فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک مرد پلیس اسرائیلی روز شنبه در جریان اعتراض به سفارت آمریکا در اورشلیم ، یک کودک فلسطینی را خفه کرد و کشته شد. پسر بی گناه حتی قبل از مرگ، شهادتین را خواند. علیرغم تلاش های فراوان گروه ها برای بارگذاری این ویدئو در Youtube ، به طور مداوم از google ، Facebook و youtube حذف و حذف می شود. لطفا این ویدئو را در سطح بالا پخش کنید تا به همه رسانه ها برسد.
#اسرائیل_خونخوار
#غزه_مظلوم_مقاوم
https://eitaa.com/antihalghe
⚫️شهادت سید الساجدین، زین العابدین(علیه السّلام) تسلیت باد.
🔻🔺با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) برکات فراوانی عاید بشریت و متدینین می شود؛ از جمله، آنچه حضرت سجاد ـ علیه السلام ـ فرمود:
اذا قامَ القائِمُ أَذْهَبَ اللهُ عَن شِیعَتنا العاهَهَ و جَعَل قُلُوبَهُمْ کَزُبَرِ الحَدیدِ وَ جَعَلَ قُوَّهَ الرَّجُل مِنْهُم قُوَّهَ أرْبَعینَ رَجُلا وَ یَکونُونَ حُکّامَ الاَرْضِ وَ سَنامَها
وقتی قائم قیام کند، خداوند رنج را از شیعیان ما دور میکند و دلهای آنها را چون پاره آهن قرار میدهد و خداوند قدرت هر مرد از آنها را برابر چهل مرد قرار میدهد و آنها حاکمان زمین خواهند شد.
بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۶۴، و ۳۱۷؛ الزام الناصب، ص ۱۳۹
https://eitaa.com/antihalghe
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
🔆رشد معنوی و سایش معنوی دوره معنویت رهایی بخش 4⃣ قسمت چهارم https://eitaa.com/antihalghe
28.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆ماهیت وظیفه گرایانه معنویت
دوره معنویت رهایی بخش
5⃣ قسمت پنجم
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ جواب عالیِ استاد عالی
به کسانی که میگویند اگر بیحجاب هم بیاد هیئت اشکال نداره
#حجاب
https://eitaa.com/antihalghe
RJNSQ_Volume 21_Issue 84_Pages 137-154.pdf
741.8K
#معرفی_مقاله | آسیبشناسی جریانهای فرهنگی نوپدید در ایران (مطالعه موردی عرفان حلقه)، محمدرضا تاجی اشکفتکی؛ ساسان ودیعه؛ رضا صفری شالی
🔹نوشتار حاضر با هدف مطالعه ی جامعه شناختی جریان های فرهنگی نوپدید و به منظور پاسخگویی به این سؤال انجام گرفته است که آموزههای عرفان حلقه، در کل دارای چه ماهیت و کارکردهایی بوده و به تبع آن، چه آسیبهای سیاسی اجتماعی بر ایران دارد؟
🔸یافته ها حاکی از آن است که:
🔺 آسیبهای ناشی از ترویج آموزههای عرفان حلقه در حوزهٔ اجتماعی، شامل تغییر فرهنگ، ایجاد چالش در هویت ملی، متهم کردن نظام به اِعمال محدودیت، ترویج سیاست تساهل و تسامح افراطی و... است
🔺 آسیبها در حوزهٔ سیاسی نیز شامل راهاندازی جنگ نرم، نفوذ در حاکمیت، تضعیف و تشکیک در مبانی امنیت ملی، ترور فرقهای، تبلیغات ضدنظام و... است.
#عرفان_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مراسم مذهبی هندوها برای طول عمر دونالد ترامپ!
گروهی از هندوهای زعفرانیپوش، طی مراسمی ویژه، برای رفاه و زندگی طولانی دونالد ترامپ رئیسجمهوری سابق ایالات متحده دعا خواندند.
