🔸دالایی لاما؛ عارف سازمان سیا
🔻دالایی لاما در سال 2009 میلادی، قبل از دیدار با اولمرت به یک مراسم عبادی دعوت شد که در این مراسم شرکت کرد.
🔻به گفته حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدتقی فعالی، مدرس حوزه و دانشگاه و نگارنده 9 جلد کتاب در باب جنبشهای نوظهور معنوی، اگر کسی با کلاه خاخامی در مقابل دیوار "توبه یا ندبه" در اورشلیم، پایتخت فلسطین اشغالی تعظیم کند، این عمل بدین معنا است که وی رسماً اعلام کرده عضوی از جامعه صهیونیزم جهانی است.
🔻این مدرس حوزه و دانشگاه تصریح کرد: دالایی لاما بعد از تعظیم در مقابل دیوار ندبه به دیدار اولمرت رفت و اولمرت ده هزار دلار با عنوان کمک به خیرین به وی عطا کرد. همچنین شخصیتهای صاحب مقام اسرائیل چندین لوح تقدیر به وی دادند.
🔻سازمان سیا علاوه بر کمکهای آموزشی و نقدی به شبهنظامیان طرفدار دالایی لاما در برنامه فرار وی از تبت از نیز نقش داشت. بنا بر اسناد سازمان سیا که منتشر شدهاند، نیروهای آموزش دیده توسط سیا که دالایی لاما را همراهی میکردند به صورت مستقیم با مأمورین سیا در ارتباط بودند.
🌐متن کامل گزارش را در مشرق بخوانید:
mshrgh.ir/110228
https://eitaa.com/antihalghe
💠 عبادات دینی یا انرژی درمانی!!
🔸اخیرا شاهدیم که مناسک دینی بر اساس انرژی درمانی، توجیه و ترویج می شود تا جایی که گویا خداوند مثلا نماز را برای تخلیه انرژیهای منفی از ذهن و بدن انسان و یا تبادل انرژی مثبت واجب کرده است.
در یکی از این دست نوشتجات آمده است : 👇👇👇
" در حالت سجده تبادل انرژی های منفی با زمین از هفت منطقه چاکرای پیشانی یا آجنا چاکرا ، چاکرای زانوها ، چاکراهای کف دستها و چاکراهای روی پاها و همچنین دریافت انرژی مثبت زمین از طریق این چاکراها می باشد.
اصولا انرژی قدرتمند زمین ، احساس شادی ، رضایت ، امید ، لذت و میل به ادامه حیات را ایجاد میکند. در حالت سجده ، چاکرای پیشانی که مرکز استدلال و منطق است ، متعادل میگردد بنابراین افرادی که سجدههای طولانی تری داشته باشند ، میتوانند این چاکرا را متعادل ساخته و به افرادی متقی تر و حتی روشن ضمیر تبدیل گردند. از همین روست که در اسلام نیز بر سجده طولانی سفارش فراوانی شده است."
و یا در نوشته ای دیگر آمده است :" از نظر علمی نیز ثابت شده است که میزان انرژی حیاتی ، قبل و بعد از طلوع خورشید و قبل و بعد از غروب خورشید ، به بالاترین حد و میزان خود میرسد و میبینیم که در دین مبین اسلام نیز سفارش به نماز اول وقت ، یعنی درست قبل از طلوع و غروب خورشید شده است که قطعا یکی از دلایل این است که انرژی حیاتی بیشتری توسط نمازگزار دریافت شود. نماز ، دعا و عبادات جمعی نیز بسیار قدرتمند هستند زیرا انرژی جمعی ایجاد میکند. به همین دلیل است که در اسلام به نماز جماعت و دعاهای جمعی سفارش اکید شده است."
♻️ گرچه در حسن نیت مروجان این نگرش به دین نمی توان تردید کرد و بسیاری از این افراد در تلاشند تا با اثبات این موارد، دلبستگی و التزام به مناسک دینی را در جامعه تقویت نمایند اما این دوستان گرامی از سه نکته غافلند :
1⃣. آیا تشریع عبادات دینی برای این آثار و کارکردها بوده است و یا این که اساسا خداوند خواسته است که انسانها با عبادت و عبودیت در قالب این شعائر و سخن گفتن با معبود بی همتای خود، روح تشنه خود را سیراب نموده و اتکا به آن قدرت مطلق پیدا نمایند؟ تاکید بر سجده طولانی و ساییدن سر بر خاک، نشان تذلل و تضرع انسان در پیشگاه الهی است و بس . ارزش والای سجده در اسلام و این که بهترین و زیباترین حالت عبادی انسان در حال سجده است، از همین جاست .
