✍آیا میدانستید
✅ شهرستان بزرگ اردکان قدیمی ترین فرمانداری استان را دارد؛ تقریبا همزمان با فرمانداری یزد، در اردکان نیز فرمانداری وجود داشته است. شهرستان اردکان در سال ۱۳۲۴ و شهرستان یزد در سال ۱۳۱۶ تاسیس شده است.
✅ مساحت شهرستان اردکان نشان دهنده این است که اردکان جزو یکی از بزرگترین شهرستان های کشور از نظر مساحت است.
✅وجود صنایع و معادن متفاوتی چون چادرملو، فولاد، گندله، آهن اسفنجی، کاشی و سرامیک، شیشه ... نشان دهنده تاثیر این شهرستان بر اقتصاد کشور است. قریب به ۱۰ درصد تولید ناخالص داخلی غیرنفتی کل کشور و ۵۰ درصد تولید ناخالص داخلی استان سهم این شهرستان است.
✅ به دلیل عدم وجود نهادهای تصمیم گیرنده موثر جهت حل مسائل فوری در شهرستان و عدم حمایت مسئولین استان، در حال حاضر مردم این شهرستان بیش از گذشته دچار مشکلات زیرساختی، پزشکی، اجتماعی، رفاهی، حمل و نقل و ... شده اند به گونه ای که در آلوگی آب، هوا و خاک رتبه اول در کشور دارد و نتیجه آن سرطانی شدن شهر و مردم شهر شده است.
✅ در سال ۱۳۹۰ جمعیت اردکان در حدود ۷۰ هزار نفر بود، الان جمعیت اردکان بیش از ۱۷۰ هزار نفر است؛ این رشد جمعیت طی ۱۰ سال در یک شهرستان بی سابقه بوده است؛ همه ۱۷۰ هزار نفر جمعیت جزو اردکان بزرگ هستند و درخواست فرمانداری ویژه درخواست ۱۷۰ هزار نفر جمعیت این شهرستان بزرگ می باشد. همه ۱۷۰ هزار نفر با عشق و علاقه به اردکان، پیگیر حل مشکلات آن هستند و جزو اولویت های اصلی زندگیشان می باشد.
✅ از نهادهای تصمیم گیرنده دولت مردمی رئیس جمهور پرتلاش و محبوبمان و کشور عزیزمان ایران درخواست داریم تا مانع تراشی های مسئولین فعلی استان را نادیده بگیرند و در راستای احقاق حق مردم شهرستان مظلوم ۱۷۰ هزار نفری اردکان اقدام نمایند.
@Ardakaneemrooz
#قانون_مداری
✍م.ج عابدی اردکانی
وقتی حرف از قانون و وجود شرایط زده میشود آن هم از سوی دستگاهی همچون استانداری ، ناخودآگاه انتظار دارید که این پایبندی به قانون را در جای جای استان و در تمامی امور ببینید نه اینکه برای کارشکنی در مسائل وابسته به یک شهرستان ، پای قانون و شرایط وسط کشیده شود.
🔸🔸بخش زارچ با جمعیت ۲۰.۰۰۰ نفر با تنها یک بخش ویک شهر ،
که البته ارتقاء زارچ از روستا به شهر هم زیاد قدمتی ندارد!!!
حال بر مبنای کدام قانون این بخش در سال ۱۴۰۱ به شهرستان ارتقاء یافت؟!
اگر #قانون&تقسیمات_کشوری ملاک عمل بوده است با هم
بخشی از قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در خصوص تقسیمات کشوری را مرور می کنیم.
👇👇👇
ماده ۷: شهرستان , واحدی از تقسیمات کشوری است با محدوده جغرافیائی معین که از بهم پیوستن 👈 چند #بخش همجوار که از نظر عوامل طبیعی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی واحد متناسب و همگنی را بوجود آورده اند.
تبصره ۱- حداقل جمعیت شهرستان با در نظر گرفتن وضع پراکندگی و اقلیمی کشور به دو درجه تراکمی بشرح زیر تقسیم میشود.
الف _ ۱۲۰.۰۰۰ نفر
👈ب– تراکم متوسط ۸۰۰۰۰ نفر.
