هدایت شده از ✨فانوس شب✨
🎥 رمز پیروزی پزشکیان
اگر در این روزها شنیدید افرادی علت پیروزی اصلاح طلبان غربگرای نئولیبرال رو عملکرد اطرافیان جلیلی یا مطالبه گفتمانی مردم از اصلاحطلبان و ... عنوان کردند یا هر عامل دیگه ای ،
با احتساب اختلاف حدود ۲ میلیون در آرا، چه خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد حقیقت اینه که رای قومیتی باعث پیروزی پزشکیان شد ولاغیر.این رای گفتمانی و سیاسی نبود.
اما این حضور و مشارکت مردم غیور آذری زبان ستودنیست
🔸کانال فانوس شب: 👇
╭┅┈┈┈┈>>💠<<┈┈┈╼┅╮
💠𑁍@fanoose_shab𑁍💠
╰┅╾┈┈┈>>💠<<┈┈┈┈┅╯
42.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺شهید رئیسی چیکار کرد؟
گوشه ای از اقدامات شهید رئیسی
تصویرسازی شده با هوش مصنوعی👆
#انتشار_حداکثری = #مشارکت_حداکثری
⚠️حیفه اینهمه تلاش شهید رئیسی عزیز، جایی منتشر نشده و هیچکس خبر نداره😔❗️🌷🌹
May 11
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند...
@Sabeti ✅
ما_اهل_کوفه_ایم
امروز محرم شروع شده است در حسینیه_اعظم_زنجان باشکوه ترین عزاداری های ایران، شب و روز برپا خواهد شد. قرنهاست در همه آذربایجان مداح های آذری_زبان جانسوز ترین و زیباترین نوحه ها رو میخوانند. آن قدر جانسوز که حتی بدون دانستن معنی اش هم میشود مدتها پای آن اشک ریخت.
ما خوب گریه میکنیم برای امام شهید. #ما_امت_گریه_هستیم. برای امامی که اکنون یار نمیخواد همراهیم. از همه چیزمان خرج میکنیم. اما برای زندگی، علی وار و حسین وار زندگی کردن را نمیپسندیم. آزاده بودن و تن به ذلت مسالحه با یزیریان ندادن را نمیپسندیم. ما نشان دادیم کسانی را دوست داریم که از کربلا هم درس مذاکره گرفته اند نه رشادت. ما در معرکه و به وقت انتخاب، همان گونه رفتار میکنیم که قبل از اسلام رفتار میکردند. ما به #قوم_و_قبیله خودمان رای میدهیم بدون در نظر گرفتن اصلح بودن. ما امام زنده منتظر را یاری نمیکنیم، ما برای ظهور انتخاب نمیکنیم، ما ۹ ماه به خاک و خون کشیده شدن کودکان غزه رو نمیبینیم. ما تانک و موشک های آماده حمله به لبنان را که سید حسن نصر الله گفت منتظر انتخاب ما هستند نمیبینیم. ما فقط خودمان رو میبینیم.
برای آب و نانمان، برای وعده آزادی از نوع ضد دین، برای قوم و قبیله مان، ننگ زیر یوغ دشمن رفتن و با خفت و ذلیلانه التماس و مذاکره کردن را ترجیح میدیم.
ما فقط خوب گریه میکنیم. همین.
امام_زمان_نیا. ما هنوز هم بر رسم جاهلیتیم. حتی سوختن بهترین_رئیس_جمهور ، بهترین_وزیر ، بهترین_امام_جمعه ، بهترین_استاندار و ... آن هم درست جلوی چشممان، حتی در فاصله چند کیلومتری ما، ما را تغییر نمیدهد. البته ما برایشان خیلی خوب گریه میکنیم، خیلی خوب تشییع میکنیم، خیلی خوب یادبود میسازیم، همین کافی است دیگر. مگر نه؟؟
اما به فاصله فقط ۴۰ روز، فقط به اندازه یک اربعین ، همانند قوم موسی فراموشکار میشویم و کسانی را انتخاب میکنیم که در تلویزیون و پشت تریبون به شهدای_خدمت جسارت میکنند. تلاشهای آنها را نادیده میگیرند، راه آنها را اشتباه و تمام شده میخوانند، زحمات آنها را به باد تمسخر میگیرند...
