4_5895278922307731960.mp3
1.75M
🎙 رهبرانقلاب: در این طوفانهای زندگی، آن حوضچهی آرامشی که انسان میتواند در آن بیاساید، محیط #خانواده است
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#پیام_مخاطبین ۱۸ ✅ بهترین دکترا... سلام بسیار از مطالب کانال لذت میبرم. من سال ۸۶ ازدواج کردم و م
#پیام_مخاطبین ۱۹
من خودم در یک خانواده کم جمعیت بودم، در دوران کودکی از اسباب و وسایل و امکانات تفریحی و رفاهی هیچ چیز کم نداشتم. اون موقع مثل الان نبود خیلی از مراکز تفریحی که پدرِ زحمتکشم منو میبرد کسی اسمش بلد نبود، اما دریغا هیچ وقت راضی نمیشدم 😢 چون همیشه تنها بودم وهمبازی نداشتم.
اما الان ☺️ خودم در سن ۱۷سالگی ازدواج کردم بعدش لیسانس گرفتم و الان ۳ فرزند دارم و به فرزندان بعدی هم به حول قوه الهی فکر میکنم و این در حالیست که هنوز خانه ای از خودمون نداریم و در منزل پدر همسرم زندگی میکنیم و همسرم شغل ثابتی نداره اما مرد مسولیت پذیر و باغیرتی هست و خودم گشایش را بعد هر فرزندم در زندگی دیدم.
شاید خیلی افراد گشایش را فقط در رزق مادی ببیند اما بهترین گشایش در زندگی ما تغییر رفتار و افزایش معنویت بود. همچنین واقعا بچه ها به تکامل پدرومادر کمک میکنند. انشالله خداوند به همه ما توفیق نگهداری و پرورش تعداد زیادی از فرزندان شیعه را بدهد😊
🆔 @asanezdevag
💞امام علی ـ علیه السلام ـ :
زن باید براى همسرش عطر بزند.
رهاورد خرد (ترجمه تحف العقول) ص : 101
💞عطر زدن فقط برای محارم (علی الخصوص همسر) سفارش شده است
❣به این حدیث توجه کنید👇
💞پیامبر (ص) می فرماید :
وقتي زني براي كسي جز شوهر خود بوي خوش(عطر) به كار برد مايه آتش و عار است.
نهج الفصاحه، چهارم، ص 190
🆔 @asanezdevag
📚 #استاد_قرائتی
📌بعضیها یك بچهی زیبا كه میبینند، میگویند ای كاش من یك بچه اینطوری میداشتم، خیلی خوب بود. اول شكل و قد بچه را میبیند، مثلا می بیند خیلی رشید است، میگوید، بچهی اینطوری آدم داشته باشد، خوب است.
✨امیرالمومنین علیه السلام میفرماید:
من از خدا نخواستم كه فرزندم قدش چنین و صورتش چنان باشد.
«وَ لَكِنْ سَأَلْتُ رَبِّی وُلْداً مُطِیعِینَ لِلَّهِ خَائِفِینَ وَجِلِینَ مِنْهُ حَتَّى إِذَا نَظَرْتُ إِلَیْهِ وَ هُوَ مُطِیعٌ لِلَّهِ قَرَّتْ بِهِ عَیْنِی»
من از خدا كه بچه خواستم، خواستم بچه هایم «مُطِیعِینَ لِلَّهِ» #بنده_خدا باشند.
«وجلین منه» #خوف_خدا در دلشان باشد. كه هر وقت «إِذَا نَظَرْتُ إِلَیْهِ وَ هُوَ مُطِیعٌ لِلَّهِ قَرَّتْ بِهِ عَیْنِی» بچه میخواهم كه در #خط_خدا باشد.
⚠️آخر گاهی اوقات پدر و مادرهایی هستند، اولادهایی هستند كه مثل شاخ شمشاد یك عمل صالح از این اولاد سر نمیزند.
#فرزند_صالح
🆔 @asanezdevag
❎ #تلنگر
🔰یه دلیل #اصلی اینکه دخترها👧 اینقدر از این موضوع مینالن که چرا پسرها به #زیبایی اهمیت زیاد میدن، خود #دخترها هستن!
