و همچنين در مجلسي نشستي ، خيلي لغو و بيهوده گفتي ، دلت سياه شد، اما مي تواني نيم ساعت زودتر پاشوي ، به تدبير و حيل (= چاره انديشي) ، پس اين نيم ساعت را از دست مده ، پاشو برو، و مگو چه فايده اي دارد، من از صبح به خرابي مشغولم ، باز مي توان به اين جزيي خيلي از كارها (را) پيش ببري آن شاء الله تعالي.
پس بر شيخ احمد لازم آمد، عمل كردن (به) اين ترتيب كه مي نويسم:
اولا هر كاري دارد بايد اوقات خود را ضايع نكني (تا) بعضي از وقت او مهمل در برود، بايد براي هر چيزي وقتي قرار دهد، اوقات او (بايد) منقسم گردد، وقتي را بايد وقت عبادت قرار دهد، هيچ كاري در آن وقت غير از عبادت نكند، وقتي را وقت كسب و تحصيل معاش خود قرار دهد، و وقتي را رسيدگي به امور اهل و عيال خود، و وقتي را براي خود و خواب خود قرارداد، ترتيب اينها را به هم نزند، تا همه اوقات او ضايع گردد، مهما امكن اول شب را وقت خواب قرار دهد، بيخود ننشيند، آخر شب از او فوت شود، و متذكرا (= در حال گفتن ذكر) او را خواب ببرد، با طهارت بخوابد، ادعيه ماثوره را بخواند، خصوص تسبيح حضرت صديقه طاره عليه السلام را، و در سيري شكم هيچ وقت خود را جنب نكند، و پيش از صبح بيدار شود، تا بيدار شد سجده شكري به جا آورد، اگر خودش هم بيدار نمي شود اسباب بيداري فراهم بياورد. بعد از بيدار شدن به اطراف آسمان نگاه كرده ، به تامل چند آيه مباركه كه اول آنها آن في خلق السموات و الارض است ، تا انك لا تخلف الميعاد (را) بخواند، بعد تطهير كرده ، وضو گرفته ، مسواك نموده و عطري استعمال كرده ، سر سجاده خود بنشيند، دعاي الهي غارت نجوم سمائك را بخواند. پس شروع به نماز نمايد به آن ترتيب كه فقها رضوان الله عليهم نوشته اند. مثل شيخ بهاءالدين عليه الرحمه در مفتاح الفلاح ، و ديگران در مصابيح و غيرها نوشته اند، به مقدار وقتش ملاحظه عمل و تفصيل و اختصار آن را بنمايد.
الحاصل تا اول آفتاب وقت عبادت قرار دهد، هيچ شغلي به جاي نياورد غير از عبادت ، كارهاي ديگر را به آن وقت نياندازد همه را در اذكار و اوراد مشروعه مشغول باشد، اگر هنوز اهل فكر نشده باشد، و اما اگر مرورش به ساحت فكر افتاده ، هر رشته فكري كه در دست داشته ، در خلال اين اوقات اعمال نمايد، اگر ديد به سهولت فكر جاري است ، پي فكر برود - عوض آوراد و تعقيبات - و اگر ديد فكر جامد است ، آن را ول كرده ، پي ذكر برود. و ملاحظه نمايد هر عملي را كه بيشتر در وي تاثير دارد، آن را بر همه اوراد مقدم دارد، چه قرائت قرآن ، چه مناجات ، چه دعا، چه ذكر، چه نماز، چه سجده
باري بعد از آن ، ترتيبات امور خانه را دستور داده ، به مقدار ضرورت با اهل خانه محشور شده ، به بازار برود و هر كس را كه ديد، غير از اسلام چيزي نگويد. مشغول ذكر خودش باشد تا وارد بازار شود، ذكر مخصوصي در ورود به بازار وارد شده ، آن را بخواند، بساط خود را پهن نمايد، متذكرا (= در حالي كه ذكر مي گويد) به كار خود مشغول باشد، ذكر كردن در بازار ثواب خيلي دارد. شخص ذاكر در بازار به منزله چراغي است در خانه ظلماني ، خود را بي خود در امور دنيويه مردم داخل نكند، مردم را دور خود جمع نكند، حتي موعظه هم نكند. بلي اگر منكري ديد از كسي ، به طريق خوش اگر بتواند آن را رفع نمايد، و اما اگر ديد تاثير نخواهد كرد، يا گفتي بدتر مي كنند، نبايد دست بزند، كار نداشته باشد. و اوقات مخصوصه نمازها را مراعات نمايد، و مهما امكن (= تا اندازه اي كه ممكن است) غالبا با طهارت باشد، بعد از نماز صبح صد مرتبه استغفار صد مرتبه كلمه توحيد و يازده مرتبه سوره توحيد و صد مرتبه اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم را ترك نكند، و استغفارات خاصه بعد از نماز عصر را بخواند با ده مرتبه سوره قدر، و مهماامكن روزه را ترك نكند، خصوص سه روز از هر ماه را كه پنجشنبه اول و آخر و چهارشنبه وسط هر ماه است ، اگر مزاج او مساعد باشد، و الا مراعات مزاج اوليا است. زيرا كه بدن مركوب انسان است ، اگر صدمه اي خورد از پا مي افتد، لذا نبايد خيلي هم به هواي آن بچرخد تا اينكه ياغي شود كه او را ديگر اطاعت نكند.
