🔴نتایج رسمی انتخابات تا ساعت ۸:۲۰؛
🔹️تعداد شعب شمارش شده: ۳۷۰۲۴ شعبه از ۵۸۶۴۰ شعبه
🔹️تعداد آرا شمارش شده تا این لحظه: ۱۴.۰۷۰.۴۶۲ رای
🔴مسعود پزشکیان: ۵.۹۵۵.۷۸۱ رای/ ۴۲.۳۳ درصد
🔴سعید جلیلی: ۵.۵۶۰.۳۲۱ رای/ ۳۹.۵۲ درصد
🔴محمدباقر قالیباف: ۱.۸۹۱.۳۸۱ رای/ ۱۳.۴۴ درصد
🔴مصطفی پورمحمدی: ۱۱۱.۹۶۷ رای/ ۰.۸ درصد
@ansoyesiasat | آنسوی سیاست
💢 نتایج جدید شمارش آرا تا این لحظه
🔹 کل آرای شمارششده: ۱۹.۰۶۹.۷۱۳ رأی
🔹 مسعود پزشکیان: ۸.۳۰۲.۵۷۷ رأی
🔹 سعید جلیلی: ۷.۱۸۹.۷۵۶ رأی
🔹 محمدباقر قالیباف: ۲.۶۷۶.۵۱۲ رأی
🔹 مصطفی پورمحمدی: ۱۵۸.۳۱۴ رأی
@ansoyesiasat | آنسوی سیاست
آنسوی سیاست
💢 نتایج جدید شمارش آرا تا این لحظه 🔹 کل آرای شمارششده: ۱۹.۰۶۹.۷۱۳ رأی 🔹 مسعود پزشکیان: ۸.۳۰۲.۵۷۷
آراء باطله تقریباً ۳.۹ درصد😐
پورمحمدی😕
🔺️نتایج رسمی انتخابات ریاستجمهوری
🔹کل آرای شمارششده: ۲۴۷۳۵۱۸۵ رأی
🔹مسعود پزشکیان: ۱۰۴۵۹۱
🔹سعید جلیلی: ۹۴۷۳۲۹۸
🔹محمدباقر قالیباف: ۳۳۸۳۳۴۰
🔹مصطفی پورمحمدی: ۲۰۶۳۹۷
@ansoyesiasat | آنسوی سیاست
توییت مالک شریعتی، نماینده مجلس درمورد کنارهگیری قالیباف
"با این نتایج روشن شد که کنار رفتن هر دو بزرگوار جلیلی و قالیباف منطقی نبود.."
@ansoyesiasat | آنسوی سیاست
🗳 نتیجه #نهایی شمارش آرای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری
@ansoyesiasat | آنسوی سیاست
نتایج نشان داد هم جلیلی کار درست را کرد هم قالیباف.
با دست دادن بزرگان انقلاب
با دست دادن آحاد مردم انقلابی
با دست دادن طرفداران جلیلی و قالیباف و زاکانی و قاضی زاده
با دست دادن طرفداران محور مقاومت و تمدن نوین اسلامی
پیروزی کامل نزدیک است
با اذن الله
انشالله
@ansoyesiasat | آنسوی سیاست
امر و عاص های زمان
از حالا رفتند سراغ آرا خاموش!
حواستون هست دیگه
@ansoyesiasat | آنسوی سیاست
🔴 بیانیه دکتر قالیباف: همه تلاش کنیم جلیلی رئیس دولت آینده شود
💠 راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما به دلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود میخواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
@ansoyesiasat | آنسوی سیاست
متن کامل بیانیه محمدباقر قالیباف در حمایت از سعید جلیلی
🔹من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهممن ینتظر و ما بدلوا تبدیلا
🔹انتخابات ۸ تیر نشانه باور عمیق نظام جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب به مردم سالاری دینی است که پنجره فرصت تغییرات را از درون ساختار انتخابات فراهم می کند و اجازه می دهد جریان های متعدد با سلیقه های مختلف بتوانند در رقابتی سالم و عادلانه ، خود را به مردم عرضه کنند و مردم عزیز با مشارکتی موثر مدیران اجرایی خود را انتخاب کنند.
🔹اینجانب خدا را شاکرم علی رغم اینکه منطق سیاسی حکم بر ماندن من در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم. خوشحال هستم که با هدایتهای الهی در این لحظه تاریخی برای عدم بازگشت به دوره خسارت بار دهه ۹۰ و ناتمام نماندن راهی که با شهید رییسی شروع کرده بودیم، چه برای آمدن و چه برای کنار نرفتن تردید به خود راه ندادم و شرمنده شهدا و امام شهدا نشدم که این حضور فرصتی را برای جریان انقلابی در دور دوم انتخابات فراهم کرد و خداوند نیز بر این حقیر منت گذاشت و قلب های بزرگان و متنفذان اخلاقی، مذهبی، آیینی، حوزوی و دانشگاهی و همچنین عموم مردم نجیب و اقشار محترم را بر حمایت از این بنده پرتقصیر هدایت کرد که ضروری می دانم از همه کسانی که با بزرگ منشی بر اینجانب لطف داشتند، تشکر ویژه کنم و بابت فشارهای غیراخلاقی که بخاطر این حمایت متحمل شدند، از خداوند طلب اجر کنم.
🔹آنها در لحظه مهم تصمیم، هزینه دادن را بر مصلحت اندیشی ترجیح دادند. بزرگی ارزش این حمایت برای من بیش از همه روشن است چرا که می دانم این بزرگان هیچ گاه خود را برای فردی هزینه نمی کنند مگر برای انجام تکلیف الهی.
🔹همچنین لازم است تاکید کنم راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود میخواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
🔹در پایان وظیفه خود می دانم سپاس خود را از رهبرفرزانه انقلاب که با هدایت های خود مسیر انتخابات را در جهت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح هموار کردند، اعلام کنم و از همه حامیان خود که مظلومانه ، تحت بیشترین فشارها و تخریب های همه جانبه برای بازگرداندن گفتمان عقلانیت انقلابی و کارآمدی شبانه روز تلاش کردند تشکر فراوان می کنم و اطمینان دارم مورد لطف شهدا مخصوصا شهید سلیمانی قرار گرفتهاند.
والسلام
محمد باقر قالیباف
@ansoyesiasat | آنسوی سیاست