♀️ کانالها و صفحات نقد راهبردی فمینیسم در فضای مجازی:
👈 اینستاگرام:
www.instagram.com/antifiminism
👈 تلگرام:
t.me/joinchat/AAAAAEWQ_Wrm7t1w-4IWNg
👈 ایتا:
eitaa.com/joinchat/558432266C2fa1e95095
👈 سروش:
sapp.ir/antifeminism
👈 هورسا(اینستاگرام ایرانی):
www.hoorsa.com/antifeminism
👈 بله:
https://ble.im/antifeminism
👈 آپارات:
http://www.aparat.com/antifeminism
📝حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه):
❣خداوند همان طوری که قوانینی برای محدودیت مردها در حدود اینکه فساد بر آنها راه نیابد دارد، در زنها هم دارد.
❣همه برای صلاح شماست. همه قوانین اسلامی برای صلاح جامعه است.
❣زن باید شجاع باشد؛ زن باید در مقدرات اساسی مملکت دخالت بکند.
❣زن آدم ساز است؛ زن مربی انسان است.
📕صحیفه امام خمینی، جلد۶، ص۳۰۱
#امام_خمینی
#زن_شجاع
#زن_مربی_انسان
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
نقد راهبردی فمینیسم♀️
📝دکتر فریبا علاسوند (عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان): اگر با فقه اسلامی پاسخگوی مسائل جدید زن و مرد ن
📝خانم دکتر فریبا علاسوند (عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان): اگر با فقه اسلامی پاسخگوی مسائل جدید زن و مرد نباشیم، فمینیسم رشد میکند
❣... مهمترین طرح در فمینیسم با تمام گستردگی، نظریه جنسیتی است که باید در حوزه مسائل جدید زن و مرد و جلوگیری از فساد جهانی، با فقه اسلامی پاسخگو باشیم.
❣ما نیاز به عدالت جنسیتی در مفهوم جهانی GENDER JUSTICE نداریم و با توجه به مفاهیم دینی اسلامی، واژه عدالت برای پاسخگویی به نیازهای بشری کافی است.
❣باید در حوزه مسائل جدید زن و مرد با فقه اسلامی پاسخگو باشیم، وگرنه هرج و مرج واژگانی و تولید افکار شیطانی غرب و فمینیسم، بیش از پیش، رشد میکند...
📕برگرفته از سخنرانی ایشان در مدرسه علمیه رضویه مشهد، خبرگزاری حوزه
#دکتر_فریبا_علاسوند
#فقه_اسلامی
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم: افول تفکر فمینیستی در غرب (رئال موشن)
#فمینیسم
#موشن_گرافیک
#افول_فمینیسم
#خودکشی_زنان
#بحران_خانواده
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
📝بزرگترین نقش و مهمترین کار زن، تربیت فرزندان و تقویت روحی شوهران برای ورود در میدانهای بزرگ است
❣حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی):
🔸️مادران در دوران انقلاب و در جنگ تحمیلی، فرزندان خود را به سربازان جانباز و شجاع در راه اسلام و مسلمین تبدیل کردند.
🔸️و همسران در دوران انقلاب و دوران جنگ تحمیلی، شوهران خود را به انسانهای مقاوم و مستحکم مبدّل ساختند. این است نقش و تأثیر زن بر روی فرزند و شوهر.
🔸️این، نقشی است که زن میتواند در داخل خانواده ایفا کند و جزو بزرگترین نقشهاست و به نظر من از همهی کارهای زن مهمتر، همین کار است.
🔸️از همهی کارهای زن مهمتر، تربیت فرزندان و تقویت روحی شوهران برای ورود در میدانهای بزرگ است، و خدا را شکر میکنیم که زن ایرانی و مسلمان، در این میدان هم بیشترین هنر را نشان داده است.
📕 ۷۵/۱۲/۲۰
#امام_خامنهای
#تربیت_فرزند
#زنان_جامعه_ما_اینگونه_اند
#خانواده
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
📝خانم دکتر مریم حاج عبدالباقی: چادر نماد فرهنگ ایرانی اسلامی ماست ...