خير الامور اوسطها در همه چيز جاري است ، افراط و تفريط، هيچ كدام صحيح نيست ، اين است كه فرموده اند: عليكم بالحسنه بين السيئتين. (= بر شما باد به انجام حسنه و نيكوكاري بين دو بدي) و در هروقت از شب كه بتواند خوب است كه يك سجده طولاني هم به جا بياورد، به قدري كه بدن خسته شود و ذكر مبارك آن را هم سبحان ربي الاعلي و بحمده قرار دهد، و مهما امكن هر چه مي خواند بايد با قلب حاضر باشد، حواسش جاي ديگر نباشد و مداومت هم بكند - (تا) عمل ، ملكه و عادت او شود، تا اينكه ترك نگردد.
فعلا محل بيش از اين گنجايش ندارد، اين چون كلمه علي سبيل الاختصار قلمي گرديد و اگر مطلبي ديگر هم لازم شد، شايد بعد نوشته شود آن شاء الله تعالي.
حرره محمد البهاري الهمداني
✅سلسه حلقه های معرفتی تربت پاک
📌چهارمین حلقه در جوار مزار شریف عارفان بزرگ تخت فولاد
🔖با سخنرانی : آیت الله حسن رمضانی
از شاگردان برجسته علامه حسن زاده
🔰مکان جلسه : شهر اصفهان تخت فولاد
🔔زمان : ۳۰ شهریور پنج شنبه
🔖جهت ثبت نام در برنامه به آیدی زیر پیام ارسال فرمایید
@ava122
🔰ثبت نام در سامانه
https://lmsava.ir/course/torbat
📌کانال تربت پاک عارفان
https://eitaa.com/joinchat/2781806626Cad2779d3f1
هدایت شده از آوای توحید(شعبه اصفهان)
✅دوره کوتاه مدت شخصیت شناسی امام خمینی به صورت رایگان در سامانه جدید موسسه آوای توحید منتشر شد:
https://lmsava.ir/course/emam
روی لینک کلیک کنید بعد گزینه تهیه دوره بعد اگر ثبت نام کردید در بخش احراز هویت شماره موبایل و رمز عبور و در غیر این صورت گزینه ثبت نام را بزنید و در نهایت دوره در پنل کاربری شما موجود می شود.
✨در این دوره سعی شده به شخصیت جامع و کامل حضرت امام و نقش عرفان ایشان در فقه ، اصول ، فلسفه ، سیاست و جامعه پرداخت شده است.
📌با توجه به حجم کم دوره توصیه می شود حتماً عزیزان برای شناخت بیشتر این بزرگ مرد تاریخ به عنوان الگو و انسان تراز حتما گوش دهند
#امام_شناسی
#جهاد_تبیین
🔘کانال مدرسه مجازی آوای توحید :
https://eitaa.com/joinchat/3576430603Cf4a92fc96a
تربت پاک عارفان
✅سلسه حلقه های معرفتی تربت پاک 📌چهارمین حلقه در جوار مزار شریف عارفان بزرگ تخت فولاد 🔖با سخنران
#اطلاعیه_مهم
باسلام و عرض تسلیت بمناسبت ارتحال پیامبر عظیم الشان اسلام ، حضرت امام حسن و امام رضا علیهم السلام .
