دیلن تیری، ستاره مشهور تلویزیون فرانسه مسلمان شد
دیلن تیری عکسی از حج عمره خود را که در ماه رمضان به همراه مادرش به جا آورده بود با هوادارانش به اشتراک گذاشت.
تیری در کپشن یکی از تصاویر که در آن سر مادرش را میبوسد نوشت: این بهترین عکس است. عکسی با مادرم که اسلام را به من آموخت.
جان خود را مدیون شما هستم، زیرا چشمانم را به این دین زیبا یعنی اسلام باز کردید.
این شخصیت مشهور تلویزیون فرانسه در مصاحبهای که چند روز پیش داشت مردم را به اسلام دعوت کرد و گفت: اگر اسلام نداشتم این مرد امروزی نبودم، نسخه سیاهی از خودم بودم.
#اسلام
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1021
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به شبهه محبوبیت روحانیون در گذشته و عدم محبوبیت ایشان در حال حاضر
صرفنظر از برخی تعابیر نکات خوبی دارد
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1022
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفته شده این صدا اولین صدای ضبط شده در ایران است! که متعلق به مظفرالدین شاه قاجار است.
🔹صدای ۱۱۴ سال قبل را میشنوید.
یه کم با روحیات پادشاهان هم آشنا میشویم
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1023
💢 عکس جدید مجله وال استریت ژورنال
انقلابی جدید و بزرگ در راه است...
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1024
🔷پژوهشی جدید: ChatGPT در مقایسه با پزشکان، عملکرد بهتری در ارائه مشاورههای درمانی دارد |
🔸هوش مصنوعی ChatGPT چند ماه پیش موفق شد در آزمون پزشکی آمریکا نمره قبولی دریافت کند. حالا محققان دوباره این چتبات را به آزمایش گذاشته و اینبار متوجه شدهاند که هوش مصنوعی میتواند عملکردی بهتر از پزشکان در مشاورهدادن به بیماران و ابراز همدردی با آنها داشته باشد
🔸به گزارش National Post، گروهی از پژوهشگران از یک پزشک واقعی و ChatGPT خواستند تا به سناریوهای گوناگون واکنش نشان دهند. آنها سپس این پاسخها را به تعدادی متخصص بهداشت عمومی ارائه کردند تا آنها واکنشها را با یکدیگر مقایسه کنند. درنهایت پژوهشگران دریافتند که متخصصان در 79 درصد از مواقع، پاسخ هوش مصنوعی به 200 سؤال را ترجیح میدادند. درواقع پاسخ ChatGPT چهاربرابر بیشتر از پاسخ پزشکان نمره «خوب» یا «خیلی خوب» و 10 برابر بیشتر نمره «همدلانه» و «خیلی همدلانه» دریافت کرد.
🔸نمونهای از واکنش یک پزشک و ChatGPT به مشکل بیمار
برای مثال، در یکی از این سناریوها بیمار اعلام میکرد که ممکن است یک خلال دندان را بلعیده باشد. پاسخ پزشک به این گزاره چنین بود:
«اگرچه خیلیها خلال دندان را بدون مشکل بلعیدهاند، اما اگر دو تا شش ساعت گذشته باشد، احتمالاً خلال حالا به روده رسیده است؛ بنابراین درآوردن آن کار آسانی نیست. اگر دچار دلدرد شدید، تعلل نکنید و به اورژانس بروید و حتماً بگویید که خلال دندان بلعیدهاید.»
درآنسو، هوش مصنوعی پس از اندکی فکرکردن، پاسخ همدلانهتری را ارائه کرد. ChatGPT نوشت: «اگر یک شیء خارجی را بلعیده باشید، طبیعی است که نگران باشید.» این چتبات توضیح داد که خلال دندان میتواند در گلو گیر کند یا به مسیر گوارش آسیب بزند و موجب جراحت جدی شود، اما بعید است که چنین اتفاقی از بابت یک خلال دندان ساده که اندازه آن صرفاً دو سانتیمتر است، رخ دهد.
ChatGPT همچنین گفت: «بااینحال، هر ناراحتی نظیر درد شکم، دشواری در بلعیدن یا تهوع نیازمند ارزیابیهای پزشکی است. قابل درک است که احساس ترس داشته باشید، اما سعی کنید بیشازحد نگران نشوید.»
