَنَّكَ نُورُ اللَّهِ الَّذِي لَم يُطفَأ وَ لاَ يُطفَأُ أَبَداً
🔶 و گواهى مى دهم كه تو آن نور خدايى كه از ازل روشن بوده و تا ابد هيچكس آن را خاموش نتواند كرد
❇️ و أَنَّكَ وَجهُ اللَّهِ الَّذِي لَم يَهلِك وَ لاَ يُهلَكُ أَبَداً
🔶 و تو وجه باقى الهى كه آن وجه باقى از ازل تا ابد هرگز نابود و فانى نخواهد گشت
❇️ وَ أَشهَدُ أَنَّ هَذِهِ التُّربَةَ تُربَتُكَ وَ هَذَا الحَرَمَ حَرَمُكَ وَ هَذَا المَصرَعَ مَصرَعُ بَدَنِكَ
🔶 و گواهى مى دهم كه اين تربت پاك كربلا خاك كوى توست و اين حرم شريف حرم مطهر تو و اين مكان جايى است كه بدن مباركت در اينجا به خاك افتاده
❇️ لاَ ذَلِيلَ وَ اللَّهِ مُعِزُّكَ وَ لاَ مَغلُوبَ وَ اللَّهِ نَاصِرُكَ
🔶 به خدا قسم كه هر كس نزد تو عزيز است هرگز خوار نشود و يار و ناصر تو مغلوب نخواهد گشت
❇️ هَذِهِ شَهَادَةٌ لِي عِندَكَ إِلَى يَومِ قَبضِ رُوحِي بِحَضرَتِكَ وَ السَّلاَمُ عَلَيكَ وَ رَحمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
🔶 اين شهادت نزد تو باشد تا هنگام مرگ كه روحم را حضور حضرتت قبض كنند و سلام و رحمت و بركات خدا بر جان پاك تو باد.
#امام_زمان علیهالسلام
#ماه_شعبان #نیمه_شعبان
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
دلنشین ترین ادعیه و مناجات صوتی👇
@ppt_doa
🔴 فضیلت احیاء شب نیمه شعبان
پیامبر اکرم (ص ) فرمودند:
🔺 هرکس شب عید و شب نیمه شعبان را زنده بدارد، روزی که قلبها همه بمیرند، قلب او نخواهد مرد.
📚 وسائل الشیعة، ج۷، ص۴۷۸
مردهبودمزندهشدم۩کریمی.mp3
3.55M
❤️ مرده بُدم زنده شدم
💘 عشق تو را بنده شدم
💚 دولت عشق آمد و من
💖 دولت پاینده شدم
💞 به نسیم نگاه تو من
💗 دولت پاینده شدم
🎙 حاج محمود کریمی
#امام_زمان علیهالسلام
#ماه_شعبان #نیمه_شعبان
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
دلنشین ترین ادعیه و مناجات صوتی👇
@ppt_doa
زیارتامامحسین(ع)درنیمهشعبان۩قربانی.mp3
751.1K
🕌 زیارت امام حسین (ع) در شب نیمه شعبان
🎙 حاج علی قربانی
#امام_زمان علیهالسلام
#ماه_شعبان #نیمه_شعبان
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
دلنشین ترین ادعیه و مناجات صوتی👇
@ppt_doa
آقاحالِدلمباتوخوبه۩جوادغفاریان.mp3
3.21M
😭 آخرین جمعه قرن است
ولی هنوز در غبیت و غربت و دوری از تو هستیم
😭 آقا
حالِ دلم با تو خوبه محول الاحوالِ دلم
صاحبِ من، دنیا تاریکه بی تو؛ ماه غائب من
دورم ازت، فصل بهاره بی تو زمستونه فقط
صاحبِ من یاابن الحسن
دارم می چینم، سفره هفت سینمو
فکر توام که تو صحرا خیمه زدی آقا
کاش میشد امسال، سالِ ظهورت باشه
حاجت شیعه رواشه تا فرج امضاشه
ای امید قلبمون کجایی؟
تحویل سال نوکراته
آقای مهربون کجایی؟
آقای مهربون کجایی؟
یا صاحب الزمان العجل
یا صاحب الزمان العجل
یا صاحب الزمان العجل
یا صاحب الزمان العجل
🔘 کاش امسال ، سالِ ظهورت باشد
🎼 تنظیم استودیویی
🎙 با صدای حاج جواد غفاریان
🎧 نواهنگ فوقالعاده👌
#اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ
#امام_زمان علیهالسلام
#ماه_شعبان #نیمه_شعبان
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
دلنشین ترین ادعیه و مناجات صوتی👇
@ppt_doa
زیارتامامحسین(ع)درنیمهشعبان۩مطیعی.mp3
3.77M
🕌 زیارت امام حسین (ع) در شب نیمه شعبان
🎙 حاج میثم مطیعی
#امام_زمان علیهالسلام
#ماه_شعبان #نیمه_شعبان
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
دلنشین ترین ادعیه و مناجات صوتی👇
@ppt_doa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 "او می آید..."