عنایت داشته باشید عزیزانی هم که اصفهان هستند لطفا جهت هماهنگی برنامه ها و... ثبت نام کنند .
@ava122
📌عزیزان با توجه به هزینه ی بالای حمل و نقل درخواست داریم #نذر_ماشین کنند و با ماشین خود مخاطبین دیگر را هم به اصفهان ببرند .
جهت اعلام آمادگی به آقای فضلی پیام ارسال فرمائید .
@ava122
✨ضمنا این برنامه مردمی اداره می شود و خیلی ها به علت هزینه بالا توانایی شرکت در برنامه را ندارند عزیزانی که مایلند کمک مومنانه داشته باشند به کارت موسسه مبلغ مورد نظر خود را واریز کنند .
6037997750001415
✨اردو یک روز می باشد ( ۳۰ شهریور)
📌کانال تربت پاک عارفان
https://eitaa.com/joinchat/2781806626Cad2779d3f1
❌باسلام امروز آخرین روز ثبت نام در برنامه تربت پاک اصفهان ، عزیزان اصفهانی هم باید در این برنامه جهت حضور ثبت نام کنند .❌
@ava122
زندگی نامه حکیم میرزا جهانگیرخان قشقایی
حکیم میرزا جهانگیرخان قشقایی از مجتهدان، فقها و فلاسفه مذهب شیعه، در تاریخ ۱۲۰۶خورشیدی مصادف با ۱۲۴۳هجری قمری در شهر دهاقان در منطقه سمیرم سفلی به دنیا آمد، پدرش محمدخان از خانها و اشراف طایفه درهشوری در ایل قشقائی و مادرش اهل شهر دهاقان و دختر یکی از خانهای این شهر بودهاست.
ایشان روزی برای خرید و تعمیر تار به بازار اصفهان رفته بود که در حین جستجوی استاد تارساز با صاحب نفسی برخورد میکند، این ملاقات که در حدود چهل سالگی خان صورت می گیرد، با جانِ خان چنان می کند که ایشان شیفته و علاقهمند به آموختن علم و معرفت شده و روانه حوزه علمیهی صدر اصفهان می شود و تا آخر عمر منزل و ماوای خان همان مدرسه صدر بوده است. هرچند ایشان دیر به آموختن علم و معرفت روی می آورد ولی زود به مقصد رسیده و تا آنجا پیش می رود که پس از مدتی مجتهد و در زمینه ی علوم عقلی و نقلی به مرحله استادی می رسد و از مدرسان نامی اصفهان و سایر بلاد اسلامی به شمار می رود و این شهرت تا جایی ادامه یافت که طلاب از سراسر بلاد اسلامی سالها مدرسه صدر را به نام جهانگیرخان و آخوندکاشی میشناختند و از سراسر بلاد اسلامی برای بهره از محضر آن دو به اصفهان میآمدند. او در علوم دینی، فلسفه و عرفان و بسیاری از علوم از قبیل ریاضی و هیئت مجتهد و استاد تمام و کمال و صاحبنظر بودهاست.
مرحوم خان و آخوند تا آخر عمر تمام عمر پربرکت خویش را وقف تربیت شاگردانی کردند که هر یک، در مقام عبودیت، علم و عرفان بینظیر بودند. تعدادی از شاگردان وی تا سالها زعامت شیعه را عهدهدار بوده و از علمای تأثیرگذار شیعه و تاریخ ساز بودند.
بزرگترین استاد حکیم قشقایی، محمدرضا قمشهای بود که در زمینه حکمت و فلسفه سرآمد زمان خویش بهشمار میآمد و قشقایی از محضر او استفاده فراوانی برد تا این که خود نیز یکی از بزرگترین استادان فلسفه در عصر خویش شد. وی در زمینه فقه و اصول از محضر اساتیدی چون ملاحسین علی تویسرکانی، محمدباقر نجفی و میرزا محمدحسن نجفی استفادهها برد و نیز علم طب را از طبیب معروف اصفهان، آخوند ملا عبدالجواد تونی آموخت.
