20.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معلمی_یعنی_مهربونی
تفاوت معلم بی هنر و هنرمند را در خاطره این نویسنده اهل ترکیه ببینید...
جالبه...
https://eitaa.com/aqquran
۹ اسفند
🔺از ایران جدا شد ۰۰۰
1⃣ حدود ٢١۱ سال پیش در زمان فتحعلیشاه قاجار بهموجب قرارداد ننگین گلستان در سال ۱۱۹۲ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی: «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ۲۳۰ هزار کیلومترمربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید.
2️⃣ حدود ١٩۶ سال پیش و باز هم در زمان فتحعلیشاه قاجار بهموجب قرارداد ننگین ترکمنچای در سال ۱۲۰۷ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهٔ «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومترمربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
3️⃣ حدود ١۶۸ سال پیش در زمان ناصرالدینشاه قاجار بهموجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق: «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومترمربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!
4️⃣ حدود ١۵۳ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدینشاه قاجار بهموجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحتفشار انگلیس مناطقی از: «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/۰۰۰ کیلومترمربع از ایران جدا شد!
5️⃣ حدود ١۴۳ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدینشاه قاجار بهموجب «پیمان آخال» در سال ۱۲۶٠ شمسی (۱۸۸۱ میلادی) کشورهای فعلی: «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ۱/۲۲۶/۵۰۰ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
6️⃣ حدود ۱۰۵ سال پیش در سال ۱۲۹۸ شمسی (۱۹۱۹ میلادی) در زمان احمدشاه قاجار و دولت وثوقالدوله بر اساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفتخیز خلیجفارس از جمله کشورهای فعلی: «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴۰۵/۲۸۷ کیلومترمربع رسماً از ایران جدا شد!
7️⃣ حدود ۸۷ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضاشاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله: «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!
8️⃣ حدود ۷۰ سال پیش در سال ۱۳۳۳ شمسی (۱۹۵۴ میلادی) در زمان محمدرضاشاه پهلوی، بندر راهبُردی «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!
9️⃣ و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ۱۳۵٠ شمسی (۱۹۷۱ میلادی) با فشار انگلیس، مجمعالجزایر بحرین به مساحت بیش از ۷۰۰ کیلومترمربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!
و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار کیلومترمربع از خاک ایران به واسطه سستی و ضعف پادشاهان در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ۱/۶۴۸/۱۹۵ کیلومترمربع کمتر از یکسوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!
در دوران اخیر ایران، پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم...!
این را برای فرزندان و اطرافیانمان بازگو کنیم!
حال جالبتر این است که طرفداران قاجار و پهلوی در کنار اسرائیل ایستادهاند و آمریکا و این رژیم را تحریک میکنند که به ایران حمله کنند!!!
و همچنین پانترکها و پانعربها و پانکردها و پانبلوچها و... هم در کنارشان ایستادهاند.
بهراستی حال باید چگونه جوانانمان را متقاعد کنیم که مسئله ما با اینها، موجودیت ایران و ایرانی است نه چیزهای دیگر؟!
https://eitaa.com/aqquran
۹ اسفند
۹ اسفند
۹ اسفند
۹ اسفند
#انگیزشی
برخی معتقدند...
برای اوج گرفتن بزرگترین قدم و سخت ترین آن قدم اول است...
از برداشتن آن نترسید وگرنه هرگز به اهداف و آرزوهای خودتان نمیرسید...
https://eitaa.com/aqquran
۹ اسفند
هدایت شده از علی قاسمی
بسم الله الرحمن الرحیم
#حفظ_آسان۴۵
#مرور_متنوع۱۰
📖 بسیاری از حافظان از برخی اشکالات در محفوظات گله دارند. همین امر موجب دلزدگی و خستگی در مسیر حفظ میشود. از همین رو انگیزه و نشاطی برای مرور و تکرار محفوظات ندارند.
⌛️روشی که در ادامه توضیح میدهم میتونه کمک زیادی به مرور با نشاط و رفع اشکالات بکنه.
💻میتوانید صفحات قرآن را با استفاده از نرمافزارهای معمولی قرآنی در گوشی یا تبلت داشته باشید.
صفحه قرآن را باز کنید و مرور را شروع کنید.
🌧از روی صفحه بخوانید. هر آیه را از رو بخوانید و سپس به تدریج با قابلیت ویرایش عکس یا قلم، کلمات آیه را پاک کنید. تا جایی که بدون دیدن کلمات آیه بتوانید آن را با تسلط و درست بخوانید.
پس از آن آیه بعدی را با همین روش شروع کنید. تا پایان صفحه.
🧶هر آیه را تلاوت کردید و بر اساس روش کارش تمام شد، آیات قبلی را هم که تمرین کردهاید و کلماتش پاک شده، تکرار کنید.
🎯 این نوع مرور یک روش تثبیتی هم هست.
✌️حتی میتوانید به عنوان روشی برای حفظ جدید از آن استفاده کنید.
👈معلمان حفظ مجازی میتوانند برای تمرین و حفظ جدید در کلاس از آن استفاده کنند...