امام زمان ما حتی به اندازه ۴۰ روز هم حافظه نداریم. شما بعد از ۱۲۰۰ سال میخواهی بیایی روی کدام حرف ما حساب کنی؟؟
نیا آقا. ما هنوز #اهل_کوفه_هستیم. دروغ_میگوییم که پشت علی هستیم. ما پشت مسلم را هم خالی میکنیم. ما درد دنیا داریم. دین برای ما، دین جدا از سیاست است. ما همان اهل کوفه ایم که به وعده وعید و سکه های ابن زیاد مسلم را فروختیم. ما با اختلاف بیجا آب به آسیاب دشمن ریختیم. ما تاریخ و آینده انقلاب خمینی را منحرف کردیم. ما برای دنیای دیگران پشت مقاومت را خالی کردیم.
البته برای جد شهیدت خوب گریه میکنیم. ۲ ماه شب و روز. روی ما فقط به اندازه گریه حساب کن. همین.
راستی، چه خوب شد آقای جلیلی انتخاب نشد. او هم میخواست راه شهید_جمهور را برود. میخواست شبانه روز از جانش مایه بگذارد برای آسایش و آرامش ما. برای رفاه مردم روستاهای دور افتاده، برای مردم رنج کشیده ترک و کرد و لر و عرب و بلوچ و فارس و ... میخواست مقابل فساد بایستد با اینکه میدانست اهل دنیا راحتش نمیگدارند. میخواست حق ما را از حلقوم اهل زر و تزویر بگیرد، میخواست عدالت را نشانمان دهد و ... ما هم که نشان دادیم اهل شکر نعمت نیستیم. کفران میکردیم نعمت حضور و تلاشهای او را. همانگونه که نعمت وجود رئیسی_عزیز را کفران کردیم و خدا او را از ما گرفت. چه خوب شد این بار قبل از اینکه رییسی دیگری بیاید، ناسپاسی خود را نشان دادیم. حداقل اکنون جلیلی را داریم.
ما لیاقتمان همین انتخابی است که کردیم. دیدن نتیجه اش هم زیاد طول نمیکشد.
إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ
نشر_حداکثری
هدایت شده از فارس من
سگگردانی تهدیدی برای سلامت شهروندان است، از شما مخاطبان عزیز دعوت میشود با حمایت از پویشهای نه به سگگردانی، سطح بالاتری از پیگیری را در دستور کار خبرگزاری فارس قرار دهید. با تشکر فارس من
لینک پویش: https://farsnews.ir/user1709101562019685193/1712399417206918827/
لینک پویش: https://farsnews.ir/user171462587613/1714629806525850713
هدایت شده از بیداری ملت
استوری رضا صادقی به مناسبت فرارسیدن ایام عزاداری امام حسین علیه السلام🏴
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
زمینه چینی ها شروع شد
👈#امام_خامنه_ای👇
#جهاد_تبیین_را_جدی_باید_گرفت
_بسیج_ولایت_
╭━━⊰• 🇮🇷✊🇮🇷
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ ترور شخصیت تنها منتقدین احتمالی دولت پزشکیان
نامهای ثابتی، رسائی و مثل آن ، یا نام کاندیدای مورد تائید 14 میلیون نفر از مردم ایران، سعید جلیلی، که این روزها به شکل پرتکراری در معرض کینهتوزی قرار گرفتهاند، تنها اسامیای هستند که فعلا انگیزۀ انتقاد جدی از دولت جدید را دارند. علت حمله به آنها و لولو ساختن از آنها، یکی بستن دهان آنهاست و دیگر، بستن دهان هر کسی است که چیزی از آنها نقل کند.
آنها بیاشکال نیستند. بضاعت مشخصی در نگرش و دانش دارند ولی به هر حال چشمان هوشیاری دارند که ممکن است انتقاداتی مطرح کنند. نقل اخبار و تصویر دروغ، ناقص و غیرموثق از آنها و افزودن ساعت به ساعت غنای نفرت بدون دلیل علیه آنان، این روزها پررنگ تر از هر روز دیگری در جامعه دیده میشود.