ترور ناموفق دونالد ترامپ در روز شنبه ۲۳ تیر، واکنش گسترده بسیاری از مردم در سرتاسر جهان را به دنبال داشت. مقام مذهبی هندوهای سنا با اجرای این مراسم به خبرگزاری فرانسه گفت: «ما از خدا خواستیم که دشمنان دونالد ترامپ از بین بروند و برکات ویژهای به او عطا شود.»
#هندوئیسم
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله وحشتناک هندوها به یک مسجد
شماری از #هندوهای_افراطی مسلح به چوب و انواع سلاحهای سرد با حمله به مسجدی در ایالت ماهاراشترا هند محتویات مسجد را خراب کردند و ضمن برافراشتن پرچم زعفرانی هندوها شعار «جی شری رام» (زنده باد خدای رام) را سردادند.
#هندوئیسم
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 آیا مفاهیم عرفان حلقه ثبت علمی شده است؟
🎙 استاد حسین عرب
#عرفان_حلقه
#عرفان_کیهانی
#فرادرمانی_شیطانی
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دشمن شناسی از زبان امام جمعه کربلا
سید هاشم الحیدری از رهبران مقاومت اسلامی عراق
#لبیک_یا_خامنه_ای
https://eitaa.com/antihalghe
🧘♂️ ⚛️ تولد سیاسی یوگا در ایران
🔴♨️ تولد و ورود یوگا به ایران، یک تولد کاملاً سیاسی است.
اولین باشگاه یوگا در تهران به نام «مهر» به سال ۱۳۴۵ توسط «مجید موقر» تأسیس شد؛ یک سناتور و فراماسونر ایرانی که با دربار پهلوی و انگلستان، ارتباط نزدیکی داشتهاست.
اسامی اولین افرادی که در نخستین باشگاه یوگای ایران ثبتنام کردهاند، اینطور در مطبوعات بیان شدهاست: «هویدا» (نخستوزیر وقت)، «شریف امامی» (رئیس مجلس سنا)، «ارتشبد گرزن» (رئیس ستاد مشترک ارتش) و برخی دیگر از وکلا، وزرا، ارتشبدها و نظامیان آن زمان.
https://eitaa.com/antihalghe
📍 «ژاله نمازی»، مربی یوگا در تلویزیون، رژیم پهلوی
نخستین گام در اشاعه یوگا به عنوان «ورزش»، از طریق تلویزیون ملی ایران از سالهای 1355 توسط «ژاله نمازی» برداشته شد.
وی که از خاندانهای وابسته به دربار پهلوی بود، پس از گذراندن دورههای یوگا در هند، به ایران بازگشت و در دانشگاه پهلوی سابق در شیراز به آموزش یوگا پرداخت. سپس، دومین باشگاه یوگای ایران را در تهران تأسیس نمود.
نمازی، یک روز درمیان، بعدازظهرها به تلویزیون میآمد و به طور عمومی یوگا را آموزش میداد.
وبه این ترتیب، «ورزشنمایی» یوگا در کشور کلید خورد.
#یوگا
#معنویت_نوظهور
#عرفان_شرقی
#تفکر_انحرافی
https://eitaa.com/antihalghe
🔹کابالا، مبنای نظری صهیونیسم
برای اینکه دید بهتری از رابطه صهیونیسم و کابالا کسب کنیم، باید توجه داشته باشیم که هر دو تفکر، در یک مختصات رسم میشوند. در واقع، صهیونیسم از نظر ساختاری وارث کابالا محسوب میشود؛ چراکه «حسیدیسم» (یکی از تفکرات مشهور کابالایی) یکی از جنبشهای مسیحایی (آخرالزمانگرایی) بدون «ماشیح» (منجی) بهشمار میآید و صهیونیسم نیز جنبشی از همین دست است. صهیونیستها بر رهایی قوم یهود بهصورت بازگشت به صهیون (اشغال فلسطین) بدون آنکه منتظر ماشیح شوند، تأکید میکردند.