از شاگردان برجسته ی ایشان، بزرگانی چون حاج آقا رحیم ارباب، سید حسین طباطبائی بروجردی، سید حسن مدرس، حسنعلی نخودکی اصفهانی و میرزا حسین نائینی را می توان نام برد.
از دیگر خدمات این عالم بزرگ این است که ایشان فلسفه را در اصفهان از تهمتِ خلاف شرع و بدنامی کفر و الحاد نجات داد و چندان به این علم رونق بخشید که فقها و متشرعان نیز آشکارا با میل و علاقه روی به درس فلسفه نهادند؛ و آن را مایه فضل و مفاخرت میشمردند.
سرانجام ایشان بعد از سالیانی تلاش علمی و تربیت شاگردانی برجسته در این زمینه در ۱۳ رمضان ۱۳۲۸هجری قمری مصادف با 1289 خورشیدی درگذشت و در تخت فولاد اصفهان به خاک سپرده شد.
با سلام
متاسفانه چهارمین جلسه تربت پاک با توجه به اینکه تعداد ثبت نام ها به حد نصاب نرسید لغو شد.
عزیزان که علاقمند مباحث عرفان و اخلاق هستند جهت تعطیل نشدن این برنامه درصورت توان در نذر فرهنگی مشارکت کنید.
ان شاءالله تاریخ جایگزین برای این برنامه اعلام خواهد شد.
▫️دبیر ویژه برنامه تربت پاک عارفان
@ava122
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگینامه مرحوم آخوند کاشی ( تخت فولاد)
📌کانال تربت پاک عارفان
https://eitaa.com/joinchat/2781806626Cad2779d3f1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عارف ایرانی که توانست نوۀ چنگیزخان را مسلمان کند
📌کانال تربت پاک عارفان
https://eitaa.com/joinchat/2781806626Cad2779d3f1
✅سلسه حلقه های معرفتی تربت پاک
📌چهارمین حلقه در جوار مزار شریف عارفان بزرگ تخت فولاد
🔻🔻🔻🔻🔻
به علت نرسیدن به حد نصاب برگزاری جلسه تاریخ جلسه تغییر کرده است و ان شاءالله در هفته آینده برگزار خواهد شد.
🔖با سخنرانی : آیت الله حسن رمضانی
از شاگردان برجسته علامه حسن زاده آملی
🔰مکان جلسه : شهر اصفهان تخت فولاد
🔔زمان : پنج شنبه 6مهرماه از ساعت 10صبح تا 18عصر
🔖جهت ثبت نام در برنامه به آیدی زیر پیام ارسال فرمایید
@ava122
🔰ثبت نام در سامانه
https://lmsava.ir/course/torbat
📌کانال تربت پاک عارفان
https://eitaa.com/joinchat/2781806626Cad2779d3f1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ احضار حضرت مسیح
توسط
✅ میرزا جهانگیرخان قشقایی
و
✝ ایمان آوردن مسیحیان اصفهان
📌کانال تربت پاک عارفان
https://eitaa.com/joinchat/2781806626Cad2779d3f1
📌زندگی نامه آقا محمد بیدآبادی
آقا محمد بیدآبادی در بیدآباد اصفهان به دنیا آمد و همانجا پرورش یافت. او فرزند محمد رفیع گیلانی، حكیم متأله، مدرس و مرشد سلوك میباشد.
بیدآبادی در حدیث و علوم نقلی شاگرد محمدتقی الماسی و حکمت را نزد ملا اسماعیل خواجویی مازندرانی فرا گرفت. بیدآبادی در برخی منابع، مرید قطبالدین نیریزی ـ از پیشوایان سلسلۀ ذهبیه و نیریزی خود از پیروان مكتب صدرالدین شیرازی ـ به شمار میرود. زندگی زاهدانه بیدآبادی و حالات او در پرهیزگاری و سلوك اخلاقی شهرت زیادی داشته است.
بیدآبادی با آنكه بجز حكمت صدرالمتألهین، فلسفه مشاء و حکمت اشراق را نیز درس میگفت، نقش مهمی در رواج فلسفه ملاصدرا ایفا كرد. وی حكیمی جانشناس بود، چنان كه توصیه میکرد، انسان باید خودش باشد و خودش را بشناسد.
