👼 #قند_عسل
🤱🏻 آداب و حقوق نوزاد : اذان و اقامه خواندن در گوش نوزاد
🌸 پیامبر مهربانی ها صلی الله علیه و آله :
🍃 کسی که برایش فرزندی متولد شود، در گوش راست وی اذان و در گوش چپ وی اقامه بگوید؛ همانا این کار باعث در امان ماندن از شر شیطان می شود.
📚 الکافی، ج11، ص 383.
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
💞🌿💞🌿💞
🌿💞🌿
💞🌿💞
🌿
💞
⏪معایب و مزایای #ازدواج_فامیلی⏩
💠مشکلات ژنتیکی برای فرزندان کسانی که #ازدواج فامیلی کرده اند، اصلی ترین دلیل برای این است که کارشناسان توصیه کنند که افراد اقدام به ازدواج فامیلی نکنند. در واقع مهم ترین مسئله، مسئله پزشکی است اما حوزه های دیگر نیز می توانند به مبحث ازدواج فامیلی وارد شوند. در ذیل به برخی از مهم ترین معایب و مزایای آن می پردازیم.
🔸ذهنیت منفی:
اولین موضوع تبلیغات و ذهنیتی است که حداقل در سال های اخیر درباره ازدواج فامیلی وجود داشته است. در واقع اینکه عنوان می شود درصد بروز مشکلات ژنتیکی در ازدواج های فامیلی نسبت به دیگر ازدواج ها بالاتر است، خود نوعی ذهنیت منفی در زوج هایی که به چنین ازدواجی تن داده اند به وجود می آورد. روان شناسان می گویند این ذهنیت منفی می تواند جدا از مشکلات ژنتیکی احتمالی، رابطه خوب #زوج ها را در ازدواج فامیلی تحت الشعاع قرار دهد و سلامت روانی آنها را تهدید کند.
🔸دخالت #خانواده ها:
مورد دیگر درباره ی ازدواج های فامیلی، دخالتی است که در زندگی زوج هایی که تن به ازدواج فامیلی داده اند دیده می شود. بررسی ها نشان می دهد دخالت خانواده ها در زندگی این زوج ها بیشتر از دیگر زوج هاست بطوریکه هم خانواده های زوج ها و هم فامیل در زندگی آنها دخالت می کنند.
کسانیکه تن به #ازدواج_فامیلی داده اند نباید اجازه دهند دیگران در زندگی شان دخالت کنند و اطرافیان نیز با توجه به حساسیت موضوع باید از دخالت در زندگی این زوج های جوان بپرهیزند.
🔸#طلاق کمتر:
در سال های اخیر که تبلیغات زیادی روی امتناع از ازدواج های فامیلی شده است برخی کارشناسان نظری را مطرح کرده اند؛ ازدواج فامیلی احتمال طلاق را پایین می آورد؛ یعنی اینکه چون شناخت زوج ها از هم بیشتر است، خود به خود احتمال طلاق پایین می آید. شاید بتوان این نظر را قبول کرد اما مسئله این است که طلاق در ازدواج فامیلی سخت تر از طلاق در ازدواج عادی است. طلاق در ازدواج فامیلی نه تنها دو نفر و دو خانواده را، که افراد و خانواده های زیادی را تحت الشعاع قرار می دهد. پس کسانی که تن به ازدواج فامیلی داده اند به سختی تن به طلاق می دهند و برخی از آنها که در زندگی مشترکشان مشکلات زیادی دارند، برای اینکه طلاق شان به کدورت های بزرگ تر و گسترده تر منجر نشود، می سوزند و می سازند.
💠سخن پایانی: با توجه به تمامی موارد ازدواج فامیلی از طرف کارشناسان توصیه نمی شود، اما اگر کسانی به هر دلیل تن به ازدواج فامیلی دادند باید ذهنیت منفی را از خود دور کنند. آنها می توانند با حساسیت زدایی از موضوع، زندگی خوبی داشته باشند بسیاری از زوج ها ازدواج فامیلی داشته اند و سال ها در کمال آسایش و آرامش در کنار هم زندگی کرده اند.
🍃🌹🍃🌹🍃🌹
🆔 @asanezdevag
🌿🌻🌿🌻🌿🌻🌿🌻
#وسوسه_ازدواج_در_نوجوانی(قسمت۱)
🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋
🌟من فقط #عاشق تو هستم، بدون تو می میرم، تو همان فرشته رویاهایم هستی و... همیشه با این جملات شروع می شود و در بهترین و خوش بینانه ترین حالت اگر به اشتباهات و اتفاقات جبران ناپذیر و تاسف بار ختم نشود ثمره اش تلخی، شکست و پشیمانی است. دوستی هایی به بهانه #ازدواج گاهی بلای جان #نوجوان ها می شوند.