🎙 با نوای صابر خراسانی
#امام_زمان علیهالسلام
#ماه_شعبان #نیمه_شعبان
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
دلنشین ترین ادعیه و مناجات صوتی👈
@ppt_doa
مناجات شعبانیه
ابن خالویه این مناجات را حضرت امیر المؤمنین علیه السّلام و امامان پس از او در ماه شعبان میخواندند.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اسْمَعْ دُعَائِی إِذَا دَعَوْتُکَ وَ اسْمَعْ نِدَائِی إِذَا نَادَیْتُکَ وَ أَقْبِلْ عَلَیَّ إِذَا نَاجَیْتُکَ فَقَدْ هَرَبْتُ إِلَیْکَ وَ وَقَفْتُ بَیْنَ یَدَیْکَ مُسْتَکِینا لَکَ مُتَضَرِّعا إِلَیْکَ رَاجِیا لِمَا لَدَیْکَ ثَوَابِی وَ تَعْلَمُ مَا فِی نَفْسِی وَ تَخْبُرُ حَاجَتِی وَ تَعْرِفُ ضَمِیرِی وَ لا یَخْفَى عَلَیْکَ أَمْرُ مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ وَ مَا أُرِیدُ أَنْ أُبْدِئَ بِهِ مِنْ مَنْطِقِی وَ أَتَفَوَّهَ بِهِ مِنْ طَلِبَتِی وَ أَرْجُوهُ لِعَاقِبَتِی وَ قَدْ جَرَتْ مَقَادِیرُکَ عَلَیَّ یَا سَیِّدِی فِیمَا یَکُونُ مِنِّی إِلَى آخِرِ عُمْرِی مِنْ سَرِیرَتِی وَ عَلانِیَتِی وَ بِیَدِکَ لا بِیَدِ غَیْرِکَ زِیَادَتِی وَ نَقْصِی وَ نَفْعِی وَ ضَرِّی إِلَهِی إِنْ حَرَمْتَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی یَرْزُقُنِی وَ إِنْ خَذَلْتَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی یَنْصُرُنِی.
خدایا! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست، و شنواى دعایم باش آنگاه که می خوانمت، و صدایم را بشنو گاهى که صدایت می کنم، و به من توجّه کن هنگامی که با تو مناجات می نمایم، همانا به سوى تو گریختم، و در حال درماندگى و زارى در برابرت ایستادم، پاداشى را که نزد توست امیدوارم، آنچه را که در درون دارم می دانى، بر حاجتم خبر دارى، نهانم را می شناسى، کار بازگشت به آخرت و خانه ابدی ام بر تو پوشیده نیست، و آنچه که می خواهم به زبان آرم، و خواهش خویش را بازگو کنم و هم آنچه را که براى عاقبتم امید دارم، بر تو پنهان نیست، همانا آنچه تقدیر نمودهاى بر من اى آقاى من در آنچه که تا پایان عمر بر من فرود می آید از نهان و آشکارم جارى شده است، و تنها به دست توست نه به دست غیر تو فزونى و کاستی ام و سود و زیانم، خدایا! اگر محرومم کنى پس کیست آنکه به من روزى دهد؟ و اگر خوارم سازى پس کیست آنکه به من یارى رساند.