2⃣. فارغ از این که بخواهیم وارد درستی مقوله انرژی درمانی و تاثیرات نماز و یا سایر عبادات بر چاکراها بشویم، این نوع نگرش کارکرد گرایانه به دین ، این خطر را به دنبال دارد که اگر بتوان همین آثار را با برخی تحرکات و فعالیتهای ورزشی به دست آورد که چه بسا آسانتر و سهل الوصولتر از مناسک دینی هم باشد، پس انجام مناسک دینی چندان ضرورتی ندارد و می توان آن فعالیتها را جایگزین عبادات دینی کرد. فی المثل بین الطلوعین به جای نماز صبح ، به ورزش صبحگاهی و ژیمناستیک در محیطهای باز و با طراوت مانند پارکها بپردازیم؛ چه بسا که به انرژی جمعی بالاتری هم دست پیدا نماییم !!
3⃣. تردیدی نیست که همه احکام الهی و خصوصا عبادات و مناسک دینی آثار مثبتی برای زندگی این جهانی ما دارد که به برخی از آنها هم در مضامین دینی تصریح شده است ( صوموا تصحوا). اما نگاه علمی به دین که بیشتر به دنبال تبیین علم پسند امروزی از دین است ، روحیه تعبد و تسلیم ایمانی را در وجود انسان تضعیف کرده و آدمی را در چارچوب عقلانیت و درک تجربی خویشتن محدود نموده و افق والای معارف دینی را بر انسان میبندد.
✍️ حجت الاسلام دکتر محمد جعفری«عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره»
https://eitaa.com/antihalghe
باستان گرایی با ادیان ابراهیمی تقابل و تضاد دارد
حجت الاسلام علی مصلح مدیر گروه رشته زرتشت و باستان گرایی حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرگزاری رسا تبیین کرد:
باستان گرایی برآمده از مبانی دنیای مدرن است و از جریان اومانیستی نشأت گرفته است؛ وقتی که غرب از دین مسیحیت فاصله گرفت و نظامی مبتنی بر انسان محوری را پایه گذاری کرد. بایستی برای هویت جمعی خود یکسری الگوهای مدرن را لحاظ کند که از جمله آن الگوها ناسیونالیسم یا همان ملی گرایی است که برخی مولفه های ملی گرایی را پررنگ کرد که از آن جمله جغرافیا و نژاد بود.
جریان ملی گرایی برای سرعت بخشیدن به افول دین و جایگزینی ناسیونالیسم به عنوان دین سیاسی، دوره کهن را مورد توجه قرار می دهد و غرب برای تقابل با کلیسا سراغ تاریخی پیشا مسیحی رفت و یونان باستان را علم کرد و حتی نژاد آریایی را برای تقابل با ادیان سامی و ابراهیمی برآورد؛ همین نسخه باستان گرایی را در شرق نیز پیاده می کنند و روشنفکرانی که درس آموخته غرب اند این نوع نگاه را دنبال می کنند؛ جریان باستان گرایی تقریبا در دویست سال گذشته شکل گرفت.
📎 ادامه گفتوگو
🌐https://rasanews.ir/0037V9
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️فریبهای عجیبِ مروجان قانون جذب؟!
#قانون_جذب
https://eitaa.com/antihalghe
📌عرفان با طعم مواد مخدر
🔻عرفان سرخپوستی یکی از عرفان نماهایی است که افراد را به مصرف مواد مخدر ترغیب میکند. این عرفان نما با ترجمه آثار «کارلوس کاستاندا» از دهه 1360 به ایران وارد شد. کاستاندا در این آثار مدعی بود که تحت نظر یک استاد از قبایل تولتک در مکزیک به نام دون خوان به مراتب بالای عرفانی دست یافته است.
https://eitaa.com/antihalghe
🔹باور محوری مطرح در عرفان سرخپوستی عبارت بود از: گذر از دنیای ظاهری (تونال) و ارتباط با دنیای باطنی (ناوال) از طریق مصرف گیاهان توهمزا. این جریان از دهۀ 1360 در ایران ادامه داشت تا در سالهای اخیر به فضای مجازی وارد شده و از طریق از وبسایتها و صفحات فعال فارسی در شبکههای اجتماعی گسترش بیشتری یافته است.
