eitaa logo
رهپویان هدایت
1.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
301 ویدیو
4 فایل
متفاوت ترین کانال در حوزه رصد و تبیین انحرافات کلیه فرق ضاله / تلگرام: t.me/antisect
مشاهده در ایتا
دانلود
📸مستندات جدید از سوابق متعدد کیفری «محمدمهدی کرمی» قاتل«شهید روح‌الله عجمیان» 🔹 تصاویری که در بالا می‌بینید مستندات موجود در پرونده محمدمهدی کرمی است که نشان می‌دهد، او دارای چندین سوءسابقه و بازداشت از جمله شکایت خانواده‌اش علیه او بوده است. 🔹در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، پدر محمدمهدی کرمی در ساعت ۹:۴۵ به گشت فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مراجعه کرده و گفته پسرش به مواد مخدر اعتیاد دارد و اقدام به تخریب وسایل منزل و تهدید اهالی منزل با چاقو کرده است. 🔹اقدامات کرمی محدود به آزار و اذیت خانواده نبوده و در گزارش مأمور کلانتری به مؤسسه انتفاعی خانه طلوع خورشید که در زمینه ترک اعتیاد فعالیت می‌کند عنوان شده: این فرد حتی پس از انتقال به مقر پلیس اقدام به تهدید و فحاشی به مأمورین کلانتری، خانواده خود و ارباب رجوع حاضر در کلانتری کرده است. 🔹کرمی حتی در زمان حضور در کلانتری اقدام به تخریب کمد نیز کرده و به دوربین مداربسته کلانتری نیز آسیب می‌زند. 🔹او در تاریخ ۱۶ آبان ۹۸ به علت مصرف مشروبات الکلی بازداشت شده. 🔹کرمی در سال ۹۴ به اتهام تهیه و توزیع سه کیلوگرم مواد منفجره (اکلیل سرنج) در دادسرای شهرستان نظرآباد پرونده قضائی داشته است.
⛔️⛔️ مداخله جویی های پاپ در امور داخلی نظام جمهوری اسلامی ایران 📌 اظهارنظر پاپ در جایگاه یک رهبر مسیحی در خصوص احکامی که برگرفته از شریعت اسلام ناب محمدی (ص) و خواست ملت ایران بوده است را می‌توان مصداق مداخله غیردوستانه در امور دولت‌ها دانست. بر اساس روابط دوستانه ادیان و مذاهب با یکدیگر، این شیوه مداخله، روابط صلح‌آمیز آنان را با خلل جدی مواجه خواهد نمود.
⛔️⛔️ مداخله جویی های پاپ در امور داخلی نظام جمهوری اسلامی ایران 🔻 در هفته گذشته پاپ فرانسیس به‌عنوان رهبر مسیحیان جهان در جمع دیپلمات‌های واتیکان، احکام جزایی نظام جمهوری اسلامی ایران را غیرعادلانه دانست و مجازات اجراشده در خصوص متهمین را مغایر باکرامت انسانی مطرح کرد. 🔻 اظهارنظر پاپ در جایگاه یک رهبر مسیحی در خصوص احکامی که برگرفته از شریعت اسلام ناب محمدی (ص) و خواست ملت ایران بوده است را می‌توان مصداق مداخله غیردوستانه در امور دولت‌ها دانست. بر اساس روابط دوستانه ادیان و مذاهب با یکدیگر، این شیوه مداخله، روابط صلح‌آمیز آنان را با خلل جدی مواجه خواهد نمود. 🔻مجازات صورت گرفته بر اساس مبانی فقهی و قانون نظام جمهوری اسلامی ایران به‌صورت کاملاً عادلانه صادرشده و دستگاه قضا به خواست ملت ایران آن را اجرا نموده است. بنابراین اظهارنظرهای مداخله‌جویانه پاپ، در نقطه مقابل حقوق ملت‌ها و آزادی مذهبی افراد خواهد بود. 🔻محکوم نمودن احکام قضایی از سوی چنین جایگاهی، نشان‌دهنده عدم اشراف و آگاهی وی به موضوعات اولیه در خصوص تحقق عدالت و مجازات تبهکاران است. وی با طرفداری از مجازات لغو اعدام، خواستار توقف خونریزی و خشونت شده است. درحالی‌که ازنظر مبانی عقلی و منطقی که از کلام وحی به پیامبران منتقل‌شده است اجرای مجازات تعیین‌شده به‌صورت دقیق و بی‌طرفانه، می‌تواند جرم و جنایت را در جامعه کاهش دهد. 🔻 امروز نتیجه لغو مجازات اعدام در کشورهای غربی چیزی جز گسترش جنایت و مفاسد اخلاقی نبوده و تبهکاران، با جسارت و شدت بیشتری مرتکب جرم می‌شوند. بنا بر اعتراف اندیشمندان مسیحی، اجرا مجازاتی که در ادیان ابراهیمی مطرح گردیده تنها ضامن بقا و سلامتی جامعه خواهد بود. 👈 طبق بند 3 ماده 19 میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی، حق آزادی بیان و عقیده در دو ضابطه اساسی احترام به حقوق ملت‌ها و حفظ امنیت و نظم عمومی و سلامت اخلاقی جامعه محصورشده است. بنابراین از منظر اصل عدم‌مداخله در امور داخلی کشورها در حقوق بین‌الملل و طبق سایر معاهدات و منشورات بین‌المللی، اظهارات پاپ فرانسیس مصداق بارز مداخله غیرقانونی و غیردوستانه در امور داخلی نظام جمهوری اسلامی ایران است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
متفکر بحرینی: عبدالحمید از تفکرات همه فقهای جهان اسلام منحرف شده است 🔹راشد الراشد در گفت‌و‌گو با فارس: اجماع مذاهب مسلمان درباره بهائیت ارتداد است و بهائیان در زمره کفار به حساب می‌آیند. 🔹باید با موضع‌گیری‌های جدید درباره بهائیت به طور جدی و قاطعانه مقابله کرد؛ چرا که هدف از این اظهارات و مواضع، فرصت دادن به کسانی است که در کمین دین و تمام ارزش‌ها و اصول اسلامی نشسته‌اند. 🔹برخی مواضع غیرعادی مانند موضع عبدالحمیدکه که از مواضع همه علما و فقهای امت اسلامی منحرف شده، یک موضع جدید نیست. ما نمی‌توانیم این مواضع را لغزش یا خطای ناخواسته افراد فرض کنیم. دلایل رد بهائیت و فتاوای شیوخ الازهر دراین‌باره را اینجا بخوانید @Farsna
✝️ ✝️کلیسای هلند در آستانه تعطیلی همیشگی 📌 به نقل از خبرگزاری‌های مشهور مسیحیت ، نزدیک به 60 درصد از جمعیت کشور هلند به هیچ دینی تعلق ندارند. نظرسنجی‌های صورت گرفته توسط یک موسسه رسمی اروپایی نشان می‌دهد شاخه کاتولیک بیشترین کاهش جمعیت را داشته و شاخه پروتستان در رتبه بعدی قرارگرفته است. . https://eitaa.com/antisect
✝️ ✝️کلیسای هلند در آستانه تعطیلی همیشگی 🔶آیین مسیحیت به‌عنوان یک مذهب رسمی در بیشتر کشورهای غربی شناخته‌شده است اما اخبار منتشرشده نشان می‌دهد چندان از ارزش و جایگاه مقبولی در میان جوامع اروپایی برخوردار نیست. شاخه‌های مختلف آیین مسیحیت در شرایط فعلی با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده‌اند و بنا بر اعتراف روسای کلیسا، آیین مسیحیت کارکرد و اهمیت خود را در جوامع غربی ازدست‌داده است. 🔶به نقل از خبرگزاری‌های مشهور مسیحیت ، نزدیک به 60 درصد از جمعیت کشور هلند به هیچ دینی تعلق ندارند. نظرسنجی‌های صورت گرفته توسط یک موسسه رسمی اروپایی نشان می‌دهد شاخه کاتولیک بیشترین کاهش جمعیت را داشته و شاخه پروتستان در رتبه بعدی قرارگرفته است. 🔶 طبق گزارش‌های ارائه‌شده ، 73 درصد جمعیت این کشور شامل افراد بالای 15 سال که 73 درصد هستند که در بهترین شرایط، تنها ماهی یک‌بار در اماکن کلیسایی حاضر می‌شوند و مسیحیان پروتستانی از کمبود نیروی انسانی در کلیسا ، با مشکلات عدیده و تعطیلی برنامه‌های پرستشی مواجه شده‌اند. ⏪ این قبیل مشکلات در تمامی کشورهای اروپایی به گونه‌های مختلف وجود دارد و در نقطه مقابل آن ، تفکرات الحاد گرایی و باورهای سکولاریسمی رواج چشمگیری یافته است . این معضل به‌عنوان یک نقطه مشترک در تمام کشورهای اروپایی شایع و فراگیر شده وزندگی روزمره جوامع مسیحی را به‌شدت متزلزل کرده است. https://eitaa.com/antisect
⭕️⭕️قانونی که خودش خود را نقض می‌کند (بخش اول) 📌 قانون جذب با سوءاستفاده از اعتماد مخاطبین به کذب و با عدم ارائه هر گونه سند و مدرک دقیق پزشکی و مستدل ادعا می کنند که با قانون جذب حتی سرطان انسان و حیوانات را درمان کرده اند!!! چطور اینجا فکر و توجه به مبارزه با سرطان باعث جذب سرطان نشده است، بلکه موجب رفع آن و درمانش شده است!!؟ . https://eitaa.com/antisect
⭕️⭕️قانونی که خودش خود را نقض می‌کند (بخش اول) 🔻در قانون جذب نکته ای است که درباره جذبِ اتفاقات بیان شده است: طبق آموزه‌های قانون جذب، تفکر به هر چیزی باعث جذب آن می‌شود: «جنبش ضد جنگ، جنگ بیشتری تولید می‌کند. جنبش ضد مواد مخدر، مواد مخدر بیشتری تولید کرده است و... علت این است که به آنچه نمی‌خواهیم، توجه می‌کنیم.» راندا برن، راز، ترجمه مهدی قراچه داغی، ص156. 🔻با توجه به این نکته دو موضوع را در دو شماره به تفکیک مورد بررسی قرار می دهیم اول؛ درمان بیماریهای لاعلاج دوم؛ فقر بر اساس این آموزه انحرافی در قانون جذب ، تفکر به هر چیزی آن را زیاد می کند حتی تفکر درباره جنش ضدآن مانند ضد جنگ، جنگ را زیادتر می کند! یا فکر به جنش ضد مواد مخدر باعث گسترش موارد مخدر می شود!! 🔻حال چرا قانون جذب ادعای درمانگری دارد؟ آنان مثلا با آوردن چند متن که مدعی هستند نامه هایی از افراد مختلف درباره سرطان و بیماری لاعلاج است، مدعی هستند که فکر بر ضد آن باعث بهبود و درمان شده است! چطور بر ضد آن فکر کنند! چطور اینجا بر خلاف سرطان فکر می کنیم و سرطان افزایش پیدا نکرده است! مانند موضوع چنبش ها ؟! 🔻قانون جذب با سوءاستفاده از اعتماد مخاطبین به کذب و با عدم ارائه هر گونه سند و مدرک دقیق پزشکی و مستدل ادعا می کنند که با قانون جذب حتی سرطان انسان و حیوانات را درمان کرده اند!!! چطور اینجا فکر و توجه به مبارزه با سرطان باعث جذب سرطان نشده است، بلکه موجب رفع آن و درمانش شده است!!؟
⭕️⭕️دراویش سیاسی آفت فرقه نعمت الهیه 📌 اقطاب و مشایخ فرقه نعمت الهیه دراویش را به عدم دخالت در امور سیاست منع کرده‌اند. این دستور به‌قدری تأکید شده است که در اکثر مکتوبات اقطاب و مشایخ فرقه تا قطبیت نورعلی تابنده ، دراویش خود را درگیر مسائل سیاسی نمی‌کردند.
⭕️⭕️دراویش سیاسی آفت فرقه نعمت الهیه ⏺ با شروع قطبیت نورعلی تابنده ، این دستور مؤکد به‌تدریج اهمیت خود را از دست داد. نورعلی تابنده با آن سابقه فعالیت‌های سیاسی که در نهضت آزادی داشت ، نتوانست پایبند به این دستور باشد. نورعلی تابنده این دستور نهی مؤکد را به شیوه خودسرانه و برخلاف اقطاب و مشایخ پیشین فرقه، برای دراویش یک امر مجاز و در دایره امورات شخصیه قرارداد. ⏺ توجیه تراشی نورعلی تابنده تناقض اساسی بامسلک فقر و درویشی دارد . دراویشی که همانند میت در دستان غسال، هیچ فکر و امر شخصی جدا از قطب فرقه ندارند چگونه تحرکات سیاسی خود را از سلوک فقری‌شان جدا کنند. ⏺ با ایجاد ین تناقض اساسی ، جریان دراویش نعمت الهیه در مسیر تفرقه و انشعاب‌های فرقه‌ای قرار گرفت. امروز افراطیون فرقه نعمت الهیه با برجسته‌سازی تحرکات سیاسی و خصمانه‌شان علیه نظام جمهوری اسلامی ، مسلک فقری خود را تبلیغ می‌کنند. برخی از مریدان تربیت‌شده نورعلی تابنده با ورود به مسائل سیاسی ، اساس و پایه فرقه را به لرزه درآورده و ماهیت فرقه را در اذهان دراویش دچار شک و تردید کرده است. ⏺به‌عنوان نمونه ، حجاب در میان افراطیون یک امر غیرشرعی و مذهبی بوده و بنا بر آنچه از مسلک فقری فهمیده‌اند، ضرورتی به رعایت حجاب در میان زنان وجود ندارد . فرد دیگری که خود را مجذوبعلیشاه نامیده ، امروز رسماً از فرقه ضاله بهائیت حمایت کرده و خواستار حفظ و صیانت از عناصر بهایی شده است. تمسخر و ناسزاگویی به چهره‌های محبوب ملت ایران ، از تحرکات رایج دراویش فرقه است. حمایت‌های بی‌وقفه دراویش افراطی خارج از کشور از اغتشاشگران ، نمونه دیگری از تحرکات سیاسی دراویش فرقه نعمت الهیه با مشارکت و همفکری جریان‌های معاند محسوب می‌شود. ⏺به نظر می‌رسد ایجادکننده چنین آفت خانمان‌سوزی که جریان دراویش نعمت الهیه را برگرفته شخص نورعلی تابنده است. به نظر می‌رسد اقطاب و مشایخ قبل از نورعلی تابنده با شناختی که از دراویش بیچاره داشتند ، دستور مؤکد دادند که دراویش هرگز در مسائل سیاسی دخالت نکنند و تنها سرگرم مسلک فقری و درویشی‌شان باشند. چه‌بسا اگر دراویش در سیاست دخالت نمی‌کردند ، زوال و نابودی فرقه کمی با تأخیر صورت می‌گرفت. https://eitaa.com/antisect