در مورد این تابوسازی تسلیم نشوید. جریانهای قدرت سعی میکنند اینگونه تابوسازی کنند تا محل امنی برای خود ایجاد کنند. این اسامی تابو شده، ممکن است تندرویهائی داشته باشند اما لابلای حرفهای آنها حتما مطالب مفید و قابل توجهی برای جامعه پیدا خواهد شد. و ممانعت از مراجعه به یک جهت فکری عملا توهین به اندیشه و جامعه است.
اساسا ردیف کردن اسامی توام با تحمیل و دستوری که کسی حق ندارد به آن ها مراجعه کند نوعی "تکفیر" است، برای شستشوی مغزی جامعه و تهدید مردم که هر کس به منطقۀ ممنوعه برود پس دچار نجاست شده و لازم است طرد شود. از سوی کسانی که اتفاقا با ماسک چهرۀ خود را مخالف تکفیر نشان میدهند اما با ریا و نفاق مرتکب بدترین تکفیرها علیه جامعۀ مسلمان میشوند.
توصیه می کنم مخصوصا و تعمّدا ، مستقیما این اسامی را دنبال کنید ولو مخالف آنها باشید و نظرات آنها را نپسندید و اجازه ندهید که حباب و کمپ اختصاصی اخبار برش داده شده دور شما را بگیرد. مهندسین ذهنها، مشغول کارند! و خیلی جدی به قلع و قمع پرداختهاند. تابوسازی از یک جریان فکری برای ایجاد محدودیت فکری مردم است. همیشه مخالف و حتی دشمن را بخوانید. و اجازه ندهید لقمههای سربسته و بریده و کوتاه به خورد شما داده شود. مخصوصا مخالفی که تابو شده را سراغش بروید و کامل و پیوسته مطالعهاش کنید.
حامیان جمهوری اسلامی در نقش سنگ زیرین آسیاب، به حفظ شاکله و تمامیت نظام امر شدهاند، رعایت تعادل، تقوی انصاف در برابر دولت جمهوری اسلامی وظیفۀ شرعی آنان است. این درست خلاف شرایطی است که دولت رئیسی با مخالفین مغرض و اشکال جو و بیاخلاق خود مواجه بوده است. جریان انقلاب از این برنامه ریزیها برای تابوسازی و تکفیر نداشته و هیچ وقت اینگونه به رقیب و مخالف یورش نبرده است. در این اختلاف منش، این اصالت و انصاف شماست که بسیار تعیین کننده است تا شارلاتانیسم بر جامعه مسلط نشود.
✍ کانال احمد خویی در تلگرام @ahmadkhoei
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 رامبد جوان درباره عدم ساخت خندوانه : تلویزیون مال ماست؛ الان مدتی است دست یک عدهای است که باید بزودی آن را تحویل دهند.
این آقا همان فردی است که همسرش رو بعد از اغتتشاشات 1401 بی حجاب در شهر چرخاند!!!!! و برای رضایت گرفتن برای قاتلان به خانه شهید عجمیان رفت
باز اصلاح طلبان اومدن و اینها برای تلوزیون دندان تیز کردند!
عزیزان مطالبه گری نکنید باز هم پای این افراد به صداوسیما باز خواهد شد...
فقط مردم و مطالباتشون میتونه جلوی اینها رو بگیره! نباید اجازه بدیم دهه نود در صداوسیما تکرار بشه. چون تکرار شدنش یعنی اعتبار مجدد سلبریتی ها و کنترل ذهن مردم توسط این افراد!!! و استحاله فرهنگی... رئیس جمهور انقلابیمون از دستمون رفت میخوان صداوسیما هم دوباره به این جریان بسپارند و از بچه های انقلابی بگیرند!!! یکی از نگرانی های من همین بود و فقط راهش مطالبه مردمی است. نباید بذاریم صداوسیما دوباره مسیر جولان این افراد بشه. چقدر گفتیم اینها باید ممنوع الکار بشن... دیدید چطور حالا زبونشون باز شد... تلوزیون مگه ارثیه تون هست که مال شما باشه!!! این صداوسیما برای این نظام و مردمه نه شما!!!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
👌جلیلی از نمای نزدیکتر/ خاطرهای از همسر و فرزند آقاسعید!
♦️محمدحسین رئیسی- معاون سابق شرکت فرودگاههای کشور:
1⃣ دکتر جلیلی که عنوان نمایندگی رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی را یدک میکشد، دفتری باصفا دارد که هدیه حاج قاسم سلیمانی است و این دفتر سالهاست محل رفت و آمد بسیاری از نخبگان و مقامات کشور است.
