فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اطلاع_رسانی | ویژه برنامه های رادیویی و تلویزیونی مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی در شب و روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
@aqr_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیتو چه کند مولا؟ یا فاطمة الزهرا
افتاده علی از پا، یا فاطمة الزهرا
چون محرم رازی نیست، با چاه سخن گوید
تنهاست علی، تنها، یا فاطمة الزهرا...
@aqr_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیاه پوشِ مادر
▪️مادر، نظاره کن که چگونه دیوار به دیوار، گلدسته به گلدسته، صحن به صحنِ حرم پسرت سیاه پوشِ رخ نیلگون توست.
یاس کبود مدینه، بهار رو به خزان نشستهی علی« علیه السلام»، این روزهای رنگ غروب گرفتهی غربت، که کسی بالای مزارت روضهی بغض حسن «علیه السلام» و بُهت نگاه ِ کودکانهی حسین «علیه السلام»، آن دم که چادرت را سر تا پا خاک گرفته دید، نمیخواند، ببین که چطور از در و دیوار حریم غریب ثامن، لحن محزون تلاوت ابوتراب وقتی که بالای پیکرت رسید به :«يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّة ارْجِعِي إِلَىٰ رَبِّكِ رَاضِيَةً مَّرْضِيَّةً» پیچیده است در گوش هر زائری که برای عرض تسلیت خدمت امامش رسیده، دست گذاشته روی سینهی داغ دیده اش، دانه دانه بغض یتیمی از چشمانش میبارد و زیر لب زمزمه دارد:« بی مادریم، بماند بقیهاش»
✍️ فاطمه یوسفی
📸 مسعود نوذری
@aqr_ir
دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مسیر تحولات راهبردی/ از رویکرد کاربردی به پژوهش تا ایجاد مرکز مهارت افزایی
🔺۲۷ آذر، روزی است که به مناسبت شهادت آیت الله دکتر شهید مفتح، روز «وحدت حوزه و دانشگاه» نام گرفته و دانشگاه علوم اسلامی رضوی مصداق بارز این وحدت است.
🔺این دانشگاه که در سال ۱۳۶۳ پس از تجمیع دو مدرسه علمیه قدیمی میرزا جعفر و خیراتخان در جوار بارگاه منور امام رضا(ع) تأسیس شده، هم در آموزش و هم در اهداف علمی، نمونه یک دانشگاه علوم اسلامی و حوزهای برای فراگیری علوم دینی است.
🔺به مناسبت بیست و هفتم آذرماه، روز وحدت حوزه و دانشگاه در فضایی صمیمی با حجتالاسلام والمسلمین دکتر علی خیاط، رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفتوگو کردهایم. وی دانش آموخته مقطع دکتری در رشته علوم قرآنی و حدیث و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی است.
گفتوگو با رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی👇🏻
🌐 https://aqrr.ir/IWp75
@aqr_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اطلاع_رسانی | دومين جشنواره رسانه ای امام رضا عليهالسلام در محورهای سيره رضوی، زائر و زيارت رضوی، وقف و نذر رضوی و خدمت رضويی
🔹 جهت كسب اطلاعات بيشتر و ارسال آثار به پايگاه اطلاع رسانی جشنواره به نشانی mediafest.razavi.ir مراجعه فرمايید.
@aqr_ir
هدایت شده از اخبار حرم مطهر امام رضا (ع)
تحقق علم نافع با وحدت حوزه و دانشگاه میسر میشود
🔸حجت الاسلام والمسلمین علی خیاط، رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در گردهمایی هفته پژوهش و فناوری و بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه:
🔺موضوع قابل توجه در وحدت بین حوزه و دانشگاه، وحدت در هدف است؛ این دو نهاد مقدس باید در هدف مشترک باشند و همه باید در راستای اعتلا و پیشرفت جامعه اسلامی حرکت کنند.
🔺پیشرفت فرایندی است که نتیجه آن تمدن نوین اسلامی است، از همین رو برای تحقق پیشرفت و رسیدن به تمدن نوین اسلامی باید به تولید علم و نظریهپردازی اهتمام ویژهای داشته باشیم تا علم نافع تولید شود، در واقع راه برونرفت از انحطاط، تولید علم نافع است که با وحدت بین حوزه و دانشگاه محقق میشود.
🔺نتیجه اتحاد بین حوزه و دانشگاه شکست دشمنان است که تاکنون با وحدت بین این دو نهاد برکات و افتخارات بسیاری به منصه ظهور رسیده است.
🌐 https://aqrr.ir/xiSUR
@aqr_news
رویکرد پژوهش محور در تمامی فعالیتهای آستان قدس رضوی
🔸دکتر احد فرامرز قراملکی، رئیس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در گردهمایی هفته پژوهش و فناوری و بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه:
🔺در سالهای اخیر رویدادهای مهم تحولی در آستان قدس رضوی در حال ظهور و بروز است.