در حقیقت، میتوان گفت کابالا همان صهیونیسم بوده و واجد همان تفکر شیطانی است، با این تفاوت که کابالا هیچگاه به فعلیت نرسید و همیشه در پستوها در حال طراحی توطئهها بود، اما صهیونیسم توانست آن تفکر ضدبشری را مطرح کرده و به عینیت برساند. هر دو تفکر دارای انگیزههای مشترک و اهدافی یکساناند. هر دو به حکومت جهانی میاندیشند و هر دو هیچ ارزشی برای انسانها قائل نیستند. البته میان آنها تفاوتهایی نیز وجود دارد که در جای خود قابل بحث است، از جمله این موضوع که کابالا برای یهود ارزش اندکی قائل بوده اما تنها چیزی که نزد صهیونیسم ارزش دارد، «ثروت» است.
مطالعه متن کامل 👉
#کابالا
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ داستان زعفر جنی ، خرافات یا واقعیت؟
کلیپی از تعزیه زعفر جنی در فضای مجازی منتشر شده که سوالات زیادی ایجاد کرده
⁉️ اگه صفر تا صد ماجرای #زعفرجنی و بررسی واقعی یا خرافات بودن داستانش رو میخوای این کلیپ کامل رو ببین
#زعفر_جنی
#جنیان
#جن
https://eitaa.com/antihalghe
🔻قانون جذب🔻
یکی از بزرگترین خرافه های موجود در جهان که از آموزه ها و مبانی مهم در عرفان های نوظهور، به خصوص عرفان های سکولار و اومانیستی و جنبش عصر جدید، می باشد"فرضیه جذب" است که از آن به "قانون #جذب" تعبیر می شود و سالهاست توسط سخنرانان و نویسندگان، مطابق فرهنگ و مذهب مخاطبان، تبلیغ و ترویج می گردد.
خلاصه ادعای معتقدین به "فرضیه #جذب" این است :
🔺افکار و اندیشه انسان، بر پدیده های خارجی اثرگذارند از نوع تاثیر علت تامه برمعلولش.
یعنی انسان تنها کافی است به گوشه ذهن خود چسبیده و به تصاویر ذهنی متمرکز شود، تا آن تصاویر در دنیای خارج، به صورت واقعیتی عینی جلوه گر شوند. مثلا اگر کسی به ماشین خاصی علاقه دارد کافی است تمام فکر و ذهنش آن ماشین شود تا بالاخره بتوان صاحب ماشینی که می خواهد بشود و آن را به سوی خود جذب نماید.
🔻یکی از مروجین غربی فرضیه جذب می گوید:
عمل تجسّم، تو را به هر چه بخواهی متصل می کند. تجسم خواسته ات، نیروی مغناطیسی ایجاد می کند و این نیرو، خواسته ات را به سوی تو جذب می کند. (قدرت، راندا برن.ص 68)
🔻یکی دیگر از مروجین ایرانی فرضیه جذب می گوید:
هميشه به ثروت هاي بيكراني كه در آينده به دست خواهيد آورد، بينديشيد... همواره بگوييد من ثروتمندم ...كاري كنيد كه واقعا كودك دورن شما، يعني ضمير نا خواگاه شما ثروت را احساس كند و همان شرايط را براي شما فراهم نمايد. احساس كنيد، ثروت خود را و احساس كنيد رفاه خود را ... به نمادهايي از ثروت، مثل اسكناس، چك، و تصاوير شمش هاي طلا خيره شويد و با آن معاشقه كنيد.
با تصور و افکار شما، تمام دنيا يک کاتالوگ در دست شما مي شود. انگار شما داريد به جهان سفارش مي دهيد. هر انتخابي که بکنيد درست است. قدرت تماماً در اختيار شماست.
(تكنولوژي فكر ص 238)
🔷فعالیت های مروجین این آموزه :
چندی پیش مستندی به نام "راز" از شبکه چهار در ترویج و تبلیغ قانون جذب پخش شد.