🔸یکی از سایتهایی که به تبلیغ عرفان سرخپوستی میپردازد، سایت اسرار ماوراء است.
🔹در این سایت مطالبی با عنوان «آزمونهای باطنی در نظام شمنیزم-تولتک»، «برخی از تعلیمات دون خوان به کاستاندا» ، « مختصری از زندگینامه کارلوس کاستاندا»، « مبارزه باطنی (از دیدگاه تولتک) » انتشار یافته است.
https://eitaa.com/antihalghe
🔺🔻معنویت روانگردان
🔹این جریان که با نام معنویت روانگردان نیز شناخته میشود، و اساس آن بر تفاسیر عرفانی از تجربههای وهمآلود بنا نهاده شده است. تجربههایی که هنگام استفاده از داروهای توهمزا نظیر فنیلاکیلامین ها که دارای مسکالین هستند؛ مشتقات اسید لیسرژیک به خصوص ال اس دی ، اندول ها که پسیلوسیبین دارند؛ کانابینوئید ها که از شاهدانه گرفته میشوند (نظیر حشیش)؛ و موارد دیگر پدید میآیند.
🔸بسیاری از روانشناسان نمیپذیرند که حالات پدید آمده از این داروها، با تجربههای معنوی همسان باشد. «این تصور اشتباه است که تأثیر آنها بر مغز با آنچه در تجربۀ عرفانی ناگهانی اتفاق میافتد، قابل مقایسه است.»
🔹بررسی علمی آثار این مواد تفاوتهای زیادی را میان نشانههای مصرف آنها با تجربههای معنوی نشان میدهد. تجربههای معنوی معمولاً ناگهانی بروز پیدا میکنند و در اختیار ما نیستند، همچنین حالات پریشان و رنجآور در آنها نیست و معمولاً با نشانههای شناختی و هیجانی مثبت پدیدار میشوند.
🔸دامنۀ تجربههایی که این مواد پدید میآورند بسیار گسترده است و به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله مقدار مصرف، میزان آمادگی فرد و انتظاری که دارد، موقعیت، ویژگیهای شخصیتی، انتظارات کسانی که حضور دارند، روی نتایج تأثیر میگذرد. برای برخی مصرف این مواد خوشایند است ولی برای برخی دیگر وحشتناک و عذابآور است.
https://eitaa.com/antihalghe
🔺🔻تأثیرات متفاوت روانگردانها بر افراد
🔹چگونگی تأثیر این مواد بر دستگاه عصبی هنوز بهصورت معما باقیمانده و بیشتر ابهام به موضوع رابطۀ ذهن و بدن مربوط است. آنچه ابهام را بیشتر میکند این است که مصرف این مواد تفاوتهای بسیار پیشبینیناپذیر در واکنش افراد مختلف ایجاد میکند. حتی یک فرد در زمانهای مختلف تجربههای متفاوتی پیدا میکند. اثر مصرف این داروها با نوسانهای پیدرپی و گاه ناگهانی همراه است و از نشاط ناشی از احساس قدرت مطلق تا بدگمانی پارانوییدی ، اضطراب شناور و وحشت کامل متغیر است. برخی پژوهشگران معتقدند که نمیتوانیم قاعدهای کلی درباره آثار پیچیده این داروها به دست آوریم.
🔸تغییرات ادراکی برجستهترین اثر مصرف این داروهاست. تجربۀ خیالات زنده یکی از نمونههای تغییرات ادراکی است. در این وضعیت صحنههای شگفتانگیز اساطیری بهصورتی زنده و واقعی به نظر میرسند. حساسیت به صدا، مزه و بو افزایش مییابد. هرزگی بینایی پدید میآید. به این معنا که نور و رنگ بشدت تقویت میشوند و اشیا سیال و زنده به نظر میرسند و تصاویر وهمانگیز در میدان دید میآید. دیدن یک صحنه صداها و بوهایی را برمیانگیزد یا یک بو ممکن است تصاویر بصری را ایجاد کند. به این پدیده حسآمیزی میگویند.
🔹گذر زمان هم معنای خود را از دست میدهد. یک شیء هرچند ناچیز ممکن است بسیار مهم و فوقالعاده ادراک شود. شاید مشخصتر از همه این باشد که «خود» نابود میشود. به طوری که شخص نمیفهمد خود اوست که دارد تجربه میکند. احساس میکند که همان موسیقی است که میشنود. درد را احساس نمیکند و ادراکات واقعی جای خود را به ادراکات دیگری میدهند. این حالت را شخصیت زدایی یا واقعیت زدایی مینامند.