2⃣ یکی از اعضای دفتر دکتر جلیلی که در همه جلسات و سفرها وی را همراهی میکرد، همشهریام آقای علی جعفری بود. بهمن ۹۷ جعفری اطلاع داد همسرش به بیماری سختی دچار شده و برای طی روند درمان در کنار خانواده، به شیراز سفر کرده است. طولی نکشید که در میان بُهت و ناباوری، همسر جوان جعفری جان به جان آفرین تسلیم کرد و حالا سعید جلیلی میخواست برای عرض تسلیت، به شیراز بیاید.
3⃣ حوالی ۸ شب بود که پرواز تهران - شیراز به زمین نشست و من هم در فرودگاه آماده استقبال از عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام! از روحیات جلیلی میدانستم که اهل رفتوآمد از پایون و تشریفات اختصاصی نیست. در سالن عمومی منتظر دکتر بودم که دیدم همسر و فرزند دکتر جلیلی هم آمدهاند. تعجب کردم! پیش خودم گفتم فوت همسر یکی از اعضای دفتر دکتر، مگر چقدر ضرورت دارد که خانواده دکتر هم باید رنج سفر را متحمل شوند و با هزینه شخصی برای چند ساعت به شیراز سفر کنند؟ بویژه آنکه همسر دکتر جلیلی -سرکار خانم دکتر فاطمه سجادی- پزشک متخصص است و اگر بیشتر از دکتر نه، لااقل اندازه ایشان مشغله دارد! خب نهایتش کافی بود یک تسلیت تلفنی بگوید و بعد که آقای جعفری به تهران برگشت، برای عرض تسلیت به منزل او برود. از این همه تواضع سر در نیاوردم!
4⃣ چون دیروقت شده بود قرار شد فردا به منزل مرحوم برویم. از فرودگاه مستقیماً به زیارت سیدعلاءالدین حسین - برادر امام رضا (ع)- رفتیم. یکی از فرزندان شهدا که آنجا حضور داشت و دکتر جلیلی هم ایشان را میشناخت، گفت شب را به منزل ما برویم. دکتر هم خیلی راحت قبول کرد! هرچه گفتیم که مهمانسرای یکی از سازمانها به همراه شام تدارک دیده شده، گوشش بدهکار نشد! گفتم
خانواده همراه شماست و شاید معذب شوند، اما دکتر تصمیم خود را گرفته بود که به منزل شهید برود. ناگزیر تسلیم شدم.
5⃣ رفتم که وسایل را از صندوقعقب جابجا کنم و در ماشینِ فرزند شهید بگذارم که دیدم سجاد -تنها فرزند دکتر- پشت سرم است. گفتم تو چرا آمدی؟ گفت آمدم وسایل را ببرم. گفتم خب من انجام میدهم دیگر! گفت نه؛ وظیفه خودم است. در دلم تحسینش کردم. در حالت عادی تکفرزند بودن تربیت را سخت میکند و محبت زیادیِ پدر و مادر فرزند را قدری لوس بار میآورد! اگر این فرزند نخبه و مثل سجاد جلیلی تحصیلکرده بهترین دانشگاه کشور در صنعتی شریف باشد، کار سختتر است. اگر علاوه بر اینها آقازاده هم باشد و پدرش صاحب چند حکم از رهبر انقلاب، دیگر واویلاست! اما سجاد جلیلی آنقدر متواضع، بااخلاق و بانزاکت تربیت شده بود که اجازه نداد یک میزبان، کوچکترین کار میهمانش را هم انجام دهد.
6⃣ به دکتر جلیلی گفتم برنامه فردا چیست؟ گفت ابتدا به زیارت شاهچراغ -دیگر برادر امام رضا- برویم و بعد هم منزل مرحوم. گفتم پس من ابتدای صبح میآیم دنبال شما. خداحافظی کردیم و دکتر راهی منزل شهید شد در یکی از مناطق جنوبشهر شیراز که معروف است به سردخانه! صبح با فرزند شهید تماس گرفتم و گفتم دکتر آماده است که بیایم؟ گفت رفت! گفتم با کی؟! گفت با اسنپ!! گفتم مگر میشود؟! گفت حالا که شده! منتظر نماند و با اسنپ رفت شاهچراغ!!