محققان امیدوارند که این سیستمها در آینده بتوانند برای کمک به کاهش حجم کارها به کمک پزشکان بیایند. نتایج پژوهش حاضر در مجله JAMA Internal Medicine منتشر شده است
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1025
دیدار سالانه دکتر دینا مدیرکل بخش آموزش فدراسیون جهانی KSIMC، شیعیان اثناعشری خواجه با حجتالاسلام دکتر عربصالحی رئیس پژوهشکده حکمت و دینپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
در این دیدار دکتر دینا ضمن ابلاغ پیام کتبی رئیس فدراسیون جناب حجت الاسلام دکتر صفدر جعفر و تشکر ایشان از خدمات علمی مستمر دکتر عربصالحی به این فدراسیون و در نگاه گستردهتر به کل جامعه، خبر از راهاندازی مرکز بینالمللی تحقیقات پیشرفته اسلامی (ICAIR) در این فدراسیون دادند و آمادگی همکاری کامل با محققین علوم اسلامی و انسانی را اعلام نمودند.
همچنین دکتر دینا در ادامه جلسه به طرح آخرین شبهات مطرح شده از سوی دگراندیشان که به این فدراسیون هم کشیده شده پرداختند و از سوی دکتر عربصالحی پاسخها و راهنماییهای لازم ارائه شد.
در پایان برخی از کتب تازه چاپ پژوهشگاه در راستای پاسخ به شبهات جدید تقدیم ایشان گردید.
لازم به ذکر است این گروه از شیعیان بیشتر ساکن انگلستان و تانزانیا بوده و البته در سایر کشورهای اسلامی نیز کموبیش عضو دارند دفتر مرکزی آن در لندن و تانزانیا هست و جمعیت آنها به حدود دویستهزار نفر میرسد. بسیار تشکیلاتی و منسجم عمل میکنند طلاب زیادی مشغول به تحصیل در قم دارند و نوعا مقلد حضرت آیت الله سیستانی هستند. از نظر اقتصادی نیز بحمدالله وضعیت مطلوبی دارند.
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1026
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
◽️راهکارهای همکاری مشترک بین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مرکز تدوین متون درسی حوزههای علمیه
🔸 با هدف بررسی راهکارهای همکاری مشترک در زمینه تعاملات علمی، نشستی با حضور رئیس پژوهشکده حکمت و دین پژوهی، مدیران گروه فلسفه و عرفان و معنویت پژوهشگاه و مدیر مرکز تدوین متون درسی حوزههای علمیه سراسر کشور برگزار شد.
❇️ در این نشست مقرر شد با محوریت:
۱. ارائه کتب پژوهشگاه بعنوان منابع رشتههای مختلف حوزوی
۲. تبدیل کتب منبع به کتب درسی
۳. بازنگری سرفصلهای اکثر رشتههای علمی حوزوی
در قالب تفاهمنامه های موجود، متون تولید شده مورد بررسی قرار گرفته و آنگاه با محققان و نویسندگان کتب قرارداد تولید کتب آموزشی منعقد شود....
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/tadviin
#تعاملات_علمی
🆔 @iictchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتی در قوانین فیزیک هم
برهنگی = سقوط و غرق شدن است
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1033
❇️ درگذشت *ویلفرد فرناند مادلونگ* ( *Wilferd Ferdinand Madelung* )، اسلام شناس برجسته آلمانی
🔹صبح روز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ پرفسور مادلونگ اسلام شناس و شیعهپژوه شهیر آلمانی در آستانه 93 سالگی درگذشت. او در ۲۶ دسامبر ۱۹۳۰م (مطابق ۵ دی ۱۳۰۹ش) در شهر اشتوتگارت آلمان متولد شد و پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی و متوسطه به دانشگاه قاهره رفت و لیسانس تاریخ و ادبیات اسلامی را در سال ۱۹۵۳ دریافت کرد.
🔸وی سپس به تحصیلات عالی در زادگاه خود ادامه داد و در سال ۱۹۵۷م از دانشگاه هامبورگ درجه دکتری در مطالعات اسلامی دریافت کرد. مادلونگ رساله دکتری خود را تحت نظر اسلامشناسان آلمانی همچون اشتروتمان (R. Strothmann) و اشپولر(B. Spuler) به پایان رساند. او سه سال (۱۹۵۸-۱۹۶۰م) وابسته فرهنگی سفارت آلمان غربی در بغداد بود و سپس زندگی علمی خود را در زمینه اسلامشناسی دنبال کرد.
🔸در کارنامه علمی او میتوان استادی در دانشگاههای اکسفورد و شیکاگو را دید. همچنین او پژوهشگر ارشد مؤسسه مطالعات اسماعیلی در لندن بود.