⚠️ وقتی دخترها با #هزار مدل و تنوع خودشون رو عرضه میکنن، باعث میشه سطح سلیقه و #توقع پسرها بره بالا و دیگه به هر چهرهای راضی نشن!...
دقیقا یه دلیلی که میگن #حجاب به نفع خانومهاست هم همینه...
💠 البته اینکه پسرها باید #نگاهشون👀 رو کنترل کنن، اون یه بحث دیگهست... اما خودکرده را تدبیر نیست
🆔 @asanezdevag
💫💞💫💞💫💞
✅ همه #همسر_زیبا می خواهند اما...
❣ #زیبایی ظاهری همیشه در جذب شدن به آدم ها موثر است. ما به طور طبیعی جذب کسانی می شویم که آنها را زیبا می دانیم، فارغ از این که این زیبایی از نظر دیگران هم به چشم می آید یا فقط در نظر ما وجود دارد. اما وقتی حرف #ازدواج پیش می آید، ممکن است انتخاب همسری که هم ویژگی های مورد نظر ما را داشته باشد و هم زیبا باشد، کار سختی به نظر برسد. واقعا هم همین طور است. همیشه زیباترین ها، بهترین گزینه ها نیستند. در این موقعیت چه باید کرد؟
❣ زشت و زیبا یعنی چه؟
مهم ترین مساله در سنجش ویژگی های ظاهری یک فرد، این است که قبل از هر چیز سلیقه فیزیکی خود را بدانید و دقیقا مطلع باشید که از چه جور ظاهری خوشتان می آید. چه چیزی در ظاهر طرف مقابل برایتان مهم است که نبودنش باعث می شود به دلتان ننشیند و چه تیپ و قیافه ای مطلوب شما است.
🌟 مطلوبیت فیزیکی به سلیقه شخصی شما مربوط می شود اما بنا نیست در آن وسواسی بشوید یا فقط روی یک آیتم دقت کنید همیشه مقدار اولیه ای از مطلوبیت فیزیکی لازم است. بدون وجود این مطلوبیت و بدون این که طرف مقابل از نظر شما خوشایند و دلنشین باشد، ادامه راه کار سختی است. در مواقعی که با فردی برای ازدواج آشنا می شوید، با دیدار او می توانید تشخیص بدهید که این فرد به لحاظ ظاهری به دل شما نشسته است؟ یعنی طرف مقابل می تواند شما را به هیجان بیاورد یا خیر. در صورتی که ظاهر او در شما حالت ناخوشایند ایجاد نکرد می توانید سایر جذابیت ها را برای خودتان بررسی کنید و به یک جمع بندی درباره او برسید.
🌟 اما اگر ظاهر او آنقدر برایتان ناخوشایند است که دیده شدن در کنار او و حتی قدم زدن با او برای شما اذیت کننده است، مطمئن باشید با گذر زمان هم این مساله حل نمی شود و در آینده نیز به همین منوال خواهد بود. زیبایی شاید برای شما عادی شود اما چیزی که زشت می پندارید، هیچ وقت برایتان عادی نمی شود و بی توجهی به سلیقه فیزیکی و نداشتن هیچ گونه کششی به طرف مقابل در آینده و در زندگی #زناشویی تاثیر بدی می گذارد.
❣ زیبایی و جذابیت جنسی
باید بدانید که رضایت جنسی تنها به بحث مطلوبیت فیزیکی مربوط نمی شود و به عوامل دیگری مانند سواد و آگاهی جنسی دو نفر، آراستگی (لباس مناسب پوشیدن، تمیز بودن، استفاده از عطر و...)، نظافت شخصی، مهارت های قابل یادگیری و گفت و گو درباره سلیقه و خواسته های دو نفر نیز مربوط می شود .