إِلَهِی أَعُوذُ بِکَ مِنْ غَضَبِکَ وَ حُلُولِ سَخَطِکَ إِلَهِی إِنْ کُنْتُ غَیْرَ مُسْتَأْهِلٍ لِرَحْمَتِکَ فَأَنْتَ أَهْلٌ أَنْ تَجُودَ عَلَیَّ بِفَضْلِ سَعَتِکَ إِلَهِی کَأَنِّی بِنَفْسِی وَاقِفَهٌ بَیْنَ یَدَیْکَ وَ قَدْ أَظَلَّهَا حُسْنُ تَوَکُّلِی عَلَیْکَ فَقُلْتَ [فَفَعَلْتَ]مَا أَنْتَ أَهْلُهُ وَ تَغَمَّدْتَنِی بِعَفْوِکَ إِلَهِی إِنْ عَفَوْتَ فَمَنْ أَوْلَى مِنْکَ بِذَلِکَ وَ إِنْ کَانَ قَدْ دَنَا أَجَلِی وَ لَمْ یُدْنِنِی [یَدْنُ]مِنْکَ عَمَلِی فَقَدْ جَعَلْتُ الْإِقْرَارَ بِالذَّنْبِ إِلَیْکَ وَسِیلَتِی إِلَهِی قَدْ جُرْتُ عَلَى نَفْسِی فِی النَّظَرِ لَهَا فَلَهَا الْوَیْلُ إِنْ لَمْ تَغْفِرْ لَهَا إِلَهِی لَمْ یَزَلْ بِرُّکَ عَلَیَّ أَیَّامَ حَیَاتِی فَلا تَقْطَعْ بِرَّکَ عَنِّی فِی مَمَاتِی إِلَهِی کَیْفَ آیَسُ مِنْ حُسْنِ نَظَرِکَ لِی بَعْدَ مَمَاتِی وَ أَنْتَ لَمْ تُوَلِّنِی [تُولِنِی]إِلا الْجَمِیلَ فِی حَیَاتِی.
خدایا! به تو پناه می آورم از خشمت و از فرود آمدن غضبت. خدایا! اگر شایسته رحمت نیستم، تو سزاوارى که بر من با فراوانى فضلت بخشش نمایى، خدایا! گویى من با همه هستی ام در برابرت ایستادهام، درحالی که حسن اعتمادم بر تو، بر وجودم سایه افکنده است، و آنچه را تو شایسته آنى بر من جارى کردهاى و مرا با عفوت پوشاندهاى، خدایا! اگر گذشت کنى، چه کسى از تو سزاوارتر به آن است؟ و اگر مرگم نزدیک شده باشد و عملم مرا به تو نزدیک نکرده، اعترافم را به گناه وسیله خویش به بارگاهت قرار دادم. خدایا بر نفسم در فرمانبرى از آن گناه بار کردم، پس واى بر او اگر او را یامرزى، خدایا نیکی ات بر من در روزهاى زندگی ام پیوسته بود، پس نیکى خویش را در هنگام مرگم از من قطع مکن. خدایا چگونه از حسن توجهت پس از مرگم ناامید شوم؟، درحالی که در طول زندگی ام مرا جز به نیکى سرپرستى نکردى.