🔰🔰دلبستگی شدید مانع از کنترل روابط می شود
💠ارتباط با #جنس_مخالف در سن جوانی و حتی نوجوانی، معمولا به دلیل سرگرمی یا کنجکاوی بچه گانه شروع می شود که بعد از گذشت مدت زمانی، کنترل این روابط به دلیل ایجاد دلباختگی و شیفتگی شدید بین 2 نفر، از دست آن ها خارج می شود. این روابط پر خطر به خصوص در سن نوجوانی که امکان ازدواج وجود ندارد یا بسیار کم است، آسیب های بسیار زیادی دارد. توصیه می شود که جوانان و نوجوانان نهایت تلاش و دقت را داشته باشند که درگیر چنین روابطی نشوند و بدانند که شاید شروع چنین روابط پر خطری دست خودشان باشد اما با علاقه شدیدی که بین شان به وجود می آید، نخواهند توانست به راحتی از آن دل بکنند.
💠چنین رابطه هایی در اولین زمان ممکن، باید قطع و فراموش شوند. البته باید قبول کرد که قطع این روابط اشتباه به دلیل وابستگی هایی که بین دختر و پسر به وجود آمده، بسیار مشکل است ولی آن ها باید این دوره را تحمل کنند و مطمئن باشند که بعد از این مدت به یک حالت تعادل روانی خوبی خواهند رسید و تا آخر عمر از این تصمیم شان راضی و خوشحال خواهند بود.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آمار تولد فرزندان نامشروع در ایران و جهان
📌 #حسن_عباسی
🆔 @asanezdevag
بسیاری از جوانهای ما دارای چشمی پاک هستند و ناموس مردم را ناموس خود میدانند، در روایات آثار بسیاری برای بستن چشم از حرام ذکر شده است، دیدن عجایب، رسیدن به نعمتهای بهشتی، زندگی راحت و حفظ خانواده از نگاه دیگران بخشی از آن است اما شهید محمد مهدی، قدمی جلوتر بود.
مادر شهید میگوید در آن سالها که در دانشگاه قبول شد و به تهران رفت به او گفتم تا وضعیت خوابگاه روشن شود، به خانه یکی از اقوام برو ولی مهدی گفت: آنها دختر دارند، گرچه من نگاه نمیکنم و به کسی دل نمیبندم ولی میترسم در این مدت، آنها به من علاقهمند شوند، آنوقت در قیامت چگونه جواب خدا را بدهم.
🌹 #شهید محمد مهدی لطفی نیاسر
🆔 @asanezdevag
💞 بساط آن چیزی که امروز به عنوان «آزادی زن» در دنیا و از سوی فرهنگ منحطّ غربی پهن شده است، برپایه این است که زن را در معرض دید مرد قرار دهند تا از او تمتّعات جنسی ببرند. مردان از آنها لذّت ببرند و زنها وسیله التذاذ مردان شوند. این، آزادی زن است؟ کسانی که در دنیای جاهل و غافل و گمراه تمدّن غربی ادّعا میکنند طرفدار حقوق بشرند، در حقیقت ستمگران به زن هستند.
💞 زن را به عنوان یک انسان والا و موجودی که میتواند مایه ای برای صلاح جامعه با پرورش انسانهای والا شود نگاه کنید، تا معلوم شود که حقّ زن چیست و آزادی او چگونه است. زن را به چشم آن عنصر اصلی تشکیل خانواده در نظر بگیرید؛ که خانواده اگرچه از مرد و زن تشکیل میشود و هر دو در تشکیل خانواده و موجودیت آن مؤثّرند، اما آسایش فضای خانواده، آرامش و سکونتی که در فضای خانه است، به برکت زن و طبیعت زنانه است. با این چشم به زن نگاه کنند تا معلوم شود که او چگونه کمال پیدامیکند و حقوقش در چیست.
رهبر انقلاب؛ ۷۱/۰۹/۲۵
🆔 @asanezdevag
🌸 #امام_على عليه السلام:
با #اخلاق خوش است كه زندگى خوش و خرّم مىشود.
بِحُسنِ الأخلاقِ يَطيبُ العَيشُ
غررالحكم حدیث 4263
🆔 @asanezdevag
🌿🌻🌿🌻🌿🌻🌿🌻
#وسوسه_ازدواج درنوجوانی(قسمت۲)
🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋
🔰🔰ما با مشکل مواجه نمی شویم!