شیوۀ عرفانی بیدآبادی مبتنی بر جمع میان ظاهر و باطن، و شریعت و طریقت و حقیقت است، به این معنا كه انسان باید ظواهر شریعت را پاس دارد، اما به صورت آن اكتفا نكند و همّ خویش را در تحصیل سرّ آنها به كار گیرد. به عقیده وی راه رستگاری در پیروی قولی، فعلی و حالی از اولیای خداست. از این رو، وی انسان را از بسنده کردن به اسلام مقالی و توحید زبانی برحذر داشته، و درباره مراتب توحید چنین سخن گفته است: «باید خدا را بود تا خدا ما را باشد».
وی در نامهها و اندرزهای خود به شاگردان و کسانی که از او راهنمایی خواستهاند، آنان را از مادیت برحذر میدارد و به معنویت و بیداری فرا میخواند. جهل و نادانی از دیدگاه او کوری و مرگِ معنوی است. از توصیههای او كوشش برای بدست آوردن مرگ ارادی است؛ همچنان كه مرگ طبیعی پرده از دیدگان انسان فرو میگیرد، سالك پیش از مرگ طبیعی باید به مرگ ارادی و اختیاری بمیرد تا زنده و بیدار ابد شود.
سرانجان ایشان بعد از سالیانی تربیت شاگردان و سالکان راه حق در ۱۱۹۷ق یا ۱۱۹۸ق /۱۷۸۳ یا ۱۷۸۴م درگذشت و در تخت فولاد اصفهان، جنب دیوارشرقی تکیۀ آقاحسین خوانساری، نزدیک آرامگاه پدرشان به خاک سپرده شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️حکایتی از قدرت روحانی مرحوم بیدآبادی
در
💞 تغییر قضای الهی در حق عده ای اوباش
و
✅ رساندن آنان به رتبهی اوتاد
📌کانال تربت پاک عارفان
https://eitaa.com/joinchat/2781806626Cad2779d3f1
✅ زندگی نامه حاج آقا رحیم ارباب
حاج آقا رحیم ارباب در سال ۱۲۵۹ خورشیدی در «چرمهین» از توابع شهرستان «لنجان» اصفهان به دنیا آمد. خاندان آقا رحیم ارباب از بزرگان و دهقانهای چرمهین و بسیار توانگر بودند و بدین سبب به لقب ارباب خوانده میشود. خانواده آقا رحیم افرادی باسواد، اهل شعر و ادب و تاریخ بودند و تخلص پدر ایشان در شعر «لنگر»است. آقا رحیم نیز بیش تر اشعار فارسی حافظ و مولانا و شعرای عرب را که از برداشت. حاج آقا رحیم ارباب در فقه و اصول، هیئت و ریاضی، فلسفه و کلام، و عرفان تحصیل کرده بود و از آخرین دانشوران مکتب فلسفی اصفهان بهشمار میرفت ایشان ادبیات فارسی و صرف و نحو را در کودکی، نزد ملا محمدهادی همامی در روستای چرمهین خواند و پس از کوچ خانوادگی به اصفهان، بقیه مقدمات و سطوح را نزد میرزا بدیع دربامامی، اصول فقه را نزد آیتالله سید محمدباقر درچهای و خارج فقه و اصول را نزد سید ابوالقاسم دهکردی و حاج آقا منیر احمدآبادی آموخت. فلسفه، هیئت و ریاضیات قدیم را نزد جهانگیرخان قشقایی و آخوند ملا محمد کاشی فراگرفت.
اساتید برجسته ی ایشان ملا محمد کاشی، جهانگیرخان قشقایی، میرزا بدیع دربامامی، سید محمدباقر درچهای، سید ابوالقاسم، دهکردی، حاج آقا منیر احمدآبادی بروجردی، آقا سید محمود کلیشادی را می توان اشاره نمود.