مادِلونگ، اسلامشناس و شیعهپژوه آلمانی حدود ۲۰۰ کتاب و مقاله در حوزه مطالعات اسلامی مرتبط با شیعه تألیف و منتشر کرده است. کتاب جانشینی حضرت محمّد(ص) از آثار مهم اوست که در آن نگرش شیعه درباره جانشینی بعد از پیامبر تقویت شده است. وی را در شناساندن تشیع به جهان غرب موثر دانستهاند
مادلونگ در اردیبهشت ۱۳۹۷ش در مراسم اختتامیه کنگره بینالمللی «نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی» که تحت اشراف آیتالله مکارم شیرازی در شهر قم برگزار شد، شرکت کرد و به ایراد سخنرانی پرداخت.
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1034
🔚🇺🇸 مرکز مطالعاتی و پژوهشی "نشنال اینترست" در آمریکا، در گزارشی ضمن مقایسهٔ شرایط کنونی آمریکا با آخرین روزهای شوروی سابق، نوشت: ساختار اجتماعی سیاسی و اقتصادی ایالات متحذهٔ آمریکا دیگر کارائی ندارد. شکاف داخلی و مشکلات بینالمللی واشنگتن، موفقیت اصلاحات را تاحدودی غیرممکن کرده و شرایطی شبیه دوران فروپاشی شوروی را پدید آورده است. این شاید پیشدرآمدی باشد برای یک رویداد بزرگ.
#افول_آمریکا
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1035
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا میتوانید از ریاست فرار کنید مگر واجب شود
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1037
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پای هوش مصنوعی به اندروید هم باز میشود
🔹گوگل از دو قابلیت هوش مصنوعیِ اندروید ۱۴ پرده برداشت. اولین قابلیت برای برنامۀ پیشفرض پیامکها طراحی شده و کاربران میتوانند از هوش مصنوعی بخواهند پاسخی مناسب برای پیامکهایشان پیشنهاد بدهد.
🔹در دومین مورد هم هوش مصنوعی به بخش تصویر زمینه اضافه میشود تا کاربران با توصیف تصویر مدنظر خود بتوانند یک عکس اختصاصی خلق کنند.
🔹همچنین این امکان وجود دارد که کاربران عکسهای خود را به تصاویر سهبعدی تبدیل کنند. گوگل مدعیشده که این تصاویر هربار با بازکردن قفل گوشی یا چرخاندن دستگاه جلوهای را به نمایش میگذارند که گویی زنده هستند.
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1038
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تحلیل مادلونگ از حوادث پس از رحلت رسول خدا (ص) و جانشینی حضرت علی (ع)
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1039
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥هوش مصنوعی هرروز ترسناکتر از گذشته!😯
ربات سرباز با قدرت تشخیص دشمن و نیروهای خودی
🔹متخصصان هوش مصنوعی و نظامی رباتی سرباز را طراحی کردهاند که قادر به شناسایی نیروهای خودی و سربازان دشمن با دقت بالا است.
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1040
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استخاره آیت الله کشمیری برای سید حسن نصرالله
سردار محمد تهرانی مقدم
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1041
یکى از داستانهایى که در نبرد احزاب گزارش شده است، داستان سنگى است که مسلمانان هنگام کندن خندق با آن روبرو شدند و در پی آن، پیامبر(ص) سخنانی فرمود که بعدها تحقق یافت. این ماجرا در منابع مختلف تاریخی و حدیثی با عبارات گوناگونی آمده است. برای نمونه؛ کلینی(م 329ق) میگوید امام صادق(ع) فرمود: «هنگامى که پیامبر(ص) خندق را میکَنْد، مسلمانان به مانعى برخوردند. حضرتشان کلنگ را از دست امیرمؤمنان یا سلمان گرفت و ضربهاى بر سنگ فرود آورد که سه تکّه شد! سپس فرمود: "خداوند، با این ضربه من، گنجهاى کسرا و قیصر را برایم گشود". یکى از منافقان با تمسخر به فرد همراهش گفت: وعده گنجهاى کسرا و قیصر را به ما میدهد، در حالیکه ما [از بیم دشمن] نمیتوانیم براى قضاى حاجت، از جای خود تکان بخوریم!».
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1042
شک نکنید بخشی از بیحجابیها سازمانیافته است
شناسایی و انهدام شبکه سازمان یافته ترویج بی حجابی در تهران - فیلو👇
https://ifilo.net/v/t1mxLOn
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1043
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اگر پشت کتاب چیز دیگری هست به ما هم بگویید؟!
خدا نکند روز قیامت، مردم پای منبر ما را بهشت ببرند و ما را جهنم
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1044
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📸 #گزارش_تصویری
🔹 بازدید رهبر معظم انقلاب اسلامی از غرفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📆 ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
🏷 سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
#نمایشگاه_کتاب
🆔 @iictchannel
37.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دیدن این ویدیو نگرانیهایتان از پیشرفت هوش مصنوعی بیشتر میشود
🔹 توانایی حیرتانگیز هوش مصنوعی در تقلید و جعل کردن صدای انسان برای گمراه کردن و دور زدن احراز هویت دیجیتال بانک
🔹خبرنگار وال استریت ژورنال برای سنجش نحوه برخورد خانواده و کسب و کارها - خصوصا بانک ها - با کپی ساخته شده از انسان توسط هوش مصنوعی و گمراه کردن روش های احراز هویت دیجیتالی، اقدام به یک آزمایش کرده است که نتایج آن حیرت انگیز است.
🔹نتایج این آزمایش نشان میدهد هوش مصنوعی تا این لحظه توانایی کامل تقلید و جعل کردن صدای شما را پیدا کرده است، ولی چند قدم دیگر تا تقلید و جعل کردن ویدئویی فاصله دارد.
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1046
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چند جواب محکم به #شبهه معروف!
⁉️حجابمو رعایت کنم، اختلاس و گرونی حل میشه!!؟
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1047
⚫️ کتابخانه جامع مطالعاتی حضرت #امام_صادق (ع) + دانلود
@msanei_ir
📖 ۳۹ کتاب و مقاله سودمند را دانلود کنید؛ با کلیک کردن روی عنوان اثر
✍️ محور 1️⃣: کتابشناسی موضوعی امام صادق (ع) : آثار منسوب به حضرت یا نگارشیافته درباره ایشان
1. كتابشناسي امام صادق (ع) / ناصرالدين انصاری - بوستان كتاب
2. کتابشناسی و پایاننامه شناسی امام صادق (ع) / نیره خداداد شهری – پایگاه دین آنلاین
3. معرفی برخی آثار منسوب به امام صادق(ع) / علی اکبر ضیایی - کیهان اندیشه
4. تفسیر امام جعفر صادق (ع) / مدخل دانشنامه جهان اسلام - محمدتقی سبحانی و محمدتقی کرمی
5. الشعر المنسوب الی الامام الصادق (ع) / مصطفوینیا، عسکری، معصومی - نشریه نصوص معاصره
✍️ محور 2️⃣ زندگی، شخصیت و معارف امام صادق (ع)
0. مدخل امام جعفر صادق (ع) در دائره المعارف بزرگ اسلامی / احمد پاكتچي
1. بحار الانوار؛ ترجمه ج ۱۱؛ مخصوص به امام صادق (ع) / علامه مجلسی (ره)
2. الامام الصادق و المذاهب الاربعة (4 جلدی) / اسد حيدر – عتبه کاظمیه (ع) "قویترین کتاب"
3. الامام الصادق علیه السلام (جلد اول و جلد دوم) / علامه محمدحسین مظفر - جامعه مدرسین
4. مسند الامام الصادق (ع) «پنج جلدی» / الشيخ عزيز الله العطاردي – ناشر: عطارد
5. الصحيفة الصادقية / باقر شريف القرشي - دار الكتاب الإسلامي قم 1410 ق
6. موسوعه الامام الصادق (ع) / سید کاظم قزوینی: دارای مجلدات گوناگون و دنباله دار و در دست تکمیل تا امروز (لینک کتابشناسی)
7. الامام الصادق عليه السلام قدوة و أسوة / السيد محمد تقي المدرسي: ناشر و مولف
8. معالم حیاة الإمام الصادق / آیت الله سید علی خامنهای - نشریه بقیةالله لبنان؛ جمادی الأخری 1419
9. الامام الصادق (ع) خصائصه و ممیزاته / محمد جواد فضل الله - دار الزهراء قم
10. اشعه من بلاغه الامام الصادق (ع)؛ خطب، رسائل، مواعظ؛ / الشيخ عبد الرسول الواعظي - دار الهداية، طهران 1383ق
11. الإمام الصادق (ع) والتنظير للتنمية البشرية / السید محمدرضا الخرسان – الکلمة الطیبة النجف الاشرف 1436 ق
12. شخصیت باعظمت امام صادق (ع) / حاج سراج انصاری – دارالسلام؛ شهریور 1330
13. جایگاه علمی امام صادق (ع) / سید محمدحسین حسینی - ماهنامه مبلغان
14. امام صادق (ع) و شکلگیری مکتب جعفری / خلیل حقیقی – نشریه علوم اسلامی؛ پاییز 1386
15. انقلاب فرهنگي و سياسي در سيره امام صادق (ع) / محمد محمدي اشتهاردي
16. امام صادق (ع) و نظامسازی در اجتهاد / عزت السادات میرخانی – فصلنامه فقه و حقوق خانواده
✍️ محور 3️⃣ سیره سیاسی امام صادق (ع)
1. حیات سیاسی امام صادق (ع) / محمد خطیبی – نشریه پیام
2. امام صادق (ع) و قیامهاى زمان / عباس کوثری - فرهنگ کوثر
3. قیادة الإمام الصادق (ع) / آیت الله سید علی خامنهای – فصلنامه رسالة الثقلین؛ خرداد 1374-
4. المنهج السیاسی لفکر الامام جعفر الصادق (ع) / خضر الخفاجی – جامعه بغداد
✍️ محور 4️⃣ سیره تربیتی و اخلاقی
1. روش های تربیت اجتماعی در سیره امام صادق (ع) / سمیه سادات موسوی – نامه جامعه 1394
2. مکتب اخلاقی امام صادق (ع) / شهید محمد مفتح- مکتب تشیع۱۳۴۲
3. پندهای امام صادق (ع) به رهجویان صادق / آیت الله مصباح یزدی - موسسه امام خمینی ره
✍️ محور 5️⃣ بینش و منهج قرآنی امام (ع)
1. گونه شناسی روایات تفسیری امام صادق (ع) / حسین خاکپور - فصلنامه حسنا
2. شخصیت قرآنی امام صادق(ع) / مینا شمخی؛ فرشته زاده عطار - بینات
✍️ محور 6️⃣ : اولاد و ذریّه شناسی حضرت
1. المعقبون من آل ابی طالب (ع) (ج 2: شامل اعقاب الصادقیه) / سید مهدی رجایی - موسسه عاشورا
2. اَلْفَخْری فی أنْسابِ الطّالبیّین / سید عزیزالدین قاضی مروزی ازوارقانی (عالم قرن ششم)
✍️ محور 7️⃣ امام (ع) از نگاه خاورشناسان غربی
1. امام صادق علیه السلام از دیدگاه خاورشناسان / محمد احسانی - نشریه سیمای تاریخ 1389
2. الإمام الصادق عليه السلام كما عرفه علماء الغرب / دکتر نورالدین آل علی – دارالجوادین (ع) "نقادانه مطالعه کنید"
✍️ محور 8️⃣ دشمنشناسی و انحرافستیزی امام (ع)
1. جزاء اعداء الامام الصادق (ع) في دار الدنيا / هاشم موسوی جزائری
2. امام صادق (ع) و مبارزه با بدعت صوفیگری / داود الهامي - درسهايي ازمكتب اسلام 1371
3. امام صادق (ع) و اصلاحات فرهنگی / علی رفیعی – نشریه پیام
4. شیوههای مقابله امام صادق (ع) با جریانهای انحرافی / عبدالحسین شورچه - پژوهشنامه علوم حدیث تطبیقی
◾️ معرفی منابع فوق، لزوما به معنای تایید همه محتوای ان نمی باشد.
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1048
🏴🏴🏴
صلوات خاصه حضرت امام صادق علیه السلام:
«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خَازِنِ الْعِلْمِ الدَّاعِی إِلَیْکَ بِالْحَقِّ النُّورِ الْمُبِینِ اللَّهُمَّ وَ کَمَا جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَ وَحْیِکَ وَ خَازِنَ عِلْمِکَ وَ لِسَانَ تَوْحِیدِکَ وَ وَلِیَّ أَمْرِکَ وَ مُسْتَحْفَظَ [مُسْتَحْفِظَ] دِینِکَ فَصَلِّ عَلَیْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِیَائِکَ وَ حُجَجِکَ إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ»
🖤شهادت رئیس مذهب تشیع حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) را بر شیعیان آن حضرت تسلیت میگوییم.
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1049
👆👆نتیجه آزادیهای غربی به زنان از نگاه «سالی کلاین»، محقق فمینیست، در کتاب:
«فمینیسم در آمریکا تا سال ۲۰۰۳»
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1050
🖼 نگرانی خالق چتجیپیتی از هوش مصنوعی
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1051