برخی از روانشناس های مشهور ایرانی با برگزاری کلاس در تالار های بزرگ کشور، به حمایت و تبلیغ از این نظریه می پردازند. همچنین کتاب های فراوانی در این موضوع به رشته تحریر در آمده است.
🚫مهمترین نقد و اشکالات فرضیه جذب :
1_وحیانی نبودن این آموزه
2- باقی ماندن این قانون در حد یک فرضیه و عدم رسمیت آن در مجامع علمی
3- جایگزین کردن مراقبه ذهنی در عوض عبادات شرعی
4- اصالت داشتن ذهن و انسان مداری، زیرا در این نظریه، انسان ها، مدار و کانون عالم هستی بوده و تمام اشیاء را به سمت خود جذب می کنند درحالیکه در ادیان الهی کانون جهان هستی خدا و اراده و قضا و قدر الهی می باشد .
5_فرو بردن انسان در گرداب آرزوها و افسردگی شدید بعد از نا امیدی از رسیدن به آنها
6_از آن جایی که هیچ زمان بندی برای رسیدن به شیء مورد نظر بیان نمی شود، شخص تا واپسین لحظات زندگی اش باید منتظر بماند.
7_ مشابهت تعالیم این فرضیه با تعالیم سحر و جادوگری
لازم به تذکر است که :
🔻در آموزه ها و تعالیم دین اسلام، چیزی که اهمیت دارد، تفکر و تعقل در آیات الهی برای معرفت بیشتر و در نتیجه وصول به سعادت است و نباید این موضوع را با تمرکز و توهم و تخیل که در مکاتب دیگر سفارش شده است یکی دانست زیرا دامنه فعالیت هر کدام با یکدیگر متفاوت است، تفکر انسان در محدوده عقل و تمرکز او در محدوده "وهم" می باشد.
✔️نکته :
عبور از حیطه و دامنه عقل گرایی و ورود به عالم خیال و توهم، نقطه مشترک تمامی عرفان های دنیاست. در تصوف نیز، تقویت قوه خیال سبب ورود به عالمی دیگر می شود که آن را عالم مثال (عالم جن و شیاطین) می نامند. در این عالم انسان هرچه تصور کند را به وضوح در پیش چشم خود مشاهده می کند. آنها تمرکز فراوان همراه با تلقین را کلید ورود به این عالم می دانند. در این عالم است که شخص، توانایی دیدن امور مخفی را پیدا کرده و با دیگر موجودات ارتباط بر قرار می کنند.
#قانون_جذب
https://eitaa.com/antihalghe
معنویت سکولار و عرفان دارویی و تخدیری دکتر همایون همتی.mp3
4.68M
#پادکست | معنویت سکولار و ترویج مصرف مواد مخدر و روانگردان
🎙 دکتر همایون همتی
🔹 یکی از مصادیق عرفانهای سکولار، عرفان دارویی است. در این نوع از عرفان، روح، هیچ ریاضت و زحمتی نمیکشد، هیچ مرحلهای را طی نمیکند. مهم رسیدن به حال خوش و خلسه و جذبه است از هر طریقی که باشد و منشأ مهم نیست. مهم حالاتی است که پدید میآید. کار به جایی رسیده است که مروجان این نوع از معنویت و عرفان، موادمخدر و داروهای روانگردان نیز تولید میکنند.
https://eitaa.com/antihalghe
dastorat2.pdf
287K
برنامه جامع شمیم👆👆 که توسط تعدادی از اساتید متخصص حوزه برای ارائه راهکار به کسانی که از جن آسیب دیده اند یا می خواهند از آسیب های جن در امان باشند، تدوین شده است. این برنامه جامع با بررسی صدها روایتی که در این زمینه وجود دارد طراحی شده و شما می توانید آن را برای دیگران نیز فوروارد نمایید.
برنامه حاضر روی اسیب دیدگان زیادی آزمایش شده و نتایج مثبت آن مورد تایید قرار گرفته است.
https://eitaa.com/antihalghe
این کتاب رو هم حتما تهیه کنید در بحث سحر و جادو با منابع معتبر دینی توسط استاد صدری نگاشته شده.