7⃣ فوراً به شاهچراغ رفتم و یکی از بچههای دفتر دکتر جلیلی که از تهران همراه او آمده بود را پیدا کردم. گفتم واقعاً با اسنپ آمدید؟!! گفت بله! گفتم راننده چی گفت؟ گفت باورش نمیشد! گفتم خب حق داشته بنده خدا! فرض کن شما راننده اسنپی؛ یک مسافر به تورت خورده، تازه نه در تهران، در جنوبشهر شیراز! بعد که رفتی مسافر را سوار کنی یکدفعه نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی سوار شده! شما باور میکنی؟!
8⃣ اما بیش از خود دکتر، رفتار خانواده یک مقام عالیرتبه نظام برایم مهم بود. همسر دکتر جلیلی گفت آمادگی دارم فرزندان آقای جعفری را برای مدتی نگهداری کنم تا زندگی ایشان سروسامان بگیرد! (علی جعفری هنگام فوت همسرش دو فرزند خردسال ۳ ماهه و ۲۰ ماهه داشت). از خانم دکتر تشکر کردم و پیش خودم گفتم حالا یک تعارفی کرد! اما در مسیر بازگشت به فرودگاه در ماشین، دوباره در حضور دکتر جلیلی پیشنهاد خود را تکرار و خیلی جدی تأکید کرد شما که به آقای جعفری نزدیک هستید، بگویید فرزندانش را تا مدتی بسپارد به ما؛ فرزندان ایشان هم مثل فرزند خودم است و فرقی نمیکند!
و من تا مدتها به این فکر میکردم که یک بانوی تحصیلکرده متخصص پزشکی، عضو هیأت علمی دانشگاه و همسر یک مقام ارشد نظام است، چقدر باید مبادیآداب و متواضع باشد که چنین پیشنهادی بدهد؟🌷🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 توهینهای مکرر رئیس ستاد پزشکیان در سلماس
🔹رییس ستاد پزشکیان در سلماس، طی یک سخنرانی در جشن پیروزی رئیس جمهوری اسلامی ایران، چندین بار به اعتقادات مردم و جانبازان و شهدا توهین کرد.
🔹توهین به پیامبران: ۱۲۴ هزار پیامبر آمدند اما به اندازهی گوشیها به ما چیزی یاد ندادند.
🔹توهین به شهید رئیسی: آقای نماینده گفته بود اگر به من رأی ندهید از مرز خبری نیست، مگر مرز هم در هلیکوپتر شهید شده بود؟
🔹توهین به جانبازی سعید جلیلی: جلیلی میخواست کل کشور مثل خودش لنگ بزند.
🔹توهین به مردمی که به جلیلی رأی دادند: شما ۲ درصدی هستید حق ندارید حرف بزنین ..
هدایت شده از دنیاے قــــدیم...💯
آرنولد شوارتزینگر در شرح این تصویر غمگینانه و اندوهناک نوشته است چقدر زود گذشت!
دلیلی که او این جمله اندوهگین را نوشته است....
به خاطر پیری و ناتوانی نیست... :
وقتی او فرماندار کالیفرنیا بود و همین هتلی که مجسمه اش در آن قرار دارد را افتتاح می کرد، مالک هتل به او گفت، هر زمانی که اراده کنید و به این هتل بیایيد اتاق شما رزرو مي باشد و کارکنان در خدمت شما هستند. الان که دیگر فرماندار نیست و آن شهرت و قدرت را ندارد، به همان هتل رفت تا شبی را بگذراند، پذيرش هتل به ايشان گفت، ببخشید تمام اتاق های ما از قبل رزرو شده است و ما هیچ اتاق خالی برای شما نداریم.
او کیسه خوابی با خود آورد و در زیر مجسمه خودش در مقابل هتل خوابید
و تصویر آن را منتشر کرد و در توضیح آن نوشت:
هیچ گاه به قدرت، موقعيت و هوش خود مغرور نشوید؛ چون هیچ کدام این ها برای همیشه پايدار نخواهد بود حتی برای اسطوره ای مثل آرنولد.