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
نقد راهبردی فمینیسم♀️
📝خانم دکتر مریم حاج عبدالباقی: چادر نماد فرهنگ ایرانی اسلامی ماست ... ✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
📝خانم دکتر مریم حاج عبدالباقی: چادر نماد فرهنگ ایرانی اسلامی ماست
❣... اگر نگاهی به تاریخ کشورمان بیندازید متوجه میشوید که ایرانیها چادر را از قرنها قبل به عنوان پوشش انتخاب کرده بودند. در این مورد بعضی کارشناسان معتقدند که قرنها پیش از ورود اسلام به ایران، خانمهای ایرانی از چادر استفاده میکردند، و بعضی کارشناسان هم استفاده از چادر را به بعد از مسلمان شدن ایرانیها مربوط میدانند. در هر صورت، مشخص است که سابقه استفاده از چادر به سالها قبل برمیگردد.
❣از محاسن چادر مشکی این است که هم پوشش کاملی است و هم رنگ یکدستی دارد که توجه دیگران را به خودش جلب نمیکند. از طرف دیگر همین چادر، چادری است که زنان انقلابی ما برای مبارزه با طاغوت و رژیم شاهنشاهی از آن استفاده میکردند، با همین چادر پشتیبان جبهههای جنگ بودند و در راهپیماییها شرکت کردهاند. در این شرایط چادر به عنوان مظهری برای زن مسلمان و مبارز است.
❣فرانتس فانون در یکی از نوشتههایش، به اهمیت چادر زنان الجزایری در انقلاب این کشور اشاره کرده و آن را عامل هراس دشمنان آنها معرفی کرده است. یعنی دشمنان الجزایر گمان میکردند که هر زن چادری الجزایری یکی از نیروهای دفع کننده استعمار فرانسه است. همین نگاه در مورد چادر زنان ایرانی هم وجود دارد...
📕منبع: قدس آنلاین
#دکتر_عبدالباقی
#حجاب
#چادر
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
نقد راهبردی فمینیسم♀️
📝 تاریخچه فمینیسم، بخش دوم ❣ در اوايل قرن نوزدهم ميلادی، فمينيسم با شعار دفاع از حقوق زنان در چنين
📝تاریخچه فمینیسم، بخش سوم
❣مكتب فمينيسم در موج دوم خود با شكست ساختار خانواده و ازدواج و تجويز آزادی بی حد و حصر جنسی به بهانه مبارزه با مباحث كليشهای زنان، نه تنها كرامت و شخصيت زنان را خدشهدار كرد بلكه جايگاه زنان در نقشهای مادری و همسری را زير سئوال برد.
❣موج دوم فمينيسم با تاكيد بيش از حد بر اشتغال و مشاركت اجتماعی و سياسی، زنان را مجبور كرد تا برای ابراز وجود، هويتی مردانه از خود به نمايش بگذارند.
❣در اين شرايط نظام سرمايهداری كه نياز شديدی به نيروی انسانی ارزانقيمت داشت، همراه با فمينيسم فضايی را ايجاد كرد كه زنان از خانه و زندگی خانوادگی خارج شوند.
📳ادامه دارد...
#تاریخچه_فمینیسم
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
📝مقام شامخِ حقیقی زن چیست؟ / هدف، رقابت خصمانه زن و مرد نیست
⚘حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی)
❣اگر جامعه اسلامی بتواند زنان را با الگوی اسلامی تربیت کند - یعنی الگوی زهرایی، الگوی زینبی، زنان بزرگ، زنان باعظمت، زنانی که میتوانند دنیا و تاریخی را تحت تأثیر خود قرار دهند - آن وقت زن به مقام شامخِ حقیقی خود نائل آمده است.
❣اگر زن در جامعه بتواند به علم و معرفت و کمالات معنوی و اخلاقیای که خدای متعال و آیین الهی برای همه انسانها - چه مرد و چه زن - به طور یکسان در نظر گرفته است، برسد، تربیت فرزندان بهتر خواهد شد، محیط خانواده گرمتر و با صفاتر خواهد شد، جامعه پیشرفت بیشتری خواهد کرد و گرههای زندگی آسانتر باز خواهد شد؛ یعنی زن و مرد خوشبخت خواهند شد.
