⭕️ این پیام یک مغالطه واضح هست. اولا که رهبری این جملات رو نفرمودند و اصل جمله مربوط به بحث سهمیه بندی بنزین بوده پس این یک دروغ و یک حرف بی منبع هست و میتونید در سایت رهبری اصل جملات رو در بیارید.
✅ دوم اینکه رهبر انقلاب از شخص روحانی و لاریجانی که نبوده بلکه "حمایت از ساختار سیاسی کشور و قانون" بوده. اگه قرار باشه هر قانونی با لشگرکشی یه عده ای زیرابش زده بشه دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه.
✅ ما هم با شرکت در انتخابات در واقع داریم در افزایش استحکام ساختار سیاسی کشور شرکت میکنیم و اگه کسی در انتخابات شرکت نکنه در واقع موافق با بی قانونی و هرج و مرج هست که هیچ انسان عاقلی با هرج و مرج در جامعه موافق نیست.
⭕️ بنابراین حرفهای موجود در متن کاملا غلط هست و استدلالش کاملا بی پایه و اساس هست.
https://eitaa.com/Anti_Corona
بترس از اون روزی که...
به خودت بیای و ببینی
تمام راه رو به خاطر یک آدم
بی لیاقت اشتباه رفتی.
https://eitaa.com/Anti_Corona
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
🌹سخنرانی رهبر انقلاب؛ ظهر ۱۴ خرداد🌹
🔴رهبر انقلاب ساعت ۱۱ روز جمعه ۱۴ خرداد، به مناسبت سی و
دومین سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره) به صورت زنده از رسانه ملی سخنرانی میکنند.
🔴اطلاع رسانی برای عشق به رهبری با شما سرباز ولایت🔴
https://eitaa.com/Anti_Corona
🔴 کمپین انتخاباتی اسحاق جهانگیری متولی اصلی ستادهای همتی شد/ معاون اول روحانی در سودای ابقا
🔹️حزب کارگزاران سازندگی با محوریت اسحاق جهانگیری حمایت خود از همتی در استانهای کشور را آغاز کرده و کرباسچی دبیر این حزب اعلام کرده که این حمایت صد در صد است.
🔹️گفته می شود علی رغم شانس بسیار اندک همتی به عنوان کاندیدای کارگزاران و اصلاحات، اما ابقای اسحاق جهانگیری عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی به عنوان معاون اول دولت احتمالی پذیرفته شده است.
🔹️بر اساس این گزارش نشریه سازندگی وابسته به کارگزاران نیز تمام قد در حال حمایت از عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی حسن روحانی است.
https://eitaa.com/Anti_Corona
طعنه علی کریمی به همتی: کاش از این کمربند مشکی برای شکستن و قیمت لحظهای دلار استفاده میکردی!
https://eitaa.com/Anti_Corona