💯مطالب ناب را در دنیای قدیم مشاهده کنید/کلیک کن
✍ چرا باید مراقب عدم انتشار و جا افتادن گزاره ی "رای قومیتی" به آقای پزشکیان باشیم
در شورشهای پاییز ۱۴۰۱ و پیش از آن یکی از گزارههایی که دشمنان بخصوص آمریکا و رژیم صهیونسیتی در داخل کشور روی آن برای براندازی نظام حساب کرده بودند، شکاف قومیتی-مذهبی بود.
شکاف قومیتی - مذهبی را سالهاست دشمنان ملت ایران به عنوان گزاره ی مهم برای ایجاد اختلاف، شورش، تجزیه و براندازی در ایران در استاد و تحلیلهای راهبردیشان آوردهاند و روی آن حساب ویژه ای باز کرده کردهاند.
پان ترکیسم، پان کردیسم و ... برچسب های آنان برای نمایش و تثبیت این شکاف قومی - مذهبی است.
حال امروز پس از مشخص شدن نتیجه ی انتخابات برخی از گروه ها ندانسته و برخی دانسته در تشدید این گزاره در داخل کشور بخصوص مناطق ترکی و آذری در حال کنشگری هستند و نمی دانند چه سم مهلکی را در جامعه دارند منتشر میکنند.
این گزاره "رای قومیتی"به آقای پزشکیان، در داخل کشور عزیز ما یک فرایند طبیعی است که ریشه در فرهنگ ایران عزیز دارد. به واژه های " هم زبان " و " همشهری" و " هم ولایتی " و... دقت کنید که بر روی تمام رفتارهای زندگی ما اثر جدی دارد.
امروز انتخابات تمام شده است و باید ایران اسلامی یکپارچه با رفاقت به دولت کمک کنند تا شاهد رفع مشکلات و پیشرفت کشور باشیم.
فراموش نکنیم ما در کشور عزیزمان با هم عضو یک خانواده هستیم و نباید ندانسته در پازل چیده شده توسط دشمن بازی کنیم.
اتحاد و تحمل مخالف ذیل ولایت مطلقه فقیه از اصول اصلی فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی ماست مخصوصا اگر ادعای ولایتمداری داریم.
#روشنگری
#جهاد_تبیین
#حضرت_آقا❤️
✍ما در تاریخ پس از انقلاب روزهای سخت تر با آدمهای عجیب تری را دیده ایم.
از بنی صدر و بازرگان تا خاتمی و احمدی نژاد (دولت دومش) تا حسن روحانی و ...
امروز به مراتب با تجربه بیشتر و با اعتماد صد درصدی به ناخدای کشتی انقلاب، حضرت امام خامنهای حفظه الله، به سمت ظهور حرکت میکنیم ان شا الله
مطمئن باشید در دولت آقای پزشکیان اجازه ی خرابکاریهای زمان روحانی داده نخواهد شد.
مجلس انقلابی است، قوه قضاییه انقلابی است و مهمتر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان اصلی ترین بازوی صیانت از انقلاب اسلامی هشیارتر و قوی تر از قبل است.
این ۲ فرمایش حضرت امام خمینی(ره)را هرگز فراموش نکنید:
۱.محرم وصفر است که اسلام را زنده نگه داشته است.
۲.اگر سپاه نبود، کشور نبود.
هوشیارتر باشیم و مطالباتمان را با زبان صریح و منصفانه همراه با راهکار بگوییم.
#عدالتخواهی_انقلابی
#حضرت_آقا❤️
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
📸 ریاضی اصلاح طلبان هم سیاسی است
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
هدایت شده از فارس من
جرمانگاری تبلیغ غذا دادن به سگهای ولگرد
🔹جمعی از کاربران خبرگزاری فارس با ثبت پویشی در سامانه «فارسمن» خواستار جرم انگاری تبلیغ غذا دادن به سگهای ولگرد شدند.
🔸ثبت کننده پویش، نوشت: در بسیاری از مناطق جهان، هر گونه دخالت در حیات وحش جرم است؛ زیرا باعث بهم خوردن تعادل بومسازگان میشود. به علاوه، اخیرا شاهد چندین مورد حمله سگهای ولگرد به کودکان و بعضا خورده شدن آنها بودهایم.