تبصره ۲ _ مرکز شهرستان یکی از شهرهای همان شهرستان است که مناسبترین کانون طبیعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی آن محدوده شناخته میشود.
🔸حداقل جمعیت ؛ ۸۰.۰۰۰ نفر اما زارچ ۲۰.۰۰۰ نفری شهرستان میشود ؟؟؟
🔸به هم پیوستن چند بخش ؟؟!!
زارچ جز خودش بخش دیگری ندارد!!؟
🔸مرکز شهرستان ، یکی از شهرهای آن شهرستان خواهد بود .
بخش زارچ که جز زارچ شهر دیگه ای نداشته از بس کوچیکه !
به نظر می رسه قانون را هرجور به نفع دوستانشون هست تفسیر و اجرا می کنند
شاید هم ملاک شهرستان شدن زارچ چیزی غیر از قانون بوده !!
مثلا نفوذ شخصی با نفوذ!!
@Ardakaneemrooz
🔴افزایش دما در راه است...
هر چند از فردا چند درجه ای کاهش دما داریم، اما دماها نسبت به نرمال خود، بالاتر خواهد بود و این افزایش نسبی دما تا دوشنبه ادامه دارد.
از سه شنبه که طبق تقدیم مصادف با اول ماه مبارک رمضان میباشد، دماها کاهش قابل ملاحظه خواهد داشت.
طبق نقشه های امروز برای عصر دوشنبه تا سحر و بامداد سه شنبه بارش باران خواهیم داشت.
@Ardakaneemrooz
اردکان امروز
منتظریم #تبعیضها را برطرف نمایید! حالا که تیم مدیریت استان تظاهر میکنند که خیلی تبعیض برایشان مهم
#جوابیه
✍مدیر محترم کانال خبری اردکان امروز
با سلام و احترام
نظر به انتشار مطلبی با عنوان "منتظریم #تبعیضها را برطرف نمایید! " خواهشمند است نسبت به انتشار توضیحات مذکور در آن کانال خبری مجازی برای تنویر افکار عمومی و آگاهی مخاطبان عزیز آن کانال خبری، اقدام لازم را مبذول نمایید.
🛑همگان می دانند توسعه امری تدریجی و مبتنی بر طراحی و سیاستگذاری و البته مهمتر از همه پیگیری متولیان امر است. آنچه امروزه تحت عنوان واحدهای بزرگ و آلاینده شاهد شکل گیری آن در محور مهریز-عقدا و خاصه در محدوده اردکان هستیم، بی شک ماحصل طراحی و پیگیری هایی است که در طول چند دهه گذشته در سطح شهرستان شکل گرفته و الزاماً با راهبردهای توسعه استان و شهرستان همخوانی ندارد. استقرار آنها در موقعیت های مکانی غلط و غیر آمایشی نیز مزید بر علت است. منطقی نیست انتظار داشت در بازه زمانی دو سال و چندماه مدیریت، بتوان تبعات و چالشهای ده ها سال اقدامات غیرمعقول را سامان داد.
1⃣پاسخ به سئوال اول مبنی بر این که" قانون توزیع #عوارض_ارزش_افزوده اصلاح شود. دود کارخانجات برای اردکان و اشکذر و میبد است اما سود اصلیاش در جیب شهرداری یزد میرود."
⭕️درخصوص عوارض ارزش افزوده باید گفت اولاً توزیع آن مبتنی بر قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است که حسب قانون بخشی از آن برای ارائه خدمات در اختیار شهرداریها و دهیاریها متناسب با جمعیت قرار میگیرد. حتی بر خلاف نظر دولت، افزایش سهم شهرداری و دهیاریها از عواید ارزش افزوده نیز راساً توسط مجلس شورای اسلامی مصوب گردید. دوماً بخش قابل توجهی از جمعیتی که در شهر یزد ساکن هستند، شهروندان عزیزی هستند که از سایر شهرستانهای استان در یزد به عنوان مرکز سیاسی و اداری استان مستقر بوده و یا در حال تردد می باشند. بدیهی است مدیریت شهری یزد ناگزیر است برای ارائه خدمات مطلوب به جمعیت مذکور علاوه بر منابع ارزش افزوده، از سایر منابع اختصاصی خود نیز بهره ببرد. شاید به جرات بتوان گفت شهرداری یزد از منابع درآمدی اختصاصی خود برای رفاه سایر هم استانیهای عزیز نیز باید هزینه نماید. سوماً، عوارض ارزش افزوده ارتباط مستقیم با جمعیت دارد. چرا که پرداخت کننده واقعی ارزش افزوده, مصرف کننده نهایی است که وابسته به جمعیت است. بر این اساس بدیهی است، شهر یزد با جمعیت بالای 500 هزار نفر نقش اصلی را در این خصوص بر عهده دارد.