❣برای این باید تلاش کرد؛ هدف این است. هدف، صفآرایی زن در مقابل مرد نیست. هدف، رقابت خصمانه زن و مرد نیست. هدف این است که زنان و دختران بتوانند همان سیر و همان حرکتی را انجام دهند که وقتی مردان آن حرکت را انجام دهند، به صورت یک انسان بزرگ در خواهند آمد؛ زنان انسان بزرگ شوند. این ممکن است و در اسلام تجربه شده است.
📕۱۳۷۶/۷/۳۰
#حضرت_امام_خامنهای
#مقام_حقیقی_زن
#رقابت_خصمانه_زن_و_مرد
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
نقد راهبردی فمینیسم♀️
📝فمینیسم اسلامى؛ تعریف و شاخصها ... ✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️ @AntiFeminism
📝فمینیسم اسلامى؛ تعریف و شاخصها
🔸️ #فمینیسم و اسلام دو قطب مخالفاند و از تلفیق آنها، هرگز #فمینیسم_اسلامى به وجود نمىآید و احکام اسلامی با بیشتر مطالبات فمینیستی ناسازگاری دارد. از سوی دیگر میان خواستههای فمنیستی با مبانی اسلامی و معرفتی نیز ناسازگاری وجود دارد.
🔸️نظریه فمینیسم اسلامى اصطلاحى است که در نتیجه رسوخ تفکر فمینیستی در جوامع اسلامی جعل شده و در سده اخیر به ادبیات دفاع از حقوق زنان راه یافته و در برخى کشورهاى اسلامى نگاه جدیدی را به زنان معطوف داشته است.
🔸️این دیدگاه به تفسیر زنمدارانه از اسلام میپردازد و از آنجا که دین را نافذترین و مهمترین رکن فرهنگ در کشورهای اسلامی میبیند، دستیابی به اهداف تساویطلبانه خویش را در گرو همسویی و همراهی با فرهنگ دینی میپندارد. از این رو آنان به دنبال تطبیق آموزههای #فمینیسم_غربی با آموزههای اسلامی هستند، تا اسلام را موافق #فمینیسم جلوه دهند!
🔸️فمینیسم اسلامی با انکار احکام ثابت، روش اجتهاد فقهى را ناکارآمد دانسته و بر بکارگیری الگوهای غربی برای رسیدن به جامعه مترقی تاکید میکند.
🔸️نگاه منفی به نقش زنان در خانواده از دیگر باورهای فمینیسم اسلامی است.
🔸️اگر فمینیسم را نظریهای که برابری میان زن و مرد را در عرصههای مختلف حیات بشری پی میگیرد بدانیم، در این صورت ترکیب میان اسلام و فمینیسم پارادوکسی ایجاد میکند که جز با تفسیر مجدد اسلام بر اساس آموزههای غربی و به قیمت تفسیر به رأی متون دینی و تحریف در آن، قابل رفع نیست. بدین ترتیب باید تفکیکی بین دفاع از حقوق زنان و فمینیسم صورت داد؛ یعنی میتوان مدافع حقوق زنان بود، ولی فمینیسم نبود.
🔸️از آنجا که فمینیسم اسلامى از لحاظ بینش و پشتوانه علمى، وابسته به غرب است و به وسیله روشنفکران غربى طرحریزى شده است، بعید به نظر مىرسد که بتواند در جوامع اسلامى نتیجه بگیرد.
🔸️دین به عنوان یک رکن نافذ در فرهنگ جامعه رسوخ کرده و تا وقتی که فرهنگی دینی را در جامعه داریم خیلی سخت است که فمنیستها بتوانند خواستههایشان را اعمال کنند.
📕حجتالاسلام والمسلمین رمضانی، استاد گروه فلسفه و عرفان دانشگاه مجازی المصطفی(ص) در گفتوگو با ایکنا
#حجتالاسلام_رمضانی
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
📝آیتالله سیداحمد علمالهدی امام جمعه مشهد مقدس:
🔸️با سکولاریسم، ضدیت با ولایت فقیه، رهبری و همچنین طرح مطالبی همانند فمینیسم اسلامی باید مقابله کرد. فمینیسم اسلامی یعنی یک بخش از اسلام را قبول و بخش دیگر را نمیپذیرد و این همان سکولاریسم است...