لطفا فریب ادعاهای دهن پرکن رو نخورید.
شیوه های کاسبی از جیب افراد ساده دل بسیار متنوع است.
👇👇👇
کتاب «سحر و کلید رهایی از آن» اثری ارزشمند از استاد سعید صدری است که با قلمی زیبا و البته بسیار متقن و مستدل و مستند به آیات و روایات به رشته تحریر در آمده است.
با مطالعه این کتاب، راه رهایی از سحر و طلسم و دعاهای مشکل آفرین را خواهید دانست.
📜مطالعه این کتاب را به شما توصیه میکنم.
🏠محل تهیه کتاب: کتاب فروشی های مسجد مقدس جمکران
09192552030
https://eitaa.com/antihalghe
✅ محمد علی طاهری (رئیس فرقه #عرفان_حلقه) معتقد است که غم و اندوه، انسان را در فاز منفی قرار داده و باعث جذب شیاطین به انسان می شود، به همین خاطر عزاداری بر امام حسین (ع) مساله ای آسیب زا می باشد.
✅ طاهری در نوشته ای که سال ها پیش، با عنوان "آئینه عاشورا" منتشر نموده، مردم را از نگاه حزن آلود به حادثه غمبار عاشورا برحذر داشته و جملاتی بدین مضمون بیان می کند که، با نگاهی متفاوت به عاشورا، می توان لباس هایی به رنگ سرخ و سبز و زرد و ... نیز پوشید.
📝 نقد مقاله «آیینه عاشورا» نوشته محمدعلی طاهری (سرکرده فراری حلقه)
بسم الله الرحمن الرحیم
📌در این نوشتار قصد دارم به نقد مقاله آیینه عاشورا محمد علی طاهری بپردازم، اما قبل از آن نظر خوانندگان عزیز را به دو مقدمه مهم جلب میکنم تا بتوانند به دید روشنی از آنچه در پی خواهد آمد، دست یابند:
🔺1. تفکر التقاطی چیست؟
التقاط در لغت به معنای برچیدن و از زمین برداشتن است و تفکر التقاطی اصطلاحی است که به نحوهای خاص از اندیشیدن اطلاق میشود، اهل اندیشه و نظر این سخن را که "هر اندیشمندی شایسته است در حوزه تخصصی خود به اظهار نظر بپردازد" میستایند و معتقدند: "آنجا که مباحث رنگ تخصصی به خود میگیرد، باید از کارشناسان هر فن نظرخواهی کرد". ولی گاه در مقام عمل کسانی یافت میشوند که بدون توجه به قاعده عقلانی فوق در زمینههای گوناگون که قطعأ همگی آنها در حوزه تخصص ایشان نیست، به اظهار نظر میپردازد. اینگونه افراد از میان دیدگاههایی که در هریک از زمینههای مختلف ارائه شده، نظری را پسندیده و برمیگزینند و بدون توجه به زیرساختهای فکری دیدگاه گزینششده، مجموعهای از نظریات را به عنوان تفکر خویش انتخاب و به دیگران عرضه میکنند که گاه با اندکی دقت، ناهمگونی و حتی تناقض در میان اجزای این تفکر بهراحتی قابل شناسایی است.
به عنوان نمونه از مطالعاتی که در زمینه روانشناسی، جامعهشناسی، سیاست، حقوق، فلسفه، عرفان، دین و... داشتهاند، مجموعهای از نظریات که هریک برگرفته از گرایش خاصی است، فراهم میآورند؛ البته این مجموعه بر اساس سنجشهای دقیق و موشکافی در زیربناهای فکری نظریهها و درنظرگرفتن سازگاری و ناسازگاری آنها به دست نیامده، بلکه آنچه به مذاق این تدوینکننده خوشتر آمده، قبول شده و در کنار سایر نظریات قرار گرفته است.
