اینکه حضرت آقا به سلطان عمان فرمودن:
"گسترش ارتباطات دولتها، موجب بازیابی عظمت #امت_اسلامی میشه و تجمیع ظرفیتهای کشورهای اسلامی به نفع همه ملتها، کشورها و دولتهای اسلامیه" یعنی:
هدف دیپلماسی علوی؛ فلاح، سعادت، شوکت و عظمتِ "امت" اسلامیه؛ نه صرفاً منافع چند "دولت"
✅@arbaeen_m
.
♻️ اگر با خودکار قاضی درست نشود، با #استخوان_عجمیان درست می شود ...
دست نوشته معنادار در تجمع بزرگ حامیان عفاف و حجاب در حسینیه سرچشمه تهران
#هزینه_ترک_فعلها
#حجاب
✅@arbaeen_m
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سر به سر گذاشتن یک پیرمرد روستایی توسط خادم امام رضا علیه السلام
و ادامه ماجرا.... 😭
آقاجان این روزا خیلیا دست به دامنت میشن،به حق جوادت دستِ خالی ردشون نکن🤲🤲
دوستان بین دعاهاتون ماراهم دعا کنید🙏😭😭😭
✅@arbaeen_m
May 11
📣 معرفی وزیر بازرگانی بعد از تشکیل این وزارتخانه
معاون پارلمانی رئیس جمهور:
🔺دولت با هماهنگی مجلس آقای علیآبادی را به عنوان وزیر صنایع و معادن به مجلس معرفی کرده است و بعد از تصویب وزارت بازرگانی دولت وزیر این وزارتخانه را معرفی خواهد کرد.
🔺اصلا این طور نیست که بعد از تفکیک نیاز به معرفی دو وزیر باشد بلکه بعد از ایجاد یک وزارتخانه دولت برای آن وزراتخانه وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی خواهد کرد
✅@arbaeen_m
📣 ۲۰ سایت شرطبندی شهرآورد بسته شد
پلیس فتا:
🔺برابر رصدهای انجام شده در فضای مجازی و با نزدیک شدن به زمان برگزاری مسابقه فوتبال بین دو تیم محبوب پایتخت، شاهد تبلیغات واهی با عنوان فروش و واگذاری بلیط این مسابقات از سوی مجرمان سایبری هستیم.
🔺این گونه جرایم با انجام طرح های عملیاتی پلیس فتا مورد رصد و شناسایی قرار گرفته و پاکسازی این فرآیند مجرمان از سوی کارآگاهان پلیس فتا در حال اجراست و تاکنون ۲۰ تارنمای مجرمانه و شماره حساب از سوی این پلیس مسدود شده و پرونده قضائی بر علیه مرتکبین تشکیل شده است.
✅@arbaeen_m
♦️وام ودیعه مسکن ۲۰۰ میلیون تومان شد
🔹 نمایندگان مجلس در جریان رسیدگی به ماده ۱۱ طرح دو فوریتی ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها، با افزایش وام ودیعه مسکن در سال اول اجرای این قانون در تهران به ۲۰۰ میلیون تومان موافقت کردند.
✅@arbaeen_m
احتمال تغییر نرخ خرید تضمینی گندم کم است
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی:
🔹با توجه به اعتراضات تشکلها نرخ خرید تضمینی گندم دوباره در شورای قیمت گذاری آرد و نان درحال بررسی است اما با توجه به آنکه منابع مالی آن تامین نشده است به نظر نمیرسد تغییری در نرخ این محصول داشته باشیم.
🔹تا به امروز بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها داده شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۴۲ درصد افزایش یافته است.
✅@arbaeen_m
📣 طالبان: نمیخواهیم رابطهمان با ایران خراب شود
معاون سخنگوی وزارت امور خارجه دولت طالبان:
🔺ما نمیخواهیم روابطمان با کشورهای همسایهمان خراب شود.
🔺درخواست ما از تمامی کشورهای همسایه، از جمله ایران این است که این مسائل را از طریق کانالهای دیپلماتیک حل کنند.
🔺وضعیت موجود عادی است. امارت اسلامی افغانستان هیچ گاه با گسترش تنشها موافق نبوده است.
✅@arbaeen_m