#آیتالله_علمالهدی
#فمینیسم_اسلامی
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
💠دو حدیث از امیر کلام، اسدُاللهِ الغالب، علیبنابیطالب علیهالسلام
❣صيانَةُ المَرأَةِ أَنعَمُ لِحالِها وَأَدوَمُ لِجَمالِها
محفوظ بودن و پاكدامنى براى سلامتى زن مفيدتر است و زيبايى او را بادوامتر مىكند.
📙غررالحكم، ج۴، ص۲۰۰
❣جِهادُ المَرأَةِ حُسنُ التَّبَعُّل
جهاد زن خوب شوهردارى كردن است.
📙خصال، ص۶۲۰
#امام_علی_علیهالسلام
#جهاد_زن
#شوهرداری
#پاکدامنی
#دوام_زیبایی_زن
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
📝نقش زن در اجتماع از نگاه حضرت امام خمینی (قدّس سرّه الشریف)
❣زن نقش بزرگی در اجتماع دارد. زن مظهر تحقق آمال بشر است. زن پرورش دهنده زنان و مردان ارجمند است. از دامن زن مرد به معراج میرود. دامن زن محل تربيت بزرگزنان و بزرگمردان است...
📕صحیفه نور، جلد۷، صفحه۳۴۱
#حضرت_امام_خمینی
#نقش_زن
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
📝مدیر حوزه علمیه خواهران کشور: زن و مرد مکمل یکدیگرند/با حرکتجهانی فمینیسم مقابله میکنیم
👈حجتالاسلاموالمسلمین بهجتپور:
💠... مرکز تحقیقات زن و خانواده زیر نظر مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ایجاد شده و تلاش این مرکز فعالیت در زمینهٔ کنترل حرکت جهانی فمینیسم است، این مرکز تلاش میکند زن و مرد را بهعنوان زوجی مکمل یکدیگر معرفی کند و آنها را مقابل یکدیگر نمیداند، رسالت دیگر مرکز تحقیقات زن و خانواده این است که مسائل دینی پیرامون زنان را استخراج کند.
📕خبرگزاری حوزه
#حجتالاسلام_بهجتپور
#حوزه_علمیه_خواهران
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
❣زنان نیوزلند در حمایت و همبستگی با مسلمانان روسری سر کردند. آنان، حجاب را نماد اسلام میدانند و به آن احترام میگذارند؛ اما فمینیستهای ایرانی همگام با دشمنان اسلام، مردم مسلمان ایران را به بی حجابی و مبارزه با حکم قرآنی حجاب دعوت میکنند! فمینیستها به جای خیانت و همدستی با دشمنان خدا، آزادگی و شرف را یک کم از زنان نیوزلند یاد بگیرند.
#حجاب_زنان_نیوزلند
#فمینیستهای_ایرانی
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
نقد راهبردی فمینیسم♀️
🇮🇷معرفی زنان انقلابی الگو⚘ 📝خانم مرضیه حدیدچی (دباغ) ... ✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️ @AntiFemini
🇮🇷معرفی زنان انقلابی الگو⚘
📝خانم مرضیه حدیدچی (دباغ)
❣ملقب به طاهره خانم از طرف حضرت امام خمینی (ره)
❣در همدان به دنیا آمد و بعد از ازدواج به تهران آمد و صاحب ۸ فرزند شد و در کنار وظیفهی مادری به تحصیل علوم دینی نزد آیتالله سعیدی پرداخت و اندیشه امام(ره) را از او فرا گرفت و زیر نظر او اعلامیههای امام(ره) را پخش میکرد و با جامعه روحانیت مبارز همکاری داشت.
❣در طی این مبارزات توسط ساواک دستگیر و به شدت شکنجه میشود.
❣در سال ۱۳۵۳ و پس از دو بار بازداشت توسط ساواک، از کشور خارج شد و تحت آموزش مبارزات چریکی در سوریه و لبنان زیر نظر شهید محمد منتظری و با حمایت امام موسی صدر قرار گرفت.
❣در عربستان به توزیع اعلامیههای امام خمینی(ره) در میان حجاج میپرداخت.
❣در زمان اقامت امام(ره) در فرانسه محافظ شخصی امام خمینی(ره) و مسئول بیت اندرونی ایشان میشود.
❣بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به دستور مستقیم امام خمینی(ره) به فرماندهی سپاه پاسداران همدان منسوب میشود.