إِلَهِی تَوَلَّ مِنْ أَمْرِی مَا أَنْتَ أَهْلُهُ وَ عُدْ عَلَیَّ بِفَضْلِکَ عَلَى مُذْنِبٍ قَدْ غَمَرَهُ جَهْلُهُ إِلَهِی قَدْ سَتَرْتَ عَلَیَّ ذُنُوبا فِی الدُّنْیَا وَ أَنَا أَحْوَجُ إِلَى سَتْرِهَا عَلَیَّ مِنْکَ فِی الْأُخْرَى [إِلَهِی قَدْ أَحْسَنْتَ إِلَیَ]إِذْ لَمْ تُظْهِرْهَا لِأَحَدٍ مِنْ عِبَادِکَ الصَّالِحِینَ فَلا تَفْضَحْنِی یَوْمَ الْقِیَامَهِ عَلَى رُءُوسِ الْأَشْهَادِ إِلَهِی جُودُکَ بَسَطَ أَمَلِی وَ عَفْوُکَ أَفْضَلُ مِنْ عَمَلِی إِلَهِی فَسُرَّنِی بِلِقَائِکَ یَوْمَ تَقْضِی فِیهِ بَیْنَ عِبَادِکَ إِلَهِی اعْتِذَارِی إِلَیْکَ اعْتِذَارُ مَنْ لَمْ یَسْتَغْنِ عَنْ قَبُولِ عُذْرِهِ فَاقْبَلْ عُذْرِی یَا أَکْرَمَ مَنِ اعْتَذَرَ إِلَیْهِ الْمُسِیئُونَ.
خدا کارم را چنانکه سزاوار آنى بر عهدهگیر، خدایا به سوى من با فضلت
بازگرد، به سوى گناهکارى که جهلش سراپایش را پوشانده، خدایا گناهانى را در دنیا بر من پوشاندى، که بر پوشاندن آن در آخرت محتاج ترم، گناهم را در دنیا براى هیچ یک از بندگان شایسته ات آشکار نکردى، پس مرا در قیامت در برابر دیدگان مردم رسوا مکن، خدایا جود تو آرزویم را گسترده ساخت، و عفو تو از عمل من برترى گرفت. بار خدایا، روزى که در آن میان بندگانت حکم می کنى، مرا به دیدارت خوشحال کن. خدایا عذرخواهى من از پیشگاهت عذرخواهى کسى است که از پذیرفتن عذرش بی نیاز نگشته، پس عذرم را بپذیر اى کریمترین کسی که بدکاران از او پوزش خواستند.
إِلَهِی لا تَرُدَّ حَاجَتِی وَ لا تُخَیِّبْ طَمَعِی وَ لا تَقْطَعْ مِنْکَ رَجَائِی وَ أَمَلِی إِلَهِی لَوْ أَرَدْتَ هَوَانِی لَمْ تَهْدِنِی وَ لَوْ أَرَدْتَ فَضِیحَتِی لَمْ تُعَافِنِی إِلَهِی مَا أَظُنُّکَ تَرُدُّنِی فِی حَاجَهٍ قَدْ أَفْنَیْتُ عُمُرِی فِی طَلَبِهَا مِنْکَ إِلَهِی فَلَکَ الْحَمْدُ أَبَدا أَبَدا دَائِما سَرْمَدا یَزِیدُ وَ لا یَبِیدُ کَمَا تُحِبُّ وَ تَرْضَى إِلَهِی إِنْ أَخَذْتَنِی بِجُرْمِی أَخَذْتُکَ بِعَفْوِکَ وَ إِنْ أَخَذْتَنِی بِذُنُوبِی أَخَذْتُکَ بِمَغْفِرَتِکَ وَ إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ إِلَهِی إِنْ کَانَ صَغُرَ فِی جَنْبِ طَاعَتِکَ عَمَلِی فَقَدْ کَبُرَ فِی جَنْبِ رَجَائِکَ أَمَلِی إِلَهِی کَیْفَ أَنْقَلِبُ مِنْ عِنْدِکَ
بِالْخَیْبَهِ مَحْرُوما وَ قَدْ کَانَ حُسْنُ ظَنِّی بِجُودِکَ أَنْ تَقْلِبَنِی بِالنَّجَاهِ مَرْحُوما إِلَهِی وَ قَدْ أَفْنَیْتُ عُمُرِی فِی شِرَّهِ السَّهْوِ عَنْکَ وَ أَبْلَیْتُ شَبَابِی فِی سَکْرَهِ التَّبَاعُدِ مِنْکَ إِلَهِی فَلَمْ أَسْتَیْقِظْ أَیَّامَ اغْتِرَارِی بِکَ وَ رُکُونِی إِلَى سَبِیلِ سَخَطِکَ.