🌟 همیشه مقدار اولیه ای از مطلوبیت فیزیکی لازم است. بدون وجود این مطلوبیت و بدون این که طرف مقابل از نظر شما خوشایند و دلنشین باشد، ادامه راه کار سختی است
🌟 در صورتی که این جذابیت با تغییراتی در پوشش ظاهری، استفاده از ادکلن، ورزش کردن و... ایجاد می شود، شاید بتوانید به شکل محترمانه به طرف مقابلتان خواسته ها و تمایلاتتان را اعلام کنید. اما با این فکر که «ازدواج می کنیم، بعد تیپش را تغییر می دهم» یا «ازدواج می کنیم بعد از او می خواهم لاغر/چاق شود» و... جلو نروید. بلکه بعد از اعلام خواسته هایتان، در یک بازه زمانی او را زیر نظر داشته باشید تا ببینید که آیا واقعا انگیزه و تلاش برای تغییر دارد یا نه (یعنی برای خودش تغییر کردن و مطلوب تر شدن مهم است یا نه) و آیا در کشش شما نسبت به او تغییری ایجاد شده است یا خیر؟
❣ سوزنتان روی ظاهر گیر نکند
مطلوبیت فیزیکی به سلیقه شخصی شما مربوط می شود اما بنا نیست در آن وسواسی بشوید یا فقط روی یک آیتم دقت کنید (مثلا بگویید قدش فلان قدر باشد، رنگ چشمش خاص باشد و...). جذابیت یک ویژگی ترکیبی است که تیپ و اندام و چهره و البته رفتار و سکنات و شیوه صحبت کردن در آن دخیل است. دقت کنید که تمرکز بر روی یک مسئله در انتخاب #همسر، سبب نادیده گرفتن برخی آیتم های اساسی می شود و ضریب خطا را بالا می برد.برای یک انتخاب خوب، نباید انتظار داشت که تمام ایده آل های ما در فردی وجود داشته باشد. اگر حداقل های خود را در فردی یافتید، با مدتی معاشرت و بررسی تناسبها، می توانید تصمیم گیری کنید.
🌟 بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است که برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.
💝💝💝💝💝💝
🆔 @asanezdevag
🔹 زنان شاغل در معرض خطر بیماری های قلبی و سرطان!
🔻 پایگاه اینترنتی روزنامه دیلی تلگراف، نتایج تحقیقاتی در کشور انگلستان را منتشر کرده است که بر روی ارتباط میزان ساعات کاری و سلامت پزشکی افراد شاغل انجام شده است.
🔻 نتایج این تحقیقات ۳۲ ساله که از مطالعه بر روی ۷۵۰۰ نفر به دست آمده است نشان میدهد که افزایش ساعات کاری باعث افزایش احتمال ابتلاء به بیماری های قلبی و سرطان در زنان شاغل می شود، این در حالیست که احتمال ابتلاء مردان شاغل به این بیماری ها، در اثر کاهش ساعات کاری بیشتر می شود.
🔻 پروفسور آلارد دمبی، از اساتید سلامت عمومی انگلیس در مورد نتایج این تحقیقات میگوید:«زنان تحت تاثیر فشار کاری قرار می گیرند و این می تواند باعث مریضی و ناتوانایی آن ها شود»
🆔 @asanezdevag
🌸 #استاد_قرائتی
📌مادرها بچه هایشان را لوس نكنند. یك روز امام باقر علیه السلام فرمود: «شرّ الآباءِ مَنْ دَعاهُ الْبِرُّ اِلَی الاِْفراطِ.» بدترین پدرها آن پدری است كه خیلی بچهاش را لوس بار بیاورد.
❌هر چه بچهاش میخواهد میخرد! هی میگوید اگر نخرم عقدهای میشود! بچه دلش میخواهد! اگر هر چه خواست برایش خریدی اگر فردا چیزی خواست و نخریدی سكته میكند.
✅ بچهها باید با مشكلات آشنا شوند ... بچه باید یك كمی هم غصه بخورد. این پدر و مادرهایی كه هر چه بچهها میخواهند برایشان میخرند بچه هایشان لوس میشوند
⚠️و كسی كه بچهاش را لوس بار بیاورد به فرموده امام باقر علیه السلام بدترین پدر است. بدترین پدرها آن كسی است كه علاقه به بچهاش او را به افراط بكشد.
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگری #رحیم_پور_ازغدی از پروژه آموزش جنسی پسا۲۰۳۰♨️
🔺به طور کاملا حساب شده ظرف دو سه ماه خبر تجاوز به چند کودک را توی رسانه ها آوردند، این هم جزو حقه بازی های رسانه ای اینهاست
🆔 @asanezdevag
❣ امام صادق (علیه السلام) :
❣هرکه با خانواده اش نیکو کار باشد، عمرش زیاد شود...
