14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬛️ آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی صاحب مکتب خدمت بود
🔹مصاحبه با حجت الاسلام حسینی رئیس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی
@aqr_library
🌟مسابقات کتابخوانی حرم مطهر برای مقاطع سنی مختلف (بر مدار آفتاب)
☑️ جهت شرکت در مسابقات کتابخوانی حرم مطهر رضوی ابتدا اپلیکیشن نسیم رضوان را نصب نمایید و سپس از بخش مسابقات فرهنگی، گزینه مسابقه مورد علاقه خود را انتخاب نمایید و به سوالات پاسخ دهید.
🎁 جوایز: ۸۸۸ جایزه ارزنده و متبرک حرم رضوی
📥 دانلود اپلیکیشن نسیم رضوان
@aqr_library
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 آخرین لحظات حضور رئیس جمهور محترم در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی 😔
♦️ایشان روز سه شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۵
برای آخرین بار #مهمان_ویژه کتابخانه مرکزی بودند و به عنوان سخنران ویژه مراسم اختتامیه پنجمین کنگره جهانی امام رضا علیه السلام در تالار قدس کتابخانه مرکزی به ایراد سخن پرداختند.
@aqr_library
📣#اطلاعیه
🔻به اطلاع مراجعه کنندگان گرامی می رساند:
▫️تمامی سازمان ها وموسسات تابعه آستان قدس رضوی از جمله تالارهای کتابخانه مرکزی (اعم از تالار محققان، تالارهای مطالعه قفسه باز آقایان و بانوان و کتابخانه های تخصصی) در روز پنج شنبه ۱۴۰۳/۳/۳ تعطيل می باشد.
▫️کتابخانه اهل بیت علیهم السلام نیز تا ساعت ۱۹ تعطیل می باشد.
@aqr_library
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✴️ گوشه ای از ساده زیستی شهید رئیسی به روایت رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی
🔹️ماجرای سکونت تولیت آستان قدس در سوئیت!
سیدجلال حسینی در ویژهبرنامه خادمالرضا از نحوه مدیریت آیت رئیسی که در تراز انقلاب اسلامی بود سخن گفت.
✅گفتگوی کامل ویژه برنامهی خادم الرضا را از طریق لینک زیر ببینید:
https://aparat.com/v/huf2ovn
@aqr_library
🌍حجتالاسلام شهید رئیسی در تاریخ سیاسی جمهوری اسلامی ایران صاحب مکتب خدمت به مردم بود
حجتالاسلام والمسلمین سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی:
💬دو شخصیت در تاریخ سیاسی ایران به ویژه در ده سال اخیر از جهاتی به هم شبیه و از نگاه بنده بیبدیل و بی نظیر و صاحب مکتب بودند؛ حاج قاسم سلیمانی صاحب مکتب مقاومت و ایستادگی مقابل استکبار و مرد میدان مقاوت بود و شهید حجتالاسلام رئیسی نیز صاحب مکتب خدمت به مردم بود.
💬تمام وجود این بزرگوار دغدغه مردم بود و به معنای واقعی خستگیناپذیر بود، در حقیقت ما در مجموعه آستان قدس رضوی به پای ایشان نمیرسیدیم و معمولا ساعت ۱۰ شب به بعد به منزل میرفتیم، اما ایشان همچنان در حرم مشغول خدمت بودند؛ دغدغهمندی در خدمت به مردم و اخلاص در کارها از ویژگیهای بارز شخصیتی ایشان بود.
https://astan.ir/tVv8o0
@aqr_library
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰خدای دهه ۶۰، خدای امروز هم هست...
🔻مروری بر ایستادگی ملت ایران در برابر حوادث سخت دهه ۶۰ در کلام رهبر انقلاب
#خرمشهرها_درپیش_است
@aqr_library
📚6 هزار جلد کتاب اهدایی از «شهید جمهور» در کتابخانه های رضوی به یادگار ماند
حجت الاسلام سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی:
💬کتابخانه حرم مطهر یکی از مراکز مد نظر آن شهید بود و این توجه در دوران مقام قوه قضائیه ایشان و ریاست جمهوری نیز ادامه داشت.
🔹ایشان در مدت زعامت مقام تولیت آستان قدس رضوی، بیش از 3 هزار نسخه کتاب از کتاب های اهدایی به دفتر تولیت را به کتابخانه حرم مطهر رضوی اهدا کردند و بعد از این دوران نیز از سوی ایشان قریب به 3 هزار نسخه دیگر از منابع مطالعاتی چاپی نیز به این مجموعه اهدا شده است.
✔️جزئیات بیشتر در👇🏻
https://astan.ir/UzjIp2
@aqr_library
📚دسترسی به 7 هزار جلد منبع چاپی در کتابخانه تخصصی امام رضا(ع) آستان قدس رضوی
سیدجواد طباطبائی، مسئول کتابخانه تخصصی امام رضا(ع) آستان قدس رضوی:
💬تعداد مراجعان کتابخانه تخصصی امام رضا(ع) در سال 1402، نزدیک به 12 هزار نفر بودند و به طور میانگین ماهانه حدود یک هزار نفر از خدمات این کتابخانه به صورت امانت منابع یا مطالعه و تحقیق در محل بهرهمند میشوند.
💬برپایی کارگاههای «روایتگری خط سیر تاریخی هجرت امام رضا(ع)، از مدینه تا مرو» اغلب برای قشر جوان و نوجوان در مناسبتهای مختلف و برگزاری مسابقات مناسبتی کتابخوانی در ایام مختلف سال به ویژه مناسبتهای مذهبی، بخشی از خدمات این کتابخانه به شمار میآید.
✔️جزئیات بیشتر در👇🏻
🌐 https://astan.ir/gCEFx0
@aqr_library
✴️ گذری بر سهشنبههای علمی و فرهنگی سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی
🔻به همت سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی تا کنون بیش از ۲۰۰ رویداد تحت عنوان «برنامه سهشنبههای علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی» با هدف معرفی آثار ارزشمند گنجینه رضوی به جهانیان در جوار مضجع شریف حضرت رضا(علیه السلام) برگزار شده است؛ برنامهای اثرگذار که مراکز علمی و فرهنگی خارج از این آستان مقدس در مشهد و حتی شهرهای دیگر کشور نیز میزبان برپایی آن شدند.
🔹گنجینه رضوی مملو از آثار کمنظیر موزهای و کتابخانهای است که مشخصات و ظرفیتهای پژوهشی بسیاری از نفایس آن به درستی به مخاطبان ارائه نشده است، اما از شش سال قبل هر سهشنبه با برگزاری برنامه سهشنبههای علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، یکی از این آثار نفیس نه تنها در معرض دید فرهنگدوستان قرار میگیرد بلکه با مشارکت کارشناسان و پژوهشگران داخل و خارج از مجموعه آستان قدس رضوی، ویژگیهای بارز و دلایل نفاست آنها در قالب سخنرانیهای علمی عنوان میشود.
🔸در برگزاری ۲۰۷ برنامه سهشنبههای علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز شاهد حضور چهرهها، کارشناسان و پژوهشگران برجسته بسیاری به عنوان سخنران بودیم تا جاییکه ماحصل این سخنرانیها به انتشار جلد اول کتاب «گنجینه رضوی؛ گزیدهای از سخنرانیهای سهشنبههای علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی» منتهی شد...
✔ در این گزارش، به مرور اهداف و دستاوردهای این ویژه برنامه میپردازیم👇
🌐 https://astan.ir/KRIInj