بزرگترین اشکال اینگونه اظهارنظرهای غیرکارشناسانه، ناسازگاربودن آنها با یکدیگر است که به دلیل همین ناسازگاری در اجزاء یا حتی تناقض میان آنها نمیتواند مجمو عهای منسجم از افکار صحیح پدید آورد.
بنابراین "تفکر التقاطی" در اصطلاح عبارت است از مجموعهای از نظریات که از گرایشهای متفاوت و گاه متناقض برگرفته شده و در کنار هم گرد آمده است و چون بنیانها و زیرساختهای این گرایشها و نظریات ناهمگون یا در مقابل هماند (به عنوان نمونه، برخی برخاسته از مکاتب "انسانمحور یا اومانیسم"، برخی برخاسته از مکاتب "خدامحور"، برخی برگرفته از گرایش مبتنی بر "اصالت فرد"، برخی برگرفته از گرایشهای مبتنی بر "اصالت جمع"، پارهای برآمده از "لیبرالیسم" و سکولاریسم" و پارهای مبتنی بر "دینمحوری "هستند)، دارندگان تفکر التقاطی گاه به ورطه پلورالیسم و نظریه "همهصدقی ادیان و اندیشهها" درافتادهاند.
در جامعه اسلامی ما نیز بهویژه در قرن اخیر، این تفکر (تفکر التقاطی) میان کسانی که قوت فکر و قدرت تحقیق علمی لازم را ندارند، رایج شده است. کم نیستند کسانی که از یکسو مسلماناند و در مقام سخن حاضر نیستند دست از تمامیت اسلام و عقاید دینی بردارند، اما از سوی دیگر سخت شیفته نظریات دیگران در زمینههای مختلفاند و در عین حال نه در مسائل دینی تخصص لازم را دارند و نه در همه زمینههایی که در آن به اظهار نظر پرداختهاند.
🔺1-1. مفهوم "اجتهادبهرأی" در اسلام
در روایات اسلامی نیز تعبیری به عنوان "اجتهادبهرأی" وجود دارد که عبارت است از پیشداوری و تمایلات شخصی در استنباط.
انسان قبل از پژوهش در هر مسألهای ممکن است دارای یک سلسله پیشینه ذهنی و تمایلات شخصی باشد که اگر در مقام تحقیق آنها را کنار نگذارد، نتیجه بهدستآمده از پژوهش بالطبع ناب و بیپیرایه نخواهد بود؛ از این رو دخالتدادن برخی انگیزههای درونی مانند شهرتطلبی، کسب محبوبیت و جایگاه اجتماعی یا منافع شخصی در برداشت از دین که انسان را وامیدارد تا به گونهای احکام و معارف دینی را توجیه و تفسیر کند که در نهایت به نفع خواستههای نفسانی او باشد؛ نه برداشت بیطرفانه و حقیقتطلبانه از آن. نتیجه این اجتهادبهرأی، بدعت در دین و برداشت التقاطی از مفاهیم و منابع دینی است و این نظریات نوعأ از مکاتب و گرایشهای غیر دینی و یا حتی ضد دینی در ذهن فرد حاصل میآید؛ وگرنه اگر اینها نیز برآمده از دین و بخشی از آن بودند، هرگز نمیتوانستند با بخشهای دیگر در تنافی باشند.
🔺2-1. تفکر التقاطی و اجتهادبهرأی در اندیشههای طاهری
متأسفانه آقای محمدعلی طاهری دارای چنین تفکری است و این تفکر بهروشنی در کتابها و آموزههای کتبی و شفاهی ایشان در عرفان حلقه دیده میشود که جای بحث مفصل دارد. از آنجا که ایشان تخصصی در مباحث دینی و علوم اسلامی ندارد، واردشدن ایشان به این حوزه، این تفکر را در ذهن او ایجاد کرده و به برداشتهای غلطی از مفاهیم دینی دچار شدهاند (مانند واردشدن ایشان در حوزههای دیگر از جمله پزشکی، روانشناسی، عرفان،