🆔 @asanezdevag
3321850144.mp3
1.88M
🎵 ازدواجهای خیالی! | استاد پناهیان
🔻چرا بعضیها بعد از ازدواج خوشاخلاقتر از قبل نمیشوند؟
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شما خطر رو احساس نمیکنید؟!⚠️
💤 زنگ خطر خیلی وقته به صدا دراومده اما هیچکس عین خیالش نیست، خطری که حداقل ۱۲ میلیون جوون ایرانی رو تهدید میکنه‼️
🆔 @asanezdevag
#استاد_حسینی_قمی
❌معروفی که منکر شده...
📌معروف دیگری که الان منکر شده است، زیاد بودن فرزند است... خانمی میگفت: من برای وضع حمل به زایشگاه رفتم به من خندیدند و مرا مسخره کردند و با تعجب گفتند: برای بچه چهارم اینجا آمدی؟!
📌آنها با من تندی میکردند و نصیحتم مینمودند که چهار فرزند برای چه؟! از دیدگاه اسلام تحدید جمعیت منکر است، زیاد کردن آن معروف است، اما در فضای جامعه کنونی... برعکس شده است.
#فرزندآوری
#کنترل_جمعیت
📚 سیره علوی
🆔 @asanezdevag
🍂🍁🍃
مادری به دخترش گفت:
مواظب باش وقتی راه میری قدمهات رو
کجا میگذاری ! ...
دخترش جواب داد:
شما مواظب باشین
قدمهاتون رو کجا میگذارید !
چون من پا جای پای شما میگذارم
ثمره ی مادر خوب بچه های خوبه 🌹
🆔 @asanezdevag
☘چرا دعایمان برای ازدواج نمی گیرد؟(قسمت ۱ )
▫️1- دعا و رسیدن به مقام سخن گفتن با خدا، خود مقام بسیار والایی است که به هر کسی داده نمی شود لذا همین که مالک و ملک و صاحب اصلی ما به ما اجازه حضور در محضرش و ارتباط کلامی با خودش را داده باید شاکر بوده و از فرط خوشحالی به سجده بیفتیم. این مژده ای به همه آنانی است که به مقام دعا می رسند. حتی اگر به ظاهر خواسته شان اجابت نشود.
▫️2- استفاده ابزاری از دعا و دین، امری باطل و گاهی موجب وهن دین می شود. لذا گاهی بدون مطالعه، مشاوره (با اهل فن)، مشاهده (آزاد موفق و ناموفق) و مجاهده (در راه رسیدن به هدف) و بر اساس تنبلی و سستی دست به دعا می شویم. در نماز دعا می کنیم: خدایا ما را به راه راست هدایت کن و فقط از تو یاری می خواهیم. اما از کار و تلاش فکری و جسمی در این راه سر باز می زنیم." از دیگران بیش از خدا انتظار تأمین نیازهای خود را داریم" و بدون ایمان و باور قلبی به دعا می پردازیم و انتظار اجابت هم داریم.
▫️3- گناه، ترک واجبات و انجام محرمات، همچون سمومی کشنده مانع استجابت دعا می شوند. در ظرف نشسته و آلوده غذای پاک و سالم نمی ریزند. اگر هم ریخته شود غذا هم آلوده شده و قابل خوردن نیست.
پس قبل از دعا باید توبه کرد، پاک شد، زمینه پذیرش و ارتباط را فراهم ساخت. توبه یعنی پشیمانی از گناه، دادن حق الناس و حق الله، پوشاندن بدیها با خوبی ها (ان الحسنات یذهبن السیئات، همانا حسنات، گناهان را از بین می برد) تصمیم بر عدم تکرار.
▫️4- گاهی دین خدا و دعا و عبادت را وسیله تجارت و تأمین منافع و نوعی بده بستان با خدا قرار می دهیم. یعنی خدا را دوست می داریم و دعا می کنیم به شرط آنکه خواسته ها و آرزوهای ما را برآورده سازد. لذا وقتی به خواسته هایمان دست نمی یابیم دست از عبادت و دعا بر می داریم. این هم یکی از موانع استجابت دعاست.