🔸تصویر بدن تغییر میکند و شخص ممکن است خود را به شکلهای دیگری ببیند. حس لامسه از بین میرود و «من» فاصله میگیرد. شخص ممکن است خود را با جهان پیرامون و کیهان یکی پندارد. این تجربه برخی را بران داشته که اثر مصرف این داروها را تجربهای عرفانی تصور کنند.
🔹تجربههای ناشی از مصرف دارو گاهی با رویاروییهای دردناک با تنهایی، واماندگی، گناه، مرگ و نبرد مرگ و تولد یا رویاهایی دربارۀ نیروی ویرانگر، شکنجه و اعدام خونین همراه میشود. مراحل نهایی ممکن است شامل رویاروییهای نفرتانگیز یا تعفّن جسمانی، عبور از آتش، از سرگرفتن جوانی و قربانی شدن و رفتن به قعر کیهان باشد، که با نشانههای جسمانی عجیبی همراه است. پیروان ادیان معمولاً این تجربهها را به عنوان تجربههای معنوی معتبر نمیپذیرند و تفاوتهایی را میان این تجربهها و تجربههای معنوی اصیل تعریف میکنند.
https://eitaa.com/antihalghe
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چه تعداد حافظ قرآن در دنیا داریم؟
چند نفر حافظ #تورات یا #انجیل در دنیا داریم؟
https://eitaa.com/antihalghe
کمپانی صهیونیستی والت دیزنی که ادعا داره به دنبال ساختن دنیایی زیبا و رویایی برای کودکانه، در صفحه رسمی خودش اعلام کرده دو میلیون دلار برای حمایت از #رژیم_کودک_کش صهیونیستی اختصاص داده!
اونوقت ما توو کشور خودمون و در رسانه هامون، خیلی شیک و مجلسی محصولاتِ این جانی های حرفه ای رو پخش و تماشا می کنیم و توقع داریم که دنیا گل و بلبل بشه!
ادعای انقلابی گری و آرمان خواهی هم احتمالا داشته باشیم!!!
از اثر #نمادسازی در اذهان نسل بعدی غافل نباشیم و تلاش کنیم برای برقراری #خط_انتقال_معارف تا در این جنگ تمام عیار، همه چیز را از دست ندهیم ...
#نبرد_حق_و_باطل
#مرگ_بر_اسرائیل
#طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/antihalghe
آیا یوگا ورزش است؟
✅ مراکز تحقيقاتی معتبر و مختلفی يوگا را آسيب زا می دانند.
در اينجا به ذكر سه سند بسنده مي كنيم.
1️⃣ پروفسور «اوانجلوس پاپاس» دانشیار دانشگاه سیدنی که خود یک مربی یوگا بوده و قصد داشته مزایای یوگا را ارزیابی کند، میگوید:
«ما در تحقيقاتمان با نتايج ديگری روبرو شديم و متوجه شديم كه حركات يوگا باعث آسيب های مختلفی می شود.»
2️⃣ دكتر «تیموتی مک کال» در مجله نیویورک تایمز، می گويد كه برخی حركات يوگا بیش از حد خطرناک بوده و باعث بيماری های خاص در قفسه سینه، مهره های گردن و شبکیه چشم می شود.
3️⃣ دکتر آشوک راجکوپال كه یک جراح هندی است، میگوید:
«تاکنون عمل جراحی و جایگزینی زانو را برای تعداد زیادی از مربیان شاخص یوگا انجام داده است كه دلیل این امر حالات بدن آنها هنگام انجام حرکات مربوط به يوگا است. زيرا كه تمرینات آن ها، فشار بسیار زیادی را به مفاصل وارد میکند.»
https://eitaa.com/antihalghe
🔴 فرزندآوری هر ساله ،
برای #قوم_یهودباعث_افتخارمباهات ، کلاس و... است ‼️
برای شیعیان ایرانی چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جاسوسان نفوذی یهودیان در ایران
فرزندآوری شیعیان را ننگ و عار جلوه دادند
و کشور عزیزمون ایران اسلامی ،
سرزمین دلاور مردان سلحشور را در دام تله جمعیتی انداختند‼️
🔴خیلی زود دیر میشود‼️
امنیت و آبادی و آینده ی روشن در گرو جمعیت و فرزندآوریست
https://eitaa.com/antihalghe