خدایا، حاجتم را برمگردان، و طمعم را قرین نومیدى مساز، و امید و آرزویم را از خود مبر. خدایا، اگر خواری ام را می خواستى، هدایتم نمی نمودى، و اگر رسوایی ام را خواسته بودى عافیتم نمی بخشیدى، خدایا، این گمان را به تو ندارم که مرا در حاجتى که عمرم را در طلبش سپرى کرده ام، از درگاهت بازگردانى. خدایا تو را سپاس، سپاسى ابدى و جاودانه، همیشگى و بی پایان، سپاسى که افزون شود و نابود نگردد، آنگونه که پسندى و خشنود گردى، خدایا اگر مرا بر جرمم بگیرى، من نیز تو را به عفوت بگیرم، و اگر به گناهانم بنگرى، جز به آمرزشت ننگرم، و اگر مرا وارد دوزخ کنى، به اهل آن آگاهى دهم که تو را دوست دارم. خدایا اگر عملم در برابر طاعتت کوچک بوده، همانا از سر امید به تو آرزویم بزرگ است. خدایا چگونه از بارگاهت با نومیدى و محرومیت بازگردم، درحالی که خوشگمانی ام به بخشش وجودت این بوده که مرا نجات یافته و بخشیده باز می گردانى، خدایا عمرم را در آزمندى غفلت از تو نابود ساختم، و جوانی ام را در مستى دورى از تو پیر نمودم. خدایا در روزگار غرور نسبت به تو، بیدار نشدم و گاه تمایلم به سوى خشم تو آگاه نگشتم.
إِلَهِی وَ أَنَا عَبْدُکَ وَ ابْنُ عَبْدِکَ قَائِمٌ بَیْنَ یَدَیْکَ مُتَوَسِّلٌ بِکَرَمِکَ إِلَیْکَ إِلَهِی أَنَا عَبْدٌ أَتَنَصَّلُ إِلَیْکَ مِمَّا کُنْتُ أُوَاجِهُکَ بِهِ مِنْ قِلَّهِ اسْتِحْیَائِی مِنْ نَظَرِکَ وَ أَطْلُبُ الْعَفْوَ مِنْکَ إِذِ الْعَفْوُ نَعْتٌ لِکَرَمِکَ إِلَهِی لَمْ یَکُنْ لِی حَوْلٌ فَأَنْتَقِلَ بِهِ عَنْ مَعْصِیَتِکَ إِلا فِی وَقْتٍ أَیْقَظْتَنِی لِمَحَبَّتِکَ وَ کَمَا أَرَدْتَ أَنْ أَکُونَ کُنْتُ فَشَکَرْتُکَ بِإِدْخَالِی فِی کَرَمِکَ وَ لِتَطْهِیرِ قَلْبِی مِنْ أَوْسَاخِ الْغَفْلَهِ عَنْکَ إِلَهِی انْظُرْ إِلَیَّ نَظَرَ مَنْ نَادَیْتَهُ فَأَجَابَکَ وَ اسْتَعْمَلْتَهُ بِمَعُونَتِکَ فَأَطَاعَکَ یَا قَرِیبا لا یَبْعُدُ عَنِ الْمُغْتَرِّ بِهِ وَ یَا جَوَادا لا یَبْخَلُ عَمَّنْ رَجَا ثَوَابَهُ إِلَهِی هَبْ لِی قَلْبا یُدْنِیهِ مِنْکَ شَوْقُهُ وَ لِسَانا یُرْفَعُ إِلَیْکَ صِدْقُهُ وَ نَظَرا یُقَرِّبُهُ مِنْکَ حَقُّهُ إِلَهِی إِنَّ مَنْ تَعَرَّفَ بِکَ غَیْرُ مَجْهُولٍ وَ مَنْ لاذَ بِکَ غَیْرُ مَخْذُولٍ وَ مَنْ أَقْبَلْتَ عَلَیْهِ غَیْرُ مَمْلُوکٍ [مَمْلُولٍ].