▫️5- گاهی اجابت دعا به صلاح دعا کننده نیست. مثل اینکه کودکی بیمار، طعامی را می خواهد که تشدید کننده بیماری اوست.
▫️6- گاهی دعا در جهان آخرت اجابت می شود. و اهل دعا در آن جهان می گویند ای کاش هیچ یک از دعاهای ما در دنیای قبل از مرگ مستجاب نمی شد.
رسول اکرم اسلام (صلی الله علیه و آله) در این باره می فرماید:
"دو نفر در بهشت وارد می شوند که هر دوی آنها یکسان عمل کرده اند، ولی یکی از آن دو دیگری را می بیند که جایگاهش از او بالاتر است! پس می گوید: پروردگارا به خاطر چه این جایگاه را به او دادی با این که عمل ما یکسان بود؟ خدای متعال پاسخ می دهد: (به این سبب که) او از من درخواست کرد (دعا کرد) و تو در خواست نکردی." (بحارالانوار، ج 93، ص 302)
▫️7- در بسیاری مواقع دعا با خلوص نیتّ صورت نمی گیرد توجه به اسباب و امور دنیایی و یاری و مساعدت دیگران بیش از یاری خدا مورد توجه و اعتقاد قلبی دعا کننده می باشد. بدیهی است اینگونه دعاها با مانع عمده استجابت مواجه می شود.
▫️8- فراموش نکنیم که بر اساس این اصل مهم که کمال هم نشین در ما اثر می کند، ارتباط با خدا و خلوت و راز و نیاز با خدا نیز زمینه های طهارت روح و کسب فضائل و زیبایی های اخلاقی و رفتاری را برای ما فراهم خواهد ساخت حتی اگر دعایمان آن گونه که ما آرزو کرده ایم مستجاب نگردد.
▫️9- ناگفته نماند که بسیاری از ما در زمینه و زمان گرفتاری و قطع امید از اسباب و امور مادی و دنیوی به سوی خدا روی می آوریم و دست به دعا بر می داریم. این حالت و عادت یکی دیگر از موانع استجابت دعا به شمار می آید. این حالت را با انجام واجبات و ترک محرمات و در مرحله بعد مراقبت در اصلاح اخلاقی و کسب فضایل اخلاقی و رفع رذایل می توان از ذهن و زندگی حذف و به صفر نزدیک نمود. خواندن خدا می بایست بدون شریک دانستن امور مادی و غیر خدایی باشد.
▫️10- بهره گیری از خرد و تجربه و دانش اهل فن در تصمیم گیری ها در فرآیند عبادت و دعا از ضروریات بسیار مهم و اساسی به شمار می آید. آیا می شود در باک اتومبیل خود به جای بنزین نفت بریزیم و بعد با دعا و ناله و گریه از خدا بخواهیم اتومبیل ما حرکت کند؟ بهره گیری از عقل و اندیشه و علم خود و دیگران در راستای دعا و عبادت است. خداوند فرموده است: "الذین جاهدو فینا لنهدینهم سبلنا"؛ تلاش کنید تا یاریتان کنم. راه ها را برایتان روشن و روان کنم.
💫💫💫💫💫💫💫💫
🆔 @asanezdevag
🌸 #استاد_قرائتی
📌یکی از حقهایی که بچه بر پدرش دارد این است که پدرش روبروی بچه، مادرش را توهین نکند. یعنی اگر هم ناراحتی دارند عروس و داماد یا زن و شوهر روبروی بچه هیچی نگویند.
📌اگر کلمه زشتی را پدر روبروی بچه به مادر گفت یا کلمه زشتی را مادر روبروی بچه به پدر گفت، اینها حق را انجام ندادهاند. حق فرزند بر پدر و مادرش این است که اگر ناراحتی دارند ناراحتیشان را روبروی بچه اظهار نکنند.