🔺این تحولات را میتوان نخست در سیاستهای ابلاغی تولیت آستان قدس رضوی که راهنمای اصلی فعالیتهای مجموعه آستان قدس بهویژه در عرصه پژوهش است مشاهده کرد که طبق این سیاستها، تمامی برنامهها و فعالیتها باید پژوهش محور باشد.
🔺جهتدهی پژوهشها به سمت کاربردی شدن، از دیگر تحولات اخیر در آستان قدس رضوی میباشد؛ پژوهشها باید نیازهای آستان قدس رضوی و رسالت جهانی این مجموعه را پاسخگو باشند.
🌐 https://aqrr.ir/FWgHm
@aqr_ir
تجلیل از پژوهشگران برتر آستان قدس رضوی/ رونمایی از ۲۰ اثر فاخر علمی و پژوهشی
🔹مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور تولیت آستان قدس رضوی برگزار و از پژوهشگران برتر این آستان مقدس تقدیر و تجلیل شد.
🔸دکتر عبدالحمید طالبی، رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی:
🔺مرجعیت علمی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) که منشأ آن دانش بیپایان الهی است با هدایت جامعه دینی همراه است، خوشبختانه در حال حاضر شاهد تحقق این مرجعیت علمی هستیم.
🔻در ادامه این مراسم، ۲۰ اثر از تازههای نشر مؤسسات علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با حضور نویسندگان و پدیدآورندگان این آثار رونمایی و معرفی شد.
🔻«طبقهبندی علوم از دیدگاه دانشمندان اسلامی - ایرانی» عنوان یکی از آثاری است که در این مراسم رونمایی شد، این کتاب به قلم دکتر حبیبالله عظیمی نگاشته شده و از سوی سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی منتشر شده است.
🔻بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی نیز که رسالتش نشر علوم معارف اسلامی است در این مراسم از ۱۲ اثر فاخر علمی و پژوهشی خود رونمایی کرد.
🌐 https://aqrr.ir/aHOkm
@aqr_ir
#گزارش_تصویری | مراسم عزاداری شام شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی شامگاه شنبه ۲۷ آذر در مجتمع بقیةالله شهرک شهید رجایی مشهد مقدس برگزار شد.
📸 صادق ذباح
🌐 https://aqrr.ir/FY0nA
@aqr_ir
هدایت شده از تولیت آستان قدس رضوی
🔹 تولیت آستان قدس در گردهمایی هفته پژوهش و فناوری و بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه:
🔺ضروری است ادبیات «باید» و «نباید» از دایره لغات مدیران آستان قدس حذف شود، هنگامیکه مسئولیتی بر دوش مدیری است آنگاه دیگر «باید» و «نباید» در سخنان او معنا ندارد، هنگامیکه خودمان صاحبان کار هستیم بهجای عبارت «باید این کار بشود»، گزارش عملکرد ارائه دهیم و بگوییم چهکارهایی انجام دادهایم.
🔺صرف نگاه کمیت گرا در حوزههای معرفتی، فرهنگی و علمی یک آسیب است؛ در این حوزهها کیفیت نسبت به کمیت ارجحیت دارد و نباید کیفیت را فدای کمیت کرد.
🔺خروجی و محصول علمی و فرهنگی آستان قدس باید متناسب با مقام و عظمت حضرت رضا(ع) باشد و اگر غیرازاین بود، برای احترام به جایگاه عالم آل محمد(ص) باید تعطیل شوند.
🔺تحقق مرجعیت علمی آستان قدس بهصرف نصب بنر و بسنده کردن به شعار و لفظ محقق نمیشود، بلکه نیازمند اقدامات علمی است.
🔺هدف پژوهشهای مراکز تحقیقاتی آستان قدس در ابتدا نیازهای مجموعه، سپس نیازهای جامعه و در مرتبه سوم نیازهای جهان اسلام و جامعه انسانی باید باشد.
🔺فعالیتهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی مراکز علمی آستان قدس باید در جامعه ظهور و بروز داشته باشند.
🔺کارآمدی و کاربردی بودن پژوهشها در گروی مسئله شناسی صحیح است. علمای بزرگ ما از مسائل مردم فارغ نبودند و در فعالیتهای علمی و پژوهشی خود به این مهم توجه داشتند که مصداق روشن و کامل آن در دوران معاصر، مرحوم علامه شهید مطهری است.
🔺شهید مطهری یک فرد نبود بلکه یک بنیاد و مؤسسه بود، او همواره تهدیدهای پیش روی اسلام را رصد میکرد و هرگاه احساس میکرد، از نقطهای به اسلام ضربه وارد میشود، بدون مصلحتاندیشی وارد میدان دفاع از اسلام میشد.