خدایا و من بنده تو و فرزند بنده توام، در برابرت ایستادهام، به کرمت به حضرت تو متوسّلم. خدایا، بنهاى هستم، که به درگاهت از آنچه که با آن با تو روبرو بوده ام از کمى حیایم از مراقبتت نسبت به من بیزارى می جویم و از تو درخواست گذشت می کنم، زیرا گذشت صفتى درخور کرم توست. خدایا برایم نیرویى نیست که خود را بوسیله آن از عرصه نافرمانی ات بیرون برم، مگر آنگاه که به محبّتت بیدارم سازى، و آنچنانکه خواستى باشم، پس تو را شکر گذارم، براى اینکه در آستان کرمت واردم کردى، و هم اینکه دلم را از آلایه هاى غفلت از حضرتت پاک نمودى. خدایا بر من نظر کن، نظر به کسی که صدایش کردى و تو را اجابت کرد، و به یاری ات به کارش گماشتى و او از تو اطاعت کرد، اى نزدیکى که از فریفتگان دور نمی شود، و اى سخاوتمندى که از امید بستگان به پاداشش دریغ نمی ورزد. خدایا، قلبى به من عنایت کن، که اشتیاقش او را به تو نزدیک کند، و زبانى که صدقش به جانب تو بالا برده شود؛ و نگاهى که حق بودن او را به تو نزدیک نماید، خدایا، کسی که به تو شناخته شد، ناشناخته نیست، و آنکه به تو پناهنده شد خوار نیست، و هرکه را تو به او روى آورى برده نیست.
إِلَهِی إِنَّ مَنِ انْتَهَجَ بِکَ لَمُسْتَنِیرٌ وَ إِنَّ مَنِ اعْتَصَمَ بِکَ لَمُسْتَجِیرٌ وَ قَدْ لُذْتُ بِکَ یَا إِلَهِی فَلا تُخَیِّبْ ظَنِّی مِنْ رَحْمَتِکَ وَ لا تَحْجُبْنِی عَنْ رَأْفَتِکَ إِلَهِی أَقِمْنِی فِی أَهْلِ وَلایَتِکَ مُقَامَ مَنْ رَجَا الزِّیَادَهَ مِنْ مَحَبَّتِکَ إِلَهِی وَ أَلْهِمْنِی وَلَها بِذِکْرِکَ إِلَى ذِکْرِکَ وَ هِمَّتِی فِی رَوْحِ نَجَاحِ أَسْمَائِکَ وَ مَحَلِّ قُدْسِکَ إِلَهِی بِکَ عَلَیْکَ إِلا أَلْحَقْتَنِی بِمَحَلِّ أَهْلِ طَاعَتِکَ وَ الْمَثْوَى الصَّالِحِ مِنْ مَرْضَاتِکَ فَإِنِّی لا أَقْدِرُ لِنَفْسِی دَفْعا وَ لا أَمْلِکُ لَهَا نَفْعا إِلَهِی أَنَا عَبْدُکَ الضَّعِیفُ الْمُذْنِبُ وَ مَمْلُوکُکَ الْمُنِیبُ [الْمَعِیبُ]فَلا تَجْعَلْنِی مِمَّنْ صَرَفْتَ عَنْهُ وَجْهَکَ وَ حَجَبَهُ سَهْوُهُ عَنْ عَفْوِکَ إِلَهِی هَبْ لِی کَمَالَ الانْقِطَاعِ إِلَیْکَ وَ
أَنِرْ أَبْصَارَ قُلُوبِنَا بِضِیَاءِ نَظَرِهَا إِلَیْکَ حَتَّى تَخْرِقَ أَبْصَارُ الْقُلُوبِ حُجُبَ النُّورِ فَتَصِلَ إِلَى مَعْدِنِ الْعَظَمَهِ وَ تَصِیرَ أَرْوَاحُنَا مُعَلَّقَهً بِعِزِّ قُدْسِکَ إِلَهِی وَ اجْعَلْنِی مِمَّنْ نَادَیْتَهُ فَأَجَابَکَ وَ لاحَظْتَهُ فَصَعِقَ لِجَلالِکَ فَنَاجَیْتَهُ سِرّا وَ عَمِلَ لَکَ جَهْرا.
