eitaa logo
هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
1.1هزار دنبال‌کننده
28.6هزار عکس
28.3هزار ویدیو
652 فایل
『°•بِسمِ‌رَّبِ‌ الحجه. اینجا مهدیه مجازی دوستان و خادمین امام الحجه علیه السلام است. ألَـلّـھم‌ْ؏َـجِـٰل‌ّلِوَلِیٰــــك‌ألٰـفَـٖࢪجّ🌱. برای ارتباط با ما :👇👇👇👇👇 @Ahmadqasemi34
مشاهده در ایتا
دانلود
✨نکاتی در خصوص ایام هفته اما جمعه در نزد علمای علوم الهی و نجوم به کوکب زهره منسوب است و زهره در نزد این علما سعد اصغر است. و زهره را از آن جهت زهره گویند که در آسمان بسیار درخشنده است از ریشه زهر است مانند کلمه زهرا که لقب حضرت فاطمه است یعنی درخشنده. و رنگ روز جمعه سفید است روز جمعه برای مسلمانان عید است زیرا روز ظهور حضرت مهدی خواهد بود و مسلمانان از شب جمعه یعنی غروب پنج شنبه به استقبال آن می روند. اما هنگامی که در جمعه آفتاب غروب میکند حتما بسیاری متوجه شده اند که بسیار حالت غم انگیزی ایجاد می شود معروف است که غروب جمعه دلگیر است برای آن عده ای این دلیل را نقل میکنند که چون دل حضرت صاحب الزمان می گیرد و ظهور انجام نشد غروب جمعه غم انگیز است شاید این نقل درست باشد اما دلیل دیگری نیز دارد و آن این است که روز شنبه منسوب به کوکب زحل است و غیب الغیوب و رنگ آن سیاه و زحل را علمای نجوم نحس اکبر می دانند. و شنبه یا شبات שבת عید یهودیان است و روز ظهور منجی آنان که از نظر ما دجال است یعنی دقیقا در غروب جمعه زمانی که شیعیان دل هایشان بدون آن که بدانند می گیرد (بنده بسیاری از اهل سنت را نیز دیده ام که این حالت را تجربه نموده اند ) یهودیان در این زمان یعنی غروب جمعه جشن شبات شالوم שבת שלום (سلام شنبه ) می گیرند و در صبح شنبه برای نماز صبح یا تفیلا  شحریت (תפילה שהרית )  در کنیسه های خود جمع می شوند تا موعودشان یعنی دجال ظهور نماید چرا موعودشان دجال شنبه ظهور می نماید ? چون که شنبه رنگش سیاه بود  و نحس اکبر و ظلمت وجودی دجال با ظلمت شنبه تطابق دارد. نسبت کواکب به روزهای هفته و رنگی که منسوب به آن روز است که پوشیدن لباس به آن رنگ در آن روز مناسب است شنبه : زحل , رنگ آن سیاه  🌑 یکشنبه : شمس  رنگ آن زرد 🌕 دوشنبه : قمر. رنگ آن سبز. 💚 سه شنبه : مریخ رنگ آن سرخ ❤️ چهارشنبه : عطارد رنگ آن فیروزه ای 💧 پنج شنبه : مشتری. رنگ آن قهوه ای 🌰 جمعه : زهره , رنگ آن سفید ☁️
792_46624628384674.mp3
4.06M
🌷زیارت صوتی ال یاسین 🌷 با صوتی بسیار زیبا و دلنشین 🌺التماس دعا 🌺
خبرهای محرمانه‌ای از تحرکات شیعیان در کوفه به گوش می‌رسد 🔹به گزارش منابع آگاه در عربستان، پس از مرگ معاویه و به قدرت رسیدن یزید، حسین‌بن‌علی که در فشار برای بیعت با او بود، برای بیعت‌نکردن، از مدینه عازم مکه شده. 🔹حسین که نوهٔ پیامبر است می‌گوید یزید فاسق و خلیفۀ خودخوانده است و برای همین قصد بیعت با او را ندارد. 🔹گزارش‌های رسیده نشان می‌دهد مردم کوفه که دل خوشی از حکومت معاویه نداشتند، فرصت را مغتنم شمرده و نامه‌هایی به حسین‌بن‌علی نوشته‌اند تا به کوفه رفته و خلافت را دست بگیرد. 🔹گفته می‌شود حسین برای اطمینان از بیعت مردم کوفه، پسرعموی خود مسلم‌بن‌عقیل را به کوفه فرستاده. 🔹بنابر اعلام منابع نزدیک به خاندان بنی‌هاشم، مسلم در نامه‌ای به حسین اعلام کرده که کوفیان بیعت کرده‌اند و آمادۀ ورود شما هستند. حال حسین با خانواده و خاندان خود عازم کوفه شده است.
