فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دو روی یک سکه!
🔹قبل انتخابات: بدون رضایت مردم هیچ اقدامی نخواهیم کرد.
🔹بعد انتخابات: خودرو گران شد. هرچند مورد رضایت مردم نیست.
"محمدجواد محمدزاده"
🆔️ @Armanirn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تصاویر دیده نشده از وعده صادق ۲
🆔️ @Armanirn
⭕️ در حمله رژیم صهیونیستی به یک محله مسکونی در شمال غزه ۶۶ تن به شهادت رسیدند
🆔️ @Armanirn
آرمان ایران
⭕️دستاوردسازی به سبک رسانه های حامی پزشکیان/ واریز حقوق هم برای دولت پزشکیان دستاورد شد 🔹رسانه های
⭕️دولت پزشکیان یارانه آبان را واریز نکرد/ رسانه های دولتی از ناتوانی دولت مطلعند، حق دارند واریز حقوق کارمندان را هم دستاورد جا بزنند
🔹درحالی که طبق روال هر ماه یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم ۳۰ام هر ماه واریز میشد، یارانه نقدی این ماه برای این شش دهک هنوز واریز نشده است.
🔹پیگیری از سازمان هدفمندی بینتیجه مانده است و مشخص نیست یارانه نقدی این ماه چه زمانی واریز خواهد شد.
🔹به گزارش تسنیم ظاهرا هنوز منابع یارانه نقدی از محل نفت و پالایش و پخش به خزانه واریز نشده است و به همین دلیل هنوز یارانه ماه جاری واریز نشده است.
🆔@Armanirn
⭕️ قطعنامۀ ضدحقوق بشری علیه ایران در سازمان ملل تصویب شد/ روسیه و چین مخالف، اروپا و آمریکا موافق رأی دادند
🔹 قطعنامۀ پیشنهادی کانادا دربارۀ وضعیت حقوق بشر در ایران با ۷۷ رأی موافق و ۶۶ رأی مخالف در سازمان ملل تصویب شد.
🔹 روسیه، چین، بلاروس، ارمنستان کوبا، عراق، اندونزی، عمان، پاکستان و سوریه ازجمله کشورهایی بودند که به این قطعنامه ضدایرانی رأی مخالف دادند.
🔹 آمریکا، کشورهای اروپایی، ژاپن، کره جنوبی و رژیم صهیونیستی به این قطعنامه رأی موافق دادند.
🆔@Armanirn
آرمان ایران
⭕️بازگشت حق ماموریت ها از ریالی به یورویی/ اصرار دولت پزشکیان برای زدودن تمامی اصلاحات دولت شهید رئی
⭕️خبر "آرمان ایران" تایید شد/ هیات دولت مصوبه پرداخت ریالی ماموریت های خارجی را لغو کرد + سند
🔹بر اساس مصوبه هیات وزیران که به امضای معاون اول پزشکیان رسیده، هیات دولت پرداخت حق ماموریت سفرهای خارجی و هزینههای مربوط به صورت ریالی را که دی ماه سال گذشته به تصویب هیات دولت شهید رییسی رسیده بود، لغو کرد.
🆔@Armanirn
⭕️توضیحات دبیر سابق شورای اطلاع رسانی دولت درباره نقل قول معاون حقوقی پزشکیان از رهبر انقلاب + عکس
🔹احسان صالحی در رشته توییتی توضیحاتی درباره نقل قول معاون حقوقی پزشکیان از رهبر معظم انقلاب ارائه کرد که در تصویر این مطلب منتشر شده است.
🔹پیش از این انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور گفته بود: رهبری شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون "تابعیت قهری" موافق هستم؛ گفتند نظر من را در مجلس اعلام کنید تا این قانون مانع استفاده از نیروها در مشاغل مختلف نشود.
🔹گفتنی است براساس متمم چهاردهم قانون اساسی ایالات متحده، فرزندان هیاتهای دیپلماتیک از قانون تابعیت قهری مستثنی هستند. چون تحت صلاحیت قضائی دولت آمریکا نیستند.
🔹بنابراین مطابق قانون آمریکا تابعیت فرزندان ظریف با درخواست وی از آمریکاییها بوده و ادعای قهری بودن تابعیت، برای فریب افکار عمومی و پنهانکاری واقعیت از مسئولان عالی کشور است.
🔹احتمالا به همین دلیل است که موضوع تابعیت قهری در لایحه دولت حذف شده(چرا که این موضوع شامل حال ظریف نمی شود) و دولت خواستار لغو همه تابعیت های مضاعف (شامل قهری و اکتسابی ) شده است.
🆔@Armanirn
⭕️عقبگرد به مفسده حق مأموریت ارزی!