🔸بنابراین هر گونه تبلیغ و تهییج در غذا دادن به حیوانات، میتواند برای هموطنان گران تمام شود و باید با متخلفان برخورد شود. اشخاصی هستند که در فضای مجازی درباره سگهای خانگی تبلیغ میکنند.
🔸مگر صاحبان سگهای خانگی مالیات می دهند؟ یا قانون کشور را رعایت می کنند؟ پس لااقل از فضای مجازی کشور که به قسمی از بودجه کشور تامین میشوند، حذف شوند.
شما هم می توانید از این پویش حمایت کنید
@Farsnews_my
هدایت شده از شاخص
🔻چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
امیرحسین ثابتی نماینده مجلس:
🔹️۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال ۸۸ بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از ۱۶ میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقهشان متفاوت است.
🔹️۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردم حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از ۳ میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات است)
🔹️علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت ۴۹.۸ درصدی را ۵۰ درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
🔹️۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در ۱۶ استان پزشکیان رای اول را آورده و در ۱۵ استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
🔹️ نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین ۴ استان ۲ میلیون و ۹۵۶ هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام ۳۱ استان نیز حدود ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در ۴ استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
🔹️فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت بودند.
🔹️۴. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
🔹️ ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که ۱۲ سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
🔹️۵. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد.
🔹۶.او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است.جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند.
🇮🇷@Shakhes3🔜#شاخص
هدایت شده از ابوقاسم
نمیخواستم درباره جزئیات انتخابات و دوگانه جلیلی/قالیباف صریحا سخن بگویم
اما صحبت های نسنجیده برخی منتسبین آقای قالیباف ضرورت موضع گیری شفاف و روشن را ایجاد کرد تا درباره آن صحبت داشته باشیم
آقای قالیباف بخوبی بداند که مشاورین و اطرافیان ایشان عمدتا به فکر منافع شخصی و آلام و آرزوهای خود هستند و نتایج انتخابات دور اول مهر تاییدی بر بی لیاقتی بسیاری از اطرافیان ایشان هست که با خطای محاسباتی عمیق این شخص را برای همیشه از کرسی ریاست جمهوری دور ساخته است
چهارشنبه شب جلسه سه نفره قالیباف/جلیلی/قاآنی در مشهد برگزار می شود و آقای قالیباف برای اقناع سازی جلیلی جهت کناره گیری از انتخابات به سردار قاآنی متوسل شد،البته کار به اینجا ختم نشد و قالیباف به نقل از منابع خود در بیت رهبری از تاکید رهبر انقلاب بر کناره گیری آقای جلیلی از انتخابات خبر داد بگونه ای که تحکما از آقای جلیلی خواسته شد بنفع جبهه انقلاب کناره گیری کند
سعید جلیلی با ارتباط غیر مستقیم با بیت رهبری متوجه غیر واقعی بودن ادعای قالیباف شد و در جلسه پایانی پنجشنبه برای نتیجه گیری اجماع/عدم کناره گیری به آقای قالیباف موضوع کذب بودن ماجرا را منتقل کرد و آقای قالیباف: من نگفتم رهبری انقلاب این حرف ها را زدند بلکه برداشت خودم را منتقل کردم
جلیلی در ادامه جلسه چهارشنبه شب که با اخوی خود وحید جلیلی نیز مشورت کرده بود گفت در نظرسنجی ها من با فاصله از آقای قالیباف جلو هستم و اقبال عمومی جبهه انقلاب نیز با من همراه است و دلیلی ندارد کناره گیری کنم ،دلیل بیاورید که از صحنه رقابت بیرون بروم
ظاهرا اسرائیل در همین ساعات نقاطی را در سوریه هدف حمله قرار می دهد و آقای قاآنی جلسه را ترک می کنند.
محسن رضایی نیز که در انتخابات مجلس شورای اسلامی بخاطر برخی اختلافات بر سر اجماع با امناء وسایر جبهه انقلاب انشقاق خود را از شورای ائتلاف اعلام کرده بود و ذر انتخابات ریاست جمهوری و با اصرار بزرگان مسئولیت مجدد این شورا را برعهده گرفته بود در ساعات پایانی از قالیباف خواست بنفع آقای جلیلی کناره گیری کند که با پاسخ منفی ایشان روبه رو می شود و شورای ائتلاف در ماجرای انتخابات ریاست جمهوری از هیچ یک از آقایان قالیباف و جلیلی حمایت صریح نداشته موضوعی که با نگاه مثبت جلیلی از اقدام محسن رضایی روبه رو شد و در جلسه ای که در منزل شخصی آقای رضایی برگزار شد جنابان آقایان جلیلی/محسن رضایی/زاکانی/قاضی زاده/ و یک شخص دیگر حضور یافتند.