4_5798751671223850573.mp3
22.44M
موضوع سخنرانی: اصول هم نشینی با دیگران و نزدیک شدن به اهل بیت علیهم السلام مراسم عزاداری دهه اول سخنران: استاد محمد حسین یوسفی روز اول | مجلس اول |
مقامِ «حبیبِ» ...! 🎙حجت السلام جعفر صالحان : یک نکته‌ای را به همه عزیزان عرض می‌کنم. برادران، خواهران، حبیب بن مظاهر نزد اباعبدالله خیلی جایگاه دارد. همین جا که نشستید، هر حاجتی دارید، اگر خدا به شما فرزند نمی‌دهد، از او بخواهید که حبیب پیش حسین واسطه شو که اگر به من پسری بدهی، اسمش را حبیب می‌گذارم. از طریق حبیب بن مظاهر وارد بر حسین بن علی بشوید. ان شاءالله خودِ آقا دست گیری خواهند کرد. 📚نسیم های گره گُشا ،ج ١، نسیم ٣٠٧. 🎙آیت الله آقا نجفی قوچانی ره: در نیمة ماه رجب سال ۱۳۲۵ قمری، مطابق مرسوم همه ساله جهت زیارت سیّدالشهداء(ع) از نجف راهی کربلا شدم. در میان صحنِ امام حسین(ع)، یکی از رفقای خراسانی مرا دید و گفت: «فلانی! اگر زن می خواهی، مثل همیشه که زیارت حبیب بن مظاهر را می خوانی، بعد از آن دو رکعت نماز و یک سوره یاسین به نیت هدیه روح حبیب بخوان و بعد از آن حاجت خود را بخواه؛ که به زیارتی دیگر نمی آیی، الا آن که ازدواج کرده باشی»! گفت: «همین طور است که می گویم، تجربه شده است». 🎙دستور آیت الله احمد عابدی زید عزه برای ازدواج: توسل و زیارت عاشورا را به نیابت حبیب بن مظاهر انجام دهید. 📚نسیم های گره گُشا ،ج ١، نسیم ٢٩٨. 💐به پیشگاه ملکوتی جناب حبیب بن مظاهر الاسدی سلام الله علیه صلواتی هدیه بفرمائید.
▪️دعای پیامبر(ص) در حق دوستدار امام حسین (ع) مرحوم استاد فاطمی نیا (ره): بزرگان اهل سنت مانند ابن عساکر و ابن حجر مکی به سندهای معتبر نقل کرده اند که پیامبر اکرم (ص) دست به آسمان بلند کردند و فرمودند : "أَحَبَّ اللَّهُ مَنْ أَحَبَّ حُسَيْنا" "خدا دوست داشته باشد هر کس حسین را دوست دارد." خدایا ما هر چه که هستیم ، حسین را خیلی دوست داریم، خودت این محبت را در قلب ما بیشتر کن! 📚کتاب "صبح قیامت" / ص ۴۹ (گزیده ای از گفتارهای عاشورایی مرحوم استاد فاطمی نیا)
* 🔻زهیر بن قین که از اصحاب حضرت سید الشهداء هستند علی رغم اینکه مشهور است می‌گویند ایشان عثمانی بوده است گرچه در تاریخ ندارد که خود او یا شخص معتبری این حرف را زده باشد، فقط یک نفر از لشکر ابن سعد این حرف را زد که «إنّما كنت عثمانيا» و جناب زهیر هم جواب داد و گفت: بودن من در این جایگاه، در این روز، در این شدت، به تو نمی‌فهماند که من اهل بیتی هستم؟ (وقعة الطف ص ۱۹۴) 🔸 ولی جوهره زهیر طلایی است، آن جوهرۀ طلایی این‌ها را به آقا سیدالشهداء وصل کرد؛ طبیعتاً شهادت ارتقائی بیشتر به آنها داد؛ اما جوهره‌ها همه طلایی بود. شما همین زهیر بن قین را نگاه کنید ابتدا در مسیر کوفه دارد مسیر خودش را می‌رود ولی یک جلسه وقتی که خدمت آقا سیدالشهداء رسید آن‌چنان تغییر پیدا کرد که آمد به زن و بچه‌ و همراهان خود گفت تمام شد. من دیگر حسینی شدم، من دیگر رفتم، (وقعة الطف ص ۱۶۲) این اراده، این تصمیم واقعا عجیب است. 🔹 شما ببینید کسانی بودند که حتی از اصحاب امیرالمؤمنین (علیه السلام) یا از شیعیان، در بین مکه تا کربلا به آقا سیدالشهداء برخورد کردند، گفتند که بار داریم. به این معنا که فرض کنید رفته بودند چیزهایی خریده بودند و باید می‌بردند مثلاً به شهری، می‌گفتند بارمان را می بریم و برمی گردیم از حریم شما دفاع می کنیم. رفتند و برگشتند دیدند قضیه تمام شده است و حضرت را به شهادت رساندند. 🔸 همراهی با حضرت سید الشهداء یک همت بلند و بالائی را لازم داشته است.
* 🔻 شخصیت‌های جریان عاشورا مانند سوره‌های عجیب و غریبی هستند که به هر کدام باید جداگانه پرداخت. 🔸 هر کدام از اصحاب از حیثی قابل بررسی و دقت است ولی بیشتر توجه می‌خواهد، بیشتر پذیرش می‌خواهد، بیشتر نگاه اسطوره‌ای می‌خواهد، بیشتر نگاه پذیرش شخصیتی و توسلی می‌خواهد؛ 🔹 این‌ها افرادی بودند که «قبل» از جریان عاشورا ملتزم به همۀ مبانی بودند تا این مسیر برای آن‌ها این‌جا آماده می‌شود. 🔸 «قبل» از جریان کربلا این ها افراد زحمت کشیده بودند، این اتفاق، اتفاقی نیست که در یک ثانیه بیفتد، خیلی‌ افراد وجیه و نزدیک به امام حسین بودند ولی وارد جریان عاشورا نشدند.