2⃣پاسخ به سئوال دوم مبنی بر این که "میبد و ابرکوه به عنوان #منطقه_ویژه_اقتصادی معرفی شدهاند. لطفا درباره این تبعیض توضیح دهید"
⭕️ایجاد مناطق ویژه مستلزم مصوبه مجلس شورای اسلامی است که در چند سال گذشته به دلیل حساسیتهای ایجاد شده و ضرورت ساماندهی آن، شاهد ورود مجمع تشخیص مصلحت نظام در این زمینه بوده ایم. در این راستا باید گفت، ایجاد مناطق ویژه اقتصادی در شهرستانهای اشکذر، میبد و ابرکوه در دولت قبل و پس از بازدید میدانی مسئولین دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوب گردید و هیچ ارتباطی با این دولت ندارد. ضمن آنکه در حال حاضر، مناطق یاد شده هیچگونه پیشرفت فیزیکی نداشته و فاقد امکانات زیرساختی هستند. در همین چارچوب در دولت فعلی، در راستای استفاده مطلوب از ظرفیت پهنه های دارای پتانسیل، تلاش گسترده ای برای شناسایی پهنه های مناسب در سطح شهرستانهای استان از جمله اردکان در چارچوب سند آمایش صورت پذیرفته تا امکان استقرار واحدهای جدید و حتی انتقال واحدهای آلاینده فراهم گردد.
3⃣پاسخ به سئوال سوم مبنی بر این که "اردکان بدترین #آب_آشامیدنی استان را دارد. لطفا سریعا جهت رفع تبعیض اقدام شود."
⭕️کمبود آب کیفی برای مصارف شرب و بهداشت در سطح استان بر هیچکسی پوشیده نیست و پیگیریهای مفصلی در این دولت برای تامین و توزیع عادلانه آن صورت پذیرفته است. مشکل کیفی و حتی کمی آب شهر اردکان نیز مربوط به سال های قبل بوده که در دولت فعلی اقدامات و تدابیر متعددی برای آن اندیشیده شده است. از جمله این اقدامات، طراحی و اجرای خط انتقال آب دریا به طول 30 کیلومتر و ظرفیت تامین 600 لیتر بر ثانیه است که میتواند آب شرب با کیفیت را برای شهروندان اردکان به ارمغان آورد. پیشرفت فیزیکی این طرح در حال حاضر حدود 50% می باشد و امید می رود تا اواسط سال آینده به بهره برداری برسد. علاوه بر آن در قالب جهادآبرسانی، تامین آب شرب مجموعه دهستان عقدا با پیشرفت بالای 90% در دست اقدام بوده و برای سایر مناطق شهرستان نیز برنامه ریزی های لازم در جهت تامین آب پایدار صورت پذیرفته است.
4⃣پاسخ به سئوال چهارم مبنی بر این که "در حالی که یزد هیچ آسیبی از صنایع مستقر در دشت یزد-اردکان نمیبیند اما با لابی مقامات استان بسیاری از این شرکتها #مسئولیت_اجتماعی خود را در یزد انجام میدهند. لطفا این ظلم و تبعیض ناروا را پایان دهید."