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#پیام_مخاطبین ۱۹ من خودم در یک خانواده کم جمعیت بودم، در دوران کودکی از اسباب و وسایل و امکانات تف
#پیام_مخاطبین ۲۰
در پاسخ به کسانی که فکر می کنند، یه بچه داشته باشن تا در رفاه بزرگ بشه، باید بگم که:
خانواده ای بود با یه بچه که تو اوج ثروت و قدرت زندگی میکردن، اونقدر رفاه داشتن که نگو...
متاسفانه در یک حادثه، مرد خانه با تمام دارایی از دست رفت الان مادر مونده و یه پسر لوس و ننر که هر روز یه جور مادرشو عذاب میده، بنده خدا مادره حقوقشو داره همش خرج روانپزشک و مشاور میکنه و همه هم میگن ضربه ای که بچه از رفاه بیش از حد خورده، بیش
تر از ضربه ای هست که با از دست دادن پدرش خورده.
همه چیز دست خداست.
بهتره توکل کنیم به خدا و دستور و رضایت خدا مدنظرمون باشه.
یکی از آشناهامونم تعریف میکرد که دختر یکی از اقوام که تک فرزند بود، تو دبیرستان، ازدواج کرد با یه پسری که تک فرزند بود. و از سن ۱۸سالگی شروع کرد به فرزند آوردن.
اونموقع میگفت سه تا بچه پشت هم آورده و میگه میخوام بیشتر بیارم. گفته بود اونقد از بی برادرخواهری تنهایی کشیدم که تصمیم گرفتم قید ادامه تحصیل و کارو بزنم و بچه بیارم.
ناگفته نماند که هم این دختر خانم هم شوهرشون از خانواده های خیلی پولدار هستن و همه چی براشون فراهم بود.
🆔 @asanezdevag
💠 رسول خدا (ص) میفرمایند:
«حق #پدر این است که از او در طول زندگی اطاعت کنی و اما حق #مادر را هرگز نمیتوانی ادا کنی.
اگر به تعداد شنهای بیابان و قطرههای باران، روزها در خدمتش بایستی، حتی به جای زحمات طاقت فرسای دوران بارداری او نخواهد بود»
🆔 @asanezdevag
☘چرا دعایمان برای ازدواج نمی گیرد؟(قسمت ۲ )
🔹جوانانی که طالب #ازدواج هستند و نمی شود، ضمن توجه به مراتب فوق به این نکات کاربردی و کلیدی نیز توجه کنند حتماً همسری در شأن و مقام خود خواهد داشت:
☘1- منزوی نباشید. در عرصه های مهم دینی، علمی، فرهنگی و اجتماعی در چار چوب شرع و عرف حضوری جدی داشته باشید.
☘2- از مشاوران متعهد و متخصص و با تجربه بهره بگیرید.
☘3- توقعات و آرزوهای خود را تعدیل بخشیده و واقع نگر باشید.
☘4- در انتخاب همسر، سلامت فکری، عقلی و رشد دینی همسر آینده خود را اصل و اساس تصمیم گیری قرار دهید، چشم و هم چشمی ها و رقابت ها و ثروت و داشته های مادی را در تصمیم گیری ها دخالت ندهید.
☘5- مؤلفه های ممتاز یک انسان را در خود تقویت کنید. یعنی به مقام و جایگاه همسر شدن برسید.
قابل توجه خانم ها : در بین محارم جلوه های زیبای زنانه خود را پنهان نکنید. خشک و بی روح بودن، کاهل بودن در ارتباطات فامیلی و خانوادگی، عدم حضور فعال در مجالس و محافل خویشان و آشنایان، ضعف در ایجاد ارتباطی سالم و صمیمی و متواضعانه با والدین از عوامل عمده تأخیر ازدواج به شمار می آید.
☘6- دخالت و نظرات دیگران نباید در تعارض با نظرات مشاور ازدواج باشد.
✅پس فراموش نکنید که اگر دعا با مراتب فوق همراه باشد قطعاً و حتماً مستجاب می شود اگر چه به ظاهر به آنچه می خواهید نرسید. خود دعا در دنیا و آخرت یار و یاور شما خواهد بود.