💠 #نوجوانان و تا حدودی جوانان با توجه به سن شان دچار یک گمان افسانه شخصی هستند. افسانه شخصی یعنی این که من با بقیه فرق می کنم و به طور مثال رابطه من با جنس مخالف با رابطه بقیه نوجوانان با جنس مخالف متفاوت است و برای من مشکلی ایجاد نمی کند. معمولا نوجوان ها قبول نمی کنند که یک کار بد برای همه بد است بنابراین تا حدودی طبیعی است که نوجوان ها در برابر این نصیحت که این رابطه ها پایان ناخوشایندی دارد، واکنشی نشان ندهند و باور نکنند که ممکن است اتفاق های ناگواری برای آن ها هم بیفتد.
🔰🔰خراب شدن همه پل ها با فرار از خانه
💠گاهی نوجوانان و جوانان وقتی از متقاعد و راضی کردن خانواده های شان برای #ازدواج ناامید می شوند، تصمیم به فرار می گیرند. فرار شروع یک داستان جدید، پرماجرا و سخت برای یک دختر و پسر است که باید به دورنمای پایان روز اول، ماه اول و سال اول آن فکر کنند که به طور طبیعی نتیجه روشنی در پی نخواهد داشت. فرار کردن باعث خراب شدن همه پل های پشت سر نوجوانان خواهد شد و نوجوانان باید حتما به این نکته توجه کنند که ممکن است فرار برای آن ها، پایان زندگی باشد. فرار از خانه به خصوص برای دختران آسیب های جبران ناپذیری در پی دارد، که تجاوز به عنف و پذیرفته نشدن از سوی خانواده در صورت بازگشت از جمله آن هاست.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ چگونه زنان غربی حجابشان از بین رفت؟
🎥 مستند حقایق غیر قابل باور درباره پوشش زنان اروپایی و نظر مردان درباره زنان پوشیده و نیمه برهنه...
🆔 @asanezdevag
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌟🙄دخترِ بابا یا زنِ مَردم؟؟!💍
💜❣یکی از مهمترین دوران #زندگی هر فرد #ازدواج و رفتن به خانه بخت است، و شیرین ترین دوران در این مرحله دوران #نامزدی (عقد) است. این دوران از بیاد ماندنی ترین لحظاتی است که زوجین هیچ گاه آن را فراموش نخواهند کرد. ملاقات ها، تماس های تلفنی، گفتگو و حتی دیدارهای خانوادگی در این دوران باعث به وجود آمدن آرامش روحی و روانی برای زوجین و همچنین شناخت و درک بهتر روحیات دو طرف می گردد. همچنین مجالی برای خانواده ها به وجود می آورد تا عضو جدید خانواده را بهتر بشناسند.
❎اما همین دوران زیبا و به یاد ماندنی می تواند مشکلاتی را با خود به همراه آورد و آن لحظات شیرین را به دورانی تلخ تبدیل نماید.
🔰💢دختر خانه یا همسر یک مرد♨️
🔱یکی از سختی های دوران نامزدی بلاتکلیفی است. بعد از اجرای صیغه #عقد #دختر خانم به طور رسمی به همسری مردی در می آید که هنوز به خانه او قدم نگذاشته است و در منزل پدر به سر می برد تا شرایط برگزاری مراسم و جشن #عروسی مهیا شود. همین مسئله که چندان هم مهم به نظر نمی رسد در بسیاری از اوقات باعث دوگانگی در عملکرد و آزار روحی و روانی دختر جوان خواهد شد. این دوگانگی از آن جا آغاز می شود که دختر هنوز خانواده مستقل خود را تشکیل نداده است پس نمی تواند در تصمیم گیری ها فقط خود و نامزدش را در نظر بگیرد و لازم است که با خانواده پدر نیز هماهنگی به عمل بیاورد. از سوی دیگر نامزد دختر جوان توقع دارد که او بتواند خودش تصمیم بگیرد و رای نظر #خانواده در تصمیم گیری هایش دخیل نسازد. یک مثال ساده: با پیشنهاد #پسر مبنی بر یک سفر دو روزه دختر خانم باید چه واکنشی نشان دهد آیا باید بدون هیچ پرسشی از خانواده پیشنهاد را بپذیرد و یا اینکه نظر خانواده را جویا شود که ممکن است دلخوری همسرش را به همراه داشته باشد.
💯راهکار✅✅
💠در این مورد بهترین راهکاریی که می توان ارائه داد، درک متقابل است. خانواده ها در این دوران باید نوع نگاهشان را کمی تغییر دهند و دیگر همان توقعات زمان مجردی را از دخترشان نداشته باشند. آقای #داماد نیز باید بداند تا زمانی که عروس خانم را به منزل نبرده است باید به بسیاری از اصول و ضوابط پایبند باشد و عروس خانم را به چشم زن خانه خود نگاه نکند در این صورت است که بسیاری از خستگی ها و استرس ها از دوش دختر جوان برداشته خواهد شد.