🔸«علی بهادری جهرمی» عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس در یادداشتی در واکنش به اقدام هیات دولت پزشکیان در لغو مصوبه حق ماموریت ریالی سفرهای خارجی نوشت:
🔹برخلاف انتظار، عادلانهسازی، شفافیت و نظاممند کردن پرداختهای دولتی، یک گام به عقب بازگشت! لغو یکی از مصوبههای مترقی پیرامون قاعدهمندسازی حق ماموریتهای ارزی که شهید رئیسی شخصا پیگیر آن بود، بر نگرانیهایی دامن میزند.
🔹پساز پیگیریهای شخصی شهید رئیسی که مبتنی بر تجارب چندین ساله ایشان راجعبه آفات گسترده بیقیدوبند بودن سفرهای خارجی کارمندان و وابستگان به دولت بود، هیئت وزیران در جلسه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ حق ماموریتها را نظاممند کرد.
🔹بهطور خلاصه، آن آییننامه هر نهادی را که بهنحوی از منابع عمومی بهرهبرداری میکند، حتی شرکتهایی که بهظاهر غیردولتی هستند اما هزینههای آنها از محل اموال مردم تأمین میشود، ملزم کرده بود حق مأموریتهای خود را بهصورت ریالی پرداخت کنند. اخیرا مصوبهای منتشر شد که در کمتر از یکسال مصوبه پیشین را لغو میکند. در این باره گفتنیهایی است.
🔹۱- رعایت سقف پرداختی به مدیران دولتی، شفافیت در پرداختیهایی که از بیتالمال صورت میگیرد، عادلانهتر کردن پرداختیها، نظارتپذیری بر پرداختیها، اِعمال مؤثر قوانین ناظر به حقوق و مزایا، جلوگیری از سوق دادن دستگاهها به عقد قراردادهای خارجیِ غیرضرور یا خرید اجناس خارجیِ دارای مشابه داخلی که از گلایههای همیشگی تولیدکنندگان و دانشبنیانها بود و اجتناب از تهییج مدیران دولتی به سفرهای خارجی غیرلازم، از جمله فوایدی بود که میتوان برای آن آییننامه ذکر کرد که میتوانست در صورت اجرا به حاصل شدن این نتایج امیدوار بود. حالا همه این فوایدی که میتوانست حاصل شود با لغو آن مصوبه، عملا از دست رفته مینماید!
🔹۲- با تصمیم جدید دولت، عملا اجرای قوانین و اسناد بالادستی متعددی که رعایت سقف، عدالت و شفافیت را در پرداختیها الزام میکند، مبهم باقی خواهد ماند. حق مأموریت ارزی، یکی از موارد قابل اعتنایی است که نظام عادلانه پرداختها را تحتالشعاع قرار داده بود. از اینرو، لغو تصویبنامه ۱۴۰۲، چنین مشکلات حقوقیای هم در پی خواهد داشت.
🔹۳- بدعت ناصواب لغو یک مصوبه پیشاز اجرای کامل آن، بهجای اصلاح آن، نتایج غیرقابل دفاعی خواهد داشت. ممکن است اقتضائات روز و پیشآمدهای جدید، یک مصوبه را نیازمند اصلاح کند و طبیعتاً اصلاح در چنین مواردی منطقی خواهد بود. اما لغو یک مصوبه، که ضرورتهای عقلی، قانونی و عرفی آن، آنگونه که در بند اول اشاره شد، کماکان پابرجاست، علاوه بر اینکه شائبهبرانگیز است، در نگاه کلی میتواند باعث پسرفت حکمرانی هم بشود.
🔹اکنون میتوان این سوال را مطرح کرد که عقبگرد پرداخت حق مأموریت به شیوه ارزی و دستی که شفافیتگریز است، آنگونه که در تصویبنامه بیشاز ربع قرن پیش پیشبینی شده بود، چه فوایدی دارد؟
🔹موفقیت در وصول به اهداف خرد و کلان، در گرو ثبات در سیاستگذاری و پرهیز از اقدامات دفعی – حذفی است. عوارض اقدامات دفعی – حذفی وقتی بیشتر خواهد شد که پشتوانه این اقدامات، برآوردن مطالبات گروهی باشد که از منابع عمومی بهرههای زیادی میبرند و به مصادر قانونگذاری و آیین¬نامه¬گذاری هم دسترسی دارند.
🔹اکنون و با مصوبه جدید که تصویبنامه قبلی را لغو کرده است، هر کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، با احتساب معادل ریالی یورو که بیشاز ۷۰ هزار تومان است، بین ۲۵ میلیون تا ۱۰۲ میلیون تومان حق ماموریت دریافت خواهد کرد، علاوه بر هزینه بلیط و اقامتگاه و سایر هزینههای متداول! به بیانی دیگر، اکنون کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، علاوه بر حقوق و پاداشهای مندرج در حکم، بیشاز سقف حقوق پایه یک کارمند دولتی، حق ماموریت هم دریافت خواهد کرد.
🔹نانوشته پیداست عموم کارمندان دولتی به ماموریتهای خارجی دسترسی ندارند؛ اصحاب کارتلهای اقتصادی و شرکتهای خاص و برخی از افرادی که امکان ماموریت خارجی را دارند، میتوانند از مواهب سفر خارجی بهرهمند شوند.