ادامه👇👇👇
اردکان امروز
#جوابیه ✍مدیر محترم کانال خبری اردکان امروز با سلام و احترام نظر به انتشار مطلبی با عنوان "منتظریم
👆👆👆
⭕️بر اساس مطالعات صورت گرفته در اداره کل حفاظت محیط زیست استان در دولت قبل، تاثیرات مخرب و آلاینده هر یک از واحدهای بزرگ تولیدی در دشت یزد-اردکان، کل مناطق مسکونی محور را تحت تاثیر قرار می دهد، لذا در واقع جبران خسارات در قالب مسئولیت اجتماعی، بایستی در کل محور مهریز عقدا مدنظر قرار گیرد. ضمن اینکه این واحدهای بخش قابل توجهی از خدمات خود را از سایر مناطق استان و حتی خارج از استان دریافت می کنند. از طرفی با عنایت به اینکه اغلب واحدهای مدنظر را صنایع معدنی تشکیل می دهند و پایه آنها معادن به عنوان انفال است، نمی توان گفت مسئولیت اجتماعی این واحدها مختص یک منطقه خاص خواهد بود، کما اینکه مسئولیت اجتماعی نفت در سراسر کشور از جمله استان یزد هزینه می گردد.
در عین حال، بر اساس مستندات موجود، بخش اعظم مسئولیت اجتماعی واحدهای بزرگ شهرستان اردکان در همان شهرستان هزینه شده است. احداث ورزشگاه مدرن، ایجاد مجتمع های تفریحی، خدمات عمران شهری، اعطای تسهیلات قرض الحسنه و ... نمونه هایی از اقداماتی است که واحدهای مذکور در قالب مسئولیت اجتماعی در شهرستان اردکان انجام داده اند. ضمن آنکه در دولت فعلی با پیگیریهای متعدد، اعتبارات مرتبط با معادن به استان برگشت شده که بخش اعظم آن (در برخی از موارد تا 75 درصد آن) به شهرستان اردکان تعلق گرفته است.
5⃣پاسخ به سئوال پنجم مبنی بر این که "اردکانیها اکثر اوقات در #هوای_آلوده تنفس میکنند در حالی که یزد و ابرکوه هوای سالمی دارند. این تبعیض نیست؟!"
⭕️بدیهی است آلایندگی ماحصل تصمیمات و اقدامات چندین دهه تصمیم سازان و تصمیم گیرانی است که بدون توجه به ملاحظات آمایشی و حتی اسناد توسعه استان و شهرستان، اقدام به استقرار واحدهای صنعتی و تولیدی نمودند. این موضوع زمانی بغرنج تر می شود که مکان استقرار آنها نیز مورد غفلت واقع شده و در حال حاضر و در کوتاه مدت امکان تعطیلی و یا جابجایی آنها نیز وجود ندارد. علاوه بر آن، توجه صرف به بعد درآمدی و ایجاد اشتغال در شهرستان و عدم توجه به عواقب زیست محیطی و حتی اجتماعی از دیگر اقدامات سالیان قبل در شهرستان بوده است.
تصدیق می گردد که این وضعیت هیچ ارتباطی با این دولت و تصمیمات آن ندارد و مدیران فعلی استان تمام مساعی خود را برای ساماندهی آن بکار گرفته اند که از جمله آن ممنوعیت استقرار واحدهای آلاینده در محور مهریز عقدا می باشد. همچنین شناسایی پهنه های مناسب آمایشی برای ساماندهی و انتقال واحدهای آلاینده از دیگر اقدامات دولت فعلی است که امید می رود با همراهی همگان شاهد اثرات موثر و مثبت آن باشیم.
🛑در پایان باید متذکر شد که دولت فعلی و مدیریت ارشد استان همواره در چارچوب منویات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، از ابتدای استقرار خود در استان دارای برنامه مشخص و تحولی بوده و تمام تلاش و مساعی خود را برای پیشرفت و تعالی همه مناطق استان و جبران کاستیها و کمبودهای تاریخی آنها می داند. مدیریت فعلی استان بر این باور است، جای جای این استان پهناور، پاره های تن استان می باشند و خود را در برابر آنها مسئول می داند و القای ایجاد تبعیض از سوی برخی ها را ناشی از کم اطلاعی و بی اطلاعی می پندارد.