🔺اعتماد و اطمینان خاطری که مردم به مرقد شریف و نورانی رضوی دارند باید نسبت به حوزههای علمی و انتشاراتی این آستان مقدس نیز ایجاد شود.
🔺انتشارات و فعالیتهای علمی راهکار حفظ ارتباط زائران پس از زیارت و بازگشت به شهر و دیار خود با مضجع منور رضوی است.
https://b2n.ir/t15608
@marvi_ir
#اطلاع_رسانی | سفیران رضوی
🔹گزینش و پذیرش دانشگاه با همکاری مرکز مهارت آموزی
🔹از علاقهمندان به تبلیغ در مدارس علمیه، مساجد، آموزشگاه های متوسطه و دانشگاههای سراسر کشور، برای آزمون سال ۱۴۰۱، دعوت به همکاری مینماید.
✅ثبتنام از ۱۲ آذرماه تا ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰ از طریق لینک:
https://formafzar.com/form/safiran2
@aqr_ir
خبر خوش داروسازی ثامن برای بیماران «سی.اف»
🔹مدیر تحقیق و توسعه شرکت داروسازی ثامن از تلاش این شرکت برای تکمیل سبد دارویی بیماران «سی.اف» خبر داد.
🔸دکتر بهروز برفی:
🔺تا پیش از این، تولید محصولات استنشاقی در سبد دارویی بیماران «سی.اف» دنبال میشد، اما در حال حاضر تولید سایر شکلهای دارویی سبد این بیماران نیز در برنامه داروسازی ثامن قرار گرفته است.
🔺امیدوارم داروسازی ثامن بتواند بهزودی به «قطب تولید داروی بیماران سی.اف» در کشور مبدل شود و سبد کامل دارویی را برای بیماران سی.اف در شکلها و دوزهای مختلف تولید کند.
🌐 https://aqrr.ir/Ju8uX
@aqr_ir
حضور در بهشت از هر نقطه دنیا
🔹در سامانه «حرم مجازی»، نرمافزاری ارائه شده که تحت پنج پلتفرم قرار دارد و از این طریق بسیاری از استفادهکنندگان از فضای مجازی را تحت پوشش قرار میدهد. نسخه جدید اندروید، نسخه جدید «آی او اس»، «نسخه تحت وب»، «نسخه تحت عینک واقعیت مجازی» و «نسخه ویندوز» در این دسته قرار میگیرند.
🔸جمال رستم زاده، مدیر خبر و رسانه آستان قدس رضوی:
🔺مهمترین ویژگی سامانه حرم مجازی، مدلسازی تازه آن است که بر اساس عناصر معماری حرم مطهر طراحی شده است. در این مدلسازی که به روش فتوگرامتری و با استفاده از تکنولوژی«اچ دی ار پی» صورت گرفته است، تعدادی زیادی عکس و شاتهای تصویری از حرم به صورت سه بعدی در نرم افزاري به کار گرفته شده تا احساس زیارت هر چه بیشتر به زائر مجازی منتقل شود.
🔺تابشهای مختلف نور بر تصاویر، شبیهسازی آب و هوا، گردش شبانهروز طبق تغییر ساعت و فصل واقعی، حرکت صحن به صحن با نمایش حضور جمعیت و صدای کبوتران و صدای ساعت حرم از جمله این قابلیتهاست.
🌐 https://aqrr.ir/VYnSA
@aqr_ir
هدایت شده از تولیت آستان قدس رضوی
➕ تقدیر رئیس سازمان بهزیستی کشور از اقدامات حمایتی آستان قدس برای کودکان بیسرپرست
🔸رئیس سازمان بهزیستی کشور:
▪️حمایتهای مؤثر و برنامه منظم تولیت آستان قدس برای سرکشی از مراکز بهزیستی قابلتقدیر و قدردانی است.
▪️احساس مسئولیت و حضور معنوی خدام بارگاه منور رضوی در بیش از 90 مرکز بهزیستی در سراسر استان همراه با اهدای لباس گرم و هدایا موجب قوت قلب کارکنان این سازمان شد.
▪️خرسندیم از اینکه دستور دادهاید این حرکت ارزشمند (تامین لباس گرم کودکان بهزیستی) در استانهای خراسان شمالی، جنوبی و سیستان و بلوچستان نیز توسط خدام بارگاه منور رضوی استمرار یابد.
🔅گفتنی است از ابتدای پاییز به دستور تولیت آستان قدس رضوی، خدام حرم مطهر با حضور در مراکز بهزیستی استان خراسان رضوی لباس گرم کودکان این مراکز را با اعتباری بالغ بر ۷میلیارد ریال تامین و فاز دوم این طرح در استان های خراسان جنوبی، شمالی و سیستان و بلوچستان اجرا خواهد شد.
https://b2n.ir/d96689
@marvi_ir