🔴سازمان اطلاعات دریانوردی انگلیس از وقوع حادثه امنیتی جدید در دریای سرخ خبر داد.
#طوفان_الاقصی #انصارالله
🔹اخبارجبهه مقاومت
@
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به بچه های کانال عیدتون مبارک❤️🌹
مداحی آنلاین - محمد رسول الله - حامد زمانی.mp3
10.71M
🌺 عیدتان مبارک
💐محمد رحمة للعالمین است
💐رسول آسمانی بر زمین است
🎙حامد زمانی
#مبعث #عید_مبعث #ماه_رجب
#اللهم_ارزقنا_کربلا 😭🤲
#امام_حسین #امام_زمان
🌸🍃🇮🇷🌷🇵🇸🍃🌸
بسم الله الرحمن الرحیم
عروج فرمانده بزرگ حاج وسام محمد صابر (ابو باقر الساعدی) به جنات نعیم و پیوستنش به خیل ابی عبدالله الحسین (علیه السلام) در قافله نور ، و آن هم در پی بمباران نیروهای اشغالگر آمریکایی در بغداد را به امت اسلامی و ملت عراق تبریک می گوییم.
ضمن تسلیت به خانواده بزرگوارش و رفقایش در جهاد، از خداوند می خواهیم به آنها صبر و آرامش عطا فرماید و به پیامبران و صدیقین و شهدا و صالحان و ملحق کند ، که بهترینِ همراهان آنها هستند، که ما را به ایستادگی بر رویکرد جهادی فرا می خواند.
(رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ)
دبیرکل کتائب حزب الله
ابو حسین الحمیداوی
27 رجب 1445 هجری
8 فوریه 2024 میلادی
#کتائب_حزب_الله #عراق
🔹اخبارجبهه مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وصلى الله على الباكين على الحسين
الشَّهيد القَائِد المُجَاهِد
أبَو بَاقِر السَّاعِدي الَذي آرتَقىٰ أثَر
عِدوَان أميِريكِي غَادَر .
#عراق #حشد_الشعبی
🔹اخبارجبهه مقاومت
♦️دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با صدور بیانیهای به شهادت «ابوباقر الساعدی» از فرماندهان کتائب حزبالله عراق در حمله تروریستی آمریکا واکنش نشان داد.
🔹جنبش انصارالله یمن در بیانیه خود اعلام کرد ترور ابوباقر الساعدی بهمثابه یک تجاوز جنایتکارانه است که در چارچوب حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.
🔹براساس گزارش المسیره، در این بیانیه همچنین آمده است: «ما به شدت تجاوز جنایتکارانه آمریکا که منجر به شهادت ابوباقر الساعدی و همراهانش در بغداد شد را محکوم میکنیم.
🔹هدف قرار دادن این فرمانده کتائب حزبالله عراق بهمنزله تعدی به کل مردم عراق است.» در این بیانیه آمده است
#انصارالله #یمن
🔹اخبارجبهه مقاومت