🔰💢نامزدی طولانی♨️
🔱یکی از مسائلی که ممکن است باعث شود دوران نامزدی به ازدواج ختم نشود، طولانی شدن بیش از حد دوران نامزدی و عقد است. در این دوران به علت برخورد های خانواده، بلاتکلیفی، نگرانی ها و همچنین عدم حضور دائم نامزدها در کنار هم و به وجود آمدن سوء تفاهم ها، ممکن است این مسیر زیبا به جای رسیدن به منزل عشق به جدایی کشیده شود.
💯راهکار✅✅
💠بهترین زمان برای نامزدی و عقد 6 ماه است. در این 6 ماه طرفین می توانند شناخت و درک لازم در مورد یکدیگر را به دست آورند. پس بهتر است خانواده ها و همچنین زوجین تمام تلاش خود را بنمایند تا بتوانند ظرف این مدت مقدمات و شرایط زیر سقف رفتن عروس و داماد را فراهم آورند.
🚫🚫خطوط قرمز❌❌❌
⚠️در دوران نامزدی اصل بر شناخت روحیات طرف مقابل است هر چند صیغه محرمیت نیز در این دوران خوانده شده باشد و به ثبت قانونی نیز رسیده باشد. اما در این دوران ممکن است، #رابطه_جنسی زود هنگام و شتابزده اتفاق بیافتد که مشکلاتی را بر ای دختر پسر به همراه خواهد آورد. مشکلاتی از قبیل تحت الشعاع احساسات قرار گرفتن، محدود شدن فرد در انتخاب خود در صورت بروز مشکل، کم شدن انگیزه ها زوجین و بسیاری از این گونه مشکلات.
💯راهکار✅✅
💠حضور دختر و پسری در کنار یکدیگر که از نظر شرع و قانون زن و شوهر محسوب می شوند قطعاً امیال جنسی آنها را بیدار خواهد کرد. اما در این میان خود زوجین باید خطوط قرمزی را برای خود ترسیم نمایند و هیچ گاه پا از این خطوط فراتر نگذارند.
⚠️زوجین می توانند از فرصت محرمیت و نزدیک تر شدنشان برای شناخت بیشتر استفاده نمایند. اما برقراری رابطه کامل جنسی قدرت تصمیم گیری در آینده را از زوجین خواهد گرفت. پس بهتر است برقراری رابطه کامل جنسی به زمان آغاز زندگی مشترک موکول شود تا مشکلاتی را در دوران نامزدی برای #زوجین به وجود نیاورد.
💥💖قدر این روزها را بدانید💞
❣همانطور که گفته شد دوران نامزدی دورانی بسیار شیرین و بیاد ماندنی است و دورانی برای شناخت از یکدیگر پس از این دوران به بهترین نحو استفاده کنید و از به حاشیه کشیدن این رابطه خودداری نمایید تا هم لذت بیشتری از کنار هم بودن نصیبتان شود و هم با چشم باز از انتخاب خود مطمئن شوید.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🆔 @asanezdevag
〽️شکستِ آدمی که هنوز خود را پیدا نکرده ولی بدنبال نیمه گمشده خود است حتمی است ...
♨️قبل از هر جستجویی، خودمان را پیدا کنیم ...
🆔 @asanezdevag
🚫 زن و شوهر همدیگر را تحقیر نکنند
رهبرانقلاب:
اگر شما عالیترین مرد دنیا باشید و زن شما مثلا از لحاظ سواد و معلومات و ... یک خانم کم سوادی باشد، یا از یک خانوادهی پایینی باشد، شما حقّ کمترین ظلم و اهانتی را به او ندارید.
مرد حق ندارد ـ ولو بالاتر از زن باشد ـ به زنش جفا کند. زن هم همینطور.
گاهی زن، یک خانم باسواد تحصیل کرده است که مثلاً حالا با یک مردِکارگری ازدواج کرده است. او هم حق ندارد مرد را تحقیر کند.
مرد، باز هم برای او نقطهی اتکایی است. باید به او تکیه کند. باید او را از لحاظ روحی چنان حفظ کند که بشود به او تکیه کرد.
💐 این، خانوادهی سالم است. اگر خانواده را این طوری تشکیل دادید،بدانید که یک رکن اساسی سعادتِ خودتان را تأمین کردهاید.