شاگردان ایشان عمت الله صالحی نجفآبادی،محمدعلی معلم حبیبآبادی، سید حسین مدرس هاشمی، سید مصطفی بهشتینژاد، سید محمدحسینی بهشتی، محمد مفتح، مرتضی مطهری، حاج سید محمدرضا خراسانی، ملاهاشم جنتی، حاج آقا مهدی امام، ناصری اصفهانی (پدر محمدعلی ناصری)حسینعلی راشد، مرتضی شمس اردکانی، جلال الدین همایی و سید محمد مبارکهای می توان نام برد.
از ویژگی های اخلاقی ایشان اینکه جذبه معنوی او، همگان را به تکریم و تعظیم وامیداشت و سخنان کوتاهش هر کسی را به قبول و اطاعت ترغیب میکرد. هرگز با هیچ کس، با لحن تند و خشن سخن نمیگفت و همه را با لفظ آقا یا خانم صدا میزد.
سرانجام ایشان بعد از سالیانی تلاش علمی و تربیت شاگردانی برجسته، در تاریخ ۱۷ ذوالحجه ۱۳۹۶ق مصادف با ۱۹ آذر ۱۳۵۵ش درگذشت و در تخت فولاد اصفهان به خاک سپرده شد.
35.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی فقیه و عارف بزرگ علامه #جهانگیرخان_قشقایی
مزار ایشان: #تخت_فولاد #اصفهان
کارشناس: استاد #موسوی_مطلق
@arefan_313
تربت پاک عارفان
✅سلسه حلقه های معرفتی تربت پاک 📌چهارمین حلقه در جوار مزار شریف عارفان بزرگ تخت فولاد 🔻🔻🔻🔻🔻 به علت
.
باسلام دومین سالگرد علامه حسن زاده و ویژه برنامه تربت پاک در تخت فولاد اصفهان این پنج شنبه برگزار می شود .
جهت ثبت نام به آقای فقیهی مدیر اجرایی شعبه اصفهان آوای توحید پیام ارسال کنید
09362592262
عزیزانی هم که از قم میخواهند تشریف بیاورند به آقای فضلی پیام ارسال کنند .
@ava122
هدایت شده از آوای توحید(شعبه اصفهان)
موسسه علمی تربیتی آوای توحید شعبه اصفهان برگزار می کند:
🔻دومین سالگرد و آئین نکوداشت مقام علمی و معنوی علامه حسن زاده آملی
👤سخنرانان: آیت الله رمضانی _ آیت الله کلباسی
🗓 زمان: 6 مهرماه ۱۴۰۲ ساعت 10 صبح
📍 مکان: اصفهان ، تخت فولاد. مدرسه رکن الملک
🔰 آوای توحید شعبه اصفهان
https://eitaa.com/joinchat/4209574047C81bb274f7a
هدایت شده از علمدار
✅سلسه حلقه های معرفتی تربت پاک
📌چهارمین حلقه تربت پاک همراه با دومین سالگرد علامه حسن زاده آملی در مسجد رکن الدین اصفهان
🔻🔻🔻🔻🔻
🔖با سخنرانی : آیت الله حسن رمضانی
از شاگردان برجسته علامه حسن زاده آملی
🔰مکان جلسه : شهر اصفهان مسجد رکن الدین
🌍 موقعیت مکانی:
https://nshn.ir/sbZaakGxn4hk
🔔زمان : پنج شنبه 6مهرماه ساعت 10صبح
📌کانال تربت پاک عارفان
https://eitaa.com/joinchat/2781806626Cad2779d3f1
باسلام عزیزان باتوجه به برگزاری مراسم راس ساعت پنج صبح اتوبوس حرکت می کنند لطفا سر ساعت حضور بعمل رسانید .
شماره تماس : 09906265794
🔖مراسم دومین سالگرد علامه حسن زاده و تربت پاک عارفان در شهر اصفهان مسجد و مدرسه رکن الملک با حضور شاگرد مرحوم علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه برگزار می گردد.
موقعیت مکان روی نقشه :
https://nshn.ir/sbZaakGxn4hk
📌 پخش زنده
https://www.skyroom.online/ch/avayetowheed/avayemoharam
هدایت شده از آوای توحید(شعبه اصفهان)
گزارش تصویری مراسم دومین سالگرد علامه حسن زاده آملی ره در اصفهان
🔰 آوای توحید شعبه اصفهان
https://eitaa.com/joinchat/4209574047C81bb274f7a