eitaa logo
آنتی سگدون
69 دنبال‌کننده
26.3هزار عکس
12.9هزار ویدیو
51 فایل
کانال بصیرتی برای آگاه سازی ازشایعات در مورد بیماری کرونا وخبرهای برخط روز ثواب بصیرتی این کانال وقف امام شهدا ،شهدا دفاع مقدس ، مفقودین و شهدای گمنام ،شهیدسردار سلیمانی و شهید ابوالمهدی و تمامی شهداء مدافع حرم و امنیت میباشد. لطفا در ثواب آن شریک باشید
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽ اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
⭕️ 🔸امام کاظم (ع ): 🔹كسى كه مشورت كند ، اگر كارش را درست انجام دهد ، مردم او را بستايند و اگر به خطا رود ، معذورش دارند.(ميزان الحكمه ، ح ۹۸۴۷ )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍امام کاظم (علیه السلام) فرمودند: بلا و گرفتارى بر مؤمنى وارد نمى شود مگر آنکه خداوند عزوجل بر او الهام مى فرستد که به درگاه باری تعالى دعا نماید و آن بلا سریع بر طرف خواهد شد. ولی چنانچه از دعا خوددارى نماید، آن بلا و گرفتارى طولانى می گردد. پس هر‌گاه فتنه و بلائى بر شما وارد شود، به درگاه خداوند مهربان دعا و زارى نمائید... 📚 الکافی، ج ۲، ص ۴۷۱ ✨میلاد امام موسی کاظم (ع)مبارک✨ 🔹 ✾•🌿🌺🌿•✾ 🌹 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌹
نباید به مسئولیت‌های کلیدی تکیه کنند! آنهایی که در خانه‏‌های مجلل ، راحت و بی‏‌درد آرمیده‏‌اند و فارغ از همه رنجها و مصیبتهای جانفرسای ستون محکم انقلاب و ، تنها ناظر حوادث بوده‏‌اند، نباید به مسئولیت‌های کلیدی تکیه کنند، که اگر به آن جا راه پیدا کنند، چه بسا انقلاب را یکشبه بفروشند. ۶۶/۵/۶
15.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 بیانات حضرت آیت‌الله محمدتقی بهجت رحمه‌الله علیه : 《جنیان یا کافرند یا شیعه!》 🎥 حکایت تاریخی پیرمردهایی از لشکر جنیان که بیش از هزارسال عمر دارند و در واقعه حضور داشتند و بالا بردن دست امیرالمومنین(ع) توسط رسول اکرم (ص) را شاهد بوده‌اند. 🔸این سخنرانی مهم بیست روز قبل از وفات معظم‌له انجام شده است.
آنتی سگدون
#تایید_نشده برخی منابع خارجی از سفر اسحاق جهانگیری به لبنان و دیدار با رئیس جمهور, رئیس مجلس و نخس
⭕️سفر یکی از مقامات بلند پایه ایران به لبنان/ تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران، تهدیدی برای شورای امنیت است 🔸موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری:(۲) 🔹سفر یکی از مقامات بلندپایه کشور به لبنان در حال برنامه ریزی است و طی روز‌های آتی اطلاع رسانی می‌شود. ما چه با سفر به لبنان و چه بدون سفر، در کنار مردم لبنان خواهیم بود. 🔹 در مورد تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران باید بگویم این موضوع بیشتر تهدیدی برای شورای امنیت است و آمریکا تلاش دارد این نهاد را تضعیف کند و تحت انقیاد خود درآورد. 🔹اعضای شورای امنیت باید احتیاط کرده و در دام آمریکا نیافتند. با درایتی که در رهبری کشور‌های مستقل وجود دارد و رایزنی‌هایی که ما داشته ایم، امیدواریم شکستی دوباره برای آمریکا باشد.
🌷توییت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب به مناسبت میلاد امام موسی کاظم (ع)
🔴موسی (ع) به طور رفت و چون برگشت، گوساله‌‌ای در میان قومش خدایی می‌کرد! سامری، سلبریتی هنرمندی بود که گوساله‌ی طلایی را تراشید تا همه‌ی رشته‌های موسی و هارون (ع) را پنبه کند و خدای جدیدی برای بنی اسرائیل بتراشد. همان بنی اسرائیلی که موسی (ع) دریا را برای آنها شکافت تا از فرعون نجات یابند. گوساله‌ی طلایی به شعبده ی سامری صدای گاو می‌داد و چه معجزه‌ای بالاتر از این برای ایمان آوردن گاوهای بنی‌اسرائیل؟! 🔺️سلبریتی‌های لبنانی امروز با پیکرِ تراشیده و طلاهای نخراشیده صدای گاو در می‌آورند تا به مدد دلارهای خائن الحرمین الشریفین، از ماکرون گوساله‌‌ای فرانسوی برای پرستش مردم بسازند. مردمی که هنوز خیلی زود است که محبت‌های ایران و حزب‌الله را در جنگ ۳۳ روزه از حافظه‌ی تاریخی خود پاک کرده باشند.
⭕️معتادان هم کرونا می گیرند! ▪️ وقتی طرح جمع آوری معتادان از سطح شهر لغو شد، شایعاتی مبنی بر اینکه معتادان کرونا نمی‌گیرند در فضای مجازی منتشر شد. 🔸اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: 🔹روز‌های اولی که کرونا شیوع پیدا کرد، محققان نسبت به این موضوع اطلاعات کمی داشتند. به همین دلیل این شایعه پخش شد، اما بعد از آن متوجه شدیم که قاچاقچیان بین المللی مواد مخدر این شایعات را پراکنده کرده‌اند. 🔹معتادان مستعدتر هستند و به دلیل مشکلاتی که این بیماری برای ریه ایجاد می‌کند، اگر فرد معتادی به کرونا مبتلا شود، آسیب بیشتری می‌بیند.
آنتی سگدون
⭕️معتادان هم کرونا می گیرند! ▪️ وقتی طرح جمع آوری معتادان از سطح شهر لغو شد، شایعاتی مبنی بر اینکه
⭕️افزایش روز به روز ابتلای معتادان به کرونا 🔸فرید براتی سده، مدیرکل دفتر پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹درصد ابتلا به ویروس کرونا در بین معتادان متجاهر رو به افزایش است و در حال حاضر تعداد بیشتری از معتادان متجاهر در گروه‌هایی که جمع آوری می‌شوند به کووید ۱۹ مبتلا هستند. 🔹هفته گذشته در غرب استان تهران در یک گروه ۲۷۵ نفری از معتادان متجاهر که جمع آوری شدند، ۳۶ نفر به ویروس کرونا مبتلا بودند یا در آذربایجان غربی از بین حدود ۲۰۰ معتاد متجاهری که جمع آوری شدند ۲۰ نفر مبتلا به کووید ۱۹ بودند و این نشان می‌دهد که شیوع ویروس کرونا در بین معتادان متجاهر در حال افزایش است. 🔹آمار ابتلای معتادان متجاهر روبه افزایش است و همانقدر که شاهد افزایش تعداد مبتلایان مردم عادی به کرونا هستیم شاهد افزایش ابتلای معتادان به کرونا نیز هستیم.