👌صرف شدن انرژی جسمی کمتر، تقویت محفوظات، تداوم ارتباط شما با مصحف، آسانی انجام، تقویت هویت بصری و حافظه دیداری، افزایش نشاط و انگیزه بخشی از مزایای این روشه.
😋 با مرور متنوع، مسیر حفظ جذابتر میشه و خودانگاره مثبت و اعتماد به نفستون نسبت به حفظ بالاتر میره💪
امتحان کنید...
موفق و پیروز باشید.
یا علی
ان شاءالله ادامه دارد...
✍️ #علی_قاسمی
https://eitaa.com/aqquran
لینک مستقیم مطلب در کانال
https://eitaa.com/aqquran/1892
۱۰ اسفند
۱۰ اسفند
۱۰ اسفند
#پرسش_و_پاسخ
#پرسش
سلام پسرم ۱۲ ونیم سالش هست و این روزها از سر تا پا به هم ریخته هست میگه می خواهم یه کار داشته باشم با در آمد و نمی تونم به درس ادامه بدم میگه دیگه به هیچ وجه طاقت درس را ندارم میخواهم مشغول بشم از شما راهنمایی خواستم با همچین نو جوان چه طور رفتار کنم؟
#پاسخ
سلام و رحمت
این رفتار و احساسات پسرتان در این سن طبیعی است. دوران نوجوانی، بهویژه ۱۲ تا ۱۴ سالگی، دورهای است که نوجوان احساس استقلال بیشتری میکند و میخواهد خودش را اثبات کند.
از طرفی، تغییرات هورمونی هم باعث بیحوصلگی، کلافگی و حتی نوعی نارضایتی از شرایط فعلی میشود. چند پیشنهاد برای مدیریت این وضعیت:
۱. به احساساتش احترام بگذارید
به او نگویید که اشتباه میکند یا این افکارش بیهوده است. در عوض، با او همدلی کنید و بگویید:
«میفهمم که دوست داری زودتر وارد کار بشی و درآمد داشته باشی. این حس طبیعیه.»
۲. با او گفتوگو کنید و دلیلش را بفهمید
سعی کنید بفهمید چرا از درس دلزده شده است. ممکن است رفتار بد معلم یا فشار درسی، مشکلات در مدرسه، یا حتی ضعف در برخی دروس باعث این حس شده باشد.
۳. تجربه کار کردن را برایش فراهم کنید، اما به شکلی هدایتشده
اگر او دوست دارد کار کند، میتوانید او را در محیطهایی که مناسب سنش باشد، قرار دهید. مثلاً:
اگر به تکنولوژی علاقه دارد، میتواند کارهای کوچکی مثل طراحی، تولید محتوا یا برنامهنویسی را یاد بگیرد.
اگر به فروش و تجارت علاقه دارد، میتواند در فروشگاههای کوچک (به شکل پارهوقت) یا در کنار شما تجربه کسب کند.
حتی اگر به هنر و صنایع دستی علاقه دارد، میتواند کارهای دستی انجام دهد و بفروشد.
نکته: این تجربه کاری نباید باعث ترک تحصیل او شود، بلکه فقط فرصتی برای لمس دنیای کار خواهد بود.
۴. به او نشان دهید که تحصیل و موفقیت مالی در تضاد نیستند
برای او مثال بزنید که بسیاری از افراد موفق، علاوه بر کار، تحصیلات هم داشتهاند و این باعث شده آینده بهتری داشته باشند. میتوانید از افراد سالمی که او دوست دارد و الگو میگیرد مثال بزنید.
۵. برنامهای برای ترکیب درس و مهارتآموزی بچینید.
اگر او از درس خسته شده، شاید سبک یادگیری او نیاز به تغییر دارد. در کنار درس، مهارتهایی را که به آن علاقه دارد، تقویت کنید. مثلاً، اگر به ورزش، خوشنویسی، طراحی، صنایع دستی، پرورش گل، شعر، سرودهای دینی، مداحی، تلاوت قرآن و... علاقه دارد، کلاسهای مرتبط را برایش پیدا کنید.
۶. از مشاور کمک بگیرید
اگر احساس میکنید که او دچار دلزدگی شدید از درس شده یا نشانههای افسردگی دارد، مشاور تحصیلی یا روانشناس نوجوان میتواند کمک کند.
۷. به او زمان بدهید
نوجوانی دوره پر از نوسان است. شاید امروز از درس متنفر باشد، اما چند ماه بعد نظرش تغییر کند. شما فقط باید حمایتش کنید و در عین حال مسیر درستی برایش ایجاد کنید.
👈بهجای این که با او مقابله کنید، او را راهنمایی کنید. اجازه دهید کمی وارد فضای کار شود، اما در حدی که به تحصیلش آسیب نرسد. مهمتر از همه، با او مثل یک فرد بالغ رفتار کنید و نظراتش را جدی بگیرید. این باعث میشود حس استقلالش را از راه درست تأمین کند.
https://eitaa.com/aqquran
https://eitaa.com/aqquran/2061
۱۰ اسفند
۱۱ اسفند
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زیباخوانی_نماز 4 ؛ خواندن حروف ساکن
استاد #علی_قاسمی
https://eitaa.com/aqquran
https://eitaa.com/aqquran/2063
۱۱ اسفند