روابط عمومی استانداری یزد
@Ardakaneemrooz
پیام دکتر دشتی نماینده مردم اردکان در مجلس بابت موضوع #فرمانداری_ویژه_اردکان
👇👇👇👇👇👇
سلام بر مردم عزیز و شریف اردکان
در پی سوالات مکرر مردم عزیز شهرستان اردکان
به استحضار می رسانم: فرمانداری ویژه اردکان بعد از دوسال پیگیری و رایزنی مکرر با معاون محترم اول رئیس جمهور و وزاری مربوط و موافقت استانداری یزد در آستانه تصویب نهایی بود و تنها یک گام دیگر مانده بود و قطعا به تصویب نهایی میرسید.
اینکه استانداری یزد علیرغم هماهنگهای لازم با استاندار محترم با تصویب نهایی آن در تاریخ دوازده اسفندماه سال جاری طی نامه ای به وزارت کشور مخالفت کرده اند باعث تعجب اینجانب گردید که باید پاسخگو باشند.
برخی بر بنده خرده می گیرند که چرا در ایام انتخابات اعلام نمودهام.
اولا اعلام بنده به معنای تلاشهای انجام شده برای به ثمر نشستن فرمانداری ویژه بوده و به عنوان یک عملکرد باید اعلام مینمودم.
ضمن اینکه اطلاع کامل مبنی بر طرح آن در هیات دولت داشتم.
بنده تمام تلاشم در مقابل این اقدام نادرست خواهم نمود و با مسئولان امر رایزنیهای لازم را ادامه خواهم داد.
گزارش اقدامهای آتی به سمع و نظر مردم شریف شهرستان اردکان خواهد رسید انشاالله
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
محمدرضا دشتی/ نماینده مردم شریف اردکان در مجلس شورای اسلامی
@DashtiMedia
اردکان امروز
#جوابیه ✍مدیر محترم کانال خبری اردکان امروز با سلام و احترام نظر به انتشار مطلبی با عنوان "منتظریم
🔻پاسخ به جوابیه استانداری؛
♦️تبعیضها علیه اردکان غیرقابل انکار است
▪️روابط عمومی استانداری در پاسخ به مطلب منتشر شده در کانال جوابیه مفصلی نگاشتهاند. در این رابطه چند نکته عرض میگردد:
1⃣ ابتدا از اینکه افکار عمومی را مهم دانسته و جوابیه دادهاند باید تشکر نمود.
2⃣ نکات خوبی گفته شده اما به نظر میرسد مطلب را درست فهم ننمودهاند. مقصود ما از نگارش مطلب درباره #تبعیض نسبت به اردکان این بود که بگوییم بسیاری از تصمیمات گذشته منجر به ایجاد تبعیضی ناروا نسبت به شهرستان اردکان شده است، بنابراین مته به خشخاش گذاشتن درباره #فرمانداری_ویژه اردکان و تصویب نمودن آن مشروط به تصویب همزمان سه شهرستان، کاملا ناعادلانه بوده و بیشتر به بهانهگیریهای #بچهگانه شبیه است. ممکن است دو شهرستان دیگر شرایط را نداشته باشند ولی اردکان داشته باشد، بنابراین چنین شرطی که قبلا نبوده و درست روز بعد از انتخابات و با عدم انتخاب #دشتی ایجاد شده، تبعیضی بیجاست. اگر مدیریت استان میگوید چنین نیست و از ابتدا چنین شرطی بوده، اجازه دسترسی به تمام مکاتبات در اینباره را فراهم نماید تا سیه روی شود هر که در او غش باشد.