👈خطبه عقد مورخهی ۷۸/۱۲/۲۲
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#پیام_مخاطبین ۸ با عرض سلام و خسته نباشید من می خواستم به شما بابت کانال خوبتون و موفقیت هاتون برا
#پیام_مخاطبین ۹
با سلام، درباره کانالتون برای ازدواج، نیازی به تعریف نداره که به حکم دین و عقل کار خوبی هست.
اما درباره شرایط فعلی که ازدواج کم شده و طلاق بیشتر شده، مسئله صرفا اقتصادی نیست، مسئله فرهنگی هست و بیشتر هم از سمت خانواده دخترخانمها!
در شرایط علمی و کاری امروزی یک پسر تا درس بخونه و سربازی بره و بخواد کارش رو شروع کنه حدود ۲۵-۲۷ سالشه (کار علمی و نه آزاد یا فنی) و اگه خانواده متوسط داشته باشه توی این سن نه خونه داره نه ماشین!
البته الان شرایط از گذشته به نوعی سخت تر هست که در گذشته صرفا با دیپلم یا کارشناسی میشد یک کار خوب پیدا کرد اما حالا قدری تلاش بیشتری لازم داره.
با این حساب یک جوون ۲۵ سالشه دارایی خاصی نداره، اما موقع خواستگار حقوق بالای ۵ میلیون و ماشین و خونه و ... توقع دارن که چنین چیزی لااقل از ۲۸-۳۰ سالگی مقدوره!
اولین سوال مادر دخترخانما از حقوقه! اخلاق دخترخانم هایی که من دیدم هم جوری بود که اگر هیچ مشکلی نبود هم به نتیجه نمیرسیدم! متاسفانه سوابق فضای مجازی و آشناییهای قبلی و ادامه با این عنوان که خواستگارهای قبلی هستن، روابط عادی با نامحرم تحت عنوان دانشجویی و کار و عادی بودن! طلبکار بودن! و ... معضل بدتری شده!
جدای از استحباب و برای برخی وجوب شرعی ازدواج، در دخترای امروز گاهی چیزی نیست که علاقهای به ازدواج ایجاد کنه بلکه کلی صفات و شرایطی هست که دافعه ایجاد میکنه.
راهِ داشتن خواستگار هم ویژگی هایی هست که توی روایات اومده جنبه خانوادگی و فردی داره از جمله آسانگیری خانوادهها، خوشاخلاقی و مدارا، تقوا، رعایت شئونات اسلامی و...
موفق باشید انشاءالله.
🆔 @asanezdevag
👼 #قند_عسل
🤱🏻 آداب و حقوق نوزاد: ولیمه دادن
🌸 پیامبر مهربانی ها صلی الله علیه و آله:
🍃 ولیمه دادن جایز نیست مگر در پنج مورد: عروسی، تولد فرزند، ختنه فرزند،خرید منزل و بازگشت از سفر.
📚 وسائل الشیعه، ج30، ص95.
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
🌿🌻🌿🌻🌿🌻🌿🌻
#وسوسه ازدواج در نوجوانی(قسمت۳ )
🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋
🔰🔰آشنایی فرزندان با مهارت خودمهارگری
💠مشکلات خانوادگی باعث می شود دوستی های خیابانی به #دلبستگی افراطی ختم شود. احساس کمبودهای #عاطفی در خانواده یا تنش های بین والدین، ناخودآگاه یک #نوجوان یا جوان را برای رسیدن به آرامش و جبران نیاز عاطفی به سمت دوستی های نامناسب سوق می دهد. وقتی خانواده، فرزند را با مهارت خودمهارگری آشنا نکرده، ممکن است نوجوان برای پاسخ به نیازهای طبیعی اش راه های غیر منطقی و اشتباه را انتخاب کند. البته کم توجهی به نیازهای فرزندان هم می تواند عاملی برای شروع دوستی های خیابانی باشد.
🔰🔰به نوجوان فرصت فکر کردن دهید
💠 #خانواده نباید جوان یا نوجوان را مجبور به انجام کاری کنند که خودشان فکر می کنند، درست است بلکه باید خود نوجوان یا جوان را وادار به فکر کردن و تصمیم گیری درباره چنین دوستی هایی با در نظر گرفتن همه جوانب این قضیه کنند. وقتی نوجوان این اختیار و فرصت را داشته باشد که فکر کند، می تواند تصمیم گیری کند. حالا اگر خانواده ای توانایی اداره یک زندگی جدید را در نوجوان شان دیدند، باید از او برای #ازدواج حمایت کنند هرچند باید تحقیقات کاملی از گزینه مورد نظر فرزندشان و شرایط خانواده اش انجام دهند. اگر هم نوجوان یا جوان به این نتیجه رسید که هنوز برای ازدواج آماده نیست، خودش از تصمیمش منصرف خواهد شد و به اشتباهش پی خواهد برد. با این حال، خانواده ها باید به موضوع ازدواج فرزندان شان به عنوان یک نیاز طبیعی توجه کنند و زمینه ازدواج به موقع را برای نوجوان و #جوان شان فراهم کنند تا فرزندان به این نتیجه برسند که خانواده ها مخالف اصل ازدواج کردن آن ها نیستند بلکه با توجه به شرایط و وضعیت فرد مورد نظر تصمیم می گیرند.