💫💫💫💫💫💫💫💫
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هیچ لزومی ندارد دختر و پسر زیر یک سقف زندگی کنند!😱😨
❇️ دکتر علیرضا لاور
🆔 @asanezdevag
🌸 #استاد_الهی_فرد
🔷 پدر مادرها تو دعوای بچهها وارد نشن. بچهها خودشون یه عالمی دارن. همدیگه رو هم میزنن. بعداً هم با هم آشتی میکنن. ولی وقتی شما وارد شدی میشه تبعیض؛
🔷 میشه طرفداری از حسین آقا ... طرفداری از حسن آقا. بچه تو دلش نگه میداره تبعیض را. ولی داداشش حسین آقا هرچقدر هم بهش بزنه داداششه، بعد هم یهجایی دیگه این میزنتش!
🔷 بعد هم وقتی این بچهها [چون] با هم هستن، رشد دارن میکنن. خانوادههای پرجمعیت راحتتر از خانوادههای کمجمعیتن. چون بچهها خودشون خودشون رو اداره میکنن.
🔷 الان یک دختری که بزرگ شده، رسیده به یک سنی، داره بچهها رو اداره میکنه، تر و خشک میکنه، غذا میپزه، جارو میکنه. ولی خانوادههایی که بچه کم دارن، نه، این بار رو دوش خودشونه.
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لطفاً زود توصیه #طلاق ندید
❌طلاق حلال خداست ولی منحوس ترین حلال خداست - همانند بریدن استخوانه
🆔 @asanezdevag
❣ زن با نقاط قوّت زنانهی خود - که خدای متعال در وجود او به ودیعه گذاشته و مخصوص زن است - همراه با ایمان عمیق، همراه با استقرار ناشی از اتکاء به خداوند، و همراه با #عفت و #پاکدامنی - که فضای پیرامون او را نورانیت میبخشد - میتواند در جامعه یک نقش استثنایىِ اینگونه ایفا کند؛ هیچ مردی قادر به ایفای چنین نقشی نیست.
🔅رهبر انقلاب؛ ۸۴/۰۳/۲۵
🆔 @asanezdevag
♨️ دستاورد آموزشهای جنسی، راهی که غربیها رفتند و... نرسیدند!
📖 گاردنر در کتاب جنگ علیه خانواده مینویسد: «#آموزش_جنسی، به واقع باید نوعی از آموزش ارزشها تلقی شود؛ زیرا مطمئناً قویترین سلاح قابل تصویر برای حمله به #ازدواج، #خانواده و #جامعه است. هنگامی که از آموزش جنسی سخن به میان میآوریم باید علل رسمی در توجیه عرضه چنین مطالبی به #کودکان ارائه شود (مثلاً اینکه میخواهیم آگاهی آنان را افزایش دهیم، میزان بارداری #نوجوانان را کاهش دهیم یا با ایدز مبارزه کنیم)».
✍ دکتر آنشل میگوید: «دورههای آموزش جنسی نوعاً عاملی برای بروز مشکلات شخصیتی و حتی انحرافهای بعدی در زندگی میشود.» دکتر جان میک از موسسه روانپزشکی واشنگتن میگوید که آموزش جنسی در مدارس ابتدایی غیرموجه و مخرب است.
📚 از سوی دیگر بسیاری از مطالعات ثابت کردهاند که اطلاعات پیشگیری از بارداری در سطح گسترده به افزایش فعالیتهای جنسی میانجامد.
✅ بنابر آنچه گفته شد آموزش جنسی به اصطلاح ایمن (رابطه با وسایل پیشگیری) به جای پیشگیری از ایدز، باعث شیوع روابط جنسی بی بند و بار در میان آموزش دیدگان میشود...!
#آموزش_جنسی_کودکان
#سند۲۰۳۰یونسکو
🆔 @asanezdevag
🔴 #پیامبر_صلی_الله_علیه_و_آله:
💠 بدترین مردم کسى است که بر خانوادهاش #سخت_گیر باشد. گفتند اى رسول خدا! سختگیرى بر خانواده چگونه است؟ فرمودند: مرد وقتى وارد خانه شود، همسرش از او #هراسان و فرزندان از او گریزان شده، فرار کنند و چون بیرون رود همسرش #شاد گردد و خانوادهاش با یکدیگر انس گیرند.
📙مجمع الزوائد و منبع الفوائد، ج ۸، ص ۲۵
🆔 @asanezdevag