eitaa logo
آموزه های استاد عرشیانفر
2.4هزار دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
8.1هزار ویدیو
278 فایل
آموزه های استاد عرشیانفر و روان شناسی ثروت تحت آموزش محقق و پژوهشگر مثبت اندیشی و قدرت ذهن محمدمژده برای ثروت وتحول فردی با مادرارتباط باشید کار خوبه خدا درست کنه 🌷 تبلیغ و تبادل mo1353707@ خادم شما mo1353707👉 لینک پاسخ به سوالات @arshiany2
مشاهده در ایتا
دانلود
Tohid Amali 6 (Servat ) (1).mp3
20.42M
توحید عملی۶ استاد عباس منش ⊱♥ @arshiany2⊱♥
Tohid Amali 7 ( Masir Tohidi ).mp3
30.12M
توحید عملی۷ استاد عباس منش ⊱♥ @arshiany2⊱♥
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های استاد عباسمنش در زمینه باور و در مدار فرکانسی درست قرار داشتن ⊱♥ @arshiany2⊱♥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه صحبت ها استاد عباسمنش در زمینه باور و در مدار درست قرار گرفتن ⊱♥ @arshiany2⊱♥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☘️ فاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُوا لِي وَلَا تَكْفُرُونِ پس به یاد من باشید، تا به یاد شما باشم! و شکر مرا گویید و (در برابر نعمتهایم) کفران نکنید! —--------------------- 👈 (قرآن کریم؛ سوره بقره، آیه 152)
🔸یکی از بزرگترین مشکلات ما همین است که هر زمان می خواهیم تغییر در زندگی را شروع کنیم اجرای برنامه هایمان را به بهانه هایی مختلف به تعویق می‌اندازیم! 👈 معمولا چنین جملاتی به کار می بریم: ▫️از فردا شروع می کنم! ▪️الان حوصله شو ندارم! ▫️از ماه بعد آدم جدیدی میشم! ▪️من واسه آموزش هزینه نمی‌کنم! ✔️دلیل اصلی به کار بردن چنین جملاتی این است که یا تشنه تحول و تغییر نیستیم یا آنقدر افق هایمان دور و دست نیافتنی و آرمانی است که ذهن ما نمی تواند برای آن برنامه ریزی کند. 💯ما به عنوان کسی که می خواهد تغییر در زندگی خود به وجود آورد باید از تغییرات کوچک و جزئی شروع کرده و خود را پایبند به آنها کنیم تا مجموع این تغییرات کوچک، عادات و رفتارهای ما را تغییر داده و منجر به تحولات بزرگ در زندگی مان شود.
Reza Bahram - Sedam Kon.mp3
9.04M
صدام کن رضا بهرام ⊱♥ @arshiany2⊱♥
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا خدا رو میشه دید🌺 😊😊🌹🌹❤️❤️ ⊱♥ @arshiany2⊱♥