🆔 @asanezdevag
✨هنگام ازدواج، بیشتر با گوش هایت مشورت کن تا با چشم هایت...✨
▫️(ضرب المثل آلمانی)▫️
🆔 @asanezdevag
❣❣❣❣❣❣❣❣
#سئوالات_خواستگاری (قسمت ۱ )
✨در مراسم خواستگاری براي شناخت كامل شخص مقابل سوالات مهم و اساسی كه بايد مطرح شود چيست؟
❣❣❣❣❣❣❣❣
💠موضوعات قابل طرح در گفت و گوى قبل از مراسم #عقد مختلف است؛ زيرا افراد عقيده ها، آرمانها، هدفها و خواسته هاى گوناگون دارند. البته بعضى از مسائل و موضوعات عمومى است و ضرورت دارد جوانان قبل از #ازدواج براى آگاهى يافتن از ويژگى هاى جسمانى، روانى، اخلاقى يكديگر مطرح كنند و درباره آنها به گفت و گو بنشينند. ناگفته پيداست، اين گونه جلسات حتماً بايد تحت اشراف #خانواده هاى دو طرف صورت گيرد؛ زيرا مذاكره مستقيم و بدون اطلاع خانواده #دختر و #پسر مطلوب عرف و در اكثر موارد مورد پسند شرع و عقل نيست و به جاى اين كه زوج جوان را به حقيقت برساند، مايه انحراف و مشكلات ديگر مىشود. در اين جلسات مىتوان درباره مسائل زير گفت و گو كرد:
✨1. خط مشى كلى #زندگى آينده
مراد تبيين مبناى زندگى آينده است؛ براى مثال جوان متدين مى خواهد زندگى اش بر اساس قوانين اسلام بنا شود. در اين جا بايد از ميزان پاى بندى افراد به ارزشهاى دينى و اخلاقى سؤال شود . يا مثلا تا چه اندازه به قوانين و دستورات اسلام و تكاليف عملي و ديني پايبند هستيد و مي خواهيد تا چه اندازه زندگي را بر اساس آن بنا كرده و در تصميم گيريها آنها را مورد توجه قرار مي دهيد؟
✨2. اهداف زندگى
يعنى هدف هايى كه هر كدام قصد دارند در زندگى آينده شان دنبال كنند؛ هدفها و آرمانهاى علمى و تحصيلى، اجتماعى، شغلى و...؛ براى مثال تا چه اندازه به ادامه تحصيل علاقه مند است و مشكلات تحصيل را تحمل مى كند. شغل مناسب و مورد علاقه اش چيست؟ جايگاه اجتماعى را داراى چه اهميتى مى داند؟ از نظر اقتصادى و مالى به چه سطحى مى انديشد و حداقل و حداكثر چقدر است؟
✨3. چگونگى رابطه با خانواده و بستگان
براى مثال به چه اندازه به رفت و آمد با اقوام و خويشان و نيز دوستان اهميت مى دهيد و بر آن اصرار مى ورزيد؟ به آداب و رسوم فرهنگى و اجتماعى رفتار با بستگان چقدر پايبنديد؟
✨4. خواستها و انتظارهاى دو طرف از يكديگر, مثلا از همسر مطلوب خود چه انتظاري داريد؟
✨5. گفتگو درباره شغل ، مسكن و محل سكونت و امكانات زندگي
✨5 . پرسش از صفات اخلاقي و خصوصيات فردي يكديگر.
✨6. شيوه تربيت فرزندان
مسؤوليت تربيت با چه كسى است و چگونه بايد آن را آموخت؟
✨7. نقصهاى جسمانى و بيمارى هاى مزمن احتمالى يكديگر
🔵البته براي شناخت بهتر و پي بردن به سلايق و روحيه فرد مي توان سوالات فراوان و جزئي تر مطرح كرد كه به بعضي از آنها در پست های بعدی اشاره مي شود و انتخاب سوالات به اختيار خودتان مي باشد.