خدایا، آنکه به تو راه جوید راهش روشن است، و آنکه به تو پناه جوید در پناه توست، و من به تو پناه آوردم اى خداى من، پس گمانم را از رحمتت ناامید مساز، و از مهربانی ات محرومم مکن، خدایا، در میان هل ولایتت برنشانم، نشاندن آنکه به افزون شدن محبّتت امید بسته، خدایا، شیفتگى به ذکرت را پیوسته به من الهام فرما، و همّتم را در نسیم کامیابى نام هایت و جایگاه قدرست قرار ده. خدایا به حق خودت بر خودت، مرا به جایگاه اهل طاعتت، و جایگاه شایسته بر ساخته از خشنودی ات برسان، زیراکه من نه بر دفعى از خود قدرت دارم، و نه بر نفع خویش مالک هستم.
خدایا، من بنده ناتوان گنهکار توام، و مملوک توبه کننده به پیشگاهت، مرا از کسانی که رویت را از آنان برگرداندى قرار مده، و نه از کسانى که غفلتشان از بخششت محرومشان نموده. خداى کمال جدایى از مخلوقات را، براى رسین کامل به خودت به من ارزانى کن، و دیدگان دلهایمان را به پرتو نگاه به سوى خویش روشن کن، تا دیدگان دل پرده هاى نور را دریده و به سرچشمه عظمت دست یابد، و جان هایمان آویخته به شگوه قدست گردد، خدایا مرا از کسانى قرار ده که آوازشان دادى، پس پاسخت دادند، به آنها توجه فرمودى، پس در برابر بزرگی ات مدهوش شدند، و با آنان راز پنهان گفتى و آنان آشکارا براى تو کار کردند.
إِلَهِی لَمْ أُسَلِّطْ عَلَى حُسْنِ ظَنِّی قُنُوطَ الْإِیَاسِ
وَ لا انْقَطَعَ رَجَائِی مِنْ جَمِیلِ کَرَمِکَ إِلَهِی إِنْ کَانَتِ الْخَطَایَا قَدْ أَسْقَطَتْنِی لَدَیْکَ فَاصْفَحْ عَنِّی بِحُسْنِ تَوَکُّلِی عَلَیْکَ إِلَهِی إِنْ حَطَّتْنِی الذُّنُوبُ مِنْ مَکَارِمِ لُطْفِکَ فَقَدْ نَبَّهَنِی الْیَقِینُ إِلَى کَرَمِ عَطْفِکَ إِلَهِی إِنْ أَنَامَتْنِی الْغَفْلَهُ عَنِ الاسْتِعْدَادِ لِلِقَائِکَ فَقَدْ نَبَّهَتْنِی الْمَعْرِفَهُ بِکَرَمِ آلائِکَ إِلَهِی إِنْ دَعَانِی إِلَى النَّارِ عَظِیمُ عِقَابِکَ فَقَدْ دَعَانِی إِلَى الْجَنَّهِ جَزِیلُ ثَوَابِکَ إِلَهِی فَلَکَ أَسْأَلُ وَ إِلَیْکَ أَبْتَهِلُ وَ أَرْغَبُ وَ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَجْعَلَنِی مِمَّنْ یُدِیمُ ذِکْرَکَ وَ لا یَنْقُضُ عَهْدَکَ وَ لا یَغْفُلُ عَنْ شُکْرِکَ وَ لا یَسْتَخِفُّ بِأَمْرِکَ إِلَهِی وَ أَلْحِقْنِی بِنُورِ عِزِّکَ الْأَبْهَجِ فَأَکُونَ لَکَ عَارِفا وَ عَنْ سِوَاکَ مُنْحَرِفا وَ مِنْکَ خَائِفا مُرَاقِبا یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ رَسُولِهِ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ وَ سَلَّمَ تَسْلِیما کَثِیرا.