🔹عجیب نیست این عده برای لغو مصوبهای که منافع آنها را به خطر انداخته است بکوشند؛ عجیب لغو مصوبهای است که منافع عمومی را منطبق بر قانون و اخلاق بر منافع گروهی خاص ترجیح داده بود!
🆔@Armanirn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رئیس قوه قضاییه : چرا باید از ثبت پرونده تا ارجاع آن یک ماه زمان ببرد؟
🆔@Armanirn
آرمان ایران
⭕️اقتصاددان ها از طیف های مختلف درباره بودجه سال آینده هشدار می دهند/ فرشاد مومنی: همه سیاستهای بودج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️همه از بودجه سال بعد گله دارند/رئیس مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی: قیمت بنزین برای سال آینده احتمالا ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش پیدا میکند
حجتالله میرزایی، رئیس مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی:
🔹دولت در لایحه بودجه هیچ اصلاحی در بودجه شرکتهای دولتی ایجاد نکرده.
🔹پزشکیان هفته پیش در جمع اقتصاددانان گفت مجبور است قیمت حاملهای انرژی را به اندازه نرخ تورم تعدیل کند.
🆔@Armanirn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بانک پاسارگاد ۷۶ و بانک آینده ۹۱ درصد تسهیلات خود را به اشخاص و شرکتهای تابعه دادهاند؛ دولت به دنبال قطع وام ازدواج و فرزند آوری
محمدطاهر رحیمی، کارشناس اقتصادی:
🔹بانک پاسارگاد ۷۶ درصد تسهیلات خود را به اشخاص و شرکتهای تابعه داده است.
🔹بانک آینده ۹۱ درصد تسهیلات خود را به اشخاص و شرکت های تابعه داده است. فقط ۴۴ درصد تسهیلات را به ایران مال داده است، که هیچ کمکی به بخش مولد اقتصاد نمی کند. این بانک با زیان انباشته ۴۰۰ همتی مواجه است.
🔹این موارد (تخلفات و زیان) چه ارتباطی به وام فرزندآوری و ازدواج دارد! این ها ناشی از مال سازی بانکها است.
🆔@Armanirn
آرمان ایران
⭕️بازگشت به بهانههای تکراری زمان روحانی؛ رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: تا زمانی که تحریم و FATF حل ن
⭕️قحط رجال در وزارت کار / مدیر روابط عمومی اسبق وزارت اقتصاد، مسئول اشتغال کشور شد!
🔹احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در حکمی محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه اشتغال وزارت کار را برکنار و سید مالک حسینی را به جای وی برگزید.
🔹مالک حسینی در شرایطی وظیفه سیاستگذاری اشتغال کشور در وزارتخانه مهم تعاون، کار و رفاه اجتماعی را بر عهده میگیرد که در دولت یازدهم و دوران وزارت علی طیبنیا در وزارت اقتصاد عهدهدار سمت روابط عمومی بود.
🔹این که با وجود افراد متخصص فراوان در کشور برای موضوع پر اهمیت اشتغال، میدری تصمیم گرفته تا یک اصطلاحا "روابط عمومی چی" را به عنوان معاون توسعه اشتغال خود انتخاب کند در نوع خودش جالب است!
🔹به نظر میرسد اعمال نفوذ علی طیبنیا در این انتصاب چندان بیتاثیر نباشد.
🔹گفتنی است پزشکیان در ایام مبارزات انتخاباتی و بعد حضور در کرسی ریاست دولت وعده داد بود که دولت را به کارشناسان بسپارد و از افراد متخصص در امور مهمی مانند اقتصاد کشور استفاده کند./ اقتصاد ۱۲۰
🆔@Armanirn
⭕️مالواجرد علیه مالواجرد / وزیری که مدعی بود دولت قبل مسکن نساخته از ۲ پروژه مسکن ۱۲ هزار واحدی زاهدان بازدید کرد
🔹فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی در سفر به سیستان و بلوچستان از پروژههای مسکن ملی زاهدان در سایتهای تفتانشهر و آرمانشهر زاهدان بازدید و ضمن دریافت گزارش از میزان پیشرفت فیزیکی پروژهها احساس رضایت کرد.
🔹گفتنی است وزیر مسکن برای زیرسئوال بردن خدمات دولت گذشته مدعی بود دولت شهید رئیسی تنها ۱۹ هزار واحد مسکن در قالب طرح نهضت ملی ساخته اما خود او امروز تنها از دو پروژه مسکن ملی زاهدان بازدید کرد که طی این دو پروژه ۱۲ هزار واحد مسکونی ساخته شده یا در حال ساخت است.
🆔@Armanirn
⭕️واکنش کاربران شبکههای اجتماعی به لغو استقبال مردمی در سفرهای استانی پزشکیان
🆔@Armanirn