🆔 @asanezdevag
4_5810183254963127294.mp3
2M
🎵 آیا ازدواج فامیلی آمار طلاق را پایین می آورد؟
👤 #حاج_آقای_عباسی_ولدی
🆔 @asanezdevag
💟💟محبتت را ابراز کن📢📢
✅الکساندر دوما می گوید: «قلب زن، پارچه ای است که زود پاره می شود و زود هم رفو می شود». نشاط و سرزندگی زن، به محبت مرد وابسته است. زن، عشق و احساساتش را با کلمات بیان می کند و نیاز دارد که با شنیدن کلمات، عشق و احساسات را از دیگران دریافت کند. زن، به نرمش و کلمات محبت آمیز، نیاز دارد؛ ولی مردان با رفتار و عمل، عشق و احساسات خود را بیان می کنند.
✅نیاز عاطفی زن، این است که جمله دوستت دارم را چندین و چند بار از زبان همسرش بشنود و از این طریق، به آرامش روحی و اعتماد به نفس دست یابد.
✅یکی از خصوصیات مردان، این است که کمتر احساسات و عواطف خود را بروز می دهند و بنابراین، در ابراز محبت خود به همسرشان، کمی با مشکل مواجه می شوند؛ ولی اگر مردان به تفاوت های موجود بین زن و مرد توجه داشته باشند و بدانند که با کمی ابراز محبت، به گرمای زندگی خود می افزایند، با کمی تلاش، احساسات خود را بروز خواهند داد. امام صادق علیه السلام می فرماید: «یکی از اخلاق پیامبران، این است که نسبت به همسران خود محبت دارند» . (مجلسی، بحارالانوار، ج 104، ص 236).
همچنین پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: «این که مرد به زن بگوید دوستت دارم، هرگز از قلب زن بیرون نمی رود»
(کلینی، کافی، ج 5، ص 569.)
پس یادمان باشد که:
کلمه
💟دوستت دارم💟
معجزه ها می کند.....
🆔 @asanezdevag
🌺حضرت محمد(ص) میفرمایند:
❤️مردى كه به همسر خود در خانه کمک كند، خدا ثواب یک سال عبادتی را که روزها روزه باشد و شبها به قیام و نماز ایستاده باشد به او میدهد.
🆔 @asanezdevag
🌿🌻🌿🌻🌿🌻🌿🌻
#وسوسه ازدواج در نوجوانی(قسمت آخر )
🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋
🔰🔰بلاتکلیفی دلیل گرایش به #دوستی_های_خیابانی
💠دختران و پسرانی که در سن نوجوانی یا اوایل دوره جوانی هستند، یکی از دلایلی که به سمت چنین دوستی هایی کشیده می شوند این است که معمولا بی هدف و بلاتکلیف زندگی می کنند. توصیه می شود که نوجوانان و جوانان با ایجاد فضای سرگرمی و اشتغال مناسب برای خودشان، این خلاءهای زمانی شان را پر کنند و توجه داشته باشند که چنین ارتباط هایی ممکن است برای هر نوجوانی اتفاق بیفتد و هیچ فردی از این خطر در امان نیست. همچنین نوجوانان و حتی #جوانان به جای تصمیم گرفتن به فرار در زمانی که از همه جا ناامید می شوند، حداقل می توانند به یک مشاور متعهد مراجعه کنند تا تصمیم بهتری بگیرند. نوجوانان برای تصمیم به فرار، قطعا منطقی و عقلانی فکر نکرده اند و فقط تحت تاثیر احساسات شان هستند که نتیجه خوبی هم برای شان نخواهد داشت.
🔰🔰90درصد #دوستی های خیابانی #هوس_آلود است
💠کاهش سن #روابط قبل از #ازدواج، موضوعی چند وجهی است که علت های بی شماری دارد. سهل انگاری #خانواده و نظارت نداشتن والدین بر روابط و هیجانات نوجوانان و جوانان یکی از دلایلی است که در سال های اخیر به روابط #دختر و #پسر منجر شده است به طوری که این روابط در سنین پایین و حتی در مقاطع تحصیلی راهنمایی دیده می شود.
💢برقراری ارتباط #عاطفی بین انسان ها، نیاز به زمان، شناخت و هماهنگی در زمینه های فرهنگی و اخلاقی دارد. از آن جا که انتخاب ها در این گونه دوستی ها بر اساس معیارهای ظاهری و مادی است، زیبایی ظاهری، آرایش و پیرایش، مدل خودرو و … معیارهای انتخاب دوست در خیابان ها هستند. بنابراین پایان تلخ و غم انگیز این گونه دوستی ها را می توان در صفحات حوادث و اخبار جنایت ها دید.
🆔 @asanezdevag
❣❣❣❣❣❣❣❣
#سئوالات_خواستگاری (قسمت۲ )
✨در مراسم خواستگاری براي شناخت كامل شخص مقابل سوالات مهم و اساسی كه بايد مطرح شود چيست؟
❣❣❣❣❣❣❣❣
💠توجه کنید اين كه بعضي سوالات مربوط به آقايان و بعضي مربوط به خانمها مي باشد و بعضي نيز مشترك.