محسن رضایی از عدم حضور و همراهی قالیباف در جلسه و حمایت از کاندید جبهه انقلاب ناراحت بود و آن را چالش بسیار مهم دور دوم انتخابات توصیف کرد موضوعی که با تایید مسعود پزشکیان در مناظرات دور دوم انتخابات روبه رو شد و از حمایت بخشی از ستادهای قالیباف و شهید رئیسی از خود خبر داد
و در نهایت جلیلی با ماندن در عرصه انتخابات و رای نزدیک به ده میلیونی دربرابر رای سه میلیونی قالیباف مشخص کرد که خواسته های غیر منطقی و شکست قالیباف و اطرافیان، ریشه در جایگاه نامشخص آقای قالیباف در دو گفتمان انقلابی و اصلاحاتی و وسط بازی او دارد و این نیز خطای محاسباتی بعدی مشاورین آقای قالیباف بود که افول تدریجی او از انتخابات مجلس شورای اسلامی تا ریاست جمهوری را سرعت بخشیده است
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
هدایت شده از ابوقاسم
تلخ ترین تصویر انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
سوء استفاده اطرافیان قالیباف از نمادها،شاخص ها و اسطوره های معنوی بود
کار به اینجا رسید که نقل قول های ثابت نشده درباره علاقه حاج قاسم برای ریاست جمهوری قالیباف محوری ترین معیار وعاظ،مداحان و برخی عزیزان نظامی (که قرار بر عدم مداخله آن ها در مسائل سیاسی بود) شد
وعاظی که همیشه از استدلال و منطق سخن می گفتند به یک باره به نقل قول های غیر معتبر متوسل شدند و سنگ بنای جدیدی را در فضای سیاسی و اجتماعی کشور ایجاد کردند
برخی عزیزان نظامی و امنیتی بدون توجه به فرامین امام خمینی و رهبری انقلاب اسلامی به حمایت از قالیباف متوسل شدند
آن ها مقابل اراده و خواست جبهه انقلاب و میلیون ها انقلابی ایستادگی کردند و از همه مقدسات برای پیروزی قالیباف بهره گیری کردند
کار به اینجا ختم نشد و رسانه های وابسته به مرکز رسانه ای سراج زیر نظر برخی نهادهای حاکمیتی به تحریف زننده و سخیف برگه رای رهبری انقلاب اسلامی متوسل شدند و با فوتوشاپ و جعل رای رهبری انقلاب بنفع قالیباف مرزهای استفاده تهوا آور از ارزش ها و آرمان ها و جایگاه رهبری را جابه جا کردند
آیا جعل رای رهبر انقلاب اسلامی توسط یک رسانه جرم نیست؟ اگر این اقدام بحث برانگیز و عجیب یک رسانه که با پول بیت المال فعالیت می کند توسط رسانه مستقل یا اصلاحات انجام می شد با استاندارد دوگانه مواجه می شد؟و با آن برخورد می شد؟؟
چه کسانی پشت پرده این اتفاقات عجیب از سوی مشاورین و حامیان آقای قالیباف بودند که بدون پیگیری و برخورد بکار خود ادامه می دهند؟
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
هدایت شده از شمیم حجاب و مطالبگری🌹
❌ محاکمه جهرمی..
🔹به نظر شما کسی که دهها هزار شکایت علیه او ثبت شده، چندین پرونده قضایی دارد، نقش او در اغتشاشات ۹۶ و ۹۷ قابل تأمل است، از مقصران اصلی فتنه بنزین ۹۸ است، سابقه استنکاف از اجرای دستور قضایی دارد ... و این همه قطرهای از اقیانوس تخلفات اوست، صلاحیت حضور در دولت جدید را دارد؟!!
#محاکمه_جهرمی و همه متهمین دولت روحانی تا عبرتی برای آیندگان باشند و مصونیت کذایی دولتیها برداشته شود.