❣در سال ۱۳۶۷ به همراه آیتالله جوادی آملی یکی از سه نمایندهای بود که پیام امام خمینی(ره) را به گورباچف آخرین رئیس جمهور شوروی رساند.
❣پس از پیروزی انقلاب مناصبی چون اولین زن فرمانده سپاه (همدان) و رئیس زندانهای زنان تهران را بر عهده داشت و طی عمر بابرکت خود سه دوره نماینده مردم تهران و همدان در مجلس شورای اسلامی، مسئول بسیج خواهران کل کشور و استادی مدرسه شهید عالی مطهری و قائم مقامی دبیرکل جمعیت زنان جمهوری اسلامی را برعهده داشت.
🌺حضور تاثیرگذار در عرصه اجتماع با رعایت حجاب و عفاف و مبارزات و مجاهدات ایشان در راه اعتلای حق و دفاع از اسلام و ولایت، در کنار ایفای نقش مادری، ایشان را الگوی کاملی برای زنان تراز انقلاب اسلامی قرار داده است.
👈چنین الگوهایی هیچ وقت به مذاق فمینیستها خوش نیامدهاند، زیرا شعار "تضییع حقوق زنان توسط جمهوری اسلامی" را نقش بر آب کرده است. به برکت انقلاب اسلامی، نقش مادری زنان پررنگ شده و آنها با رعایت حجاب و عفاف در جامعه نیز حضور موثر دارند. واقعیتی که توسط فمینستها در داخل و خارج، دیده نمیشود.
#زنان_انقلابی_الگو
#مرضیه_حدیدچی
#نقش_مادری
#مبارزات_انقلابی
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
نقد راهبردی فمینیسم♀️
📝دفاع از زنان و نقد شعار اصلی فمینیستها (مردواره کردنِ زنان) توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهال
📝دفاع از زنان و نقد شعار اصلی فمینیستها (مردواره کردنِ زنان) توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی)
❣این هنری نیست که زن کار مردانه را تقلید کند؛ نه، زن یک کار زنانه دارد که ارزش آن از هر کار مردانهای بیشتر است. امروز دستهای بشدت مشکوک موج ضد ارزشی را در دنیا به راه انداختهاند - که در همه جا هست، در کشور ما هم متأسفانه در گوشه و کنار دیده میشود - اینها میخواهند زن را وادار کنند به اینکه بشود یک مرد! این را کسر شأن زن میدانند که چرا فلان کارها را مرد میکند، زن نکند! این کسر شأن است؟ نگاه به این مسأله، نگاه غلطی است.
❣این را عیب میگیرند که چرا شما میگوئید زن، زن است؛ مرد، مرد است. خوب، مگر اینطور نیست؟ شما دلتان میخواهد که ما بیائیم بگوئیم زن، یک مرد است؛ آن وقت یک مرد مصنوعی؛ کپی دوم مرد! این چه افتخاری است برای زن؟
❣افتخار برای زن این است که یک زن باشد؛ یک زن کامل، یک مؤنث کامل. در مقام ارزشگذاریهای والا اگر نگاه کنیم، این ارزش - یک زن کامل بودن - از یک مرد کامل بودن کمتر که نیست، در مواردی قطعاً بالاتر و بیشتر هم هست. ما چرا این را از دست بدهیم؟
❣البته مسئولیتهائی هست که مشترک است. همانطور که گفتیم، مسئولیت حضور در جامعه و فهمیدن دردهای عمومی جامعه و سعی در علاج دردهای عمومی جامعه، مخصوص مرد و مخصوص زن نیست؛ زنها هم نمیتوانند شانهشان را از این مسئولیت خالی کنند. اگر زنها باید در این زمینه کاری انجام بدهند، البته باید انجام بدهند - محدودیتی هم وجود ندارد - اما مسئولیتهای اختصاصی هم، یعنی آن کاری که خدای متعال به حسب طبیعت به عهدهی زن قرار داده، مهم است.
📕 ۱۳۸۶/۴/۱۳
#حضرت_امام_خامنه_ای
#ارزش_زن_کامل_بودن
#افتخار_برای_زن
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
نقد راهبردی فمینیسم♀️
📚 معرفی کتاب "آن روی فمينيسم" ... ✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️ @AntiFeminism
📚 معرفی کتاب "دروغهایی که زنان باور میکنند و حقایقی که آنان را آزاد میسازد" ...