3⃣ درباره عوارض ارزش افزوده فرمودهاند که شهرداری یزد به سایر نقاط استان نیز خدمات میدهد که پوچ بودن این سخن واضح است و نیز گفته شده که این مالیات ارتباط با جمعیت دارد؛ بسیار خب، اگر چنین عقیدهای دارید چرا باید استانی باشد؟ چرا کشوری نباشد که هر جا جمعیت بیشتری دارد سهم بیشتری ببرد؟ میبینید که جنس استدلالتان چقدر سست است؟
4⃣ منطقه ویژه اقتصادی ابرکوه و میبد امسال در مجمع تشخیص به تصویب رسید. چرا برای این تبعیض به مجمع تشخیص نامه ننوشتید؟ نکند چون نام #ابرکوه در میان بوده است؟ شورای تامین چرا شب قبل از تصویب، به این نتیجه نرسید که تصویب این مناطق موجب ناراحتی مردم اردکان و یزد و اشکذر و بافق شده و ممکن است موجب ایجاد ناامنی شود و بلافاصله برای لغو شدن نامه بزند؟
5⃣ آب آشامیدنی اردکان ده سال است که کیفیت بسیار بدی دارد. اینکه با وجود این کیفیت بد، مدیریت استان اولویت اجرای خط انتقال آب خلیج فارس را برای یزد گذاشت تبعیض نبود؟ شورای تامین استان نگران نبود که چنین تصمیمی منجر به ایجاد آشوب میشود؟ یا در اینجا تبعیض مهم نبود؟
6⃣ اگر آلودگی هوا همهی مناطق مسکونی را تحت تاثیر قرار میدهد چرا یزد آلوده نیست یا بسیار کمتر روزهای آلوده دارد؟ پس میزان اثر متفاوت است و اردکان بیشترین ضربه را از این صنایع خورده است و باید بیشترین بهره را از مسئولیتهای اجتماعی ببرد. فرمودهاید مسئولیت اجتماعی نفت در استان یزد هزینه شده است، لطفا یک مورد آن را بیان نمایید.
درباره ایفای ۷۵ درصد مسئولیتهای اجتماعی صنایع در اردکان، اولا که باید صد درصد باشد، ثانیا لطفا لیست کامل پرداختیهای صنایع و محل هزینه آن را شفاف منتشر کنید تا ما رسوا شویم.
7⃣ درست است که آلودگی حاصل کار این دولت نبوده، اما مدیریت همین جریان فعلی در سالهای ۸۴ تا ۹۲ بسیار اثرگذار بوده است. حال برای جبران این سومدیریتها درخواست به حق مردم اردکان برای #فرمانداری_ویژه را به منوط تصویب همزمان سه شهرستان نمودن ناشی از عدالت دولتمردان استان است؟
8⃣ لطفا با این استدلالهای پوچ ما را ساده فرض نفرمایید. صریح بگویید که دیدیم #دشتی رای نیاورد، به #زیر_میز زدیم. اما اشتباه کردهاید. اردکان همیشه قدرتمند خواهد ماند.
@Ardakaneemrooz
هدایت شده از مهان | مصرف هوشمند انرژی
🎊🎊 جوایز نقدی تعدادی از افراد منتخب در قرعه کشی ۲۲ بهمن (💳کارت هدیه ۵۰۰۰۰۰۰ ریالی) عضو طرح دانش بنیان مهان واریز شد.
🎯 سایر افراد منتخب در قرعه کشی، چنانچه تا ۲۲ اسفند اقدام به عضویت در سامانه مهان کنند و اولین تصویر از کنتورشون رو ارسال نمایند، واریز هدایاشون به صورت اتوماتیک تا ۴۸ ساعت بعد انجام خـواهد شد.
❗ همین الآن 📲 وارد سامانه مهان شو، کنتور گاز خونت رو در سامانه ثبت کن و بعد هم اولین قرائت کنتور رو با 📸 عکس گرفتن از کنتور گاز انجام بده!
🌐 https://MahaanEco.ir
به همین راحتی:
💵 پاداش نقدی در صرفه جویی گاز رو دریافت می کنی!
🔥 و همچنین در دومین قرعهکشی داغ مهان هم شرکت میکنی، که اونجا میتونی برنده بخاری هوشمند، کمک هزینه پنجره دوجداره و کلی جوایز نقدی بشی!😍
عضویت در سامانه مهان از طریق:
🌐 https://MahaanEco.ir
📱تجربه ای متفاوت در صرفه جویی، با سامانه مهان📱
#مهان
#دانش_بنیان
#صرفه_جویی
#کسب_درآمد
مهان | مصرف هوشمند انرژی
@MahaanEco
#پست_های_تبلیغاتی
برای تبلیغات در پرمخاطب ترین کانال اردکان با آیدی زیر مکاتبه نمایید:
@tablighe_ardakaneemrooz
اطلاع از تعرفه تبلیغ:
@tabligh_ardakaneemrooz