💠وصیت حضرت علی علیه السلام به مردم چه بود ؟؟؟
فرازی از #وصیت_نامه امیرالمومنین علیه السلام :
🍃🌿
📝متن :أَمَّا وَصِیَّتِی : فَاللهَ لاَ تُشْرِکُوا بِهِ شَیْئاً، وَمُحَمَّداً صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ، فَلاَ تُضَیِّعُوا سُنَّتَهُ. أَقِیمُوا هذَیْنَ الْعَمُودَیْنِ، وَأَوْقِدُوا هذَیْنِ الْمِصْبَاحَیْنِ، وَخَلاَکُمْ ذَمٌّ مَا لَمْ تَشْرُدُوا.
✍🏻ترجمه : اما وصيّت من اين است که : چيزى را همتاى خدا قرار ندهيد، و سنّت و شريعت محمّد (صلى الله عليه وآله) را ضايع نکنيد، اين دو ستون را محکم بر پا داريد، و اين دو چراغ پرفروغ را فروزان نگهداريد !
#وصیت
📚#خطبه ۱۴۹ نهج البلاغه .
@antiviros
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نکات تفسیری از قرآن توسط رهبر معظم انقلاب:
🌿🍃
دفاع از مظلوم اصل اساسی
@antiviros
ورود به ماه رمضان.mp3
5.06M
💠 بیانات حضرت آیت الله خوشوقت ره
🌿🌹
قدْ أَقْبَلَ إِلَيْكُمْ شَهْرُ اللَّهِ بِالْبَرَكَةِ وَ الرَّحْمَةِ وَالْمَغْفِرَةِ ..أَنْفَاسُكُمْ فِيهِ تَسْبِيحٌ وَ نَوْمُكُمْ فِيهِ عِبَادَةٌ ... أفْضَلُ الْأَعْمَالِ فِي هَذَا الشَّهْرِ الْوَرَعُ عَنْ مَحَارِمِ اللَّهِ
🖲 شرح بیانات پیامبر اکرم ص در آخرین جمعه ماه شعبان
♻️ عباد الرحمن چه کسانی هستند؟
♻️ مهمترین عمل در ماه مبارک رمضان
@antiviros
AUD-20200513-WA0021.mp3
34.99M
🎵| #بشنوید
🎙صوت کامل وبینار « کرونا و بحران معنا »
🌾🌿
🖲حادثه کرونا در طی چند ماه اخیر ، نظم مادی و عادی جهان را درنورید و یکی از پیامدهای آن ، ایجاد بحران در معنای زندگی درساحت هدف و ارزش زیستن بود .
🔵 حجت الاسلام دکتر محمد جعفری دانشیار گروه فلسفه دین موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی در این وبینار به ابعاد مختلف این بحث در سه مقوله رنج و معنا ، امید به زندگی، و مرگ اندیشی و معنا پرداخته است . 🔵 لازم به ذکر است این وبینار به همت قطب فلسفه دین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری موسسه آموزشی امام خمینی برگزار شده است .
@antiviros
دعا که برای شب قدر و ایام دیگر این قدر سفارش شده است چه مقدماتی دارد؟.mp3
8.95M
#مقدمات_دعا
🌾🌿
دعا که برای شب قدر و ایام دیگر این قدر سفارش شده است چه مقدماتی دارد؟
🎧بشنوید |پاسخ استاد#محمدی
🍃🖲@antiviros
📊 اگر #شب_قدر یک شب است، پس چگونه در کشورها متفاوت است؟
🌹🌿
📉پاسخ:
شب قدر در سطح کره زمین به اندازه یک شبانهروز (۲۴ساعت) است. بنابر این، هر قسمتی از کره زمین در پارهای از آن قرار میگیرد. از این رو اگر کسی آن را شبی در ایران درک کند و سپس به کشور دوردستی سفر نماید و شب بعد در آنجا دوباره لیلةالقدر را درک کند، در واقع یک شب بیشتر نبوده؛ زیرا شب بعد استمرار همان شب و پاره دیگری از آن واحد زمانی است و فاصله شدن روز بین دو نقطه، آن را به دو شب تبدیل نمیکند؛ زیرا از ۲۴ ساعت خارج نشده و آنچه در نظر این فرد شب دوم است، در واقع مراحل پایانی همان ۲۴ ساعت میباشد.
♻️ به عبارت دیگر: منظور از شب، قرار گرفتن سایه قسمتی از کره زمین روی قسمت دیگر است که اگر مثلاً شب قدر از ایران شروع شود، تا زمانی که این سایه تمام کره زمین را فرا گیرد، شب قدر ادامه دارد.(1)
♻️بنابراین اگر چه نزول قرآن در شبی خاص صورت گرفت، اما همه شبها یا روزها همین حالت را دارند که در عرض ۲۴ ساعت به صورت تدریجی کل زمین را پوشش میدهند.
♻️ گاهی نیز تفاوت در کشورها ناشی از اختلاف دیدگاه در مسئله رؤیت هلال است. رؤیت یا عدم رؤیت یا اختلاف مبنایی در مسئله رؤیت هلال، موجب میشود که شروع ماه مبارک در بعضی کشورها زودتر صورت گیرد و به همین جهت، شبهای قدر آنها نیز متفاوت میشود.
____________________
📚پینوشتها:
1ـ آیت الله مکارم شیرازی، استفتائات، ج 3، ص 306؛ تفسیر نمونه، ج 27، ص 192
🌿🌸 @antiviros