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
نقد راهبردی فمینیسم♀️
📚 معرفی کتاب "دروغهایی که زنان باور میکنند و حقایقی که آنان را آزاد میسازد" ... ✍ کانال نقد راهب
📚 معرفی کتاب "دروغهایی که زنان باور میکنند و حقایقی که آنان را آزاد میسازد"
❣این کتاب جلد دوم از سری کتابهای "فمینیسم در ترازوی نقد" است.
❣۴۰ دروغ رایج در غرب که باور آنها به زندگی فردی و اجتماعی زنان آسیب میرساند، در کتابی با عنوان «دروغهایی که زنان باور میکنند و حقایقی که آنها را آزاد میسازد» نوشته «نانسی لی دموس» با ترجمه پریسا پورعلمداری از سوی دفتر نشر معارف چاپ شده است.
❣این کتاب ترجمه و تلخیص کتاب Lies Woman Believe است. نویسنده کتاب، فارغالتحصیل دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و سرپرست انتشارات و عضویت هیات مدیره کشیشانFeaction در میشیگان است.
❣نویسنده این کتاب که یک زن مبلغ مسیحی است، با اشاره به سردرگمیهای روزانه زنان، میکوشد به آنان کمک کند تا فریبهایی که بسیاری از آنان را به ناامیدی کشانده است، بشناسند و با معرفی شیطان به عنوان منشأ تمام دروغ پردازیها و انحرافات بشری و استفاده از مثالهای مستند و حقیقی، خواننده را راهنمایی کند تا به سوی حقایقی بازگردند که تنها با آموزههای دینی، قابل یافتن هستند.
❣این کتاب که با شیوهای نو و جدید، نگرشهای فمینیستی را نقد میکند، در سه بخش و یازده فصل تدوین و تنظیم شده است.
❣دروغهایی که زنان درباره خودشان و گناه، ازدواج، فرزندان، عواطف و شرایط زندگی باور میکنند، برخی از عناوین این کتاب است.
❣در بخش سوم این نوشتار، حقایقی که زنان را از این دروغها آزاد میکند، مطرح میشوند.
❣این کتاب توسط اداره مطالعات زنان و خانواده معاونت پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در سال ۱۳۸۸ در قالب ۱۳۶ صفحه منتشر شده است.
#فمینیسم
#معرفی_کتاب
#آنتی_فمینیسم
#نقد_فمینیسم
#antifeminism
#feminism
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
♀️ کانالها و صفحات نقد راهبردی فمینیسم در فضای مجازی:
👈 اینستاگرام:
www.instagram.com/antifiminism
👈 تلگرام:
t.me/joinchat/AAAAAEWQ_Wrm7t1w-4IWNg
👈 ایتا:
eitaa.com/joinchat/558432266C2fa1e95095
👈 سروش:
sapp.ir/antifeminism
👈 هورسا(اینستاگرام ایرانی):
www.hoorsa.com/antifeminism
👈 بله:
https://ble.im/antifeminism
👈 آپارات:
http://www.aparat.com/antifeminism
نقد راهبردی فمینیسم♀️
📝تاریخچه فمینیسم، بخش سوم ❣مكتب فمينيسم در موج دوم خود با شكست ساختار خانواده و ازدواج و تجويز آزاد
📝تاریخچه فمینیسم، بخش چهارم
❣موج سوم فمينيسم از اواخر دهه ۱۹۸۰ آغاز شد؛ فمينيستها دريافته بودند كه وضعيت زندگی زنان به موقعيتی پرتناقض تبديل شده است كه اين قشر را دچار بیهويتی كرده و نتوانسته است منزلتی متناسب با ساختارهای روحی و جسمی وی ايجاد كند.
❣موج اول و دوم فمينيسم بيش از حد بر جلوگيری از رفتارهای زنانه تاكيد میكرد. اين امر باعث شد زندگی زنان از حالت طبيعی به سوی مكانيزه شدن سوق پيدا كند؛
❣احساس عدم امنيت به لحاظ فقدان كانون خانواده، عدم ثبات شخصيتی، افسردگی، تنهايی و بيماریهای جسمی به لحاظ روابط پرخطر جنسی و سقط جنين از پيامدهای فمينيسم بوده است.
#تاریخچه_فمینیسم
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism