eitaa logo
آرامش زندگی
104 دنبال‌کننده
24 عکس
9 ویدیو
1 فایل
▫️استادخطابه مراکز تخصصی ▫️دانشجوی سطح سه مشاوره اسلامی ▫️ راوی و استادروایتگری کشوری ا ▫️معاونت سابق اعزام موسسه سیره شهدا ▫️دبیر ستاد راویان روحانی کشور ▫️مدیرگروه تبلیغی.تجربه ۲۰ سال تدریس و تبلیغ 🎙دعوت به کارگاه،سخنرانی و یادواره 🆔 @Mah869
مشاهده در ایتا
دانلود
💢شهیدمصطفی افتاده در روستای ملک بابو در اطراف بردسکن به عنوان تنها شهید روستا به خاک سپرده شد. به علت خشکسالی بعد از چندسال روستا خالی از سکنه شد سالها گذشت وتنها زائران مزار شهید، پدر و مادر پیر او بودند‌ که هرچند وقت یکبار توفیق می یافتند،ده کیلومتررابروند و مزار پسر را زیارت کنند.تا اینکه... خبری در روستاهای مجاور پیچید، اینکه برخی شبها نوری از روستای بدون سکنه ملک بابو به سوی آسمان می رود! برخی دیگر گفتند، ما در حال عبور از جاده کنار روستا که بودیم متوجه این نور شدیم. تا اینکه اهالی متوجه شدند، خانواده ای ناآشنا، از یک روستای دیگر به سر مزار او می آیند! سراغ آنها رفتند.می‌گفتند مریض بدحالی داشتیم. توسل و دعا و... یک نفر خواب می بیند که حواله می دهند به شهید افتاده! پرس و جو می کنند تا به مزار او می رسند. مدتی بعد شخص دیگری از مسیری دورتر آمده بود. او نیز مطلبی همین گونه می گفت. چیزی نگذشت که با شفا یافتن یک مریض دیگر و حل مشکل یک جوان و... مزار شهید افتاده،باب حاجات مردم منطقه شد. روز به روز بر زائران این جوان خالص بیشتر می شد. مردم در مناسبت ها در آنجا جمع می شدند‌. خلاصه، الان چند سال است که روزهای عاشورا و اربعین، مردم از روستاهای مجاور از چند جهت، پیاده روی به سوی مزار مصطفی را شروع می کنند و مراسم عزاداری را در جوار او برگزار می کنند. مصطفی مصداق کلام امام عزیز ما شد که فرمودند: ...و این تربت شهدا تا ابد دارالشفا خواهد بود. مزار شهید توسط اهالی به صورتی که می بینید آماده شد..
سلام پسرم ۱۲ سالشه خیلی جوشی عصبانیه مخصوصا تو فوتبال چیکار کنم ✋سلام علیکم ✍روش هایی برای درمان پرخاشگری کودکان محدودیت هایی برای کنترل پرخاشگری وضع کنید و آنها را به اطلاع کودک برسانید . مدل های پرخاشگری را به حداقل برسانید. می توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید: الف:ساعاتی را که کودک فیلم های خشونت آمیز تلویزیونی می بیند، محدود کنید . ب: فیلم ها، تصاویر و روزنامه کودک را به دقت انتخاب کنید . ج: الگوهایی را در اختیار کودک بگذارید که پرخاشگرانه نباشند . ث:همکاری، مسئولیت و پیگیری مسائل مورد علاقه را با دادن مسئولیت به کودکان تشویق کنید. ح:همراه کودک برنامه ای تلویزیونی را ببینید و صحنه پرخاشگرانه آن را تفسیر کنید . 3- همدلی را افزایش دهید. آگاهی کودک را نسبت به رنجی که بر اثر پرخاشگری او در افراد یا حیوانات به وجود می آید، افزایش دهید . رفتارهایی را که مغایر با رفتار پرخاشگرانه است، تقویت کنید . به جای کودک پرخاشگر، به کودکی که به وی پرخاش شده توجه کنید . نحوه ی ارتباط کودک را با افرادی که با او زندگی می کنند، مورد بررسی قرار دهید . اگر قرار است کودک به دلیل رفتار خشونت آمیزش تنبیه شود، بهتر است به طریقی باشد که منجر به حمله انتقامی و تلافی جویانه از طرف کودک نشود . فرصت تخلیه هیجانات را برای کودک فراهم کنید . مباحث گروهی یا خانوادگی را که تأکید بر همکاری با دیگران دارد، به کار گیرید . همکاری، مسئولیت و پیگیری مسائل مورد عاقه را با دادن مسئولیت به کودکان تشویق کنید . برای مهارِ رفتار کودکان، فنون محروم سازی ممکن است تا حدودی مفید واقع شود .بنابراین رفتارهای پسندیده را به وضوح تشریح کنید و پاداش ها و کیفرهای آنها را بیان نمایید . فعالیت های ساعتی او را در صورت امکان با شرکت کودکی دیگر طراحی کنید . از تنبیهات بدنی پرهیز کنید . علت رفتار پرخاشگرانه وی را بیابید . ثبت وقایع روزانه، بازی درمانی، بازی های جالب، جمله سازی و گوش دادن فعال ممکن است به عنوان کمکی در جهت درک کودکان خشن به کار گرفته شود . به کودک بفهمانید که با هر رفتار خشونت آمیز، خود را از شما بیشتر دور می کند . از کودک پرخاشگر بخواهید الگوی مطلوبی برای خود بیابد و فهرستی از رفتارهای الگو را در کوتاه مدت اجرا نماید . با کودک قرارداد رفتاری ببندید تا برای رفتارهای مطلوبش جایزه دریافت کند و نتیجه اعمال نامطلوبش را ببیند .