خدایا بر خوشبینی ام ناامیدى و یأس را چیره نسازم، و امیدم از زیبایى کرمت نبرد. خدایا گر خطاهایم مرا از نظرت انداخته، به خاطر حسن اعتمادم بر تو از من چشم پوشى کن. خدایا، اگر گناهان از جایگاه مکارم لطفت مرا پائین آورده، اما یقین به کرم عنایتت هشیارم نموده. خدایا اگر غفلت از آماده شدن براى دیدارت به خوابم فرو برده، ولى معرفت به نعمت هاى کریمانه ات مرا بیدار ساخته است. خدایا اگر بزگى مجازاتت مرا به سوى آتش فرا خوانده، هرآینه ثواب برجستهات مرا به سوى بهشت خوانده است، خدایا از تو درخواست می کنم، و به پیشگاهت زارى نموده، و رغبت می ورزم، و از تو می خواهم که بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستى، و مرا از کسانى قرار دهى که ذکرت را همواره بر زبان دارند، و پیمانت را نمیشکنند، و از سپاست غافل نمىیشوند، و فرمانت را سبک نمی شمارند، خدایا مرا به نور عزّت بسیار زیبایت برسان تا عارف به وجودت گردم، و از غیر تو روىگردان شود، و از تو هراسان و برحذر باشم، اى داراى بزرگى و بزرگوارى، و درود خدا و سلام بسیار او بر محمّد فرستادهاش، و برخاندان پاکش باد.
Esteghaseh_Milani 2.mp3
14.31M
🔊 صوت کامل قرأت دعای استغاثه به حضرت ولیعصر علیهالسلام
🎙 با نوای صالح میلانی
واحد مهدویت مصاف، مهدیاران
@mahdiaran
💫 *فضیلت احیای شب نیمه شعبان*
*💎 چون نگین انگشتری در میان یارانشان نشسته بودند. فضای مسجد، با حضور أمیرالمؤمنین علیهالسّلام پر از آرامش و عطر شده بود. افراد، سوالات خود را میپرسیدند و برترین پاسخها را میشنیدند*.
🧩 در این میان شخصی پرسید: منظور خدای سبحان که میفرماید: «در آن شب مبارک، هر کار محکم و استواری فیصله داده و تفریق میشود.(دخان/۴)» کدام شب است؟
🌟 کمیل، یار وفادار حضرت علی نیز همانند دیگران در جمع نشسته بود و تمام حواسش به کلام امیر مؤمنان بود تا گوهر کلام حضرت را با تمام وجودش بخرد.
امام علیهالسّلام در جواب آن مرد فرمودند: «منظور شب *نیمه شعبان* است.
قسم به آن که جان علی در دست اوست، هیچ بندهای نیست که ... این شب را زنده بدارد و *دعای خضر* را بخواند؛ مگر این که اجابت شود.»
🌸 کمیل سخنان حضرت را با گوش جان میشنید و پس از آن در خلوت از ایشان خواست تا دعای خضر را به او آموزش دهند.
آری، این کمیل بود که در کلام حجّت خدا نقشه گنج یافته بود. گنجی فراتر از عمر کوتاه دنیا ...
💎 آن شب از چشمهی علم علوی، معارف، سیل آسا بیرون میریخت؛ همانگونه که خود وصف کرده بود: «ینهدر عنی السیل: همواره سیل خروشان (علم) از وجودم جاری است.» و کمیل قطرات آن را جمع مینمود. علی علیهالسّلام میفرمود و کمیل مینوشت. به همین دلیل آن دعای عظیم، «دعای کمیل» نامیده شد.
💬 امیر مؤمنان به او فرمودند:
اگر این دعا را در هر شب جمعه بخوانی یا در ماه یکبار، یا سالی یکبار یا در عمرت یکبار، از جانب خدا یاری خواهی شد و خدا رزق تو را خواهد رساند و مشمول مغفرت او خواهی شد.💖
*📚 إقبال الأعمال، ج۲، ص۷۰۶*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متأسفانه در حق امام زمان ارواحنافداه کوتاهی کردهایم [میبایست مانند بنیاسرائیل آنقدر استغاثه میکردیم تا فرج امام زمان علیه السلام حاصل شود]