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔰بخش اول:
سؤالات مربوط به آينده زندگي:
1- به نظر شما مهمترين عامل موفقيت در #زندگی چيست؟
2- ملاك خوشبختي و موفقيت را در چه مي بينيد؟
3- افكار مذهبي همسرتان و خانواده او، چقدر براي شما اهميت دارد؟
4- چه صفاتي را براي #همسر آينده خود لازم مي بينيد؟
5- نظر شما در مورد مراسم #عقد و عروسي چيست؟
6- نظر شما در مورد مهريه چيست؟
7- زندگي در شهري ديگر را چگونه مي بينيد؟
8- آيا آمادگي داريد كمبودهاي اقتصادي همسرتان و خانواده او را ناديده بگيريد؟ تا چه حد؟
🔰 بخش دوم:
سؤالات مربوط به خانواده همسر
1- از نظر اجتماعي، خانواده شما چه ايده هايي دارند؟(مثلاً در مورد جامعه، مردم، مشكلات و...)
2- سطح فرهنگي و طرز تفكر خانواده خود را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
3- خانواده شما چقدر مذهبي هستند؟
4- #خانواده شما سنتي هستند يا متجدد و يا معمولي؟
5- خانواده شما شاد و پر جنب و جوش هستند يا ساكت و آرام؟
6- خانواده شما #مرد سالار است يا #زن سالار يا شايسته سالار؟
🔰 بخش سوم:
سؤالات مربوط به مسائل اقتصادي
1- انتظارات اقتصادي شما از همسرتان تا چه اندازه است؟
2- نظر شما در مورد كار كردن همسرتان در خارج از منزل چيست؟
3- چه كاري را براي اشتغال انتخاب خواهيد كرد؟
4- تصور شما از صرفه جويي چيست؟
5- چقدر معتقد به صرفه جويي و قناعت در منزل هستيد؟
6- شما مايليد همسر شما در خريد لوازم زندگي، چه مسائلي را رعايت نمايد؟
🔰بخش چهارم:
سوالات مربوط به مسائل فرهنگي
1- تحصيلات شما چقدر است؟
2- آيا قصد ادامه تحصيل داريد يا خير؟ در چه رشته اي و از چه طريقي و در كجا؟
3- در طول سال چند كتاب غير درسي مطالعه ميكنيد؟
4- مطالعات شما اغلب در چه زمينه هايي بوده است؟
5- بهترين كتابهايي كه تاكنون خوانده ايد را اگر ممكن است نام ببريد؟
6- معمولاً چه نشرياتي را مطالعه مي كنيد؟
7- اگر ممكن است چند نفر از شخصيتهاي مورد نظر و احترامتان[ شخصيتهاي فرهنگي، مذهبي، هنري، سياسي و...] را نام ببريد و دليل محترم بودن آنها نزد شما چيست؟
🔰بخش پنجم:
سؤالات مربوط به مسائل روحي و عاطفي
1- از چه نوع افرادي احساس انزجار و ناراحتي مي كنيد؟ چرا؟
2- اجتماعي بودن در نظر شما يعني چه؟
3- خودتان را تا چه اندازه اي اجتماعي مي دانيد؟
4- در اصلاح ديگران چگونه عمل مي كنيد و نوع واكنشهاي شما در مقابل مشكلات چگونه است؟
5- چقدر خود را خونسرد مي دانيد؟
6- منطقي بودن را چه مي دانيد؟
7- چقدر در زندگي خود را منطقي ميدانيد؟
8- واقع گرا هستيد يا احساساتي؟
9- بيشتر تأثير گذاريد يا تأثير پذير؟ به چه ميزان؟
10- چه چيزهايي موجب ناراحتي و عصبانيت شما مي شود؟
11- در مواقع عصبانيت چه مي كنيد؟
12- دروغ گفتن را در چه مواردي جايز مي دانيد؟
13- در چه مسائلي سختگير هستيد؟
14- آيا انتقاد پذير هستيد؟در مقابل انتقاد چه عكس العملي از خود نشان مي دهيد؟
15- چگونه از ديگران انتقاد مي كنيد؟
16- در اكثر اوقات شاد هستيد يا افسرده؟
17- در زندگي چگونه تصميم مي گيريد؟ تا چه اندازه قدرت تصميم گيري داريد؟
18- در مسائل اساسي زندگي شخصيتان، خودتان تصميم مي گيريد يا خانواده تان؟
🆔 @asanezdevag